Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben dosba nerelerde diyecektim ki aşağıda ismini görüyorum:81: nerde kaldın dosbacım, bugün geç mi kalktın? seni erken görmeye alışmıştık.

9:10 da kalktım bi baktım eşimde yanımda yatıyo...kısacası adamıda işe geç bıraktım :))
buralardayım hayatım...
biraz işlerim vardı uğrayamadım...

valla biraz öyle oluyo topikte pek kimse olmayınca
olsun başımın üstünde yeriniz var

hoşgeldin dosbacım:81:

merhaba arkadaşlar kaptanımız beni de 13. gruba dahil etti bende sizinle kilo verecem artık. hedef 10 kilo fırsat buldukça büroda girecem topiğe. bu arada en büyük problemim şu ki ben çalışıyorum ve öğle yemeklerimiz tam bi kabus malesef sadece fastfood yiyebiliyoruz öğlenleri. lahmacun pide ekmek arası döner tantuni vs. akşamları eşimle birlikte gayet sağlıklı besleniyoruz. sabahlarıda uykumdan 15 dk feragat edip kahvaltısız çıkmayacam evden ve tabi çok su içecem. ama öğle yemeklerine bi çözüm bulamıyorum malesef :26:

bu arada arkadaşlar eskişehirliyim ben yani uzun yıllardan burda yaşıyorum eskişehirli olan var mı

hoşgeldin canım. kendini tanıtır mısın burda da. boy, kilo bilgilerini alalım. bir de şu anda net kilomu bilmiyorum demişsin, yarın net bir şekilde tartılıp bildirebilirsen iyi olur.
öğle yemekleri için ev yemekleri yapan bir yerler var mı çevrede. veya da evden götürebilirsin. 10 kilo vermek istiyorsan biraz emek gerekecek.

bu arada arkadaşlar eskişehirliyim ben yani uzun yıllardan burda yaşıyorum eskişehirli olan var mı
ben karamanlıyım. ama eskişehirli arkadaşlarımız var.

hoşbulduk nihancım...nasılsın hayatım
iyiyim canım sen nasılsın
hoşgeldin aramıza
umarım istediğin kiloya gelirsin
[

9:10 da kalktım bi baktım eşimde yanımda yatıyo...kısacası adamıda işe geç bıraktım :))
buralardayım hayatım...
biraz işlerim vardı uğrayamadım...
tüh eşin de geç kalmış:)
önemli bir şey olmadığına sevindim canım. hoşgeldin.

valla biraz öyle oluyo topikte pek kimse olmayınca
olsun başımın üstünde yeriniz var
deli
yaw şimdi asuman kocasını fırçalamış zaten bir şey desem ben de fırça yiyebilirim:) ona diyemedim. ondan hariç plastic woman iyi beslenmiş. masal kayıplarda. trekking sonrası uğramadı. ee geriye kimse kalmadı:))

asuman gel kız herşey bende patliyi kurtar beni

ben bi şirkette ön muhasebe ve sekreterlik yapıyorum. büroda 2 bazen 3 kişiyiz ve diğerleri erkek. benim gibi bi bayan olsa sorun olmayacak ama bilirsiniz erkeklerin nasıl yediğini. etrafımızda malesef ev yemekleri yapan bı yer yok. evden getirsem biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar derler . e bende her gün 3 kişilik yemek taşıyamam kı. ara öğünler için hergün birer meyve yada salatalık havuç getirecem. öğle yemeklerinde de yoğurt galeta falan yesem dayanırmıyım ki? bide dışarıya çok çıkıyorum gün içinde bankalar vergi daireleri devlet daireleri falan.. bana öğle yemekleri için tavsiye verirseniz sevinirim. kilomuda akşam eczanede tartılıp öğrenirim.
bugun kahvaltı yapmadım. öğle yemeğinde de bir simit biraz peynir ve 3 tane zeytin yedim buroda. akşama da kuru fasulye pilav yapacam . eşim bulgur pilavını çok sever oyuzden genelde bulgur pilavı yeriz.

canım, enginar tarifin için teşekkür ederim. senenin ilk enginarlarıyla denerim inşallah. kızılaya gitmem zor. denk gelirse konserve ile de yapabilirim.

hoşgeldin eminecim. pazar günü misafirin ağırmış. ama sen halledersin, hamaratsın maşallah. halıyı yıkamaya vermek için uygun bir zaman değil bence. sil sen onu kurur. menün de çok güzel, hatta fazla güzel kolaylıklar dilerim canım.

