Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok çok geçmiş olsunn ablacımm rabbim şifa versin bol c vitamini ıhlamur falan iç hastalık iyileştim sandırıyo az iyi oluyo insan sonra bi daha hastalanıyogeçmiş olsun kızınadaa

sağol canım doğru söylüyon tam geçtimi acaba derken birden düşürüyor tekrar sağol canım teşekkür ederim

folik asıt ne tatlım ? doktora başvurmadan mı kullanıyorsun bunu? bi süresi bırakman gereken bi zman varmı ?

en mantıklısı doktorla görüşmek sanırım canım. gözüme bı doktor kestırdım eğer ısınırsam adama hamıle kaldığımda da (allah nasıp ederse) onunla devam ederim diye düşündüm. netten falan da araştırdım herkez çok ii yorumlar yazmış.
ben bu folk asiti ilk defa duyuyourm. ne kadar da tecrubesizim (

Maaşallah ya ,zor olmuyor mu o saatte kalkmak.Ben hergün saati 7'ye kuruyorum,ancak 7.30'da o da zar zor kalkabiliyoru.
Bayılırım pekmez tahine ama çok çok yağlı ve kalorili.Hiç aklımda yoktu aklıma soktunuz (
Hafta sonu kaçamağı menüsü belli oldu :))
pekmez yerıne demır ılacı al bebdede vardı 8 ay içtım demır depolarım doldu
sımdıdede adet zamanları gunde 2 tane ıçıyorum sorun olmuyor pekmez kilo yapıyor
Ben de demir eksikliği çok.Acaba hangi besinlerden yoğun demir alabiliriz?
sabah belimi ölçtüm 73
kalçamı ölçtüm 95
çokmu kötü durumdayım ya
Ne kötüsü,rüya gibi rakamlar :)) Ben hayal bile edemiyorum :))

Benim oğlan 7,1. sınıfa gidiyor hala ağzına lokma lokma veriyorum.Ne kahvaltı,ne öğlen-akşam yemeği.Asla kendi yemiyor.Bu da benim suçum.Aman yesin,aman vitamin alsın diye kaşıkla peşinden koşa koşa çok fena bir şey yaptım ( Ben tabağı koyuyorum önüne,aklına gelip yemiyor,benim yedirmemi bekliyor.Bu da çok yorucu oluyor.Daha kendi yemeğimi sıcak yemişliğim yok.

kızlar selam bugün uğrayamadım. öğlen geldim işten sonra da misafir geldi apar topar onlara birşeyler hazırladım anca gelebildim şimdi de kocişe yemek yapıcam.akşama görüşürüzzzzz

seyyahcım folik asit çok önemli hamilelikte muhakkak hamile kalmadan 2 veya 3 ay öncesinden başlamak gerekiyormuş bana doktorum öyle söylemişti birde elevit var oda hamile kalmadan önce başlanması gereken bi ilaç sen yinede doktorunla görüş ama bunlarıda unutma canım Allah hayırlı evlat nasip etsin

canım kaç yıllık evlisiniz. maşallah değiştirmeye başlamışsınız eşyaları.hadi hayırlı uğurlu olsun,güle güle eskitin eşyalarınızı.
sabah kahvaltısı günün en önemli öğünü..kahvaltılı günlere geri dönmeniz çok iyi olmuş..
menün güzel..
56.6 de çok güzel neden beğenmedinki..?:44:
canım normalde dekahvaltı etmeden çıkmazdık evden ama bukış iyi rehavet çöktü bize birde oğlum büyüdükçe geç uyanmaya başladı.eskiden çalar saat gibi 6-630 arası uyanırdı bende acıkmıştır diye kalkardım. şimdi iyi bir silkelendik tekrar başladık erken kalkmaya. birde normaldeuyanıyorum ama tekrar yatıyordum üşengeççlikten şimdi uyanır uyanmaaz Bismillah deyip atıyorum kendimi yataktan mutfağa,tv dede müzik açıyorum bazen oda iyi oluyor.
56.6 güzelde aylardır 54 olamadım ona yanıyorum. spora başlayınca farkeder inşalah.
canım bu konuda illaki dr a götürmüşsündür, herhangi birözürü yoksa bugün yarın konuşur.sende ilgileniyorsun anladığım kadarıyla sıkıntı etme yakındakonuşacaktır.

