Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Asumancım esımle ılgılı sıkıntılarım var.2,5 senelık evlıyız.29 yasında bende 23.Nasıl desem,neyı desem bılemıyorum.Soyle ozetlıyım esım cok sorumsuz! Evlendı ama onun hayatinda hıc bısey degısmedı.Duzenlı calısmıyo,uyumayı cok sevıyo.Daha dogrusu sabah 4-5 anca yattıgı ıcın kalkması 2 oluyo.Berber bu arada ısı calıssa cok ıyı ama dukkana gıtmesı 3 bıle oluyo.Bızı cok zor durumlara soktu.Cıkamıyorum ısın icınden bende cok zor bı sınavdayım anlıycaginız

Canım bende Asumana katılıyorum.Annen geldıgınde sen esınle uygun zamanlar yarat bırbırınız ıcın.Annen hem anlayısla karsılar hemde torunundan baska bısey gormez zaten gozu seve seve bakar..Sende esınle

slm kızlar nasılsınız
öğlene kadar komşum kaldı sonra uyudum
şimdide eşim gelecek sofra hazırlıyorum bi size bakem dedim
adcım oğlunun iileşmesine çok sevindim hayatım
neysecim eşin geldi seninde yoğunlupun arttı herşeye rağmen azmine hayranım
nihannnn valla görmek istiyorum yarın sabah karşılaştığımızda 2 dk.cık koyarsın dimi foto??
elacım seniii çooook ii anlıyorum...ben çok gezdim hayatım ama artık oturma sırası bana da geldi hava soğuk dışarı çıkamıyorum...yanımızdaki market kapanmış yerine yenisi açılıyomuş :)) inan komşulardan öğrendim gör halimi :)) seni anlıyorum ama annenlerin gelmesine az kaldı sizin orası şubat sonu bahar gibi olur çıkar gezersin...parka götürsen elayı yeter...
yağmur canım zor bi dönem...sorumlulukları için eminim çok konuşmuşsundur ama sonuç alabilmek için profösyonel bi yardıma ikna etsen hayatım belki işe yarar... tadığım var sonucu gayet ii aldılar
elacım tarifi bi ara özelden atarım hayatım
kılzar buralardayım

güzel bir ara yapmışsın canım, afiyet olsun. benim de annem üst katta oturuyor. iyi ki de aileme yakınım. yoksa çok sıkıcı olurdu kesinlikle.

neysecim keske öyle yapabilsemmama olmuyoo deniyom deniyomm yokk gercektenn tırlatcam kafayıı yapacak bişeyyy yokk
canım, zor biliyorum ama ne yapıcaksın? hepimiz bir şekilde bir şeylere katlanıyoruz. ben de yarın eşime diycem arbayı bıraksın da gitsin. en azından askerdeyken araba burdaydı dışarı çıkıyorduk, eşim geldi biz de yine hapsolduk eve. herkes uğraşıyor işte birşeylerle tatlım ya.
bence de annenler gelince sen ve eşin biraz zaman geçirin.

hoşbulduk rabiacım,çok sağol hayatım. nasılsın canım yaa. bak kociş geldi bizi boşladın,olmuyor böyle. sahi eşinin şimdiki planları ne mesleğine kaldığı yerden devam edebiliyormu..
iyiyim canım, eşime daha şimdiden tepem atmaya başladı sadece. fazla işkolik olması da bir dert canım. sedefinkinin aksine benimki de çalışmaktan kendini kaybedecek.
valla sizi boşlamadım asumancım. pek bir şey değişmedi eşim gelince.
mesleğine kaldığı yerden devam edebiliyor. ay sonuna kadar askeri olarak izinli. ay başında işbaşı yapacak.

yaa gazeteden görüşmeye geleceklermiş. muhtemelen reklam isteyecekler. 5 bucukta çıkamam bugun hayatta eşimde evde offf bu saatte gelinir mi ya allah allah işin yoksa gitmelerini bekle şimdi
Allah yardımcın olsun canım. kociş evde olunca işyeri çekilmez geliyor, değil mi?

