- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
bu arada kizlar dingilterekralicesi yani hacerin blogunda cekilis var bende sansimi denemek istedim katilmak istersiniz belki diye haber veriyim dedim ama link vermek yasak oldugundan ekleyemiyorum linki zaten google'a makyaj günlügü yazinca cikiyor
ben gidemicem sanırım ela uyanmaz 3te dönceklermişş kaldıı birde üstüne eşim aradı nöbetçiyim diye ark rapor almışş bizimki tutacakmışş sinir oldummm yaa bıktımm nöbettenn duvar arasında hatım geciyooo
sabah kalk kahvaltı ortalık topla öğlen yemeği elayla uğraşş yedir uyut akşam yemeğii eşim olursaa eşim geliyoo yemek yee tv izle kendi başına genedle o uyuyoo ben manatonluktan bıktımmm gercekten
oynatmaya az kaldııı doktorum nerde demeye başladımmmmmmmm
canım ela küçük olmasaydı eğer o okuldayken sen çeşitli kurslara gidebilirdin. örneğin nakış, boyama, bilgiisayar, ehliyet vs. vs. ben vaktım olsaydı web tasarım kursuna gitmek isterdim mesela. en buyuk dezavantajın tanımadığın bı şehirde olman umarım sevdiğin bi şehre tayınınız çıkar biraz önce. ama ela uyırken yada eşin yokken yapabıleceğin hobiler üretmelisin kendine. yoksa zaman geçmez.
dur kız inşallah almamışsındır. ama kaçırdın ipin ucunu.ay rabia bu hafta kesin aldım kilo ben :78::78:
çok fena oldu valla
ee hemen mi kaldırdın??albüme resim ekledim bakarsınız bakın kaldırcam canlarım
vermişsindir inşallah canım. yarın büyük gün, ben de dahil hepimizi heyecan sardı sanırım.haklısın rabıacım kosusturmacadan oldu sanırım çunku bunlşarı yememem rağmen doyamamıstım .sonra dur dedım kendıme sakın olyarın tartıldığımda kilo vermiş olmak istıyorumm
eşim balık yapar. bazen o benden önce gelmişşe ve keyfi yerındeyse işten geldiğimde yemeğim hazır olur. dündn önceki gun gelınce pılav ve cacaık yaparım yemeğin yanına demiştim tlf da konusurken. kalkmış hasta hasta pılav yapmış banabekar yaşamanın yararları işte
afiyet olsun canım. canım köfte çekti ha:) dün seyyah yedi, bugün sen yedinkızlar öğlen yemeği yiyorum
3 köfte
2kaşık yoğurt
1kase salata
canım menünden belli zaten dün çok koşturduğun. doğru dürüst bir şey yememişsin bebiş hasta olunca. inşallah bugün daha iyi olur canım.Kahvaltıun ekmegım yoktu bende peynırlı omlet yaptım bı yumurtadan bı bardak cay
Oglen:Saat te gercı 3.30 tu sehrıyelı domates corbası,yarım k.ekmek
Aksam:7.30 tu yarım tabak patateslı patlıcanlı yemek yarım kase yogurt,bol salata,bı k.ekmegı
2 kupa yesıl cay
Cok kotuydu dun duzensız beslendm.Temızlıktı,kızın huysuzluguydu sacmaladım.
Bugunse peynırlı maydanozlu sandvıc k.ekmegıyle,yesıl cay
Suanda elma yıyorum.
