sormakla kabalık etmiş olurmuyum hayatım bilmiyorum ama öyleyse uyar lütfen,hani nişanlıyım yazmıştın yanlışmı hatırlıyorum,kızım demişken kaç yaşında kızın.Allah bağışlasın canım.
ay canım geçmiş olsun ya, midene bir şey dokunmuş olabilir. dışarıda olunca dışarı ağırlıklı beslenmişsin. hazır sandviç veya pasta dokunmuş olabilir. şimdi mideni rahatlatmaya bak ve sıvı şeyler tüket. mide çok önemli.
iyi uykular sana da. inşallah sabaha daha iyi uyanırsın.
geçmiş olsuncanım muhtemelen yumurta bozmuştur mideni sinir sitres de eklenınce sonuç bu olmuştur.
ay goldenlere bayılıyorum yatatlım benim çok güzel 19 aylık golden (köpek) bir kızım var :) ondan başka çocuk düşünmüyorum hehe :) hatta annemler bazen git annene benimle uğraşma der direk bana gelir :)
ben hep kızım derim zaten köpeğim hiç demem kimseninde aklına gelmiyor normal tatlım :) gerçekden kızım gibi şimdi yavruluycak ilk fırsatta :) ama torunlarımı nasıl vereceğim düşünüyorum :) canlar gerçek can
sen birde sıradaki gör.çok güldüm asumancım ya sen gerçekten çok uykusuzsun:) takyonla karıştırdın ha
kesinlikle hedefin sağlıklı beslenme olmalı canım. ilk evlendiğim senelrde bende kilo almıştım,gittim kendime sefer tası aldım(3 lü) salatamı,yemeğimi,pilavımı ne varsa artık azar azar aldım,sonra işyerimde her acıktığımı hissettiğimde 2 kaşık birkaşık yemeği iyi çiğneyerek yedim. bildiğimiz yemek kaşığıyla. evdede yediğim 2 kaşığı geçmemiştir. 1 haftada 2.5 kg verdim,ama şimdi çok zor gerçekten hele birde çocuk olduktan sonra dahada zorlaşıyor işin. tavsiyem hamile kalmadna önce güzel kilo vermendir inan doğum sonrası sıkıntı çekmezsin hayatım.Yanında getirsen nasıl olur Seyyah?
Bu arada Eskişehirli olan sen miydin?evet canım eskişehirliyim. bakalım olmazsa getirecem evden. akşamdan kalan yemeği bi kaba koyar gelirim. ahh bi oturtsam şu düzenimi. benim kilo vermekten ziyade sağlıklı beslenmeye ihtiyacım var çünkü. sağlıksız beslenince midem alarm veriyo
kurtarıcı tim hazır bekliyor hayatım.selam kızlar nasılsınız bakaıyımm
iş cokta yoruldum size bakayım dedimm
haftaya aranızdayımm cokk acil veremem lazım kilolarıı
esk gidene kadarrr
aa süpürdüm kız viledayla sildim bide
sağol canım ye beni:78::78:aferin,her sabah böyle temiz görcem buraları . :86:evet
kızlar hafta sonu evde büyük temizlik var valla camlar halılar koltuklar silincek perdeler yıkancak
iyi kalori yakarmıyım acaba
nihancım kesinlikle süper kalori yakarsın. hadi şimdiden kolay gelsin. bu arada hayırdır kız isteme falanmı var nerden çıktı kışın ortasında bu temizlik.
yok hayatım ricaederim deli ne demek kaptan yardımcı olunca böyle oluyor. rahat edemiyorsun ister istemez. ygs başvurun hayırlı olsun hayatım, bu arada epey hareketli olmuş günün,okurken yoruldum :)bütün geçmişi okudum kızlar, deli miyim neyim bilmiyorum
ben de bugün sabah spordaydım, sonra ygs başvurumu yaptım. gelirken markete uğradım, geldim yemekti derken ancak oldu.
gülme yaaa utanıyoruumm.Kaptancığım nasıl güldüm nasıl güldüm.
Kızım dediği köpeği :)
Bu arada kaptancığım baya heyeslendim bu topluluk işine.
Şimdi biraz izlemedeyim.
Durumları göreyim çalışmaya başlarsam iyi şeyler olur inşallah.
inşallh canım,sen başarırısın ben buna inanıyorum. hayırlısı olur inşallah.
valla en güzeli zaten kendini meşgul etmek. ben de bir ara o bakım işlerine sarmıştım, o zaman iyi oluyordu. ne yesem ne içsem derdin olmuyor:)Aynen şekerim sürekli uğraş buluyorum zaten spordan geldiğimde saat 23:00 oluyor yarım saat yada bir saat durup yatıyorum ama spora gitmediğim zamanlar zor gerçi kızım geliyor bugüno var artık akşam uğraşım birde akşam onu extra yürüyüşe çıkarıcağım (köpeğim)
bekliyoruz canım seni. özledik de hem. veririz kiloları sen merak etme:13:selam kızlar nasılsınız bakaıyımm
iş cokta yoruldum size bakayım dedimm
haftaya aranızdayımm cokk acil veremem lazım kilolarıı
esk gidene kadarrr
sen de mi başvuruyorsun?Ben de başvuru yapacağım bakalım :)
Bankada direk ygs için deyince oluyormuş değil mi?
