inşallah gidecek canım.tamam rabia..sizlerle bu sefer bu kilolar tam istediğim gibi gidecek..ara öğün yeşil çay içeceğim..öğle henüz belli değil..yanlız benim diyet anlayışım evdeki yiyeceklerden az ve dengeli beslenerek kilo vermek..ki hayat boyu bu düzeni koruyayım..extra sadece detoks yapabilirim..evde koşu bandım var sporada başlayacağım..dün yazarken bi heyecan hissetmemiştim ama şimdi içim kıpır kıpır oldu...:)))
ayyıldızım bir alemsin yaay aklıma ben geldim bende bir ara yuvarlak yuvarlak edip hamur kızartıyodum güya cips niyetinie yicektim o zamanlar yaş 12-13 falan kızgın yağa attıydım hop bir tane hamur zıpladı geldi 2 kaşın ortasına yapıştı oy anam oy izini bir süre taşımıştım aklıma geldi çok yaşa emi iyiki birşey olmamış bacım allah kurtarmış gözünün içine gelmemiş .bu arada menün güzel bu kebap olayıda bizim kızları iyice sardı katılmalıyım bu olaya
bimdeki pasta varya gülüşüm ondan yedim işte ama 2 dilim yedim gerçekten avucum kadar avucum kücük bu arada hihi ama spor güzel yaptım sonra yatarken de 100 yanlara dönme oklavayla 100 de yanlara eğilme aşağı aşağı doğru.
et dönerin şişe dizilmiş haliymişsağol canım
kıyamam ya et döner gibi bişey kız fark yok yani şişe dizilmiş hali
mutfak tartısı ben de düşünüyorum. hem bir tarif denerken falan gr veriyorlar, o zaman da kullanabilirim. seninki hangi marka canım?Boy bir avantaj gerçekten.80 kiloyken herkes daha fazla kilo vermene gerek yok diyordu.Demek 70'e insem ne mutlu olacağım.
o tatlı çikolatalara hep beraber dikkat edicez canım. takımın faydasını görürsün inşallah.zaten ekim sonundan ocak başına kadar 80den 72 ye düştümama dikkat etmedim bi iki ay adet dönemi falan tatlı çikolata derken 74olduk ama tekrar başladım sayenizdee yemek yemeğe başlayınca dahada yemek istiyodum bi görseydiniz ölürdünüz gülmekten dün 74tüm son cuma tartılıcam inş bakalım artık
napayım kız daha çok mu özensin arkadaşımızinşallah gidecek canım.
yeşil çay ara öğün olarak çok güzel bir seçim.
ve evdeki yiyeceklerden beslenmek/diyet yapmak kısmına kesinlikle katılıyorum. hatta eve bir sürü mavi yeşil bisküvi falan almıştım artık onları da devam ettirmeyi düşünmüyorum. yani sonuçta hep onlardan yemek istemiyorum. bayanız elimizden geldiğince kendimize yağsız veya az yağlı atıştırmalıklar yapabiliriz diye düşünüyorum, yeter ki isteyelim.
koşu bandın varsa hiç hiç durma canım.
ayyıldızım bir alemsin yanasıl 2 kaşının ortasını tutturabildi o hamur
ben de eşin eve pasta almış, gelmiş sandım kız
2 küçük dilim deseydin ya, dellendiriyonuz beni dermişim
ama iyi spor yapmışsın, kıskandım. eşin o oklavayla napıyorsun demiyor mu
et dönerin şişe dizilmiş haliymişçag kebap ondan öte bir şey yaw yeme bizi şimdi
mutfak tartısı ben de düşünüyorum. hem bir tarif denerken falan gr veriyorlar, o zaman da kullanabilirim. seninki hangi marka canım?
