valla bilemem geçermi geçmizmi ben oyumu ona verdim. he hee:90:hmm afiyet olsun 1 kase yoğurtta kase kücükmüydü bacım
seyyah beni geçemez günde 3 saat yürüyorumhem ona gaz hem bana geçemezz geçemezzz
yok kız dünmüş doğumgünü akşam kutlamışlar,ya sahi bugün nerde bu hatun :44:bugün rabıanın doğum günü mü? aaa ben atlamışım :26:
mutlu yıllar rabiacımsevdiklerinle ailenle nice seneleree
oy oy oy maşallah. seyyah valla bilmiyorum bak rakibin dişli biri,sporları yapmış, dengelide beslenilmiş hay maşallah hay. valla süpersin ayyıldızım. oyumu sanamı kullansaydım ki ne. şaka şaka ben adayımdan ümitliyim.spor: 1 saat seri yürüyüş yapıldı.
saat 9:00 kahvaltı 1 tane kaynamış yumurta beyazı ,2 dilim form uno kepek ekmek,2 sallama yeşil çay bir kupa sıcak çayla buluştu içildi.
ara yapmadım kahvaltımdan kaçan yeşil çayı içtim yavaş yavaş kupa büyüktü cünkü
öğlen:2 dilim forum uno ekmek,1 tane et köfte,1yk yoğurt
spor:1 saat seri yürüyüş yapıldı.
ara:1tane elma yenildi
mekik,oklava,bacaklar yanlara hareketlerimi yapacağım dizimi izlerkençok pis daldım yarışmaya kilo veremesemde ölcülerim elimde 95-kalça ,73 popo 3 gündür pas tutmuşum onu hissettim saunadan akan suları görmeniz lazımdı :26:
seyyah senden hızlı verir miyim bilemiyorum ama 1 ayda seni yakalamayan ne olsun
geçmişolsun hayatım,cumaya kadar biraz olsun rahatlarsın.şuana kadar harika beslenmişsin tebrik ederim seni.regl oldum..erken ama en azından cumaya kiloda bir fark olur inşallah..
bugünkü menüm:
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği..
1 yumurta..
2 zeytin..
2 adet greyfurt suyu..
ARA
1 adet yeşil elma
yeşil çay..
ÖĞLE
6 kaşık karnıbahar yemeği..
3 kaşık yarım yağlı yoğurt üstüne kırmzı pul biberli.
şu ana kadar 2 litre su içildi..
akşam belli değil ..
yok kız dündü doğum günü öyle yazmış yaa pastada yemiş. bi daha yemez o.rabişim doğum günün kutlu olsun ailence daha nice güzel senelereeee bal bastıkkk
pasta yapda ye bugün
6 km yürüyüş süper yanlız şu öğle yemeği işine canım sıkıldı ne o öyle karkacık burgacık karmaşık başım döndü okurken. birde yiyebildiğin kadarını yedin ne kadar yediğinde belli deği. arada köfte gördüm,ondan 2 tane marul domates ve 1 dilim ekmek yeseydin süperdi.kızlar canım çıktı bugun en 6 km yürüdüm. azsonra yıne çıkacam.
öğle yemeğinden hemen önce 3 km yürüdüm 45 dk. sonra öğle yemeği yedim büroda. iğrençti öğle yemeğim. dışardan geldi mecbur yemek zorunda kaldım. hamburgercılerde satılan tavalar gibi. patates vardı 1 köfte sosis bır kaşık rus salatası marul domates vs. vardı.. yıyebıldığı kadarıyla yedım. ekemke yemedım hıç. arkasından da aynı yolu tekrar yürüdüm 3 km daha.
tam oturacam popomun üstüne yıne tlftekrar çıkacam az sonra. hep de aynı yerlere gidiyorum dışarda da yağmur ayazz..
bu arada mıdem şuan çok kötü allah bilir nasıl yağla yaptılar o patatesleri yaa ufff çok kalori aldım. sabah sağlıklı beslendım ya öğlen illa bişey çıkacak((
canım ozaman o rahatlığa alıştığı için geliyor evegeçmiş olsun canım tiksinmemi yaptı ne oldu dikat et bari yürüyüşler yakar merak etme kalorini canım.
canım rakibem kendine dikkat et bak hastalanırsın sonra .
asuman valla nasıl bakıyorum görsen şaşarsın sıcak corba falna yapıyorum sürekli içeçekler getiriyorum ayağına yok gitmiş kan vermişti ya rapor almış mücdesini veriyor telefondabir öksürügü vardı evde olacak malum bir hafta boyunca öyle olacak yanımda bakalım ne kadar kio verirsem yine kardır canım regl ilken tartıda fazla çıkmayayımda aynı olsamda yeter daha bir hafta var ben iki hafta sıkı yapmak istiyorum reg bitince tartı güzelbir rakam göstericek eminim.