Yok yok özel bir şeye ihtiyacın normal bir botun var mı? O yeterli olur sonuçta biz profesyonel değiliz ki.
yakarsın canım. ama sakın yoruldum diye mamaları götürme. beslenmene dikkat edersen büyük temizlik çok iyi spor olur.kızlar hafta sonu evde büyük temizlik var valla camlar halılar koltuklar silincek perdeler yıkancak
iyi kalori yakarmıyım acaba
saol tatlım ya çok özledim :) zillimi birde akşamları onuda gezdiriceğim extra oh gitsin kaloriler :)
lolipopa uzanan eller kırılsın, dermişim:)) nazi kampı gibi olucaz yakındaevet tatlım bilerek yemiyorum normalde geçen hafta yedim hep ama protein ağırlıklı beslenicem bu cumaya kadar 82 kg ile başladım bu şekilde beslenmeye 2 kg gitti bile bakalım bu hafta sonuç ne olacak sporcu diyeti yapıyorum biraz :) ama günde bi portakal yada elma koyucam gelicek hafta ay çantamda lolipopum var yesemmi heheh
şimdi şöyle havuç çok faydalı bir sebze. ben yemiyoruz deyip silmeyi doğru bulmuyorum. miktarına dikkat ederek yiyebilirsin. muz da aynı şekilde, ben hergün hergün yemiyorum. ama arada sırada yiyorum. tarçınlı cevizli muz favorim. bundan tamamen vazgeçmemiz gerekmiyor. kiviyi bilmiyorum. inciri plastic yazmış. ayrıca domates, karbonhidrat oranı yüksektir.bu arada diyette yenmemesi gereken meyveler neler? muz yiyemiyor muyuz mesela? kivi falan? havuç yemememiz gerekiyormuş yeni öğrendm
niye gözlerin yaşardı yaw:) bir aralar biz yine böyle hareketlenmiştik. ara ara durgunlaşabiliyor.İncir de arada yenmeli diye biliyorum ama dikkat ederek.
Tabiki yanlış olabilir.
Bu arada gözlerim yaşardı topiğimizin bu haline :)
sağol rabiacım,inşallah çevirmez.
burçaklar kötü duruyor ama ne yalan söyliyim iyi gidiyor :78:
tamam tamam bitti zaten yarın yemem söz. :76:
[
ay goldenlere bayılıyorum ya
canıııım kıyamam sana. seni çok çok iyi anlıyorum hayatım.ama böyle bir durumda seni kurtaracak tek çözüm evden yemek ve meyve getirmek,oradaki herkesi sen doyurmak zorunda değilsin ayrıca,herkes baksın başının çaresine onlarda evden ekmek arası falan getirsin. ayrıca ne işle meşguldü hayatım.
:76:
yarında siz temizleyin kız her gün ben yapıyorumaferin,her sabah böyle temiz görcem buraları . :86:
nihancım kesinlikle süper kalori yakarsın. hadi şimdiden kolay gelsin. bu arada hayırdır kız isteme falanmı var nerden çıktı kışın ortasında bu temizlik.
hadi bakalım yok saldırmamm mamalarayakarsın canım. ama sakın yoruldum diye mamaları götürme. beslenmene dikkat edersen büyük temizlik çok iyi spor olur.
çok akıllılar en yaramaz olduğu zamanlardı hiç durduramazdık babam vefat etmişti eve geldim 2 gün aç kaldı diye hemde bişi alcaktım evden falan zaten şuursuzdum eve geldim öyle oturdum yere kaldım daisyde geldi yanıma oturdu yüzümü falan yaladı uslu uslu durdu anladı sanki içeri gidiyor aklı bende gelip gelip bakıyordu hiç unutmam :) bakışlarını zilli kızım benim gerçek dost
tatlım benim çok güzel 19 aylık golden (köpek) bir kızım var :) ondan başka çocuk düşünmüyorum hehe :) hatta annemler bazen git annene benimle uğraşma der direk bana gelir :)
ben hep kızım derim zaten köpeğim hiç demem kimseninde aklına gelmiyor normal tatlım :) gerçekden kızım gibi şimdi yavruluycak ilk fırsatta :) ama torunlarımı nasıl vereceğim düşünüyorum :) canlar gerçek can
valla en güzeli zaten kendini meşgul etmek. ben de bir ara o bakım işlerine sarmıştım, o zaman iyi oluyordu. ne yesem ne içsem derdin olmuyor:)
ee bugün de spor var o zaman. yürüyüşü ben de çok severim. insanı dinlendiriyor hem de.
