arkadaşlar yeşil kahve ve sandaloz sakızıyla diyetimi destekliycem.. bugun bi parça kaçamak yaptım ama idare eder=))) yağ gösteren tartılardan almayı planlıorm çok etkili olcagını sölediler bncede öyle en azından ödem ve yağ arasındaki farkı göreceğim
Aramıza hoş geldın..dedıgin yesıl kahveyıde,sandaloz sakızınıda duymamıstım dogrusu..bıraz acıklarsan sevınim..tesekkurler simdıden
ben uzun zamandır yazmayalı sayfa çok değişmiş herkese merhaba eskilerden kim var bilmiyorum adcığım dışında
galiba birde dosbacığım buralardamı yoksa artık kendisi anne adaylarına geçişmi yaptı dosbacığım ad arayıp haber verdi vallahi çok sevindim senin adına allah dokuz ayını sağlıklı ve huzur içinde bebeğinle beraber geçirmeyi nasip etsin ve sıkıntısız bir şekilde kucağına alıp bir ömür boyu eşinle ve sevgili kızınla(duyduğum andan beri kızı olacakmış deyip duruyorum ) sağlıklı huzurlu bereketli ve bebeğinizin her anının tadını çıkartarak geçirmeyi nasip etsin
dr dan güzel sonuçlarla dönersin inşALLAH canım,bzde merakla bekliyoruz :)) iştahının açılması gayet normal ama yinede kontürollü olmakta fayda var dosbacımcanım yazdığını görmmeişim iyiyim çok şükür...ii gidiyo hamilelik bu hafta geçen haftaya göre daha iyiyim...sabah kahvaltıda iştahımın açıldığını farkettim
yarın dr. kontrolüm var heyecanlıyım...
sizler nasılsınız...?? seninde sınav haftanmış Allah yardımcın olsun canım
kimler gelmiiş kimler, hoşgeldin melzeyitcimben uzun zamandır yazmayalı sayfa çok değişmiş herkese merhaba eskilerden kim var bilmiyorum adcığım dışında
galiba birde dosbacığım buralardamı yoksa artık kendisi anne adaylarına geçişmi yaptı dosbacığım ad arayıp haber verdi vallahi çok sevindim senin adına allah dokuz ayını sağlıklı ve huzur içinde bebeğinle beraber geçirmeyi nasip etsin ve sıkıntısız bir şekilde kucağına alıp bir ömür boyu eşinle ve sevgili kızınla(duyduğum andan beri kızı olacakmış deyip duruyorum ) sağlıklı huzurlu bereketli ve bebeğinizin her anının tadını çıkartarak geçirmeyi nasip etsin
dr dan güzel sonuçlarla dönersin inşALLAH canım,bzde merakla bekliyoruz :)) iştahının açılması gayet normal ama yinede kontürollü olmakta fayda var dosbacımben idare ediyorum,sınavım var önümüzdeki pazar ama ers cd lerim beni delirtiyor sürekli donuyor,sanırım pc den kaynaklanıyor artık bir şekilde halletmeye çalışcam:44:bi atlatsam zaten şu sınavı ahhh takıldım kaldım kabus gibi
kimler gelmiiş kimler, hoşgeldin melzeyitcimsanırım eskilerden birde ben varım gerçi varmıyım yokmuyum onuda anlamadım ama sende iyisindir inşALLAH ?
canımmmm çok teşekkür ederim...uğraman bile çok duygulandırdı...Allah bilir ya bizde kız istiyoruz...Rabbim sağlıklı versinde kız erkek farketmiyor...
sen nasılsın hayatım?? sen de neler var hayat nasıl?? uğra arada sohbet edelim özledim...
