Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar face kullanan varmı ekleşelim :)
face ben kullanmıyorum canım. biz eskidik artık, bu yeni teknolojilere uyum sağlayamıyoruz, dermişim

iyi akşamlar kızlar,uğrayamıyorum evde misafirler var bir kaç gün daha burdalar,gerçi misafirler abim ama yinede evin düzeni değşiyoröpüyorum hepinizi
kolay gelsin canım. görüşmek üzere diyelim.

boyun çok güzel aslında. o boy zaten baya kilo kaldırır ama 90-100 civari değil tabi.
beslenme düzenin de iyi duruyor. ara öğünlerin var. ayrıca 2 veya 3 saat aralık da gayet iyi.
bir tek eksik spor. bir de su ne kadar içiyorsun?

afiyet olsun canım. makarnayı azaltmak iyi bir fikir.
bence sarkma olmadı canım. bence diyerek belirttim çünkü 1-2 ay önce spor yaptığım yerdeki bir kadın çok sarkmışsın dedi durup dururkenbi anlam veremedim ama dışardan bir görüş olsun diye yazıyorum:)
spor yaptığım için sarkma olmadı. ancak pilatese biraz ağırlık vermem lazım. üst bacak kısımlarım ve kollarım gevşek gözüküyor. estetik olarak hoşuma gitmiyor.
sporuna devam edersen sarkma falan olmaz, merak etme canım.

sevgililer günü diye hoş görelim de 1 dilim neyine yetmiyordu? niye 2 dilim hatun?
ayrıca sevgililer günü kutlayanlar da belli oldu
pasta harici menü çok güzel. spor güzel. su güzel.

2 tane kandil simidi çok olmuş canım ama geçmiş olsun artık:) çok canın çektiğinde en azından miktarı 2 değil de 1 yap. zarar daha az olur. ayrıca sabah saatlerinde ye. akşam vakti yediklerin zaten spor da yapmayınca direk kilo olur.
köfte maalesef kokar bu doğru. yumurta da iyi bir proteindir. onu da tercih edebilirsin. ayrıca tavuk göğsü sandviç yaparsan soğuk olması pek rahatsız etmeyebilir.
tatlı ihtiyacını tarçın dengeleyebilir. süte veya yoğurda tarçın karıştırarak yiyebilirsin.

anam ne yemişin sanki azıcık birşey hiç fazla bile değil afiyet bal şeker olsun dostuma
teşekkür ederim canım

kızlar aksam yemegim 1 bardak makarna, zeytin ezmesi ve mozarella:)))
ara ögünümüde istanbuldan getirdigim 1 avuc leblebi ve cekirdek diye düşünüorm :))
afiyet olsun. ara öğünün de güzel olmuş.

beslenmen bu kadarla kaldıysa sıkıntı yok. gayet güzel, tebrik ederim.

günaydın canım.
biz çok fena bağımlılık yaparız, uyaralım:82:
menün güzel. hatta az bile sayılır. meyve yememişsin hiç. bir ara öğününü meyve ile değiştirmeni öneririm.
kondisyon bisikleti iyi olabilir. tv izlerken bile spor yaparsın, öyle bir şey elinin altında olursa.

afiyet olsun canım oku oku bitmedi
çok gibi görünüyor ama ıvır zıvır bişey yok
teşekkür ederim canım.
ya ben de yaz yaz bitmeyince suçluluk duyuyorum:)
ooo yemeğe çıkılmış
afiyet bal şeker olsunkıskanmadım hiç

bitmedi bu llokumlar da canım
ya bu lokumlar ayyıldızın tarhanaya döndü1 tane 1 tane yersen lokum biter mi
eşim mevlide gitmişti, ordan minik bir lokum geldi. geçen kaynım yanında getirmiş, 1 avuç kadar.
eve bir gelen olsa ona ikram edicem de yok.

