Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım senin çizelgede arızalanmış,benimki gibi. en son kaç kiloydun hatırlamıyorum ama üzülme hayatım yine verirsin yeterki iste,ozaman daha kolay kilo veriliyor biliyorsun zaten.
oğluş ve ben hastayız bugünlerde ama daha iyiyiz çok şükür.
kızlar bu kilo çizelgesini anlatan sayfa nerdedir baktım baktım göremedim :) siteye girdim değişmişmi biraz ne aman unutmuşum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-32.html#post17096395 buradan girebilirsin canım.
Kızlar ben çıkıyorum. Görüşürüz. Öptüm.

kız nereye iki lafın belini kırardık.
neyse tamam canım görüşürüz dikkat et kendine.

meyve konusunda haklısın canım bugun daha ikinci gunum malum daha oturtamadım. acıktığımda kan şekerim düşüyor dirkt oyuzden meyve süper olur. çorbayla da galeta yerim ekmek yerine. çünkü ekmek yemeği çok seviyorum yanında bişey olmadan bile sadece ekmek yiyebilirim hele de tazeyse. oyuzden başladımı bırakamıyorum. en iyisi ekmeğe hiç başlamamak

çorbam 15 dk da ancak gelebildi. çorba söylediğim yerde ev yemekleri de yapıyrlar ama daha çok sulu et yemekleri gördüm menüde bide kuru fasülye nohutları var. et sote , orman kebebı, salçalı köfte tarzı hep et ve fiyatlarıda hiç makul değil acıkcası

bu arada 1,5 litrelik suyum bitti bu benim gibi su içmeyi unutan biri için iyi bi gelişme bi litre daha içebilirsem akşama kadar süper olacak :90:

deli nihan, güldürdün beni
bak bardağın boyutlarını sormadığımı farkettim iyi oldubundan sonra sorarım
yok canım neden alınayım, takılabilirsin
uskumru orta boydudoymadım aslında ama birtanesini bıraktım

ilk zamanlar zor oluyor canım,ama bizler bunun için buradayız, zamanla çok çok güzel menüler yazacağına eminim. canım öğle yemeğini kendimi karşılıyorsun,yoksa iş yerinin sana verdiği belirli bir kotamı var,hani bir tabldot menü bizim burda 5 lira, ben onda takılıyorum genelde,ama sebze yemekleride yapıyorlar. sadece et yemekleri yapmaları iyi olmamış gerçekten.
bu arada 1,5 litrelik suyum bitti bu benim gibi su içmeyi unutan biri için iyi bi gelişme bi litre daha içebilirsem akşama kadar süper olacak :90:

tebrik ederim bendaha 1 bardak bile içemedim.

akşam spora gidemiyceğim ama yine akşam yemeğimi 16:00 bitireceğim kızımı almaya gitmem lazım birde beykoza :S artık yarın spor

iyi oldu yazdığın gördüğüm gi içtim su unuttuydum yine

aa tüh kendi kendimi ele verdim bardğın boyutlarını sormamıştın he
sağol canım

o malesef hiç belli olmuyor. eğer patronda büroda yiyecekse benimkini de o karşılıyor ozmanda ya peynir zeytin simit şeklinde geçiştirıyoruz yada pideciden dönerciden söylüyoruz. ama o yoksa sen kendi başının caresine bak diyo. mecbur cepten yiyorum. e bazen ay sonlarında da cepte para kalmıyor malesef bende poğçayla falan geçiştiriyorum. sonrada löp löp yağ oluyor tobilot hesabı burda da 5 lira hatta 4 lira ama bunun için burodan çıkmam baya bı yol gitmem gerek buda büronun boş kalması demek oyuzden sadece dışarda işim uzun sürecekse dönüşte yada bankada sıra beklerken vs. yiyorum dün olduğu gıbı.
bugun çorba istediği yerin menusunde bı kap yemek 4 lira 5 lira yazıyı çorbayı 2 liraya getirdiler ama yemekler pahalı geldı bana hergun 5 tl ye bı kap yemek ayda 150 tl eder. buda yeni evlenıp borç içinde yüzen bbırı için çok para açıkcası

beytiyi telafi etmişsin canım. minnacık et yemişsin ama gündüzki beytiden sonra ancak o kadar olabilirdi. sporun da var, maşallah.bu arada etin miktarını da yazdığın için teşekkür ederimseninle iyi anlaşıyoruz

