http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.htmlkızlar bu kilo çizelgesini anlatan sayfa nerdedir baktım baktım göremedim :) siteye girdim değişmişmi biraz ne aman unutmuşum
canım senin çizelgede arızalanmış,benimki gibi.:))) Canım benim güldüm valla. Evet canım yoktum bir süredir. Canım bayağı sıkkıntı. Neyse şimdi yavaş yavaş toparlanıyorum. Bu arada geçen gün tartıldım 72 kg. olmuşum yaaaNeyse eski günlerime dönücem. Çizelgemi değiştirmiyorum inatla.
Sen nasılsın, oğluşun ne yapıyor?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-32.html#post17096395 buradan girebilirsin canım.kızlar bu kilo çizelgesini anlatan sayfa nerdedir baktım baktım göremedim :) siteye girdim değişmişmi biraz ne aman unutmuşum
Kızlar ben çıkıyorum. Görüşürüz. Öptüm.
merhaba seyyah nasılsın.
öğleye kadar iyi dayandın ben seni yemeğe gitmişti dedim.
işyerine meyve götürmeyi düşündünmü hiç. niye diyorum,en azında ara öğünlerini meyveyle yapardın,galetayıda çorbanla beraber tüketirdin, çünkü sadece çorba,regl olayınıda düşünürsek doyurmaz seni, akşama yemeğe saldırma gibi bir durumun olabilir. bu arada işyerine yakın ev yemekleri yapan bir yer yok demiştin,çorbanın gelmesi sanırım o yüzden uzun sürecek, keşke salatada isteseydin.
merak etme sen yine verirsin o aldığın fazlalılıkları rabia göz açtırmıyo valla
sütün içine bal attım geçen bir sürü ahiret sorusu sordu ne kadar attın bardak nasıl filan
rabia taklıyorum bitanem alınma he
iyiiki varsın canım benim
afiyet olsun fıstık
uskumrunun boyutlarını alayım :82:ne kadardı
ilk zamanlar zor oluyor canım,ama bizler bunun için buradayız,meyve konusunda haklısın canım bugun daha ikinci gunum malum daha oturtamadım. acıktığımda kan şekerim düşüyor dirkt oyuzden meyve süper olur. çorbayla da galeta yerim ekmek yerine. çünkü ekmek yemeği çok seviyorum yanında bişey olmadan bile sadece ekmek yiyebilirim hele de tazeyse. oyuzden başladımı bırakamıyorum. en iyisi ekmeğe hiç başlamamak
çorbam 15 dk da ancak gelebildi. çorba söylediğim yerde ev yemekleri de yapıyrlar ama daha çok sulu et yemekleri gördüm menüde bide kuru fasülye nohutları var. et sote , orman kebebı, salçalı köfte tarzı hep et ve fiyatlarıda hiç makul değil acıkcası
bu arada 1,5 litrelik suyum bittibu benim gibi su içmeyi unutan biri için iyi bi gelişme bi litre daha içebilirsem akşama kadar süper olacak :90:
iyi oldu yazdığın gördüğüm gi içtim subu arada 1,5 litrelik suyum bittibu benim gibi su içmeyi unutan biri için iyi bi gelişme bi litre daha içebilirsem akşama kadar süper olacak :90:
deli nihan, güldürdün beni
bak bardağın boyutlarını sormadığımı farkettim iyi oldubundan sonra sorarım
yok canım neden alınayım, takılabilirsin
uskumru orta boydudoymadım aslında ama birtanesini bıraktım
ilk zamanlar zor oluyor canım,ama bizler bunun için buradayız,zamanla çok çok güzel menüler yazacağına eminim. canım öğle yemeğini kendimi karşılıyorsun,yoksa iş yerinin sana verdiği belirli bir kotamı var,hani bir tabldot menü bizim burda 5 lira, ben onda takılıyorum genelde,ama sebze yemekleride yapıyorlar. sadece et yemekleri yapmaları iyi olmamış gerçekten.
tebrik ederim bendaha 1 bardak bile içemedim.