çok geçmiş olsun seyyahçım. yağ nasıl sıçradı yüzüne? ne kızartıyordun ki?
menün güzel. akşam biraz güçlü olmuş. hem makarna var hem patates var. yine de normal sayılabilir.

suçluluk ducak bi menün yok canım

he çıktık sağol canım

günaydın tamam anladım canım.. teşekkür ederim..hepinizi tek tek tanımak isitiyorum..zamanım oldukçada uğaryop sohbetlere aktılamk çok hoşuma gider..
bugünkü sabah menüm.
1 tam yumurta çeyrek ekmek bir kk peynir..bir bardak süt..bir çay kaşığı tahin pekmez..

Son düzenleme:
dün akşama kadar gayet güzel az az yedim akşam iftara davet edildim bu sabahta su böreğiyle uyandm ama sadece 2 küçük dilim yedim sonra sıcak ıhlamurumu içtmm öğlen de yemekte tavuklu şehriye çorbası karışık dolma ve yoğurt varmış. spor hiç yapmadım ama iş çıkışı marketten markete baya bi koşturdum :/ sonunda biber hapı alcam yani ölceksemde zayıf öliim ( şaka yaptmm )

çok geçmiş olsun seyyahçım. yağ nasıl sıçradı yüzüne? ne kızartıyordun ki?
menün güzel. akşam biraz güçlü olmuş. hem makarna var hem patates var. yine de normal sayılabilir.
eşim gece geliyor ya işten ona tavuk kızartıp koyacaktım. ama olmadı malesef . kalan yemekleri de bitirmiştim. buzlukta börek vardı onu çıkarttım. dedim gelınce teflon tavada çevir ye. yapmış sağolsun o da uyandırmadı hiç beni

biber hapı mı ?

günaydın canım afiyet olsun kahvaltın gayet güzel. şu ekmekleri azaltmak lazım bitek. günde toplam 4 ekmek yemeğe çalışıyoruz. hatta akşam makarna pilav tarzı bişey varsa ekmek hiç yemiyoruz mümkünse. 4 didlim ekmek çeyrak ekmek eder sanırım. sen tüm gun yemen gereken ekmeyi tek öğünde yemişşin. ama zamanla azalır eminim.

bu arada dünkü menüme yazmayı unuttum 1,5 litreden fazla da suyum var yanii atlamayayım
bugun de koydum yanıma 2 litrelık sürahıyı ama hala buz gıbı . biraz ısınsın başlayacam

suçluluk ducak bi menün yok canım

he çıktık sağol canım
sefanız olsun canım:81:

canım, ben rabia. tanıttım mı kendimi hatırlamıyorum:bir daha tanıtayım, tanıtmadıysam:)
afiyet olsun, kahvaltın güzel olmuş.

2 dilim su böreği fazla canım. su böreği çok çok kalorili. şimdilik 1 dilime düşmeye çalış. ilerde tamamen kaldırırz.
öğle yemeği menün güzel gözüküyor.
ölme kız dur beraber zayıflıyoruz

ay canım eşine yemek yapacakmış. yine de şükür canım, yağdan çok korkarım ben.
eşin uyumlu maşallah, kendi böreğini yapmış.
bu arada dünkü menüme yazmayı unuttum 1,5 litreden fazla da suyum var yanii atlamayayım
bugun de koydum yanıma 2 litrelık sürahıyı ama hala buz gıbı . biraz ısınsın başlayacam
maşallah. su içmek çok etkili. benim dün 3 lt'yi geçti:) fazla mı içiyorum diye düşünmeye başladım.

ya ben 1,5 2 litre içince tuvalete gitmekten helak oluyorm senin kadar içsem orda yatarım heralde maşallah maşallah buı bağırsaklarımın iyi çalıştığını gösterır. ama işyerınde çok zor oluyo.biri mi gelecek telfon mu çalacak diye stres oluyorum. wc de bile rahat vermiolar anacım erkek olsam prostat derlerdi kesin benim için

eşim uyumludur allah razı olsun ondan allah başımdan eksik etmesin. çok seviom kocamı çokk pasaklı ve dağınık da olsa çok seviom