bende takımdayım ama artık konular dikkatimi eskisi gibi çekmiyor:)) başka konulara kaymaya başladım ama kızları sevdiğim için ayrılamıyorum
çok öpüyorum canım
dr dan güzel sonuçlarla dönersin inşALLAH canım,bzde merakla bekliyoruz :)) iştahının açılması gayet normal ama yinede kontürollü olmakta fayda var dosbacımben idare ediyorum,sınavım var önümüzdeki pazar ama ers cd lerim beni delirtiyor sürekli donuyor,sanırım pc den kaynaklanıyor artık bir şekilde halletmeye çalışcam:44:bi atlatsam zaten şu sınavı ahhh takıldım kaldım kabus gibi
kimler gelmiiş kimler, hoşgeldin melzeyitcimsanırım eskilerden birde ben varım gerçi varmıyım yokmuyum onuda anlamadım ama sende iyisindir inşALLAH ?
teşekkür ederim senin koşuşturman devam ediyor halen allah yardımcın olsun seninde:9 hepinize sevgilerr(
canım benim ya inşallah allah gönlüne göre verir ben buralardan tamamen koptum diyet olayından da aslında çok özledim sizleri ama asuman biliyor ne durumda olduğumu gecem gündüzüme karışmış şekilde çalışıyorum aslında bu durum beni yorsada mutlu ediyor emeğimin karşılığını alıyorum:) tek üzüntüm kendime ve kızıma fazla vakit ayıramamam ama onuda bi şekilde telafi ediyorum
bu arada sakın kilo aldım diye üzülme hamilelikte sonra hepsi bir anda gidiyorr canım canın ne istiyorsa ya sınırlı sayıda tabii güzel anne ne sevimli olacaksın sen zaten güzeldin dahada güzel bir anne olacaksın
(
ben bugün 91. bölümü yaptım. yani sonunda yaptımbugün 91. bölümü yapayim ozaman, karin ve basen egzersizlere ihtiyacim var. bende 2-3 gün ilk bölümlerini seyrettikten sonra ortalarda basladim, cünkü cok hafif geldi bana :) insana göre degisiyormus demek sende benim gibisin :)
diyet konusunda iyisin galiba canim dozunu iyi biliyorsun, ben yemeye baslasam hepsini yerdimtebrik ederim :)
ben bu 2-3 gündür annem 2 kasa mandalina aldi diye günde yaklasik 4-5 tane yiyordum (tabi ögünlere bölerek). demek en fazla 2-3 tane yemeliyim.. yazdiginiz iyi olmus kizlar tsk ederim
canım, yarın doktor kontrolün olduğu için strese kapılmışsındır. bence ondan iştahın açıldı. yemeğe yöneliş oluyor malum stres olunca. inşallah kontrolün iyi geçer. gelişmeleri bize de ilet olur mu?nasılsınız kızlar...ben daha iyiyim ama kilo alacakmışım gibi bi hisse kapıldım :))
yarın dr. kontorlümden sonra tiroidim içinde dr.a gitmem gerektiğini hatırladım çnk ilacı bırakırmıyım bilmiyorum ama kilo alırım sanırım...belki azaltır belki çoğaltır ilacı... şu an tiroid değerlerimde eminim çok değişmiştir...
sizler nasılsınız?? yeni yeni arkadaşlar geliyor ama ben artık yetişemeyeceğim sanırım :))
haftada 3-4 gün egzersiz idealdir. bir de şunu sormam lazım önceden ne kadar egzersiz yapıyordun? şimdiye kadar çok yapmadıysan azar azar başlamalısın. kas yapmaktan korkma, bizim yaptığımız kadarla öyle çok aşırı kas yapılmıyor.cnm çok pardon arada yazdığını kaçırmışım :)) kilo geçmişimi anlatmaya başlıyım o zaman:) ilkokul yıllarında hep çok kiloluydum. çünkü zamanımın büyük çoğunluğunu anneannemle geçiriyordum(annemler yoğun çalıştıkları için). e haliyle tahmin edersinizki anneanneler çok güzel yemekler yapıolar ve çokta yediriolar torunlarına. bende tam bir topaçtım. sonra liseye başladımki bu gidişin değişmesi gerektiğini gördüm çünkü insanlar beni kilom yüzünden dışlamaya başlamışlardı. kendi gayretlerimle 5 kilo civarı verdim. birde boy attım ve eski topaç halimden balıketlilige geçiş yaptım. uzun süre hep dönemsel diyetler yaptım sporla destekledim. 76 kilolrdan 62ye kadar indim. fakat lisenin sonunda tanıştığım obur erkek arkadaşım yüzünden ve yurtdısında yasadıgım sıkıntılardan ötürü şu anda 83 kiloya kadar çıktım. üstelik stresten ötürü regl olamıorm ve oda bna çok kilo aldırıo( anlıycagınız herşey basa döndü ( diyetime baslamama 2 3 gün kaldı(çarşamba) ama o zamana kdr aktif olarak aranızda olacagım:)))))
bu sırada sporla ilgili bir şey danışmak istiyorum arkadaşlar. haftada bir yada iki kez pilates yapıcam(sıkılasmak için-biliosnz deri sarkması en büyük problem) onun dısında normal bisiklet ve yürüys yapmayı planlıorm ama haftada kc defa ve kac dakika yapmalıyım?? çünkü kas yapıp tartıda agırda cıkmak istemiorm
herkese iyi pazarlar!!
