Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

amin rabiacım sağolasın.

bu sabah kaptanın dediği gibi işyerine paket yapıp getirdim
poğaçadansa bu daha güzel oluyo valla:97:

sağol gülüm elimden geldiğince spor yapmaya özen gösteriyorum cünkü ben bu kg bilgisayar başında oturup yiyerek,tv izlerken yiyerek aldım hareket yapmaya özen gösteriyorum bugün belimi ve kalçamı ölçtüm şuanda sanırım kaslanmaya başladı diyebilirim cm olarak artma var yağ olunca yayvan yerde gitmiş sanırım kas haline gelmiş göbeğim çıkıntı yapmıyor
bu arada menümü yazayım hemen bugün değişik birşey uyguladım metabolizmamı şaşırtmak adına belki az gelebilir

sen paylaşımlarına aynen böyle devam et, listeyi garantiledin bile canım.
oruç da tutsan kaçırmamaya dikkat et.

kızlar cetveli nasıl eklediniz
ayyıldızım yardımcı olmuş:)

yürüyüş direk göbeği etkilemiyor ki canım. göbek için hep önerilir mekik çekeceksin. mekiğin de türleri var, yok yan mekik yok yüzüstü yok sırtüstü. sen bu ayyıldızım'ın ev içinde yaptığı hareketleri örnek al bence.
altına pötibör üstüne çikolata sosu hasen ondan yeme bence:)

çok geçmiş olsun canım. inşallah test sonuçların temiz çıkmıştır.
abinin nişanı da hayırlı uğurlu olsun. yoğunlaştığın zamanlarda haber verirsen biz de ona göre hareket ederiz.

Ben konuşmaya başlayınca yemeği unutuyorum Neyneysecim.
Benim hassas noktam konuşmak.
Konuşayım bütün gün yemek yemesem durup da bir yemek yiyeyim demem.
Ama beni hep çiğköfteyle kandırıyorlar Ankara'da yemeyeceğim deyince.
Bu arada ben az su içtiğimi fark ettim beni de uyarır mısnız arada :)

Ayy ciddi misin açtı mı güneş Ankarada?
Off özledim valla ..
İnanamıyorum kendimi nefret ettiğim o şehri öyle bir benimsemişim ki hem de hiç fark etmeden.
Haftaya cuma geleceğim yaklaşık 1 hafta önceden tatilimin bitmesinden.
Neresindesiniz Ankarada?
Diğer bebişin ( nedense küçük gibi hissettim) kaç yaşında?
Geçmiş olsun ihmal etmemek lazım doktoru ..

uyanış:1 bardak ılık su içine 1 yemek kaşığı elma sirkesi katıp içtim yudum yudum .
kahvaltı:3 yk kadar kellogs sade tam tahıllı gevrek içine 1 çay bardağı süt koydum ve içtim
spor:40 dk evin içinde koridorda git gel 40 dakika yüryüş yaptım adımlama ile 4000 adım oluyor ki ben sağlıklı bir insanın normalde 7777 adım atmadı gerektiğini araştırıp buldum akşam yemekten sonrada yarım saat bir yürüyüş daha düşünüyorum.
ara:1 fincan yeşil çay( hazır olandan tüketmemeye karar verdim kendim elimle yapıyorum daha etkili olacağı kanısındayım)
birazdan dizi izlerken 250 mekik çekeceğim egzersizlerimi yapacağım ve bir tane elma+yarım greyfurt yemek istiyorum.
akşama da arkadaşlar 3 tane el kadar büyüklükte çökelek ve peynir karışımı börek yapıp saçta pişirmek ve yanında 1 fincan yeşil çay tüketmek istiyorum.
şimdilik bu kadar ama gece mutlaka gelip menümü yenileyip öne çekeceğim tüm gün olarak değerlendirmeniz açısından .