çalıştığın için tuvalet sıkıntıdır canım. ben eskiye oranla daha az gidiyorum niyeyse, vücut alıştı herhalde.
akşamları içebilirsin sen de.
kusursuz eş yok canım:)) pasaklı ve dağınık olması da nazar boncuğu olsun

tamam rabia..sizlerle bu sefer bu kilolar tam istediğim gibi gidecek..ara öğün yeşil çay içeceğim..öğle henüz belli değil..yanlız benim diyet anlayışım evdeki yiyeceklerden az ve dengeli beslenerek kilo vermek..ki hayat boyu bu düzeni koruyayım..extra sadece detoks yapabilirim..evde koşu bandım var sporada başlayacağım..dün yazarken bi heyecan hissetmemiştim ama şimdi içim kıpır kıpır oldu...:)))

oruçlu olan birisi için gerçekten idareli yemişsin canım sen kesin bu hafta epey kilo verirsin şayet 3 gün de düzenli gidersen.afiyet olsun .

canım bir ara ödem atmak için 5i1 arada çay iç su topladıysa vücudun ilk onlardan bir kurtul derim.çorbanın yanında 1 dilimde kepek ekmeği tüketebilirsin.ama mutlaka oturduğun yerden bile olsa ayaklarını salla kolları hareket ettir o simit falan vucutta çok kalmasın.sakız al çiğne mide çalışsın metabolizman çalışır bak benim gıdığım bile kücüldü sakızdan
ahaaa şimdide çağ kebap anam sizin yüzünüzden hiç yemeğim şeyler canım istiyo iyi mi kırmızı közlenmiş biberde merak ediyorum afiyet olsun canım.

ay aklıma ben geldim bende bir ara yuvarlak yuvarlak edip hamur kızartıyodum güya cips niyetinie yicektim o zamanlar yaş 12-13 falan kızgın yağa attıydım hop bir tane hamur zıpladı geldi 2 kaşın ortasına yapıştı oy anam oy izini bir süre taşımıştım aklıma geldi çok yaşa emi iyiki birşey olmamış bacım allah kurtarmış gözünün içine gelmemiş .bu arada menün güzel bu kebap olayıda bizim kızları iyice sardı katılmalıyım bu olaya

sevgililer günü diye hoş görelim de 1 dilim neyine yetmiyordu? niye 2 dilim hatun?
ayrıca sevgililer günü kutlayanlar da belli oldu
pasta harici menü çok güzel. spor güzel. su güzel.
bimdeki pasta varya gülüşüm ondan yedim işte ama 2 dilim yedim gerçekten avucum kadar avucum kücük bu arada hihi ama spor güzel yaptım sonra yatarken de 100 yanlara dönme oklavayla 100 de yanlara eğilme aşağı aşağı doğru.

canım dolmanın adedini bir yazıver içinde pirinç var malum biber hapı falan yerine önce sen su miktarını falan arttır bir yürüyüş vs kat sonra ek ihtiyaçlara bak bence.

sağol canım
kıyamam ya et döner gibi bişey kız fark yok yani şişe dizilmiş hali

arkadaşlar siz de bu ankete katılırsanız iyi olur.İslamı yaşayan kardeşlerimizin önünü açacak bu ankette bizler de yer alalım.

Allah kabul etsin.
Geçen sene mutfak tartısı almıştım,o çok işime yarıyor.Diğer türlü göz kararı yapınca kendime fazlasıyla torpil yapıyorum :) Sarkmalarım çok gerçekten.Ben ortaokuldan beri 80 kg civarında olduğum için vücudum korkunç halde.Biraz kendime güvenim gelince fitness'a gideyim diyorum.

Boy bir avantaj gerçekten.80 kiloyken herkes daha fazla kilo vermene gerek yok diyordu.Demek 70'e insem ne mutlu olacağım.

Her kandilde yakıyor beni bu muhteşem kandil simitleri.Aslında 2 tane almıştım.Neyseki eşim 2 tanesini yedi de kurtuldum :)

Geçmiş olsun.

Çok su içmek böbrekleri yorar mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…