şimdi canım işyerine yemek götür derken pasta börek tarzı değil:) mesela ekmek arası bir sandviç olabilir. veya kepek ekmek ve beyaz peynirle yapılmış tost. veya bildiğin salata. salatayı yaparsın bir kaba koyarsın ve sos eklemezsin. zaten yağdan kaçınıyoruz, bol limon ve biraz tuz ile güzel bir salata yiyebilirsin. bazen de yoğurt ve galeta ile geçiştirilebilir. ama vücudunu sen daha iyi tanırsın. bu kadarcık yeyince doyamayabilirim dersen yine başa dönüyoruz. dışarda sana ev yemekleri dışında ne önerebilirim bilmiyorum. ha ızgara köfte olur, tavuk olur veya balık. illa dışardan yemen gerekirse az yağlı veya yağsız tercih et derim ben.
pilava da dikkat ediyoruz. özellikle de akşam yiyeceğin için pilavın 3 yemek kaşığını geçmesin:) senin porsiyonun bu tabi. eşin artık bilmiyorum rejime girer mi senle:)

bu arada kendini tanıtır mısın takımdaki arkadaşlara demiştim, gözünden kaçtı sanırım. boy ve kilo gibi yarışmaya katılmak isteyenler başlığına yazdığın gibi bir mesaj yazarsan memnun oluruz. tanışmak adına.

öğle yemeği tavsiyelerine uyacam canım :)
kendimi tanıtan bı msj yazdım sanıyorum ama arada kaynamıs demekki :26:
ben 25 yaşındayım bi şirkette ön muhasebe ve sekreterlik yapıyorum. 1,60 boyundayım. emin olmamakla birlikte kilom 60- 62 diye tahmin ediyorum yarın size bildiricem. eylül ayında evlendim. kocamda maşallah çok iştahlı olduğu için ve yemeği ihtiyaçtan ziyade zevk olarak gördüğü için ona uyarak 3 ayda hızla kilo aldım. göbeğim hamile gibi çıktı hatta bıkaç kişi hamilemisin diye sordu basenlerimin durumu içler acısı :2: her gören kilo alıyorsun bak dikkat et demeye başladı. vee en son bı kaç gun önce giyinirken eşim kılolarım hakkında espırı yaptı dalga geçti benimde nevrim döndü. silkelendim ve kendimi topikte buldum.:85: yaz sonu bebek yapma planlarımız var ve ben hamileliğe bu kıloyla başlayıp hamileleik sonunda yarım dünya gibi kalmak istemiyorum. hem eşim için hem sağlığım için en önemlisi de kendım için kilo vermek istiyorum. çunku gercekten son gunlerde kendımı çirkin hissediyorum. :2:

saol rabiacımm yaparım inşş elayıda babasıyla sepetlerim dışarıı yoksaa ayak altındaa duruyolarr:))
silcem sanırım halıyıı
eşinin gelmesinede az kaldı sanırım salı diyodun yarın mı yoksa haftaya mı

bir arkdaşım eskişehirli varmı demiş ben eskişehirliyim ama suan marmariste oturuyorum
hemserimm nerede oturuyosunn inşbol bol kilo verirsinn

yenikentte oturuyorum canım . bende aslen bursalıyım ama eskişehirli olduk artık

ben de 3 yıllık evliyim canım, 4. yılımıza başladık. evlendiğim ilk zamanlar yemek benim için de bir zevkti. ben hamile kalıp, çocuk doğurdum ancak uyandım ama sen daha bilinçlisin maşallah. ben bu takımla beraber 13 kilo verdim ve eylül ayında başladım. sen de 3-4 ay içinde fazlasıyla hedefine ulaşırsın inşallah. eşini de oldukça şaşırtırsın. evlilik sonrası kadınlar kilo alıyor maalesef. ancak dikkat ederek bunu aşabileceğini düşünüyorum. senin öğle yemekleri için daha çok yeni fikirler üretilecektir canım. takımların bir faydası da bu, sen buraya yazdıkça diğer arkadaşlar da tavsiyelerini yazarlar ve inşallah o öğle yemeklerini dengeli bir hale getiririz.
spor vs yapıyor musun? onu da sorayım.
bu arada ben rabia. takım kaptanı ben değilim:) ben yardımcısıyım. kaptanımız ad1. bu aralar işleri yoğun ama yine de buraya zaman ayırır. yukarda yazdığım gibi evliyim, 1 oğlum var. ankarada yaşıyorum ve çalışmıyorum.
ayrıca sana birkaç kuraldan da bahsedeyim takımla ilgili. ilk kuralımız paylaşımda bulunmak. paylaşım derken günlük ne yedin ne içtin ne hareket yaptıysan yazmanı bekliyoruz. kaçamak vs olursa onları da yazmalısın:)) ayrıca diğer takım arkadaşlarına da işlerinden fırsat buldukça yorum yaparsan biz de senden faydalanmış oluruz. hem de daha takım gibi hissedebiliriz. cuma günleri kilo bildirim günlerimiz. saat 11.30'dan önce bildirebilirsen çok iyi olur. başlangıç kilonu yarın bildireceğini yazmışsın zaten. başka da aklımda bir şey yok. 1 hafta deneme süren var ama haftabaşı dahil olduğun için bu hafta paylaşımın iyi olursa belki kaptanımız listede yer almana karar verir.

