- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Harika bir menü görüyorum.
Ve son olarak 16 da yeniliyor.
Kocaman alkış ...
aa süpürdüm kız viledayla sildim bideiyi süpürememişsin nihancım
ay çok güldüm,alem hatunsun yaa yerim seni ben.
kabusun oldum sanırım, masalcım:)) ama çikolata ve tatlıdan uzak durmanı sağlıyorsam iyi bir kabusum demektir.
okula gitmen iyi bir deneyim olmuş. içimden bir ses gittikçe mesleğini sevdiğini söylüyor. inşallah mutlu olursun canım.
topluluk başkanlıkları falan derken sosyallikte sınır yok tabi:))
bu arada bizim aile yaşam merkezinde trekking varmış. pazar günü, gitsem mi acaba? ben yapabilir miyim bilmiyorum. kızılcahamama diyordu.
merci tatlım alıştımda sanırım dün hiç açıkmadım akşam :) zaten ya kendimle uğraşıyorum kaş alma,maske yapma falan :) yada nette oluyorum öyle vakit geçiriyorum boş boş tv izleyince insan bişiler yiyesi geliyor :)
çok güldüm asumancım ya sen gerçekten çok uykusuzsun:) takyonla karıştırdın hakız Allah iyiliğini versin emi,sen bizim taylorsun yaa.
bende senin kardeş takımın kaptanı takyon zannettim birden. diyorum bu kız menüsünü bize niye yazıyor. yazdıklarım dışında başka bir şey yok menünde ama daha ne olsun kuzum.ama uykusuzluk olayı değişmemiş hala.
gayet güzel.bu arada 1,5 litrelik suyum bittibu benim gibi su içmeyi unutan biri için iyi bi gelişme bi litre daha içebilirsem akşama kadar süper olacak :90:
umarım bu satır yazıldıktan sonra su içilmiştir canım, yoksa hala oturuyor musun?tebrik ederim bendaha 1 bardak bile içemedim.
hadi bakalım köpeğine kavuşuyorsun. gözün aydın.akşam spora gidemiyceğim ama yine akşam yemeğimi 16:00 bitireceğim kızımı almaya gitmem lazım birde beykoza :S artık yarın spor
canım, pahalıymış. hazıra dağ dayanmaz derler atalarımız zaten. en güzeli evden getirmen olacak bence. işyerindeki arkadaşlar için yapılacak bir şey yok, bu konuda biraz bencil olacaksın. akşamdan kalan bir yemeği bile saklama kabında getirebilirsin. ayıp değil ki.o malesef hiç belli olmuyor. eğer patronda büroda yiyecekse benimkini de o karşılıyor ozmanda ya peynir zeytin simit şeklinde geçiştirıyoruz yada pideciden dönerciden söylüyoruz. ama o yoksa sen kendi başının caresine bak diyo. mecbur cepten yiyorum. e bazen ay sonlarında da cepte para kalmıyor malesef bende poğçayla falan geçiştiriyorum. sonrada löp löp yağ oluyortobilot hesabı burda da 5 lira hatta 4 lira ama bunun için burodan çıkmam baya bı yol gitmem gerek buda büronun boş kalması demek oyuzden sadece dışarda işim uzun sürecekse dönüşte yada bankada sıra beklerken vs. yiyorum dün olduğu gıbı.
bugun çorba istediği yerin menusunde bı kap yemek 4 lira 5 lira yazıyı çorbayı 2 liraya getirdiler ama yemekler pahalı geldı bana hergun 5 tl ye bı kap yemek ayda 150 tl eder. buda yeni evlenıp borç içinde yüzen bbırı için çok para açıkcası
sağol masalcım dikkat etmeye çalışıyorumSporuna hala devam ediyorsun tebrik ederim Nihancım..
Az kaldı mezuniyetine.
Afiyet oslun Nihancımm..
.
viledası bilenem varaa süpürdüm kız viledayla sildim bide
sağol canım ye beni:78::78:
yaptım başvurumu canım, vatana millete hayırlı olsun:) öğretmenlik yazıcam puanım yeterse. bakalım hakkımda hayırlısı olsun.Dün okul çıkışı isteyerek olmasa da kesinlikle seçmem gereken mesleği seçtiğimi farkettim.
Başvuru yaptın mı canım bu arada sen?
Kesinlikle gitmelisin hiç düşünme bile..
Emin ol o kadar güzel oluyor ki doğanın içinde olmak.
Yanında getirsen nasıl olur Seyyah?
