kizlar günaydin, iyisinizdir umarim
dün menümü hic yazamadim , aksam dayimlardaydik ve cok kötü seyler oldu moralim bozuldu, hatta birazda kacirdim yemegin dozunu.. ama cok zor, agir laflar isittim ve moralim 0. anlaticak gibi degil yani ama sabah kalktigimda bogazim agrimaya basladi, demek sinir damarlar oraya vurdu.. bisey yiyemicem suan, kahvaltimi cayla yetistirecem artik bugün nasil olurum bilmiyorum.
dünki menüm:
kahvalti
2 cavdar ekmegi
balik
ara
1 mandalina
ögle
yarim tabak salata
1 yumurta
ara
dayimlarda profiterol yedim(
aksam
bol coban salatasi ve 3 kasik pilav, 3 kasik kiyma et (az yagli)
bugün fazla paylasim yapamazsam kusura bakmayin kizlar benim halletmem gereken islerim var
Günaydın kızlar hepinize ..
Bir günaydın deyip öyle gitmek istedim sınava .
Bol şansa ihtiyacım var.
günaydın kızlar
ben sabah tarılmadım ama akşam tartıldım aç karnına 79 geldim : ))) 2 hafta da bir kilo neyse buna da şükür diyete sadık kalamıyorum galiba?
bu sabah tarçınlı süt
1 yumurta
2 küçük pay gözlemeyedim
9 gibi bir çay içtim az önce de 2 adet küp şeker ebadında lokum yedim :26:
kızlar rabia uğradımı eşi geldi sanırımm arkadaşım gözün aydınn giremezsem göremezsem allah böyle ayrılıklar göstermez inş bidaha bol bol vakit gecirin eşin sen oğluşunnn :)))
günaydın elacım.
rabia muhtemel huzur dolu gün yaşıyordur (inşallah)
ne alemsin elacım, hayatım her ayrılıkları böyle vakitli olsun inşallah yani süreli ayrılıklarımız olsun dilerim. bunlar birşey değil bak göz açıp kapayıncaya geldi çok şükür.
dilerim şuan iyidirler ve mutludurlar. :))
Allah kabul etsin asumancım benimde başlamam lazım yenideninşallah herkesler iyidir,herkes mutlu ve huzurludur.
bende çok şükür iyiyim,sağlıklıyım daha ne olsun yaa.
Rabbim elimizdeki nimetleri almasın ,fazlasını da olmaya versin dilerim.
bugün oruçluyum kızlar (hiç belli olmuyor değilmi)
arkadaş tutucam dedi,e hadi bende tutayım bakalım olacakmı dedim ve bugün başladım,şuana kadar iyiyim sadece biraz susadım,yemekle aram olmuyor oruç tutarken ama sıcak bir çay fena olmazdı. heehehe şaka şaka.
inşallah cumaya kadar olsun tutarım. borçlarımı biraz biraz versem ne iyi olur.
neyse buralarda olucam,sohbet ederiz,bende akşamı etmiş olurum. :)))
amin cnm aminninşallah herkesler iyidir,herkes mutlu ve huzurludur.
bende çok şükür iyiyim,sağlıklıyım daha ne olsun yaa.
Rabbim elimizdeki nimetleri almasın ,fazlasını da olmaya versin dilerim.
bugün oruçluyum kızlar (hiç belli olmuyor değilmi)
arkadaş tutucam dedi,e hadi bende tutayım bakalım olacakmı dedim ve bugün başladım,şuana kadar iyiyim sadece biraz susadım,yemekle aram olmuyor oruç tutarken ama sıcak bir çay fena olmazdı. heehehe şaka şaka.
inşallah cumaya kadar olsun tutarım. borçlarımı biraz biraz versem ne iyi olur.
neyse buralarda olucam,sohbet ederiz,bende akşamı etmiş olurum. :)))
orada havalar nasıl elacım,burdan iyi olduğu kesindir,öyleyse eğer boşver lojman içide olsa fırsat buldukça hava alın,valla güzel havaları özlüyorum. burda donuyoruz resmen.günaydınn kızlarr
kahvaltımı yaptımm işlerimi haledeceğim dışarı cıkacağız kızımla dolaşırız alışveriş ama lojman içinde başka yer yok gidecekk( akşama balık alacağım hamsi fırına veriyorum mısır unlu süper oluyoo bol salata yaparımm daha ne olsunn regl dönemimde şişim ayın başında annemler gelene kadar 58 olsam keşkee süpriz olur bayadır görüşmüyozz
akşam yemeğim
1kepçe tarhana corbası
3kaşık mantar sote
5kaşık makarna 6dan sonra bişey yemedimm ilk kez inş devam ederim
kahvaltım
2dilim ekmekten kaşarlı tost
1kupa yeşil cay
2parça ceviz
günaydın kilovi. akşam tok karnına tartıldıysan ve bu kiloda çıktıysan gerçekten güzel. ama biliyorsundur,sabahları aç karnına tartılması en doğru sonucu gösterir. sabah kahvaltı çok değil ama seninkide bol kh lı olmuş. akşama kadar telafi şansın yüksek,o yüzden sabah yemiş olman kötüsünü düşünürsek iyi olmuş.:))günaydın kızlar
ben sabah tarılmadım ama akşam tartıldım aç karnına 79 geldim : ))) 2 hafta da bir kilo neyse buna da şükür diyete sadık kalamıyorum galiba?
bu sabah tarçınlı süt
1 yumurta
2 küçük pay gözlemeyedim
9 gibi bir çay içtim az önce de 2 adet küp şeker ebadında lokum yedim :26:
günaydın canım. tekrar bol şans.Günaydın kızlar hepinize ..
