rica ederim canım.neyneysecığım tsk ederim yorum ıcın dogru yolda oldugumu bılmek sevındırıcı:) hem sızın listeyıde ınceledım meyve kurularıda eklıycem lısteme hem tatlı hemde atıstırma ıhtıyacımi koreltırım yanı
Aay neyse sey yesıl elma sevmıyorumda yoksa duymustum yesılın daha ıyı oldugunu ama napıyım bıde ben pılatese baslamak ıstıyorum o cdlerı nerden temın edıcem.nasıl baslıycam? Bı yardımcı olurmusun
aslıselda, öncelikle takım kurallarını okudun mu? aramızda yer almak istiyorsan birtakım kurallar var.ewt yazın üye oldum ama bilgisayarım taşınmadan dolayı hasar görünce bir süre giremedim nete ve ardaki sorunlar bu zamana getirdi beni : arkadaşlar çok karasız bir durumdayım gerçekten kilo vermek istiyorum ve başatracağıma inanıyorum planlama konusu biraz sorunlu
günde 30 dk egzersiz mi yoksa 1 saat yürüyüşmü daha iyi olur benim için?
evimin yakınında bir yer var hergün gidiyorsun 30 dk sana plates yaptırıyor ......
dosbacım aşağıda görüyorum seni :)) nasılsın ve nasıl gidiyor hamişlik?
90. bölümü yapacaktım ama çok kilitlendi ben de 91 yapmaya karar verdim. onda da karın-basen çalıştıracağız demiş çünkü. ilk bölümler çok sıkıcı geldiğinden ortadan başladım ama hayırlısı:)
en son yediğim çerezin hepsi yarım avuç ancadır canım. karışık aldığım için net miktar veremedim. mesela incir 1/4'tükayısı da minik bir parça, bunları hatırlıyorum.
light içecek pek tüketmem de bu yoğurt bana gitmedi bence de :)) aldıktan sonra içeriğini okudum fruktoz oranı çok yüksek. iyi bir şeker değil vücut için. sade olsaydı belki şeker oranı normal kalırdı. bir daha da almam zaten
iyi yapmışsın tatlım. günlük gerçi 3 küçük mandalina yiyebilrsin sanırım ama birini bırakıp süt içmek daha iyi. sütü şekersiz içiyorsun, değil mi?
çarşambaa sebebimi açıklamalıyım:))))) 14 agustos 17 aralık arasında okul için amerikada bulunuyordm(zaten kilolarn geldigi dönem cogunlukla-14 15 kg civarı) ve şimdi evime döndügümde istanbula annem anneannem herkes özledigim yemekleri yapmaya basladı :))) geri dönüş salı günü( yola diyet yapmak çok zor oluyor çünkü ucak yolculuklarında inanılmaz ödem tutuorum bu yüzden çarşamba günü üniversite yurduna geri dönüp tamamen yerleşmiş olucam ve spor salonuyla oradaki anca o zaman konusabilcem onun için çarşambaa:)))
neyneysecığım tsk ederim yorum ıcın dogru yolda oldugumu bılmek sevındırıcı:) hem sızın listeyıde ınceledım meyve kurularıda eklıycem lısteme hem tatlı hemde atıstırma ıhtıyacımi koreltırım yanı
Kanatsız_melek arkadasım ay cok guldum kendıme ya fark etmemıssın kara_melek demisım
Aay neyse sey yesıl elma sevmıyorumda yoksa duymustum yesılın daha ıyı oldugunu ama napıyım bıde ben pılatese baslamak ıstıyorum o cdlerı nerden temın edıcem.nasıl baslıycam? Bı yardımcı olurmusun
rica ederim canım.
meyve kurularını ekle listene, pişman olmayacaksın.
bu arada ebru şallıyla pilatesi tv8'in sitesinden takip ediyor kanatsız melek sanırım. normalde dvd de varmış ama tv yayınlarında daha yavaş yapıyor, takip etmesi kolay oluyor.
canım yurda da hoşgeldin sen o zaman:) çarşambaya kadar takıma düzenli katılır mısın? kuralları okumuşsundur. kendini de tanıtabilirsen memnun oluruz diye yazmıştım.:44:
ben sütlükahve olursa şekere ihtiyaç duymuyorum. ama tabi herkese farklı:)
rica ederim canım.
meyve kurularını ekle listene, pişman olmayacaksın.
bu arada ebru şallıyla pilatesi tv8'in sitesinden takip ediyor kanatsız melek sanırım. normalde dvd de varmış ama tv yayınlarında daha yavaş yapıyor, takip etmesi kolay oluyor.
firuze çok güzel görünüyrosun hayatım
ben yeni 30 oldum valla hiç sorun değil sağlıkla bi bebişim kucağıma alayım yeter
yaş ve kiloyu takan ben şimdi hiç umrumda değil...sadece ona odaklandım :))
darısı sana olsun...almış olduğun kararında hayırlı olsun...hep mutlu ol canım
günaydın cnm biraz geç girdim ama:)günaydıııınnnnn
nasılsınız kızlar...ben daha iyiyim ama kilo alacakmışım gibi bi hisse kapıldım :))
yarın dr. kontorlümden sonra tiroidim içinde dr.a gitmem gerektiğini hatırladım çnk ilacı bırakırmıyım bilmiyorum ama kilo alırım sanırım...belki azaltır belki çoğaltır ilacı... şu an tiroid değerlerimde eminim çok değişmiştir...