tebrik ederim seni melekcim. bu hafta da inşallah hedefine ulaşacaksın.sabah kalkar kalkmaz
elma sirkesi ile ilik su
kahvalti
2 dilim cavdar ekmegi
kahvaltilik balik (uskumru fileto domates sos ile hazirlanmis (kemiksiz, derisiz)
kalori=175, protein=14gr, yag=10gr
baligi daha nasil anlatayim bilmiyorum, sözlüge bakarak yazabildim ancak
bu sabah kendimi tarttim ve 54,8 kilo ciktim.. hergün tartiliyorum meraktan, ve dayanamayip sizlerle paylasmak istiyorum.. hedefime 800 gr kaldi.. bu iki günde 700 gr gitti, 5 günde 800 gr. gider insallah
canım, benden de iyilik çok şükür. eşim geliyor salı günü, artık onu bekliyorum:)hosbulduk cnm:) nasılsın?
evet 10undaydı sınavım pek ic acıcı gecmedi acıkcası,sonra pers gunu de y.lisans dersi sınavı vardı, onu bekledim ondan cuma geldim...özlemisim valla sizi:)
en kötü karar kararsızlıktan iyidir dedim cnm... hep derim, parmagımdaysa problem parmagımı keserim kolumun kangren olmasını bekleyemem diye...aynen oyle bi durum...umarım o da kısa surede atlatır...
cok yakın arkdsm burdan 9yıllık dostum fatmagül, 1hafta onceden özsüt ün basının etini yemeye baslamıs, glutensiz pasta yaptırmıs, sonra secret kitabını almıs bana, bide kol saati yaş 25oldu ya, zamanı durdurmak adına:)
fotografcıda calısan arkdsım bu eklediim rsimlerden birine fotoshop yaptırmıs biraz, tahta üstüne preslenmiş cerveceli resim kendisi yapmıs cercevesini onu getrms, 1arkadstan 1şişe şarap geldi :), cok yakın bi dostum kankam gitmis bana glutensiz arpa şehriye bulmus:) yarım kilo da un:):):)
bayaa eglendik güzel oldu, dalga da gectik bol bol, pasta ustundeki 25 i ters cevirip 52 yapıp basımda yazma nine gibi videoya aldılar falan:)
cok guzeldi...
