Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok sevindim canım ya

canım afiyet olsunda bu kadar su fazla değilmi. :44:

çok yoğun spor yapıyorum 5-6 kez havlu atıyorum salonda :) salonun diyetsiyenine gittim başdönmesi ve kasılma şikayetleri ile az su içiyorsun diyordu ki ozaman bile 3 lıtre içiyordum şimdi arttırdım gerçekdende tansiyon düşmesi ve kasılmalarım geçti daha gençsin böbreklerin iyi çalışıyor sağlık sorunun yok içebilirsin suyu istediğin gibi dedi

Akşam yapacağım sporuda yazayım : Spinning 45 dk / stretch and tone 45 dk / hocamın verdiği ağırlık hareketleri (aerobik) / çok geç olmazsa extra kardio :)

Son düzenleme:

saol asumancım canım çok teşekkür ederim...nihayet Rabbim dualarımı kabul etti...çok şükrediyorum
takımı bırakmam hayatım biliyosun alışkanlık yaptınız ama eskisi kadar buraya sık gelmem doğru olmaz :)) sonuçta sizin tam tersi yönde hareket edeceğim :))
inş. çok aşırı almam ama yinede çok takmıyorum
günlük olayı çok kafama yattı...saol canım fikir verdiğin için...
aslında o kadar çok hayalim vardı ki hepsi uçup gitti...hala alışamadım :))

bu arada oğluşunu benim için öp Allah şifa versin hayatım...Allah üzüntülerini göstermesin
seni de çok öpüyorum

birde spor sonrası klasiğim 15 dk sauna oda baya kalori harcatıyor :) kalori takibi sitesinden takip ediyorum hep yediklerimi yazıyorum sporlarımı iyi bir site tavsiye ederim

aldım kızlar 1,5 litre
aferin canım, çok iyi yapmışsın nihayet sana da su içiriyoruz:)

asumancım çok geçmiş olsun canım. günlerdir gergin olan sinirler de boşaldı tabi, öyle tahmin ediyorum ben. ekstradan da uykusuzluğun var ne diyeyim canım oğlun deliksiz bir uyku çekene kadar sen de zannediyorum dinlenemeyeceksin. inşallah tez zamanda geçer bu günler.
birini davet etmişsin, gördüm. ama yani hem katılmak isteyip hem de bu kadar uzun süre bakmamayı ben pek anlamıyorum. neyse olumlu olalım, arkadaşımızın belki işi çıkmıştır.:44: gelirse bakarız canım.

afiyet olsun canım. ben tavuğu tuzsuz yiyemeyenlerdenim ama seni tebrik ederim. baharatla tuz açığını kapatıyorsun sanırım. su çok güzel. yeşil çay da var.spora da iş çıkışı gideceksin sanırım. sana iyi ter atmalar diliyorum:)

canım, kendine dikkat et. akşam haif atlatırsan biz de bisküviyi görmeyiz. sana da iyi akşamlar. inşallah doktor ziyaretiniz de olumlu sonuçlanır.

birde spor sonrası klasiğim 15 dk sauna oda baya kalori harcatıyor :) kalori takibi sitesinden takip ediyorum hep yediklerimi yazıyorum sporlarımı iyi bir site tavsiye ederim
senin gittiğin salonda yok yok plastic yaw:) çok özeniyorum, ne güzel değişik bir sürü şey yapıyorsun.:97:

dosbacım şimdi okudum ve çok mutlu oldum anlatamam,hayırlısıyla inşALLAH sağlıklı şekilde kucağına almak nasib olur bebeciği yada bebecikleri olurmu öyle vedalaşmak falan takımda olmasanda varlığın yeter canım

kızlar bugün neler yediğimi yazayım;
2 bardak su
sabah : yarım kirit kutusu beyaz peynir ve bir dilim ekmek
ara : 2 galeta
öğle : bir kase çorba ve salata az ekmek
ara : bir hurma
akşam : 5 yemek kaşığı pırasa yemeği ve 3 kaşık makarna salatası
ara : bir portakal yerim
çok yorgun hissediyorum kendimi sanırım sporun etkisi var:44:ee tabi birde 7 den beri ayaktayım sanırım birazda ondan bu halsizliğim