ne olsun :76:hiç de bile ben seni geçerim. belki çok spor yapıyorsun ama ben de günde 6 km yürüyorum şekerim naberrrrrrr ayrıca o oklava hareketlerinden bende yapacam. ayrıca bundan sonra her öğlen çorba yıyecem. ayrıca ayrıca ayrıcaaaaaa ....... ........... .......... ben kazanacam işteeeee
Selam kızlar,
Bende 13.takımın eski üyelerinden biriyim.Bir süredir tekrar takımı takip etmeye başladım, beni tekrar takıma kabul eder misiniz?Sanırım liste epey dolu ama benim için liste de olmak önemli değil,bu güzel takımda olsam yeter.
Bu arada dosbacım, gecmiş olsun.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin, sana hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin canım.
6 km ne yapıyor saatsel olarak bir söyle bakalım ben tam km bazını bilmiyorum gülüşümne olsun :76:hiç de bile ben seni geçerim. belki çok spor yapıyorsun ama ben de günde 6 km yürüyorum şekerim naberrrrrrr ayrıca o oklava hareketlerinden bende yapacam. ayrıca bundan sonra her öğlen çorba yıyecem. ayrıca ayrıca ayrıcaaaaaa ....... ........... .......... ben kazanacam işteeeee
valla gülüm artık bugünle birlikte 6 gün beraber götüreceğiz diyeti kocişleöğlen metabolizmanın en çok çalıştığı vakit birde bol yürümüşsün yanar gider...
yemektne tiksindin galiba ki anlattığına göre pekte iç açıcı değil..miğden ondan kötü olmuştur..
eşin hastaymış tekrar geçmiş olsun..ama erkeklerin evde olması sıkıntılı oluyor senin birde hasta tam naz niyaz iyi bakta bari hemen ayaklanıp işine dönsün..
ben seni görüyordum canım sürekli okuyorsun altta bu poly kimmiş du bakim gelir seyrediyo sanırım diyordum bak bilmişimSelam kızlar,
Bende 13.takımın eski üyelerinden biriyim.Bir süredir tekrar takımı takip etmeye başladım, beni tekrar takıma kabul eder misiniz?Sanırım liste epey dolu ama benim için liste de olmak önemli değil,bu güzel takımda olsam yeter.
Bu arada dosbacım, gecmiş olsun.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin, sana hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin canım.
siz verin bakim seyyahıma oylarıvalla bilemem geçermi geçmizmi ben oyumu ona verdim. he hee:90:
yok kız dünmüş doğumgünü akşam kutlamışlar,ya sahi bugün nerde bu hatun :44:
oy oy oy maşallah. seyyah valla bilmiyorum bak rakibin dişli biri,sporları yapmış, dengelide beslenilmiş hay maşallah hay. valla süpersin ayyıldızım. oyumu sanamı kullansaydım ki ne. şaka şaka ben adayımdan ümitliyim.yalnız kalça ne popo ne onu anlamadım haaaa yok yok bel 73 yazacaktın.Allah iyiliğini versin emi emi bende diyorum bunlar ne diye.
tebrik ederim ayyıldızım harikasın canım.
geçmişolsun hayatım,cumaya kadar biraz olsun rahatlarsın.şuana kadar harika beslenmişsin tebrik ederim seni.
yok kız dündü doğum günü öyle yazmış yaa pastada yemiş. bi daha yemez o.bizmi.
6 km yürüyüş süper yanlız şu öğle yemeği işine canım sıkıldı ne o öyle karkacık burgacık karmaşık başım döndü okurken. birde yiyebildiğin kadarını yedin ne kadar yediğinde belli deği. arada köfte gördüm,ondan 2 tane marul domates ve 1 dilim ekmek yeseydin süperdi.
neyse bol yeşil çayla ve akşam yemeğiyle bu olayı halledersin inşallah. hadi bakem gazan mubarek ola bacum.
canım ozaman o rahatlığa alıştığı için geliyor eve
canım benim konuştur iradeni bu hafta ozaman eşine rağmen verirsin kiloları. :13:
helal sena seyyahcım hadi hayatım gayret et bakalım göster kendini.
Kızlar merhaba nasılsınız?
İlk önce Neyneyseciğim doğum günün kutlu olsun. Umarım ailenle sevdiklerinle beraber çok güzel yıllar geçirirsin.
