hadi afiyet olsun bakalım. ama eşine kızıp yemeğe vermek yok ona göre.beyti dürüm söyledim canım
sağol canım. bi çay kaşığı attım canım balı
eşim sıktı sinir şey
çikolata yok canım
tavuk beyti söyledim
birazda bulgur pilavı getirmişler:97:
sen eşine kızınca yürüyüş de yatmasın şimdiöğle yemeğim
1 tavukbeyti dürüm
1 ayran
3 tatlı kaşığı bulgur pilavı
çok fazla biliyorumakşama ayarlıcam
ben de bir ara duymuştum o armutlarla ilgili bir şeyler de pek aldırmamıştım ama bana da normal gelmiyor. angara:) armudu alayım ben de o zaman. çok da severim aslında ama öte yanda düzgün sarılar durunca pas vermiyordum@ neyneyse - angara :) armutu olarak satılanlar varya koyu yeşil gibi şekilleri düz değil zaten öyle düz formda (tam armut gibi) armut olmaz formunda doğallık bile yok sarı armutlardan yeme ankara armutu ye taş gibi oluyorlar ya :) evet cicim akşamda spor var haftaiçi 5 gün spor yapıyorum aslında bugün yorgun kalktım eve geleyim dinleneyim dedim yada sinemaya gidiyim falan bi baktım 2 kg gitmiş dedim hadi kızım spora :)
ben ilk 4-5 ay tatlıya yaklaşamadım:)) iyi oldu ama fazla kilo almadım. yalnız son ay uçtu benim:)neysecim çok şükür meyve konusunda sıkıntım yok sadece canım bişi istemiyor...
bugün ceviz yemeye de başladım :))
sadece ekşili acılı şeyleri yiyebiliyorum
zaten haftasonu yemeğe gittiğimizde eşim tatlı yesene diye ısrar etti hiç canım çekmedi...dedim adet tarihim yakın ben tatlı istemiyorsam var bi durum dedim :))
ben günlük yediklerime sadece 300kalori eklemem yeterliymiş hayatım...ben 1 aydır da hemen hemen normal besleniyorum...şimdilik fazladan 300kolari alamam ama sonra istem dışı alacağımı biliyorum :))
o an ki açlıktan didim çikolata diye şimdi canım istemiyorhadi afiyet olsun bakalım. ama eşine kızıp yemeğe vermek yok ona göre.bir daha da duymayım o çikolataları falan. akşam zaten hafif geçircem demişsin o zaman bugünlük böyle olsun diyelim.
sen eşine kızınca yürüyüş de yatmasın şimdi
kalk kalk bakkala in de su ile erisin o beytiler. hadi bakayım. bir de içebilirsen yeşil çay iç canım. ağır yemeklerden sonra sindirime yardım ediyor.o an ki açlıktan didim çikolata diye şimdi canım istemiyor
susadım kim gitçek bakkala offf
yatmaz inş
ama yok bi kaç yere ödemem var mecbur çıkçaz akşama
o an ki açlıktan didim çikolata diye şimdi canım istemiyor
susadım kim gitçek bakkala offf
yatmaz inş
ama yok bi kaç yere ödemem var mecbur çıkçaz akşama
valla hele diyetten çıktın ya daha da komik gelecek sana dur bakalım:)hahaha çok güldüm neysecim ye diye baskı yapacaklar :)) eşim dün başladı bile...yok ceviz ye yok badem ye yok haftada 2 balık yicez hahah....sonra notebooku kucağına alma...tel ile az konuş...
eee dedim ilk günden delirtmeyin beni hahahah valla asiye işin zormuş dedim ama halimden çok memnunum Rabbime bin şükür
nihan az su içiyor zaten, uyarman gayet iyi olmuş canım.4 litre su içiyorum ofisde salonda 1.5 lıtre su bazen 2 litre 5 kez havlu değiştiriyorum :) su stokla kendine şekerim su önemli bitki çaylarını falanda iç
nihan az su içiyor zaten, uyarman gayet iyi olmuş canım.
bizim de damacana dayanmıyor. 4 günde bir değiştirdim bu sefer, yuh dedim kendime:)) tek başımayım, bir oğlum var. o da yani ne kadar içmiş olabilir kisu çok önemli gerçekten. şimdi de alıştım içmesem ağzım kuruyor:)
tamam şimdi gidiyorum almaya:26:kalk kalk bakkala in de su ile erisin o beytiler. hadi bakayım. bir de içebilirsen yeşil çay iç canım. ağır yemeklerden sonra sindirime yardım ediyor.
