ben dosba nerelerde diyecektim ki aşağıda ismini görüyorum:81: nerde kaldın dosbacım, bugün geç mi kalktın? seni erken görmeye alışmıştık.
valla biraz öyle oluyo topikte pek kimse olmayıncahehe ben külyutmam tamam mıunutacağımı sanmıştın amaa yanıldın
hadi alman pastasına özendin, diğerleri ne oluyorneyse, yaw yedikten sonra afiyet olsun denir bal, şeker olsun ama yağ olmasın:) zaten sporla yakmışsındır canım:13:
gördüm açıklamanı canım, bu aralar hep senin tepene biniyoruz gibi:))
slm kızlar ben geldiiiimmmm
nasılsınız??ben iiyim çok şükür
neysecim hemen sorna cevap vereyim canım enginarlar çanak halinde pişiriyorum
pazardakilerde valla yeşil yeşil tazeydi nerden getirmiş adam bende çok şaşırdım ama tanesine 4-5lira dedi almadım
konserve hiç kullanmadım ama kullananlar var...
yolun kızılaya düşerse orda bi adam satıyor...12 ay var demişti bana...istersen tarif ederim
hoşgeldin canım. kendini tanıtır mısın burda da. boy, kilo bilgilerini alalım. bir de şu anda net kilomu bilmiyorum demişsin, yarın net bir şekilde tartılıp bildirebilirsen iyi olur.merhaba arkadaşlar kaptanımız beni de 13. gruba dahil ettibende sizinle kilo verecem artık. hedef 10 kilo fırsat buldukça büroda girecem topiğe. bu arada en büyük problemim şu ki ben çalışıyorum ve öğle yemeklerimiz tam bi kabus malesef sadece fastfood yiyebiliyoruz öğlenleri. lahmacun pide ekmek arası döner tantuni vs. akşamları eşimle birlikte gayet sağlıklı besleniyoruz. sabahlarıda uykumdan 15 dk feragat edip kahvaltısız çıkmayacam evden ve tabi çok su içecem. ama öğle yemeklerine bi çözüm bulamıyorum malesef :26:
ben karamanlıyım. ama eskişehirli arkadaşlarımız var.bu arada arkadaşlar eskişehirliyim ben yani uzun yıllardan burda yaşıyorum eskişehirli olan var mı
iyiyim canım sen nasılsınhoşbulduk nihancım...nasılsın hayatım
hoşgeldin aramızamerhaba arkadaşlar kaptanımız beni de 13. gruba dahil ettibende sizinle kilo verecem artık. hedef 10 kilo fırsat buldukça büroda girecem topiğe. bu arada en büyük problemim şu ki ben çalışıyorum ve öğle yemeklerimiz tam bi kabus malesef sadece fastfood yiyebiliyoruz öğlenleri. lahmacun pide ekmek arası döner tantuni vs. akşamları eşimle birlikte gayet sağlıklı besleniyoruz. sabahlarıda uykumdan 15 dk feragat edip kahvaltısız çıkmayacam evden ve tabi çok su içecem. ama öğle yemeklerine bi çözüm bulamıyorum malesef :26:
tüh eşin de geç kalmış:)9:10 da kalktım bi baktım eşimde yanımda yatıyo...kısacası adamıda işe geç bıraktım :))
buralardayım hayatım...
biraz işlerim vardı uğrayamadım...
delivalla biraz öyle oluyo topikte pek kimse olmayınca
olsun başımın üstünde yeriniz var
tüh eşin de geç kalmış:)
önemli bir şey olmadığına sevindim canım. hoşgeldin.
deli
yaw şimdi asuman kocasını fırçalamış zaten bir şey desem ben de fırça yiyebilirim:) ona diyemedim. ondan hariç plastic woman iyi beslenmiş. masal kayıplarda. trekking sonrası uğramadı. ee geriye kimse kalmadı:))
canım, enginar tarifin için teşekkür ederim. senenin ilk enginarlarıyla denerim inşallah. kızılaya gitmem zor. denk gelirse konserve ile de yapabilirim.neysecim hemen sorna cevap vereyim canım enginarlar çanak halinde pişiriyorum
pazardakilerde valla yeşil yeşil tazeydi nerden getirmiş adam bende çok şaşırdım ama tanesine 4-5lira dedi almadım
konserve hiç kullanmadım ama kullananlar var...
