Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydn arkadaşlar dün yediklerimi söliyim size:))
sabah peynirli sandviç. öglen salata(yagsız) arada etiform(4 tane) aksamda kepek ekmekli füme etli sandviç ve salatalık-domates
spor 0 çünkü aşırı yorgundum çok uyudm o biraz kötü oldu ama bya az yemek yedim hiç keyfim yoktu

yenikentte oturuyorum elacım. bi şirkeette ön muhasebede çalışıyorum. aslında bende kaçırıyorum hafta sonu. bı pazarımız var özel bişeyler yapalım diyoruz ipin ucu kaçıyor

haklısın rabıacım kosusturmacadan oldu sanırım çunku bunlşarı yememem rağmen doyamamıstım .sonra dur dedım kendıme sakın ol yarın tartıldığımda kilo vermiş olmak istıyorumm

eşim balık yapar. bazen o benden önce gelmişşe ve keyfi yerındeyse işten geldiğimde yemeğim hazır olur. dündn önceki gun gelınce pılav ve cacaık yaparım yemeğin yanına demiştim tlf da konusurken. kalkmış hasta hasta pılav yapmış bana bekar yaşamanın yararları işte

ela26yeni,neyneyse,seyyah2806,yagmurecrn,
kızlar nasılsıızz
bende kahvaltımı yapıyorumm

1 demet maydonaz
1 yumurta
1tane ceri domates
yarım salatalık
3 zeytin 1dilim ekmekk

Gunaydın canım saol ıyı sayılırım.Dunden berı yazamadım kızım cok huysuzdu uyuyamadık gece ateslendı sabahta yıkadım dustu sımdı cok sukur.Ela cıkla sen nasılsın? Bu arada menumu yazıyım dunku

Kahvaltıun ekmegım yoktu bende peynırlı omlet yaptım bı yumurtadan bı bardak cay

Oglen:Saat te gercı 3.30 tu sehrıyelı domates corbası,yarım k.ekmek

Aksam:7.30 tu yarım tabak patateslı patlıcanlı yemek yarım kase yogurt,bol salata,bı k.ekmegı

2 kupa yesıl cay

Cok kotuydu dun duzensız beslendm.Temızlıktı,kızın huysuzluguydu sacmaladım.

Bugunse peynırlı maydanozlu sandvıc k.ekmegıyle,yesıl cay

Suanda elma yıyorum.
Insallah kızım uyursa bıraz daha sıkı spor yapıcam

Canım cok uzulme bı kac gun hemen bıraz daha fazla dıkkat et toparlarsın ınsallah..

Rabıa cım yarasin cevızlı lokumun cevızlerı
Aslında benım kızımda pek ıstahlı degıldır cook agzına gore gelırse yedıgı kavga gurultu olmadan yer. Cok sukur balıgıda sever ama zayıf benımkı 15 aylık 9.300 kg

kızlar komşular sahil gazinosuna gidiyolarmışşş benide cağırdılar 1bucukta ela uymadı uyuyup uyanırsa gideceğizz uyutmaya calışıyımm bende işlerimi haledeyimm öpüyorumm byee

2 yk bulgur pilavı
1 tavuk şiş
1 ayran

afiyet olsun canım. kebabçıda yenılebilecek en hafıf şeyı yemişşin bide en hafif fast food ürünü lahmacunmuş. hamuru çok ince ve içinde kıyma olduğu için tabi güvenilir yerde yemek lazım. içideki yağları düşünmek istemiyorum :95:

benım öğle yemeğim ise 1 porsiyon musakka 1bçuk dilim ekmek
şimdi de form çayımı içiyorum

sağol canım
ay evet lahmacun heryerde yenilmiyor. bi keresinde yemiştim midem bozulmuştu 2 gün kendime gelemediydim
benım öğle yemeğim ise 1 porsiyon musakka 1bçuk dilim ekmek
şimdi de form çayımı içiyorum
afiyet olsun seyyah sende çok güzel beslenmişin

bu arada kizlar dingilterekralicesi yani hacerin blogunda cekilis var bende sansimi denemek istedim katilmak istersiniz belki diye haber veriyim dedim ama link vermek yasak oldugundan ekleyemiyorum linki zaten google'a makyaj günlügü yazinca cikiyor

ben gidemicem sanırım ela uyanmaz 3te dönceklermişş kaldıı birde üstüne eşim aradı nöbetçiyim diye ark rapor almışş bizimki tutacakmışş sinir oldummm yaa bıktımm nöbettenn duvar arasında hatım geciyooo
sabah kalk kahvaltı ortalık topla öğlen yemeği elayla uğraşş yedir uyut akşam yemeğii eşim olursaa eşim geliyoo yemek yee tv izle kendi başına genedle o uyuyoo ben manatonluktan bıktımmm gercekten
oynatmaya az kaldııı doktorum nerde demeye başladımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…