- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
tebrik ediyorum canım. kilolar gitmiş. ilk etapta giden ödem diyorlar hep ama bence buna takılma. neyse ne önemli olan gitmesi
selülit önerilerini ben de alabilir miyim canım:) bu dediğin krem falan mı? bakayım birazdan.
tebrik ediyorum canım. kilolar gitmiş. ilk etapta giden ödem diyorlar hep ama bence buna takılma. neyse ne önemli olan gitmesi
bugünlük olsun bakalım
İtiraf ediyorum ara öğün olarak lolipop yedim :)
teşekkür ederim, güzel sözlerin için canım. çok mutlu oldumsenide yılın değil (sana haksızlık olur) tüm takımlar arası yarışmasında en istikrarlı yarışmacı seçmek lazım. giden 1.5 kilon için tebrik ederim.
poğaça konusunda kesinlikle katılıyorum canım sana. ayrıca günlük yarım simit tüketebilirsin. yalnız o durumda başka ekmek yemiyoruz.ahh o poğçalar .. yerken harikalar sıcak sıcak taze taze.. hele bide büronun karşısında fırın olduğunu düşün taze poğca kokuları gelir dumanı üstünde yersin her sabah.. sonraaaaaa sonun benim gibi olur heryerinden yağ fışkırır. midenin bozulması da ayrıca tuz biber olur. ben tövbeliyim poğçayaama simit daha masum sanki
canım, aşarsınız inşallah sıkıntılı günleri. rabbim her zorluğun ardından bir kolaylık verir. ne mutlu annene ki senin gibi bir evlat yetiştirmiş ve şimdi ona yardımcı oluyorsun.evet canim cok sikintili ama paylasirsam cok uzun olur, annemle babam 3 senedir böyleler ama hala kagit islemler bitmedi, babam evlendi hatta karisi hamile ama bize sikinti vermek icin bizi cok zor durumda birakiyor, varlik icinde yokluk nerdeyse. ama herseyin hayirlisi olur insallah
evin tek cocugu degilim 3 kardesiz, bi ablam bide erkek kardesim var ama ablam az görüyor ( %10 görüyor) oldugu icin yardim edemiyor.
evet canim asil stres ordan geliyor, eve gec geliyorum, ya ablamin hastanesi yada annemin kagit isleri.. finans okudugum icin kurallari az cok biliyorum ve o sekilde yardimci oluyorum onlara :)
bu isler baya sürer, bide dügün telasi'da var. Türkiyeye ugrayip gelinligimi, kina elbisemi vs. ordan almak istiyorum ama bakalim, eger ablam okuldan izin alabilirsa 1 haftaligina anneannemin yanina giderim (Konya).
aldığın hediyeleri saat olarakmı kullanıyorsun. niye soruyorum söyleyeyim,bizim burda salando örneğin akşam 6 dan 7 ye kadar haftada 3 gün aylık 90 kağııt alıyorlar. seninki gibi olsa hergün 2-3 saat e ne kadar alırlar malum. :)))canım ben senelik üye oldum 12 ay + 2 ay hediye ettiler 14 aylık üyeliğim var arkadaşım üye olursa +2 ay daha veriyorlar arkadaşımada referans verdiğim için +1 ay hediye :)
gece yarısına kadar açık bi avm'de salonum hep kapalı oluyor avm çıktığımda :)
paylaşımın için teşekkürler canım.kızlar size şimdi okudğum yazıyı paylaşmak istedim ALINTIDIR
İştah probleminiz varsa, yemeden duramıyorum diyorsanız , size tarçını tavsiye ediyorum. İştahınızı büyük ölçüde tıkayacaktır.
