- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
bu arada bende kansızlık var sanırım sürekli üşüyorum eşim de sana pekmez alalım dedi. ama pekmez benım boğazlarımı yakıyo tahinle karıştırsam da çok mu kalorili olur:26: aslında zaten bı tatlı kaşığı keser ama napsam bilemedim nasıl tüketeyim sizce pekmezi? şu üşümelerim bitsin istiyorum .
sirkeli su da midemi yaktı bal karıştırmak gerekirmiş midede sorun olmasın diye ya bal alacam şimdi sadece sirkeli suya katmak için. hem bal hem pekmez de nasıl olacak bilmıyorum kı sağlıklı olalım diye kilo almak istemiyorum:44:
ya ben öyleyimdir işte nokta atışı yaparım
ayyıldızım bütün gün durmuşun akşama turnayı gözünden vurmuşun .
akşamki menüyü öğlenleyin yeseydin daha güzel olurdu bence.
afiyet olsun canımgünaydın kızlar
dün öğlen yemeğim
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 yk buldpr pilavı
3-4 yk kadar cacık
akşam yemeğim
patates oturtma yarım tabak
1 dilim ekmek
2yk yoğurt
sabah kahvaltım
2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir zeytin
canım bulgurdan yapılan bir yemek soganları kavuruyorum yeşil biber de koyuyorum en son domates rendesi ondan sonra et suyu ve bulgur katıyorum çok aşırı katı olmucak bu pilav ve üstelik çok zengin sebzesi var ben kırk yılda bir yapar yerim bu arada ekmek yemekten yarım saat önce yendi bugün tarihi bitti yarısı duruyor çöpe gidicek sanki aslında dolapta duruyor bugünde 2-3 tane yiyebilirim10 yemek kaşığı mıayyıldızım naptın sen ayrıca meyhane pılavı da nasıl oluyor kı? güzelse bende yapayım kocişe
afiyet olsun tatlım gayet düzenli beslenmışşsın. ara öğün göremedım ama meyve de yok
bu arada dün eşime erzak vermişler işyerinden iki koca poşetle geldi eve. bil bakalım içinden ne çıktı ?
koca bi paket helvaaaa
kahvaltın güzel canım tostta yağsızsa ohh misss .günaydın arkadaşlarrrrrrrr dünkü menüm
sabah 1 kase nesfit( bunu kaşıkla ölçmek hiç aklıma gelmedı. hep aynı kaseye koyuyorum ve tam doldurmuyorum üzerine de göz kararı süt döküyorum)
ara 1 kuru incir biraz siyah kuru üzüm
öğlen yarımdan biraz fazla simit 1 fincan çay birazcık peynir
akşam 1 servis kaşığı ıspanak 3 yemek kaşığı yoğurt. ekmek yok :)
yemekten sonra arkadaşım çaya geldı. gelırken ekler getirmiş.
2 bardak çay 3 minik ekler( saat 7de yedim) bide 3 yada 4 tane kabuklu badem yedim. o yasaklı gofretlerden de koydum tabağa ama elimi bile sürmedim
meyve yemeği unuttum ya dün. iki gündür de 2 litre su içiyorum ortalama
bu sabah da 2 dilim ekmeye peynirli tost ve 1 bardak süt
ayrıca sabah kalktığımda aç karnına tarrıldım. tartıda rakam çokk houma gitti demekki geçen hafta adet olduğum için okadar fazla çıkmış kilom. ama ben o rakamı normal kıyafetlerim üzerimdeyken görmek istiyorum incecek pijamalarla değil o yuzden diyete devammm
güzel olmuş canım kararında gördüm menünü keşke bende senin gibi idareli olabilseim.günaydın..dün sabah menümü yazıp çıkmıştım..evde ufak değişiklikler yaptığımız için sürekli dışardayız..:))
dünkü menümün devamı..
ara 1 adet yeşil elma.
öğle
1 adet haşlanmış tavuk bagget
yarım haşlanmış patates
ve salata..
arada 1 kase yarım yağlı yoğurt içine yrm tatlı kaşığı pul biber ve zerdeçal tozu..
akşam balık tava ve salata..1 dilim çavdar ekmeğii..
balık kaç tane yedin canım ?bu sabah aynı
1 adet yumurta
2 adet zeytin..
1 dilim çavdar ekmeği..
adaçayı ve karışık meyve çayı içine yarım çay kaşığı zerdeçal katıp içtim..