amin...saol melankolicim ...yok daha burdayım gidemiyorum :))
bırakmam sizi :))

merhaba arkadaşlar çok çok uzun sizden ayrı kaldım ama artık toparlanıp tekrar diyete başlamam lazım 80 kilo oldum ben yaaa sizleri çok özledim iki hafta sonra gelirim demiştim ayrulırken ama malesef sanıyorum ki iki ay mı ne oldu kendimden utanıyorummm aranızda bana yer varmı acaba hala? dosbaa sen erimiş bitmişsinn kızımmmm off keşke hiç bozmasaydım bizim senle aramızda 4 kilo vardı sadecee bu arada hayatımı biraz düzene soktum gibi, ayağımdaki platinler alındı ve artık çok iyiyim belim içinde doktoru değiştirdik o bi yıl sonra gel diyen özele geçmiş buna bizim gücümüz yetmez hem zaten bu sefer baltalimanı kemik hastanesine gidiyorum bu daha iyi sadece kemik üzerine bir hastane, doktorumda gördüğüm kadarıyla çok ii biri ve bana moral verdi olmucak bişey yok diye ayrıca iki değil bir ameliyat dedi ve bir yıl içinde ameliyat ederiz seni dedi, yani herşey yoluna girdi gibi, inş. herşey bu sefer çok yolunda gider

kaptann gurupta bana yer varsa sizinle tekrar başlayabilirmiyim? buraya girince kendimi daha fazla diyet yapıyor gibi hissediyorum neden kilo aldığımı sormayın hiç (yedim yedim yedim işte ayaktan ameliyat oluncada ye yat ye yat olacağı oydu) en baştan başliim işte olurmuuu? bir kaç hafta listeye koymassınız isterseniz beni, birazcık kilo verince sanırım aldığım kilolar size daha az zarar verir :78:
asumancım yarın sabah girerim ve onaylarsanız yazarımm burayaa.... görüşürüz kızlaarr iii geceleer

dosbaaa neeeee hamilemisinnn ooo bu çok süpeerr çok sevindimmm canım benimmm ayy ne güzeell bebişin olcaaakkk
ayrılma bak seni takip ediyordum valla azmin bana hırs veriyordu sende gidersen benim halim ne olur eyvah eyvaaah

canım hoşgeldin geçmiş olsun bu arada...sanırım herşey olumlu gelişiyor senin adına sevindim
biliyorsunki hayatım paylaşımın iyiydi...aldığın kilolar sorun olmaz...takım olarak seviniriz
bu arada ben hamileyim çok yeni :)) dün aldım haberi...
yani artık takımda değilim ama adcım durumunu değerlendirir
tekrar hoşgeldin

dosbaaa neeeee hamilemisinnn ooo bu çok süpeerr çok sevindimmm canım benimmm ayy ne güzeell bebişin olcaaakkk
ayrılma bak seni takip ediyordum valla azmin bana hırs veriyordu sende gidersen benim halim ne olur eyvah eyvaaah

hayatım buralardayım ama aktif olamam artık :))
ama takımda çok bomba arkadaşlar var
mesela takım kaptan yardımcımız neyneyse var takıl hayatı yaşa :))
nihancım var valla azimli her sabah topici açar ve düzenli beslenir...
bıcırık masalımız var çok güzel paylaşımı var...çokta güzel kilo veriyor
diğer arkadaşları zaten tanıyorsun çok yeni katılanlar var ve onlarda bu hafta çok hızlı giriş yaptılar...
adcım yarın sana bilgi verir hayatım

hoşgeldin canım
yani gerçekten özlettin kendini.:97: ama arada hayatında güzel gelişmeler olmuş çok sevindim. bir tek kilo kısmı iyi olmamış ama inşallah bizimle beraber verirsin canım. takımda bildiğim kadarıyla yer var. izinli arkadaşlarımız çoğunlukta bu aralar ve aramıza yeniden katılmana çok seviniriz.