bide üstüne babamlar aradı, babam freeshoptan bi ton bisi almıs bana tam ne bilmiorm ama söledikleri 2parfum, biton makyaj malzemesi temzleme jelleri falan:)
dedim ohhhh bu yıl da zenginim:)
ama en büyük zenginliim yürek dostlarım
hoşgeldin şekerim. hasarsız atlatmışsın kutlamaları. sen zaten şimdi spordasındır. tebrik ederim valla.selam şekerler :)
hafta sonu az kaçamaklı oldu ama duzenlı 6 ogun yedım dıyemem dun çıktım ama alkol almadım bıtkı cayı ve kahve ıctım turk kahvesı :)
yeşil kahve nasıl bir şey ki? bu konuda bizi bir aydınlatman lazım:)arkadaşlar yeşil kahve ve sandaloz sakızıyla diyetimi destekliycem.. bugun bi parça kaçamak yaptım ama idare eder=))) yağ gösteren tartılardan almayı planlıorm çok etkili olcagını sölediler bncede öyle en azından ödem ve yağ arasındaki farkı göreceğim
hımm burda yazmışsın, şimdi gördüm. ben bunları ilk defa senden duydum yalnız. deneyimlerini bizle paylaşırsın ilerleyen günlerde.cnm yeşil kahve ve sandalozu kadınlar kulubunun forumundan okudumda buldum. söylenilene göre ikisininde yag yakma özelligi varmış ve metabolizma hızlandırma.. mısırcarsısından aldım ben rahatlkla bulunuor artk aktarlarda. yeşil kahve aslnda kavrulmamıs kahve. onu alıp ögütüp turk kahvesi gibi yapabilrsiniz yada taneleri suda bekletip yada kaynatıp suyunu içebilirsiniz. sandalozda ise bir tür sakız.havanda ezip agzınza atın sabah ac karnına sonra elma sirkeli su için. yani öle kullanıldıgını ögrendim. sandaloz biraz pahalı kilosu 50 tl(ben 100 gr aldm). yeşil kahve kilosu 15 tl
melankolicim bayağı az olmuş ya. geç uyanınca menü de küçülmüş:) afiyet olsun canım.bugün yeiklerimi yazayım;
malum geç kalktım haftasonu :))
2 bardak su
sabah-öğle : kızarmış ekmek ve az haşlanmış patates kavurması
ara : 1,5 mandalina
akşam : az çorba ve dünden kalma fasulye kavurması 1,5 dilim ekmekle
ara : 1 portakal yemeyi düşünüyorum
uyumadan öncede şekersiz tarçınlı süt :))
bu sabah tartıldım dayanamayım 80 li rakamlara giriş yapmış bulunuyorum inşALLAH bu hafta 7 li rakamlarıda görürüm
şimdi senin 2 gününde de karbonhidrat oranı fazla biraz. biraz proteinlere ve sebzelere ağırlık vermeni öneririm. tavuk burger de işlenmiş bir gıda yerine tavuk göğüs daha iyi olur canım. ondan hariç aslında menülerin gayet güzel. dikkatli ve ölçüşü yiyorsun. spor ve su da var. tebrik ederim.merhaba kızlar dün misafirlikteydim bugünde misafirlerim vardı az önce gittiler hemen buraya girdim bende.
dün yediklerim kahvaltı aynı 2 dilim ekmek kk kadar peynir domates salatalık şeklinde arada bi meyve öğlen 4 kaşık bezelye 2 kaşık pilav ve ayran ara 1 elma akşam biraz düzensiz oldu her zaman 6 da yiyorum bu sefer 7.30 da yedim 2 kaşık makarna 1 adet tavuk burger ve salata ayran yedim sonrada hiçbir şekilde bozmadım çay ve türk kahve içtim o kadar.
bugünde kahvaltı:
1 adet yumurta haşlama domates salatalık 2 dilim beyaz ekmek kepek ekmeğim kalmamış markette çok uzak mecbur kaldım.şekersiz çay
ara:yapamadım eşimle alışverişe gittik hemde yürüyerek
öğleatlıcan yemeği 1 dilim kepekli ekmek ve yoğurt yedim
ara:1 kivi
akşam:fırında tavuklu patates yaptım azcım yedim 2 kaşık pilav zeytinyağlı salata yedim ve cacık
en son yarım saat önce yarım nar yedim.
ama 2 gün boyunca sporumuda yaptım suyumuda tam 2 lt içtim.
hoşgeldin canım. ben de merak etmiştim akşam ne yaptın diye. bence gayet dengeli gitmişsin. pilavın yarısını bırakmak çok iyi fikir. baklavayı da görmedim:)) sen güzel gidiyorsun, onu da yakarsın inşallah.Kızlar ben geldim. Eve gelir gelmez kendimi buraya attım . Yediklerimi yazayım:
Ara
2 mandalina
Öğle
Yaklaşık 100 gr yagsiz yoğurt ile dilimlenmis yesil elma ve yarım avuç kuru üzüm (bu karışımı çok beğendim)
Ara
1 avuç kadar karışık cerez (icinden çoğunlukla badem ve kuru üzümü yedim)
Aksam
1 tabağı 3e bölmüşler , 1/3 pilav ve cacik, 1/3 salata, 1/3 az yağlı kırmızı et
Ben ilk salatayı bitirdim, cacigi'da yedim ama pilav ve etin yarısını yedim
1 küçük parca baklava da yedim. Ama oda kendimi ödüllendirmek içindi yani. Okadar hızlı vermemek acısından, dermisimhehe..