70'e insen herkes çok zayıf bulur bence seni. boy kaybediyor çünkü. bir de iri kemik falan derler ya vücudun öyleyse 75 falan da hoş durur.
işte ben de çok su içmek acaba böbrekleri yorar mı diyorum? yalnız 3 lt su çok da fazla değil. en azından ben şimdiye kadar çok sıkıntı yaşamadım:)
o tatlı çikolatalara hep beraber dikkat edicez canım. takımın faydasını görürsün inşallah.
tamam rabia..sizlerle bu sefer bu kilolar tam istediğim gibi gidecek..ara öğün yeşil çay içeceğim..öğle henüz belli değil..yanlız benim diyet anlayışım evdeki yiyeceklerden az ve dengeli beslenerek kilo vermek..ki hayat boyu bu düzeni koruyayım..extra sadece detoks yapabilirim..evde koşu bandım var sporada başlayacağım..dün yazarken bi heyecan hissetmemiştim ama şimdi içim kıpır kıpır oldu...:)))
günaydın arkidişlerrrr :80: dün bir kazaya kurban gidiyordum yemek yaparken yüzüme kızgın yağ sıçradı. bırı göz kapağımın üstüne biri gözümün altına. nasıl korktum evde de kımse yok. buz koydum falan ama acısı iki saat geçmedi. bende kızarık suratla işe geldim
dünkü menüm
sabah:1 tost
ara: 5 6 tane badem
öğle:1 porsiyon ciğer tava 2 dilim domates 1 dilim ekmek
akşam : eşim yok bu hafta o yuzden kalan yemekleri bitireyım dedim. yüzüme yağ sıçrayınca da yemek yapasım gelmedı. yarım tabak makarna yanına 1 haşlanmış tavuk baget 3 kaşık patates yemeği 2 kaşık yoğurt. ekmek yok.
yemekten sonra: 1 elma 1 portakal
gece içim kıyıldı 1 muz yedim.
bu sabah 1 kase nesfit buğday gevreği yedim. peynir zeytın yemek istemedı canım
günaydın canım afiyet olsun kahvaltın gayet güzel. şu ekmekleri azaltmak lazım bitek. günde toplam 4 ekmek yemeğe çalışıyoruz. hatta akşam makarna pilav tarzı bişey varsa ekmek hiç yemiyoruz mümkünse. 4 didlim ekmek çeyrak ekmek eder sanırım. sen tüm gun yemen gereken ekmeyi tek öğünde yemişşin. ama zamanla azalır eminim.
inşallah gidecek canım.
ve evdeki yiyeceklerden beslenmek/diyet yapmak kısmına kesinlikle katılıyorum. hatta eve bir sürü mavi yeşil bisküvi falan almıştım artık onları da devam ettirmeyi düşünmüyorum. yani sonuçta hep onlardan yemek istemiyorum. bayanız elimizden geldiğince kendimize yağsız veya az yağlı atıştırmalıklar yapabiliriz diye düşünüyorum, yeter ki isteyelim.
Benim tartım Arzum marka.Yaklaşık 1.5 sene önce aldım.Şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım.Fiyatı da uygundu.30 liraydı yaklaşık olarak.Rejim sırasında kullanmak iyi oluyor.Mesela ara öğün yiyeceğim,1 kocaman muz yiyorum normal şartlarda.Oysa yemem gereken porsiyona bir bakıyorum meğerse yediğimin 5'te 1'ini yemem lazımmış.
Bu arada belirtmem gerekir.Mutfak tartımı rejim yapmadığım dönemlerde hiç kullanmıyorum( Kullanmak işime gelmiyor :))
mutfak tartısı ben de düşünüyorum. hem bir tarif denerken falan gr veriyorlar, o zaman da kullanabilirim. seninki hangi marka canım?
70'e insen herkes çok zayıf bulur bence seni. boy kaybediyor çünkü. bir de iri kemik falan derler ya vücudun öyleyse 75 falan da hoş durur.
işte ben de çok su içmek acaba böbrekleri yorar mı diyorum? yalnız 3 lt su çok da fazla değil. en azından ben şimdiye kadar çok sıkıntı yaşamadım:)
o tatlı çikolatalara hep beraber dikkat edicez canım. takımın faydasını görürsün inşallah.
i
hoşgeldin canım canım fark ancak yediklerin az,spor ve düzenli su tüketmeyle alakalı.kızlar nasılsınz.gününüz nasıl geçiyo.ben yeni geldim işten.menümü akşama toptan yazarım. ben bu gün ara öğünümü evde unutmuşum. çubuk kraker yedim yarım paket.2 tane de çay içtim şimdi de yemeğimi yedim.ama ben ne zamandır dikat edeyorum ama tartıya çıkınca fark yok gibi gözüküyo.mralim bozuluyo.acaba spor çok yapamıyorum ondan mı ki.
