haftasonu kaçamağı böreklergünaydın arkadaşlar. ya ben ıkı gündür çok moalsızım. kılo aldım ya sanırım o yüzden adapte olamıyorum. bi silkinmem lazım
dünkü menüm
sabah 1 peynirli tost
öğlen 1 porsıyon tavuklu mantar sote 2 dilim ekmek
ara 1 avuç kadar kuru yemiş karışımı 1 fincan yeşilçay
akşam yemekyen önce 1 mandalına
yemekte 1 tabak tarhana çorbası
yarım tabaktan az patates kızartması 2 dilim ekmek
yemekten sonra 1 mandalına daha
bu sabah buzlukta bekleyen sigara böreklerinden 2 tane(az yağda hatta yağsız tavada kıazrmış.
öncesinde de 1 bardak limonlu ılık su
valla gülüm tam bilmiyorum ölçerim akşam üstü ama metre bazında ölçeyim bakalım koridordan 4 tane oda kapısı açılıyo dümdüz git3lü yürümek ha ay çok güldümbende koçişi arkama takıp mı yürüsem ki gerçi o tvsinden ayrılamaz onu da taşır
bu arada ayyıldızım senın bu olidor kaç metre sorması ayıpbaşın dönmuyo mu yaw
kıla selam dünakşamüstünden beri yazamadım.sbebi de bilgisayarımız çok ağırdı eşim formt atayım dedi ama başımıza iş aldık.kızımın 1 senelik bütün resimleri gitti.eşim dün akşamdan beri onları kurtarmaya çalışıyo.ben de bir aa bulup size yazdım.bu gün çok sık giremeyebilirim.bu arada dünkü yani 11 şubat menümü de yazayım:
sabah: 1 kk peynir,biraz maydonoz, 2 dilim ekmek ve 2 bardak çay
ara:1,5 grisini ve kahve
öğle:5 kaşık ıspanak yemeği ve yarım kase yoğurt
ara:1,5 grisini
akşam: 100 -150 gr kadar haşlanmış kırmızı et ve bol salata
ara:1 elma ve yarım muz
valla bende bilg.ın bozulmasına değilde resimlere üzülürdün.eşin inşallah halledebilmiştir canım.
menün için tebrik ederim seni. gerçekten çok güzel olmuş hiç kaçamak yok, afiyet olsun.
grisini krizi geldi sanırım canım gayet hoş bir menü ıspanakta çok besleyici olmuş afiyet olsun. muzu özellikle öğle ve ikindi arası tüket geceye kadar eritirsin hani biraz kaloriliya diğer meyvelere göre ondan
çok dengeli olmuş ama fasulye 2 kaşık daha yeseydin canım çok faydalı ve güzel beslenmişsin bence meyve olarak ne yedin?yoğurt olarak yarım yağlı yersen yağları yakıyormuş bu arada12 şubat cumartesi menüsü
sabah: 1kk peynir, maydanoz,1 dilim ekmek ve 2 bardak şekersiz çay
ara:bir orta şekerli kahve(misafirim geldi mecbur içtim)
öğle: 6 kaşık kadar karnıbahar yemeği,yarım kase yoğurt ve yarım dilim ekmek
ara:1 dilim tam buğday ekmeği
akşam:bol salata,2 ç.kaşık kurufasulte,1 dilim ekmek
ara: 2 porsiyon meyve
hşgldn cnm nrlerdesn ozldk snikızlar slm sonunda tekrr aranızdayım şükürki!!!!
arkadasım bir virüs programı indirdi ve halloldu o sorun. sonra interntin acılmaması durumuna gelince sordm bilgisayarcılara fln kimse işe yara bişi sölemedi ama bn kurcaladım proxy die bişi varmış onda sorun varmıs glba tıkladım saga sola ve sonunda düzeldi :)))) bilgsyrcı oldum valla:)) özledim herkesi çok! sbh müsli yourt yedim öglende dürüm yedim ama peynirli ve domates marul fln ve beyaz durum diildi kepekli gibiydi:)
iyi geceler kızlar,
bugün gündüz iyi bir gezdim:)) tabii kaçamaklar da oldu, menüyü yazmasam mı diyordum ama kaçmak olmaz
kahvaltı: yarıma yakın simit, 1/2 kk peynir, sucuklu yumurta ve ıspanak kavurma.
ara: 1 hurma, 1 incir
öğle: armut ve portakal
4,30 gibi dışarda yemek:) bunda zararlı bir şey yok köfte ve hamsi tava yedim ama yemek sonunda tatlı geldi, minik bir dilim baklavamsı tatlı yedim:78:
eve gelince de diyarbakırdan gelmiş burma tatlısı vardı, ondan da yarım dilim
biraz önce 1 portakal ve 1 armut yedim.
