Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bilmiyorum kı canım evlendıkten sonra ciddi kılo aldım bikaç ayda ama ben düzensiz beslenmeme bağladım bunu. haplarında erkisi vardır belkı. şimdi de sürekli bişeyler yıyesım var mesela şuan canım top kek tarzı şeyler istıyo yada browni ( ama tutacam kendımı merak etmeyın okadar kilo vardım. 3 kiloda olsa hemen farkedildi. başa sarmak istemıyorum.

bu arada küçük bi yürüyüş yapıp geldim. yemeğimi de yedim.
1 porsıyon ciğer sote(10 tane kadar kuşbaşı :)) 1 dilim ekmek,2 dilim domates

ardından büroda bir fincan çay içtim.
yemekten önce 10 gibi de 5-6 badem yemiştim.
akşam tavuk var evde oyüzden tavuk yemiyim dedim. piliç vardı ama ciğer yedim

neticede hepsi kötü ama çocuklar başka türlü iyileşmiyorlar canım. hatta eşim de hastalandı nerdeyse 10 gün ilaç almadı ama hastalık bir türlü geçmedi. gitti antibiyotik aldı 2 günde iyileşti adam. bizim toptan bağışıklık sistemimiz zayıf sanırım:)
ben sirkeli su içmiyorum canım. benim prensibim bundan sonra hayatın boyunca uygulayabileceğin şeyleri yapmak. sirkeli suyu da şimdi içsem ilerde kesin bırakırımyalnız sirkeyi salatama muhakkak eklerim. 1 veya 2 çorba kaşığı kadar. sabahları da vaktim olursa ballı limonlu su içerim.

inşallah faydalı olur canım. faydasını görenler var. hatta bizim masal da uygulamıştı bu yöntemi.
sen dün geceki uykusuzlukla bugünden hayır bekleme ama kaçamak yapma gözünü seveyim:)

hoşgeldin dombili:80:

yok kız nerdeee eşim işteydi
keşke evde olsaydı da ben onu besleseydim
ay ne bilim bi an yazmak istemedim ama espiriydi tabiki yazıcam rabişim
ay tüh tüh eşi de evde yokmuşolsaydı da besleseymiş, ba ba ba
ay tatlım benim takıldığını kaçırmışım

merhaba aranıza bugün itibariyle davet edildim..günlük neler paylaşılıyor neler yapılıyor genel kural nedir bana yardımcı olursanız sevinirim..

sabah aslında bbıraz daha erken kalkmak metabolızmayı daha hızlı calıstırıyormus
sırkelı ballı su karısımını dene bızde yakından takıp etmıs oluruz sen fayda goruusren bende denerım
az once 30 dk yuruyebıldım oglum uzun uyumuyor uyandı ama hıc yoktan ıyı
bu aradamevlıd kandılınız mubarek olsun

ya ayyıldızcım ben bu sirkeli su işini oturtamadım bi türlü. unutuyorum hep. nsabah kalkınca normal su içiyorum bir bardak ama sirke koymayı unutuyorum napcaz bilmem

merhaba aranıza bugün itibariyle davet edildim..günlük neler paylaşılıyor neler yapılıyor genel kural nedir bana yardımcı olursanız sevinirim..

hoşgeldin aramıza sağlıklı kilo vermeler kendini tanıtırmısın tanıtmadıysan yaş kaç boy vs vs bir kaç sayfa öndede başka yeni gelen bi arkadaşa yazılmış kurallar