bu zamanların değerini bil canımhahaha çok güldüm neysecim ye diye baskı yapacaklar :)) eşim dün başladı bile...yok ceviz ye yok badem ye yok haftada 2 balık yicez hahah....sonra notebooku kucağına alma...tel ile az konuş...
eee dedim ilk günden delirtmeyin beni hahahah valla asiye işin zormuş dedim ama halimden çok memnunum Rabbime bin şükür
ne güzel ya gidiyorum hemen su almaya4 litre su içiyorum ofisde salonda 1.5 lıtre su bazen 2 litre 5 kez havlu değiştiriyorum :) su stokla kendine şekerim su önemli bitki çaylarını falanda iç
evet az içiyorm içmek aklıma bile gelmiyornihan az su içiyor zaten, uyarman gayet iyi olmuş canım.
bizim de damacana dayanmıyor. 4 günde bir değiştirdim bu sefer, yuh dedim kendime:)) tek başımayım, bir oğlum var. o da yani ne kadar içmiş olabilir kisu çok önemli gerçekten. şimdi de alıştım içmesem ağzım kuruyor:)
valla çok güzel fikir. kitap okumak insanı rahatlatıyor da. yine de kendini özletme o kadar uğra buraya. radyasyon konusunda haklısın. uzun bir süre maruz kalmaman iyi olur bilgisayara. telefonu da muhakkak kulaklıkla kullan canım.eee bu konuda sizinle tamamen vedalaşıyorum
yediklerimi artık hiç yazamam :))
zaten sizin az yemeniz beni de rahatsız eder ama hal hatır sormak için herzaman uğrarım
hamileler topiğine falan başlamıyorum çnk gerçekten bu radyasyondan uzak kalmak ii olacak
cep ile de çok konuşmayacağım
belli ki bi düzene gireceğim
hem kitap okumak için daha çok vaktim olacaktır
en güzeli su zaten. içebiliyorsan devam et. ben zorla içiyordum bulantım olduğu için. sonra bir de doktordan azar yedim suyun önemine dair ve yemek yemem gerektiğine dair:) bu doktorları neden sevemediğimi anlamak için çok uzağa gitmeye gerek yok aslında, bu satırlarda yatıyor nedenison 1 haftadır bende su içiyorum ama gerçekten isteyerek içiyorum
canım başka bişi istemiyor sadece su içsem yeter
tamam şimdi gidiyorum almaya:26:
bu zamanların değerini bil canım
ne güzel ya gidiyorum hemen su almaya
evet az içiyorm içmek aklıma bile gelmiyor
günaydıııınnnnnn 13.takımın güzel bayanları
canlarım,güzellerim canım arkadaşlarım...veda konuşması gibi olmasını istemiyorum :)) ama bu takımdan mezun olmayı çok isterdim kısmet değilmiş... burda çok güzel arkadaşlıklar kurdum hatta sanal ortama ilk defa güvendim paylaştım... ve sizinle yine paylaşmak istiyorum .... hamileyim :))
evet bu güzel haberi dün öğrendim... dr. falan gittim sonucu tel ile öğerendim...çok mutluyum
kızlar dualarınızı bekliyorum...
bu kadar uyumamın sebebi ortaya çıktı... 69 ile hamile kaldım aslında düne kadar umrumda değildi...biliyorsunuz diyeti bıraktım ve ben buna bağlıyorum ki rahatladım ve hamile kaldım :)))
ama dün dr.um eşime kan değerlerine göre ikiz olabilir demiş...şimdi arada bi 69u düşününmüyor değilim ...sağlık olsun döner dolaşır yine kk'ya dönerim yeter ki sağlık olsun ve sizlerde mezun olun
kızlar buaralardayım...bana dua edin
akşam yemeğimi yedim yarım saat önce yağsız haşlama tavuk göğsü 125 gram kadar + 1 ayran hapşura hapşura yedim :) tuzsuz yıyorum diye karabiber koyunca hehe :) çokda yavandı ayran aldım yanına
5.sürahi suyumu içmekteyim yani 5 litre oldu sanırım :) 1 adet yeşil çay içtim şimdi yine içerim :)
sağol kaptancım amin iinşAllah hayırlısıyla
bu arada senin yeğenin sonuçları ne oldu söylemişindir belki ama ben kaçırmış olabilirim kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?