- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
günaydinlar kizlar:80:
kilom 64.4
.65.7 çıktım..bu hafta sporumada dikkat ettim genel beslenme düzenimede..ama ilginçlğim devam ediyor 300gr vermişim sadece..:26:
şimdi kahvaltımı yapayım..çocukları doyurayım..yeşil çay molasında bakarım yine.inşallah..
teşekkür ederim canım. menümü bozan nesneyi de görmemene sevindim
çok güzel. diyetisyenin verdiği menüye uymuşsun, hiçbir sorun yok. leslie de 4 mile çıkmış, o da iyi. leslie bana çok yavaş geliyor canım. ben 5 mil dahil, diğerlerini de yaptım. bir de çok konuşuyor, artık kadının sesini kısıp müziği açıp yapıyorum:) sesine pek ihtiyacım kalmadı hareketleri öğrendim çünkü
işlerinde kolay gelsin canım:80:
evet canım öğlen gelecek ama işleri halledip oturmak istiyorum
evim biraz dağınık daha doğrusu temziliğe ihtiyacı var... benimde pek halimin olduğu sölenemez
saat 10 kadar hedef koydum Allah ın izniyle biter inş.
kahvaltım 1/2 dilim börek 1 yeşil çay
neysecim haftabaşından itibaren seni takip ediyorum canım
benim metabolizma hızım ii değil sanırım ama yinede senin yediklerinden yiyeceğim :))
anammm bunlar ne hiç bilmediğim mamalar var burdawasa peynir nasıl oluyor ,soya sütü :44: sporlarında gayet güzel olmuş canım
ben bu sabah 58.7 geldim 300gram eklenmiş bu arada kalçamdan 1cm gitmiş 94 belden 1 cm gitmiş 72 cm olmuşum. 2 güne kadar regl olurum dün tartıldığımda 58.4 düm galiba veremedim kilo ya da aldım mı ne öyle birşeyler .hiç faydalı olamıyorum gruba hee ama bırakmak istemiyorumkilo veremesemde çabalıyom vallaha
gram gramda olsa vermek güzel napim listeden atacakkmısınız beni
günaydınlar hayırlı cumalar
cuma sabahı itibariyle kilom 71,5
paylaşım yapamıyorum diye listeden çıkarmanız gerekirse siz bilirsiniz:2:baştada demiştim işlerim çok yoğun işyerinde tek çalışan benim bu yüzden de herşey bana kalıyo:2:girebildiğimde yazabiliyorum ancaklisteden çıkarsanızda gelmeye devam ederim zaten.hepinizi öpüyorum
günaydın arkadaşlar dünkü menümü ve kilomu yazıp geçmişi okuayacam.
kalkış :5 altın çilek üzerine 2 bardak su
sabah:yarım kase kellogs a 5 yaban mersini yarım bardak kadar süt
ara(10.45): 1 çay tabağı kuru yemiş karışımı - 2 fincan yeşilçay
öğle(12.00):1 porsiyon ekmeksiz et döner-1 dilim pide-1 dilim domates-marul-1 çatal ucuyla kenarındakı rus salatasından tadımlık
yürüyüş:2 kilometre
saat 4buçukta hastaneye kadar 20 dk yürüdüm. tam saatinde içeri aldılar beni. doktor çok tonton kibar aksaçlı bırıydı. muayenımı oldum. yumurtalıklarımda sorun yok elhamdülillah. ama rahim ağzımda yara varmış. gebeliği engelliyor olabılır dedi. smear testi ve kültür testi yaptı ( umarım adlarını doğru hatırlıyorumdur) ultrasondan da alttan da muayene ettı. ama hiç canım acımadı.yarın sabah da aç karnına gidip kan verecem şekerime ve demir oranıma bakacak.bizim ailede annem dahil çok fazla şeker hastasının olduğunu söyledim üstelik yaşça daha büyükler insülin kullanıyor.