öğle menüm balık salata..
ay valla dün oyle olduiçeriğini yazayım canım: fındık, badem, dut kurusu ve biraz çekirdek:78:
ah ah dövücem seni bak. akşam çok yüklenmişsin. 10 yk pilav ne demekhadi yedin onu diyelim yanında niye ekmek yedin ekmek+pilav denklemini hayatımızdan çıkarıyoruz. direk kilo demek çünkü, kaçarı maçarı yok. bundan başka spor+su çok güzel
canım bu ara miktarı çok değil. zaten ara öğünde yediklerin de çok değil. vücudu aç bırakmamışsın ki bence önemli olan da bu. spor da eklesen süper olurdu. yine de kurdela alır bu menü
teşekkür ederim:87:
ben 1 yıl kadar beslenmeme dikkat etmeyerek spor yaptım. zayıflama şeklinde olmasa da muhakkak faydasını görüyorsun. vücut şeklin düzeliyor ve bahsettiğin gibi yağ oranın düşer. diyet ne tek başına sporla ne de tek başına yediklerine dikkat ederek olmuyor maalesef. inşallah mayısta geldiğinde beslenmene de dikkat edersin. gerçi annenler en sevdiğin yemekleri hazırlar ama :)
regl düzensizlikleri olumsuz etkiliyor maalesef. inşallah bu ay da yaşamazsın.
güzel olmuş, afiyet olsun nihancım.
yalnız ben patates yemeğiyle ekmek yemeyi anlamıyorum. :44:
ah o ekler olmasaydı ne güzel menüydü.
afiyet olsun canım, dışarda olmana rağmen güzel menü tutturmuşsun. hayırdır ne tadilatı yapıyorsunuz?
afiyet olsun.
bende de zerdeçal var bol miktarda. kilo vermeye artı bir katkısı mı var? 2 gündür zerdeçal eklemişsin.
canım kendin yapsana çorbayı hazırlar pek bir hoş olmuyor katkı maddesi çok çünkükızlar selam sabahdan berı sıteye gıremedım pc ıle ılgılı bı sorun var sanırım hata verıyordu nıhayet gırdım :) kızlar bady yapan bı arkadasım var benımde zayıflamamda sporumda yardımcı olucak sormak ıstedıklerın varsa sorabılırsınde dedı sızınde olursa bana soyleyın bende kendısıne sorarım kendısıde yarışmacı vucut geliştirmede çok ıyı falan faydası olur bizlerede elbette...
Hastalığım geçti şükür evde yatıyordum bugun bomba gıbıyım hemde spora gıdemediğim için sinirliydim bugün spora gidiceğim içinmidir bilmem kendimi enerjik ve mutlu hissediyorum :) bol bol suyumu almaya başladım markete gidip yoğurt falanda alıcam miniklerden
Sabah : 1 knorr hazır çorba
bu işyerinde alternatif oturtmaya çalışıyorum kızlar yapıcak bişi yok şimdilik bakalım umarım oturur
afiyet olsun canım pogaçaya bayılırım ohh mis sıcak sıcak ye çaylaselam kızlar.
inşallah herkesler iyidir. çok şükür bende iyiyim. birazcık uykum var.
epeydir sabahları erken kalkıyorum,kahvaltı edebilmek için. sabah 6.30 ayaktayım. zaten normaldede böyleydik sabah erken uyanıp işe gitmeden önce kahvaltımızı yapardık ama kış gelince birde oğlum geç uyanmaya başlayınca işe gitmeden 15 dk önce kalkıp,apar topar hazırlanıp çıkıyorduk evden. çok şükür yine düzene girdik. oğlumuda kaldırıyorum,hepberaber kahvaltı ediyoruz. hem ayılmış oluyorum iyi oluyor gerçekten. gerçi ben oğluma yedirmeye çalışmaktan kendim doğru dürüst edeme ama bazen eşime satıyorum o yediriyor bende apar topar yiyorum işte.
bu sabah 1 dilim ekmeğe klasik kahvaltı yaptım. ara 1 fincan yeşil çay. (uzun zaman sonra ilk defa)
birazdan tekrar içeceğim.
evdede pek kahvaltılığımız kalmadı. sadece kahvaltılık değil yemeklik de birşey kalmadı tamtakır kurubakır. hafta sonu market yapıcaz. bu akşamda oğluma poğaça yapıcam.dün akşam poğaça istedi kuzum. böyle işte canlar. yetiştirmem gereken acil bir işş var. onu halledip tekrar burdaım.
güzel olmuş menü ama sigara börekleri yağlıcaysa kötü olmuş .16.02.2011
sabah kahvaltı.
2 dilim ekmek,peynir,reçel tereyağ ve haşlanmış yumurta.
ara yok
öğle saat 16.00 da yedim.
