Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

teşekkür ederim cevabın için canım. ben de bir araştırayım. kilo verince çok kötü gözüküyor selülitler
dikkat ettiğin takdirde ayda 2 kiloyu çok rahatlıkla verirsin, inşallah. sen bize takıl daha fazlası da gider inşallah.

afiyet olsun canım. karides tarzı şeyleri sevemedim bir türlü:) akşama da annen güzel birşeyler döktürüyor sanırım.

Acıktım baya elma yesem ıyı olcak yoksa hucrelerım acıktım acıktım dıye kudurcak yanlış yaptım oglenı atladımda sımdı bakalım ne yesem bı elma kesmıycek benı:26:
öğleyi atlamak hiç iyi bir fikir değil canım. elma da kesmez ama ye yine de. salata falan olsa biraz doyururdu.

etap sonuncusu olmuşuz ya :2: ama grubumuzun iftihar tablosu kanatsız melek bireyselde birinci olmuş açıkara farkla
haftaya görürsünüz siz çok pis gaza geldim
haftaya yaparız dereceyi inşallah seyyahcım.

kızlar bende çıkarım artık 15- 20 dk ya eve gidip kacacığıma ıspanak yapacam yanında ne yapsam ki:26:
bugun buroda hiç iş yoktu boş boş oturduk sanırım can sıkıntısından da acıktım bugun bıraz. iş yapınca mızmızlanmaya fırsat olmuyo bı bakıyorum akşam olmuş
yarın bıraz daha dolu bi kahvaltıyla gune başlamayı deneyecem çunku cumartesılerı de buroda iş olmaz . şimdilik kaçtım arkadaşlar yarın görüşmek üzere

kalmak isterdim ama çıkmam gerekiyor
sabahtan beri doğru dürüstçalışmadım hep sizin yüzünüzden amaseviyorum sizi napayım,
neyse şimdi çıkıyorum bakarsınız akşam oğlum izin verirse gelirim,
hayırlı akşamlar görüşmek üzere.

Merci cnm

karnitin spor yapmadanda içen var yani selült içinse içebilirsin sonuçta ev işi bile spor sayılıyor :) evet tamamen bıtkısel sağlık bakanlığı onaylı ürün hiç bir yan etkisi falan yok

yapayım canım canın sağolsun canım ben çok gittim öyle yerlere 2 gün sonra bıraktım hocalar ilgisiz git 20 tane şundan 10 tane şundan diyip yolluyorlardı sıkılıyordum hemen kesiyordum gitmeyi birde gelenler hep birbirini kesme halinde :) burada herkes haldır haldır spor yapıyor birde ilgilenen bir sürü hoca var bir sürü olanakları var o 2 gün gidip bıraktıklarımı saysam daha fazla eder

dikkat ettiğin takdirde ayda 2 kiloyu çok rahatlıkla verirsin, inşallah. sen bize takıl daha fazlası da gider inşallah.

haftaya yaparız dereceyi inşallah seyyahcım.

katılıyorum canım hem daha fazla kilo verecez hemde derece yapacaz. olmuyo böyle sonunculuk yakışmıyor bize
hadi öpüyorum hepinizi görüşürüzzzzz

Kızlar nasılsınız?
öyle bir yoğunluk var ki.
Dersler
Sınavlar
Ödevler
Proje
Rapor
Topluluk
Bir de bahsetmiştim kafamı karıştıran birisi.
Yorgunluktan ölüyorum resmen.
Kilo verdim ama tartılamadım ne yazık ki.
Pantolonumdaki bollaşmayı hissediyorum.
Koşuşturma da kaçamak bile yapamıyorum.
Sizler nasılsınız?

evet kızlar bugünki yediklerim ve yaptıklarım.
sabah kalkar kalkmaz maydonoz suyu içtim 1 bardak
kahvaltı:
2 dilim kepekli ekmek yarımşar domates salatalık
1 kk kadar beyaz peynir ve bitki çayı
ara:
1 adet portakal
öğle:
4 yemek k karnabahar
1 kase yoğurtlu çorba
söğüş salata
ara:
1 dilim ekmeği kesip 2 dilim yaptım içine çok az bıcağın ucuyla peynir koyup tost yaptım
ve 1 tane elma yedim
akşam:
4 yemek k tavuklu bezelye bol yeşil salata
2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
1 saat sonrada 1 adet meyve daha yiyeceğim sanırım armut olcak.
son 2 bardak suyum kaldı 2lt olması için yatmadan önce maydanoz suyu içicem.
1 saat tempolu yürüyüş 2 saate yakın ev temizliği ve 20 dk aerobik.
bugünlük bu kadar darısı yarının başına

kalori takibi yapıyorum 5 gün boyunca aldığım ve yaktığım kalori :)

4.124 cal.
aldım.
4.365 cal.
yaktım
tebrikler canım. günlük 1000 kalorinin altında yemişsin ve fazlasıyla da yakmışsın. yalnız günlük olması gereken 1000'den fazla değil mi? sen spor salonunda uzman birine danışıyorsundur diye soruyorum.