beytiyi telafi etmişsin canım.akşam yemeğim
salata ve 3 parça kuşbaşından biraz büyük ((2 kuşbaşının birleşimi gibi bişey(rabia sormadan söliyim dedim))et
ekmek yok
4 tane ceviz
sabah
1,5 dililm ekmek
klasik kahvltı
1 su bardağı şekersiz süt
spor olarak
60 mekik yarım saat yürüyüş
afiyet olsun, çok hafif kahvaltı olmuş.Günaydın kızlar
Sabah : yağsız peynir + yeşil çay
Dünkü spor programım değişti : Spinning 2 kere girdim :) birde ağırlıklarımı yaptım
inşallah birşeyi bağımlılık derecesinde sevmeme ilkeni sürdürebilirsin ilerleyen yıllarda da. felsefe güzel ama insan başaramıyor.bende tuzsuz hayatta bişey yiyemeyenlerdenim ama diyetisyenimde demişti sen beslenme şeklini çabuk değiştirirsin diye hayatımda bağımlılık derecesinde bişeyi sevmeye yer yok :) en korktuğum şeydir o yüzden herşey benim istediğim doğrultuda şekillenmeli patron benim tuz değil :)
evet şekerim herşey var daha kullanmadığım bir sürü şey var havuzada başlıycam biraz daha kg vereyimde
bürodan çıkmadan önce ağıza simit atmak......: yanlışgünaydın arkadaşlar dün diyetimin ilk gunuydu ve büroda işler inanlılmaz yoğundu. yoğunluktan acıktığımı da anlamadım :)
sabah yarım bardak süt ve biraz köy peyniri bir dilimden az ekmek yemiştim.
öğlen 12 buçukta bi çıktım dışarı kosturmaktan yemeği 2 de yedim dışarda ev yemekleri yapan bi lokantada. bi porsiyon tavuk sote ve bi kase cacık 1 dilim ekmek yedim. ama birodan çıkmadan önce de dünden kalan simitlerden atmıştım ağzıma bi parça.
akşam üstü 4 gibi bi parça cezerye yedim
akşam da yemeğe anneme davetliydik. yarım kepçe domates çorbası, bir büyük kaşık tavuklu pirinç pilavı bir köfte iki parça patates( fırında patatesli köfte vardı) 1 dilim ekmek yedim. arkasına da bir dilim kadayıf tatlısı yedim ama annem şerbetinin şekerini az koymuş babam bu tam lıght tatlı olmuş diye dalga geçiyordu annemle
dün yaptığım en kötü şey o cezeryeyi yemek ve az su içmek oldu sanırım sadece 6-7 bardak su içebildim
sabah da biraz peynir ve ekmek yedim geldim. bakalım ıkıncı gunum nasıl gececek. bide su egl sancılarım olmasa
kesinlikle ben de katılıyorum. spor yaparken aklıma hep önemsiz diye düşündüğüm gıdaların ne kadar kalorisi olduğu geliyor ve belki 1 küçük albeni veya metro için yaptığım sporun bile yetmeyeceği..
Dün salonda deli gibi çalışırken şöyle düşündüm :) burada böyle deli gibi çalışıyorum ölüyorum yorgunlukdan sonra yemek yiyerek bu kadar emeği boşa harcayamam :) çok spor yapanlaırn neden yeme isteklerinin gittiğini anladım :)
afiyet olsun canım sende iyi gidiyorsun:97:Bugünü derleyip topluyorum :)
Sabah : Yağsız peynir 50 gr kadar + yeşil çay
Ara : yağsız danone light yoğurt
Öğlen : Az salata + çok az mercimek çorba + ekmeğin kuyruğu minik :)
Ara : 2 adet sunta :) (patronum öyle diyor altınbaşaklara :) )
Akşam 16:00 : Yağsız göğüs haşlama tavuk 100 gr kadar + domates çorba
Bugünde biter :) 3 yeşil çay içtim 3 litre su
Akşam yazmaya çalışırken internetim koptu ben de uyuyup kalmışım Neyneysecim..hoşgeldin canımben iyiyim çok şükür, anlat bakalım sen nasılsın?
