Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın arkadaşlar dünkü menümü ve kilomu yazıp geçmişi okuayacam.
kalkış :5 altın çilek üzerine 2 bardak su
sabah:yarım kase kellogs a 5 yaban mersini yarım bardak kadar süt
ara(10.45): 1 çay tabağı kuru yemiş karışımı - 2 fincan yeşilçay
öğle(12.00):1 porsiyon ekmeksiz et döner-1 dilim pide-1 dilim domates-marul-1 çatal ucuyla kenarındakı rus salatasından tadımlık
yürüyüş:2 kilometre

saat 4buçukta hastaneye kadar 20 dk yürüdüm. tam saatinde içeri aldılar beni. doktor çok tonton kibar aksaçlı bırıydı. muayenımı oldum. yumurtalıklarımda sorun yok elhamdülillah. ama rahim ağzımda yara varmış. gebeliği engelliyor olabılır dedi. smear testi ve kültür testi yaptı ( umarım adlarını doğru hatırlıyorumdur) ultrasondan da alttan da muayene ettı. ama hiç canım acımadı.yarın sabah da aç karnına gidip kan verecem şekerime ve demir oranıma bakacak.bizim ailede annem dahil çok fazla şeker hastasının olduğunu söyledim üstelik yaşça daha büyükler insülin kullanıyor.
ultrasona yatınca sanki doktor bi an aa sen hamilesin bak işte bebeğin diyecekmiş gibi geldi. ama demedi . çıkınca bunu eşime söylemiştim bende. sonra eve gittim baktım eşim yok evde benden önce evde olacaktı çünkü. aradım geliyorum 10 dk ya dedi. bi baktım elinde muhteşem bi demet çiçek ve 2 kutu pizzayla gelmiş. daha hamile olmadan bukadar ilgi gösteriyorsa hamile kalsam yaşadım ben
işte bu sebebten dolayı akşam yemeğim izzaaaa ketçap mayonezden ve koladan uzak durarak vicdanımı rahatlatmaya çalıştım ama ne kadar başarılı oldum bilmiyorum (
yemekten yarım saat sonra sporumu yaptım. eşim bacaklarıma oturdu baya bi mekik çektım.ayakta ve yerde göbek eritme hareketlerinde yaptım 40ar kere.
sonra yarım elma -yarım portakal- yarım kivi yedim.
su miktarımda 2 litre olmuştur.

sabah aç karnına çıkan kilom 55.7 300 gr gitmiş sadece. bakalım benım rakıbem ne etmiş

günaydinlar kizlar:80:

kilom 64.4

tebrik ediyorum canım bende 64,7 ile hemen arkandayım

.65.7 çıktım..bu hafta sporumada dikkat ettim genel beslenme düzenimede..ama ilginçlğim devam ediyor 300gr vermişim sadece.. :26:

canım fazla çıkmandan iyidir, meto bu bir hafta bir haftayı tutmaz 300 gr da güzel bir rakam tebrik ederim.

şimdi kahvaltımı yapayım..çocukları doyurayım..yeşil çay molasında bakarım yine.inşallah..

yeşilçay molasında bekliyoruz canım

bak sana torpil geçtim artık olursa sende bana gecersin

evet ls biraz fazla konusuyor ama idare ediyoruz birbirimiziYavaş tempo gibi gözüküyor ama LS yi su yüzden yapıyorum her hafta yağ ölçümü yaptırıyorum ben,yürüyüş yaptıgım ile ls yaptıgım haftalarda yagdan vermede ciddi farklar oldu.Ls interval bir karido o yüzden yağ yakımında direk etkili oluyor yürüyüş öyle değil canım en azından koşu bandında olmayanlar

bitsin artık şu börekler kalori az besleyici özelliği çok olan şeyler ye canım.İşler için kolay gelsin.

neysecim haftabaşından itibaren seni takip ediyorum canım
benim metabolizma hızım ii değil sanırım ama yinede senin yediklerinden yiyeceğim :))

ye ye kesin sende güzel bir rakam verirsin neysenin listeleri süper

anammm bunlar ne hiç bilmediğim mamalar var burda wasa peynir nasıl oluyor ,soya sütü :44: sporlarında gayet güzel olmuş canım

wasa çavdarlı kraker canım, soya sütü de inek sütü bana dokunuyor o yüzden onu içiyorum.

bende reglden dolayı fazla gelmişsin aksi olsa incelme olmazdı vücudunda canım.

kaptan ve yardımcısı karar verir canım.