yolun kızılaya düşerse orda bi adam satıyor...12 ay var demişti bana...istersen tarif ederim
hoşgeldin eminecim. pazar günü misafirin ağırmış. ama sen halledersin, hamaratsın maşallah.slm kızlar nasılsınız birkaç gündür giremedimm evdeydikamafırsat olmadıkoşturuyorumm hastayken kalan işleri yapmayacalışıyorumm bakalımm
pazar günü apartman bana gelecek büyükler 12 cocuklarla 20kişi olcağız sanırım
yani anlaycağınız ağır misafirlerr sırayla alıyoduk ben almak istedimm
şimdiden ne yapcam telaşıbaşladıı çeşit biraz abartılıyoo
3tatlı 3tuzlu3 salata ceşiti düşünün yanii ve birazz değişik seyler arıyorumm varsaa bana söyleyin az cok bir menü cıkardımm
ne kadar doğru yazmamda sizlere sorayım dedimm
tuzlularr
3renkli börek(pastırma,havuç,ıspanak)
tavuklu börek
kırpıkk pohcaa
tatlılar
rulo pasta
ıspanaklı revani
çikolatalı toplarr
salatalar
mercimek köftesi
yalancı suşi
kereviz salatasıı
inş yetiştiririmmm
herkes iyidir inşş yeni arkdaşlar gelmiş sanırım gecmişe bakmadımm
ben fazla yemiyorumm spora devam etmeye calışıyorumm
bakalımm bu hafta sonunu atlatırsam haftaya bolbol gelirim buraya
buğünmutak dolaplarıını siliorum bitmicek sanırım yarında devamm
birde mutfak halımı silcemm yıkamaya versem mi diyorumda yetişmezsee bide akşamdan sileyim kurur sabahaa:)
hepiniz öpüyorum sizleri cok özledim
şimdi canım işyerine yemek götür derken pasta börek tarzı değil:) mesela ekmek arası bir sandviç olabilir. veya kepek ekmek ve beyaz peynirle yapılmış tost. veya bildiğin salata. salatayı yaparsın bir kaba koyarsın ve sos eklemezsin. zaten yağdan kaçınıyoruz, bol limon ve biraz tuz ile güzel bir salata yiyebilirsin. bazen de yoğurt ve galeta ile geçiştirilebilir. ama vücudunu sen daha iyi tanırsın. bu kadarcık yeyince doyamayabilirim dersen yine başa dönüyoruz. dışarda sana ev yemekleri dışında ne önerebilirim bilmiyorum. ha ızgara köfte olur, tavuk olur veya balık. illa dışardan yemen gerekirse az yağlı veya yağsız tercih et derim ben.ben bi şirkette ön muhasebe ve sekreterlik yapıyorum. büroda 2 bazen 3 kişiyiz ve diğerleri erkek. benim gibi bi bayan olsa sorun olmayacak ama bilirsiniz erkeklerin nasıl yediğini. etrafımızda malesef ev yemekleri yapan bı yer yok. evden getirsem biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar derler . e bende her gün 3 kişilik yemek taşıyamam kı. ara öğünler için hergün birer meyve yada salatalık havuç getirecem. öğle yemeklerinde de yoğurt galeta falan yesem dayanırmıyım ki? bide dışarıya çok çıkıyorum gün içinde bankalar vergi daireleri devlet daireleri falan.. bana öğle yemekleri için tavsiye verirseniz sevinirim. kilomuda akşam eczanede tartılıp öğrenirim.
bugun kahvaltı yapmadım. öğle yemeğinde de bir simit biraz peynir ve 3 tane zeytin yedim buroda. akşama da kuru fasulye pilav yapacam . eşim bulgur pilavını çok sever oyuzden genelde bulgur pilavı yeriz.
