evet canım seyyahın ondan ben maraşlıyım ama ankarada oturuyorum aşırı canım istemişti ya çocukluktan beri yiyoruz ya ondan sanırım ama çok güzel tadı yaa
ben de yeni uyandım wc gidicem deneme haftasındayım ama çok heyecanlandım yinede bakalım nasıl olmuş elmalı sirkeli bir hafta geçirdim faydasını gördüm mü görmedim mi merak ediyorum.
kilo verenlere hayırlı olsun bu arada veremeyenler üzülmesin yine birlikteyiztombiş tombişiz ama vericez eminim.
aa hemseri sayılırız ozman benım eşim de maraşlı bende artık yarı maraşlı sayılırım.sen neresindensin? valla ben o tarhanadan pek hazetmiyorum . eşim yerken heryeri dağitıyotadı da ekşimsi ya bı değişik
bu arada bu sabah itibariyle elma sirkeli suya başladım. ılık suya ıkı tatlı kaşığı elma sirkesi ve bırkaç damla limon atıp aç karnına içtim. ama valla yudum yudum içemedim bitsin biran önce diye diktim kafaya
dünde bi paket doğadanın yeşil çayını aldım. bugun 2 fincan içtim . bakalım bu haftada bunu deneyecez. bol su içmeye de yenıden başladım. hyaftaya görecez sonuçları bııde spor yapabılsem. başlaığımdan beri4 kiloya yakın verdim ama bu göbek hala olduğu yerde duruyo
merkezdeyiz canım ay tadı harika kocana sor de ki tarhanadan vazgeçermisin hayır asla der çocukluğumuzdan beri cebimize dahi koyar yerdik arkadaşlarla hemde çorbalık olanından abartı bir sevdi dondurmada öyle tabi ama tarhana bambaşka kışın sobanın üstüne koyarız oh mis bazen kızartırız oh onada miss
elmalı sirkeli su iç canım ben de balı kestim şimdi içtim bir bardak bakalım haftaya neler olacak listeye alınız beni lütfen belki bir iki tane oruç tutabilirim haber vereyim şimdiden ama tam gaz devam kaçırırsam sporla yakıveririm hemencikgöbeğin için mekik çek canım ben mekik çekemiyordum mekik aleti aldırdım eşime abrocket mi ne sayı olarak epeyde yapılıyor valla içinden sertleşme var ve asla pantol giyince öne çıkmıyor yaklaşık 10 gündür kullanıyorum 3-4 ay kullansam gümdüz olacak karnım tavsiye ederim sanada.
evet canım çok nefis şeyler yapıp sonra sen yeme tamam mı çok az ye bir de sana ne dicem bak yürürken göbeğini içine çek bırak çek bırak çekik şekilde yürürsen göbekteki yağlar sıkışıyo ya eriyor çalışıyor hücreler dene bak ben bekarken işe gider gelirken hep böyle yapardım hiç göbeğim olmazdı arkadaşlarımın hep öndeydi ben evin içinde adımlarken dahi göbeğim çekik yürüyorum sonra bırakıyorumay o dondurmaya bende hastayım hele yanına fıstık sarma ohh ayy nasıl canım çektiii
muhtemelen alınırsın listeye canım . mekik çekmeyı deneyecem ama alet aldıramam şu sıralar malesef kendı imkanlarımla halletmek zorundayım. aslında ben hemen hemen hergün yaklaşık 1km yürüyüyorum hızlı ritimle. zaten yavaş yürümem mümkün değil sürekli biryerlere yetişme halinde oluyorum. eve gidip gelirkende durakla ev arasında baya mesafe var. ama göbeğim gitmiyo hala. bugun ve yarın temizlik yapacam baya bı kalori yakarım artık . bide yarın anneme misafirler gelecekmiş. tatlısını yapacam akşam bi tepsi tavuk göğsü yapayım diyorum. üstüne de çikolata sosu dökerim. altına petibör döşerim. yeter heralde:26:
geçmiş olsun canım umarım önemli birşey yoktur.abinin nişanıda hayırlı olsun canım bekleriz bu hafta paylaşımlarınıkızlar biraz önce tartıldım ve 62,4 çıktım,bu hafta fazla paylaşımda bulunamadım,salı günü rahimfilmi çektirdim,hemen akşamındada misafir ağırladım çok yorgundum paylaşımda bulunamadım,çarşamba günü eşimin doğumgünüydü ve evde değildik günü birlik otele gittik paylaşım yapamadım,perşembe günü yani dün eve temizlikçi geldi,onun başında bekledim temizlik yaptım,akşamda abimler çağırdı oraya gittik gece geldik paylaşım yapamadım,gerçi yarında diğer abimin nişanı varkusura bakmayın arkadaşlar bu hafta maalesef herşey üstüste geldi ve buraya çok giremedim,ama önümüzdeki hafta tüm azmimle inşaallah burada olacağım,herkese sevgiler,bol kilosuz günler.
canım bak burdan yapabilirsin bende burdan yaptımkızlar cetveli nasıl eklediniz
evet canım çok nefis şeyler yapıp sonra sen yeme tamam mı çok az ye bir de sana ne dicem bak yürürken göbeğini içine çek bırak çek bırak çekik şekilde yürürsen göbekteki yağlar sıkışıyo ya eriyor çalışıyor hücreler dene bak ben bekarken işe gider gelirken hep böyle yapardım hiç göbeğim olmazdı arkadaşlarımın hep öndeydi ben evin içinde adımlarken dahi göbeğim çekik yürüyorum sonra bırakıyorum
geçmiş olsun canım umarım önemli birşey yoktur.abinin nişanıda hayırlı olsun canım bekleriz bu hafta paylaşımlarını
kendi adıma iiyim canım hayrola canını sıkan bişeymi oldu canımKızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz?
Hiç keyfim yok benim bugünlerde ya ..
kendi adıma iiyim canım hayrola canını sıkan bişeymi oldu canım
evet anladım canım keyfini çıkar valla bi süre sonra yine başlıcak yoğunluk bol bol dinlen müzik dinle oh ne güzel film al dvd izleYok tatlım da boşlukta kaldım resmen..
Alışık değilim bu akdar boş olmaya.
Arkadaşlarımla görüşüyorum annemlerle oturuyorum falan ama yok yoğunluğa yorulmaya alışmışım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?