Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada bende kansızlık var sanırım sürekli üşüyorum eşim de sana pekmez alalım dedi. ama pekmez benım boğazlarımı yakıyo tahinle karıştırsam da çok mu kalorili olur:26: aslında zaten bı tatlı kaşığı keser ama napsam bilemedim nasıl tüketeyim sizce pekmezi? şu üşümelerim bitsin istiyorum .

sirkeli su da midemi yaktı bal karıştırmak gerekirmiş midede sorun olmasın diye ya bal alacam şimdi sadece sirkeli suya katmak için. hem bal hem pekmez de nasıl olacak bilmıyorum kı sağlıklı olalım diye kilo almak istemiyorum:44:

pekmez yerıne demır ılacı al bebdede vardı 8 ay içtım demır depolarım doldu
sımdıdede adet zamanları gunde 2 tane ıçıyorum sorun olmuyor pekmez kilo yapıyor

gunaydın herkese dun ıç yuruyemedım ama 100 mekik cektim sabah 1 avuc evde kurutulmus tas gıbı tadı az olan kuru kayısı bol su
ara kase yogurt
oglen 4 yk pırasa 1 dılım ekmek kucuk kase yogurt
ara 1 elme
akşam 4 yk pırasa 1 kase yogurt çorbası
gece meyve
oglus ızın verırse yuruyus

ayyıldızım bütün gün durmuşun akşama turnayı gözünden vurmuşun .
akşamki menüyü öğlenleyin yeseydin daha güzel olurdu bence.
ya ben öyleyimdir işte nokta atışı yaparım aslında pilavla aynı anda yemedm ekmeği yemekten yarım saat önce elime alıp alıp yedim zaten el kadar el kadar

afiyet olsun canım

canım bulgurdan yapılan bir yemek soganları kavuruyorum yeşil biber de koyuyorum en son domates rendesi ondan sonra et suyu ve bulgur katıyorum çok aşırı katı olmucak bu pilav ve üstelik çok zengin sebzesi var ben kırk yılda bir yapar yerim bu arada ekmek yemekten yarım saat önce yendi bugün tarihi bitti yarısı duruyor çöpe gidicek sanki aslında dolapta duruyor bugünde 2-3 tane yiyebilirim ama ben yedikten sonra eritiyorum kalmıyor kilo hasta olduğum için su topluyor vücudum sanırım orjinal çay içiçem sabah tartıldım ben de kilom 100 gr inmiş ne iş diyom kendim kendime sanırım 1 haftadır öğlen kalkıyorum ondan olabilir du bakalım yarına kadar ödem falan varsa onlarıda atayım.

kahvaltın güzel canım tostta yağsızsa ohh misss .
güzel olmuş canım kararında gördüm menünü keşke bende senin gibi idareli olabilseim.

bu sabah aynı
1 adet yumurta
2 adet zeytin..
1 dilim çavdar ekmeği..
adaçayı ve karışık meyve çayı içine yarım çay kaşığı zerdeçal katıp içtim..
öğle menüm balık salata..
balık kaç tane yedin canım ?

ay valla dün oyle oldu neyse daha iradeli olurum

canım kendin yapsana çorbayı hazırlar pek bir hoş olmuyor katkı maddesi çok çünkü
afiyet olsun canım pogaçaya bayılırım ohh mis sıcak sıcak ye çayla

güzel olmuş menü ama sigara börekleri yağlıcaysa kötü olmuş .
tuzlu fıstıkta su toplar vücudunda aha bende canım istedi gene

hımm bak o pilavı bıde baldo pirinçle dene bol taze soğan la zeytinyağlı yap mükemmel oluyor. bahar pilavı diyoruz bız. domates taze soğan bol nane kekik vs. koyuyorsun içine. ama tabı bunu istediğimiz kiloya ulaşınca yapalım şimdilik bulgur harıka bi seçim ama tereyağı yok zeytinyağıyla

bu arada tost yağsız ve kaşarsız canım. beyaz peynirle yapıyorum hem bayat ekmekler değerleniyo.
sabah belimi ölçtüm 73
kalçamı ölçtüm 95
çokmu kötü durumdayım ya

dur kız okadar spor yapıosun eriyecek az sabır hepsi birden gitmez kı şekerim. kaç yıldır yer etti vucutta yağcıklar hemen ayrılamıyorlar bizden