Günaydın kızlar -1 :) çokda şaşırdım yani bu menüye çokda sevindim :)

kg veren herkeside kutlarım

Dün : Spinning yaptım 18 km ile bitirdim :) herkes 11-12 iken :)
Birde ağırlık çalışmalarımı yaptım

canım muayenenin güzel geçmesine sevindim.Hayırlısıyla allah bir çocuk nasip eder inşallah.Gelelim pizzaya kaç dilimdi söyle bakalım yanında salata da tükettin mi ben pizza yedigim zaman yanında salat ile yiyorum kan sekerimi dengeliyorum mutlaka.Bu arada pizza gibi agır yemeklerden en az 1,5 saat sonra spor yapmalısın.300 gr için tebrikler bu sanırım takımda 3. 300 gr

sporuna maşallah diyorum canım umarım hep bu tempoda yapacak imkanın olur, hayatına düzenli yapamayacagın hiçbirseyi diyette dahil etme koruma da bu çok zorlar seni.78 oldun sanırım tebrikler

canım bence ev işlerini lütfen bu kadar takma. misafirlerin zaten seni görmeye geliyorlar. evi sorun yapacak tipler değillerdir. rahat ol, önemli olan kendinsin ev değil.
kahvaltın da afiyet olsun. tadımlık yemişsin.

neysecim haftabaşından itibaren seni takip ediyorum canım
benim metabolizma hızım ii değil sanırım ama yinede senin yediklerinden yiyeceğim :))
ah canım benim:)) senin bilgin benden fazladır canım. ama yine de takip etmek istersen takıl banaaslında ben de hep metabolizmam yavaş diye düşünürdüm, bir yerde doğru bir şey yapıyorum sanırım, metabolizmam da iyileşti sanki.

duan da iyimiş: Allah kimseyi internetiyle sınamasınbizim gibi internete alışmışlar için bağlantının gitmesi çok kötü bir şey tabi. ben de biliyorum o duyguyu.

o 300 gr şişlik olabilir, regl öncesi. takımda regl patlaması olacak sanırım, herkes bekliyor
yalnız incelmeler süper
kilo alınca takımdan atma diye bir şey yok canım. öyle olsa beni geçen hafta atmaları lazımdı:)

canım, biz zaten kafamıza göre listeden çıkarmıyoruz. farkettiysen 2 kere yazdım, sana da bilgi verdim. hatta gayret edebileceksen yine çıkarmayalım, sorun değil. yeri geliyor hepimizin sıkıntısı oluyor, idare ediyoruz. ancak senin işlerin bu yoğunlukta devam edecekse listeden izinli yazalım dedim. izinli yazmak demek, listede yer almayacaksın demek ancak takımın bir üyesi olmaya devam edeceksin. diskalifiye olmak gibi değil yani. her zaman gelip menülerini yazmaya devam edebileceksin. anlaştık mı?

eşe bak eşe:)) sen hamile kalsan seninki sana ekmek bile taşıtmaz yalnız merak ettim 2 pizzayı nasıl yedinizmaşallah yani
doktor muayenen de iyi geçmiş, asıl ona çok sevindim. olumlu dönmüşsün ne güzel. inşallah testlerin de temiz çıkar. bu rahim ağzındaki yara önemli bir şey miymiş? inşallah gerekli ilaçları kullanınca geçecek bir şeydir.
spora da maşallahsenin ihtiyacın eşinin sana koçluk yapmasıymış

Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben yakında tekrar dönmek istiyorum aranıza.
Ama bilgisayarla biraz daha irtibatta olabileceğim zamanları bekliyorum.
Pazartesi günü babam anjiyo olacak ona sıkkın biraz canım.
Biliyorum büyük bir şey değil ama benim ameliyat korkum var.
15 gün içinde de bahsettiğim birisi vardı ya aramızda bir şeyler var dediğim o olacak.
off ben yine gerginim yani ..

sporuna maşallah diyorum canım umarım hep bu tempoda yapacak imkanın olur, hayatına düzenli yapamayacagın hiçbirseyi diyette dahil etme koruma da bu çok zorlar seni.78 oldun sanırım tebrikler

evet polycım haklısın ama işte oturtmaya çalışıyorum bende bakalım

günaydın kızlar okuldayım kilomu yazmak için fırsat kolluyodum buldum.geçen cuma 77 kiloydum.bu sabah tartıldım 76,5 kilo oldum.çok iyi gidiyodum 2-3cgün buradan ayrı kamak bana yaramadı.aranıza kabul ettiğiniz için tekrardan çoooooooooooookkkkkkkkk teşekür ederim

umarım en yakın sürede sağlığına kavuşur geçmiş olsun
seni aramızda görmek bizi sevindirir

maşallah senin eşine.kız heryerde anlatma bak nazar değer sonra çooooookkkkkk ararsın bu günleri

günaydın canım.
300 gr da olsa vermiş olman çok daha önemli canım.
inşallah çocuklar biraz düzelir de katılımın artar
saol canım..
bugün sakinler vede kendi kendilerine oynuyorlar..stressiz bir hafta geçirsem çok iyi olucaktı..
geçen hafta 65.1'dim canım. çok şükür biraz daha düşebildim.