karışık listeler hep başımı döndürür. senin listenle ilgili asıl yorumu rabiaya bırakıyorum, bu konuda uzmandır kendisi.kizlar suan a kadar yediklerimi yazayim, daha vaktim varken
kahvalti (her cuma is yerinde yiyoruz kahvaltiyi)
2 dilim ekmek (esmer olanlardan) - 1 dilim 2'ye bölündügü icin aslinda 1 dilim yemis oldum
2 kasik bögürtlen receli ve 2 dilim kasar peyniri (ince dilimdi)
1 bardak yagsiz süt
ara
1 dilim kivi (kivinin 1/4
1 dilimin yarisi ananas
1 mandalina
ögle
az roka (2 catal kadar)
1 kasik dogranmis salatalik
2 tane cherry domates
2-3 kücük dogranmis karnibahar
bunlardan bi salata yaptim yaninda:
1 yumurta
1 dilim ekmek
bunlarin hepsi 1 tabagi doldurmadi, yarisi kadardi
is yerinde bi arkadasin dogum günüydü o yüzden 1 dilim kücük tarcinli kek yedim
eve gelene kadar günlük tempomu sürdürürüm burda.. 13bucuk'ta posta dagitimi yapiyorum 5 kata inip cikacagim. dün yaptigim gibi ikiser ikiser cikacagim'ki faydasi olsun :)
Canım takımım benim ben geldimmmmnasılsınız.... Hepinizi özledim valla....eeee siz nasılsınız bakalım güzeller nasıl gidiyor hayat
aldığın hediyeleri saat olarakmı kullanıyorsun. niye soruyorum söyleyeyim,bizim burda salando örneğin akşam 6 dan 7 ye kadar haftada 3 gün aylık 90 kağııt alıyorlar. seninki gibi olsa hergün 2-3 saat e ne kadar alırlar malum. :)))
avm de olması ayrı birşans,e sende fırsatları değerlendiriyorsun süper gerçekten. :13:
sedefcim tekrar hoşgeldin canım.Ben sedef 23 yasında evlı ve 14.5 aylık kız annesıyım cok sukur
1.68 boy,suan 85.2 kılodayım.18 gun oldu dıyete baslayalı 90.3 le baslamıstım...70 e ıneyım yeter dıyorum ama ıns saglıklı olana ınerım..
Kahvaltımı yaptım yarım dılım kepek ekmek,4 5 catal peynır,bı salatalık bı bardak cay
Dıger ogulerımı aksam tabıkı paylasıcam
Hadı hepımıze kolay gelsın
hahah ben bunun geleceğini biliyordum:)) yok asumancım bebiş yok:) üstüne 2 adet gördüm sanırım:90: o kadar gizli bir bebek olacağını sanmıyorumsendede akşam uykuları arttı rabiacım,enson kubandamı gitmiştin kocişinin yanınayoksa sende de birşeyler olmasın.
ayrıca bu balıkları gidip alıyormusunyoksa difrizdenmi takılıyorsun cicim,balıkhane evin altında dermişsin ne gülerim.:))
ay ne çok yemişsiin yarısını bıraksaydın. bugün cuma ya ödülün olsun o senin,afiyet olsun ama 2.yi yeme emi, rabia görürse çok kızar.
sen de çok güzel bir insansın canım. aramızda olduğun için mutluyuz.insallah canim sagol destegin icin. burda olmak yeterli benim icin, zihinen iyiyim pskolojim yerinde güclüyümdür ama kosturmaca beni strese sokuyor, ama gecer elbette.. herseyin pozitif tarafina bakiyorum. dügünüm var ve harika bi ailem ve nisanlim var. burda da cok güzel insanlarla sohbet ediyorum. daha ne olsun
afiyet olsun seyyahcım. diyet düzenine uygun menüler gelmeye başladı senden. hadi hayırlısı olsun.kızlarr öğle yemeğinde çorba içecez patronumla. yarım saate gelir. öğlene kadar 1litreden fazla su içtim. bır fıncan şekersiz çay ve 1 portakallı eti form biskuvı yedim. bu çorba beni 2,5-3 saat idare eder. akşama da ıspanak yemeği var
ev toplamak da bir spor olur canım. kızın günde kaç kere uyuyor?hosbuldum kızlar msjımda 2 defa gıtmıs nasıl oldu anlamadım..yanı okadar ıstıyorum grupta olmayı buna yoralım
Artık gruba gırene kadar cıft cıft atcam
Halada sporumu yapamadım kızı salla salla uyutamadım.uyanıkkende sobate edıyo ustume oturuyo,bacama dolanıyo oyun zanledıyo
Neyse ev toplıyım barı kadın olmak cook secenek getırıyo bos durmak yok
aoç sütleri 1 numara kesinlikle. oğluma bulursam ben de ondan alıyorum.nihancım günlük süt olayını bizde düşündük... ama evin altındaki markette yok yoksa aoç günlük sütlerini seviyorum hayatım... başka marketlere bakıp almayı düşünüyorum hem bana da hergün hareket olur...hayırlıca şu 3 ayı bi atlatayım yürüyüşlerede başlarım... güzel tavsiyen için çok teşekkür ederim güzel arkadaşım benim
etap sonuncusu olmuşuz ya:2: ama grubumuzun iftihar tablosu kanatsız melek bireyselde birinci olmuş açıkara farkla
haftaya görürsünüz siz çok pis gaza geldim
canımmm Allah razı olsun ...güzel dileklerin için teşekkür ederim...seninki kaç yaşında?? eşin zamanla ikna olur :))
maydanoz suyu ödem de atıyormuş, ondan da sık sık idrara çıkıyor olabilirsin. bizim spor salonundaki hocamız da içiyordu. vücudu çok ödem topluyormuş. zararlı bir şey olduğunu sanmıyorum ben de.yalnız maydonoz suyu acayip idrara çıkarıyor idrar yolu iltihabı var bende selülite yaramazsa ona yarar.