Allah sabır versin canım ya. senin yazdıklarını okuyunca kendi şikayetlerimden utandım doğrusu. eşle imtihan da çok zor. rabbim eşine akıl fikir versin de toparlasın kendini inşallah canım.

hoşgeldin dosbacım. komşunla muhabbetin belini kırdınız sanırım. iyi de yaptınız doğrusu.
yok ya bir şey değişmedi:)) niye yoğunlaştığımı düşündünüz ki:)) biraz evi daha derli toplu tutuyorum ama yakında onu da sallarım. bırak dağınık kalsın, değil mi:))

neysecim bencede bırak dağınık kalsın
bebişin var haliyle dağılacak ev...
yok tatlım sen hep bizimlesin :)) takılıyım diyorum ama sende hazır cevap
valla takımdan hala ayrılamıyorum :))

çok mu hazır cevaplık oldu:26:beni tecrit etmeyin diye şeyettiydim yaw
ayrılma takımdan yaw neden ayrılacaksın:) sen renk katıyorsun takıma. Allahın izniyle doğuma gittiğin günleri de görelim inşallah.

cnm evlilik zor iş gercekten doğru insan olduğuna inanmakk yaşamakk
insanlarınn kendilerine ceki düzen vermezi lazım evlendikten sonraa sen nasıl eşş anne oluyosanhareketlerine dikkat ediyosan değişiyosan karşı taraftanda bekliyosun
hep tek taraf fedakarlık yapınca hasta oluyosunn anlıyorum senii ama eşinle konuşmayı dene bunun böyle olmayacağını felann sanırım işyeri kendinize ait onun içinde fazla önemsemiyoo
eşimle problemmim yok sükür ama işi ve memleket benii yedi bitirdiii
akşam tel açtı bağırdımm bişey yokmuş gibi napıyonnuz diyoo konuşmıcamm

Canım bende Asumana katılıyorum.Annen geldıgınde sen esınle uygun zamanlar yarat bırbırınız ıcın.Annen hem anlayısla karsılar hemde torunundan baska bısey gormez zaten gozu seve seve bakar..Sende esınle
cnm annemle kardeşim gelcek bakarlar bakmasınadaa eşim zaten hafta içi nöbet oluyoo annemler geldiğindede seyir var felan diyoduu 1haftalığına geleceklerr anlamadangecerr ben gideceğim martta inş toparlanırımm

bekliyorum cnmm tarifinii atarsın müsait olduğun zman
ne güzel uyuyosun cok ararsın bu günlerini gez tatlım uyuda bol bollll
ayın başında annemler gelcek inş rahatlarım ama zaten 1hafta anca durcaklarr
mart 12de felan ben gitcem esk inşş
rabiacımm eşlerin işlerine bu kadar bağlı olması can sıkıcı seninkidee fazlaymışş benimde öylede seninki kkadar deildir herhalde ben seninyerinde olsamm evde durmazdım 5dk herhalde eşinle oğlunla gezinn cnmm işe başlamadann ne güzell gecmişin acısını cıkarınnn

sormayınnbenbugün bişeycik yapmadımm mutfak bulaşık doluu
ilaç aldımm sakinleştim birazz antden:;(

bugün yediklerimi yazayım:

kahvaltı: 1 yumurta, 1 kk peynir, 2 zeytin ve 1 dilim kadar ekmek. 2 ceviz. 1 bardak şekersiz çay.
ara: 1 elma ve 1 armut.
öğle: küçük kase kadar karnabahar, biraz hamsi buğulama, ayrıca tavaya sığmayan hamsiler yağsız ayrıca pişirdim onu yedim. toplam 20 tane falan hamsi oldu sanırım, sayamadım tam.
ara: 2 kupa yeşilçay
ara: fındık, badem, kuru incir ve günkurusu, kuru üzüm. 1 şekersiz yarım yağlı sütle hazırlanmış neskafe.
akşam: tavuklu salata

ilerleyen saatler için adaçayı düşünüyorum. arada biraz fındık atıştırdım.

