Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet dosba inşallah iyidir çok zor günler geçiriyordur inşallah en kısa zamanda en güzel haberlerde tekrar gelir :85:
en güzel zamanlarıda geride bıraktığın için artık zamanın gelmiş canım hapın etkisi geçer zaten çok uzun süreli kullanımlar için yumurtalıkları dinlendirmek kontrole git bakalım bak seni bekliyorum ona göre

ocuk sahibi olmak .:.: www.dinimizislam.com :.:. cano bak burdan okumuştum aslında ne araştırıyordum bilmiyorum site hoşuma gitti az daha inlcelicem ama mutlaka.
bu arada ben yürüyüş yapamadım enese ıspanak kavurdum canım yedirdim sonra ilaçlaırnı verdim yatırdım ay beşiğide bana sallattırıyor inanır mısınız dedim yemek yedirirken artık senin yemen lazım olmuyor böyle enes çok büyüdün kocaman oldum dedim hayır anne diyor hadi mamma ver diyo

kurabiye yemiş rabişşşş kızzz yeşilçay güzel olmuş anacıam bir tane yumurta ye hergün 2 yumurtadan sen bir haftada 15 lik bitiyorsundur bence 1 tane ye daha idareli olur rabiş 2 fazla değil desede en uygunu bir tane

aynen bendede kansızlık var hala ilaç kullanıyorum bide iştahımı açıyoki hak getire1 aydır kullanmıyodum tekrar başladım ferro sanoldu sanırım adı pekmez falan işe yaramadı bende ilaç en iyisi yinede hala üşüyorum eller buz gibiii:84::84:

önceden haftada 21 yumurta yiyiodum günde 3 tane 2 ye indim inş azcık daha kilo verince 1 olcak diyetisyenede gitmiştim ama işe yaramadısormuştum günde 2 yumurta yiyorum diye olur ama yanında peynir yeme demişti ekmeksiz protein diyeti oluyo sanırım ama ben kurabiye yedimmrabişşten bende korkmaya başladım yaaasarmı keser mi nolurrr rabişimm kızmaa offf offf işlerim çok yoğun ya ben iki işte çalışıyorum kuyumcu ve emlak ikisi aynı kişinin olduğundan iki yere ben bakıyomyazık banaaa iki maaş mı istesem nee

kizlar gecmisin yarisina baktim, beni tebrik edenlere cok cok tsk ediyorum, insallah sizde kilocuklari verirsiniz :)

bu arada yeni katilan arkadaslarida yeni gördüm onlarada hosgeldin diyorum :))

tatlım sebze yemeği dediğin ne sebzesi? sonuçta papates de sebze pırasa da? ayrıca miktarlarını da yazman önemli canım. afiyet olsun senin kurabıyeler de benım ekler gibi olmuş bitanesi neyımıze yetmıyo 3 tane yıyecek ne varsa :))
bıde diyetısyen 2 yumurta ye ama peynır yeme demiş ama senın kahvaltıda 1 kk peynır var. tamam kahvaltılar çok önemlı ama abartmamak lazım sankı :44:
tamam şekerim bekle beni ya korkuttular benı yıne kk da gbelık forumuna baktım eğer doğum kontrol hapı etkısını kaybetmeden hamıle kalırsan düşük tehlıkesı falan oluyormuş dediler. ondan bı doktora gitmek istıyorum bız tedbırımızı alalım gerisi allahtan artık.
benımde öyle buz gıbı elim ayağım. bide habıre acıkıyorum . çabuk doyuyorum ama açlık bi giriyo elım kolum tıtrıyo kan şekerım düşüyo sanırım bu yıllardır böyle bende

bakalım oldu mu3 kurabiye çokk:18::18:ev kurabiyeside deill çok yedim biliyorummdayanamadım telfi edicemmmakşamda balık mı yesem
akşama balık güzel fikir canım.
aman aman o dışarı kurabiyelerinden uzak dur. kalori bambası onlar.

sonunda başardımm sayende tşk ediyoruummmm yuppiii
rica ederim şeker. katılımlarını bekliyoruz şöyle bomba gibi

ay ya ne güzel ıspanak kavurunca yiyen bir oğlun var. yedir ellerinle yedir, helaldir o çocuğa:) benimki daha ağzına koymuş değil. amuda kalkarak yedirsem yine yemez yani o derece.
ben yere yatak yaptım. ikimiz uzanıp orda yatıyoruz canım. önceden öğlenleri dizimde sallıyordum, şimdi onu da bıraktım. alışınca kabul ediyorlar.
ya bu yumurtayı sevmekle de ilgili sanırım. benim eşime günde 3 öğün yedirsen "tamam, yeter" demez. ferdici de seviyor sanırım:) ekmeği kesip bunu yediğine göre bence sakıncası yok diye yazmıştım. yumurtanın sarısı kalorilidir. beyazı ise kalorisiz denebilecek durumda.