Dün okul başladı. Derslere alışmaya çalışıyorum.
hafta sonu safranboludaydım.
Gezip dolaşıp duruyorum. :)
Sizi de çok özledim ama bilgisayara oturamıyorum diyecek boyuttayım.
Tabi çok gezince kilo da vermeye başladım.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
canım hoşgeldin. bende bir süredir görüyorum seni aşağıda ama hazır olunca yazarsın diye yazmadım açıkçası. seni tabiki kabul ederiz canım ama eski üyede olsan bir hafta deneme süren oluyor ve öncelikli kuralımızı sende biliyorsunki bol paylaşım istiyoruz. gerçi şöyle bir durum var. listede 1 kişilik yerimiz var 2 gelmek isteyen arkadaşımız seninle 3 kişi oluyor. biz bu konuyu paylaşıma danışacağız eğer kotayı aşabilirsiniz derlerse 3 kişiyi paylaşımına göre listeye alabiliriz. yani durum böyle hayatım neyse ona bakarız zamanla.
nasılsın canım neler yaptın,yeni dükkan falan yazmışsın en son,2. üni okuyordun neler yaptın anlatsana.
ben seni görüyordum canım sürekli okuyorsun altta bu poly kimmiş du bakim gelir seyrediyo sanırım diyordum bak bilmişimhoşgeldin canım güzel paylaşımlar dililyorum
Adcım öncelikle dediğim gibi listede olmak çokta önemli değil,yer yoksa sizde kabul ederseniz liste dışı paylaşımda da bulanarak devam edebilirim.Yeni bir şube açmıştık çok şükür o düzene girdi,şimdi daha rahatım.2.üniversite gecen sene bitti, bu sene kendime söz verdim 2011 de hiç sınava girmeyecegimkuralları hatirliyorum canim en önemlileri cuma 11 den önce kilo bildirimi ve hergün paylaşımdı,yanlış hatırlamıyorum değil mi:26:
sen nasılsın melis artık hiç gelmiyor mu?
Ayyıldızım tanışmak bugune nasipmiş.Yeniden takibe başladigim donemde seninle ilgili en çok dikkatimi çeken şey her fırsatta evde kendine spor yaratman
ben kendi adıma iyiyim çok şükür. gerçi 2 gündür biraz anormallikler var ama inşallah atlaymaya çalışıcam. pazar gnüde oğluma doğum günü yapıcam inşallah. aslında pazartesi ama mecburen pazar gününe yapacağım.
anlatsana sen nasılsın hayatım birşey soracam sen şimdi hangi okuldasın,hangi bölüm,yazmışsındır illaki ama hep untuyorum hayatım yaa kusura bakma.
ayrıca kilo vermene çok sevindim canım. moralinde bu konuda düzeliyordur artık. geleceğin buradan daha önemli tabiki ama fırsat bulunca gelir yazarsın hayatım.:13:
ay canım benim gördünüz mü kızlar bak arkadaş beni tanıdı adım medine canım bu arada.
nasıl rahat hissediyorsan oyle yazarsın .beraber zayıflıcaz hepimizz tekrar hoşgeldin
Selam kızlar,
nihancım kararına saygı duyarım hayatım sen bilirsin ama hedefine çok az kalmıştı...hem biz sana çok alışmıştık...takımdan ayrılsanda bizi yalnız bırakma tatlımMerhaba kızlar
kızlar sizi tanıdığıma çok memnun oldum. Ama ben takımdan ayrılıyorum.
Sebebi motivemin iyice düşmüş olması ve içimde bi istek kalmaması
bu durumda sizide etkilemek istemem.
Yeni arkadaşlar sizleri tanıdığıma memnun oldum umarım sağlıklı bi şekilde kilo verirsiniz hedefinize ulaşırsınız.
kaptan ve rabia sizi gerçekten çok seviyorum canlarım iyiki tanıdım
ama ben yinede buraya gelip size yazmak isterim halinizi hatrınızı sormak eğer kabul ederseniz.
İyi ve bol paylaşımlı günler..
Sağol canım benim evet az kalmıştı ama napalım istek kalmadı yada yoruldum biliyorum.nihancım kararına saygı duyarım hayatım sen bilirsin ama hedefine çok az kalmıştı...hem biz sana çok alışmıştık...takımdan ayrılsanda bizi yalnız bırakma tatlım
Sağol canım benim evet az kalmıştı ama napalım istek kalmadı yada yoruldum biliyorum.