ultrasona yatınca sanki doktor bi an aa sen hamilesin bak işte bebeğin diyecekmiş gibi geldi. ama demedi . çıkınca bunu eşime söylemiştim bende. sonra eve gittim baktım eşim yok evde benden önce evde olacaktı çünkü. aradım geliyorum 10 dk ya dedi. bi baktım elinde muhteşem bi demet çiçek ve 2 kutu pizzayla gelmiş.daha hamile olmadan bukadar ilgi gösteriyorsa hamile kalsam yaşadım ben
işte bu sebebten dolayı akşam yemeğimizzaaaa ketçap mayonezden ve koladan uzak durarak vicdanımı rahatlatmaya çalıştım ama ne kadar başarılı oldum bilmiyorum (
yemekten yarım saat sonra sporumu yaptım. eşim bacaklarıma oturdu baya bi mekik çektım.ayakta ve yerde göbek eritme hareketlerinde yaptım 40ar kere.
sonra yarım elma -yarım portakal- yarım kivi yedim.
su miktarımda 2 litre olmuştur.
sabah aç karnına çıkan kilom 55.7 300 gr gitmiş sadece. bakalım benım rakıbem ne etmiş
Günaydın kızlar -1 :) çokda şaşırdım yani bu menüye çokda sevindim :)
kg veren herkeside kutlarım
Dün : Spinning yaptım 18 km ile bitirdim :) herkes 11-12 iken :)
Birde ağırlık çalışmalarımı yaptım
canım bence ev işlerini lütfen bu kadar takma. misafirlerin zaten seni görmeye geliyorlar. evi sorun yapacak tipler değillerdir. rahat ol, önemli olan kendinsin ev değil.evet canım öğlen gelecek ama işleri halledip oturmak istiyorum
evim biraz dağınık daha doğrusu temziliğe ihtiyacı var... benimde pek halimin olduğu sölenemez
saat 10 kadar hedef koydum Allah ın izniyle biter inş.
kahvaltım 1/2 dilim börek 1 yeşil çay
ah canım benim:)) senin bilgin benden fazladır canım. ama yine de takip etmek istersen takıl bananeysecim haftabaşından itibaren seni takip ediyorum canım
benim metabolizma hızım ii değil sanırım ama yinede senin yediklerinden yiyeceğim :))
duan da iyimiş: Allah kimseyi internetiyle sınamasınaslında evdeyken yemem de :-( sabah kahvaltıdan sonra ara yapmamıştım ikindiye yaklaşıyordu marketten alışveriş yaparken aldım arabada yedimallah kimseyi internetiyle sınamasın alışmışım gelip gidip baktım kablolara yok yok hayrlı cumalar sanada canım
o 300 gr şişlik olabilir, regl öncesi. takımda regl patlaması olacak sanırım, herkes bekliyorben bu sabah 58.7 geldim 300gram eklenmiş bu arada kalçamdan 1cm gitmiş 94 belden 1 cm gitmiş 72 cm olmuşum. 2 güne kadar regl olurum dün tartıldığımda 58.4 düm galiba veremedim kilo ya da aldım mı ne öyle birşeyler .hiç faydalı olamıyorum gruba hee ama bırakmak istemiyorumkilo veremesemde çabalıyom vallaha
canım, biz zaten kafamıza göre listeden çıkarmıyoruz. farkettiysen 2 kere yazdım, sana da bilgi verdim. hatta gayret edebileceksen yine çıkarmayalım, sorun değil. yeri geliyor hepimizin sıkıntısı oluyor, idare ediyoruz. ancak senin işlerin bu yoğunlukta devam edecekse listeden izinli yazalım dedim. izinli yazmak demek, listede yer almayacaksın demek ancak takımın bir üyesi olmaya devam edeceksin. diskalifiye olmak gibi değil yani. her zaman gelip menülerini yazmaya devam edebileceksin. anlaştık mı?günaydınlar hayırlı cumalar
cuma sabahı itibariyle kilom 71,5
paylaşım yapamıyorum diye listeden çıkarmanız gerekirse siz bilirsiniz:2:baştada demiştim işlerim çok yoğun işyerinde tek çalışan benim bu yüzden de herşey bana kalıyo:2:girebildiğimde yazabiliyorum ancaklisteden çıkarsanızda gelmeye devam ederim zaten.hepinizi öpüyorum
eşe bak eşe:)) sen hamile kalsan seninki sana ekmek bile taşıtmazgünaydın arkadaşlar dünkü menümü ve kilomu yazıp geçmişi okuayacam.