paylaşımın için sağol pwoman. spor yapanlara ve yapmak isteyenlere önemli bir bilgi.
öğlen yemeğim kaptan kahvaltımı yazdıydım ya diğer sayfalarda
evde yemek yoktu akşam yapamdım
misafirliğe gittik geç geldik bende yumurta kırdım öğlene:97:
kusurabakma hayatım,kafa gidik.afiyet olsun.
yok hayatım hiç dinlenemedim,şuandada açıkçası kendimi kötü hissediyorum.
oğlumun öksürüğü ilacı kullanmaya başladığında geceleri daha da arttı. dr ilacın etkisinden diyor. ama çok zorlanıyor,inleyerek uyuyor yavrum. valla ilginçtirki pazar sabahına iyi uyandım aslında ama sağolsun zehir etti. oğlum şuan dedesiyle evde durumu iyiymiş,fırsat bulup arayamadım,ama eşim görüşmüş mesaj attı bana. rabiacım inan olmuyor hayatım o anda aklımda olan tekşey oğlum oluyor, hem zarar versem yine benim maaştan gidecek.:)) ama en sakin sakinleşme yolu (oğlumu üzmeden) bu oluyor. ama önceden olsa evden çıkıp hava alıp gelirdim ama şimdi nereye gideyim oğlumu bırakıp.

duygusalmıyım,agresifmiyim inan neyim çözemedim,çok acayip bir insanım gerçekten. ama alıngan olduğuma kesinlikle katılıyorum,yani bende öyleyim,bana birşey yapıldığı zaman açıklama yapmak gerekiyor sanırım,başka türlü anlayamayıp başka yerlere çekiyorum ama ne yazıktırki yanılmadığımı anlıyorum.

canım kolay gelsin,mamalarda afiyet olsun.
hoşgeldin canım,

asuman gel kız herşey bende patliyi kurtar beni
halim kalmadı nihanım.

kızlar bu mesajları alıntıladım ama yazsıya kadar halim kalmadı.kemiklerime başıma felaket ağrı girdi,vede sanırım boğazım şişecek ve öksürük başlıcak gibi,hasta olursam mahvolurum,yanarım.
cevaplar kısa oldu ama kusura bakmayın,çoğunada cevap yazamadım.
tekrar yazmazsam kusuruma bakmayın,iyi akşamlar.
bu arada unutmadan yazayım bugün firuzenin sınavı vardı,inşallah iyi geçmiştir.

Son düzenleme:
böyle organizasyonlar öncesi zaten babaya çocuğa bakma işinin verilmesi lazım. yoksa iyice içinden çıkılmaz hale gelir işler.
eşim haftaya salı inşallah canım:) bugün şafak 8.

Bugün yediklerim

Kahvalti
dünki yediklerimle ayni
beyaz peynir
2 ekmek
3 zeytin, salatalik

Ara ögün
1 elma

Ögle
1 tabak karisik salata
1 yumurta
1 dilim kepekli ekmek

Ara ögün
Karnibahar ve brokoli'yi yagsiz yogurt'a bandira bandira yedim (cips ve sosu gibi)
1 tane köfte

Aksam yemegine ne yerim bilmiyorum ama büyük ihtimal corba icerim, aksamlari bi o güzel gidiyor ama belki karar degistiririm

Spor olarak
- Is yerinde 15-20 dk merdivenlerden inip ciktim
- Eve kadar 30 dk hizli tempoda yürüyüs yaptim
- Aksam yemeginden sonra 40 dk pilates yapacam

----
Eve yeni geldim ve hemen yazayim dedim.. Masallah sabah burda yazan yazana, kac sayfa olmus.. hemen geri gidip okumam lazim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…