sakaleynmaster arkadaşıma yazmıştım ama acele yazdığım için yanlış yanlış yazmışım .düzelteyim
arkadaşım en güzeli. ben diyetisyenle 12 kilo verdim 2 ayda , 4-5 ayda gei aldım. evdeki kendi düzeninde kilo verebilirsen en güzeli ve kalıcı olan o oluyo.
arkaaşım en güeli oben diyetisyenle verdim 4-5 ayda gei aldımevdeki kendi düzeninde kilo verebilirsen en güzeli ve kalıcı olan o oluyo.
evet evde kendi uyguladığımız yöntme daha iyi..ben bu uygulamayla geçen sene 73.750den 61 kiloya düşmeyi başardım hemde sıkılmadan yorulmadan 4ay
gibi bir sürede ama işte bu kış başında oğlumun sürekli huysuzluğu gece uykusuzluğu tekrar düzensiz beslenme alışkanlığı edinmeme sebeb oldu( ama yedikelrimi yazsam yine az almışsın dersiniz..tek örnek vereyim kocamn bir yaş pastayı tek başıma bir gece de bitirmek gibi desem inanan abartısız böyle saçmalıklar yaptım..
sabah:uyanınca 2 yk elmalı sirkeyi ılık bir bardak suya koydum çay kaşığı ucuyla bal karıştırdım yudum yudum içtim.
1 kaynamış yumurta,1 kepek ekmek uno light,yanında 2 süzme yeşil çayı bir kupaya koydum ancak rengi koyulaştı kahvaltımı yaptım.
öğlen:3 tane minik çigköfteyi elim kadar lavaşa bir marul ile sardım yedim.limonda sıktım
sonrasında 1 dilim pasta 4 parmağım kadar büyüklükte,sonra yedim de pişman oldum
koridorda seri şekilde 40 dakika yürüyüm çok iyi geldi.
şimdide sizlere yazarken 2 tane 5i1 yerde çayı bir kupa kaynar suyla buluşturdum az demlensin içiçem ödem var sanki bugün özellikle öğle menümden dolayı bol yürüyüş ,egzersiz,mekik ve akşamda hafif bir kahvaltıyla geçiştireceğim kalorik olarak en aşağı seviyede olsun.
sabah tartıldım kilo almamışım ,cumaya yaklaşıyoruz 3 gün dikkat ediyorum tabiki
hoşgeldin canım.kızlar nasılsınz.gününüz nasıl geçiyo.ben yeni geldim işten.menümü akşama toptan yazarım. ben bu gün ara öğünümü evde unutmuşum. çubuk kraker yedim yarım paket.2 tane de çay içtim şimdi de yemeğimi yedim.ama ben ne zamandır dikat edeyorum ama tartıya çıkınca fark yok gibi gözüküyo.mralim bozuluyo.acaba spor çok yapamıyorum ondan mı ki.
ay düşünceli arkadaşım benimnapayım kız daha çok mu özensin arkadaşımız
çavdar ekmeğini ben de çok severim. lezzeti hoşuma gidiyor. bir de alman üsğlü çavdar ekmeği diye sattıkları ekmekler var marketlerde, o da çok hoş.beyaz ekmek yerine çavdar ekmeği aldım..zaten ekmeğin içini yemeyi sevmem..çeyrek ekmek ama nasıl desem çok minikti..amam çavdar benim favorim..
öğle menüm..
2 dilim çavdar ekmeği çok değilmi((
5 kaşık sulu köfte yarım kase yoğurt..
ikindide 1 portakal ve ikiniic arada yeşil çay içeceğim..:=))
arzum ürünlerini ben de severim. fiyatı da uygunmuş sen aldığında. denk getirdiğimde ben de alayım inşallah.Benim tartım Arzum marka.Yaklaşık 1.5 sene önce aldım.Şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım.Fiyatı da uygundu.30 liraydı yaklaşık olarak.Rejim sırasında kullanmak iyi oluyor.Mesela ara öğün yiyeceğim,1 kocaman muz yiyorum normal şartlarda.Oysa yemem gereken porsiyona bir bakıyorum meğerse yediğimin 5'te 1'ini yemem lazımmış.