1 tabak mantar sote,1 dilim ekmek,3 kaşık yoğurt.
ara
2 ad minik sigara böreği (saat 17.30 gibiydi)
akşam
1 tabak patatesli bezlye
3 kaşık yoğurt
ara 15 ad tuzlu fıstık yeşil çay. :78:
meyve öğünlerim bu sıralar sıfır ama şu market olayını halledelim daha iyi olcek inşallah.
bu arada salı günü tartıda 57 gördüm ama bu sabah 56.6 dı.
sabah belimi ölçtüm 73
kalçamı ölçtüm 95
çokmu kötü durumdayım ya
hımm bak o pilavı bıde baldo pirinçle dene bol taze soğan la zeytinyağlı yap mükemmel oluyor. bahar pilavı diyoruz bız. domates taze soğan bol nane kekik vs. koyuyorsun içine. ama tabı bunu istediğimiz kiloya ulaşınca yapalım şimdilik bulgur harıka bi seçim ama tereyağı yok zeytinyağıylacanım bulgurdan yapılan bir yemek soganları kavuruyorum yeşil biber de koyuyorum en son domates rendesi ondan sonra et suyu ve bulgur katıyorum çok aşırı katı olmucak bu pilav ve üstelik çok zengin sebzesi var ben kırk yılda bir yapar yerim bu arada ekmek yemekten yarım saat önce yendi bugün tarihi bitti yarısı duruyor çöpe gidicek sanki aslında dolapta duruyor bugünde 2-3 tane yiyebilirimama ben yedikten sonra eritiyorum kalmıyor kilo hasta olduğum için su topluyor vücudum sanırım orjinal çay içiçem sabah tartıldım ben de kilom 100 gr inmiş ne iş diyom kendim kendime sanırım 1 haftadır öğlen kalkıyorum ondan olabilir du bakalım yarına kadar ödem falan varsa onlarıda atayım.
kahvaltın güzel canım tostta yağsızsa ohh misss .
:
sabah belimi ölçtüm 73
kalçamı ölçtüm 95
çokmu kötü durumdayım ya
günaydın hayatım.günaydın kaptan
anne olunca önce evladını düşünüyorsun tabi önce o doysun
afiyet olsun canım.
markete tok karnına git he aç gidince her şeyi alası geliyo insanın
kolay gelsin
canım,bu durumlarının biraz olsun düzelmesini istiyorsan,bizlerle biraz daha paylaşım yapmalısın. neyneysenin dünkü gözlemlerini okumalısın. :13:ben dün çok abarttm kahvaltı da yengen öğle yemeğnde yarım tabak mantı akşam makarna yedimama başka yemek yoktu naapiim ame telafi edcem bugün sadce 1 galeta yedim uyandığım dan beri bi bardakta nescafe sütlü
ah asuman ah nerden çıktı o sigara börekleri,neyseki minikmiş.16.02.2011
sabah kahvaltı.
2 dilim ekmek,peynir,reçel tereyağ ve haşlanmış yumurta.
ara yok
öğle saat 16.00 da yedim.
1 tabak mantar sote,1 dilim ekmek,3 kaşık yoğurt.
ara
2 ad minik sigara böreği (saat 17.30 gibiydi)
akşam
1 tabak patatesli bezlye
3 kaşık yoğurt
ara 15 ad tuzlu fıstık yeşil çay. :78:
meyve öğünlerim bu sıralar sıfır ama şu market olayını halledelim daha iyi olcek inşallah.
bu arada salı günü tartıda 57 gördüm ama bu sabah 56.6 dı.
oburum işte obur pis boğazım adlı şarkısıyla seyyah top 20 de 1. sıradaaaaaolmasaydı iyiydi ama kız getirmiş okadar yememek olmuyo tabı üçünü birden yemeseydim olurdu oburum işte obur pis boğazım
canım benim bendede kansızlık var gibi ama dr her gittiğimde değerlerim normal çıkıyordu. gerçi doğum yaptıktan sonra dahada iyiyim. ama yinede ellerim ayaklarım soğuk olur.bu arada bende kansızlık var sanırım sürekli üşüyorum eşim de sana pekmez alalım dedi. ama pekmez benım boğazlarımı yakıyo tahinle karıştırsam da çok mu kalorili olur:26: aslında zaten bı tatlı kaşığı keser ama napsam bilemedim nasıl tüketeyim sizce pekmezi? şu üşümelerim bitsin istiyorum .