kahvaltıdan 30 dk sonra 1 saat hızlı hızlı yürüyüp geldim hemen evimi temizlemeye giriştim akşama doğruda step yapcam evde 20 dk bacaklarımı çalıştırmak için yapıyorum.
afiyet olsun cicim.öğle yemeğiim
1 tabak çorba
1 dilim ekmek
senin bu spor salonunu ben de merak ediyordum:)) özenilecek kadar var.canım ben senelik üye oldum 12 ay + 2 ay hediye ettiler 14 aylık üyeliğim var arkadaşım üye olursa +2 ay daha veriyorlar arkadaşımada referans verdiğim için +1 ay hediye :)
gece yarısına kadar açık bi avm'de salonum hep kapalı oluyor avm çıktığımda :)
canım paylaşımın için teşekkürler. güzel öneriler var içinde. yalnız sinameki konusunda dikkatli olmayı tavsiye ederim. kesinlikle faydalı ama dozu kaçarsa bağırsak tembelliğine yol açabiliyor diye okumuştum. aslında bu diğer bütün herşey için geçerli. çok aşırı yeşil çay içmek de doğru değil. herşeyi kararında yaparsak daha güzel olur.
Çeşitli bitkisel çaylar , örneğin ; Sinameki,yeşil çay,balık otu,biberiye vb. Bitkisel çayları düzenli kullanarak , yağ yakımını hızlandırabilirsiniz.Bu tip bitkisel çayların , su atıcı ve yağ yakıcı özellikleri vardır.
Süt , ayran vb. Gibi sıvı gıdaların yağsız olanlarını tercih ediniz. Ayrıca günlük yarım litre sütün günlük kalsiyum ihtiyacınızı karşılayacağınıda unutmayınız.
Kırmızı etlerden vaz geçebilirsiniz. Onun yerine beyaz etleri tercih etmelisiniz.Kırmızı etler beyaz etlere göre çok daha fazla yağlıdır.
İştah probleminiz varsa, yemeden duramıyorum diyorsanız , size tarçını tavsiye ediyorum. İştahınızı büyük ölçüde tıkayacaktır.
Zencefil , içeriğinde bulunan gingerol sayesinde , metabolizmanızın çalşma hızını arttıracaktır.Aynı zamanda da sindiriminizide hızlandıracaktır.
Vücut ısınızı arttıracak besinler tercih edin! Örneğin; Kırmızı biber.Kırmızı biber vücut ısınızı arttırarak yağ yakımınızı hızlandırır.