hayırlısı canım ama yaptığım sporu düşünürsek bebek hala dayanıyorsa geleceği vardır derim artık:))
sen de uykucu oldun öyle mii:44:
iyi akşamlar canım.
can sıkıntısından yiyorsan güzel bir çözüm de bu sıkıntılı anlara sıvı birşeyler serpiştirmek olur. su zaten yeterince içtiün için sana önerim öekmecene yeşilçay ve bilimum bitki çaylarından stok yapman yönünde olur. madensuyu da içebilirsin, seviyorsan. pek tabii ki sade olanı:)

iyi akşamlar asumancım:80:2 gündür sen de grupta epey aktifsin. işleri aksatma yine de biz hep burdayız:87: biz de seni seviyoruz canım

iyilik çok şükür masalcım.
koşturmacanı anlıyorum ama böyle durumlarda perşembe akşamdan olsun kilonu bildirsen çok güzel olur. sen zaten takımın bilincinde birisin canım, uyarma amaçlı söylemiyorum. bu arada kendini de özletiyorsun, önceden epey sohbet edebiliyorduk burda. inşallah ara tatilinde yine görebiliriz seni.

bence dengeli bir menü. güzel olmuş. afiyet olsun. devamını bekliyoruz böyle menülerin.

plastic,

senin spor salonu spor sarayı gibi birşeymiş ya:) sitesine bakıyorum da şimdi verdiğin linkten muazzammış. ankarada yok böyle büyük bir yer diye biliyorum ben. istanbullular hep şanslıdır zaten

neysecim valla verdiğin kilolara hayranım seni kaybetmemem lazım doğumdan sonra diyetisyene değil sana geleceğim canımmm
bu arada ankarada da var canım öyle güzel yaşam merkezleri fiyatları plasticin dediği gibi...ama bay bayan karışık... balgatta ve çukurambarda var bana çok yakın ama karışık olduğu için gidemiyorum en çok havuzuna özeniyorum ((
uyku konusunda adcım ve sende bana katılın :)) hamileler topici açalım nihanı da alırız... bi de yeni katılan arkadaşlardan biri istiyodu onu da alır ekibi kurarız
bu arada şaka bi yana yediklerimden değil ama bu uykudan kilo alcam sanırım
yemekten önce uyuyup kalmışım elimde değil anlayamıyorum kendimi :93:

takıma uğrayamadığımın farkındayım kaptancım,bu hafta yoğun ve yorgun olduğum için erkencikten yattım hep,geçen hafta izinli olduğumdan bu hafta listede olurum diye erkencikten pc yi açtım netim vardı bende kilo bildirimimi yaptım ama listede yer almamışım doğrusu bu duruma üzüldüm...kaptancım o zaman ben bu haftada izinli olayım çünkü önümüzdeki haftasonuda sınavım var yoğun olrum dersten dolyı ama paylaşımda bulunmya çalışırım yinede,sonraki haftaya liteye geri dönerim.ya da paylaşımda bulunabilsem önüüzdeki hafta da listede olurum,karar senindir kapancım
yağmurecrincim hoşgeldin takıma,inşALLAH dilediğin kiloya sağlıklı ve 13. takım desteğiyle gelirsinkahvaltın güzel ama mevsiminde sebzeler tüketmeye çalış ki vücudun hormonları almasın mesela salatalıkve 18 güne rağmen çok güzel kilo vermişsin tebrikler canım
hepsi çok değerli bilgiler şeker,paylaşımın için saol
hoşgeldin fiyucecim özledik seni , verdiğin karar en güzei olmuş canım,hakkında hayırlısı olsun her zaman, ALLAH anlaşabileceğin düzgün insanlar çıkarsın karşına sınavlarında inşALLAH baarılı olursun,stresi büyük oluyor biliyorum :44: akşam ziyafet var yani,afiyet olsun şifa olsun ama yaramasın
zencefil tek başına acı olur ama yanına kabuk tarçın ilave edersen ıhlamurla çok güzel oluyor tavsiye ederim seyyahcım,önceden bnde sevmezdim ama aslında en sağlıklısı bitki çayları
hatuna bak beeeee aman maşşALLAH maşşALLAH bence kilon gayet yerinde ama tabi senin kendini nasıl hissettiği işi değiştirir canım ne diyelim
canım kendi adıma iyi olmaya gayret gösteriyorum :)) ALLAH kolaylıklar versin hepsini bir anda düşünemiyorum,başını kaşıyacak vaktin yok tabiri caiz ise:44:bu yoğunluğa canmı dayanır be masalcım,beslenmene dikkat et derim özellikle c vitamini almaya gayret göster hayatım bünyen zayıflayıp hasta olma yorgunluktan

menün gayet güzel olmuş tebrikler,sadece ben çok takıntılıyım sanırım bu duruma mevsiminde sebze ve meyve tüketmek en güzeligereksiz hormonları vücuda enjekte etmeyelim nolur,zararlı onlar bize

sagol canim, evet konyaliyiz. insallah Türkiyeye gelme sansim olur, cünkü burda ki modeller ordaki gibi güzel degil.