Bu arada belirtmem gerekir.Mutfak tartımı rejim yapmadığım dönemlerde hiç kullanmıyorum( Kullanmak işime gelmiyor :))
evet o birsürü dyet bisküvisi vırı zıvırı bende almıştım ama bıraktım..hayatımzıda sürekliliği olacak şeyler değil..inşallah gidecek canım.
h.
benden mi tırsıyorsun:) kaçamak yapmanı engelliyorsa tırsabilirsin tatlımvalla rabiş senden nasıl bir tırsıyorum biliyon mu sanki ben kaçamak yapınca sende kilo alacakmışın gibi sonradan çok pişman oluyom yada utanıyom çok yedim kaçırdım ya da bana güvendiğini söylemiştin senin sözünün üstüne kaçamak yapiyom diye üzlüyorum ama en azından kaçamak yapınca sporla eritiyorum asla durdurmuyorum bu arada eşim akşam yemekten sonra hemen derse oturuyor arada geliyor 10-15 dakika bizle takılıyor tekrar ders başına gidiyo o arada ben mekik çekiyorum egzersiz yapıyorum oklava hep kanepenin altında orta büyüklükte daha görmedi diyebilirim
yalnız o hoşbeşler pek masum değil. ben bugün oğluma ülkerin ona benzer ürün olarak çıkarttığı bolero'dan aldım. 160 gr'lık paket. 100 gr'ı 500 küsür kaloriymiş o gofretin. içinde kaç tane var bilmiyorum ama 160 gr'lık paket 800 kaloriyi buluyor. sen de paket duruyorsa 4 adet kaç kalori ona bak istersen.meraba kızlar öğle yemeğim 1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek. 12- 12 buçuk arası yedım. dışarı çıktım ardından 15 dk önce geldım. gelınce ara öğün niyetıne 1 fıncan çay ve 4 parça gofret yedım. şu hoşbeş gofretlerden. hani 9katlar vardı ya onlardan 2 tane gibi düşünün
böyle pastalara rağmen bu kadar kilo alarak kurtulduysan metabolizman iyi çalışıyor demektir. işte şimdi bu metabolizmayı kullanarak kilo verme zamanı canım.evet evde kendi uyguladığımız yöntme daha iyi..ben bu uygulamayla geçen sene 73.750den 61 kiloya düşmeyi başardım hemde sıkılmadan yorulmadan 4ay
gibi bir sürede ama işte bu kış başında oğlumun sürekli huysuzluğu gece uykusuzluğu tekrar düzensiz beslenme alışkanlığı edinmeme sebeb oldu( ama yedikelrimi yazsam yine az almışsın dersiniz..tek örnek vereyim kocamn bir yaş pastayı tek başıma bir gece de bitirmek gibi desem inanan abartısız böyle saçmalıklar yaptım..
afiyet olsun.hani nluler dıyor ya yasam tarzım bu benım ...........
aslında yasam tarzı olmalı ....
dun arkadas 12 kılo vermıs ama emzırırıken dıyet yapmıs sutu gıtmıs
kızlar sabah 1.5 dılım ekmek 1/2 dılım beyaz peynır 5-6 tane kızarmıs patates
ama sekrsız acık cay
ara yok
oglen 5 yk nohut yemegı 1 dılım ekmek 1 kase yogurt
ara 1 elma
akşam tekrarlarım tabı yuruyusumede yazarım
ay yıldız
pasta kotu olmus ama ınsan dayanamıoo anlıyorum yedıkten sonra ıse pişmenlık sarıyor
en ıyısı eve hamur işi sokmamak hafta sonu ıse dısarı cıkmadan once tok karnına cıkmak atıstırmayı onluyor ama pastaya hayır dıyemıyorum
dun akşam yemedım
kandıl dolayısı ıle arkadasta toplandık
1 dılım kabak tatlısı 1 gul borek 1 kase asure yedım çok uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?