Aslında tam tersi.Kızılay'a hiç gidemiyorum.K.Esat'tayım.Tunalı'da yürüyüş,oğlumla Kuğulu Park'ın çocuk parkı,havalar güzel olunca Ahlatlıbel.Onun dışında Ankara'da çok fazla gezecek yer bulamıyoruz.amanını çok az bir menü aç kalmadın mı
hmm oh ne güzel afiyet olsun ben bayılıyorum tavuğa ya hele ızgarasına of yeme yanında yatama ızgara yapcak yer yok evde yapmak için satılyormuş ama hiç güvenmiyorum onlara tadı aynı olur mu ki bilen var mı?
aha bir ankaralı daha etti 5çankayadasın dimekk güzel yerler oralar kızılaya çok giidyorsundur canım
ben burdayım gülüşümben öğle yemeği yesemde bilgisayar başında yerim nasılsın missafirlere neler hazırladın bakalım.
evet bende çok severim cevizede bayılırm
bende çok severim hele hele 1 gece önceden sosa yatırıp ertesü gün mangal
harika oluyo bacım
bilmiyorum ben kullanmadım hiç babamların bahçe var orda yaparız
çok az yemişsin.birde durmuşsun akşam yemişsin.akşamı öğle yemeği yapsaydın saki daha iyi olurdu gibime geldi bana.
canım, bu okulu yarım bırakanlar için af çıkıyor biliyorsun değil mi? afdan yararlanıp bitirebilirsin.
şimdi oğlun da kreşte gündüzleri çalışıp rahatlıkla bitirirsin. valla bacım yaşı yok, eğer içinde istek varsa oku bitir. sen kendine acımaya başlarsan herkes acıyor. bizde hep öğrencilik 20'li yaşlarda olacak anlayışı var. hayır, istediğin yaşta okuyabilirsin.
1 ayda 2 çok değil yaw. şu kaçamakları engelle verirsin bence.
canım ben kahvaltı harici ekmek yemiyorum, alışkanlık tamamen. sabah yemediysem ondan sonra zaten yemiyorum yani. simit yediğim için ekmek yemedim.
afiyet olsun canım. çikolatan minikse sorun olmaz. çekirdek inşallah çok olmamıştır.
afiyet olsun. kaçamaksız menüler.
sağol canım
deryacım memnun oldum. yazmışımdır ama tekrar yazayım ben de rabia. ben de ankaradayım.
hahah supangle küçücük yazılmış ama ben gördüm
5 tatlı kaşığı çok değil canım. afiyet olsun.
gofretçi, gel bakalım şöyle
patates ve makarnayı ayrı ayrı yiyerek şey ediver canım:)
canım, sen geçen sefer de böyle menüler yapıp en son izne ayrılmıştın. dengeli bir menü değil. zararını yine sen görüyorsun, bir şey diyemiyorum.
tebrik ederim seni
irade ve kararlılık budur.