öğle(12.00):1 porsiyon ekmeksiz et döner-1 dilim pide-1 dilim domates-marul-1 çatal ucuyla kenarındakı rus salatasından tadımlık
saat 4buçukta hastaneye kadar 20 dk yürüdüm. tam saatinde içeri aldılar beni. doktor çok tonton kibar aksaçlı bırıydı. muayenımı oldum. yumurtalıklarımda sorun yok elhamdülillah. ama rahim ağzımda yara varmış. gebeliği engelliyor olabılır dedi. smear testi ve kültür testi yaptı ( umarım adlarını doğru hatırlıyorumdur) ultrasondan da alttan da muayene ettı. ama hiç canım acımadı.yarın sabah da aç karnına gidip kan verecem şekerime ve demir oranıma bakacak.bizim ailede annem dahil çok fazla şeker hastasının olduğunu söyledim üstelik yaşça daha büyükler insülin kullanıyor.
ultrasona yatınca sanki doktor bi an aa sen hamilesin bak işte bebeğin diyecekmiş gibi geldi. ama demedi . çıkınca bunu eşime söylemiştim bende. sonra eve gittim baktım eşim yok evde benden önce evde olacaktı çünkü. aradım geliyorum 10 dk ya dedi. bi baktım elinde muhteşem bi demet çiçek ve 2 kutu pizzayla gelmiş.daha hamile olmadan bukadar ilgi gösteriyorsa hamile kalsam yaşadım ben
işte bu sebebten dolayı akşam yemeğimizzaaaa ketçap mayonezden ve koladan uzak durarak vicdanımı rahatlatmaya çalıştım ama ne kadar başarılı oldum bilmiyorum (
yemekten yarım saat sonra sporumu yaptım. eşim bacaklarıma oturdu baya bi mekik çektım.ayakta ve yerde göbek eritme hareketlerinde yaptım 40ar kere.
sabah aç karnına çıkan kilom 55.7 300 gr gitmiş sadece. bakalım benım rakıbem ne etmiş
sporuna maşallah diyorum canım umarım hep bu tempoda yapacak imkanın olur, hayatına düzenli yapamayacagın hiçbirseyi diyette dahil etme koruma da bu çok zorlar seni.78 oldun sanırım tebrikler
Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben yakında tekrar dönmek istiyorum aranıza.
Ama bilgisayarla biraz daha irtibatta olabileceğim zamanları bekliyorum.
Pazartesi günü babam anjiyo olacak ona sıkkın biraz canım.
Biliyorum büyük bir şey değil ama benim ameliyat korkum var.
15 gün içinde de bahsettiğim birisi vardı ya aramızda bir şeyler var dediğim o olacak.
off ben yine gerginim yani ..
günaydın arkadaşlar dünkü menümü ve kilomu yazıp geçmişi okuayacam.
saol canım..günaydın canım.