folik asıt ne tatlım ? doktora başvurmadan mı kullanıyorsun bunu? bi süresi bırakman gereken bi zman varmı ?
canım dr a gidip gebelik düşündüğünü söylediğinde dr bu ilacı veriyor bebeğin gelişimi için ben hamile kaldıktan sonrada kullandım amafazla değil.tam zamanını hatırlayamıyorum şimdi. ama dr git verir zaten yada illa kullanman şart diye birşey yok,senin ilk gebeliğinolacağı için hamile kalıp gittiğindede verecektir diye düşünüyorum ama gebelik düşündüğünüz içiinn dr.la konuşun derim.
verdiğin bilgi için teşekkürler canım kaydettim.

bayağı çok tüketiyormuşsun canım. ben şöyle biliyorum,yumurta alerjenik özellikleri fazla barındıran bir besindir. yani fazlası çoğu kişiye dokunur.sende dokunmamıştır ama ileride dokunmıcak diye bir kural yok. dr önerisiyle tüketiyorsan sanırım sorun olmaz. midenle ilgili problem yaşamıyorsan ne ala.:13:

yok hayatım artık olmuyor birkaç gün kalkınca sonraki günlerde alışıyor insan.birde sabahları kakasıya kadar sürekli uyu uyan yapmak sersem yapıyor beni onu bildiğim içinde yatasım gelmiyor artık,bazen saat çalmadan hatta çoğu kez kendim uanıyorum.
bak öyle dedinkorkuttun beni ya bizim oğlanda öyle olursa.bende sen gibiyim,artık sofrada kendime aiit bir tabağım olsun istiyorum,çok nadir babaannesinde yediyse akşam yemeğini ben yedirmek zorunda kalmıyorum.gerçekten zor oluyor.
canım demir eksiklliği varsa ki dr söylediyse eğer ilaçları vardır kullanmanı tavsiye ederim. yani dr önerisiyle. beslenme konusundada bol sebze meyve ama bunlarında iyisi gelenni var işe yaramayanı var. birde beslenmemizi çok iyi ayarlamamız gerekiyor. mesela ıspanağı yoğrutla tüketmeyinn derler demir emilimini azalttığı içinbu konuda fırsat bulursma bende bakarım ama sende netten araştırma yapabilirsin canım.

canlar artık çıkmak zorundayım.öğünlerimi yarın toptan yazıcam
kilo bildirimleri 11.30 a kadardır hepinize sevgiler. iyi akşamlar.

ay valla ben bu çocukla napıcam bilmiyorum. zaten tabağına az bir şey koyarım hiç öyle kepçe kepçe yediren bir anne olmadım. ama bu çocuk yemek yemiyor. abur cubur yiyor.
canım enes 2 yaşında başladı konuşmaya. bak 5-6 ay geçti nerdeyse ama enes suya hala "sumu" der:)) bir çeşit suyumu deme biçimi sanırım. sumusunu gibi oluyor hattabazı ifadeleri konuşmayı ilerletse bile değişmeyebiliyor. suya neden sumu dediğini bilmiyoruz ama diyor:) bu cümleler düzelmeler falan 5-6 ayı bulur. sen onunla çocukça konuşma. yani insanın çok hoşuna gidiyor öyle konuşmak ama öğrenmesi için en doğru biçimde konuşun. zamanla düzelir inşallah.

zerdeçal ve zencefil metabolizmayı hızlandırıyor...1 hafta içtiğniz yeşil çayınıza 1 çay kaşı ucu kadar ekleyip için vücudunuzdaki farkı hemen görürsünüz..
ben zerdeçalı da zencefili de çok seviyorum. yeşil çayıma ekleyebilirim, sanırım bir kaybım olmaz. ayrıca zerdeçalı nohut yemeğine eklemeni tavsiye ederim. nohuta ayrı bir lezzet katıyor.

dizim başladı entrikalı hohoho fox tv de izleyenler var mı ya pek tasvip etmiyorum ama bir kere izleyince meraktan bakıyorum öpüyorum hepinizi.
ay ben fox'u hiç hiç sevmiyorum. beni bu kadar sinir eden bir kanal daha yoktur.

hayırlı olsun canım o zaman. eşyaları yenilemek ne kadar hoş oluyordur.. biz daha 3 yıllık evli olunca henüz yenileme durumunda değiliz:) ama ben şimdiden sıkılmış hissediyorum:97:ne güzel beyaz beyaz takımlar çıkmış, hayran kaldım.
bence bu eşya gezmeleri spor sayılır canım. dikkatli de besleniyorsun tebrik ederim.