Teşekkürler :)) İrade ve kararlılık bugün biraz darbe yedi
Ben de yeniyim.Hoşgeldiniz :)ben de artık buradayım. hadi hep beraber çıtır olalım
İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız.Çocuktan daha güzel,değerli ,önemli,anlamlı birşey yok hayatta.tamam canım dikkat ederim tam tarif ettiğin gibiyim kat kat katmez durumlarındayım ay bogazımada tülbent doladımyürüyüşümü yaptım da geldim basenlerimi sallaya sallaya popoyu kıvıra kıvıra olmayan pantolonum oldu ama popodan az daha vermeliyim.bu hafta çok karışık durumlar bugün ve yarın dikkat edersem görürüm güzel rakamları sana güvenim sonsuz zaten bu arada bisküviyi son anda gördüm 26 yazdığımı ama düzelttim canım 26 bisküvi aman aman asla olmazzz
hoşgeldin canım çıtır çıtır olalım tabiki ama siz olurkene ben geri şişecemmbir ay sonra bebek düşünüyoruz allah nasip ederse ama hep sizlerleyim zaten ilk aylarda ben hep kiloda veririm hiçbirşey yiyememde napıcamı bilmiyorum
Bence bu doğru olmayabilir.Öyle olsaydı benim kalçamın minnacık kalması lazımdı,oysaki oğlumun demesiyle '17 metre'kızlar ya bu kalçayı eritmek için badem ,ceviz mi yesem siz yiyorsunuz ben kilo alır mıyım ki yaa fikir verin :93:
Benim verecek çok kilom olduğu için azimliyim.Havalar da güzelleşiyor,yürümeye de başlayacağım inşallah.cumadan sonra haftasonu ve alarm çanları bak dikkatli ol bu arada sen yeni başladığın içn daha dikkatli olmalısın metabolizman şuanda senin daha dikkatli bizimkiler artık pes etmiş durumda özellikle yiyorsanda onu geri eritmeyi düşün hep ula seni yedim ama ben sana gösterrim nasılda eritcem seni de ve sağ sol egzersiz bilmem birşeyler yap mutlaka.
paketi yok etmekle en güzelini yapmışsın canım.
ben de önceden bir sürü bisküvi bulunduruyordum dolapta ama diyet yaptım yapalı bıraktım. sadece dün asuman'ın meşhur burçak'tan ve o tarz bisküvilerden aldım. çok canım çekerse 1 paket değil de 1 tane yemeyi düşünüyorum ama önce bir tanesi kaç kalori bakmam lazım.
hahah türkan şorayın o filmi ben de biliyorum:)) kalça hareketleriyle dans ediyordu
zumba googleda aratırsan çıkıyor. hareketli müzik eşliğinde salsa falan tarzı dansların karışımından oluşan hareketler yapıyorsun. ispanyol tarzı müzikler çok hoş.
maşallah canım 4 km çok güzel.
takıma kendini tanıtırsan iyi olur canım. bir de yazdığım kuralları okudun mu?
canım, biliyorum küçük oluyor paketleri o pudinglerin ama sen sen ol yüzde 80 süt falan diye masum sanma onları. haktan'a da kendin yap pudingi. kendine de kendin yap:)
k bar da evde dursun, ben bulunduruyorum. ani krizlerde ve bazen kendini şımartmak istersen kullanırsın
püsküüt'e birisi sormuştu takımlar en fazla kaç kişi oluyor diye. o da eskiden 12 kişi olacak diye karar alındığını ancak eskiye oranla 3-4 takım kapalı olduğu için bu sayının artırılabileceğini söylemişti. nihai kararı yine takımların beraber vermeleri gerektiğini belirterek tabi.
ya bir de canım o kadar olmaz zaten. işte davet ettiğim arkadaşlar işte durum. bu işi ciddiye alanlar daha baştan belli zaten. bir anda heyecanlanıp sonra bizi unutanlar da belli
bademden korkma o kadar. miktara dikkat et sadece. içinde bir sürü faydalı şey var. 1 dilim pastadan sağlıklıdır
aslında tartılırken bir de ölçüleri almak lazım. ben düşünüyorum da uygulamayı unutuyorum.
çekirdek ya
google da zumba yaz zaten direk youtube videoları geliyor. çok eğlenceli bir şey.
o nasıl arkadaş öyle medinecim ya:))) insan kalçasına niye duvara vurur ki:))
tamam canım listede yer alabilirler.
plastic konusunda hemfikirim.
listede yer aldığında motivasyonun daha da artar canım. o zaman diğer takımlarla da yarışıyor olacaksın ki tatlı bir yarış. ben hala her hafta heyecanlanıyorum takımımız kaçıncı olacak diye. süper bir sistem.
Mekanizmayı çok kavrayamadım henüz.Hem kendi içimizde hem diğer gruplarla yarış içindeyiz sanırım.Zamanla inşallah