Günaydın kızlar

Sabah : yağsız peynir + yeşil çay

Dünkü spor programım değişti : Spinning 2 kere girdim :) birde ağırlıklarımı yaptım
afiyet olsun, çok hafif kahvaltı olmuş.

inşallah birşeyi bağımlılık derecesinde sevmeme ilkeni sürdürebilirsin ilerleyen yıllarda da. felsefe güzel ama insan başaramıyor.
bu arada tuzun patron olmaması süper:)
sen bu sporla bizi epey iştahlandırıyorsun. yüzme de var ha, ne güzel:97:sen ankarada mıydın? masal soruyordu bir ara yüzme havuzu?

bürodan çıkmadan önce ağıza simit atmak......: yanlış
cezerye...................................................: yanlış
büyük kaşık pirinç pilavı + patates.................: yanlış
hele hele kadayıf kökten yanlış.

canım o önemsenmeyip ağıza atılan simitler
önemsiz atıştırmalıklar hep kilo demek. bir web sitesinde okumuştum salata kasesinin dibinde kalan 1 mısır tanesini yerken bile düşünmeliyiz. acı ama maalesef böyle.
regl dolayısıyla tatlı krizlerin olabileceğini kabul ediyorum ama buna diyet dairesinde çözümler mevcut. ilk günün olduğu için üzerine gelmiş gibi olmak da istemiyorum. ama yanlışları bilmezsek yerine doğruları koyamayız.

kesinlikle ben de katılıyorum. spor yaparken aklıma hep önemsiz diye düşündüğüm gıdaların ne kadar kalorisi olduğu geliyor ve belki 1 küçük albeni veya metro için yaptığım sporun bile yetmeyeceği..

Bugünü derleyip topluyorum :)

Sabah : Yağsız peynir 50 gr kadar + yeşil çay
Ara : yağsız danone light yoğurt
Öğlen : Az salata + çok az mercimek çorba + ekmeğin kuyruğu minik :) + ufak ayran
Ara : 2 adet sunta :) (patronum öyle diyor altınbaşaklara :) )
Akşam 16:00 : Yağsız göğüs haşlama tavuk 100 gr kadar + domates çorba

Bugünde biter :) 3 yeşil çay içtim 3 litre su

Son düzenleme:
afiyet olsun canım sende iyi gidiyorsun:97:

taylor canım darısı tüm isteyenlere ve sana olsun hayatım
adcım evet nazlanmayı bıraktım artık...yeter normal hayata dönmezsem yarım dünya olurum :))
geçen haftaki gibi belim ağrımıyor azaldı...milletin sabah midesi bulanır benimde gece bulanıyor :))
tek problem uyanamıyorum eşimde saolsun uyandırmadan sessizce gidiyor...kızıyorum ama kaldırmıyo bende zaten saati hiç duymuyorum
birazcık evi toparladım

siz böle menü yazınca bende yazmak istedim
sabah ıhlamur +2 dilim peynir +1 dilim ekmek +3 zeytin
ara
ceviz sanırım 4-5 adetti
sonra küçük 1 muz

öğle yemeğim ise 4-5yk ıspanak 3yk yoğurt 1 dilim ekmek
şimdi de ıhlamur içiyorum

şimdi günün sorusu geliyor az mı yiyorum :)))

hoşgeldin canım ben iyiyim çok şükür, anlat bakalım sen nasılsın?
Akşam yazmaya çalışırken internetim koptu ben de uyuyup kalmışım Neyneysecim..
Dün 4 . sınıflardan bir arkadaşla staj yaptığı okuldaydık.
İlk ders sınıf bize aitti öğrencilerin sorularını çözdük, 2. saat sınav yaptık 3. saatte kağıtları okuduk çok güzeldi.
Sonra oradan çıktık arkadaş bizim okulda bir topluluğun başkanı dedi gel sen de yönetime gir dedi.
Normalde millet uzun zamanda giriyor yönetime.
Ben üye olmadan girmiş oldum.
Sonra gittik toplantı falan tanıttı işte beni.
Çıkıştada yönetimdeki bazı kişilerle yemeğe gittik.( Bu arada yemekte ızgara tavuk yedim)
İşte bundan sonraki başkanın Hilal olmasını istiyorum şimdiden söyleyeyim size falan dedi.
Akşamda baya bir oturduk güzeldi.
Tabi geldiğimde yorgunluktan ölmüştüm.