hadi bakalım, şimdiden afiyet olsun. yeşilçay molanda inşallah bekliyoruz.:87:
geldim geldim..300 gr cığımı beğendiniz moral verdiniz..
saol en azından birazda olsa eksik çıktım..
detoks dediğim şu içinde bulgur mercimek salatalık nohut olan çorba ..ayrıca sabah normal kahvaltıyla başlanıyor..arada yeşil çay ve meyve serbest..öyle çok sıkıcı değil yani..sadece 2 gün uygulanıyor..

o eklenme regldendir..inceldiğine göre yağ kaybetmişsin demektir..
saol
leslie hatunu bende yapyıyordum bi ara..45 dk aerobik 450 kalori yaktırıyor..45 dk yürüyüş hızına göre 6.0 da yürüdüğünde en fazla 145-180 gibi kalori yaktırıyor..

Son düzenleme:

rabiacım çok teşekür ederim arkadaşım.daha fazla katılımda bulunmya çalışıcam.

canm başta öyle oluyo ama sen inad ettikçe veriyosun merak etme.biraz daha sabret bir nda düşüveriyo inanki benim öyle oldu.

oyy oyy kimler gelmişş seni çok merak ettim rakibem acaba benden korktuda mı kaçtı diye düşündüm :89:
canım bendede pek bi değişiklik yok zaten rahat ol. bu hafta regl bitsin haftaya daha sıkı başlarız. sonrakı hafta da ben regl olacam zaten
eşinin iyileşmesine çok sevindim tatlım. bu browni bisküviyide regl krizlerine bağlayalım ama bundan sonra meyveyle geçirirsin zaten bu krızleri
teknik birşey olmazsa inşallah bırakmam sizleri canım.rakibem uçaçak yakında kanat takıp bir rahatlayayımda yarım kilo bir kilo ne giderse artık çok kasmadan gitsin istiyorum
yok kız daha uçmadım biraz hızlandım sadece
valla ben dükkanda kocaman bi cola bardağı buldum 300 ml su alıyo. onu doldurup masaya koyuyorum ısınınca içiyorum 10 bardak içsem 3 litre eder . ben daha 10 bardak içemedim ama olsun. yada şu ölçekli sürahılerden koydum masaya 2 litrelik. onu bitirdim ama bazen suyumdan başkalarıda içiyo hesap karışıyo oyuzden bardağa döndüm.
yaaa bizsiz olmaz işte alışkanlık yaparız biz

ne güzel bol yemeklı bir menu. hiç aç kalmıyorsun ama kılo veriyorsun. bana da bundan lazım sanırım :))
saçmalama kız sen neşe kaynağımızsın topiğimizin . herkezin bi rengi var. herkez ayrı bi lezzet ayrı bi hava katıyo takıma . otur oturduğun yerde. her kilo alan bırakırsa işimiz var .
ya ben kendımı çok cahil hissediyorum şuan ls ne ya ben bi tür spordur diye düşünmüştüm ama rabıa kadının sesi çok çıkıyor falan değince kafam karıştı. :97:
canım küçğk boy klasık pizza. 4 dilimdi. valla salata yemek aklımın ucundan bile geçmedi spor önerine de uyarım bundan sonra canım. onu da bilmıyordum malesef :44:
güzel dileklerin için çok teşekkür ederimm

evet sağolsun eşim yardım edıyor. demekkı benım talep etmem gerekiyormuş. yara umarım önemli bişey değildir canım pzt sonucu çıkacak.
2 pizzayı yemek de fazla zor olmadı valla ya birini o birini ben yedık. küçük boydu zaten . 4 dilimdi. cumadan önce biraz kötü oldu ama ((
doktordan çok çekınıyordum ama adam çok tatlı biri kasmadım kendımı çok. canımı da yakmadı. adetımın 14. günü tekrar gideecm. yumurtalıklarımın üremesine bakacak

bilgisayar kitlendi aynı mesajları kaça kere alıntı yaptım ..((
kilo veren herkesi tebrik ediyorum..bu hafta takımda hareket var şükür..

geçmiş olsun canım babana
maşallah senin eşine.kız heryerde anlatma bak nazar değer sonra çooooookkkkkk ararsın bu günleri

aman masallah dıyelı m ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…