bugünlük yeterli sanırım.
günaydın kızlar nasılsınız ??
ben çok kötüyüm dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim( pazartesi kürtaj olacağım (
sanırım uzun bi süre giremem iyi değilim dua edin
sebebi belli değil... dualarınızı bekliyorum çok kötüyüm
Allah yardımcın olsun dosbam. veren de Allah, alan da Allah. dualarım seninle.günaydın kızlar nasılsınız ??
ben çok kötüyüm dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim( pazartesi kürtaj olacağım (
canım, moralleri bozmak yok. grupta bu durum ilk senin başına gelmiyor kigünaydın arkadaşlar. ya ben ıkı gündür çok moalsızım. kılo aldım ya sanırım o yüzden adapte olamıyorum. bi silkinmem lazım
dünkü menüm
sabah 1 peynirli tost
öğlen 1 porsıyon tavuklu mantar sote 2 dilim ekmek
ara 1 avuç kadar kuru yemiş karışımı 1 fincan yeşilçay
akşam yemekyen önce 1 mandalına
yemekte 1 tabak tarhana çorbası
yarım tabaktan az patates kızartması 2 dilim ekmek
yemekten sonra 1 mandalına daha
bu sabah buzlukta bekleyen sigara böreklerinden 2 tane(az yağda hatta yağsız tavada kıazrmış.
öncesinde de 1 bardak limonlu ılık su
çok güzel canım. diyetisyen programı olduğu belli. grisiniyi fazla bulmuşlar arkadaşlar sanırım. yani bence o kadar abartılacak bir şey yok. zamanla onu dengeleyecek bir şeyler bulursun.kıla selam dünakşamüstünden beri yazamadım.sbebi de bilgisayarımız çok ağırdı eşim formt atayım dedi ama başımıza iş aldık.kızımın 1 senelik bütün resimleri gitti.eşim dün akşamdan beri onları kurtarmaya çalışıyo.ben de bir aa bulup size yazdım.bu gün çok sık giremeyebilirim.bu arada dünkü yani 11 şubat menümü de yazayım:
sabah: 1 kk peynir,biraz maydonoz, 2 dilim ekmek ve 2 bardak çay
ara:1,5 grisini ve kahve
öğle:5 kaşık ıspanak yemeği ve yarım kase yoğurt
ara:1,5 grisini
akşam: 100 -150 gr kadar haşlanmış kırmızı et ve bol salata
ara:1 elma ve yarım muz
anlaşılıyor canım yediklerin. vaktin olduğunda eskisi gibi yaparsın listelerini.. karışık da olsa yazmaya devam et bence:)dün akşam arkadaşa oturmaya gittiğimizde neler yedim yazayım.
1 ad börek,küçük kase makarna salatası,birde halley tatlısı yapmış yarım dlim ondan yedim :78:
akşam yemeği niyetine oldu ama inannın çok açtım.
sabah kahvaltısı olarak 2 dilim ekmekle klasik kahvaltı yaptım.
haşlanmış yumurta(yarım yemişimdir)beyaz beynir ve kaşar peyniri 2 şer çatalı geçmemiştir. hıııımmmm ama yok ekmeklerimin üstüne beyaz peynir sürdüm(yumuşak bir peynirdi) sonrada reçel sürdüm. evet.
yani peynir 1 kk büyüklüğünde yemişimdir.
ayne karışık yazıyorum ama siz beni anlıyorsunuz canlar biliyorum neyse en kısa sürede listelerimi worldden hazırlıcam.
tekrar gelemezsem hepinize iyi hafta sonları dilerim. kendinize dikkat edin emi. Allah'a emanet olun.
yaw sen niye kadayıf yapıyorsun?ya dün ben eve gittim harıl harıl yemek yapıyorum falan. eşimde berbere gitti. babam yazık taa berbere gıdıp eşimi almış illa bize gidelim diye. bende patates yemeği falan yapmıştım. bıde kadayıf ıslatacaktım şerbetini yapıyordum. mecbur kıramadık gittim. hatta kadayfın şerbetini de sıcak dökmek zorunda kaldım hamur olmuş kadayıf :97:
annemde pırasa yapmış belkı eşim sevmez diye patates de kızarmış. aslında çok sever eşim pırasayı ama içinde pırınç ve hvuç olmazsa. annemde pırıncı doldurmuş içine olmuş mu sana pılavpırasa yıyemeyınce mecbur patates kızartmasına kaldım bende
çok güzel canım, maşallah. senden güzel menüler görmeye başladık. kurdele de alıyorsun, kaçamak yok:)12 şubat cumartesi menüsü
sabah: 1kk peynir, maydanoz,1 dilim ekmek ve 2 bardak şekersiz çay
ara:bir orta şekerli kahve(misafirim geldi mecbur içtim)
öğle: 6 kaşık kadar karnıbahar yemeği,yarım kase yoğurt ve yarım dilim ekmek
ara:1 dilim tam buğday ekmeği
akşam:bol salata,2 ç.kaşık kurufasulte,1 dilim ekmek
ara: 2 porsiyon meyve
hoşgeldin canım ve geçmiş olsun bilgisayar sorununu hallettin.kızlar slm sonunda tekrr aranızdayım şükürki!!!!