Tamam dosbacım uğrarım tabiki özlerim sizi
hmm afiyet olsun 1 kase yoğurtta kase kücükmüydü bacım
oglenkı buyuk akşamkı kucuk :)
seyyah beni geçemez günde 3 saat yürüyorumhem ona gaz hem bana geçemezz geçemezzz
ooooooooooooooo 6 km guzel bı yurumekızlar canım çıktı bugun en 6 km yürüdüm. azsonra yıne çıkacam.
öğle yemeğinden hemen önce 3 km yürüdüm 45 dk. sonra öğle yemeği yedim büroda. iğrençti öğle yemeğim. dışardan geldi mecbur yemek zorunda kaldım. hamburgercılerde satılan tavalar gibi. patates vardı 1 köfte sosis bır kaşık rus salatası marul domates vs. vardı.. yıyebıldığı kadarıyla yedım. ekemke yemedım hıç. arkasından da aynı yolu tekrar yürüdüm 3 km daha.
tam oturacam popomun üstüne yıne tlftekrar çıkacam az sonra. hep de aynı yerlere gidiyorum dışarda da yağmur ayazz..
bu arada mıdem şuan çok kötü allah bilir nasıl yağla yaptılar o patatesleri yaa ufff çok kalori aldım. sabah sağlıklı beslendım ya öğlen illa bişey çıkacak((
slm dombili. geçmişolsun canım, en berbat ağrılardan birini yaşamışsın. inşallah daha iyisindir.evet canım
öncelikle dolaptaki lokumları atmanı tavsiye ediyorum.şuanda bile aklın onlardaysa iyileştikten sonra kurtuluşları yok anlaşılan. canım atmak cozum degılkı karsımda dururken yemıyecegım dun adagımdan bahsetmıstım egerkı 65 kg ye dusene kadar haftada 1 gun gezmelerde tadarak olacak onun dısında dıyetımı bozacak bırsy yaptımda yedımde her ıhlal ıcın 10 ytl boyle olunca esımde eve abur cubur almayacak ve dısarı gıttımızde sunu bunu yıyelım demıyecek
vede fayda gorecegım dünkü menün güzel görünüyor,tebrik ederim,afiyet olsun.mekik olayıda süper hani inci gibi sırıtmış orda maşallah.canım uaynır uyanmaz mutfakta kocaman su bardagım var oda sıcaklıgında 2 bardaga takamul edıyor ıcmıstımbu sabah da keşke yemek olayına geçmeden önce ılık su içseydin. yemek olayınada hemen başlamışsın maşallah diyorum hayatım.
saat 15 den sonra yazdıkların bugünkü geri kalan menün sanırım. evet bugunkıler şimdiden afiyet olsun dombilicim.
saolasın canım
kız yememek olurmu ilahi dombili :90: hepimiz boğaz tokluğu için çalışmıyormuyuz hayatım.
demek istediğini anladım hayatım,şaka yapıyorum. az yiyebilsek keşke,ne yersek yiyelim az yense. yani şu mide şişmicek,hissetmicek yediklerini öyle kalkabilsek sofradan ama zor oluyor gözümüz aç hayatım. ama şuda varki şartlarda çok önemli. ben işe başlamadan önce çoğunlukla moral bozukluğu ve stresten kilo veremedim. bağırsak ve mide problemim için dr.a gittiğimde yüzüme bakıp şu beynini rahatlatmadığın sürece orasıda düzelmicek demişti. şimdide stre yaşıyorum ki o yüzden hala atamadım üstümden ama ozamanki gibi değil. şu kadarını söyleyeyim..... neyse söylemeyeyim moralim bozuluyor.
yani işin özü herşey beyinde bitiyor diye dşünmekteyim.
kesınlıkle dogada hayvanlar bıle karnını doyurmak için çabalıyor aslanlar filler kuslar ama hepsi bunun için çalısıo
akşamıda tavuklu yada ton balıklı salatayla halldebilirsin plactikim. hayırdır taşınıyormusun.
bana tavuklu salata zor geıyor ama doyurucu olur
afiyet olsun dosbacım.:))
Selam kızlar,
hosggeldın canımm kılo verme hıkayenı anlatırsan memnun oluruz bız senı tanımıyoruz
masalcım nerdesın canımmm hos geldınnnKızlar merhaba nasılsınız?
İlk önce Neyneyseciğim doğum günün kutlu olsun. Umarım ailenle sevdiklerinle beraber çok güzel yıllar geçirirsin.
Dün okul başladı. Derslere alışmaya çalışıyorum.
hafta sonu safranboludaydım.
Gezip dolaşıp duruyorum. :)
Sizi de çok özledim ama bilgisayara oturamıyorum diyecek boyuttayım.
