- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
Selam kardeş takımın çıtır adayı hatunları :))
ah canım benim:)) senin bilgin benden fazladır canım. ama yine de takip etmek istersen takıl banaaslında ben de hep metabolizmam yavaş diye düşünürdüm, bir yerde doğru bir şey yapıyorum sanırım, metabolizmam da iyileşti sanki.
Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben yakında tekrar dönmek istiyorum aranıza.
Ama bilgisayarla biraz daha irtibatta olabileceğim zamanları bekliyorum.
Pazartesi günü babam anjiyo olacak ona sıkkın biraz canım.
Biliyorum büyük bir şey değil ama benim ameliyat korkum var.
15 gün içinde de bahsettiğim birisi vardı ya aramızda bir şeyler var dediğim o olacak.
off ben yine gerginim yani ..
evet polycım haklısın ama işte oturtmaya çalışıyorum bende bakalım
saol
leslie hatunu bende yapyıyordum bi ara..45 dk aerobik 450 kalori yaktırıyor..45 dk yürüyüş hızına göre 6.0 da yürüdüğünde en fazla 145-180 gibi kalori yaktırıyor..
ya ben kendımı çok cahil hissediyorum şuanls ne ya ben bi tür spordur diye düşünmüştüm ama rabıa kadının sesi çok çıkıyor falan değince kafam karıştı. :97:
canım küçğk boy klasık pizza. 4 dilimdi. valla salata yemek aklımın ucundan bile geçmedispor önerine de uyarım bundan sonra canım. onu da bilmıyordum malesef :44:
güzel dileklerin için çok teşekkür ederimm
bilgisayar kitlendi aynı mesajları kaça kere alıntı yaptım ..((
kilo veren herkesi tebrik ediyorum..bu hafta takımda hareket var şükür..
herkese gunaydınlar
kızlar kılom 68,8dun esım sehırdısına gıttı gelırken lokum ıstedım ara ogun nıyetıne 1 tane yıyerım artık çok canım ıstedı
dun elbıse gıydım esım sen korse mı gıydın ınce gorunuyorsunndedı yoooooooooo dedım vee cok mutlu oldum
(eskıden esım amator olarak ıstanbul sporda basketbolcuymus uzun sure yapmıs spordan anlıyor ) esım dedı kı 30 sefer durmadan yere egeılıp dızlerının uzerınde sıcrayarak tavana degmeye calıs sonra 30 sag elınle 30 sol elınle onlara ıdmanda yaptırıyorlarmıs
neyse ben ıkı elle zıplamada en fazla 7 sefer yapabılıyorum
plates gıbı kemıklerı acar boyun 2-3 santım daha uzun gorunur kolllarım omuzllarım gogsum zayıflarmıs
kılo verdımı gorunce kocacaım dahada desteklemeye basladı
kızartma cok sevrım 1 kere bıle tatmadımm agzıma surmedımm
sadece 3 kofte 1.5dılım ekmek ve salata yedım
bu arrada asıl ırade savasım bu gunkı gezmede olacak
kahvaltı olarak 2 kuru ıncır
yeyıyecegım
ara yok oglen gezme
akşamm da 4 yk zeytın yaglı barbunya 1 dılım ekmek 1 kase yogurt (yogurt tok tutyor )
tebrikler canım ya baya vermişin
selam herkeze:80:
sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmek.
2 adet zeytin..
1adet yumurta..
y.yağlı kk peynir..
