tebrikler canım ya baya vermişingünaydinlar kizlar:80:
kilom 64.4
katılıyorummaşallah senin eşine.kız heryerde anlatma bak nazar değer sonra çooooookkkkkk ararsın bu günleri
canım, biz zaten kafamıza göre listeden çıkarmıyoruz. farkettiysen 2 kere yazdım, sana da bilgi verdim. hatta gayret edebileceksen yine çıkarmayalım, sorun değil. yeri geliyor hepimizin sıkıntısı oluyor, idare ediyoruz. ancak senin işlerin bu yoğunlukta devam edecekse listeden izinli yazalım dedim. izinli yazmak demek, listede yer almayacaksın demek ancak takımın bir üyesi olmaya devam edeceksin. diskalifiye olmak gibi değil yani. her zaman gelip menülerini yazmaya devam edebileceksin. anlaştık mı?
nasılsınız kızlar
uzun zaman oldu girmeyeli eskilerden kim var bilmiyorum
asumancım rabiacım burdalar sanırım öpüyorum kızlar sizi
ben aynı gibiyim annemler bendeyken 2bucuk kilo aldım verdim sayılır
ama haftaya ben gidiyorum eskişehire buğün 5günde 5kilo diyetine başladım eşimde nöbetçi yokken sıkarım 61 bakalım ne kadar vercem
cnm benim sizleri cok özledim gercten loptopta sorun var miladı dolmuş sanırım yenile diyo zor bela yazıyorum suan bile esk gisdince yenileriz dedik burda secenek yokamannn kimler gelmiş ,nasılsın elacım. ben iyiyim çok şükür. harbiden uzun zamandır yoksun gözümüz yollarda kaldı hayatım. annenin geleceğini hatta geldiğini yazmıştın. sanırım gitti Allah kavuştursun.
canım bizler aynıyız,yeni arkadaşlarımız katıldı,bazıları ayrıldı,bazıları geri döndü. sen poly i bilirsin oda geri döndü takıma.
anneni gönderdin şimdi sen gidiyorsun oh ne güzel gez tabi hayatım.
diyetinde de başarılar dilerim. dikkat et kendine görüşemezsek hayırlı yolculuklar herkese selam.
canlar ben 1 saatliğine dışarı çıkıyorum gelicem öptüm.
ooooooooo kımler gelmıs hosgelmısnasılsınız kızlar
uzun zaman oldu girmeyeli eskilerden kim var bilmiyorum
asumancım rabiacım burdalar sanırım öpüyorum kızlar sizi
ben aynı gibiyim annemler bendeyken 2bucuk kilo aldım verdim sayılır
ama haftaya ben gidiyorum eskişehire buğün 5günde 5kilo diyetine başladım eşimde nöbetçi yokken sıkarım 61 bakalım ne kadar vercem
amannn kimler gelmiş ,nasılsın elacım. ben iyiyim çok şükür. harbiden uzun zamandır yoksun gözümüz yollarda kaldı hayatım. annenin geleceğini hatta geldiğini yazmıştın. sanırım gitti Allah kavuştursun.
canım bizler aynıyız,yeni arkadaşlarımız katıldı,bazıları ayrıldı,bazıları geri döndü. sen poly i bilirsin oda geri döndü takıma.
anneni gönderdin şimdi sen gidiyorsun oh ne güzel gez tabi hayatım.
diyetinde de başarılar dilerim. dikkat et kendine görüşemezsek hayırlı yolculuklar herkese selam.
canlar ben 1 saatliğine dışarı çıkıyorum gelicem öptüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?