Tabi çok gezince kilo da vermeye başladım.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
anladım canım,yok ben açıklama olsun diye yazıyorum öyle işte,notumu aldım.Adcım öncelikle dediğim gibi listede olmak çokta önemli değil,yer yoksa sizde kabul ederseniz liste dışı paylaşımda da bulanarak devam edebilirim.Yeni bir şube açmıştık çok şükür o düzene girdi,şimdi daha rahatım.2.üniversite gecen sene bitti, bu sene kendime söz verdim 2011 de hiç sınava girmeyecegimkuralları hatirliyorum canim en önemlileri cuma 11 den önce kilo bildirimi ve hergün paylaşımdı,yanlış hatırlamıyorum değil mi:26:
sen nasılsın melis artık hiç gelmiyor mu?
Ayyıldızım tanışmak bugune nasipmiş.Yeniden takibe başladigim donemde seninle ilgili en çok dikkatimi çeken şey her fırsatta evde kendine spor yaratman
ay güldürdün beni çokhoşsun yaa. ömrün uzun olsun emi.ay canım benim gördünüz mü kızlar bak arkadaş beni tanıdı adım medine canım bu arada.
nasıl rahat hissediyorsan oyle yazarsın .beraber zayıflıcaz hepimizz tekrar hoşgeldin
anormallik yazdım ama masalcım hani öyle abartılı birşey yok hayatım,sadece garip ağrılar yaşıyorum,yüzümün sağ tarafı falan ağrıyor arada. acaba gripmi olacam diyorum ama olmak istemiyorum dikkat etmem lazım.Hayırdır ne anormallik var kaptancığım?
Ayy doğum günü kutlu olsun şimdiden paşanın .
Hacettepe fen bilgisi öğretmenliğindeyim ben.
Moralim daha iyi , canımı sıkan şeyler oluyor bazen ama gezip duruyorum unutuyorum.
Yazmak istiyorum valla.
İzinli de olsam arada bakayım diyorum.
Merhaba kızlar
kızlar sizi tanıdığıma çok memnun oldum. Ama ben takımdan ayrılıyorum.
Sebebi motivemin iyice düşmüş olması ve içimde bi istek kalmaması
bu durumda sizide etkilemek istemem.
Yeni arkadaşlar sizleri tanıdığıma memnun oldum umarım sağlıklı bi şekilde kilo verirsiniz hedefinize ulaşırsınız.
kaptan ve rabia sizi gerçekten çok seviyorum canlarım iyiki tanıdım
ama ben yinede buraya gelip size yazmak isterim halinizi hatrınızı sormak eğer kabul ederseniz.
İyi ve bol paylaşımlı günler..
tükkanı ben açarım kızyada çook uzun süreli izin al :)) belki benim gibi motivasyon sağladığın bi gün dönersin
bekleriz hayatım sabah tükkanı kim açcak yoksa :))
anladım canım,yok ben açıklama olsun diye yazıyorum öyle işte,notumu aldım.
sen işleri yoluna sokmuşsun hayatım ne mutlu sana. o kadaryoruldun bu sene dinlenme yılın olsun madem. bende idare ediyorum canım, ev iş çocuk derken zaman akıp gidiyor.
melis uzuuun zamandır gelmiyor en son kitabı vardı tez içindi sanırım gerçi unuttum ama yani epey yoğundu anlayacağın,geçen yaz tatildeyken görüştük telden iyiydi.
ay güldürdün beni çokhoşsun yaa. ömrün uzun olsun emi.
anormallik yazdım ama masalcım hani öyle abartılı birşey yok hayatım,sadece garip ağrılar yaşıyorum,yüzümün sağ tarafı falan ağrıyor arada. acaba gripmi olacam diyorum ama olmak istemiyorum dikkat etmem lazım.
çok sağol masalcım 3 yaşı bitiyor nasipse.
ooooo maşallah sana, göbek adım zeka diyorsun yani. canım hayırlısı ile diplomanı alırsın dilerim.bu ülkede okumakla iş bitmiyorki birde sonrası var.Allah kolaylık versin canım. bizim çocuklarımızın döneminde ne olacak bilmiyorum.gezmek en güzel moral kaynağı ama beynini meşgul edecekgezinti en iyisi tabii. sende farklı yerler görüp tanıyorsun.
canım herzaman bekleriz.
bu arada unutmadan bi aara adresini tekrar yazarmısın özelden,şu sana yazdığım yılbaşı yazısını postaya vereyim artık. :))
üzüldüm ama sen öyle istiyorsan öyle olsun ama izinlide yazabiliriz seni istersen nihancım.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?