gitti canım kadayıf.:)) e hayatım eşin yemiyormuş,pirinçli ve havuçlu pırasayı,sendemi sevmiyorsun.
afiyet olsun canım. yalnız bu tarhana ddiğiniz bildiğimiz tarhanamı nasıl birşey,çiğ yeniyor sanırıım.
hadi gözünüz aydın,sevindim gerçekten resimle kurtulduğu için.
evet canım dikkat ediyorsun gerçekten,inşallah istediğin kiloya ulaşacaksın hayırlısı ile.
onu önceden bende yapıyordum, bende artık kalsın diyorum canım iyi oluyor gerçekten.
afiyet olsun. çok güzel bir mönü tebrik ederim canım.
hoşgeldim ms cim. pc nin yapılmasına sevindim canım,eskisi gibi paylaşımlarını rahat sürdürürsün.
sürekli pc başında olunca insan uzmanlaşıyor,seninde sanırım öyle olmuş.kendi işini halletmişsin. tebrik ederim canım.
bütün kaçamaklar senin kaçamakların gibi olsa keşke. afiyet olsun hayatım.
canım menülerin iyi, hiç üşenmemiş sporuda yapmışsın vallahi bravo sana. 17 adım koridor az buzda değil. ne diiyeyim tebrik ederim.
kızlr slm yarından itibaren eskisi gibi yazmaya baslıorm :)))))
aksam tavuk yedim böle yeşil börülcemsi şeyler vrdı onlardn yedim bide 1 köfte büyüklügü dana eti... (güzl et buldm yedim:)))
hadi hayırlısı canım. bekliyruz. ölçüleri yazarsan daha iyi olur ms cim. afiyet olsun canım.
valla arada böyle espriler çıkabiliyor idare edin beni.
inşallah canım zamanla düzelecek listelerim.
bunu görmemiştim canım bende paylaştım.
valla bu sıralar hava güzel gidiyor ama ürküyorum artık,kar yağsında mikroplar kırılsın diyorum. gerçi bugün başladı bozmaya hayırlısı ile önümüzdeki günlerde yağar inşallah.
arada kola,çerez falan var ama,çokda kötü görünmüyor açıkçası. afiyet olsun canım.
bu güzel duana tüm kalbimle amiiinnn diyorum hayatım.
canım hoşgeldin.
durumunu yazınca çok üzüldüm gerçekten. (

hoşgeldin aramıza sağlıklı kilo vermeler kendini tanıtırmısın tanıtmadıysan yaş kaç boy vs vs bir kaç sayfa öndede başka yeni gelen bi arkadaşa yazılmış kurallar
plasticim,eskisi gibi devammı hayatım paylaşımlara. artık rahat paylaşım yapabileceksin değilmi.
hoşgeldiiin.
sağol canım seninde kandilin mübarek olsun.
hoşgeldin canım.
öncelikle yaş kilo ve boy başta olmak üzere kısaca kendini tanıtırsan seviniriz. evlimisin,çocuk varmı,yazmak istediklerini yazabilirsin.
canım burda hergün günlük yediğimiz öğünlerimizi paylaşıyoruz,diğer arkadaşlarımızın yediklerinide yorumlar yapıyoruz. en önemli kuralda paylaşımdır, motivasyonu paylaşım yaparak sağlıyoruz. 1 hafta deneme süren var. paylaşımın iyi olursa takıma alınıyorsun.
yürüyüşüde aradan çıkardın.tebrikederim afiyet olsun.
helal olsun,istikrarlı hatun. boşver hayatım kesinlikle tut kendini yeme sakın.
kendi adıma iyiym kaptan benimde sırtım ağrıyo kulunçmu oldu ne
canım sanırım farkında olmadan üşütüyoruz. geçmişolsun hayatım. sıcak tutmaya çalış kendini.

afiyetolsun canım. faydalı olmasınıdilerim.

yok canım ya güzel olmamıştı pek yıyemedim. zaten pek sevmem pırasayı zorla yıyorum sebze diye
bidaha evımden başka yerde yemek yemıcem zaten annem ne zaman gıtsem ağzıma tıkıyo bulduğunu. anne işte .. canım annemm
o tarhana maraş tarhanası canım. cips niyetıne yıyorlar. yapılışı oldukça mesakkatlı ama ben pek sevemedım. has maraşlılar yıyo çatır çutur. eşim bayılır bizde de bitti çok şükürde kanepeler oturma odası bi rahat ettı. kanepelerin arasından tarhana kırıntısı süpürüyordum hep . şimdi de çekirdeğe taktı herakşam çekirdek çitletiyo :)) bakalım allah sonumuzu hayır etsın :97:

Afiyet olsun canım.

yürüyüşüde aradan çıkardın.tebrikederim afiyet olsun.

helal olsun,istikrarlı hatun. boşver hayatım kesinlikle tut kendini yeme sakın.

.

yok yok karalıyım şöyle bi 53 ü falan göreyım ya 56 57 de takıldım kaldım sinir oluyorum. çok bişey değil oysakı. ne güzel 10 15 kg verenler var ben şurda 5 kg veremedim. yuh bana yuh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…