günaydın kızlar
akşam yemeğim
salata ve 3 parça kuşbaşından biraz büyük ((2 kuşbaşının birleşimi gibi bişey(rabia sormadan söliyim dedim))et
ekmek yok
4 tane ceviz
sabah
1,5 dililm ekmek
klasik kahvltı
1 su bardağı şekersiz süt
spor olarak
60 mekik yarım saat yürüyüş
Günaydın kızlar
Sabah : yağsız peynir + yeşil çay
Dünkü spor programım değişti : Spinning 2 kere girdim :) birde ağırlıklarımı yaptım
günaydın arkadaşlar ben de sabah her zamanki kahvaltımı yaptım biraz önce 1 brdk çay içtim öğlen de yoğurtlu ıspanak salata ve 2 dilim ekmek yiyeceğim aralarda bir tek yeşil çay içmeyi düşünüyorum
günaydın arkadaşlar dün diyetimin ilk gunuydu ve büroda işler inanlılmaz yoğundu. yoğunluktan acıktığımı da anlamadım :)
sabah yarım bardak süt ve biraz köy peyniri bir dilimden az ekmek yemiştim.
öğlen 12 buçukta bi çıktım dışarı kosturmaktan yemeği 2 de yedim dışarda ev yemekleri yapan bi lokantada. bi porsiyon tavuk sote ve bi kase cacık 1 dilim ekmek yedim. ama birodan çıkmadan önce de dünden kalan simitlerden atmıştım ağzıma bi parça.
akşam üstü 4 gibi bi parça cezerye yedim
akşam da yemeğe anneme davetliydik. yarım kepçe domates çorbası, bir büyük kaşık tavuklu pirinç pilavı bir köfte iki parça patates( fırında patatesli köfte vardı) 1 dilim ekmek yedim. arkasına da bir dilim kadayıf tatlısı yedim ama annem şerbetinin şekerini az koymuş babam bu tam lıght tatlı olmuş diye dalga geçiyordu annemle
dün yaptığım en kötü şey o cezeryeyi yemek ve az su içmek oldu sanırım sadece 6-7 bardak su içebildim
sabah da biraz peynir ve ekmek yedim geldim. bakalım ıkıncı gunum nasıl gececek. bide su egl sancılarım olmasa
İyiyim şekerim sen nasılsın...
Dün salonda deli gibi çalışırken şöyle düşündüm :) burada böyle deli gibi çalışıyorum ölüyorum yorgunlukdan sonra yemek yiyerek bu kadar emeği boşa harcayamam :) çok spor yapanlaırn neden yeme isteklerinin gittiğini anladım :)
günaydıııııınnnnnn
aslında tünaydın demem lazım ama ben henüz ayılamadığım için idare edin canlar.
bugün aslında daha iyiyim çok şükür biraz daha kemik ağrım var ama o geçince öksürüğe çevirecek biliyorum,genelde öyle oluyor ama bu sefer öksürük olmaması için epey dikkat ettim,bal yedim, boğazım için sprey kullandım, sigara içmedim genelde akşamları 1 yada 2 tane içiyorum. zaten gün boyu içtiğimde odur. ilaç kullanıyorum. yani inşallah olmıcak öksürük ama olursada kısa atlatırım dilerim.
bu arada oğlumuda dün akşam kendi dr na götürdük,yavrumun geniz akıntısı varmış,gece yattığında öksürüğün sebebi oymuş,bronşit başka bir hastalığa çevirmiş,ciğerlerden hala ses geliyor,birçok ilaç verdi, ama biraz olsun işe yaradı,çünkü dün gece öksürüğü çok olmadı.
dün akşam yemekte biraz menemen,1-2 çatal makarna ve 1 dilim ekmek yedim, fazla yiyemedim çünkü midem bulanıyor ve genelde akşam birşey yerken omuzlarım acıyor.
öyle birşeyki kızlar yani resmen hastalığın vücudumu sarmasını anı anına yaşadım, ciğerlerimin acıması, resmen etime içten vuruyorlardı ve sıcak birşey içtiğimde mideme gidesiye kadarki anını hissttim çünkü içim üşüyordu. ağrılarım acımalarım hala var ama ilk güne nazaran daha iyiyim çok şükür.
neyse bu sabah yine kötüü bir kahvaltı ettim 5 ad burçak yedim,az öncede yarım portakal yedim, yine yiyesim var aslında,saat 1 gibi öğle yemeğimi yesem iyi olur ama genelde 2 yi buluyor.