tmm balık yicem karar verildi
maaşım 700 ya işi öğrendim 2 buçuk yıldır aynı işteyim bak yine 2 çıkmakta istemiyorum ama yoğun oluyoruz inşaat ta var
canım işini seviyorsan maaşın çok önemi yok. 2 iş için biraz az geldi bana ama tabii kendi durumunu sen daha iyi bilirsin.

maalesef çok süt tüketenlerde demir eksikliği riski daha fazla..

canım sen milk'e yazmıştın, ben kopyaladım ferdiciyetekrar yazmak zor geldi

paylaştığın için teşekkürler canım. iyi bir bilgi oldu.

takyoncuğum çok geçmiş olsun canım. allah şifa versin.
teşekküre ne hacet, kardeşler niçin var canım

teşekkür ederim ama ben saatlerce pc başında oturamıyorum küçük bi kızım var onunla ilgileniyorum onu uyutup ev işlerini bitirirsem zamanım kalıyor ben en iyisi diyet gurubuma döneyim size başarılar
ha bak ben bunu hiç anlamıyorum.
"saatlerce" ne demek? biz de "saatlerce" oturmuyoruz ama bu takımdan bir fayda görmek istiyorsak burdakilere faydalı olmaya çalışıyoruz.

kızlar selam bugün uğrayamadım. öğlen geldim işten sonra da misafir geldi apar topar onlara birşeyler hazırladım anca gelebildim şimdi de kocişe yemek yapıcam.akşama görüşürüzzzzz
hoşgeldin canım.
misafirleri sağ salim atlatmışsın sanırım. akşama görüşmek üzere inşallah.

selamlar kızlar,

"saatlerce" oturmadan 15 dk'da geçmişi okudum, cevap yazdım ve şimdi annem adaçayı yapmış onu içmeye gidiyorum.

akşama görüşürüz inşallah.:79::87:

oh oh ne güzel koşturmaca aldıklarının resmini isteriz ben çok meraklıyım hayırlı olsun .

oy bacıcağızım inek sütü içen çok kabız olurmuş öyle bir şikayetin var mı bir de böbrek rahatsızlığı inşallah yoktur ama dikkat et emi .

evet seyyahcım folik asit çok önemli açıkçası ilk bebeğimde bende bilmiyordum ve gittiğimde 1 aylıktı 3 ay boyunca kullanmıştım 3 er tane ama şimdi dokturum 2 tane al hamilelik için başlayınca 3e çıkart dedi eleviti de hamiş başladıktan sonra almıştım sen eczaneden alıp kullanabilrsin normal insanların dahi kullanması gereken zararı olmayan çok yararlı vitaminler var canım. bu arada seyyahcım ilk hangi doktora gidersen sonra ondan başkasına gitmekte çekinebilirsin bu arada erkek yerine ben sana kadın doktor tavsiye ederim.ben alttan muayene oluyorum çok utangaç biriyim erkek doktora kulak burun bogaz hariç hiç gitmedim.

canım, benim bildiğim çocuk 4 yaşına gelip de hala hiçbir şey söylemiyorsa bir sıkıntı olabilir diyorlar. seninki henüz 3 yaşında ve zaten artık başlamış. çocuktan çocuğa değişiyor. bizim enes de geç konuştu biraz. her şeye ıı ıı derdi. sonra babası askere gidince açıldı çocukne alakaysa artık
şimdi ise bağlaçları kullanabiliyor maşallah. çünkü ile falan açıklama yapabiliyor. benim bildiğim bunlar konuşmada temel yapıtaşları ve bizim bu gelişme eylül 2010'dan itibaren oldu. bu konuşma meselesinde ayları bırak haftalar bile gelişmeler açısından hızlı oluyor.
valla canım şu yemek konusunda darısı başıma. önce benim oğlumun et ve pilavın tadına bakmış olması lazım. siz böyle yazınca benim oğlumun ne kadar az şey tatmış olduğunu görüyorum