afiyet olsun canım. günün geri kalanında ağır beslenmediğin için minik bir keki ara öğün yapabilirsin. çok korkulacak bir durum değil. postayı dağıtırken erir o zaten.kizlar suan a kadar yediklerimi yazayim, daha vaktim varken
kahvalti (her cuma is yerinde yiyoruz kahvaltiyi)
2 dilim ekmek (esmer olanlardan) - 1 dilim 2'ye bölündügü icin aslinda 1 dilim yemis oldum
2 kasik bögürtlen receli ve 2 dilim kasar peyniri (ince dilimdi)
1 bardak yagsiz süt
ara
1 dilim kivi (kivinin 1/4
1 dilimin yarisi ananas
1 mandalina
ögle
az roka (2 catal kadar)
1 kasik dogranmis salatalik
2 tane cherry domates
2-3 kücük dogranmis karnibahar
bunlardan bi salata yaptim yaninda:
1 yumurta
1 dilim ekmek
bunlarin hepsi 1 tabagi doldurmadi, yarisi kadardi
is yerinde bi arkadasin dogum günüydü o yüzden 1 dilim kücük tarcinli kek yedim
eve gelene kadar günlük tempomu sürdürürüm burda.. 13bucuk'ta posta dagitimi yapiyorum 5 kata inip cikacagim. dün yaptigim gibi ikiser ikiser cikacagim'ki faydasi olsun :)
hoşgeldinn firuzeciğim.:80: gözlerimiz yollarda kalmıştı, hani bu kızın sınavı ayın 10'unda değil miydi diye:)Canım takımım benim ben geldimmmmnasılsınız.... Hepinizi özledim valla....
çorbada karar veremedim ya mercimek ya da bugün amcam yollamıs istdan bugday unu icinde olmayan tarhana:)
eeee siz nasılsınız bakalım güzeller nasıl gidiyor hayat
hoşgeldin nurcum, nasılsın bakalım?Selam canlarım nasılsınız bakalıım ben anca gelip yazabiliyorum memleketten döndüm temizliğe giriştim eşim sağolsun evi bi güzel dağıtıp kirletmiş dahada tam olarak çıkamadım işin içinden birde cadı prensesim olunca durum bu oluyor
şöyle yapabilirsin, çayın içine küçük bir parça zencefil atabilirsin. ben tadını seviyorum. ayrıca zencefili hep çay olarak tüketmek zorunda değiliz. tavuğa çok yakıştığını söylüyorlar. internetten tarif bakabilirsin. tabi eşin yeni tatlara açıksa :))şu bitki çaylarına alışamadım bitürlüaslında havalar soğukken ve ben sürekli üşüyorken alışsam iyi olacak.
zencefilin tadını hiç bilmiyorum sadece balla karıştırınca öksürüye iyi gelirmiş üniversitedeyken ev arkadaşlarım yedirmişti. acımsı bi tadı vardı sanırım.
afiyet olsun canım. biraz tuzun zararı olmaz bence. tuzu terleme yoluyla veya idrar yoluyla atıyoruz yine de. asıl zararın yağdan geldiğini düşünüyorum ben kendi adıma.bugünkü menüm ;
Sabah : Evden çıkmadan bi gün kurusu ofisde 125 gr yağsız yoğurt
Ara : 1 mandalina + 1 lolipop :)
Öğlen : Tavuklu salata (tavuk yağsız haşlama göğüs kendim haşladım :) ) + Az çorba (4-5 kaşık) + 1 yemek kaşığı pilav
salatam bol limonlu az yağlı bugun baharat kullanamdım dudağımda ucuk cıktısürekli çıkıyor diyet yaptığımdan beri anlamadım o yüzden biraz tuz kullandım
Ara : 2 adet sunta + yeşil çay,
akşam 16:00 : Tavuklu salata - öğlendeki salatamın yarısını ayırdım :)
kız sen nasıl bir ahu afetsin öyleImageShack Album - 4 images
bakın bakalım 4resim yükledim:)
sanki şimdi de 58'miş gibi duruyorsun. çabuk mezun olursun sen, kaçırmazsan beslenmeyi:)bi hayalim var 55kg olmak gibi uçuk bir hayal...ama şimdiki durumuma bakıyorum da 66kg da böyleyim...
eski kilo verişimde 58-60kg falanım bu resimde...
