Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Harika bir menü görüyorum.
Ve son olarak 16 da yeniliyor.
Kocaman alkış ...

merci tatlım alıştımda sanırım dün hiç açıkmadım akşam :) zaten ya kendimle uğraşıyorum kaş alma,maske yapma falan :) yada nette oluyorum öyle vakit geçiriyorum boş boş tv izleyince insan bişiler yiyesi geliyor :)

Dün okul çıkışı isteyerek olmasa da kesinlikle seçmem gereken mesleği seçtiğimi farkettim.
Başvuru yaptın mı canım bu arada sen?
Kesinlikle gitmelisin hiç düşünme bile..
Emin ol o kadar güzel oluyor ki doğanın içinde olmak.

Çok güzel :)
Bir alışınca uzun süre öyle gider zaten ..
Ben de öyle yapardım sürekli bakım insanın yiyesi hiç gelmiyor :)

çok güldüm asumancım ya sen gerçekten çok uykusuzsun:) takyonla karıştırdın ha

bu arada 1,5 litrelik suyum bitti bu benim gibi su içmeyi unutan biri için iyi bi gelişme bi litre daha içebilirsem akşama kadar süper olacak :90:
gayet güzel.

tebrik ederim bendaha 1 bardak bile içemedim.
umarım bu satır yazıldıktan sonra su içilmiştir canım, yoksa hala oturuyor musun?

akşam spora gidemiyceğim ama yine akşam yemeğimi 16:00 bitireceğim kızımı almaya gitmem lazım birde beykoza :S artık yarın spor
hadi bakalım köpeğine kavuşuyorsun. gözün aydın.

canım, pahalıymış. hazıra dağ dayanmaz derler atalarımız zaten. en güzeli evden getirmen olacak bence. işyerindeki arkadaşlar için yapılacak bir şey yok, bu konuda biraz bencil olacaksın. akşamdan kalan bir yemeği bile saklama kabında getirebilirsin. ayıp değil ki.

aa süpürdüm kız viledayla sildim bide
sağol canım ye beni:78::78:
viledası bilenem varhamarat hatun

yaptım başvurumu canım, vatana millete hayırlı olsun:) öğretmenlik yazıcam puanım yeterse. bakalım hakkımda hayırlısı olsun.
peki trekking için neye ihtiyacım var? benim öyle özel ayakkabım falan yok:44:

Çok güzel :)
Bir alışınca uzun süre öyle gider zaten ..
Ben de öyle yapardım sürekli bakım insanın yiyesi hiç gelmiyor :)

Aynen şekerim sürekli uğraş buluyorum zaten spordan geldiğimde saat 23:00 oluyor yarım saat yada bir saat durup yatıyorum ama spora gitmediğim zamanlar zor gerçi kızım geliyor bugün o var artık akşam uğraşım birde akşam onu extra yürüyüşe çıkarıcağım (köpeğim)

selam kızlar nasılsınız bakaıyımm
iş cokta yoruldum size bakayım dedimm
haftaya aranızdayımm cokk acil veremem lazım kilolarıı
esk gidene kadarrr

Ben de başvuru yapacağım bakalım :)
Bankada direk ygs için deyince oluyormuş değil mi?
Yok yok özel bir şeye ihtiyacın normal bir botun var mı? O yeterli olur sonuçta biz profesyonel değiliz ki.

çok güzel canım, afiyet olsun. bir tek meyve göremedim. o biraz olmayan nokta. ben bugün gittim angara armudunu aldım:) hatta çok güzel meyveler aldım, meyve almak insanı ancak diyetteyken bu kadar heyecanlandırabilir
çay ve su da güzel.

aslında bakış açısı bence de sağlıklı beslenme olmalı. zaten kilo da öyle bir yaşam biçiminde gidecektir inşallah.

haklısın başka türlü olmayacak

bütün geçmişi okudum kızlar, deli miyim neyim bilmiyorum

ben de bugün sabah spordaydım, sonra ygs başvurumu yaptım. gelirken markete uğradım, geldim yemekti derken ancak oldu.