sizler nasılsınız?? yeni yeni arkadaşlar geliyor ama ben artık yetişemeyeceğim sanırım :))
Bu arada firuze idi herhalde ismin, resimlerine bi gözattim ve fıstık gibisin, masallahkilonu hiç göstermiyorsun,daha zayıf duruyorsun gercekten
hoşgeldin firuzecim, ben iyiyim çok şükür hastalık falan atlattık iyiyiz şimdi. sen nasılsın sanırım bu hafta başı sınavın vardı nasıl geçti,sonuç bellimi.
bu arada yaptığın değişikliklere sevindim,özelliklede asker olayına. belli bir durumdu.
yediklerine dikkat ederek kiloda vermişsin.tebril ederim seni. doğum gününü ben pazartesi kutlarım size iyi eğlenceler.
canım haftaya inşallah 65 görürsün. boşver birazda yemeyelim, bende hasta olduğumdan beri açıkçası düzenli değilim ama az yiyorum keşke iştahım hep böyle olsa diyorum ama iyileşince yerine gelecek biliyorum. sende bu akşam dikkat et hayatım mazallah iştah bu sefer bir açılır bir daha kapanmaz
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
canlar,yukarıda takımımızın genelkuralları bulunmaktadır.lütfen herkes dikkatli bir şekilde okuyarak, yazacağı ilk mesajın başına okudum-anladım diye belirtirse sevinirim.[/COLOR]
firuzecim,resimler çok hoş. 1 ve 4. resimlerinin özellikle çok beğendim,kilo olarak da kötü bir görüntü bende göremedim.
okudum-anladımbu arada canlar eski üyelerimizden melzeyitin hepinize selamı var. dosbacım özellikle seni çok tebrik etti selamını iletti.
söylemiş oldum üstümde kalmasın:))
hoşgeldinn firuzeciğim.:80: gözlerimiz yollarda kalmıştı, hani bu kızın sınavı ayın 10'unda değil miydi diye:)
asker konusunda bir karara varabilmene sevindim. bence de bu gerekliydi. askerlik dönüşüne karar ertelemek mantıklı durmuyor ve zaten birtakım sorunlardan da bahsetmiştin. neticede hayırlısı olsun canım.
bu arada tarhana konusuna da sevindim:) yazarken suçluluk duymayacağım artık, senin canın çekiyor diye üzülüyordum.
erken doğumgünü kutlaması mı var?
kız sen nasıl bir ahu afetsin öylebizim takımın kızları zaten güzel anacım, siz niye zayıflıyorsunuz:)) masal öyle sen öyle:97:
sanki şimdi de 58'miş gibi duruyorsun. çabuk mezun olursun sen, kaçırmazsan beslenmeyi:)
Kızlar nasılsınız?
öyle bir yoğunluk var ki.
Dersler
Sınavlar
Ödevler
Proje
Rapor
Topluluk
Bir de bahsetmiştim kafamı karıştıran birisi.
Yorgunluktan ölüyorum resmen.
Kilo verdim ama tartılamadım ne yazık ki.
Pantolonumdaki bollaşmayı hissediyorum.
Koşuşturma da kaçamak bile yapamıyorum.
Sizler nasılsınız?
hoşgeldin fiyucecim özledik seni , verdiğin karar en güzei olmuş canım,hakkında hayırlısı olsun her zaman, ALLAH anlaşabileceğin düzgün insanlar çıkarsın karşınasınavlarında inşALLAH baarılı olursun,stresi büyük oluyor biliyorum :44: akşam ziyafet var yani,afiyet olsun şifa olsun ama yaramasın
hatuna bak beeeeeaman maşşALLAH maşşALLAH bence kilon gayet yerinde ama tabi senin kendini nasıl hissettiği işi değiştirir canım ne diyelim
hoşgeldin ms22 umarım saglıklı ve kalıcı kilo verirsinçarşambaa sebebimi açıklamalıyım:))))) 14 agustos 17 aralık arasında okul için amerikada bulunuyordm(zaten kilolarn geldigi dönem cogunlukla-14 15 kg civarı) ve şimdi evime döndügümde istanbula annem anneannem herkes özledigim yemekleri yapmaya basladı :))) geri dönüş salı günü( yola diyet yapmak çok zor oluyor çünkü ucak yolculuklarında inanılmaz ödem tutuorum bu yüzden çarşamba günü üniversite yurduna geri dönüp tamamen yerleşmiş olucam ve spor salonuyla oradaki anca o zaman konusabilcem onun için çarşambaa:)))
dogum gunun kutlu olsun arkadasım,saglıkla sevdıklerınce nıce mutlu yıllara ınsallah
Bence yedım,keske yemeseydım gıbı gıbı seyler dusunme cunku hıcbırımiz robot degılız.zevklerımız,nefsimız var.onemlı olan alıskanlıgımız,vazgecılmezlerımız olmasın bunlar..ıyı olmus,afıyet olsun sımdı sen emınım 2 gunde aldıklarını coktaan harcamıs,kaldıgın yerden devam edıyo olursun canım
supersın arkadasım ya valla darısı basımıza..kızımı uyutuyorum suan sonra bende egzerzıslerımı yapıcam su pılatesıde cozersm cok ıyı olucak..
Teşekkür ederim melek:) ben göbekli bi kızım cnm söyle ki kalcam bile 24yasından sonra yeni yeni cıkmaya basladı ki buna sevinen ender insanlardan biriyim sanırım :)
Göbekle kalçam hep aynı kalınlıkta olur çünkü, hele o yandaki simitler yok mu
Umarım hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız…
Bu arada bireysel dereceni de kutlarım cnm hayırlı ugurlu olsun her hafta başarıların artsin:)
selam şekerler :)
hafta sonu az kaçamaklı oldu ama duzenlı 6 ogun yedım dıyemem dun çıktım ama alkol almadım bıtkı cayı ve kahve ıctım turk kahvesı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?