1 adet greyfurt suyu.
ara yeşil çay içtim..
sonra detoks çorbasına geçiyorum.2 saat arayla akşama kadar devam edicek..arada yeşil elma yerim ve 1 bardakta yeşil çay..
kızlar, ben spora kaçar. asuman gelirse liste ile ilgili çalışmalarımdan haberdar edersiniz:))) ilk defa yapıyorum.
görüşmek üzere:79:
saol
leslie hatunu bende yapyıyordum bi ara..45 dk aerobik 450 kalori yaktırıyor..45 dk yürüyüş hızına göre 6.0 da yürüdüğünde en fazla 145-180 gibi kalori yaktırıyor..
canım leslıe yaptımda 45 dk da6 hıuzla kosu bandındakı kadar yorulmuyorum bence kosu bandı daha cok kalorı harcatıyor ımkanı olmayan leslıe ıle yuruyebılır
tamam ablacım listeden çıkarabilirsiniz o zaman ama yine üyeyimzamanı gelir hepinizden fazla paylaşım yapabilirim zamanı gelir yapamam sizinle olmak çok güzel
sekerler bende cıkarım
bebeıs mızmızlanıyor hafta sonu sanırım hıc gırememem
pazartesı gorusuruz bu aksama belkı gırebılırım gezmedekı ırade savasımı alatırım
slm cankar ben geldim
rabiacım mesajını okudum hayatım teşekkürederim.
şimdi gerekli ayarlamaları yapıcam.
nihan,pehlivanson ve hankypanky izinli olacak nihanı ismi değişti onuda belirtirim.
polyi listeye alıyoruz. dombiliyide alıyoruz.
ferdicim,sen kendinde belirtmişsin hayatım,bazen olur gelemem bazen sizden çok gelirim diye.
sen yine bizim üyemiz ol hayatım ama senide izinli göstermek zorundayız. bizimle olman kendi adıma beni mutlu eder,zannediyorumki arkadaşlarda aynı düşüncedeler, bol sohbet burdaki herkesin hoşuna giden tek şey. o yüzden herzaman her fırsatta gel hayatım.
şimdi hazır patronlar yokken listeyi halledeyim.
hepinize kolay gelsin canlar. mucuk mucuk.
nasılsınız kızlar
uzun zaman oldu girmeyeli eskilerden kim var bilmiyorum
asumancım rabiacım burdalar sanırım öpüyorum kızlar sizi
ben aynı gibiyim annemler bendeyken 2bucuk kilo aldım verdim sayılır
ama haftaya ben gidiyorum eskişehire buğün 5günde 5kilo diyetine başladım eşimde nöbetçi yokken sıkarım 61 bakalım ne kadar vercem
amannn kimler gelmiş ,nasılsın elacım. ben iyiyim çok şükür. harbiden uzun zamandır yoksun gözümüz yollarda kaldı hayatım. annenin geleceğini hatta geldiğini yazmıştın. sanırım gitti Allah kavuştursun.
canım bizler aynıyız,yeni arkadaşlarımız katıldı,bazıları ayrıldı,bazıları geri döndü. sen poly i bilirsin oda geri döndü takıma.
anneni gönderdin şimdi sen gidiyorsun oh ne güzel gez tabi hayatım.
diyetinde de başarılar dilerim. dikkat et kendine görüşemezsek hayırlı yolculuklar herkese selam.
canlar ben 1 saatliğine dışarı çıkıyorum gelicem öptüm.
