hoşgeldin canım.arkadaşlar 13. grup için mesaj geldi bana ve aranızdayım artık:))))) önümüzdeki çarşamba günü diyetime başlıorm haftasonundan itibarende fitness ve pilates yapmaya başlayacagım!!
arkadaşlar 13. grup için mesaj geldi bana ve aranızdayım artık:))))) önümüzdeki çarşamba günü diyetime başlıorm haftasonundan itibarende fitness ve pilates yapmaya başlayacagım!!
ben açıklamıştım onu ama bir daha yazayım canım. günkurusu kayısı kurusu oluyor:) yalnız şu koyu renkli olanlar var ya, onlara günkurusu deniyor. onlar doğal güneşte kurumuş olanlar. diğerlerini o güzel turuncu renkte tutmak için kimyasal kullanıyorlarmış. bir de sert geliyor bana turuncu olanlar. daha yumuşak yemeli by koyu renkli olan.benim için farketmiyor artık listede olup ya da olmamak ben burda sizlerle her şekilde mutluyum çünkü , motive için bu takım benim için bulunmaz hint kumaşı desem abartı olmaz çünkü herkezin hedefi belli isteklerimiz aynı bunu da kadın dayanışması ile pekiştirince ortaya harika şeyler çıkıyor :13:
canım bu arada ben plastc e sormuştum yanılmyorsam ama bir türlü cevabını alamadım şu gün kurusu nasıl bir şey çok merak ediyorum :44:
azar azardı canım. hazırda yemeğim yoktu, öğle yemeğim çok gecikti. beni ve öğün düzenimi en fazla o etkiledi. diyetteysen önceki günden yemeği hazırlayıp koymak lazım:))cnım bence menün güzel duruyor çok şey var ama hepsi azar azar olduğunu tahmin ediyorum,çikolata desen o da sabah yenmiş ve bir ısırımcık ki gün içerisinde eritmişsindir sen onu,sadece yoğurt yerken meyveli yememeye gayret göster,canın meyveli istiyorsada mevsim meyvelerinden içine porsiyon hesabı doğra onu ye tavsiyemaslında en güzeli evde kendinin yaptığını yemek öyle şansın varsa en sağlıklısı :94:
afiyet olsun canım. senin bu pilates istikrarına çok özeniyorum. ben de bugün akşam artık yapıcam, geç olsu ama önemli değil. şimdi çayımı içiyorum, yarın sana inşallah yaptım diye yazabilirim:))
aslında güzel bir menü olmuş bence. yalnız menünü yazarken miktarlar konusunda biraz daha açıklayıcı olabilirsin. mesela akşamki köfteli patatesten ne kadar yedin? bu önemli. ne kadar köfte ne kadar patates yedin gibi. ayrıntılı yazmaktan çekinme canım. ne kadar ayrıntıya dikkat edersek o kadar başarıya ulaşırız. ondan hariç meyve var, yeşilçay var, süt ürünleri var ve protein var. gayet dengeli.
zaten haftasonları ancak bizim gibi yapacak birşeyi olmayanlar kalıyor burda:)) yarın için sana iyi eğlenceler dilerim canım. inşallah kaçırmadan dengeli birşeyler yersin.
k.öncesi: ballı limonlu ılık su, 1 günkurusu + 1 bardak su
kahvaltı: 1 yumurta, peynir ve 2 zeytin. 1.5 dilim ekmek. 2 kupa yeşilçay
ara: 1 ısırık eti stick çikolata1 elma ve 1 armut
öğle: 1 büyükçe kase yoğurt çorbası
ara: 1 hurma, 4*5 dilim ayva ve çay
ara: 1 küçük meyveli light yoğurt
akşam: salata
ara: ceviz, incir, kayısı, kuru üzüm, yarım avuç kabak çekirdeği
şimdi: 2 kupa adaçayı
çok düzenli bir gün olmadı. öğünler oturmadı. haftasonları genelde pek yakalayamıyorum. geç uyanmaktan oluyor sanırım.
cnım bence menün güzel duruyor çok şey var ama hepsi azar azar olduğunu tahmin ediyorum,çikolata desen o da sabah yenmiş ve bir ısırımcık ki gün içerisinde eritmişsindir sen onu,sadece yoğurt yerken meyveli yememeye gayret göster,canın meyveli istiyorsada mevsim meyvelerinden içine porsiyon hesabı doğra onu ye tavsiyemaslında en güzeli evde kendinin yaptığını yemek öyle şansın varsa en sağlıklısı :94:
ben açıklamıştım onu ama bir daha yazayım canım. günkurusu kayısı kurusu oluyor:) yalnız şu koyu renkli olanlar var ya, onlara günkurusu deniyor. onlar doğal güneşte kurumuş olanlar. diğerlerini o güzel turuncu renkte tutmak için kimyasal kullanıyorlarmış. bir de sert geliyor bana turuncu olanlar. daha yumuşak yemeli by koyu renkli olan.
azar azardı canım. hazırda yemeğim yoktu, öğle yemeğim çok gecikti. beni ve öğün düzenimi en fazla o etkiledi. diyetteysen önceki günden yemeği hazırlayıp koymak lazım:))
meyveli yoğurt konusunda çook haklısın. markette bir gaflet anıma denk geldi. yoksa kesinlikle senin paylaştığın yöntemi tercih ederim. şimdi de madem aldım bitsin bari diye yiyorum:) tarihleri geçecek yoksa.
arkadaşlar 13. grup için mesaj geldi bana ve aranızdayım artık:))))) önümüzdeki çarşamba günü diyetime başlıorm haftasonundan itibarende fitness ve pilates yapmaya başlayacagım!!