şimdi canım işyerine yemek götür derken pasta börek tarzı değil:) mesela ekmek arası bir sandviç olabilir. veya kepek ekmek ve beyaz peynirle yapılmış tost. veya bildiğin salata. salatayı yaparsın bir kaba koyarsın ve sos eklemezsin. zaten yağdan kaçınıyoruz, bol limon ve biraz tuz ile güzel bir salata yiyebilirsin. bazen de yoğurt ve galeta ile geçiştirilebilir. ama vücudunu sen daha iyi tanırsın. bu kadarcık yeyince doyamayabilirim dersen yine başa dönüyoruz. dışarda sana ev yemekleri dışında ne önerebilirim bilmiyorum. ha ızgara köfte olur, tavuk olur veya balık. illa dışardan yemen gerekirse az yağlı veya yağsız tercih et derim ben.
pilava da dikkat ediyoruz. özellikle de akşam yiyeceğin için pilavın 3 yemek kaşığını geçmesin:) senin porsiyonun bu tabi. eşin artık bilmiyorum rejime girer mi senle:)
bu arada kendini tanıtır mısın takımdaki arkadaşlara demiştim, gözünden kaçtı sanırım. boy ve kilo gibi yarışmaya katılmak isteyenler başlığına yazdığın gibi bir mesaj yazarsan memnun oluruz. tanışmak adına.
saol rabiacımm yaparım inşş elayıda babasıyla sepetlerim dışarıı yoksaa ayak altındaa duruyolarr:))
silcem sanırım halıyıı
eşinin gelmesinede az kaldı sanırım salı diyodun yarın mı yoksa haftaya mı
bir arkdaşım eskişehirli varmı demiş ben eskişehirliyim ama suan marmariste oturuyorum
hemserimm nerede oturuyosunn inşbol bol kilo verirsinn
ben de 3 yıllık evliyim canım, 4. yılımıza başladık. evlendiğim ilk zamanlar yemek benim için de bir zevkti. ben hamile kalıp, çocuk doğurdum ancak uyandım ama sen daha bilinçlisin maşallah.öğle yemeği tavsiyelerine uyacam canım :)
kendimi tanıtan bı msj yazdım sanıyorum ama arada kaynamıs demekki :26:
ben 25 yaşındayım bi şirkette ön muhasebe ve sekreterlik yapıyorum. 1,60 boyundayım. emin olmamakla birlikte kilom 60- 62 diye tahmin ediyorum yarın size bildiricem. eylül ayında evlendim. kocamda maşallah çok iştahlı olduğu için ve yemeği ihtiyaçtan ziyade zevk olarak gördüğü için ona uyarak 3 ayda hızla kilo aldım. göbeğim hamile gibi çıktı hatta bıkaç kişi hamilemisin diye sordubasenlerimin durumu içler acısı :2: her gören kilo alıyorsun bak dikkat et demeye başladı. vee en son bı kaç gun önce giyinirken eşim kılolarım hakkında espırı yaptı dalga geçti benimde nevrim döndü. silkelendim ve kendimi topikte buldum.:85: yaz sonu bebek yapma planlarımız var ve ben hamileliğe bu kıloyla başlayıp hamileleik sonunda yarım dünya gibi kalmak istemiyorum. hem eşim için hem sağlığım için en önemlisi de kendım için kilo vermek istiyorum. çunku gercekten son gunlerde kendımı çirkin hissediyorum. :2:
paylaşımın için sağol pwoman. spor yapanlara ve yapmak isteyenlere önemli bir bilgi.kızlar spordan sonra maden suyu için baya araştırdım maden suyu eksik mineralleri sağlıyor spordan sonra çokda etkili yağ yakımındada yararlı ama soda değil maden suyu sizinlede paylaşayım dedim bu bilgiyi birde spor yapmadan önce yeşil çay içerseniz oda yağ yakımını sağlıyor
kusurabakma hayatım,kafa gidik.afiyet olsun.öğlen yemeğim kaptan kahvaltımı yazdıydım ya diğer sayfalarda
evde yemek yoktu akşam yapamdım
misafirliğe gittik geç geldik bende yumurta kırdım öğlene:97:
yok hayatım hiç dinlenemedim,şuandada açıkçası kendimi kötü hissediyorum.asumancım, pek dinlenememişsin haftasonu anlaşılan. oğluş da iyileşir inşallah azar azar ama öksürük pis bir illet. bir müddet sizinle kalabilir gibi geliyor. tabii ki temennim en kısa zamanda miniği rahat bırakması.