300 gr da olsa vermiş olman çok daha önemli canım.
inşallah çocuklar biraz düzelir de katılımın artar
geldim geldim..300 gr cığımı beğendiniz moral verdiniz..geçen hafta 65.1'dim canım. çok şükür biraz daha düşebildim.
hadi bakalım, şimdiden afiyet olsun. yeşilçay molanda inşallah bekliyoruz.:87:
saol en azından birazda olsa eksik çıktım..aslında evdeyken yemem de :-( sabah kahvaltıdan sonra ara yapmamıştım ikindiye yaklaşıyordu marketten alışveriş yaparken aldım arabada yedimallah kimseyi internetiyle sınamasın alışmışım gelip gidip baktım kablolara yok yok hayrlı cumalar sanada canım
anammm bunlar ne hiç bilmediğim mamalar var burdawasa peynir nasıl oluyor ,soya sütü :44: sporlarında gayet güzel olmuş canım
300gram iyi canım daha 2. haftadasın sanırım detoks tehlikeli değilmivücuda zararlı diye biliyom ama tebrikler verebilmen bile güzel bence üzülm sakın
o eklenme regldendir..inceldiğine göre yağ kaybetmişsin demektir..ben bu sabah 58.7 geldim 300gram eklenmiş bu arada kalçamdan 1cm gitmiş 94 belden 1 cm gitmiş 72 cm olmuşum. 2 güne kadar regl olurum dün tartıldığımda 58.4 düm galiba veremedim kilo ya da aldım mı ne öyle birşeyler .hiç faydalı olamıyorum gruba hee ama bırakmak istemiyorumkilo veremesemde çabalıyom vallaha
saoltebrik ediyorum canım bende 64,7 ile hemen arkandayım
sende çok güzel kilo vermişsin..
canım fazla çıkmandan iyidir, meto bu bir hafta bir haftayı tutmaz 300 gr da güzel bir rakam tebrik ederim.
yeşilçay molasında bekliyoruz canım
bak sana torpil geçtim artık olursa sende bana gecersin
evet ls biraz fazla konusuyor ama idare ediyoruz birbirimiziYavaş tempo gibi gözüküyor ama LS yi su yüzden yapıyorum her hafta yağ ölçümü yaptırıyorum ben,yürüyüş yaptıgım ile ls yaptıgım haftalarda yagdan vermede ciddi farklar oldu.Ls interval bir karido o yüzden yağ yakımında direk etkili oluyor yürüyüş öyle değil canım en azından koşu bandında olmayanlar
bitsin artık şu börekler kalori az besleyici özelliği çok olan şeyler ye canım.İşler için kolay gelsin.
ye ye kesin sende güzel bir rakam verirsin neysenin listeleri süper
wasa çavdarlı kraker canım, soya sütü de inek sütü bana dokunuyor o yüzden onu içiyorum.
bende reglden dolayı fazla gelmişsin aksi olsa incelme olmazdı vücudunda canım.
kaptan ve yardımcısı karar verir canım.
asumancım,
pehlivanson izne ayrılma kararından vazgeçti. listede devam etmek istiyor, haberin olsun. katılım yapacağına dair de söz verdi. ben kendi adıma kendisine bir şans daha verebileceğimizi söyledim. sana da uygunsa listede yeralmaya devam edebilir.
günaydinlar kizlar:80:
kilom 64.4
günaydın..
RABİA katılımda düşüş mecbur oldu canım oğlum çok huysuzlaştı ve kızım çılgın gibi anlamadım nedir zaten ne zaman kendimle ilgili bir şeye kalkışsam çocuların ikisede şaşırıyor saçamlıyor resmen...
DETOKS yaptım bugünde ikinci gün...
hafta sonu öncesi iyi olur diye düşündüm vücudumda genel bir toparlanma var ama malesef kilo olarak.