şayet 58-60 arası bi kiloya ulaşırsam ve oturp kalkarken göbek fırtlamaz ordan burdan yag cıkmaz olursa tamam diyip mezun olurum diyorum....
umarım iştahım açılmaz
buda 58kg da ben yıl 2008
maydanoz suyu ödem de atıyormuş, ondan da sık sık idrara çıkıyor olabilirsin. bizim spor salonundaki hocamız da içiyordu. vücudu çok ödem topluyormuş. zararlı bir şey olduğunu sanmıyorum ben de.
bu arada sporunu da yapmışsın çok güzel. tartın da hayırlı olsun canım.
afiyet olsun cicim.
senin bu spor salonunu ben de merak ediyordum:)) özenilecek kadar var.
canım paylaşımın için teşekkürler. güzel öneriler var içinde. yalnız sinameki konusunda dikkatli olmayı tavsiye ederim. kesinlikle faydalı ama dozu kaçarsa bağırsak tembelliğine yol açabiliyor diye okumuştum. aslında bu diğer bütün herşey için geçerli. çok aşırı yeşil çay içmek de doğru değil. herşeyi kararında yaparsak daha güzel olur.
ayrıca tarçın kesinlikle iştahı dizginleyen, muhteşem bir şey. ben çok severek tüketiyorum.
afiyet olsun canım. günün geri kalanında ağır beslenmediğin için minik bir keki ara öğün yapabilirsin. çok korkulacak bir durum değil. postayı dağıtırken erir o zaten.
hoşgeldinn firuzeciğim.:80: gözlerimiz yollarda kalmıştı, hani bu kızın sınavı ayın 10'unda değil miydi diye:)
asker konusunda bir karara varabilmene sevindim. bence de bu gerekliydi. askerlik dönüşüne karar ertelemek mantıklı durmuyor ve zaten birtakım sorunlardan da bahsetmiştin. neticede hayırlısı olsun canım.
bu arada tarhana konusuna da sevindim:) yazarken suçluluk duymayacağım artık, senin canın çekiyor diye üzülüyordum.
erken doğumgünü kutlaması mı var?
listemiz hayırlı olsun asumancım. yeniden kalabalık bir takımız ki bu çook güzel.** 13 .TAKIM 189. ETAP **
Ad1 ( 56.3 / 56.5 / -0.2 / -0.36 %)
Dosba ( 67.9 / 69.0 / -1.1 / -1.62 %) (eski üye geri döndü)
eski bir masal ( 63.0 / 63.0 / 0.0 / 0.00 %)
Fiyuce ( 67.3 / 66.0 / 0.65 / 0.97 %) (187. etapta izne ayrılmıştır,2 hafta olmadığı için verdiği kilo ikiye bölünmüştür)
kanatsız_melek ( 58.0 / 55.5 / 2.5 / 4.31 %) (yeni üye)
kilovermekistiyorumben ( 80.0 / 79.4 / 0.6 / 0.75 %) (yeni üye)
neyneyse ( 68.6 / 67.1 / 1.5 / 2.19 %)
nihan86 ( 56.0 / 55.8 / 0.2 / 0.36 %)
plasticwomen ( 73.9 / 80.0 / -6.1 / -8.25 %) (147. etapta 14. takımdan ayrılmak zorunda kaldı. 13. takımda aramızdadır.)
seyyah2806 (59.5 / 58.4 / 1.1 / 1.85 %) (yeni üye)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 650.5 / 650.7 / -0.20 / -0.03 %)
ancak ancak fırsat bulabiliyorum listeyi oturtabilmeyi. firuzecim seni bu hafta listeye ekledim hayatım,umuyorumki ozamana kadar güzel paylaşımlarla aramızda olacaksın yüzümü kara çıkarma lütfen
dosbacım sende haftaya hamiş olarak aramızdan ayrılacaksın hayatım. yani sadece listeden takımdan değil. :84:
biz de seni seviyoruz canım, sen de dikkat et kendine. iyi eğlenceler diliyorum sana.:87:zayıflama grupları icinde en güzel hatunların bulundugu takımımben azıcık kaçayım hazırlık yapmam lazım....
ugramaya çalısırım arada olur mu:)
seviyorum hepinizi dikkat edin kendinize
bugün senin pek güzel olmadı ama inşallah sadece bugünlüktür nihancım.evet kaptan az yediğim için açlıktan bayılıyordum az daha
şimdi 2-3 tane bisküvi yedim:78:
tost yiyebilirsin. tam buğday ekmeğinden yaparsan daha iyi olur veya tahıllı başka bir ekmek. kaşar olmaz tabi:) beyaz peynirle yap canım ve yağ sürme. tek ekmekten veya çift ekmekten yapabilirsin.kahvaltıda kızarmış ekmek yada tost mu yesem ki? çok kalorili mi olur tost kaşar değilde beyaz peynir koysam ?