cnm benim sizleri cok özledim gercten loptopta sorun var miladı dolmuş sanırım yenile diyo zor bela yazıyorum suan bile esk gisdince yenileriz dedik burda secenek yok
annemler gitti 20gün oluyoo iyi oldu ama gittiler neyse cok koymadı ben gideceğim 3ay felan kalacağım sanırım haziran gibi dönüş uzun evi cok özlerim kesin napcam bilmiyom,
kilo konusunda sıksam gitcekte tutamıyorum kendimii sporda yapamıyorum videoler acılmıyoo
inş bbiraz veririmm azda olsa
seninde iyi olmana sevindim oğluşunda iyidir inş
poly hatırlayamadım cnm yeni gelenlerde hoşgelmişş bol bol kilo verirsiniz inş
Selam kardeş takımın çıtır adayı hatunları :))
listeniz doğru hayatım,ben hallederim,ben olmazsam rabia o olmazsa birileri illaki listeleri paylaşıma ekler,yeterki liste hazır olsun sıkıntı yok balımasumanım listeyi getirmiştim ama çıkmışsın ben bekleyemeyecem canım kızımı götürmem lazım amonrada izinli zaten eğer rabi,a burdaysan sen kontrol edermisin yoksanız< mecburen listeyi size bırakıp gimek zorundayım sizinkiyle beraber bırakırsınız paylaşıma size zahmet
5. TAKIM 195. ETAP
takyon ( 66,7 / 66,0 / 0,7 / 1,05 % )
esw ( 56,9 / 56,2 / 0,7 / 1,23 % )
begümD ( 81,8 / 82,8 / -1 / -1,22 % )
yasafat ( 116,2 / 115,0 / 1,2 / 1,03 % )
rengarenk ( 59,0 / 58,0 / 1 / 1,69 % )
shelly ( 69,0 / 69,5 / -0,5 / -0,72 % )
triendy21 ( 75,8 / 74,7 / 1,1 / 1,45 % )
ebrehe ( 62,0 / 62,0 / 0,0 / 0,00 % )
babyroze ( 84,0 / 82,2 / 1,8 / 2,14 % )yeni üye
amonra ( 79,1 ) geri dönmek üzere ayrıldı
5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 671,4 / 666,4 / 5 / 0,74 % )
canım 1.600 gr vermişsin 6 ya bölünce küsüratlı çıkıyor,oyüzden yukarı yuvarladım 300 gr vermişsin gibi oldu o kadarı sıkıntı olmaz.asumancım benım yukarı dogru yuvarma yı anlamadım
amann bosverrr
onemlı olan kılo vermem
bu arada bagırsak sorunum ıcın bugun az once 2 ıncır yedım oglende gezmede ırademle karsı arsıya gelecegım veeee sabredersem tamamdır
canım sonuç dombilinin yüzdesinde dolayı farklı ama listede düzeltmedim sanırım.kızlar sizin listeyi kontrol ettimde sonuç satırı farklı çıkıyor bende
666,0 / 660,6 / 5,4 / 0,81 %
böyle çıkıyor bende anlayamadım acaba yüzdeleri böldüğünüz içinmi farklı çıkıyor neyse asumancım rabiacım ben çıkmak zorundayım listeyi sizinikiyle beraber paylaşıma sunarsanız sevinirim siz kontrol etmediğiniz için bırakamıyorum ben
çıkıyorum ben rabia ve asumancım bizim lişte size emanet canlarım siz bırakırsınız kontrolden sonra hoşçakalın
iyiyim kaptan sen nasılsın
bende asuman diyo sandımpoly miş
iyiyim poly sen nasılsın bu gün kafam yerimde değil
oh ne güzel herkes kilocukları biraz daha vermiş** 13 .TAKIM 195. ETAP **
Ad1 ( 56.6 / / / %)
Ayyildizim ( 58.4 /58.7 / -0.3 / -0.51 %)
_ferdici_ ( 72.6 / 71.5 / 1.1 / 1.51 %)
hankypanky ( 94.0 / / / %) ( geri dönmek üzere ayrıldı)
ms22 ( 82.0 / / / % ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
neyneyse ( 65.1 /64.4 / 0.7 / 1.08 %)
nihan86 ( 55.4 / / / %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
plasticwomen ( 79.0 / 78.0 / 1.0 / 1.27 %)
pehlivanson ( 77.0 /76.5 / 0.5 / 0.65 %)
seyyah2806 ( 56.0 / 55.7 / 0.3 / 0.54 %)
sakaleynmaster ( 65.9 / 65.7 / 0.2 / 0.30 %)
Poly ( 65.0 / 64.7 / 0.3 / %) (eski üye geri döndü, 121. etapta ayrılmış)
dombili85 ( 70.4 / 68.8 / 1.6 / %) (eski üye geri döndü, 188. etapta ayrılmış)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / %)
neysecm yaptın geldin sporunu şimdi senden bir ricam var , ben tickeri yine yapmaya çalıştım kaydet diyorum kaydetmiyor bir türlü sen kendi tickerdan bir deneyebilir misin?