Insallah kızım uyursa bıraz daha sıkı spor yapıcam
sağolasın canım, ikram ederdim yakın olsaydın:))Rabıa cım yarasin cevızlı lokumun cevızlerı
Aslında benım kızımda pek ıstahlı degıldır cook agzına gore gelırse yedıgı kavga gurultu olmadan yer. Cok sukur balıgıda sever ama zayıf benımkı 15 aylık 9.300 kg
oh oh gezin bakalım elacıkla:)kızlar komşular sahil gazinosuna gidiyolarmışşş benide cağırdılar 1bucukta ela uymadı uyuyup uyanırsa gideceğizz uyutmaya calışıyımm bende işlerimi haledeyimm öpüyorumm byee
2 yk bulgur pilavı
1 tavuk şiş
1 ayran
benım öğle yemeğim ise 1 porsiyon musakka 1bçuk dilim ekmek
şimdi de form çayımı içiyorum
aa üzüldüm canımbu arada kizlar dingilterekralicesi yani hacerin blogunda cekilis var bende sansimi denemek istedim katilmak istersiniz belki diye haber veriyim dedim ama link vermek yasak oldugundan ekleyemiyorum linki zaten google'a makyaj günlügü yazinca cikiyor
ben gidemicem sanırım ela uyanmaz 3te dönceklermişş kaldıı birde üstüne eşim aradı nöbetçiyim diye ark rapor almışş bizimki tutacakmışş sinir oldummm yaa bıktımm nöbettenn duvar arasında hatım geciyooo
sabah kalk kahvaltı ortalık topla öğlen yemeği elayla uğraşş yedir uyut akşam yemeğii eşim olursaa eşim geliyoo yemek yee tv izle kendi başına genedle o uyuyoo ben manatonluktan bıktımmm gercekten
cnm ehliyetim var,bilgisayar kursunada gittim,nakış aram yoktur takı kursu olabilir var ama imkan yok gitmeyee
küçük yerde yaşamanın kötü yanıı esk olsam ailem bile olmasa kızımla gezebileceğim bircok yer var burda tansaş,migros ,kipa var yarım saat mesafe uzaklıktaa zor yanii gitmeem
bilmiyorum neden bu aralar bunaldımmmm cokk herşeyden herkestenn
evet fena kaçırdım bu hafta kesin aldım söliyimdur kız inşallah almamışsındır. ama kaçırdın ipin ucunu.
ee hemen mi kaldırdın??
sağol canımAfıyet olsun kızlar cok guzel menulerınız bende acıkmısım aslında aksamdan yemegım vardı onu ısıtıyım barı..
Yanı patateslı patlıcanlı yemek azda salata yaparım hadı bırazdan gorusuruz dun zaten saatler kactı bugun kacırmıyım..
ne çekilişi elacım,bizim yılbaşı çekilişi türü birşeymi,fırsat olursa bakarım. elacım hayatımız hep monoton çiçeğem. sabah zor bela kalk işe gel,işten milletin ağız kokusu çek,akşam işten çık alacakları al eve gel,yemek yap ye,kaldır topla bakıyorum saat 11 olmuş çocuğu uyut derken benim yatmam 12 buluyor. ama akşam olayımız hergün aynı değil,bazı akşamlar iş yapmıyorum,oğlunu babasına satıp tv karşısında elişi yapıyorum,yoksa sürekli aynı durumu çekmek zor,sende her fırsatı değerlendir. elişi falan yapabilirsin,,yakasını açık bulduğun bluzun yakasını ör,yada kolu kısaysa motivle kolunu uzat,ben genelde badylerimin yakası açık oluyor diye örerim,güzelde duruyor.:))bu arada kizlar dingilterekralicesi yani hacerin blogunda cekilis var bende sansimi denemek istedim katilmak istersiniz belki diye haber veriyim dedim ama link vermek yasak oldugundan ekleyemiyorum linki zaten google'a makyaj günlügü yazinca cikiyor
ben gidemicem sanırım ela uyanmaz 3te dönceklermişş kaldıı birde üstüne eşim aradı nöbetçiyim diye ark rapor almışş bizimki tutacakmışş sinir oldummm yaa bıktımm nöbettenn duvar arasında hatım geciyooo sabah kalk kahvaltı ortalık topla öğlen yemeği elayla uğraşş yedir uyut akşam yemeğii eşim olursaa eşim geliyoo yemek yee tv izle kendi başına genedle o uyuyoo ben manatonluktan bıktımmm gercekten
boool yağlı bir tercih,keşke sebze söyleseydin hayatım,daha hafif olurdu. afiyet olsun.benım öğle yemeğim ise 1 porsiyon musakka 1bçuk dilim ekmek
şimdi de form çayımı içiyorum
canım,kıymalı her yemeğin kalorisi artıyor.afiyet olsun canım. kebabçıda yenılebilecek en hafıf şeyı yemişşinbide en hafif fast food ürünü lahmacunmuş. hamuru çok ince ve içinde kıyma olduğu için tabi güvenilir yerde yemek lazım. içideki yağları düşünmek istemiyorum :95:
afiyet olsun nihancım.2 yk bulgur pilavı
1 tavuk şiş
1 ayran
canım hiç yemiyor diye telaş etme,sağlığı yerindeyse ileride muhakkak yicek zaten,bu seferde önünü alamayız yemesin diye bakarız.Canım cok uzulme bı kac gun hemen bıraz daha fazla dıkkat et toparlarsın ınsallah..