bekliyoruz canım seni. özledik de hem. veririz kiloları sen merak etme:13:
sen de mi başvuruyorsun?
evet canım direk ygs desen oluyor. sen niye başvuruyorsun?
bot öyle spor bot değil, değil mi:) normal bir botum var. hatta giymediğim için yıllandı. ben annemle falan da görüşeyim de giderim belki, hem hoşuma giderse eşim gelince onunla da gideriz.
yakarsın canım. ama sakın yoruldum diye mamaları götürme. beslenmene dikkat edersen büyük temizlik çok iyi spor olur.
lolipopa uzanan eller kırılsın, dermişim:)) nazi kampı gibi olucaz yakında
protein ağırlıklı besleniyorsan normal tabi. montignac diyeti de meyveye pek yer vermiyor sanırım. sporcu diyetleri de öyle oluyor demek ki.:44:
şimdi şöyle havuç çok faydalı bir sebze. ben yemiyoruz deyip silmeyi doğru bulmuyorum. miktarına dikkat ederek yiyebilirsin. muz da aynı şekilde, ben hergün hergün yemiyorum. ama arada sırada yiyorum. tarçınlı cevizli muz favorim. bundan tamamen vazgeçmemiz gerekmiyor. kiviyi bilmiyorum. inciri plastic yazmış. ayrıca domates, karbonhidrat oranı yüksektir.
niye gözlerin yaşardı yaw:) bir aralar biz yine böyle hareketlenmiştik. ara ara durgunlaşabiliyor.
incir kurusunu sabahları aç karna yerseniz çok güzel bağırsak çalıştırıyor. yukarda yazdığım gibi miktarı önemli.
sözünü yazdım kenara. yarın artık senden normal beslenme bekliyoruz.
çok akıllılar en yaramaz olduğu zamanlardı hiç durduramazdık babam vefat etmişti eve geldim 2 gün aç kaldı diye hemde bişi alcaktım evden falan zaten şuursuzdum eve geldim öyle oturdum yere kaldım daisyde geldi yanıma oturdu yüzümü falan yaladı uslu uslu durdu anladı sanki içeri gidiyor aklı bende gelip gelip bakıyordu hiç unutmam :) bakışlarını zilli kızım benim gerçek dost
ay ne bileyim hayatım ya çok fenayım çok unutkanım bende 23 yaşında kız ne zaman evlenide çocuğu oldu diyorum. Allah bağışlasın canım benim. bende hayvanları çok severim bu bir gerçek,kıyamam kesinlikle can sonuçta nasıl kıyabilirsinki. benimde senin gibi olan tanıdığım 2 aile var,onlarda hep kızım diye severler(onlarda kız) hani şu küçük tüylü olanlar varya ondan var.evde besliyorlar ama haklılar öyle benimsemişlerki ben olsam bende öyle derdim kesinlikle ama evde besleyemem asla. inan çalışmasam sat bana bir tanesini derdim çünkü onlar çok insancıllar birde tam çocuklu aile için ideal çünkü çocukları seviyorlar.
hisleri kuvvetli oluyor galibakesinlikle ve köpek ile büyüyen çocuklar ileride çok farklı oluyorlar..bende çalışıyorum akşama kadar kızım evde yanlız bizi bekliyor :) hatta gelmeden bi 15 dk önce anlıyor eve aileden birinin geldiğini nasıl anlıyorlar anlamadım :)
hisleri kuvvetli oluyor galiba
bide kapı sesini duyunca ayaklanıyordur dimi karşılıyordur belkide:97::97:
melekcim 2 gündür durgunsun hayatım,sorun yoktur inşallah.O sandviç yapmış olabilir canım ama iyiyim bugün Allah'a şükür sagol ttlm
Sagol cnm evet stresten olabilir ama dediğim gibi o sandviç yapmıştır veya içindekiler..