etap sonuncusu olmuşuz ya :2: ama grubumuzun iftihar tablosu kanatsız melek bireyselde birinci olmuş açıkara farkla
haftaya görürsünüz siz çok pis gaza geldim

haftaya hepimiz daha cok veririz insallah, bu sefer takim olarak 1. oluruz :) bu gazla aya bile gideriz

afiyet olsun canım. günün geri kalanında ağır beslenmediğin için minik bir keki ara öğün yapabilirsin. çok korkulacak bir durum değil. postayı dağıtırken erir o zaten.

aynen öyle canim su merdivenlerden dolayi daha cok kalori yakiyoruz. bu posta isini ben yapmayacaktim ama özellikle sectim spor niyetine güzel olur diye.

karides salatası kalorisi yüksek bir besin ama az yedim diyorsun. akşam yemeğinin ölçülü olmasını tavsiye ederim afiyet olsuuun.

yo benim aldigim karides kavanozda aldim ve üstünde 100gr.'da 33 kalori var yaziyor cünkü hic bi yag veya katki madde koymuyorlar suyun icindedir zaten. Türkiyede varmi bilmiyorum.
Burasi 4 bir yani deniz oldugu icin burada cok balik tüketiyorlar (norvec gibi) ve balik cesitleri cok, özellikle kahvaltilik vardir. baligi aslinda kahvalti da yenilir derler, ve acikcasi bizim evde oldugu sürece hep balik cesitlerini tercih ederim sabahlari. o yüzden eger sabah kahvaltilarda balik diye yazarsam sakin agir bi yemek diye anlamayin canim cünkü kahvaltilik seyler ,, türkcem biraz kit oldugu icin isimlerini bilmiyorum

afiyet olsun canım. karides tarzı şeyleri sevemedim bir türlü:) akşama da annen güzel birşeyler döktürüyor sanırım.

annemin aksam yemeginde yaptigi pek hosuma gitmedi ya. tadi güzel ama kac gündür hep brokoli ve karnibahar yiyorum oda gitmis onlari yumurtaya bulayip tavaya atmis az yag ile kizartmis taki kirmizi olana kadar. onlari tabaga koyduktan sonra yogurt,maydanoz ve limon ile sos yapip servis etti. ama dedigim gibi kac gündür onu yiyorum, pekte degisik bisey olmadi yani
yarina degisik bisey yerim artik, icim disim sebze oldu, fazla sebze yemege aliskin degilim,severim ama cok yedim sanki

tsk ederim canim. basari hikayem derken bu hafta'dan bahsediyorsun canim herhalde? ne yazmam gerekiyor, ne yaptigim neler yedigimle mi alakali seyler yazmam gerek? bu türkcemle nasil yazarim bilemiyorum ama denerim

bu arada aksam yemegimi yeni yedim , az önce ne yedigimi yazmistim, ara olarakta 3 mandalina yemistim saat 16 gibi

simdi kaciyorum, saat gec olmadan pilatesimi yapayim, egzersizler beni bekliyor

size cok önemli bi soru soracagim, ben gidip gelene kadar umarim cevaplarsiniz. sporla ilgili.
ben 55,5 kilo olsamda 65 görünüyorum, vücudum cok yumusak (genetik olarak anneme cekmissim) ve vücudumun daha hizli sikilasmasi icin ne yemeliyim. cünkü günlük sporumu, pilatesimi yapiyorum ve daha fazla yapma imkanim yok ama onun yaninda beslenmeyle ilgili sikintilarim var cünkü spor'a destekli beslenmem lazim, onuda pek beceremiyorum. burda plasticwoman daha tercrübeli diye biliyorum onun menüsüne baktigimda protein agirlikli besleniyor, acaba özel gidalar veya bu cok yararlidir diyebileceginiz seyler varmi? veya ne önerirsiniz?

bugün neler yediğimi yazayım;
2 bardak su
sabah : 1 yumurta haşlanmış , 2 çatal beyaz peynir ,4 zeytin ve 2 lokma bal yarım dilim ekmek ve şekersiz çay ile bereber
ara : 2 galeta
öğle : 1 kase çorba 1,5 dilim ekmek ve yeşil salata unutuyordum bir tane balık sarkan balığının yarısı
ara : 1 portakal
akşam : bir kase çorba , 3 kaşık sade makarna yanında 2 kaşık yumurtalı ıspanak ( yumurtalarından yemedim ) acı biber yedim turşu ama çok az tuz kullanıarak yapıldığından rahatlıkla yedim ( özellikle annem sordum tuz oranını) acı metobolizmayı hızlandırdığından hepsini bir dilm ekmekle tamamladım
ara : 2 mandalina yerim
şimdi form çayımı içiyorum :)) sporuma da düzenli devam ediyorum :))

Son düzenleme:
canım sen zaten plates yapıyorsun ki plates zayıflatmaktan önce sıkılaştırıp vücudu daraltan bir spor dalı :)) exstra dersen sağlıklı beslenmeye gayret göster yeterli olur :))
tebrik ederim canım bu haftaki performansın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…