kızla cosmussunuz
canlarım ogle ve akşam yemegımı yedım arada 35 dk yurudum hatta kostum 100 mekık cektım 25 duz 25 alt karın 25 sag capraz 25 sol capraz
canım rabiacım milk i anlıyorum ınan gun gelıyor yemek bıle yıyemedıgın anlar oluyor sanırım bebegı yaramaz mesala enım kuzum notobook u elıme alınca aglıyor oda tusuna basacakmıs klavyede b tusumu koparttı o uyudugu zamanalardada yemektı ev ısıydı anlıyorum
bende cogu zaman gecmısı okuyamıyorum ama olabıldıgınce bol paylasımda bulunmayada calısıyorum gnde 2-3 kere yazılabılır. milk sanırım yorulmus zor gunler yasıyor

sımdık ırazcık gecmısı okuyayım bıraz daha buradayım

kızlar dosba ya ne oldu
emırel mezun mu oldu
masal nerlerde ela nerde
neyse ne canım sen 17 kg ne kadarda verdın cızelgenı gordum veeeeeeeee motıve oldum canım genel olarak ozetler mısın neler yapığını ?

Son düzenleme:
dombilicim,
zaman zaman hepimiz zor günler yaşıyoruz canım. anlayışlı olmaya çalışıyorum bu konuda. milk'i tanımıyorum, kendisini tanıtmadı zaten ama seni uzun bir zamandır görüyorum. senin sıkıntılarını konuşabiliriz. en azından senin devam etmek istediğini biliyorum.
küçük bir bebekle yakında akrabalar yoksa durumlar zor oluyor biliyorum. benim de 1 oğlum var, aynı dönemlerden geçtik. benim oğlum daha yeni yeni kendi oyuncaklarıyla oynamaya başladı. ancak yani bir 5 dk olsun ayırmazsan biz burda nasıl takım olabiliriz? yani sen burda konuşulanlardan haberdar olmayınca sen de kopuk hissedersin kendini. ben görüyorum sen geçmişe cevap yazmaya çalışıyorsun. benim gibi tek tek yapman şart değil. biz sadece senin için görünmez varlıklar olmadığımızı bilelim yeter. ben sana bi yorum yazıyorum ve bakıyorum hiç okumuşsun gibi bir tepki gelmiyor. bunu şimdi için söylemiyorum, izne ayrılmadan önce böyle olmuştu. ondan sonra benim de içimden yorum yapmak gelmiyor. benim anlatmaya çalıştığım şey bu. 1 cümle dahi olsa bir şeydir diye düşünüyorum.

canım, dosba hamile kalmıştı. 9. haftayı da bulmuştu. ancak geçen hafta bebeğinin kalbinin durduğunu öğrenmiş ve kürtaj olacağını yazdı en son.hepimiz çok üzüldük, Allah yardımcısı olsun.
emirel, konusunda bilgim yok.
masal, izin aldı. morali bozuktu ve motivasyonu düştü biraz. biraz da çok kilo aldı birden 66'ları falan gördü. belki bu aralar tekrar döner.
ela ise annesi ziyaretine geldi eskişehirden. o yüzden izinli. ama benim tahminim annesi gitmiştir şimdiye kadar. belki bu aralar gelir.
canım, ben hedef kiloma ulaşınca ayrıntılı yazmayı planlıyorum zaten. ama özetle şöyle söyleyim:
  • kahvaltımı, 1 kere hariç, hiç atlamadım.
  • kahvaltıda karnımı doyurdum:) pek de çekinmedim bundan.
  • ara öğünlerimi meyve ve badem, fındık, ceviz ve kuru hurma tarzı şeylerle geçirdim.
  • düzenli yeşil çay içtim.
  • akşamları genelde salata yedim. salatama da evde bulunması durumuna göre haşlanmış tavuk veya haşlanmış bakliyat ilave ettim.
  • yediğim tatlı miktarını, bisküvi miktarını azalttım.
  • haftada 3 gün spor yaptım ve yapıyorum.
bundan hariç şimdiye kadar yapmadığım bir şey yapmadım. sabırla oluyor çok şükür.

Son düzenleme:

rabiacım senin oğlan babasından çekiniyomuş o askere gidince meydan bana kaldı diye açıldı herhalde.benim kızımda 2 yaşında anca anlaşılır şekilde konuşmaya başladı.oda anca biz anlıyoduk sürekli yanında olmayanlara çeviri yapıyoduk. benim kızım da tam bir et delisi kasapla evlendirecez ancak yetişir ona adam 1 ayda iflas eder valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…