Rabıa cım yarasin cevızlı lokumun cevızlerı
Aslında benım kızımda pek ıstahlı degıldır cook agzına gore gelırse yedıgı kavga gurultu olmadan yer. Cok sukur balıgıda sever ama zayıf benımkı 15 aylık 9.300 kg
geçmişolsun canım,sanırım diş sıkıntısı vardıGunaydın canım saol ıyı sayılırım.Dunden berı yazamadım kızım cok huysuzdu uyuyamadık gece ateslendı sabahta yıkadım dustu sımdı cok sukur.Ela cıkla sen nasılsın? Bu arada menumu yazıyım dunku
Kahvaltıun ekmegım yoktu bende peynırlı omlet yaptım bı yumurtadan bı bardak cay
Oglen:Saat te gercı 3.30 tu sehrıyelı domates corbası,yarım k.ekmek
Aksam:7.30 tu yarım tabak patateslı patlıcanlı yemek yarım kase yogurt,bol salata,bı k.ekmegı
2 kupa yesıl cay
Cok kotuydu dun duzensız beslendm.Temızlıktı,kızın huysuzluguydu sacmaladım.
Bugunse peynırlı maydanozlu sandvıc k.ekmegıyle,yesıl cay
Suanda elma yıyorum.
Insallah kızım uyursa bıraz daha sıkı spor yapıcam
kızlar öğlen yemeği yiyorum
3 köfte
2kaşık yoğurt
1kase salata
inşallah herkesler iyidir,bende iyiyim çok şükür ama çoook uykum var.bugünde niyetliyim,yarında tutabilirsemiyi olur. her hafta 1-2 gün tutsam öyle öyle azalır borçlarım.
dün akşam iftarı 2 ad küçük ev yapımı poğaçayla yaptım.saat 5 de
eve gidince 1 kase tarhana çorbası yedim bol salata.
doğum gününe gidince de biraz pat.salatası,biraz pasta tırtıkladım hepsi o kadar,
bu akşam iftarım belli değil ama son 2 ad poğaçadan var yanımda,eve gidesiye kadar tutar beni.
eve gidince sadece salata ve yarım tabak yeşil mercimeğimden yerim,kızlar ilk defa yeşil mercimeği tavuklu yaptım birazda kekik kattım süper oldu. daha önce hep kıymalı yapıyordum. arada böylede yaparım artık.çorba yapmıcam birazcık tarhanam kaldı ama sanırım dışarıda unuttum kein bozulmuştur. o yüzden eşim ve oğlum için pilav yaparım sadece.
ayrıca bugün oğlumu kontrole getirdiğim için geç geldim canlar,çok şükür herşey yolunda,birkaç ilaca devam edicez. sonrasında birşey kalmıcak inşallah.önümüzdeki ay yine kontrole getiririm.
neyse kılzra buralardayım öpüldünüz.
oğlun adına çok sevındım canım geçmiş olsun :) keşke bende tutmaya başlayabılsem şu borçlarımıcanım musakka yağlı bi yemek haklısın ama sebze olarak sadece taze fasülye ve bamya var yemek salonunda. ben ikisini de yemem hep tavuk yemeyeyım diye kıyömalı bısey söylıyım dedim. en iyisi çorba aslında ya bi daha çorba söylıyım en iyisi
inşallah herkesler iyidir,bende iyiyim çok şükür ama çoook uykum var.bugünde niyetliyim,yarında tutabilirsemiyi olur. her hafta 1-2 gün tutsam öyle öyle azalır borçlarım.
doğum gününe gidince de biraz pat.salatası,biraz pasta tırtıkladım hepsi o kadar,
bu akşam iftarım belli değil ama son 2 ad poğaçadan var yanımda,eve gidesiye kadar tutar beni.
eve gidince sadece salata ve yarım tabak yeşil mercimeğimden yerim,kızlar ilk defa yeşil mercimeği tavuklu yaptım birazda kekik kattım süper oldu. daha önce hep kıymalı yapıyordum. arada böylede yaparım artık.çorba yapmıcam birazcık tarhanam kaldı ama sanırım dışarıda unuttum kein bozulmuştur. o yüzden eşim ve oğlum için pilav yaparım sadece.
ayrıca bugün oğlumu kontrole getirdiğim için geç geldim canlar,çok şükür herşey yolunda,birkaç ilaca devam edicez. sonrasında birşey kalmıcak inşallah.önümüzdeki ay yine kontrole getiririm.
