Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaşlar 13. grup için mesaj geldi bana ve aranızdayım artık:))))) önümüzdeki çarşamba günü diyetime başlıorm haftasonundan itibarende fitness ve pilates yapmaya başlayacagım!!

arkadaşlar 13. grup için mesaj geldi bana ve aranızdayım artık:))))) önümüzdeki çarşamba günü diyetime başlıorm haftasonundan itibarende fitness ve pilates yapmaya başlayacagım!!
hoşgeldin canım.
öncelikle kendini biraz tanıtırsan seviniriz. listedeki diğer arkadaşlar da seni tanımış olur. ben birazdan takım kaptanımızın gündüz eklediği kuraları paylaşırım seninle.

aramıza hoşgeldin ms22 neden çarşamba değilde yarın başlamıyorsun ki diyetine :)) arada koccamaaaaan bir 3 gün var şekersporuda eklemişsin ne güzel

ben açıklamıştım onu ama bir daha yazayım canım. günkurusu kayısı kurusu oluyor:) yalnız şu koyu renkli olanlar var ya, onlara günkurusu deniyor. onlar doğal güneşte kurumuş olanlar. diğerlerini o güzel turuncu renkte tutmak için kimyasal kullanıyorlarmış. bir de sert geliyor bana turuncu olanlar. daha yumuşak yemeli by koyu renkli olan.

azar azardı canım. hazırda yemeğim yoktu, öğle yemeğim çok gecikti. beni ve öğün düzenimi en fazla o etkiledi. diyetteysen önceki günden yemeği hazırlayıp koymak lazım:))
meyveli yoğurt konusunda çook haklısın. markette bir gaflet anıma denk geldi. yoksa kesinlikle senin paylaştığın yöntemi tercih ederim. şimdi de madem aldım bitsin bari diye yiyorum:) tarihleri geçecek yoksa.

ms22 bunlar da takımiçi genel kurallarımız, sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin.

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

ohh ne güzel yarin yaptim demeni bekliyorum, pilatesin ne saati ne yeri vardir, istedigin zamanda yapabilirsin.. sabah yaparsan bütün gün metabolizmani etkiler, aksam yaparsan gece'ye etkisi olur, o yüzden ne zaman vaktin olursa yap bence cünkü elini kaldirman bile bi egzersizdir ve hic yapmamaktan iyidir.

bencede güzel bi menü. Cikolata gözüme fazla batmadi gündüz yedigin icin. ama en son yedigin cerezin miktarini merak ediyorum. hepsinden birermi yedin?
Melankoli'ye katiliyorum, bu meyveli yogurt olayini bende yazmistim önceden, melankoli'nin dedigi gibi meyve parcalari atsan cok daha iyi olur.. bide benim spor hocamin dedigi gibi asla colanin, yogurdun vs. light'ini icme cünkü sekerin yerine baska katki maddeler koyuyorlar ve onlarda vücuda zararliymis (ayrintili yazamiyorum , cünkü o tür seylerden pek anlamiyorum). hatta light iciceklerin kanser yapma etkisi oldugunu ispat etmisler bi kac takim testler ve deneylerle.

hıııııımmmm cahilik işte bendeki ben de kuru kaysıda siyah kayısı diyordum ona kuru kayısıda benimde tercihmdir doğal yöntemle kuruduğu için adını öğrenmiş oldum böylelikle
azen markette oluyor öyle kazalar :)) yemek konusu ise çok doğru söylüyorsun bir gün önceden hazırlamak lazım yada düşünmek yoksa yeme anına bırakınca işin içinden ıkılamıyor

akşam sonrası aramda 2 mandalina yazmıştım ama ben 1 tane yedim çünkü yatarken süt içmeyi düşündüm:44:sizce iyi yapmışmıyım kızlar?:44:

90. bölümü yapacaktım ama çok kilitlendi ben de 91 yapmaya karar verdim. onda da karın-basen çalıştıracağız demiş çünkü. ilk bölümler çok sıkıcı geldiğinden ortadan başladım ama hayırlısı:)
en son yediğim çerezin hepsi yarım avuç ancadır canım. karışık aldığım için net miktar veremedim. mesela incir 1/4'tükayısı da minik bir parça, bunları hatırlıyorum.
light içecek pek tüketmem de bu yoğurt bana gitmedi bence de :)) aldıktan sonra içeriğini okudum fruktoz oranı çok yüksek. iyi bir şeker değil vücut için. sade olsaydı belki şeker oranı normal kalırdı. bir daha da almam zaten

niye cahillik olsun canım:)) bizimki entellik güneşte kuruyormuş, haliyle kararıyor. ama çok tatlı oluyor, değil mi:)
evde tek kendin hazırlıyorsan önceden planlamalısın. evlenince sen de düşünürsün canım

akşam sonrası aramda 2 mandalina yazmıştım ama ben 1 tane yedim çünkü yatarken süt içmeyi düşündüm:44:sizce iyi yapmışmıyım kızlar?:44:
iyi yapmışsın tatlım. günlük gerçi 3 küçük mandalina yiyebilrsin sanırım ama birini bırakıp süt içmek daha iyi. sütü şekersiz içiyorsun, değil mi?

çarşambaa sebebimi açıklamalıyım:))))) 14 agustos 17 aralık arasında okul için amerikada bulunuyordm(zaten kilolarn geldigi dönem cogunlukla-14 15 kg civarı) ve şimdi evime döndügümde istanbula annem anneannem herkes özledigim yemekleri yapmaya basladı :))) geri dönüş salı günü( yola diyet yapmak çok zor oluyor çünkü ucak yolculuklarında inanılmaz ödem tutuorum bu yüzden çarşamba günü üniversite yurduna geri dönüp tamamen yerleşmiş olucam ve spor salonuyla oradaki anca o zaman konusabilcem onun için çarşambaa:)))

iyi yapmışsın tatlım. günlük gerçi 3 küçük mandalina yiyebilrsin sanırım ama birini bırakıp süt içmek daha iyi. sütü şekersiz içiyorsun, değil mi?

evet gerçekten çok tatlı oluyor o yüzden en fazla 3 tane yenmeli o da en fazla ama
tamamen şekersiz canım :)) ben içeceklerde çok nadir şeker kullanırım hatta kullanmam diyebilirim kahve,salep hariç onlarda şekersiz içilmez ki ama şeker oranı düşük tabiki tatlı içemem yani

anlaşıldı canım

canım yurda da hoşgeldin sen o zaman:) çarşambaya kadar takıma düzenli katılır mısın? kuralları okumuşsundur. kendini de tanıtabilirsen memnun oluruz diye yazmıştım.:44:

ben sütlükahve olursa şekere ihtiyaç duymuyorum. ama tabi herkese farklı:)

bu arada ben kaçayım ufaktan. pilatesim yine yarıda dondu şimdi bilgisayara indirmeye çalışıyorum. olmazsa sabah yapıcam artık inşallah. bu gazla sabahı bulurum bence:)

herkese iyi geceler.:79:

bu arada ben kaçayım ufaktan. pilatesim yine yarıda dondu şimdi bilgisayara indirmeye çalışıyorum. olmazsa sabah yapıcam artık inşallah. bu gazla sabahı bulurum bence:)

herkese iyi geceler.:79:

bildiklerinden bir derleme yap bence canım sabaha bırakma :)) tabi istersen sanada iyi geceler

neyneysecığım tsk ederim yorum ıcın dogru yolda oldugumu bılmek sevındırıcı:) hem sızın listeyıde ınceledım meyve kurularıda eklıycem lısteme hem tatlı hemde atıstırma ıhtıyacımi koreltırım yanı

Kanatsız_melek arkadasım ay cok guldum kendıme ya fark etmemıssın kara_melek demisım

Aay neyse sey yesıl elma sevmıyorumda yoksa duymustum yesılın daha ıyı oldugunu ama napıyım bıde ben pılatese baslamak ıstıyorum o cdlerı nerden temın edıcem.nasıl baslıycam? Bı yardımcı olurmusun

Hosgeldın aramıza cnm bende henuz lıstede yokum senden bikac once gelenlerdenım..gurbette okuyosun anlasılan annecıgın buruk sevınclıdır
Hadı sanada kolay gelsın ıns hedefledıgın kılona ulasırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…