Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

L-karnitin sıvı yada kapsül şeklinde var sporcu takviyesi gibi selulıtlerıde yok ediyor düzenli kullanımda depolanmış yağları açığa çıkarıyor sende spor yapınca yakıyorsun bayadır kullanıyorum

Tavuklu salatamı aldım geldım :)

Son düzenleme:
tebrik ediyorum canım. kilolar gitmiş. ilk etapta giden ödem diyorlar hep ama bence buna takılma. neyse ne önemli olan gitmesi

evet canım muhtemelen öyledir ama yıne de süper oldu. en kısa zamanda dijital tartı almalıyım kendıme.
bu arada 2 litre suyum şu an itibariyle bitmiş bulunuyor
ayda 2 kilo verebilsem daha ne olsun valla harika olur. 5 ayda dal gibi çıkarım

İtiraf ediyorum ara öğün olarak lolipop yedim :)
bugünlük olsun bakalımama seni çok daha iradeli olarak kodladım ben haberin olsun:81:
senide yılın değil (sana haksızlık olur) tüm takımlar arası yarışmasında en istikrarlı yarışmacı seçmek lazım. giden 1.5 kilon için tebrik ederim.
teşekkür ederim, güzel sözlerin için canım. çok mutlu oldum

poğaça konusunda kesinlikle katılıyorum canım sana. ayrıca günlük yarım simit tüketebilirsin. yalnız o durumda başka ekmek yemiyoruz.

canım, aşarsınız inşallah sıkıntılı günleri. rabbim her zorluğun ardından bir kolaylık verir. ne mutlu annene ki senin gibi bir evlat yetiştirmiş ve şimdi ona yardımcı oluyorsun.
konyalı mısınız? ben de karamanlıyım. inşallah istediğin gibi gelirsin türkiyeye ve düğün alışverişini de yaparsın.

Eve geldim çok şükür hiç bi isim yok. Daha yeni dün yaptıgım ama yeme fırsatım olmadıgı karides salatası yedim ama çok çok az , yarım tabak diyebilirim yani..
Aksama annem yumurtalı bisey yapacak , ne olduğunu bilmiyorum ama sevecegimi söylüyor, bakalım ne yapacak

Bu arada firuze idi herhalde ismin, resimlerine bi gözattim ve fıstık gibisin, masallah kilonu hiç göstermiyorsun,daha zayıf duruyorsun gercekten

cok saolun acıklamalar ıcın herbıseyı anladım sefım
Evet suanda calısmıyrm,dedıgın gıbı her boslukta burdayım artık..kahvaltımı paylasmıstım ama aksam gunluk yapsam daha ıyı olcak galıba..
Acıktım baya elma yesem ıyı olcak yoksa hucrelerım acıktım acıktım dıye kudurcak yanlış yaptım oglenı atladımda sımdı bakalım ne yesem bı elma kesmıycek benı:26:

aldığın hediyeleri saat olarakmı kullanıyorsun. niye soruyorum söyleyeyim,bizim burda salando örneğin akşam 6 dan 7 ye kadar haftada 3 gün aylık 90 kağııt alıyorlar. seninki gibi olsa hergün 2-3 saat e ne kadar alırlar malum. :)))
avm de olması ayrı birşans,e sende fırsatları değerlendiriyorsun süper gerçekten. :13:
paylaşımın için teşekkürler canım.
iştah konusundaki bölümü kilovi nin okumasını isterim.
karışık listeler hep başımı döndürür. senin listenle ilgili asıl yorumu rabiaya bırakıyorum, bu konuda uzmandır kendisi.
afiyet olsun canım.
Canım takımım benim ben geldimmmm nasılsınız.... Hepinizi özledim valla....eeee siz nasılsınız bakalım güzeller nasıl gidiyor hayat

hoşgeldin firuzecim, ben iyiyim çok şükür hastalık falan atlattık iyiyiz şimdi. sen nasılsın sanırım bu hafta başı sınavın vardı nasıl geçti,sonuç bellimi.
bu arada yaptığın değişikliklere sevindim,özelliklede asker olayına. belli bir durumdu.
yediklerine dikkat ederek kiloda vermişsin.tebril ederim seni. doğum gününü ben pazartesi kutlarım size iyi eğlenceler.

etap sonuncusu olmuşuz ya :2: ama grubumuzun iftihar tablosu kanatsız melek bireyselde birinci olmuş açıkara farkla
haftaya görürsünüz siz çok pis gaza geldim

yok canım benım sınırsız 1300 dolar (1800 TL)

sedefcim tekrar hoşgeldin canım.
kiloları muhtemelen hamilelik döneminde aldın. ben de buraya başladığımda yaklaşık senin kilo civarındaydım. boyum senden 2 cm kısa :) ben de evliyim ve 1 oğlum var. 2 yaşını geçti çok şükür. senin bebişini de Allah bağışlasın. hala emziriyor musun?
kahvaltın güzel olmuş canım, afiyet olsun.
bu arada benim ismim de rabia.:87:

hahah ben bunun geleceğini biliyordum:)) yok asumancım bebiş yok:) üstüne 2 adet gördüm sanırım:90: o kadar gizli bir bebek olacağını sanmıyorumama tabi rabbim hayırlısıyla versin.
balıkları alıyorum canım. bana balık pişirmek çok kolay geliyorhiç ne pişirsem derdim olmuyor. bu hafta hem uskumru hem tekir almıştım, haftayı onlarla geçirdim. yarına ne yiyeceğim bilmiyorum ama Allah kerim.
plastic'in lolipopa çok kızmadım:) kızcağız zaten çok az yiyor, o da ödülü olsun yaw.