bana takılan hayatını yaşıyor ha bir de nihana sormak lazım, kıza bu aralar fena taktım

Kızlar bugün hiç yazma fırsatım olmadı her nekadarda telefondan takip etmeye çalışsamda yazamadim.. Ablamı hastaneye götürmem gerekiyordu sabah (bişeyi yok, sadece kontrol) ve is yerime telefon açtığımda gelmem gerektiğini söylediler bana izin yoktu anliyacaginiz gittim 2 saatligine ablam ile ve ordan çabucak hastaneye vardık, inanılmaz bi trafik vardı çok sınırımı bozdu.. Eve geç geldik annemi isten aldım, postaneye gittik islerimizi hallettik.. Uzun lafın kısası eve doğru dürüst varamadım yediklerimi ise aksam kustum.. Nedenini bilmiyorum ya yediğim bisey dokundu yada midemi üsüttüm, yediklerim ise sunlardi

- kahvaltı: 2 dilim kepek ekmegi, az yağlı kasar peyniri, 1 dilim kesilmiş tavuk göğsü
- ara: su (telaş icinde yiyemedim bisey)
- öğle: yumurtalı sandviç (hastanede yedim, ekmek beyaz undan yapılmamış, özel biseydi ama ne unundan bilmiorum)
- ara: 1 küçük dilim çilekli pasta (ama inceydi)
- aksam: tabaginin yarisi kadar makarna (az salçali)
Ondan sonra kustum hepsini
Kendimi pilatese verdim sinirden (bu sefer ebruyu seyretmedim kendim yaptım)
Suan yesil çayımı iciyorum, inşallah yarına daha iyi olurum

Benden bu kadar kızlar fazla yorum yazamam hemen uyumam lazım , hepinize iyi uykular diliyorum..

Bu arada dosba'cim hamile olduğunu okudum Allah hayırlı bi evlat nasip eder size, tüm kötülüklerden korur inşallah nazar değmesin tüh tüh tüh

ben menümü yazayım:

kahvaltı: 1 yumurta, 2 zeytin, 2 çk reçel ve 1 dilimden az fazla ekmek.
ara: 1 lokma simit ve 1 lokma tadım kuruyemişli bar
öğle: z.yağlı yaprak sarma 10 adet, şükür bitti.
ikindi: 2 adet uskumru, fırında ve soğan
ara: 2 kupa yeşilçay
ara: yarım ayva ve çay
akşam: salata, haşlanmış küçük bir parça tavuk göğüs ile.

sütlü kahve içerim belki ama saat geç mi acaba:44:

yarın ygs'ye başvurmayı planlıyorum. farklı bir alan okumak istiyorum. bana dua edin bakalım bu iş nereye varacak.

ay canım geçmiş olsun ya, midene bir şey dokunmuş olabilir. dışarıda olunca dışarı ağırlıklı beslenmişsin. hazır sandviç veya pasta dokunmuş olabilir. şimdi mideni rahatlatmaya bak ve sıvı şeyler tüket. mide çok önemli.
iyi uykular sana da. inşallah sabaha daha iyi uyanırsın.

hoşheldin canım benim ilk buraya başladığım zamanlarda vardın sen:97:
merak etme sen yine verirsin o aldığın fazlalılıkları rabia göz açtırmıyo valla
sütün içine bal attım geçen bir sürü ahiret sorusu sordu ne kadar attın bardak nasıl filan
rabia taklıyorum bitanem alınma he

evet bu sabahta topiğin kapılarını ilk ben açıyorum
ortalık pislenmiş bi süpürüp geleyim
bana takılan hayatını yaşıyor ha bir de nihana sormak lazım, kıza bu aralar fena taktım
iyiiki varsın canım benim
afiyet olsun fıstık
uskumrunun boyutlarını alayım :82:ne kadardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…