aram 2köfte olduu(sinirliydim önümdede köfteler vardıı onlardan yedimm)
yeşil cayy

akşam yemeğimm
1küçük karnıyarıkk içi cok az patıcan
1kaşık yoğurt
1dilim ekmek
6da yedim yemem bişeyy 3. günn buğünn
nescefe içtim sekersizz az sütlüü

herzamanki gibi süper bir menüü cnmm
süpesinn

gelsin, konuşcam zaten canım. daha geldiğinin 3. gününden eve geç gelmeler başlarsa ben bunun önünü alamam. fazla para kazansak nolacak sanki gezip harcayamadıktan sonra? valla o yokken araba bizdeydi, atıyordum oğlanı bir markete gidiyorduk. şimdi geldi arabayla gidiyor sağa sola biz daha beter olduk. askerdeyken bir tatil planımız vardı ama şimdi adı geçmiyor. insan hakkında neyin hayırlı olduğunu / olacağını hiç bilmiyor. ayrılık mı hayırlı kavuşmak mı bilemedim.

cnm anlıyorumm gercekten cok uzun zaman gectiii eşinle planlar yapman en doğal halin herhaldee bencee gezinn dediş gibiimadi olanaklarını bilmiyorum ama tatil iyi fikir hatta oğlunuda bırakırsan dahada güzell araba ihtiyc oluyooo yakında biryerler varsaa cıkk spora felan gidiydun bu ara gitmisun sanırmmm

afiyet olsun canım, senin menün de süper oldu bugün.

herzamanki gibi süper bir menüü cnmm
süpesinn
teşekkür ederim canım

yok oğlumu bırakmayız. eşim de taraftar olmaz böyle bir şeye. ya tatil olmasa da olur. adam gündüz çıksa da akşam erken gelsin istiyorum, çok şey istemiyorum diye düşünüyorum.
spora gidiyorum, sadece çarşamba günü gitmedim eşim geldi diye. yarın da sporum var. gidicem inşallah.

bende bırakamam herhalde hiç ayrlmadk kızımla en fazla 1saat felann
yok cnm cok bişey istemiyosunn hatta azcık istiyosun senin yerinde ben olsamm fazla eyler isterdimm::))))

bende bırakamam herhalde hiç ayrlmadk kızımla en fazla 1saat felann
yok cnm cok bişey istemiyosunn hatta azcık istiyosun senin yerinde ben olsamm fazla eyler isterdimm::))))
yok ya sen de çok şey istemiyorsun. ama senin işin daha zor tabi, yani konuşsan da eşinin işi böyle. gerçi ben de konuşsam değişir mi bilmiyorum.

yok ya sen de çok şey istemiyorsun. ama senin işin daha zor tabi, yani konuşsan da eşinin işi böyle. gerçi ben de konuşsam değişir mi bilmiyorum.

aynen öyle cok şeyer istemiyozz birazcık farklılıkk ama anlayan yokk
cnm eşin gelmedimi daha buralardasınn
eşin ne iş yapıyoduu bu arada

Son düzenleme:
yok canım gelmedi. zaten arayıp geç geleceğini söyledi. neden olarak da bir arkadaşı bir kitap çıkaracakmış da onunla ilgili bir toplantı varmış da ıvır zıvır.. dinlemedim bile tam ne dedi. eşim üniv. hoca ama başka ek işler de yapıyor.

anldımm bende kızdım konuşmıcamm bakalımm öyle söz verdim kendimee
ankaraya geliyodumm dişlerimi yaptırıyoum ankara üniversitesi diş hekiliği fak.
sabancının yurdu felan vardıı 18yaşında felan gittim ankaraya en sonn
bu sene arkdaşın düğünüvar eylüldee gideceğiz sanırm
gerci eltimlerde ankaradaa ama görüşmüyom ordu evinde kalırızz
gezmek istiyomm eşimlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…