arkadasım bir virüs programı indirdi ve halloldu o sorun. sonra interntin acılmaması durumuna gelince sordm bilgisayarcılara fln kimse işe yara bişi sölemedi ama bn kurcaladım proxy die bişi varmış onda sorun varmıs glba tıkladım saga sola ve sonunda düzeldi :)))) bilgsyrcı oldum valla:)) özledim herkesi çok! sbh müsli yourt yedim öglende dürüm yedim ama peynirli ve domates marul fln ve beyaz durum diildi kepekli gibiydi:)
haftasonu ne kadar kaçsam da buluyor beni kaçamaklar:))afiyet olsun canım olsun ya birşey olmaz kasmamak lazım arada böyle güzel kaçamak yapmak lazım
tarhanadan kurtulmana ben bile sevindim:)) yoksa o tarhana seni daha çok dürtecekti.sabah:1 kk kadar peynir.2 dilim ekmek ,1 bardak şekersiz çay,5 tane ufak zeytin
öğlene doğru yediğimiz için 3 saat sonrası 3 adet diyet bisküvi yanına 2 tane 5i1 çayı 1 kupaya salladım şekersiz içtim
sonra ikindi saatinde 2 avuç tarhana tek el olarak hesaplayın dostlar yedim bitti kurtuldum resmen
akşam yemeğinden önce yarım saat seri yürüyüş yaptım.
akşam:1 tane fırında pişmiş baget çok lezzetliydi ama devam etmedim.
yanında 3 yk kadar yarım yağlı yoğurt ve 3*4 çatal kadar roka
akşamdan sonra yarım saat yine yürüyüş yaptım
bu arada ben koridorumuzu adımla ölçtüm tam 17 adım +bazen mutfağa doğru adımlıyorum orasıda 8 adım bir turda en az 17 adım atıyorum hızlanınca başım dönmüyor yere bakıyorum bir de güzel şeyler düşünüyorum hep kronometreyi ayarlıyorum cebime koyuyorumana bir bakmışım saatler geçiyo
neyse sonracığıma tv izlerkende 200 tane mekik çektim
güzel bir gündü tarhana hariç ama kalorisi çok düşük vallaha
şimdide 1 sb elmalı sirke suyumu içtim ve yatıcam :81:
et yemen iyi olmuş canım, protein olmuş. afiyet olsun.kızlr slm yarından itibaren eskisi gibi yazmaya baslıorm :)))))
aksam tavuk yedim böle yeşil börülcemsi şeyler vrdı onlardn yedim bide 1 köfte büyüklügü dana eti... (güzl et buldm yedim:)))
çok güzel canım. diyetisyen programı olduğu belli. grisiniyi fazla bulmuşlar arkadaşlar sanırım. yani bence o kadar abartılacak bir şey yok. zamanla onu dengeleyecek bir şeyler bulursun.
kızının fotoğraflarını da kurtarabilmişsiniz sanırım.
ne güzel değerlendirmişsiniz bu güzel havayı canım, imrendim valla.:97:kızlar bu gün haftasonu diye gezelim dedik ama abarttık herhalde sabah kahvaltıdan sonra hemen çıkıp yeni girdik eve.arkadaşlarla pikniğe gitik.havada çok güzeldi.menüme gelince
sabah:1 kk pynir, 1 dilim ekmek, 2 bardak çay, birax maydanox,2-3 dilim domates ve salatalık
öğle:5-6 kanat ızgara,1 dilim ekmek,2-3 yudum kola
ara:1 avuçtan az karışıkçerez,1 neskafe( bunlar pazar gününün kaçamağı idi)(affedin beni)
akşam: haşlanmış brokoli, yarım kase yoğurt
ara: 2 porsiyon meyve(1 elma,1 portakal) bundan başka yemşycam.
mezun olsak da kopamayız canım. ben çok alıştım takıma. bir de artık ağır ağır gidiyorum, haftada 500-600 gr'la daha kolay kolay gitmem:)rabiacım senin alttaki kilo cetvelini görünce çok özeniyorum.ve onu benim de yapmam lazım diyorum.bütün çabam onun için:) şaka taabii ki ama imrenmemek elde değil.elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum bakalım sonunu inşallah hep beraber görürüz tabi siz mezun olup gitmesseniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?