çok konuştum yine,buralarda olucam canlar. şimdilik hoşçakalın.
kendime mercimek çorbası söyledim gelmesi 15 20 dk yı bulur az önce de 1 tane daha galeta attım ağzıma . çorbamı hasretle bekliyorum
selam kızlar
öğlen menüm
yarım tabak yahni
1 dilim ekmek
Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, 3 siyah zeytin, domates
Ara: 15 badem
Öğle: 2-3 porsiyon et, salata, 2 d. ekmek, 1 b. süt
Ara: 2 d. peynir, 2 d. ekmek
Akşam: 6 k. nohut yemegi, salata, 2 d. ekmek, 1 b. süt
Ara: 2 porsiyon mandalina
Ekstradan: 5 kuru kayısı, 15 badem, 1.5 avuç diyet kabak çekirdeği
Yanlışlarım: Diyetisyen vermedi ama eskiden onun verdiği kadarlık bir diyet yapmaya çalıştım. Buna göre fazla yediklerim: Öğle ve akşam birer dilim ekmek fazla oldu, bir de en son aradan sonra yediğim ekstraları hiç yememeliydim. Ama uzun süre deli gibi yemek yedikten sonra birden diyete başlayınca insan zorlanıyor.
Spor: Yok.
Uyku: 5 saat. Çok az
Öğlen salatam çok az gelmiş bende yanına ek yaptım mecburen :)
Az Salata + Çok Az mercimek çorba + Ayran
Birde ekmeğin kuyruğu minicik çok seviyorumda :)
@ad1 kesinlikle evde teşvk olmuyor ama bir ara düzenli koşu yapıyordum dışarda çok diyette kasmadan 70 düştüm onunda çok faydası var ama salonda koşu yapmıyorum oksijen olmadan makinede yapılan koşu sağlıklı değil
bende tuz konusunda aynıydım ama şu an baharat kullanıyorum zamanla onuda azaltıcam
hepimiz mezun olalım bu yaz inş.inş. :)
bu arada 1,5 litrelik suyum bittibu benim gibi su içmeyi unutan biri için iyi bi gelişme bi litre daha içebilirsem akşama kadar süper olacak :90:
deli nihan, güldürdün beni
bak bardağın boyutlarını sormadığımı farkettim iyi oldubundan sonra sorarım
yok canım neden alınayım, takılabilirsin
uskumru orta boydudoymadım aslında ama birtanesini bıraktım
o malesef hiç belli olmuyor. eğer patronda büroda yiyecekse benimkini de o karşılıyor ozmanda ya peynir zeytin simit şeklinde geçiştirıyoruz yada pideciden dönerciden söylüyoruz. ama o yoksa sen kendi başının caresine bak diyo. mecbur cepten yiyorum. e bazen ay sonlarında da cepte para kalmıyor malesef bende poğçayla falan geçiştiriyorum. sonrada löp löp yağ oluyortobilot hesabı burda da 5 lira hatta 4 lira ama bunun için burodan çıkmam baya bı yol gitmem gerek buda büronun boş kalması demek oyuzden sadece dışarda işim uzun sürecekse dönüşte yada bankada sıra beklerken vs. yiyorum dün olduğu gıbı.
bugun çorba istediği yerin menusunde bı kap yemek 4 lira 5 lira yazıyı çorbayı 2 liraya getirdiler ama yemekler pahalı geldı bana hergun 5 tl ye bı kap yemek ayda 150 tl eder. buda yeni evlenıp borç içinde yüzen bbırı için çok para açıkcası
Bugünü derleyip topluyorum :)
Sabah : Yağsız peynir 50 gr kadar + yeşil çay
Ara : yağsız danone light yoğurt
Öğlen : Az salata + çok az mercimek çorba + ekmeğin kuyruğu minik :) + ufak ayran
Ara : 2 adet sunta :) (patronum öyle diyor altınbaşaklara :) )
Akşam 16:00 : Yağsız göğüs haşlama tavuk 100 gr kadar + domates çorba
Bugünde biter :) 3 yeşil çay içtim 3 litre su
taylor canım darısı tüm isteyenlere ve sana olsun hayatım
adcım evet nazlanmayı bıraktım artık...yeter normal hayata dönmezsem yarım dünya olurum :))
geçen haftaki gibi belim ağrımıyor azaldı...milletin sabah midesi bulanır benimde gece bulanıyor :))
tek problem uyanamıyorum eşimde saolsun uyandırmadan sessizce gidiyor...kızıyorum ama kaldırmıyo bende zaten saati hiç duymuyorum
birazcık evi toparladım
siz böle menü yazınca bende yazmak istedim
sabah ıhlamur +2 dilim peynir +1 dilim ekmek +3 zeytin
ara
ceviz sanırım 4-5 adetti
sonra küçük 1 muz
öğle yemeğim ise 4-5yk ıspanak 3yk yoğurt 1 dilim ekmek
şimdi de ıhlamur içiyorum
şimdi günün sorusu geliyor az mı yiyorum :)))
afiyet olsun canım sende iyi gidiyorsun:97:
geçmiş olsun canım, inşallah öksürüğe çevşrmez hastalığın.bugün aslında daha iyiyim çok şükür biraz daha kemik ağrım var ama o geçince öksürüğe çevirecek biliyorum,genelde öyle oluyor ama bu sefer öksürük olmaması için epey dikkat ettim,bal yedim, boğazım için sprey kullandım, sigara içmedim genelde akşamları 1 yada 2 tane içiyorum. zaten gün boyu içtiğimde odur. ilaç kullanıyorum. yani inşallah olmıcak öksürük ama olursada kısa atlatırım dilerim.