Bu arada Eskişehirli olan sen miydin?
evet canım eskişehirliyim. bakalım olmazsa getirecem evden. akşamdan kalan yemeği bi kaba koyar gelirim. ahh bi oturtsam şu düzenimi. benim kilo vermekten ziyade sağlıklı beslenmeye ihtiyacım var çünkü. sağlıksız beslenince midem alarm veriyo
Çok güzel :)
Bir alışınca uzun süre öyle gider zaten ..
Ben de öyle yapardım sürekli bakım insanın yiyesi hiç gelmiyor :)
viledası bilenem varhamarat hatun
yaptım başvurumu canım, vatana millete hayırlı olsun:) öğretmenlik yazıcam puanım yeterse. bakalım hakkımda hayırlısı olsun.
peki trekking için neye ihtiyacım var? benim öyle özel ayakkabım falan yok:44:
Yanında getirsen nasıl olur Seyyah?
Bu arada Eskişehirli olan sen miydin?
evet canım eskişehirliyim. bakalım olmazsa getirecem evden. akşamdan kalan yemeği bi kaba koyar gelirim. ahh bi oturtsam şu düzenimi. benim kilo vermekten ziyade sağlıklı beslenmeye ihtiyacım var çünkü. sağlıksız beslenince midem alarm veriyo
Aynı ben :)
Midem hemen hissettiriyor kendini.
evetviledası bilenem varhamarat hatun
çok güzel canım, afiyet olsun. bir tek meyve göremedim. o biraz olmayan nokta. ben bugün gittim angara armudunu aldım:) hatta çok güzel meyveler aldım, meyve almak insanı ancak diyetteyken bu kadar heyecanlandırabilirBugünü derleyip topluyorum :)
Sabah : Yağsız peynir 50 gr kadar + yeşil çay
Ara : yağsız danone light yoğurt
Öğlen : Az salata + çok az mercimek çorba + ekmeğin kuyruğu minik :) + ufak ayran
Ara : 2 adet sunta :) (patronum öyle diyor altınbaşaklara :) )
Akşam 16:00 : Yağsız göğüs haşlama tavuk 100 gr kadar + domates çorba
Bugünde biter :) 3 yeşil çay içtim 3 litre su
merci tatlım alıştımda sanırım dün hiç açıkmadım akşam :) zaten ya kendimle uğraşıyorum kaş alma,maske yapma falan :) yada nette oluyorum öyle vakit geçiriyorum boş boş tv izleyince insan bişiler yiyesi geliyor :)
aslında bakış açısı bence de sağlıklı beslenme olmalı. zaten kilo da öyle bir yaşam biçiminde gidecektir inşallah.evet canım eskişehirliyim. bakalım olmazsa getirecem evden. akşamdan kalan yemeği bi kaba koyar gelirim. ahh bi oturtsam şu düzenimi. benim kilo vermekten ziyade sağlıklı beslenmeye ihtiyacım var çünkü. sağlıksız beslenince midem alarm veriyo
hadi bakalım köpeğine kavuşuyorsun. gözün aydın.
canım, pahalıymış. hazıra dağ dayanmaz derler atalarımız zaten. en güzeli evden getirmen olacak bence. işyerindeki arkadaşlar için yapılacak bir şey yok, bu konuda biraz bencil olacaksın. akşamdan kalan bir yemeği bile saklama kabında getirebilirsin. ayıp değil ki.
çok güzel canım, afiyet olsun. bir tek meyve göremedim. o biraz olmayan nokta. ben bugün gittim angara armudunu aldım:) hatta çok güzel meyveler aldım, meyve almak insanı ancak diyetteyken bu kadar heyecanlandırabilir
çay ve su da güzel.