kokrma kızsen yeni geldin, henüz kesmem. önce alıştırıyorum sonra kesmeye başlıyorum
valla şekerim 2 maaş olmasa da 1,5 istenir yani. biri kuyumculuk, biri emlak alakalı da değil. kaça çalışıyorsun sorması ayıp?

kizlar gecmisin yarisina baktim, beni tebrik edenlere cok cok tsk ediyorum, insallah sizde kilocuklari verirsiniz :)
amin amin meleğim.

canım bende 6 tane kullanmışım 14 tane kaldı ya öyle tadı gıcıkki birhoş oluyorum yuttuktan hemen sonra sendede hiç ağrı oluyor muydu gerçi bende gastrit var ama birde folik asit kullanıyorum şişkinliğim ondan bulantım ve agrılarımda kesin kan ilacından diyorum benim ellerimde yanıyor aksine

emlakçı işi rahat olur ama kuyumcuda çok yoğun sayılır mı pek bilmiyorum sen 2 rakamını çok seviyon anladım 2 yumurta 2 maaş hihi hadi bakalım zaman geçiyo yarın tarıtlıcaksın eğer kilo veremezsen üzülme diğer hafta ama yumurtayı bire indir bak hem peynirle yeme demiş sana ikiside hayvansal gıda çünkü sende gevrek yemeye başla yavaş yavaş istersen

cano öncelikle sen en fazla 2-3 ay kullanmışsındır sonuçta yıllardır uzun süren kullanımlar için geçerli o yumurta kalitesi düşük olduğu için bebekte anormallikler olduğu gerçek yumurtalıkları dinlendirmek için 3 adet görmek gerekiyor ama sen sonuçta yeni evlisin ve 2 ay dinlendirdim dedin diğer aydan sonra zaten eski kalitede olacaktır yüksek oranda en az etki olmuştur o kadar tırstma doktora gidince senden tahliller isticektir bol bol kan verceksin 3 bilemedin 4 tüp kadar .sen folik asite başlasana madem önümüzdeki aylarda bebek istiyorsun ben ocaktan beri kullanıyorum . 3 ay önce başlamak tavsiye edilen.

valla gülüm ben enese bir nokta atışı yapıyorum yemezse biliyor ki kızıcam sesimden dahi korkan bir çocuk o kadar etkili bir de hep çatalın az ucuyla gösteriyorum 5 kaldı 4 kaldı aha bitti hoppala falan araba alıcam sana oyun alanına götürücem diyorum zaten her haftasonu yaptığmız şeyleri sayınca hem o yiyor hem sözümü tutmuş olarak enesin kafasındda dediğini yapan bir anne profilini çiziyorum.
rabişimden korkulmaz ay yufka yüreklim az kızıyo ama sonra güzelce motive ediyo oy oy

ya kızlar bu arada ne dicem enes şimdi kelimeleri yaklaşık bir bucuk aydır tekrar etmeye başladıya bu her dediğimi tekrarlııyor cümle olarak çok az kullanıyor akıl verin şimdi napım bol bol konuşuyorum aynı bizim gibi konuşmasını beklemiyorum ama kitaplardan kelime kelime anlatıyorum hikaye okuyo babası 4 yaşına kadar güzel konuşur mu :26: çok şükür dili çözüldü bu f,h,ş,s, bu harflari daha tam çıkartamıyor bir de bazı şeylere hep aynı şeyi söylüyor su diyor ama hala şı şı şı
ve ş harfini şule diyorum demiyor

pul biber önerisi için teşekkürler canım:81::81::81:

zerdeçal ve zencefil metabolizmayı hızlandırıyor...1 hafta içtiğniz yeşil çayınıza 1 çay kaşı ucu kadar ekleyip için vücudunuzdaki farkı hemen görürsünüz..
inşallah canım.:13:
:13:
oldukça güzel haber..teşekür ederiz..geçmiş olsun.
sabah kahvaltısı günün en önemli öğünü..kahvaltılı günlere geri dönmeniz çok iyi olmuş..
full karbonhidrat ne yaptın diyeceğim başka yemek yoktu demişsin..yanıda yoğurt tüketmeyedin bari..

menün güzel..
56.6 de çok güzel neden beğenmedinki..?:44:

dizim başladı entrikalı hohoho fox tv de izleyenler var mı ya pek tasvip etmiyorum ama bir kere izleyince meraktan bakıyorum öpüyorum hepinizi.