bu arada oğlumuda dün akşam kendi dr na götürdük,yavrumun geniz akıntısı varmış,gece yattığında öksürüğün sebebi oymuş,bronşit başka bir hastalığa çevirmiş,ciğerlerden hala ses geliyor,birçok ilaç verdi, ama biraz olsun işe yaradı,çünkü dün gece öksürüğü çok olmadı.
dün akşam yemekte biraz menemen,1-2 çatal makarna ve 1 dilim ekmek yedim, fazla yiyemedim çünkü midem bulanıyor ve genelde akşam birşey yerken omuzlarım acıyor.
öyle birşeyki kızlar yani resmen hastalığın vücudumu sarmasını anı anına yaşadım, ciğerlerimin acıması, resmen etime içten vuruyorlardı ve sıcak birşey içtiğimde mideme gidesiye kadarki anını hissttim çünkü içim üşüyordu. ağrılarım acımalarım hala var ama ilk güne nazaran daha iyiyim çok şükür.
neyse bu sabah yine kötüü bir kahvaltı ettim 5 ad burçak yedim,az öncede yarım portakal yedim, yine yiyesim var aslında,saat 1 gibi öğle yemeğimi yesem iyi olur ama genelde 2 yi buluyor.
çok konuştum yine,buralarda olucam canlar. şimdilik hoşçakalın.
afiyet olsun. bugünü hafif geçiriyorsun.kendime mercimek çorbası söyledim gelmesi 15 20 dk yı bulur az önce de 1 tane daha galeta attım ağzıma . çorbamı hasretle bekliyorum
afiyet olsun canım. bugün iyisin maşallahselam kızlar
öğlen menüm
yarım tabak yahni
1 dilim ekmek
yanlışlarım kısımında sen de yazmışsın zaten ekmek çook fazla. ayrıca badem sayı olarak fazla bence. diyetisyenin nasıl öneriyordu bilmiyorum ama bir günde 30 badem oldukça fazla. bence meyven az olmuş. meyve miktarını artırabilirdin. elma, portakal, armut çok güzel kış meyveleri var.Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, 3 siyah zeytin, domates
Ara: 15 badem
Öğle: 2-3 porsiyon et, salata, 2 d. ekmek, 1 b. süt
Ara: 2 d. peynir, 2 d. ekmek
Akşam: 6 k. nohut yemegi, salata, 2 d. ekmek, 1 b. süt
Ara: 2 porsiyon mandalina
Ekstradan: 5 kuru kayısı, 15 badem, 1.5 avuç diyet kabak çekirdeği
Yanlışlarım: Diyetisyen vermedi ama eskiden onun verdiği kadarlık bir diyet yapmaya çalıştım. Buna göre fazla yediklerim: Öğle ve akşam birer dilim ekmek fazla oldu, bir de en son aradan sonra yediğim ekstraları hiç yememeliydim. Ama uzun süre deli gibi yemek yedikten sonra birden diyete başlayınca insan zorlanıyor.
Spor: Yok.