bu arada diyette yenmemesi gereken meyveler neler? muz yiyemiyor muyuz mesela? kivi falan? havuç yemememiz gerekiyormuş yeni öğrendm
sormakla kabalık etmiş olurmuyum hayatım bilmiyorum ama öyleyse uyar lütfen,hani nişanlıyım yazmıştın yanlışmı hatırlıyorum,kızım demişken kaç yaşında kızın.Allah bağışlasın canım.akşam spora gidemiyceğim ama yine akşam yemeğimi 16:00 bitireceğim kızımı almaya gitmem lazım birde beykoza :S artık yarın spor
canıııım kıyamam sana. seni çok çok iyi anlıyorum hayatım.ama böyle bir durumda seni kurtaracak tek çözüm evden yemek ve meyve getirmek,oradaki herkesi sen doyurmak zorunda değilsin ayrıca,herkes baksın başının çaresine onlarda evden ekmek arası falan getirsin. ayrıca ne işle meşguldü hayatım.o malesef hiç belli olmuyor. eğer patronda büroda yiyecekse benimkini de o karşılıyor ozmanda ya peynir zeytin simit şeklinde geçiştirıyoruz yada pideciden dönerciden söylüyoruz. ama o yoksa sen kendi başının caresine bak diyo. mecbur cepten yiyorum. e bazen ay sonlarında da cepte para kalmıyor malesef bende poğçayla falan geçiştiriyorum. sonrada löp löp yağ oluyortobilot hesabı burda da 5 lira hatta 4 lira ama bunun için burodan çıkmam baya bı yol gitmem gerek buda büronun boş kalması demek oyuzden sadece dışarda işim uzun sürecekse dönüşte yada bankada sıra beklerken vs. yiyorum dün olduğu gıbı.
bugun çorba istediği yerin menusunde bı kap yemek 4 lira 5 lira yazıyı çorbayı 2 liraya getirdiler ama yemekler pahalı geldı bana hergun 5 tl ye bı kap yemek ayda 150 tl eder. buda yeni evlenıp borç içinde yüzen bbırı için çok para açıkcası
tebriklerBugünü derleyip topluyorum :)
Sabah : Yağsız peynir 50 gr kadar + yeşil çay
Ara : yağsız danone light yoğurt
Öğlen : Az salata + çok az mercimek çorba + ekmeğin kuyruğu minik :) + ufak ayran
Ara : 2 adet sunta :) (patronum öyle diyor altınbaşaklara :) )
Akşam 16:00 : Yağsız göğüs haşlama tavuk 100 gr kadar + domates çorba
Bugünde biter :) 3 yeşil çay içtim 3 litre su
amin canım.taylor canım darısı tüm isteyenlere ve sana olsun hayatım
adcım evet nazlanmayı bıraktım artık...yeter normal hayata dönmezsem yarım dünya olurum :))
geçen haftaki gibi belim ağrımıyor azaldı...milletin sabah midesi bulanır benimde gece bulanıyor :))
tek problem uyanamıyorum eşimde saolsun uyandırmadan sessizce gidiyor...kızıyorum ama kaldırmıyo bende zaten saati hiç duymuyorum
birazcık evi toparladım
siz böle menü yazınca bende yazmak istedim
sabah ıhlamur +2 dilim peynir +1 dilim ekmek +3 zeytin
ara
ceviz sanırım 4-5 adetti
sonra küçük 1 muz
öğle yemeğim ise 4-5yk ıspanak 3yk yoğurt 1 dilim ekmek
şimdi de ıhlamur içiyorum
şimdi günün sorusu geliyor az mı yiyorum :)))
sen bu işi iyice benimsedin sanırım masalcım. hadi hayırlısı belkide yeni başkan sen olursun.Akşam yazmaya çalışırken internetim koptu ben de uyuyup kalmışım Neyneysecim..
Dün 4 . sınıflardan bir arkadaşla staj yaptığı okuldaydık.
İlk ders sınıf bize aitti öğrencilerin sorularını çözdük, 2. saat sınav yaptık 3. saatte kağıtları okuduk çok güzeldi.
Sonra oradan çıktık arkadaş bizim okulda bir topluluğun başkanı dedi gel sen de yönetime gir dedi.
Normalde millet uzun zamanda giriyor yönetime.
Ben üye olmadan girmiş oldum.
Sonra gittik toplantı falan tanıttı işte beni.
Çıkıştada yönetimdeki bazı kişilerle yemeğe gittik.( Bu arada yemekte ızgara tavuk yedim)
İşte bundan sonraki başkanın Hilal olmasını istiyorum şimdiden söyleyeyim size falan dedi.
Akşamda baya bir oturduk güzeldi.
Tabi geldiğimde yorgunluktan ölmüştüm.
Kaptancığım nasılsın
Ben pek takip edemiyordum hastalıklar varmış.
Geçmiş olsun.
Oğlun da sen de bir an önce iyi olursunuz umarım.
Bu arada yiğeninin tetkiğinin sonucu geldi mi?.
sağol rabiacım,inşallah çevirmez.geçmiş olsun canım, inşallah öksürüğe çevşrmez hastalığın.
akşam az olmuş gerçekten ama bu burçaklar benim hoşuma gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?