.65.7 çıktım..bu hafta sporumada dikkat ettim genel beslenme düzenimede..ama ilginçlğim devam ediyor 300gr vermişim sadece..:26:
oyy oyy kimler gelmişşayyy başıma gelenler benim pişmiş tavuğun başına gelenlerden pek çok
gece burda sohbetleştikten sonra çıktıydım sabah yediklerim yazım diye tam gaz açtım bilgisayarı enee baktımm bağlantı yok gittim baktım modemde 2 ışık başka yanmıyo eşime dedim kalk yap fişin taktı naptı yok telefon çalışmıyor hemen görevliyi aradım sitede elektrk gitmiş gece yarısı onu yapalım derken telefon kablosunu kesmişler tüm gün bekledim gelmedi daha bu sabahbaktım gene yokhayda dedim sonra neyse ikindi vaktı geldi bu arada rakibem kız nasıl gidiyo ben çok kötüyüm ama karnım çok agrıyor sancılanıyorum yürüyüş falan yapmadım da 2 gündür bir de bugün sabah tartıldım karnım falna şiş ya gögüslerim regl 3 gün var ama kilo olarak aynı geldim galibiyetini kutla bacım sanmıyorum yarına kadar gram versem bol oynarım :93:
bu arada geçmiş okudum şöyle bir hızlıca ama tornavida sokan bebişi burdan öpüyom tatlı bebişmeraklı bebiş allahtan birşey olmamış kuzuya .
birde gruptan çıknlar var onları tekrar bekleriz.
ben de yeşil çayı kestim bir de kızlar ya doktorumu aradım dedim ki 2 hafta sıkı diyet apsam dedim kızdı bırak diyeti falan bol beslen çeşit çeşit degerlerine bakıcam dedi
kaçamak yapmadım dün ama bugün bir tane şu browni biskivü gibi olandan yedim
çok tatlıydı amaneyse kendime gelicem hepinizi çok özledim gıı off
canım arkadaşlarım bu arada kociş iyileşiyo yarın işe gidiyormuş
bende geliyom gece okey bekleyin
şimdi kaçıyorm
yok kız daha uçmadım biraz hızlandım sadeceteknik birşey olmazsa inşallah bırakmam sizleri canım.rakibem uçaçak yakında kanat takıpbir rahatlayayımda yarım kilo bir kilo ne giderse artık çok kasmadan gitsin istiyorum
valla ben dükkanda kocaman bi cola bardağı buldum 300 ml su alıyo. onu doldurup masaya koyuyorum ısınınca içiyorum 10 bardak içsem 3 litre eder . ben daha 10 bardak içemedim ama olsun. yada şu ölçekli sürahılerden koydum masaya 2 litrelik. onu bitirdim ama bazen suyumdan başkalarıda içiyo hesap karışıyo oyuzden bardağa döndüm.bugünkü menüm
sabah yine 1 yumurta 3 zeytin 1 kk peynir
ara 1 fincan açık çay ama fincan 2 su bardağı alıyo dublekarnım baya şiştii
öğlen türlü yanında yoğurt
ara ada çayı 1 bisküvi
akşam 1 kase çorba 3 4 kaşık sossuz salata 2 sarma
ara 1 elma
çok su içemiyorum ya siz nasıl 2 3 litre içiyosunuz
:
yaaa bizsiz olmaz işte alışkanlık yaparız bizkızlar selam nasılsınız.ben ayrılayım dedim ama kararımı değiştirdim tabi siz beni hala kabul ederseniz geri. burası olmadan insanın motivasyonu düşüyo. ara ara kaçamakları yapıyosun. buraya yazıyoruz ya o insanı çok kamçılıyo.yani beni geri kabul ederseniz dönmek istiyorummmm lütfeeeeeeeeeennnn
ne güzel bol yemeklı bir menu. hiç aç kalmıyorsun ama kılo veriyorsun. bana da bundan lazım sanırım :))Günaydın kızlar
Menümü hemen sizinle paylaşayım.
