Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

beyti dürüm söyledim canım
sağol canım. bi çay kaşığı attım canım balı
eşim sıktı sinir şey
çikolata yok canım
tavuk beyti söyledim
birazda bulgur pilavı getirmişler:97:
hadi afiyet olsun bakalım. ama eşine kızıp yemeğe vermek yok ona göre.bir daha da duymayım o çikolataları falan. akşam zaten hafif geçircem demişsin o zaman bugünlük böyle olsun diyelim.

öğle yemeğim
1 tavukbeyti dürüm
1 ayran
3 tatlı kaşığı bulgur pilavı

çok fazla biliyorum akşama ayarlıcam
sen eşine kızınca yürüyüş de yatmasın şimdi

ben de bir ara duymuştum o armutlarla ilgili bir şeyler de pek aldırmamıştım ama bana da normal gelmiyor. angara:) armudu alayım ben de o zaman. çok da severim aslında ama öte yanda düzgün sarılar durunca pas vermiyordum
kilo verince insan nasıl motive oluyor. git sporunu yap canım. gitsin kilolar.

ben ilk 4-5 ay tatlıya yaklaşamadım:)) iyi oldu ama fazla kilo almadım. yalnız son ay uçtu benim:)
ceviz de çok faydalı, yiyebiliyorsan kesinlikle yemeye devam et. balık, ceviz, badem faydalı yağlar içeriyorlar. şimdilik normal gidersin canım zaten eğer böyle canın çekmezse, beslenmen normalin de altına düşebilir. o zaman bunca yıllık diyetin aksine biz de dahil herkes ye ye diye baskı yapacak:)) şu hamilelik güzel şey ya

o an ki açlıktan didim çikolata diye şimdi canım istemiyor
susadım kim gitçek bakkala offf
yatmaz inş
ama yok bi kaç yere ödemem var mecbur çıkçaz akşama

yatmaz inş
kalk kalk bakkala in de su ile erisin o beytiler. hadi bakayım. bir de içebilirsen yeşil çay iç canım. ağır yemeklerden sonra sindirime yardım ediyor.

hahaha çok güldüm neysecim ye diye baskı yapacaklar :)) eşim dün başladı bile...yok ceviz ye yok badem ye yok haftada 2 balık yicez hahah....sonra notebooku kucağına alma...tel ile az konuş...
eee dedim ilk günden delirtmeyin beni hahahah valla asiye işin zormuş dedim ama halimden çok memnunum Rabbime bin şükür

yatmaz inş

4 litre su içiyorum ofisde salonda 1.5 lıtre su bazen 2 litre 5 kez havlu değiştiriyorum :) su stokla kendine şekerim su önemli bitki çaylarını falanda iç

valla hele diyetten çıktın ya daha da komik gelecek sana dur bakalım:)
işinin zorluğu var ama tatlı bir zorluk:97: eşin de şimdiden badem cevize başladığına göre işin tamamdır:))
bizim yiyemediklerimiz de ye

4 litre su içiyorum ofisde salonda 1.5 lıtre su bazen 2 litre 5 kez havlu değiştiriyorum :) su stokla kendine şekerim su önemli bitki çaylarını falanda iç
nihan az su içiyor zaten, uyarman gayet iyi olmuş canım.
bizim de damacana dayanmıyor. 4 günde bir değiştirdim bu sefer, yuh dedim kendime:)) tek başımayım, bir oğlum var. o da yani ne kadar içmiş olabilir ki su çok önemli gerçekten. şimdi de alıştım içmesem ağzım kuruyor:)

eee bu konuda sizinle tamamen vedalaşıyorum
yediklerimi artık hiç yazamam :))
zaten sizin az yemeniz beni de rahatsız eder ama hal hatır sormak için herzaman uğrarım
hamileler topiğine falan başlamıyorum çnk gerçekten bu radyasyondan uzak kalmak ii olacak
cep ile de çok konuşmayacağım
belli ki bi düzene gireceğim
hem kitap okumak için daha çok vaktim olacaktır

son 1 haftadır bende su içiyorum ama gerçekten isteyerek içiyorum
canım başka bişi istemiyor sadece su içsem yeter

kalk kalk bakkala in de su ile erisin o beytiler. hadi bakayım. bir de içebilirsen yeşil çay iç canım. ağır yemeklerden sonra sindirime yardım ediyor.
tamam şimdi gidiyorum almaya:26:
bu zamanların değerini bil canım
ne güzel ya gidiyorum hemen su almaya
evet az içiyorm içmek aklıma bile gelmiyor

valla çok güzel fikir. kitap okumak insanı rahatlatıyor da. yine de kendini özletme o kadar uğra buraya. radyasyon konusunda haklısın. uzun bir süre maruz kalmaman iyi olur bilgisayara. telefonu da muhakkak kulaklıkla kullan canım.
bizim menülerden canın bir şeyler çekebilir aşerme dönemlerindeo açıdan menüleri es geç bence
son 1 haftadır bende su içiyorum ama gerçekten isteyerek içiyorum
canım başka bişi istemiyor sadece su içsem yeter
en güzeli su zaten. içebiliyorsan devam et. ben zorla içiyordum bulantım olduğu için. sonra bir de doktordan azar yedim suyun önemine dair ve yemek yemem gerektiğine dair:) bu doktorları neden sevemediğimi anlamak için çok uzağa gitmeye gerek yok aslında, bu satırlarda yatıyor nedeni