Sporuna hala devam ediyorsun tebrik ederim Nihancım..
Az kaldı mezuniyetine.

Günaydın kızlar

Sabah : yağsız peynir + yeşil çay

Dünkü spor programım değişti : Spinning 2 kere girdim :) birde ağırlıklarımı yaptım

Bu kadarla doydun mu cidden plasticwoman :)

Ispanağı hiç pişirmeden mi oluyor salatası.
Güzel bir alternatif gibi duruyor.

İlk günler cidden çok önemli seyyah.
Başladım demek bile bir ilerleme ama bence ne kadar şerbetsiz olsa da tatlı ve senin de dediğin gibi cezerye olmamış.
Umarım daha güzel menüler görürüz.

Ciddi anlamda spordan sonra bir şey yiyemeyenlerdenim.
Ama benimkisi sanırım kalori düşünmekten değil.
Tıkanıyorum resmen tatlı tuzlu hiç bir şey istemiyor bir süre canım ancak meyve.

günaydıııııınnnnnn

Günaydıınnnn ..
Nasılsın taze annecik bakalım?
Mide bulantılarına erken değil mi?
Kendine çook dikkat et..

Kaptancığım nasılsın
Ben pek takip edemiyordum hastalıklar varmış.
Geçmiş olsun.
Oğlun da sen de bir an önce iyi olursunuz umarım.
Bu arada yiğeninin tetkiğinin sonucu geldi mi?

kendime mercimek çorbası söyledim gelmesi 15 20 dk yı bulur az önce de 1 tane daha galeta attım ağzıma . çorbamı hasretle bekliyorum

Ayy mercimek çorbasını çok seviyorum.
Sıkılmadığım tek çorba diyebilirim.
Afiyet olsun.

selam kızlar
öğlen menüm

yarım tabak yahni
1 dilim ekmek

Afiyet oslun Nihancımm..

Başlangıç için bence güzel.
En önemlisi yanlışlarını ve ne yapman gerektiğini biliyorsun.
Bir süre sonra sen de Neyneysenin menüleri gibi bir menü görecekmişim hissine kapıldım.
Umarım haklı çıkarım.

Koşu yok mu o koşu açık hava da..
Kilo verdirme konusunu geçtim nasıl rahatlatıyor.
Ama bu hava da zor oluyor.

Su çok güzel tebrik ederim.
Hem kendini daha iyi hissetmeni sağlar hem de cildindeki parlamayı hissedersin.

NEyneysecim valla uğrayamadığım zamanlarda bile kaçamak yapacak olsam aklıma sen geliyorsun.
Yemekhaneye gidince tatlıyı almıyorum.
Çikolatalardan uzak duruyorum.

Yanında getirsen nasıl olur Seyyah?
Bu arada Eskişehirli olan sen miydin?

Harika bir menü görüyorum.
Ve son olarak 16 da yeniliyor.
Kocaman alkış ...

Kız güzelce ye ne bu böyle ..
Hani sütün?
Daha çok meyve ye ne biliyim ki :)
VAr ya mutlu oluyorum seni görüp bebişi düşündükçe :)

geçmiş olsun canım, inşallah öksürüğe çevşrmez hastalığın.
akşam az olmuş gerçekten ama bu burçaklar benim hoşuma gitmiyor

kendime mercimek çorbası söyledim gelmesi 15 20 dk yı bulur az önce de 1 tane daha galeta attım ağzıma . çorbamı hasretle bekliyorum
afiyet olsun. bugünü hafif geçiriyorsun.