Uyku: 5 saat. Çok az
hııımmm anladım canım. öyle diyorsan öyledir hayatım.çok yoğun spor yapıyorum 5-6 kez havlu atıyorum salonda :) salonun diyetsiyenine gittim başdönmesi ve kasılma şikayetleri ile az su içiyorsun diyordu ki ozaman bile 3 lıtre içiyordum şimdi arttırdım gerçekdende tansiyon düşmesi ve kasılmalarım geçti daha gençsin böbreklerin iyi çalışıyor sağlık sorunun yok içebilirsin suyu istediğin gibi dedi
Akşam yapacağım sporuda yazayım : Spinning 45 dk / stretch and tone 45 dk / hocamın verdiği ağırlık hareketleri (aerobik) / çok geç olmazsa extra kardio :)
ricaederim hayatım,inşallah iyi bir hamilelik dönemi geçireksin,ve hayırlısı ile yavrunu kucağına alacaksın dilerim.haklısın yediklerini yazma iştaha gelebilirizsaol asumancım canım çok teşekkür ederim...nihayet Rabbim dualarımı kabul etti...çok şükrediyorum
takımı bırakmam hayatım biliyosun alışkanlık yaptınız ama eskisi kadar buraya sık gelmem doğru olmaz :)) sonuçta sizin tam tersi yönde hareket edeceğim :))
inş. çok aşırı almam ama yinede çok takmıyorum
günlük olayı çok kafama yattı...saol canım fikir verdiğin için...
aslında o kadar çok hayalim vardı ki hepsi uçup gitti...hala alışamadım :))
bu arada oğluşunu benim için öp Allah şifa versin hayatım...Allah üzüntülerini göstermesin
seni de çok öpüyorum
çok sağol rabiacım. canım yorgun olmamın çok etkisi var diye düşünüyorum,belki yazmışımdır ama artık yorgunluktan bazen başım dönüyor gözüm kararıyordu. şimdi daha iyiyiz çok şükür rabiacım.aferin canım, çok iyi yapmışsınnihayet sana da su içiriyoruz:)
asumancım çok geçmiş olsun canım. günlerdir gergin olan sinirler de boşaldı tabi, öyle tahmin ediyorum ben. ekstradan da uykusuzluğun varne diyeyim canım oğlun deliksiz bir uyku çekene kadar sen de zannediyorum dinlenemeyeceksin. inşallah tez zamanda geçer bu günler.
birini davet etmişsin, gördüm. ama yani hem katılmak isteyip hem de bu kadar uzun süre bakmamayı ben pek anlamıyorum. neyse olumlu olalım, arkadaşımızın belki işi çıkmıştır.:44: gelirse bakarız canım.
canım, kendine dikkat et. akşam haif atlatırsan biz de bisküviyi görmeyiz.sana da iyi akşamlar. inşallah doktor ziyaretiniz de olumlu sonuçlanır.
hoşgeldin aslıcım. evet hayatım 2 hafta dedin 2 aydır gelmedin. tek ayak üstü durma cezası vericez sana.merhaba arkadaşlar çok çok uzun sizden ayrı kaldım ama artık toparlanıp tekrar diyete başlamam lazım 80 kilo oldum ben yaaasizleri çok özledim iki hafta sonra gelirim demiştim ayrulırken ama malesef sanıyorum ki iki ay mı ne oldu kendimden utanıyorummm aranızda bana yer varmı acaba hala? dosbaa sen erimiş bitmişsinn kızımmmm off keşke hiç bozmasaydım bizim senle aramızda 4 kilo vardı sadecee bu arada hayatımı biraz düzene soktum gibi, ayağımdaki platinler alındı ve artık çok iyiyim belim içinde doktoru değiştirdik o bi yıl sonra gel diyen özele geçmiş buna bizim gücümüz yetmez hem zaten bu sefer baltalimanı kemik hastanesine gidiyorum bu daha iyi sadece kemik üzerine bir hastane, doktorumda gördüğüm kadarıyla çok ii biri ve bana moral verdi olmucak bişey yok diye ayrıca iki değil bir ameliyat dedi ve bir yıl içinde ameliyat ederiz seni dedi, yani herşey yoluna girdi gibi, inş. herşey bu sefer çok yolunda gider
kaptann gurupta bana yer varsa sizinle tekrar başlayabilirmiyim? buraya girince kendimi daha fazla diyet yapıyor gibi hissediyorumneden kilo aldığımı sormayın hiç (yedim yedim yedim işte ayaktan ameliyat oluncada ye yat ye yat olacağı oydu) en baştan başliim işte olurmuuu? bir kaç hafta listeye koymassınız isterseniz beni, birazcık kilo verince sanırım aldığım kilolar size daha az zarar verir :78:
asumancım yarın sabah girerim ve onaylarsanız yazarımm burayaa.... görüşürüz kızlaarr iii geceleer
Kızlar bugün hiç yazma fırsatım olmadı her nekadarda telefondan takip etmeye çalışsamda yazamadim..