90. bölümü yapacaktım ama çok kilitlendi ben de 91 yapmaya karar verdim. onda da karın-basen çalıştıracağız demiş çünkü. ilk bölümler çok sıkıcı geldiğinden ortadan başladım ama hayırlısı:)ohh ne güzel yarin yaptim demeni bekliyorum, pilatesin ne saati ne yeri vardir, istedigin zamanda yapabilirsin.. sabah yaparsan bütün gün metabolizmani etkiler, aksam yaparsan gece'ye etkisi olur, o yüzden ne zaman vaktin olursa yap bence cünkü elini kaldirman bile bi egzersizdir ve hic yapmamaktan iyidir.
bencede güzel bi menü. Cikolata gözüme fazla batmadi gündüz yedigin icin. ama en son yedigin cerezin miktarini merak ediyorum. hepsinden birermi yedin?
Melankoli'ye katiliyorum, bu meyveli yogurt olayini bende yazmistim önceden, melankoli'nin dedigi gibi meyve parcalari atsan cok daha iyi olur.. bide benim spor hocamin dedigi gibi asla colanin, yogurdun vs. light'ini icme cünkü sekerin yerine baska katki maddeler koyuyorlar ve onlarda vücuda zararliymis (ayrintili yazamiyorum , cünkü o tür seylerden pek anlamiyorum). hatta light iciceklerin kanser yapma etkisi oldugunu ispat etmisler bi kac takim testler ve deneylerle.
niye cahillik olsun canım:)) bizimki entellikhıııııımmmm cahilik işte bendekiben de kuru kaysıda siyah kayısı diyordum ona kuru kayısıda benimde tercihmdir doğal yöntemle kuruduğu için adını öğrenmiş oldum böylelikle
azen markette oluyor öyle kazalar :)) yemek konusu ise çok doğru söylüyorsun bir gün önceden hazırlamak lazım yada düşünmek yoksa yeme anına bırakınca işin içinden ıkılamıyor
iyi yapmışsın tatlım. günlük gerçi 3 küçük mandalina yiyebilrsin sanırım ama birini bırakıp süt içmek daha iyi. sütü şekersiz içiyorsun, değil mi?akşam sonrası aramda 2 mandalina yazmıştım ama ben 1 tane yedim çünkü yatarken süt içmeyi düşündüm:44:sizce iyi yapmışmıyım kızlar?:44:
niye cahillik olsun canım:)) bizimki entellikgüneşte kuruyormuş, haliyle kararıyor. ama çok tatlı oluyor, değil mi:)
evde tek kendin hazırlıyorsan önceden planlamalısın. evlenince sen de düşünürsün canım
iyi yapmışsın tatlım. günlük gerçi 3 küçük mandalina yiyebilrsin sanırım ama birini bırakıp süt içmek daha iyi. sütü şekersiz içiyorsun, değil mi?
çarşambaa sebebimi açıklamalıyım:))))) 14 agustos 17 aralık arasında okul için amerikada bulunuyordm(zaten kilolarn geldigi dönem cogunlukla-14 15 kg civarı) ve şimdi evime döndügümde istanbula annem anneannem herkes özledigim yemekleri yapmaya basladı :))) geri dönüş salı günü( yola diyet yapmak çok zor oluyor çünkü ucak yolculuklarında inanılmaz ödem tutuorum bu yüzden çarşamba günü üniversite yurduna geri dönüp tamamen yerleşmiş olucam ve spor salonuyla oradaki anca o zaman konusabilcem onun için çarşambaa:)))
canım yurda da hoşgeldin sen o zaman:) çarşambaya kadar takıma düzenli katılır mısın? kuralları okumuşsundur. kendini de tanıtabilirsen memnun oluruz diye yazmıştım.:44:çarşambaa sebebimi açıklamalıyım:))))) 14 agustos 17 aralık arasında okul için amerikada bulunuyordm(zaten kilolarn geldigi dönem cogunlukla-14 15 kg civarı) ve şimdi evime döndügümde istanbula annem anneannem herkes özledigim yemekleri yapmaya basladı :))) geri dönüş salı günü( yola diyet yapmak çok zor oluyor çünkü ucak yolculuklarında inanılmaz ödem tutuorum bu yüzden çarşamba günü üniversite yurduna geri dönüp tamamen yerleşmiş olucam ve spor salonuyla oradaki anca o zaman konusabilcem onun için çarşambaa:)))
ben sütlükahve olursa şekere ihtiyaç duymuyorum. ama tabi herkese farklı:)evet gerçekten çok tatlı oluyor o yüzden en fazla 3 tane yenmeli o da en fazla ama
tamamen şekersiz canım :)) ben içeceklerde çok nadir şeker kullanırım hatta kullanmam diyebilirim kahve,salep hariçonlarda şekersiz içilmez ki ama şeker oranı düşük tabiki tatlı içemem yani
bu arada ben kaçayım ufaktan. pilatesim yine yarıda donduşimdi bilgisayara indirmeye çalışıyorum. olmazsa sabah yapıcam artık inşallah. bu gazla sabahı bulurum bence:)
herkese iyi geceler.:79:
çarşambaa sebebimi açıklamalıyım:))))) 14 agustos 17 aralık arasında okul için amerikada bulunuyordm(zaten kilolarn geldigi dönem cogunlukla-14 15 kg civarı) ve şimdi evime döndügümde istanbula annem anneannem herkes özledigim yemekleri yapmaya basladı :))) geri dönüş salı günü( yola diyet yapmak çok zor oluyor çünkü ucak yolculuklarında inanılmaz ödem tutuorum bu yüzden çarşamba günü üniversite yurduna geri dönüp tamamen yerleşmiş olucam ve spor salonuyla oradaki anca o zaman konusabilcem onun için çarşambaa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?