sirkeli su da midemi yaktı bal karıştırmak gerekirmiş midede sorun olmasın diye ya bal alacam şimdi sadece sirkeli suya katmak için. hem bal hem pekmez de nasıl olacak bilmıyorum kı sağlıklı olalım diye kilo almak istemiyorum:44:
selam dombili. canım 100 mekik için tebrik ediyorum seni.gunaydın herkese dun ıç yuruyemedım ama 100 mekik cektim sabah 1 avuc evde kurutulmus tas gıbı tadı az olan kuru kayısı bol su
ara kase yogurt
oglen 4 yk pırasa 1 dılım ekmek kucuk kase yogurt
ara 1 elme
akşam 4 yk pırasa 1 kase yogurt çorbası
gece meyve
oglus ızın verırse yuruyus
valla hayatım,yağına tuzuna bakmadım gözümü kapadım yedim,ama inan çok yağlı olsaydı midemi kesinlikle rahatsız ederdii.güzel olmuş menü ama sigara börekleri yağlıcaysa kötü olmuş .
tuzlu fıstıkta su toplar vücudunda aha bende canım istedi gene
sabah belimi ölçtüm 73
kalçamı ölçtüm 95
çokmu kötü durumdayım ya
anladım canım o zaman ben bel çalışayım dişe dokunur bir akşam yemeklerim oluyor arada tek tük pastavs kaçıyor ama düzenli mekik ve yürüyüşümü ve bol suyumu içiyorum ne kadar zor gidiyor benden ya .birçok kişiye bakıyorum daha çok kalorili besleniliyor ve sporda yapmıyorlar onlar şık şık veriyor napcam ben ya :26: göbek bu hafta biraz şişkin 10 gün sonra adet olucam sence ondan olabilir mi ne bilim bu hafta biraz geceleride uyumadım öğlene doğru uyandım derken hastalıkta kaptım ilaçlar falanda kullanıyorum du bakalım yarın 58.2 ya da 58.3 olmam gerekiyordu hesapta belki birşeyler değişir.canım çok kotu degılsın ama bıraz bel kalın kalıyor gobek mı var ? be olculerımı yazsam ooooooooooooooooo dudagın ucuklar hıç yazmıyorum
pirinç pilavlı dediğin bizde havuç,patates,domates ile birlikte falan olunca acem pilavı oluyor o da çok harika ama bulgur daha kalorisiz ondan tercih ettim aslında hiç pilavla ekmek birarada yemem dünde ekmek yarım saat önce yedim canım istedi sanırım.tost severim bende kaşarlı olcak ama yağsız demi iyi etmişsin ekmekler için ben beyaz ekmek yemedğim için sürekli bizim sitede ördek tavuk falan var onlara yolluyorum aldırtmıyorum bu seferde eşim kepek ekmekle doymuyorum ben diyorhımm bak o pilavı bıde baldo pirinçle dene bol taze soğan la zeytinyağlı yap mükemmel oluyor. bahar pilavı diyoruz bız. domates taze soğan bol nane kekik vs. koyuyorsun içine. ama tabı bunu istediğimiz kiloya ulaşınca yapalım şimdilik bulgur harıka bi seçim ama tereyağı yok zeytinyağıyla
bu arada tost yağsız ve kaşarsız canım. beyaz peynirle yapıyorum hem bayat ekmekler değerleniyo.
dur kız okadar spor yapıosun eriyecek az sabır hepsi birden gitmez kı şekerim. kaç yıldır yer etti vucutta yağcıklar hemen ayrılamıyorlar bizden
sabah bi kalktım ne göreyim. dün erzak vermişler işyerınden 4 halka sucuk da var içinde. allah razı olsun onlardan. bi baktım dün aldığım ekmeyin yarısı yok sucuğun birinin de yarısı yok. benim eşek kocam gecenin 2sinde yarım sucuğu kızartıp yarım ekmekle yemiş. tavayı da bana bırakmışgelde çıldırma şimdi. ben bu adamın beslenme düzenini nasıl değiştirecem bilmiyorum kı ya sağlığından olacak bu gidişle allah korusun
anladım canım o zaman ben bel çalışayım dişe dokunur bir akşam yemeklerim oluyor arada tek tük pastavs kaçıyor ama düzenli mekik ve yürüyüşümü ve bol suyumu içiyorum ne kadar zor gidiyor benden ya .birçok kişiye bakıyorum daha çok kalorili besleniliyor ve sporda yapmıyorlar onlar şık şık veriyor napcam ben ya :26: göbek bu hafta biraz şişkin 10 gün sonra adet olucam sence ondan olabilir mi ne bilim bu hafta biraz geceleride uyumadım öğlene doğru uyandım derken hastalıkta kaptım ilaçlar falanda kullanıyorum du bakalım yarın 57.2 ya da 58.3 olmam gerekiyordu hesapta belki birşeyler değişir.