evde tadiat değil ufak eşya değişimleri yapıyoruz yeniliyoruz daha doğrusu....önce yatak odamızı halettik..sırada oturma odası vardı onuda halletik sayılır..kaç gündür..mobilya halı felan bakmaya çıkıyoruz
bugün ilk ara öğünüm 1 adet portakal..
öğle balık +salata..
ikinci ara zencefilli yeşil çay.
akşam sebze çorbası..(mecburen hazır çorba yapıcam.)
şu ana kadarda 1.5 litre suyumu içtim..spora hala başlayamadım :26:

tmm balık yicem karar verildi
maaşım 700 ya işi öğrendim 2 buçuk yıldır aynı işteyim bak yine 2 çıkmakta istemiyorum ama yoğun oluyoruz inşaat ta var

sebze karışık içinde patlıcan kabak havuç ben yaptımtmm 1 e indircm artıkk zaten bu ilk haftam olduğundan yağ deil vücut suyunu atıyodur muhtemelen.
kansızlığa gelince aslında doktorlar tedavi den önce nedenini araştırmalı ya ilaç veriyo 2 ay sonra gel olmazki ama bi baksalar niye ha bire düşüyo bu meletbenimki sanırım bebekken inek sütünü çok içmektenn anne sütü hiç emmedimyazık banaaa

seyyah2806 madem bebek düşünüyorsunuz ilk yapmanız gereken folik asit kullanmaya başlamak..bu hapı bırakır bırakmaz hamile kalmayın sözü ne kadar doğru doktoruna sormalısın..ama sana tam burda hapı bıraktığı ay hamiş olan birisi olarak yazıyorum..şu anda 1.5 yaşında oğlum var..ama ben 3 ay önceden foliğe başlamıştım..ve bu hapı bırakıncayla 3 ay sonra gebe kalabilirsin konuları bende tutmadı..:)))

hah istediğimde buydu gülmeniz sağolasın canım benim,esprilerime kızmayacağından emin olduğum için yazıyorum ama hani olurda farkına varmadan ileri giderim diye soruyorum hayatım.
suyla karıştırıpta içersen hem hafif olur hayatım baymaz diye düşünüyorum,oğlumada arada yapardım kan yapsın diye.
bu mağdurumda mağdurum şarkısını geçen hafta pazar ilk defa izlediğim yahşi cazibede duydum. yılbaşı bölümünü verdiler ama inan kahvaltı sofrasında yerlere yattık. hele kemale yılbaşı alışverişinde noel baba gelipde,noel şarkısını türkçeye çevirip;
''vıy vış bu nasıl göbek
vıy vış bu nasıl göbek
vıy vış bu nasıl göbek
yeme artık ekmek '' olarak söyleyince çatladık. oğlum bile çok güldü o repliğe.
teşhislerimi beğendiğine sevindim hayatım,maksat gırgır olsun diye yazdım ama doğruyu yazdım tabii.

canım dun gece yatrken 1 avuc cevız içi yedim cezalıyım bugun oglene yerım
hemide bir avuç. 2-3 tane neyine yetmiyordu şekerim. :76:

kansızlık ciddi bir rahatsızlık aslında ve ülkemizde çok görülüyor..kan hapı veya şurubu kullandığınızda 2 değerlikli kan ilaçları kullanmalısınız daha etkili 3 değerlikli şurublar daha geç etki ediyor..et deki doğal demirin değeride 2 olduğu için vucudün yaralanma oranı çok yüksek..küçük bir dipnottu..:)))

bu arada yeni katilan arkadaslarida yeni gördüm onlarada hosgeldin diyorum :))

hoşbulduk canım saol..
seni tebrik ederim yakında düğün var anladığım kadarıyla ..herşey gönlüne göre ve istediğin gibi olur inşallah..

selam kızlar nasılsınız inşaAllah herkes iyidir dozbacım canım çok geçmiş olsun üzüldük ama elden bişey gelmez canım dularım seninle her zaman Rabbim yardımcın olsun inşaAllah
asumancım ve rabiacım kızlar size çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun her zaman yanımızdasınız sağolun canlarım sizin hakkınızı nasıl öderim bilmiyorum sağolun

ben biraz daha iyiyim bugün ama daha toparlanamadım bu nasıl bir hastalıktır yaa kaç gündür yatıorum geçecek inşaAllah böyle kalmıyacak herkesi öpüyorum ama uzaktan hastalığı bulaştırmim :)) kızıma bulaştı oda yatıyor benimle beraber neyse görüşürüz arkadaşlar

tşk ederim ilgin içinbenim sorun zaten yiyeceklerde deil de çünkü doğuluların yanında çalıştığımdan etsiz yemek yemezler bilirsiniz bende yiyorum etsiz kalmıyorum baklagil desen yine öyle ilaç kullandım 4 ay demir b12 ve folik asit akdeniz anemisi dediler önce sonra dedi değerler yükselmeden bişi diyemem kullandım istediğim kadar yükselmedi dedi benim bünyemi anormal anlamadım2 ay daha kullanmam gerekiyo oda olmazsa iğne vercek:18:rabbim hepimize bol demirli kan versin çok deil ama kararinde inş

çok çok geçmiş olsunn ablacımm rabbim şifa versin bol c vitamini ıhlamur falan iç hastalık iyileştim sandırıyo az iyi oluyo insan sonra bi daha hastalanıyogeçmiş olsun kızınadaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…