hoşgeldin nurcum,ben ve oğlum hastaydık şimdi iyiyiz çok şükür,bademciğimde düzelirse daha iyi olacağım inşallah. epeydir gelmeyince unuttu bizi dedim. işlerini ayarla hayatım bol paylaşımla aramıza dönersin gerçi listeye alınacak arkadaşlarda var bu hafta paylaşım açısından biraz dikkatli olunulması gereken bir hafta olacak sanırım. :)))Selam canlarım nasılsınız bakalıım ben anca gelip yazabiliyorum memleketten döndüm temizliğe giriştim eşim sağolsun evi bi güzel dağıtıp kirletmiş dahada tam olarak çıkamadım işin içinden birde cadı prensesim olunca durum bu oluyor
Dosbacım canım hayırlı olsun bitanem geçen gün eminem verdi haberini sağolsun o kadar çok sevindim ki anlatamam rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
Geçmiş çok uzundu bakamadım bir türlü inş bi yaramazlık yoktur adcım canım haftaya dönmeyi düşünüyorum inş pazartesğiden sonra haberdar edecem seni
canım bitki çayları genelde acıdır,yeşil çayı ben ilk içmeye başladığımda acıydı alışınca tatlandırmaya gerek bile duymuyorum bazen ama bal yada tarçın yada limon katabilirsin bitki çaylarına diye düşünüyorum.şu bitki çaylarına alışamadım bitürlüaslında havalar soğukken ve ben sürekli üşüyorken alışsam iyi olacak.
zencefilin tadını hiç bilmiyorum sadece balla karıştırınca öksürüye iyi gelirmiş üniversitedeyken ev arkadaşlarım yedirmişti. acımsı bi tadı vardı sanırım.
yine az bir menü, ama sıkı bir menü afiyet olsun canım.bugünkü menüm ;
Sabah : Evden çıkmadan bi gün kurusu ofisde 125 gr yağsız yoğurt
Ara : 1 mandalina + 1 lolipop :)
Öğlen : Tavuklu salata (tavuk yağsız haşlama göğüs kendim haşladım :) ) + Az çorba (4-5 kaşık) + 1 yemek kaşığı pilav
salatam bol limonlu az yağlı bugun baharat kullanamdım dudağımda ucuk cıktısürekli çıkıyor diyet yaptığımdan beri anlamadım o yüzden biraz tuz kullandım
Ara : 2 adet sunta + yeşil çay,
akşam 16:00 : Tavuklu salata - öğlendeki salatamın yarısını ayırdım :)
canım haftaya inşallah 65 görürsün. boşver birazda yemeyelim, bende hasta olduğumdan beri açıkçası düzenli değilim ama az yiyorum keşke iştahım hep böyle olsa diyorum ama iyileşince yerine gelecek biliyorum. sende bu akşam dikkat et hayatım mazallah iştah bu sefer bir açılır bir daha kapanmazbileydim 1hafta daha beklerdim kaptanım yaa derece yapardım hem
zayıflama grupları icinde en güzel hatunların bulundugu takımımben azıcık kaçayım hazırlık yapmam lazım....
ugramaya çalısırım arada olur mu:)seviyorum hepinizi dikkat edin kendinize
sende sağol hayatım. kesinlikle burdasız biryere ayrılmak yok,sen dikkatli hamilelerden olacaksın hayatım,öyle 2 canlıyım deyipte gördüğü herşeye saldıran hamişlere benzeme çiçeğem.asumancım saol canım haftaya da hamile diye geçelim inş.
takımdan ayrılmıyorum bak her gün burdayım
valla sizden az beslenir oldum bugün muz süt cevzi fındık :)) yedim
ama biraz önce yemek yapmaya kalkınca acıktığımı farkettim şimdi birazcık faydalı şeylerden atıştırdım :))
canım, öğle yemeklerindde az yediğin zaman öğle öncesi ara öğününü ve sonrası araöğününü geçiştirme onları muhakkak yap.evet kaptan az yediğim için açlıktan bayılıyordum az daha
şimdi 2-3 tane bisküvi yedim:78:
canım kahvaltını iş yerinde en geç 9-9.30 arası yaparsan daha iyi olacaktır,hem uyku rehavetinide atmış olursun üstünde. düzenli bir kahvaltı - ara öğün - öğle yemeği- araöğün- akşam yemeği-araöğün bu şekilde beslenirsen çok iyi olacaktır. tost b.peynirle ve yağsız olursa sorun olmaz diye biliyorum.baktım kaptan baktım dinlemiştim zaten sözünüaz önce de 1 fincan çayla 2 büskivi yedim.