selam kızlar
öğlen menüm

yarım tabak yahni
1 dilim ekmek
afiyet olsun canım. bugün iyisin maşallah

yanlışlarım kısımında sen de yazmışsın zaten ekmek çook fazla. ayrıca badem sayı olarak fazla bence. diyetisyenin nasıl öneriyordu bilmiyorum ama bir günde 30 badem oldukça fazla. bence meyven az olmuş. meyve miktarını artırabilirdin. elma, portakal, armut çok güzel kış meyveleri var.
diyet kabak çekirdeği nasıl bir şey?
ilk günlerin olduğu iiçin zamanla düzelir bence de. önemli olan başlamak.

hııımmm anladım canım. öyle diyorsan öyledir hayatım.
ricaederim hayatım,inşallah iyi bir hamilelik dönemi geçireksin,ve hayırlısı ile yavrunu kucağına alacaksın dilerim.haklısın yediklerini yazma iştaha gelebiliriz ama sen bu işin uzmanı oldun neredeyse,ben ve takım arkadaşlarım önerilerini zevkle dinleriz. canım zamanla alışırsın,hele bir keseyi gör,kalp atışlarını duy,tamamen alışırsın.
oğlumu bu akşam gidince öperim canım,amin dosbam benim cümlemizin evladının dilerim.
bende seni öptüm canım.
çok sağol rabiacım. canım yorgun olmamın çok etkisi var diye düşünüyorum,belki yazmışımdır ama artık yorgunluktan bazen başım dönüyor gözüm kararıyordu. şimdi daha iyiyiz çok şükür rabiacım.
zaten benim şansıma sanırım,davet ediyorum ya gelmiyor gelende durmuyor,bakalım belkide dediğin gibi işi vardır. akşam hafif oldu gibi rabiacım ne dersin.
hoşgeldin aslıcım. evet hayatım 2 hafta dedin 2 aydır gelmedin. tek ayak üstü durma cezası vericez sana.
canım,9 kilo fazlan var şuanda. 71 kg ile ayrılmışsın bizden. keyfine almadın o kiloları. ayrıca sen takımdayken en azimli,istikrarlı arkadaşımızdın.ben inanıyorumki istersen tekrar başarabilirsin.hem çok fazla yerleşmemiştir kilolar,gider hemen göreceksin.
ama hepsinden önce,hayatını düzene sokmuş olmana,yani zaten düzenli bir hayatın vardı ama seni sıkan,platin olayından kurtulmana,belin için bulduğun hastahane ve dr'un seni tatmin etmesineçok sevindim,inşallah o konuda da muvaffakiyet eldeedeceksin.
aslıcım şuanda yerimiz var,istersen takıma bu hafta gelebilirsin,ama tek bir şartla, tabiki fırsat buldukça bol paylaşım.
bizi bu konuda yarı yolda bırakmıcaksan istediğin zaman gelebilirsin aslıcım.

Kızlar ben geldimmm nasılsınız?
hoşgeldin masalım, ama nerdesin. :26:
iyi süpürememişsin nihancım
ay çok güldüm,alem hatunsun yaa yerim seni ben.

evet rabiacım anlaşıyoruz kanımca
sağol canım
rica ederim canım

her hamilelik farklıdır canım:)) nevi şahsına münhasır. ama hepsi maceralıdır böyle ama tatlı maceralar tabiiki. ev işlerinde fazla yorma kendini, yüksek dolaplara sakın uzanma. sandalye tepelerinde gezme. bu bebek her şeyden daha önemli canım. ilk hamilelikte insan çok acemilik yapabiliyor, ben yaptım ordan biliyorum. sık sık dinlen.

bu arada bu beslenme tam diyet olmuş ilk dönemlerin olduğu için yetebilir. masalın da dediği gibi sütü ihmal etme, seviyorsun da hem.

kabusun oldum sanırım, masalcım:)) ama çikolata ve tatlıdan uzak durmanı sağlıyorsam iyi bir kabusum demektir.
okula gitmen iyi bir deneyim olmuş. içimden bir ses gittikçe mesleğini sevdiğini söylüyor. inşallah mutlu olursun canım.
topluluk başkanlıkları falan derken sosyallikte sınır yok tabi:))
bu arada bizim aile yaşam merkezinde trekking varmış. pazar günü, gitsem mi acaba? ben yapabilir miyim bilmiyorum. kızılcahamama diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…