sen de çok güzel bir insansın canım. aramızda olduğun için mutluyuz.

afiyet olsun seyyahcım. diyet düzenine uygun menüler gelmeye başladı senden. hadi hayırlısı olsun.

ev toplamak da bir spor olur canım. kızın günde kaç kere uyuyor?

aoç sütleri 1 numara kesinlikle. oğluma bulursam ben de ondan alıyorum.

etap sonuncusu olmuşuz ya :2: ama grubumuzun iftihar tablosu kanatsız melek bireyselde birinci olmuş açıkara farkla

Evet ya sımdı sona kalmıs olabılırız ama bu benıde hırslandırıyo,grupta henuz olmasamda adayım sonucta ıns bırlıkte yaparız bız bu ısı evelallah:97:

canımmm Allah razı olsun ...güzel dileklerin için teşekkür ederim...seninki kaç yaşında?? eşin zamanla ikna olur :))

canım kızım 5 yaşında aslında bende istemiyorum şimdi ilahiyat okuyorum bitmedi daha okul bitine kadar istemiyorum ama ne bilim işte bi yanımda çok istiyor

canım kardeş takımım üzülmeyin bizde 9. olmuşuz kardeş kardeş beraber ilerliyoruz işte
haftaya inşallah derece gireriz takım olarak
maşallah birinci olan arkadaşım bu takımdanmış tanışmak kısmet olmadı kendisini tebrik ediyorum bende

maydanoz suyu ödem de atıyormuş, ondan da sık sık idrara çıkıyor olabilirsin. bizim spor salonundaki hocamız da içiyordu. vücudu çok ödem topluyormuş. zararlı bir şey olduğunu sanmıyorum ben de.
bu arada sporunu da yapmışsın çok güzel. tartın da hayırlı olsun canım.

öğle yemeğiim
1 tabak çorba
1 dilim ekmek
afiyet olsun cicim.

senin bu spor salonunu ben de merak ediyordum:)) özenilecek kadar var.

canım paylaşımın için teşekkürler. güzel öneriler var içinde. yalnız sinameki konusunda dikkatli olmayı tavsiye ederim. kesinlikle faydalı ama dozu kaçarsa bağırsak tembelliğine yol açabiliyor diye okumuştum. aslında bu diğer bütün herşey için geçerli. çok aşırı yeşil çay içmek de doğru değil. herşeyi kararında yaparsak daha güzel olur.
ayrıca tarçın kesinlikle iştahı dizginleyen, muhteşem bir şey. ben çok severek tüketiyorum.

afiyet olsun canım. günün geri kalanında ağır beslenmediğin için minik bir keki ara öğün yapabilirsin. çok korkulacak bir durum değil. postayı dağıtırken erir o zaten.

hoşgeldinn firuzeciğim.:80: gözlerimiz yollarda kalmıştı, hani bu kızın sınavı ayın 10'unda değil miydi diye:)
asker konusunda bir karara varabilmene sevindim. bence de bu gerekliydi. askerlik dönüşüne karar ertelemek mantıklı durmuyor ve zaten birtakım sorunlardan da bahsetmiştin. neticede hayırlısı olsun canım.
bu arada tarhana konusuna da sevindim:) yazarken suçluluk duymayacağım artık, senin canın çekiyor diye üzülüyordum.
erken doğumgünü kutlaması mı var?

hoşgeldin nurcum, nasılsın bakalım?
toparlarsın işleri canım sen.
şöyle yapabilirsin, çayın içine küçük bir parça zencefil atabilirsin. ben tadını seviyorum. ayrıca zencefili hep çay olarak tüketmek zorunda değiliz. tavuğa çok yakıştığını söylüyorlar. internetten tarif bakabilirsin. tabi eşin yeni tatlara açıksa :))

afiyet olsun canım. biraz tuzun zararı olmaz bence. tuzu terleme yoluyla veya idrar yoluyla atıyoruz yine de. asıl zararın yağdan geldiğini düşünüyorum ben kendi adıma.