canım bıraz sabır mallesef yaglar kolay erimiyor ama kilon ıyı sanırım vucut sekillendirmeye calısıyorum
aslında pantolon falan giydiğimde göbeğim falan çok yok ve yanlarımda gitmiş dümdüz gibi birşeyim resim eklesek aslında daha güzel bir fikir olurdu basenlerim biraz var işte popo gitmiyo uff ne kocaman birşey :95: çok yatmamam lazım bende haftabaşından itibaren sabah erken kalkarım.bana morel verin ağlamak istiyorumanladım canım o zaman ben bel çalışayım dişe dokunur bir akşam yemeklerim oluyor arada tek tük pastavs kaçıyor ama düzenli mekik ve yürüyüşümü ve bol suyumu içiyorum ne kadar zor gidiyor benden ya .birçok kişiye bakıyorum daha çok kalorili besleniliyor ve sporda yapmıyorlar onlar şık şık veriyor napcam ben ya :26: göbek bu hafta biraz şişkin 10 gün sonra adet olucam sence ondan olabilir mi ne bilim bu hafta biraz geceleride uyumadım öğlene doğru uyandım derken hastalıkta kaptım ilaçlar falanda kullanıyorum du bakalım yarın 57.2 ya da 58.3 olmam gerekiyordu hesapta belki birşeyler değişir.
canım bıraz sabır mallesef yaglar kolay erimiyor ama kilon ıyı sanırım vucut sekillendirmeye calısıyorumaslında bu popo biraz genişlemesineydi sporlarla havalara kalktı off dikleşti sıkılaştı gibi bacaklardan veriyorum şimdi yanlara çalşcam bol bol .
ah asuman ah nerden çıktı o sigara börekleri,neyseki minikmiş.
akşamda 1 tabak patatesli bezelye yerine yarım tabak yeseydin daha iyiydi,yanına salatada tüketebilirdin. (yeşiilliğim yok)
tuzlu fıstığı görmemiş olayım,birdahakine yeşilçayda kurtaramaz seni.
oburum işte obur pis boğazım adlı şarkısıyla seyyah top 20 de 1. sıradaaaaa
canım benim bendede kansızlık var gibi ama dr her gittiğimde değerlerim normal çıkıyordu. gerçi doğum yaptıktan sonra dahada iyiyim. ama yinede ellerim ayaklarım soğuk olur.
pekmezi 1 çay bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı karıştırıp içebilirsin. daha iyi olur diye düşünüyorum. ama sanırım dombili yazmıştı,demir ilacıda kullanabilirsin tabii dr tavsiyesiyle.
bu arada esprilerime kızmıyorsun değilmi balım
:
bu arada bende kansızlık var sanırım sürekli üşüyorum eşim de sana pekmez alalım dedi. ama pekmez benım boğazlarımı yakıyo tahinle karıştırsam da çok mu kalorili olur:26: aslında zaten bı tatlı kaşığı keser ama napsam bilemedim nasıl tüketeyim sizce pekmezi? şu üşümelerim bitsin istiyorum .
cano benim de kan problemim vardı çok üşüyordum aynı senin gibi pekmez hak getire tahin sadece susam yağı demek bence sen en iyisi ferra sanol yazdır günde bir tane al kan değerlerin bir düzene çıksın sonrada kan yapan şeyler ye pekmez kan yapmaz enerji verir demişti dokturum.bu arada bende kansızlık var sanırım sürekli üşüyorum eşim de sana pekmez alalım dedi. ama pekmez benım boğazlarımı yakıyo tahinle karıştırsam da çok mu kalorili olur:26: aslında zaten bı tatlı kaşığı keser ama napsam bilemedim nasıl tüketeyim sizce pekmezi? şu üşümelerim bitsin istiyorum .
geçmiş olsun benim kızımın doktoru kan yapması için sadece kırmızı et öneriyor gerisi hikaye diyor pekmezin sayısız faydası olduğunu fakat kan yapmada kırmızı etin yerini hiçbirşeyin tutmayacağını söyledi. Bi dene istersen günde iki köfte yeterli olur
bir daha deki anne oğluna et yetiştiremiyorum de alıverh hepsinibuzlukta köftem hep vardır aslınd . ama hergun de çok gelmez mı kı. bu sene kurbanda kayınvalıdem et vermeye çalıştı aptal gibi ben almadım az bişey getirdik oda bitti. alsaydım atsaydım buzluğa yerdeık şimdi. tecrübesizlik işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?