Son düzenleme:
sabah bi kalktım ne göreyim. dün erzak vermişler işyerınden 4 halka sucuk da var içinde. allah razı olsun onlardan. bi baktım dün aldığım ekmeyin yarısı yok sucuğun birinin de yarısı yok. benim eşek kocam gecenin 2sinde yarım sucuğu kızartıp yarım ekmekle yemiş. tavayı da bana bırakmış gelde çıldırma şimdi. ben bu adamın beslenme düzenini nasıl değiştirecem bilmiyorum kı ya sağlığından olacak bu gidişle allah korusun

Son düzenleme:
günaydın kaptan
anne olunca önce evladını düşünüyorsun tabi önce o doysun
afiyet olsun canım.
markete tok karnına git he aç gidince her şeyi alası geliyo insanın
kolay gelsin
günaydın hayatım.
valla nihancım 3 yaşı bitti bitecek,artık kendi yesin istiyorum yoruldum 3 senedir yedir. farettimki akşamları ona yemek yedirme derdim olmasa daha az yemek yicem gerçekten zor oluyor yaa.
sana tavsiyem çocuk olunca 1 yaşında ver eline kaşığı yesin dursun,rahat edersin.ama iştahsız olursa yani benimki gibi sevmediğine elini sürmeyen bir çocuk olursa ozaman ben gibi devam edersin yedirmeye. markete sanırım aç gidecem ama yok yinede saldırmıyorum hayatım. abur cuburun önünden transit geçiyoum ama sağolsun eşim alacağını alıyor.
sağol canım sanada kolay gelsin.
canım,bu durumlarının biraz olsun düzelmesini istiyorsan,bizlerle biraz daha paylaşım yapmalısın. neyneysenin dünkü gözlemlerini okumalısın. :13:
gelelim yediklerine, dün sürekli karbonhitrat olmuş,bugün proteinle dengelersen iyi olur. ara öğünle meyve ve süt tavsiye edrim.akşam mümkünse sebze yemeni tavsiye ederim şeker.
ah asuman ah nerden çıktı o sigara börekleri,neyseki minikmiş.
akşamda 1 tabak patatesli bezelye yerine yarım tabak yeseydin daha iyiydi,yanına salatada tüketebilirdin. (yeşiilliğim yok)
tuzlu fıstığı görmemiş olayım,birdahakine yeşilçayda kurtaramaz seni.

olmasaydı iyiydi ama kız getirmiş okadar yememek olmuyo tabı üçünü birden yemeseydim olurdu oburum işte obur pis boğazım
oburum işte obur pis boğazım adlı şarkısıyla seyyah top 20 de 1. sıradaaaaa

canım benim bendede kansızlık var gibi ama dr her gittiğimde değerlerim normal çıkıyordu. gerçi doğum yaptıktan sonra dahada iyiyim. ama yinede ellerim ayaklarım soğuk olur.
pekmezi 1 çay bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı karıştırıp içebilirsin. daha iyi olur diye düşünüyorum. ama sanırım dombili yazmıştı,demir ilacıda kullanabilirsin tabii dr tavsiyesiyle.
bu arada esprilerime kızmıyorsun değilmi balım
selam dombili. canım 100 mekik için tebrik ediyorum seni.
dünkü beslenmede süper afiyet olsun.
ama sabah kahvaltı etmemişsin canım niyekii. :44:
güzel olmuş menü ama sigara börekleri yağlıcaysa kötü olmuş .
tuzlu fıstıkta su toplar vücudunda aha bende canım istedi gene
valla hayatım,yağına tuzuna bakmadım gözümü kapadım yedim,ama inan çok yağlı olsaydı midemi kesinlikle rahatsız ederdii.
sus kız rabia duymasın ne fıstığı,yok fıstık mıstık.
sabah belimi ölçtüm 73
kalçamı ölçtüm 95
çokmu kötü durumdayım ya

amann süper yaa benden çok iyi durumdasın,keşke bende olsam öyleeee.

canım çok kotu degılsın ama bıraz bel kalın kalıyor gobek mı var ? be olculerımı yazsam ooooooooooooooooo dudagın ucuklar hıç yazmıyorum
anladım canım o zaman ben bel çalışayım dişe dokunur bir akşam yemeklerim oluyor arada tek tük pastavs kaçıyor ama düzenli mekik ve yürüyüşümü ve bol suyumu içiyorum ne kadar zor gidiyor benden ya .birçok kişiye bakıyorum daha çok kalorili besleniliyor ve sporda yapmıyorlar onlar şık şık veriyor napcam ben ya :26: göbek bu hafta biraz şişkin 10 gün sonra adet olucam sence ondan olabilir mi ne bilim bu hafta biraz geceleride uyumadım öğlene doğru uyandım derken hastalıkta kaptım ilaçlar falanda kullanıyorum du bakalım yarın 58.2 ya da 58.3 olmam gerekiyordu hesapta belki birşeyler değişir.