ImageShack Album - 4 images
bakın bakalım 4resim yükledim:)
kız sen nasıl bir ahu afetsin öyle bizim takımın kızları zaten güzel anacım, siz niye zayıflıyorsunuz:)) masal öyle sen öyle:97:
sanki şimdi de 58'miş gibi duruyorsun. çabuk mezun olursun sen, kaçırmazsan beslenmeyi:)

tatlım sitesini vereyim aynı bu şekilde zaten :) ders programı falanda yazıyor bakabılırsın Essporto

listemiz hayırlı olsun asumancım. yeniden kalabalık bir takımız ki bu çook güzel.

zayıflama grupları icinde en güzel hatunların bulundugu takımım ben azıcık kaçayım hazırlık yapmam lazım....
ugramaya çalısırım arada olur mu:)

seviyorum hepinizi dikkat edin kendinize
biz de seni seviyoruz canım, sen de dikkat et kendine. iyi eğlenceler diliyorum sana.:87:

evet kaptan az yediğim için açlıktan bayılıyordum az daha
şimdi 2-3 tane bisküvi yedim:78:
bugün senin pek güzel olmadı ama inşallah sadece bugünlüktür nihancım.

kahvaltıda kızarmış ekmek yada tost mu yesem ki? çok kalorili mi olur tost kaşar değilde beyaz peynir koysam ?
tost yiyebilirsin. tam buğday ekmeğinden yaparsan daha iyi olur veya tahıllı başka bir ekmek. kaşar olmaz tabi:) beyaz peynirle yap canım ve yağ sürme. tek ekmekten veya çift ekmekten yapabilirsin.

kalori takibi yapıyorum 5 gün boyunca aldığım ve yaktığım kalori :)

4.124 cal.
aldım.
4.365 cal.
yaktım

hoşgeldin nurcum,ben ve oğlum hastaydık şimdi iyiyiz çok şükür,bademciğimde düzelirse daha iyi olacağım inşallah. epeydir gelmeyince unuttu bizi dedim. işlerini ayarla hayatım bol paylaşımla aramıza dönersin gerçi listeye alınacak arkadaşlarda var bu hafta paylaşım açısından biraz dikkatli olunulması gereken bir hafta olacak sanırım. :)))
canım bitki çayları genelde acıdır,yeşil çayı ben ilk içmeye başladığımda acıydı alışınca tatlandırmaya gerek bile duymuyorum bazen ama bal yada tarçın yada limon katabilirsin bitki çaylarına diye düşünüyorum.
yine az bir menü, ama sıkı bir menü afiyet olsun canım.
canım haftaya inşallah 65 görürsün. boşver birazda yemeyelim, bende hasta olduğumdan beri açıkçası düzenli değilim ama az yiyorum keşke iştahım hep böyle olsa diyorum ama iyileşince yerine gelecek biliyorum. sende bu akşam dikkat et hayatım mazallah iştah bu sefer bir açılır bir daha kapanmaz
sende sağol hayatım. kesinlikle burdasız biryere ayrılmak yok,sen dikkatli hamilelerden olacaksın hayatım,öyle 2 canlıyım deyipte gördüğü herşeye saldıran hamişlere benzeme çiçeğem.
evet kaptan az yediğim için açlıktan bayılıyordum az daha
şimdi 2-3 tane bisküvi yedim:78:
canım, öğle yemeklerindde az yediğin zaman öğle öncesi ara öğününü ve sonrası araöğününü geçiştirme onları muhakkak yap.
canım kahvaltını iş yerinde en geç 9-9.30 arası yaparsan daha iyi olacaktır,hem uyku rehavetinide atmış olursun üstünde. düzenli bir kahvaltı - ara öğün - öğle yemeği- araöğün- akşam yemeği-araöğün bu şekilde beslenirsen çok iyi olacaktır. tost b.peynirle ve yağsız olursa sorun olmaz diye biliyorum.
karnitini kullanırsan muhakkak spor yapman gerekiyor değilmi,bitkisel bir kapsülmü bu.
ayda 2 kg harika olursu. su konusunda tebrikederim harikasın.
karides salatası kalorisi yüksek bir besin ama az yedim diyorsun. akşam yemeğinin ölçülü olmasını tavsiye ederim afiyet olsuuun.
diyette 3 ana öğün 3 ara öğün olmak üzere en az 6 öğün beslenme düzeni vardır, ara öğünlerini,meyveler,bitkisel çaylar, kalorisiz besinlerler atlatabilirsin, ana öğünlerindede abartılı hamurişi ve yağlılardan kaçınmanı tavsiye ederim.afiyet olsun.
hadi yaa daha bakamamıştım. hadi bakalım sıvıyalım kolları haftaya birinci biz olalım.
yok canım benım sınırsız 1300 dolar (1800 TL)
amanııın
gulüm sen nerden düştün buraya.
biz 90 liranın hesabını yapıyoruz kız 1300 dolardan bahsediyor, plasticim bir el atıverde sevabına bende başlıyem salaonlara.

ben tanıyorum artıkın sizi, yazarken de didim biliyonmu,bu hatunda her akşam uyudum yazıyor sanırım malum soruyu bekliyor en iyisi ben sorayım dedim
bellimi olur ayol,kadının bir tanesi 9 aylık hamile kilolu olunca anlamamışda,bir şikayetten dolayı gidiyor dr.a hamile olduğunu öğrenir öğrenmezde doğuma alıyorlar sancılarıda başlıyor diye.
Yaradanın ilahi taktir-i. ablamda 3.ayında öğrendi hep üstüne gördü adeti. benden uyarması.
şaka bir yana ben dün akşam saat 9 gibi bir yattım sabaha zor kalktım ama ben hastayım o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…