yaa aslında benim kahvaltımı dolu dolu yapmam lazım ama sabahın o saatinde de canım istemiyo kisonrada böyle acıkıyorum ara öğunlerimi azaltmam lazım benim.
kahvaltıda kızarmış ekmek yada tost mu yesem ki? çok kalorili mi olur tost kaşar değilde beyaz peynir koysam ?
karnitini kullanırsan muhakkak spor yapman gerekiyor değilmi,bitkisel bir kapsülmü bu.L-karnitin sıvı yada kapsül şeklinde var sporcu takviyesi gibi selulıtlerıde yok ediyor düzenli kullanımda depolanmış yağları açığa çıkarıyor sende spor yapınca yakıyorsunbayadır kullanıyorum
Tavuklu salatamı aldım geldım :)
ayda 2 kg harika olursu. su konusunda tebrikederim harikasın.evet canım muhtemelen öyledir ama yıne de süper oldu. en kısa zamanda dijital tartı almalıyım kendıme.
bu arada 2 litre suyum şu an itibariyle bitmiş bulunuyor
ayda 2 kilo verebilsem daha ne olsun valla harika olur. 5 ayda dal gibi çıkarım
karides salatası kalorisi yüksek bir besin ama az yedim diyorsun. akşam yemeğinin ölçülü olmasını tavsiye ederim afiyet olsuuun.Eve geldim çok şükür hiç bi isim yok. Daha yeni dün yaptıgım ama yeme fırsatım olmadıgı karides salatası yedim ama çok çok az , yarım tabak diyebilirim yani..
Aksama annem yumurtalı bisey yapacak , ne olduğunu bilmiyorum ama sevecegimi söylüyor, bakalım ne yapacakBu arada firuze idi herhalde ismin, resimlerine bi gözattim ve fıstık gibisin, masallahkilonu hiç göstermiyorsun,daha zayıf duruyorsun gercekten
diyette 3 ana öğün 3 ara öğün olmak üzere en az 6 öğün beslenme düzeni vardır, ara öğünlerini,meyveler,bitkisel çaylar, kalorisiz besinlerler atlatabilirsin, ana öğünlerindede abartılı hamurişi ve yağlılardan kaçınmanı tavsiye ederim.afiyet olsun.cok saolun acıklamalar ıcın herbıseyı anladım sefım
Evet suanda calısmıyrm,dedıgın gıbı her boslukta burdayım artık..kahvaltımı paylasmıstım ama aksam gunluk yapsam daha ıyı olcak galıba..
Acıktım baya elma yesem ıyı olcak yoksa hucrelerım acıktım acıktım dıye kudurcakyanlış yaptım oglenı atladımda sımdı bakalım ne yesem bı elma kesmıycek benı:26:
hadi yaa daha bakamamıştım. hadi bakalım sıvıyalım kolları haftaya birinci biz olalım.etap sonuncusu olmuşuz ya:2: ama grubumuzun iftihar tablosu kanatsız melek bireyselde birinci olmuş açıkara farkla
haftaya görürsünüz siz çok pis gaza geldim
amanııınyok canım benım sınırsız 1300 dolar (1800 TL)
hahah ben bunun geleceğini biliyordum:)) yok asumancım bebiş yok:) üstüne 2 adet gördüm sanırım:90: o kadar gizli bir bebek olacağını sanmıyorumama tabi rabbim hayırlısıyla versin.
balıkları alıyorum canım. bana balık pişirmek çok kolay geliyorhiç ne pişirsem derdim olmuyor. bu hafta hem uskumru hem tekir almıştım, haftayı onlarla geçirdim. yarına ne yiyeceğim bilmiyorum ama Allah kerim.
plastic'in lolipopa çok kızmadım:) kızcağız zaten çok az yiyor, o da ödülü olsun yaw.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?