kayınvaliden doktora gidecekse oğlun nerde canım? akşam mı gidecekler yoksa?
asumancım, uykusuz gecelerin yorgunluğu da sebep oldu belki eşinle tartışmanıza. şimdi barıştınız mı?
yalnız biz kadınların kötü bir huyu var, eşinle tartıştın madem neden gelip acısını kendi vücudundan çıkardın canım? ben de aynen senin gibiyim ve sinir oluyorum bu huyuma. eşime kızarım gider çikolata yerim. sanki adamın çok umurundasonra veremediğim kilolarıma yeni kilolar eklerim. artık geçmiş gitmiş ama bundan sonrası için tartışmaların acısını vücudundan çıkarma, eşinin sevdiği bir şeyinden çıkar:)) benim annem öyledir bak. babama mı kızdı gider adamın traş makinesini kırar
duygusalmıyım,agresifmiyim inan neyim çözemedim,çok acayip bir insanım gerçekten. ama alıngan olduğuma kesinlikle katılıyorum,yani bende öyleyim,bana birşey yapıldığı zaman açıklama yapmak gerekiyor sanırım,başka türlü anlayamayıp başka yerlere çekiyorum ama ne yazıktırki yanılmadığımı anlıyorum.çok duygusalsın canım sen, benim vardığım kanaat bu. ben balık burcuyum ve aşırı alınganımdır diye düşünüyordum:) sen benden daha öndesin. ince ince düşünüyorsun ve sonuçta kendini çok yıpratıyorsun sanırım. ama şükredilecek şeylerin de farkındasın ki bu çok güzel. gece oğlumu yatırırken aklıma ona bir şey olsa ne yaparım sorusu geliyor ve düşünmesi bile ürkütüyor beni. rabbime binlerce şükürler olsun sevdiklerimiz yanımızda.
canım kolay gelsin,mamalarda afiyet olsun.slm kızlar nasılsınız birkaç gündür giremedimm evdeydikamafırsat olmadıkoşturuyorumm hastayken kalan işleri yapmayacalışıyorumm bakalımm
pazar günü apartman bana gelecek büyükler 12 cocuklarla 20kişi olcağız sanırım
hoşgeldin canım,merhaba arkadaşlar kaptanımız beni de 13. gruba dahil ettibende sizinle kilo verecem artık. hedef 10 kilo fırsat buldukça büroda girecem topiğe. bu arada en büyük problemim şu ki ben çalışıyorum ve öğle yemeklerimiz tam bi kabus malesef sadece fastfood yiyebiliyoruz öğlenleri. lahmacun pide ekmek arası döner tantuni vs. akşamları eşimle birlikte gayet sağlıklı besleniyoruz. sabahlarıda uykumdan 15 dk feragat edip kahvaltısız çıkmayacam evden ve tabi çok su içecem. ama öğle yemeklerine bi çözüm bulamıyorum malesef :26:
halim kalmadı nihanım.
asuman gel kız herşey bende patliyi kurtar beni
böyle organizasyonlar öncesi zaten babaya çocuğa bakma işinin verilmesi lazım. yoksa iyice içinden çıkılmaz hale gelir işler.saol rabiacımm yaparım inşş elayıda babasıyla sepetlerim dışarıı yoksaa ayak altındaa duruyolarr:))
silcem sanırım halıyıı
eşinin gelmesinede az kaldı sanırım salı diyodun yarın mı yoksa haftaya mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?