Ayy ciddi misin açtı mı güneş Ankarada?
Off özledim valla ..
İnanamıyorum kendimi nefret ettiğim o şehri öyle bir benimsemişim ki hem de hiç fark etmeden.
Haftaya cuma geleceğim yaklaşık 1 hafta önceden tatilimin bitmesinden.
Neresindesiniz Ankarada?
Diğer bebişin ( nedense küçük gibi hissettim) kaç yaşında?
Geçmiş olsun ihmal etmemek lazım doktoru ..[/QUOTE]
evet ankarada havalar iyice açtı sorma bende ankarada açtım ya gelin olarak gözümde güzel bir kent.ankarada keçiörendeyiz canım bu arada oğlum 3 yaşını bitirdi 4 yaşından 1 ay aldı aslında geç bile kaldım diye düşünüyorum burada pek kimsemiz yok ve eşimin arkadaşlarıyla görüşüyoruz kardeşi olursa yalnız kalmaz diye düşünüyorum bizde 2 seneye kadar biz eşimin master i yüzünden yurt dışına gidebiliriz birçok sebep var aslında hem oğluma arkadaş olur hem yaşım 27 iken genç yaşta daha iyi bakarım bir de oğlum geç konuşmayı öğrendi şimdi 2 aydır kreşe gidiyor dili çözüldü çok şükür sanırım 2. bebek doğana kadar ilerletir diyorum yurtdışına gidene kadar diğer bebek doğmuş 1 yaşına gelmiş olur diyorum sonra büyük oğlum ilkokula başladığında diğeri 3 yaşında olur onu rahat bırakır derslerini vs etkilemez doğacak olana da oğlum arkadaşlık edip onun yalnız büyümesini engelleriz diyorum sence nasıl çok karışıık demi tabi herşeyden önce Rabbim nasip ederse bu hafta regl oldum bir sonraki regl son olacak ondan sonra güzel haberler vericem sizlere .

Son düzenleme:
keçi örendemi oturuyorsun
keçiören deyince aklıma muhteşem şelale karşıda estergon kalesi kalenin içindeki restorandan muhteşem manzara ve son yıllarda kurulan teleferik gezintisi geliyor
çok güzel biyer

Son düzenleme:
bu pc den nefret ediyorum. yarın inşallah kendi pcm gelecek ve ben tekrardan aranızda olucam. inanın şuraya gelememek beni çok gerdi. hele bu pc resmen başımı ağrıttı. zor bela yazmaya çalışıyorum. fırsat buldukça bugün geçmişi okurum. listelerde inşallah yanlışlık yoktur.
herkesi öpüyorum.

sıkma canıı asumancım ya yarın geliyormuş işte kurtulyon oynak pcden

evet ankarada havalar iyice açtı sorma bende ankarada açtım ya gelin olarak gözümde güzel bir kent.ankarada keçiörendeyiz canım bu arada oğlum 3 yaşını bitirdi 4 yaşından 1 ay aldı aslında geç bile kaldım diye düşünüyorum burada pek kimsemiz yok ve eşimin arkadaşlarıyla görüşüyoruz kardeşi olursa yalnız kalmaz diye düşünüyorum bizde 2 seneye kadar biz eşimin master i yüzünden yurt dışına gidebiliriz birçok sebep var aslında hem oğluma arkadaş olur hem yaşım 27 iken genç yaşta daha iyi bakarım bir de oğlum geç konuşmayı öğrendi şimdi 2 aydır kreşe gidiyor dili çözüldü çok şükür sanırım 2. bebek doğana kadar ilerletir diyorum yurtdışına gidene kadar diğer bebek doğmuş 1 yaşına gelmiş olur diyorum sonra büyük oğlum ilkokula başladığında diğeri 3 yaşında olur onu rahat bırakır derslerini vs etkilemez doğacak olana da oğlum arkadaşlık edip onun yalnız büyümesini engelleriz diyorum sence nasıl çok karışıık demi tabi herşeyden önce Rabbim nasip ederse bu hafta regl oldum bir sonraki regl son olacak ondan sonra güzel haberler vericem sizlere .[/QUOTE]

En güzelini yaparsın.
İnsanın çocukluk zamanlarında kardeşi olması bir başkadır diye düşünüyorum.
Ben çok özenirdim çocukken.
Benim kardeşimle aramızda 13 yaş var.
Böyle de bir başka güzel oluyor aslında bir başka tatlı ..
Ama senin için d rahat olur aralarında az yaş varken bakmak büyütmek ..
HAyırlısı olsun inşallah güzel bir bebek daha bizi bekler :)
Ama sadece hamilelik haberini alana kadar değil mi diyet?