Suan yesil çayımı iciyorum, inşallah yarına daha iyi olurum
Benden bu kadar kızlar fazla yorum yazamam hemen uyumam lazım , hepinize iyi uykular diliyorum..
melekcim,bol koşturmacalı ve düzensiz birgün olmuş canım, çok çok geçmişolsun,inşallah iyisindir.
Bu arada dosba'cim hamile olduğunu okudum Allah hayırlı bi evlat nasip eder size, tüm kötülüklerden korur inşallahnazar değmesin tüh tüh tüh
hoşgeldin masalım, ama nerdesin. :26:Kızlar ben geldimmm nasılsınız?
iyi süpürememişsin nihancımhoşheldin canım benim ilk buraya başladığım zamanlarda vardın sen:97:
merak etme sen yine verirsin o aldığın fazlalılıkları rabia göz açtırmıyo valla
sütün içine bal attım geçen bir sürü ahiret sorusu sordu ne kadar attın bardak nasıl filan
rabia taklıyorum bitanem alınma he
evet bu sabahta topiğin kapılarını ilk ben açıyorum
ortalık pislenmiş bi süpürüp geleyim
afiyet olsun fıstık
uskumrunun boyutlarını alayım :82:ne kadardı
rica ederim canımevet rabiacım anlaşıyoruz kanımca
sağol canım
her hamilelik farklıdır canım:)) nevi şahsına münhasır. ama hepsi maceralıdır böyle ama tatlı maceralar tabiiki. ev işlerinde fazla yorma kendini, yüksek dolaplara sakın uzanma. sandalye tepelerinde gezme. bu bebek her şeyden daha önemli canım. ilk hamilelikte insan çok acemilik yapabiliyor, ben yaptım ordan biliyorum. sık sık dinlen.geçen haftaki gibi belim ağrımıyor azaldı...milletin sabah midesi bulanır benimde gece bulanıyor :))
tek problem uyanamıyorum eşimde saolsun uyandırmadan sessizce gidiyor...kızıyorum ama kaldırmıyo bende zaten saati hiç duymuyorum
birazcık evi toparladım
siz böle menü yazınca bende yazmak istedim
sabah ıhlamur +2 dilim peynir +1 dilim ekmek +3 zeytin
ara
ceviz sanırım 4-5 adetti
sonra küçük 1 muz
öğle yemeğim ise 4-5yk ıspanak 3yk yoğurt 1 dilim ekmek
şimdi de ıhlamur içiyorum
şimdi günün sorusu geliyor az mı yiyorum :)))
kabusun oldum sanırım, masalcım:)) ama çikolata ve tatlıdan uzak durmanı sağlıyorsam iyi bir kabusum demektir.Akşam yazmaya çalışırken internetim koptu ben de uyuyup kalmışım Neyneysecim..
Dün 4 . sınıflardan bir arkadaşla staj yaptığı okuldaydık.
İlk ders sınıf bize aitti öğrencilerin sorularını çözdük, 2. saat sınav yaptık 3. saatte kağıtları okuduk çok güzeldi.
Sonra oradan çıktık arkadaş bizim okulda bir topluluğun başkanı dedi gel sen de yönetime gir dedi.
Normalde millet uzun zamanda giriyor yönetime.
Ben üye olmadan girmiş oldum.
Sonra gittik toplantı falan tanıttı işte beni.
Çıkıştada yönetimdeki bazı kişilerle yemeğe gittik.( Bu arada yemekte ızgara tavuk yedim)
İşte bundan sonraki başkanın Hilal olmasını istiyorum şimdiden söyleyeyim size falan dedi.
Akşamda baya bir oturduk güzeldi.
Tabi geldiğimde yorgunluktan ölmüştüm.
NEyneysecim valla uğrayamadığım zamanlarda bile kaçamak yapacak olsam aklıma sen geliyorsun.
Yemekhaneye gidince tatlıyı almıyorum.
Çikolatalardan uzak duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?