evet tatlım bilerek yemiyorum normalde geçen hafta yedim hep ama protein ağırlıklı beslenicem bu cumaya kadar 82 kg ile başladım bu şekilde beslenmeye 2 kg gitti bile bakalım bu hafta sonuç ne olacak sporcu diyeti yapıyorum biraz :) ama günde bi portakal yada elma koyucam gelicek hafta ay çantamda lolipopum var yesemmi heheh

bu arada diyette yenmemesi gereken meyveler neler? muz yiyemiyor muyuz mesela? kivi falan? havuç yemememiz gerekiyormuş yeni öğrendm

bu arada diyette yenmemesi gereken meyveler neler? muz yiyemiyor muyuz mesela? kivi falan? havuç yemememiz gerekiyormuş yeni öğrendm

muz tüketmeni önermem elma yerine olabilir aynı değerdeler ama daha zararsız :) üzüm ve incirde yasaklar listesinde olmalı gerçi onlarım mevsimi değil ama olsun söyleyeyim :)

İncir de arada yenmeli diye biliyorum ama dikkat ederek.
Tabiki yanlış olabilir.
Bu arada gözlerim yaşardı topiğimizin bu haline :)

akşam spora gidemiyceğim ama yine akşam yemeğimi 16:00 bitireceğim kızımı almaya gitmem lazım birde beykoza :S artık yarın spor
sormakla kabalık etmiş olurmuyum hayatım bilmiyorum ama öyleyse uyar lütfen,hani nişanlıyım yazmıştın yanlışmı hatırlıyorum,kızım demişken kaç yaşında kızın.Allah bağışlasın canım.
canıııım kıyamam sana. seni çok çok iyi anlıyorum hayatım.ama böyle bir durumda seni kurtaracak tek çözüm evden yemek ve meyve getirmek,oradaki herkesi sen doyurmak zorunda değilsin ayrıca,herkes baksın başının çaresine onlarda evden ekmek arası falan getirsin. ayrıca ne işle meşguldü hayatım.
tebrikler
takımdada ilk kim demişti bisküvilere sunta diye unuttum. :44:
amin canım.
dosbacım, canım zamanla herşey yoluna oturur hayatım,çünkü hormanların değişiyor değişim sona erince sende normale dönersin,ama sana 1-2 tavsiye hayatımki en önemlileri zaten odur. uykun geldikçe uyu ama özellikle gece uykularına önem ver çünkü senin uyuduğun saatlerde eğer rahatsız olmuyorsa bebeğinde uyuyacak ve bu doğduktan sonrada devam edecek. gece yattğında yatağının rahat olmasına özen gösterki sürekli rahatsız olup uyanma deliksiz uykun olsun. vee en önemliside beslenirken asla 2 canlıyım diye (hatta 3 canlı) tıka basa yeme,şu birgerçektirki ne kadar çok yer ve şiş bir şekilde sofradan kalkarsan çocuğun o kadar gazlı olacak buna inan hayatım. az ama sık beslenirsen hiç bir problem yok yeterki mideni şişirme. bebek sen aç olsanda olmasanda herhalikarda aç kalmaz aklında olsun. bunlar kesinlikle ve kesinlikle tecrübeyle sabittir hayatım.ama şuda var bu şekilde olupta çocukları tam tersi olanlar yokmu vardır elbette ama oda biraz genetik oluyor yapacak birşey yok malesef.
sen bu işi iyice benimsedin sanırım masalcım. hadi hayırlısı belkide yeni başkan sen olursun.
yeğenimizin sonuçlar temiz hayatım bildiğim kadarıyla bir aksilik yok ama henüz görüşemedim onlarla,dün akşam da aramaya fırsatım olmadı,büyük ihtimalle de dedikleri gibidir. aradığım zaman daha net bir bilgi yazarım canım.
geçmiş olsun canım, inşallah öksürüğe çevşrmez hastalığın.
akşam az olmuş gerçekten ama bu burçaklar benim hoşuma gitmiyor
sağol rabiacım,inşallah çevirmez.
burçaklar kötü duruyor ama ne yalan söyliyim iyi gidiyor :78:
tamam tamam bitti zaten yarın yemem söz. :76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…