tamam şimdi gidiyorum almaya:26:

bu zamanların değerini bil canım

ne güzel ya gidiyorum hemen su almaya

evet az içiyorm içmek aklıma bile gelmiyor

olmaz öyle bol su iç benim yanımda sürahi var bi elim bardakdadır :) ofiste herkes takdir ediyor benim azmimi hehe :)

tavuklarımı koydum haşlanıyorlar

Son düzenleme:
canlar merhaba
inşallah herkes iyidirki ben değilim malesef.
dün akşam aşırı üşüme,titreme ve neredeyse sabaha kadar uykusuzlukla işe geldim,
oğlumun da gece öksürüğü dinmiyor. bu akşam tekrar dr a gideceğiz ama bu sefer kendi dr. una getirecez. içimiz rahat etsin en azından.çünkü gerçekten çocuğun boğazları yırtılacak nerdeyse.
kayınvalidede bugün çok güzel yemek yediğini falan söyledi iyiymiş çok şükür ama yinede biz gidelimde içimizde kalmasın.
geçmişe bakayım dicem ama fırsatım olurmu bilmiyorum.
rabiacım bugün bir arkadaşı davet ettim adını unuttum gelirse aklında olsun hayatım.
şimdilik buralarda olmaya çalışırım
hepinizi öpüyorum.

bu kadar güzel bir haberle karşılacağımı bilmiyordum.
o kadar istedin,okadar bekledin,sonunda güzel haberi aldın. Allah tamamına erdirsin canım arkadaşım,hayırlısı ile sağlıklı bir evlat (lar)kucağınıza almayı nasib eylesin dilerim. çok çok mutluoldum bu habere, ama sen şimdi gidersin gelmezsin bir daha takıma,bırakacakmısın bizi.
bırakma hayatım gel yine sabahları günaydın de. inşallah güzel birr hamilelik dönemi geçirirsin. kendine çok iyi bak hayatım.
(not:günlük tutmayı unutma.) :))

akşam yemeğimi yedim yarım saat önce yağsız haşlama tavuk göğsü 125 gram kadar + 1 ayran hapşura hapşura yedim :) tuzsuz yıyorum diye karabiber koyunca hehe :) çokda yavandı ayran aldım yanına

5.sürahi suyumu içmekteyim yani 5 litre oldu sanırım :) 1 adet yeşil çay içtim şimdi yine içerim :)

Son düzenleme:
canlar geçmişe biraz göz gezdirdim ama oğluşu dr götürecez,birazdan çıkarım.
nihancım bol su içerek tavuk beytiyi eritirsin inşallah.
masalcım,hoşgeldin canım.
kilovermekistiyorumben(kilovi) canım sende duygusal bir insansın anladım seni. ayrıca Rabbim gönlünüze göre versin hayatım dilerim hayırlısı ile sağlıklı bir evlat sahibi olursunuz. ama şu varki hayatım hamile kalmak için beynin rahme emir vermesi gerekiyor,yani psikolojinin rahat olması çok önemli. benim bir tanıdığımın da 10 sene çocuğu olmadıki onlar birkaç sefer tüp bebekde denediler çokçok istediği için o bile tutmuyordu. en sonunda artık lanet olsun istemiyorum çocuk dedi ve o ay kendiliğinden hamile kaldı. çok şaşırmıştık şimdi 2. bebeği oldu. gerçekten psikolojinin rahat olması çok önemli. gittilermi bilmiyorum belkide gitmişlerdir ama eltin ve onun eşinde herhangi bir sorun yoksa psikoloğa gitmelerini tavsiye ederim.

nihancım senden de güzel haberler almak nasib olur inşallah.

rabiacım dün akşam biraz ekmekle çorba,birazda salata yedim 1-2 dilim portakal yedim. ondan sonrada fenalaştım zaten yattım hemen.

dosbam canım erken saatte geldim ama sadece davet mesajını yazdım dahada yazamadım birşey,seni mesajına görmeden çıktım canım.

bu arada ben kahvaltıda yarım paket bisküvi yedim.
öğlen yemeğinde 1 kase çorba,1 porsiyon salata(ekmek yok)

akşam belli değil ama kesinlikle hafif atlaymaya çalışıcam.
hepinizi öpüyorum,yarın daha fazla görüşebilirz inşalah. iyi akşamlar.

sağol kaptancım amin iinşAllah hayırlısıyla

bu arada senin yeğenin sonuçları ne oldu söylemişindir belki ama ben kaçırmış olabilirim kaptanım

canım afiyet olsunda bu kadar su fazla değilmi. :44:

sağol kaptancım amin iinşAllah hayırlısıyla

bu arada senin yeğenin sonuçları ne oldu söylemişindir belki ama ben kaçırmış olabilirim kaptanım

inşallah canım.
nihancım bizim yeğen iyi çok şükür aldığım habere göre sonuçlar temiz çıktı,hatta dün sonuçları almaya gideceklerdi. ondan sonrada görüşmedim daha. bu akşam unutmazsam görüşürüm canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…