Ben şimdi çıkmam gerekiyor aksama ne yediklerimi ne yaptığımı yazarım sekerler
aşk olsun rabiacım yaa,hasta hasta birşey de yiyemiyorum zati,(acındırıyorum sakın inanma) e normal değilmi şimdi yediklerim.sözünü yazdım kenara. yarın artık senden normal beslenme bekliyoruz.
kesinlikle ve köpek ile büyüyen çocuklar ileride çok farklı oluyorlar..bende çalışıyorum akşama kadar kızım evde yanlız bizi bekliyor :) hatta gelmeden bi 15 dk önce anlıyor eve aileden birinin geldiğini nasıl anlıyorlar anlamadım :)
başınsağolsun canım,bir rahatsızlığımı vardı babanın.çok akıllılar en yaramaz olduğu zamanlardı hiç durduramazdık babam vefat etmişti eve geldim 2 gün aç kaldı diye hemde bişi alcaktım evden falan zaten şuursuzdum eve geldim öyle oturdum yere kaldım daisyde geldi yanıma oturdu yüzümü falan yaladı uslu uslu durdu anladı sanki içeri gidiyor aklı bende gelip gelip bakıyordu hiç unutmam :) bakışlarını zilli kızım benim gerçek dost
inşallah seyyahım,Alla gönlüne göre versin canım.muhasebeciyim canım ben. şimdilik ön muhasebe ama inşalah mali müşevir de olacam bi gün :34
hem sekreterlik yapıyorum tlf vs. hem işçilerin ssk bordro maaş hesapları. hemde dışardaki işleri yapıyorum. bankalar, vergi daireleri, ssk ya falan gidiyorum.
büroda genelde sadece ben e patronum oluyor. montaj ustalarımız şeflerimiz falan da gelip gidyor genelde öğle yemeklerinde burdalar ama
bak hatuna sen şimdiden bayrağı yarıya indirdi,dosbam olsaydı hiç şikayet etmez her sabah süpürdü.yarında siz temizleyin kız her gün ben yapıyorum
ya bayramdan beri yapmadım eşim evin içinde sigara içiyor uyarsamda dinlemiyor
perdeler ve koltuklar çabuk kirleniyo gibi geliyo bana bu durumda camlar da cadde üzerinde oturduğum için hemen batıyo halım koltuklarda da açık renk sürekli silmek gerekiyo (pişman oldum zaten açık renk aldığıma)
aslında o kadar kötü değilde bana öyle geliyo içim rahat olsun diye yapçam artık
özel bi sebep yok yani canımhadi bakalım yok saldırmamm mamalara
ay canım benim ya
aaa evet sendede golden vardı, napıyor şimdi masalcım.Ben 2 senede bilgilerimde nasıl değişiklikler olmuş merak ettiğim için başvuracağım Neyneysecim.
Merak bir bakıma.
Aslında yapabildiğimi de görmek istiyorum.
Bildiğin bot ama bileğine kadar gelmeli ki burkulmaları önlesin.
Çok önemli de değil dikkat ettikten sonra.
Bir de kat kat giyin ki istediğin zaman giyip çıkarabil.
Bence sakın kaçırma.
Arada durgulaşıyor ya o dönemden sonra böyle görünce hoşuma gitti ama ben hep kaçırıyorum
Benim de goldenımm var :)
melekcim 2 gündür durgunsun hayatım,sorun yoktur inşallah.
aşk olsun rabiacım yaa,hasta hasta birşey de yiyemiyorum zati,(acındırıyorum sakın inanma) e normal değilmi şimdi yediklerim.
başınsağolsun canım,bir rahatsızlığımı vardı babanın.
gerçekten çok hisliler maşallah ona yaa.ne yalan söyliyim çok tatlılar ama bakımı çok zor. eskiden yani ben orta okuldayken köpeğimiz vardı, tam cinsini hatırlayamadım kırma diyorlar sanırım. çok şekerdi. annem sokak merdivenlerini süpürürken esprisine ''kalkarmısın niko bey'' derdi oda bacağını kaldırırdı hani burayı alıver der gibi,daha bunun gibi nicesi. çok güldürürdü bizi. ama bir hastalandı,günlerce veterinere gittik,annem babam zorla yemek yedirdiler babam açtı ağzını annem kaşıkla yemek yedirdi öyle olmasa ölecekti. çok şükür iyileşti ama babam elimde ölürse çok üzülürüm deyip verdi başkasına köye gönderdi.
inşallah seyyahım,Alla gönlüne göre versin canım.
her işi neredeyse sen yapıyorsun,öğle yemeğini niye karşılamıyor ki.
neyse arada o söylüyor yemeği yazmışsın.sanırım epey zamandır çalışyırosun orada.
bak hatuna sen şimdiden bayrağı yarıya indirdi,dosbam olsaydı hiç şikayet etmez her sabah süpürdü.neyse bende elimden geldiğince yardımcı olurum sana hayatım merak etme.
sen en iyisi tez elden hamile kal ozaman sigara olayı falan olmaz.
kotukların ve halıların için birazcık paran varsa gidip polar al hayatım,ser üstlerine, misafir geldikçe kaldırırsın. boyna temizlemene gerek kalmaz ki.
aaa evet sendede golden vardı, napıyor şimdi masalcım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?