Bir günaydın deyip öyle gitmek istedim sınava .
Bol şansa ihtiyacım var.
canım kötü bir akşam geçirmişsin,inşallah biran önce yoluna girer herşey. menünde profiterol harici fazlalık yok. bugün telafi etmeni öneririm.afiyet olsun.kizlar günaydin, iyisinizdir umarim
dün menümü hic yazamadim , aksam dayimlardaydik ve cok kötü seyler oldu moralim bozuldu, hatta birazda kacirdim yemegin dozunu.. ama cok zor, agir laflar isittim ve moralim 0. anlaticak gibi degil yani ama sabah kalktigimda bogazim agrimaya basladi, demek sinir damarlar oraya vurdu.. bisey yiyemicem suan, kahvaltimi cayla yetistirecem artik bugün nasil olurum bilmiyorum.
dünki menüm:
kahvalti
2 cavdar ekmegi
balik
ara
1 mandalina
ögle
yarim tabak salata
1 yumurta
ara
dayimlarda profiterol yedim(
aksam
bol coban salatasi ve 3 kasik pilav, 3 kasik kiyma et (az yagli)
bugün fazla paylasim yapamazsam kusura bakmayin kizlar benim halletmem gereken islerim var
aslı seldacım hoş geldin. canım kendini tanıtma mesajını sanırım yazmamıştın. sadece boy ve kilonu yazmışsın,bize fazlası gerek:)) tanımak isteriz seni,ama geçmiş sayfalarda yazdıysan ve görmediysem üzgünüm tatlım ama bakarım yinede. hangi meslektesin bilemiyorum canım ama başvurun için hayırlısını dilerim. kahvaltını kaşar peynirle değilde,beyaz peynirle yapmanı tavsiye ediyorum,ozaman daha güzel olacaktır.selam arkadaşlar nete gelemedim eş durumu tayinler vardı bu ara onlarla uğraştım hadi hayırlısı dedim başvurdum bakalıbu günkü menüm :
Kahvaltı
3 kibrit k. kaşar peynir, 3 dilim light ekmek (her biri 40 kalori), bir çay kaşığı reçel
Ara öğün yok çünkü öğünler arası 3 saat
öğle:Bir karnıyarık (küçük ),salata , 150 gram yoğurt
ara öğün
2 küçük elma
Akşam salata ve yoğurt
ve 1 saat yürüyüş
günaydın nihancımgünaydın kızlar
dün öğlen bitane browni yedim
akşama 3 yk pırasa
yarım tabak tavuklu mantar yemeği
biraz yoğurt
ara: kayısı kurusu 3 tane
yine bi kek ince dilim:78:
rabia kızcak bana:18::18::18:
bu sabah
2 dilim ekmek,
zeytin peynir
ıhlamur
merhaba canım,sanırım şimdi usa ya belkide döndün.inşallah yolculuğun geçmiştir. o şişlik yolculuklarda bende de olur,o yüzden yanlışıkla ayakkabı falan çıkarmıyorum yoksa sonra giyemiyorum.güzel bir diyet güzel bir sporla atamayacağın kilo yok,inşallah bol azimle istediğin kiloya gelirsin.arkadaşlar!! geç yazdıgım için özür dilerim yoldaydım ve yine gurbet ellere geri döndm( yrn diyetim baslıo ve sporada yazılıorm hayırlısı. sabah peynirli sandvic ve kepek ekmegi yiycem aksm ve öglen salata. ara ögünlerde elma olucak. çok sisti ellerim ayaklarım yolculklarda hep böyle oluo
canım geçmişolsun biz atlattık şimdi size mi geldi. biliyorum sıkıntısını hayatım. yatarken başlayan öksürük geniz akıntısından canım,dr götürmeni tavsiye ederim. bende oğlumu aşırı öksürükten götürdüm dr'a bronşit dedi. hiç ihmal etme canım.oof cok moralım bozuk..yavrum oksuruk krızlerınen uyuyamıyo,aglıyo,kusuyo! Ayagımda sımdı cok uykusu var tam dalcak oksuruk gelıyo. Napıcam ben ya resmen aglıycam sımdı
ayy ben ozlemısım takımı yaaa :)
Bu arada kızlar bende 79 oldum :) takımdan kazandıgım azım ıs hayatımada yansıdıııı
HErsey yolunda sukur
gordugum kadarıyla herkez bol bol kg de vermıs gozukuyorrr
anladım canım.inş yaşatmaz cnm ayrılık yanlış yazmışımherhalde
ben int olamazsam denk gelemezsek demek istemiştimm:))))
:)))))))
sen nasılsın cnmm ben buhafta yer varsa girebilirim grubaa cnm
Allah iyiliğini daim etsin dilerim.sağol nihancım,geçen seneki borçlarımı bitirip,sonra her fırsatta borç ödemek istiyorum ama olmuyor malesef, ilk fırsatta başla derim nihancım.Allah kabul etsin asumancım benimde başlamam lazım yeniden
kendi adıma iyiyim sağol kaptan
amin cnm aminn
allah kabul etsin ayy benimde 2senelik borcum var nasıll tutacam allahh nasip eder inş buğün yarın geciyo ömürr
allah sabrını veriyoo gecer cnm akşam cabuk oluyoo
günaydııııııınnnn
napiiim ancak kalktım :)) sabah kahvaltı yaptım yattım sonra bu saat olmuş bi de yarın misafirim gelecek toparlanmam lazım...