KAptancığım gerilme aaa ...
Gelecek elbet bir kaç güne kadar bilgisayarın.
Biz biliyoruz aklının burada olduğunu.

adcım benımkilomda bı yanlışlık var 56,3-55.4 =0,9 eder canım. ben onu geçen haftakı kılom 57.2 yazdığı için 1,8 yazdım. rabıanın yazdığı listede 57.2 olarak görünüyordu çunku. aman bu hafta da balon birinciliğim olmasın

tamam kızlar anladım,demekki bu hafta çok çalışmam lazım çooookkkk.teşekkürler bilgi için kızlar

yürüyüş direk göbeği etkilemiyor ki canım. göbek için hep önerilir mekik çekeceksin. mekiğin de türleri var, yok yan mekik yok yüzüstü yok sırtüstü. sen bu ayyıldızım'ın ev içinde yaptığı hareketleri örnek al bence.
altına pötibör üstüne çikolata sosu hasen ondan yeme bence:)

.[/QUOTE]

annem almış ben sevıyorum diye gofreti kıyamadım .
elma sirkeli suyun ve yeşil çayın faydalarını görmek için sabırsızlanıyorum. bide kuruyemiş stou yapacam yıne çok oyalıyordu benı.

mekıke başlayacam inşallah gitsin artık şu göbek. ayyıldız spor konusunda muhteşem zaten :)

tatlıdan hiç yemeyecem zaten canım mısafırler cumartesı gunduz gelecekmıs ben işteyken yanı. ben anneme yardım olsun diye yapacam. tepsiyı bozmadan öylece yollayacam.

rabıacım asumancım listede benımle ilgili bi sorun var. hesap yanlış yapılmış. tekrar uyarıyorum. umarım farkedersınız mesajımı :26:

** 13 .TAKIM 192. ETAP **
Ad1 ( 56.0 / 56.3 / -0.3 / -0.54 %)
eski bir masal ( 66.5 / 65.3 / 1.2 / 1.80 %)
kanatsız_melek ( 54.9 / 54.8 / 0.1 / 0.18 %)
ms22 ( 81.0 / 80.5 / 0.5 / 0.62 % )
neyneyse ( 66.0 / 66.5 / 0.5 / 0.76 %)
nihan86 ( 55.7.0 / 55.7 / 0.0 / 0.00 %)
plasticwomen ( 79.0 / 0.0 / 0.00 %)
seyyah2806 ( 56.3 / 55.4 / 0.9 / 1.60 %)
yagmurecrn ( 83.8 ) (paylaşımda ve bildirimde bulunmadığı için diskalifiye edildi)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 515.4 / 512.5 / 2.90 / 0.56 %)

cnm onu tkma :))) aslnda bi önerim vr . yag oranı gösteren tartılar bize daha saglıklı sonuc verr gibi gelio bölece sudan ve kastan yakmadgını görmk için onun için eger yakınlarda yag oranı gösteren tartı satan bi yer varsa al cnm :)))

Çıkacaksan eğer Seyyahcım ben buralardayım gelen olursa uyarayım.
sağol canım fırsat buldukça girip çıkıyorum işte.

asuman halletmiş zaten. benım kılom da yılan hikayesine döndü kusura bakma canım elde olmayan sebeblerden ötürü böyle karışıklık oldu

bu arada ben öğle yemeğimi yazmadım daha demi. öğlen patronum kadınbudu köfte getirmiş bana :)
3 tane kadınbudu köfte yanında havuç marul ve mor lahanadan oluşan salata bir kaşıktan az da bulgur pilavı yedım.
ama bu köftede bulgurlu demi? akşama da kuru patlıcan dolması yapmayı planlıyorum. onuda bulgurla yapıyorum. acaba çok mu bulgur tuketmış olurum bir günde :26:

cnm çok geçmiş olsun inşallh ciddi bişeyi yoktur ya havalar souk dimi ordada?? bizim buralar buz burnum tıkalı sürekli kıpkırmızı geziorm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…