hoşgeldin asumancım. oğluşun iyileşmesine sevindim, hadi gözün aydın. orucunu da Allah kabul etsin.inşallah herkesler iyidir,bende iyiyim çok şükür ama çoook uykum var.bugünde niyetliyim,yarında tutabilirsemiyi olur. her hafta 1-2 gün tutsam öyle öyle azalır borçlarım.
evet canım öğünleri atlamamalısın.Geldım kızlar dogru ogunlerı vakıtlıce atlatmadan almak lazim..bende korkuyorum tartıdan hala regl olmadım ya sısım sankı bakalım yarin gorucez.henuz lıstede yokum ama eger olursam gecen cumakı kılomla kayıt olucm ve bu cuma verdıgımle?
çok sağoool nihancım, böyle atlatabilecekleri hastalıkları olsun dilerim hep.:))çok sevindim oğluşunun iyileşmesine canım ya
bu arada bende pazartesiden sonra tutçam inş.
ay dudağımın üstünde uçuk çıktı gülemiyom
bu haftaki kaçamaklarım la ilgili ne düşünüyorsun kaptan çok fena ya
sana diyordum ama bu hafta kabus gibiydi
ben kilo aldım sanki hazırlıklı olayım şimdiden
hoşbulduk rabiacım,çok sağol hayatım. nasılsın canım yaa. bak kociş geldi bizi boşladın,olmuyor böyle.hoşgeldin asumancım. oğluşun iyileşmesine sevindim, hadi gözün aydın. orucunu da Allah kabul etsin.
evet canım öğünleri atlamamalısın.
yarın listede yer alırsın sen. başlangıç kilon geçen cumaki kilon olacak. yarın sabah bildirdiğin kiloda yeni kilon. aradaki fark alınıyor. o işi zaten ad1 hallediyor. sen sabahtan tartılıp buraya yazmayı ihmal etme, yeter:)
Asumancım cok sevındım ogluna kıyamam ben onlara bıde benım kızım ıyılesse cok mutlu olurum valla..
Yarın uyanır uyanmaz tartılıp yazıcam..Daha ılk haftadan bıde artıda cıkmıyım kafayı yerım
Bu arada annecim geldı ıkımıze yesıl cay yaptım ve 2 gun kurusu 2 cevız yedık..Boylece aramida yapmıs oldum.
Emınecım cok ıyı anlıyrm seni..Annem 2 sokak asagımda oturuyo.. Senın gıbı yabancı bı yerde yada aılemden uzak degılım ama anlıyorum senı..Soylekı ınsan ne olursa olsun esıyle herseyı paylasmak ıstıyo,ufacık yada aslında onemsız de olsa farklılıklar arıyo.Cocuklar herseyımız ama esımızle bı mola nede guzel olurdu dımı? Bunlar bırlıkte cozulebılınır seyler sen ıcını ferah tut..
Benımkıyse cozulemıycek malesef,annecım olmasaydı yanı senın gıbı uzagında olsaydım halım harap olurdu.
kaçamakta var fazla yemekteçok sağoool nihancım, böyle atlatabilecekleri hastalıkları olsun dilerim hep.:))
çok şükür hiç uçuk olayı yaşamadım,yaşayanlardan gördüğüm kadarıyla çok pis birşey geçmişolsun çiçeğem. bu hafta sen ne kaçamakları yaptınki ben farketmedim,kaçamakmı yoksa fazlamı yedin hayatım. neyse haftaya telafi edersin,sıkıntı etme kendine.
.
sağol canım,asumancım oğlunun iyi olmasına sevindimmm cnmm hayatt yoruyoo insanlarıı ama en azından evladın rahat cnm emin ellerde bakıcıda felan deill zorr
neysecim keske öyle yapabilsemmama olmuyoo deniyom deniyomm yokk gercektenn tırlatcam kafayıı yapacak bişeyyy yokk
yağmurecr cnm kızımı cok seviyorum iyiki var ama bazen cok bunalıyorumm evlendik ehemen hamile kaldımdoğum sonrası yandlız 8aydır kimsyle oturmadımm dertleşcek kimsem yokk ailemi özledimm 8ay kolay deill 20aydırr hep kızımla heryere bereber eşimle yapacak hiç bir aktivitemiz olmuyoo yemeğe gidiyoz nasıl yediğimizi bilemeden kalkıyoz özel günümüz yokk hiçç yanii
cocuk zokk güzel allaha herkese evlat sahibi etsin yokluğunu göstermesin ama gurbet cok ama cok zorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?