albüme resim ekledim bakarsınız bakın kaldırcam canlarım
sağol canım o senin güzelliğinmaşşah cnm cok güzelsinn
nihan ben seni hep acık sanıyodumn kapalıymışın boydan yokmu cnm kilonada baksaydıkk:))
bende kendim cnm istemiyoo kızımla bu aralar yiyoruz daha zevklioluyoo:)))
cnm calışıyodun herhalde
eskdeydin sanırım öyle hatırlıyorum nerede oturuyosun nerede calışıyosunn
az kaldı hafta sonunaa cnmm bende haftaa sonu kaçırıyorumm gelmesni cok istemiyorum yemek adına
canım, makarna yağsız da olsa 1 tabak önemli bir miktar. 3 veya 4 yemek kaşığı makarna yeterliydi. yanında köfte ve yanında patates de olunca biraz çok. dünkü koşturmacan biraz fazlaydı, akşam da ölçü kaçtı muhtemelen. bugün daha dikkatli beslenirsen dengelersin.
takım sana da bu iradeyi verir canım, merak etmeben eşim gitmeden önce böyle değildim, kesinlikle açlığa dayanamazdım ve habire yerdim:) şimdi oldukça değiştim. kaçamak yapınca menüyü yazmak içimden gelmiyor ama dengeli bir menü olunca buraya yazarken çok mutlu oluyorum. o yüzden de günü iyi geçirmeye çalışıyorum.
eşiniz balığı yapıyor ha süper yaw. benimki ancak yumurta kırabilir:))
.
ela26yeni,neyneyse,seyyah2806,yagmurecrn,
kızlar nasılsıızz
bende kahvaltımı yapıyorumm
1 demet maydonaz
1 yumurta
1tane ceri domates
yarım salatalık
3 zeytin 1dilim ekmekk
hadı ya okadar kötü mu görunuyor. kaç kaşık saymadım ama spagettıydı bi servis kaşığı koydumköfteleri de sıfır yağla tost makınesınde pişirdim. hatta uzerine bastırdım azıcık içide pişşin diye onlardfa ezilmiş inceceık kalmış
yaa şuan vicdan azabı çekıyorum. nasıl telafi ederim ki :26: bugun dışarı çıkarmıyım bılmıyrum buroda işler yığılı
oh ne güzel bi güzel eğlen kurtlarını dökkızlar komşular sahil gazinosuna gidiyolarmışşş benide cağırdılar 1bucukta ela uymadı uyuyup uyanırsa gideceğizz uyutmaya calışıyımm bende işlerimi haledeyimm öpüyorumm byee
2 yk bulgur pilavı
1 tavuk şiş
1 ayran
sağol canımafiyet olsun canım. kebabçıda yenılebilecek en hafıf şeyı yemişşinbide en hafif fast food ürünü lahmacunmuş. hamuru çok ince ve içinde kıyma olduğu için tabi güvenilir yerde yemek lazım. içideki yağları düşünmek istemiyorum :95:
afiyet olsun seyyah sende çok güzel beslenmişinbenım öğle yemeğim ise 1 porsiyon musakka 1bçuk dilim ekmek
şimdi de form çayımı içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?