pirinç pilavlı dediğin bizde havuç,patates,domates ile birlikte falan olunca acem pilavı oluyor o da çok harika ama bulgur daha kalorisiz ondan tercih ettim aslında hiç pilavla ekmek birarada yemem dünde ekmek yarım saat önce yedim canım istedi sanırım.tost severim bende kaşarlı olcak ama yağsız demi iyi etmişsin ekmekler için ben beyaz ekmek yemedğim için sürekli bizim sitede ördek tavuk falan var onlara yolluyorum aldırtmıyorum bu seferde eşim kepek ekmekle doymuyorum ben diyor yapıyoruz spor mu neyse artık ericekse 1 aya kadar erisin valla hiç morelim kalmadı .

ay bırak yesin ne kadar leziz gelmiştir bir sorsan ohooo bende çok yapardım of ya harika oluyo biliyon mu ekmeği kes içine sucukları kendi yağıyla piştikten sonra koy birde azcık yağlarındanda damlat otur sıcak sıcak ısıra ısıra yee şahin sucuk alsın kasaptan manayaggg oluyor onların sucuğu

Son düzenleme:

mğdurum mağdurum da mağdurum ayy çok güldüm

canım aynen benim değerlerim de tam sınırda çıkıyor. doktora gidiyorum üşüyorum falan diyorum. kansızlık var sende kesin yüzünde solgun diyo tahlıle gönderiyo. biz göçmeniz oyuzden soluk benizliyizdir :) yüzümü gören sende kansızlık mı var kireç gibisin diyo :)) ama tahlıllerde bişey çıkmıyo. doktor demir ilacı varmıyo oyuzden hepsi pekmez ye bol sebze meyve tüket diyo. benım yediğim meyvenın de httı hesabı yoktur oysakı. bide suya karıştırıp deneyeyyım bakalım.

adcım kendını eleştırmen ne kadar güzel aferım teşhislerin çok doğru

ay adcım aşkolsun kızarmıyım hiç çok hoşuma gidiyo

geçmiş olsun benim kızımın doktoru kan yapması için sadece kırmızı et öneriyor gerisi hikaye diyor pekmezin sayısız faydası olduğunu fakat kan yapmada kırmızı etin yerini hiçbirşeyin tutmayacağını söyledi. Bi dene istersen günde iki köfte yeterli olur

cano benim de kan problemim vardı çok üşüyordum aynı senin gibi pekmez hak getire tahin sadece susam yağı demek bence sen en iyisi ferra sanol yazdır günde bir tane al kan değerlerin bir düzene çıksın sonrada kan yapan şeyler ye pekmez kan yapmaz enerji verir demişti dokturum.
değerlerin kaç bu arada bir baktır bakalım.sirkeli suyu ben bıraktım sirkeli su ile ilgili biraz araştırma yaptım ve gebe kalmak isteyen bayanların sirke içmesi çok zararlıymış diye kestim ben .
Bir kısmı da yanlış beslenme yüzünden yakalanmış olabilir. Çünkü hadis-i şerifte buyuruluyor ki:
(Gelin, ilk hafta yoğurt, ayran, sirke, turşu ve ekşi yememelidir! Bunlar çocuk olmasına engel olabilir. Sirke yiyen kadının hayz görmesi zahmetli olur ve hayzı düzensiz olur. Ekşi elma yemek hayz kanını keser. Bu da başka bir hastalık meydana getirir.)

selamlar ben anca gelebildim. Kızımı uyuttum yürüyüşümü yaptım 3.5 km e anca değil mi?
Kahvaltımı yazayım
1 kase nesfit kırmızı meyveli
1 fincan şekersiz çay

Yürüyüşten sonrada limonlu soda hazırladım kendime onu içiyorum şu anda öğlene de çorba içerim

buzlukta köftem hep vardır aslınd . ama hergun de çok gelmez mı kı. bu sene kurbanda kayınvalıdem et vermeye çalıştı aptal gibi ben almadım az bişey getirdik oda bitti. alsaydım atsaydım buzluğa yerdeık şimdi. tecrübesizlik işte

bir daha deki anne oğluna et yetiştiremiyorum de alıverh hepsini

bacım ıspanak al güzelce mini mini doğra haşlamadan börek yap ye birebir vitamin bende evde var yapacağımda hamur işi olunca elim gitmiyor offf .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…