Uyanınca: Birsey yiyemedim sabah dyt ile randevum vardı 3 saat açlık gerekli
Kahvaltı:2 dilim wasa 2 dilimli light kaşar(26 gr) maydanoz kırmızı biber,1 fincan yeşilçay
Ara:1 fincan tarçınlı ılık soya sütü, 1 fincan sade kahve
Öğle:1 kase yayla çorbası,2 dilim wasa(salatayı diğer ögüne aldım),1 fincan yeşilçay
Ara:1 dilim wasa,1 dilimli light kaşar peynir, marul roka kırmızı biberden salata(yağsız,soslu)
Akşam:6 inegöl köfte,yeşil salata,1 fincan yeşilçay
Ara:1 fincan kahve(spordan önce), 1 sb soya sütü(spordan sonra)
Su:3LT,3 fincan yeşilçay,2 fincan kahve
Spor:55 dk Ls 4 mil=6,4 km(sporu bu hafta artırdım 2 hafta sonra 5 mile çıkacagım)
saçmalama kız sen neşe kaynağımızsın topiğimizin . herkezin bi rengi var. herkez ayrı bi lezzet ayrı bi hava katıyo takıma . otur oturduğun yerde. her kilo alan bırakırsa işimiz var .ben bu sabah 58.7 geldim 300gram eklenmiş bu arada kalçamdan 1cm gitmiş 94 belden 1 cm gitmiş 72 cm olmuşum. 2 güne kadar regl olurum dün tartıldığımda 58.4 düm galiba veremedim kilo ya da aldım mı ne öyle birşeyler .hiç faydalı olamıyorum gruba hee ama bırakmak istemiyorumkilo veremesemde çabalıyom vallaha
ya ben kendımı çok cahil hissediyorum şuan:evet ls biraz fazla konusuyor ama idare ediyoruz birbirimiziYavaş tempo gibi gözüküyor ama LS yi su yüzden yapıyorum her hafta yağ ölçümü yaptırıyorum ben,yürüyüş yaptıgım ile ls yaptıgım haftalarda yagdan vermede ciddi farklar oldu.Ls interval bir karido o yüzden yağ yakımında direk etkili oluyor yürüyüş öyle değil canım en azından koşu bandında olmayanlar
.
canım küçğk boy klasık pizza. 4 dilimdi. valla salata yemek aklımın ucundan bile geçmedicanım muayenenin güzel geçmesine sevindim.Hayırlısıyla allah bir çocuk nasip eder inşallah.Gelelim pizzaya kaç dilimdi söyle bakalım yanında salata da tükettin mi ben pizza yedigim zaman yanında salat ile yiyorum kan sekerimi dengeliyorum mutlaka.Bu arada pizza gibi agır yemeklerden en az 1,5 saat sonra spor yapmalısın.300 gr için tebrikler bu sanırım takımda 3. 300 gr
eşe bak eşe:)) sen hamile kalsan seninki sana ekmek bile taşıtmazyalnız merak ettim 2 pizzayı nasıl yediniz maşallah yani
doktor muayenen de iyi geçmiş, asıl ona çok sevindim. olumlu dönmüşsün ne güzel. inşallah testlerin de temiz çıkar. bu rahim ağzındaki yara önemli bir şey miymiş? inşallah gerekli ilaçları kullanınca geçecek bir şeydir.
spora da maşallahsenin ihtiyacın eşinin sana koçluk yapmasıymış
geçmiş olsun canım babanaGünaydın kızlar nasılsınız?
Ben yakında tekrar dönmek istiyorum aranıza.
Ama bilgisayarla biraz daha irtibatta olabileceğim zamanları bekliyorum.
Pazartesi günü babam anjiyo olacak ona sıkkın biraz canım.
Biliyorum büyük bir şey değil ama benim ameliyat korkum var.
15 gün içinde de bahsettiğim birisi vardı ya aramızda bir şeyler var dediğim o olacak.
off ben yine gerginim yani ..
maşallah senin eşine.kız heryerde anlatma bak nazar değer sonra çooooookkkkkk ararsın bu günleri
çok sağol canım. inşallah sonuçlarda iyi olurseyyah doktor muayenen güzel geçmiş sonuçlarında temiz gelir inşallah..eşini tebrik ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?