En sonunda yediğim baklava olmadı biliyorum ama herkes yiyimde dayanamadım, Allahtan başka seylere dokanmadim
Yediklerim üzerimde kalmasın diye pilates yapacagım kızlar, kendimi sağlama alayım , yarın sabah tartilip almismiyim kilo diye bakacam. Hersey yarın netlesir
hoşgeldin canım. ben de merak etmiştim akşam ne yaptın diye. bence gayet dengeli gitmişsin. pilavın yarısını bırakmak çok iyi fikir. baklavayı da görmedim:)) sen güzel gidiyorsun, onu da yakarsın inşallah.
menümü yazayım, amma velakin ben bugün kendime birkaç ödül verdimonları yazmıycam, bulabilirsem kalorilerini yazarım
kahvaltı: peynir, 2 zeytin ve 1 minik dilim ekmek.
ara: 1 kupa formçayı
ara: 1 portakal ve 2 küçük boy elma, yarımavuç fındık
öğle: 1 büyükçe kase yoğurt çorbası
akşamüzeri: 2,5 köfte
ara: 2 kupa yeşilçay, biraz kabak çekirdeği, 4-5 tatlı kaşığı puding
akşam: 1.5 dilim palamut
ara: 1 maden suyu
birazdan yarım armut yiyeceğim. yarısı bozulmuş da atmamak için yiyeceğim kalanını.
kaçamağım da 200 kaloriyi bulmamışfazla da kaçmamış o halde.
daha önceden egzersiz yaptıysan haftada 3 gün çok rahat yaparsın. diyete de başlamışsın sen o zaman canım. 2 kg vermişsin bile. darısı kalan kiloların başına. burda hergün ne yeyip ne içtiğini yazarsan biz de faydalanırız.yurtdısında yani 4 ay süresince hiç egzersiz yapmadım ama ondan önce haftada ortalama 3 gün 40 dk filan yapıodm yani şimdide öle yapmayı planlıorm.. bu arada istanbula ilk geldigimde 10 günlük bir diyet yaptım(diyetisyenim yazdı) ve 2 kg yag gitti. diyette et yerseniz sadece öglen yiyorsunuz ve onun dısında herseyi 0 yag yiyorsunuz.
reglden kesilme sıkıntım için bir kadın dogumcuya gittim bana primolut verdi 5 gün içtim(karaciger degerlerim yüksek cıktıgından daha fazla içmemi istemedi doktor) şimdilik hala bir kıpırtı yok ama bakalm artk insallh bu sorunda bitince bir 2 kg fln gitmesini bekliorm
canım, 1 dilim baklava 130 kalori yazıyor. minicikti demişsin zaten. bir de pişmanlık duymak iyi olmuyor. afiyet olsun diyelim bence kendi kendimize:)zaten artik mide de bisey almiyor, yediklerimle doydum acikcasi, istesemde yiyemezdim kalanlari..
baklavayi yedim diye daha yeni 40 dk pilatesimi yaptim, bu sefer 99. bölümü izledim , pilates plus yaptim, hepsinden azar azar ama hizli bi tempoda.. cagir cagir yandim :))
sende 90. bölümü yapmissin tebrik ederim canim, bu selülit egzersizlerinde cok zorlaniyorum ya, kalcayi sikarak yapmak cok zor ve acitici oluyor..
menün cok güzel canim arada kendini ödüllendirmen de iyi, aclik kampinda degiliz sonucta vücudumuzun verdigi direnc icin ödül vermemiz de gerekir bence ara sira (kacirmamak sartiyla tabii)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?