dr. çok iş yapma dedi benim akşama yemeğimde yok hepsi bi araya geldi(
neyse ben anlat anlat bitmez :)) sizler nasılsınız
rabiacım uğramamaışonu bu hafta unatalım biz :))
adcım daha iyisin sanırım canım Allah orucunu kabul etsin
masalcım sınavında başarılar
elacım benim için de gez
nihancım tatlı krizin hayırlı olsun :))
hepinizi öpüyorum kızlar
yine uğrarım
Ben şu gün kurusunu çok merak ettim tadı neye benziyor?
..
kızlar selam bugun yıne karmakarışık öğünlerim :)
öğlen : 1 portakal
Ara : elmalı soda
akşam : yayla çorbası,nohut yemeği ikiside 4'er kaşık falan 1-2 dilim beyaz ekmek
Ara : çilekli yoğurt
oof cok moralım bozuk..yavrum oksuruk krızlerınen uyuyamıyo,aglıyo,kusuyo! Ayagımda sımdı cok uykusu var tam dalcak oksuruk gelıyo. Napıcam ben ya resmen aglıycam sımdı
evet çok kötü oldu dün ama bazı sorunlardan dolayı bol bol kayısı yiyorumgünaydın nihancım
öğlen yediğin browniyi görmicektim ama akşamda keki gördüm şaşırdım.sanırım tatlı krizleri var hayatım,aman dikkat et,bu tuzağa gelme,bol bol kuru meyve işini görecektir.
günaydııııııınnnn
napiiim ancak kalktım :)) sabah kahvaltı yaptım yattım sonra bu saat olmuş bi de yarın misafirim gelecek toparlanmam lazım...
dr. çok iş yapma dedi benim akşama yemeğimde yok hepsi bi araya geldi(
neyse ben anlat anlat bitmez :)) sizler nasılsınız
rabiacım uğramamaışonu bu hafta unatalım biz :))
adcım daha iyisin sanırım canım Allah orucunu kabul etsin
masalcım sınavında başarılar
elacım benim için de gez
nihancım tatlı krizin hayırlı olsun :))
hepinizi öpüyorum kızlar
yine uğrarım
amin asumancım hepimizinki inş..anladım canım.
elacım yer olup olmayacağını arkadaşların paylaşımları ile bu hafta belirlenir,listeyi sunmadan önce bakarım,buralarda olursan görüşürüz canım.
Allah iyiliğini daim etsin dilerim.sağol nihancım,geçen seneki borçlarımı bitirip,sonra her fırsatta borç ödemek istiyorum ama olmuyor malesef, ilk fırsatta başla derim nihancım.
sağol hayatım. biz bu borçlardan kafamızı kaldıramıcaz. fırsatın oldukça başla derim her hafta bir gün tutsan bile kardır elacım. :))
meraba kızlar şimdi girdim büroya. eşimi hastaneye götürdük. kas spazmı dedi doktor. 10 tane iğnesi var bide jel verdi. 5gün de rapor.
sabah hastaneye gidecez diye yemedik. öğlen kahvaltı etmiş gibi oldum.
dünden başlayayayım
sabah: yarım paket form bisküvi. 1 fincay çay
öğle :1 porsiyon arnavut çiğeri yanında 3 dilim domates. 1 dilim ekmek
akşam: 3 kaşık türlü 2 kaşık bulgur pilavı 1 kase cacık
yemekten sonra küçük bir kase çekirdek
2 bardak çay
aralarda siyah kuru üzüm , küçük küçük doğradığım kuru incir ve badem karışımından yedim. badem 5 tane falandı. incir de bir incirin çeyreği kadardı.
bu gun öğlen 12 de 1 simit,2 bardak çay, bırkaç dilim domates,biraz peynir yedim.
bu arada eczanede eşimin ilaçlarını beklerken tartıldım 58,2 çıktı. eğer doğruysa 600gr daha vermişim cumadan beri :)
şimdi geçmişi okuyacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?