bende iyiyim senin cuma halin benim pzt halim oluyor
2 gün tatil ya onun heyacanından galiba
aynı sorunu bende yaşıyorum ya kaydet diyorum ama kaydolmuyor(
selamlar kızlar,
ben geldim:79:spor sonrası duş muş hadisesinden sonra burdayım.
hızlıca baktım, poly ticker'ı kaydedebilir misin demiş. canım gönder ben kendimde deneyim.
bu arada ben 300 gramı sporuna baglıyorum bacım sanki bu hafta daha bir enerji sarfettin gibi geldi.canım rakibem benim çok sevindim doktora gitmene ve morelinin yüksek olması çok önemli yara için ne yaptı doktor yakalım falan demedi değil mi ilaç mı verdi bu arada folik asiti söyledin mi sen bakim hıııgünaydın arkadaşlar dünkü menümü ve kilomu yazıp geçmişi okuayacam.
kalkış :5 altın çilek üzerine 2 bardak su
sabah:yarım kase kellogs a 5 yaban mersini yarım bardak kadar süt
ara(10.45): 1 çay tabağı kuru yemiş karışımı - 2 fincan yeşilçay
öğle(12.00):1 porsiyon ekmeksiz et döner-1 dilim pide-1 dilim domates-marul-1 çatal ucuyla kenarındakı rus salatasından tadımlık
yürüyüş:2 kilometre
saat 4buçukta hastaneye kadar 20 dk yürüdüm. tam saatinde içeri aldılar beni. doktor çok tonton kibar aksaçlı bırıydı. muayenımı oldum. yumurtalıklarımda sorun yok elhamdülillah. ama rahim ağzımda yara varmış. gebeliği engelliyor olabılır dedi. smear testi ve kültür testi yaptı ( umarım adlarını doğru hatırlıyorumdur) ultrasondan da alttan da muayene ettı. ama hiç canım acımadı.yarın sabah da aç karnına gidip kan verecem şekerime ve demir oranıma bakacak.bizim ailede annem dahil çok fazla şeker hastasının olduğunu söyledim üstelik yaşça daha büyükler insülin kullanıyor.
ultrasona yatınca sanki doktor bi an aa sen hamilesin bak işte bebeğin diyecekmiş gibi geldi. ama demedi . çıkınca bunu eşime söylemiştim bende. sonra eve gittim baktım eşim yok evde benden önce evde olacaktı çünkü. aradım geliyorum 10 dk ya dedi. bi baktım elinde muhteşem bi demet çiçek ve 2 kutu pizzayla gelmiş.daha hamile olmadan bukadar ilgi gösteriyorsa hamile kalsam yaşadım ben
işte bu sebebten dolayı akşam yemeğimizzaaaa ketçap mayonezden ve koladan uzak durarak vicdanımı rahatlatmaya çalıştım ama ne kadar başarılı oldum bilmiyorum (
yemekten yarım saat sonra sporumu yaptım. eşim bacaklarıma oturdu baya bi mekik çektım.ayakta ve yerde göbek eritme hareketlerinde yaptım 40ar kere.
sonra yarım elma -yarım portakal- yarım kivi yedim.
su miktarımda 2 litre olmuştur.
sabah aç karnına çıkan kilom 55.7 300 gr gitmiş sadece. bakalım benım rakıbem ne etmiş
neysem bu benim regl dönemim oluyor ya dün ve bugün arasında 300 gram oynadı 2 güne kadar regl olurum yine az şişmişim sanki senin maydanozlar işe yarıyor göbeğim çıktı son anda ne oldu anlamadım bir de gögüslerim çok agrıyo sanki düşücekler :26: gibicanım bence ev işlerini lütfen bu kadar takma. misafirlerin zaten seni görmeye geliyorlar. evi sorun yapacak tipler değillerdir. rahat ol, önemli olan kendinsin ev değil.
kahvaltın da afiyet olsun. tadımlık yemişsin.
ah canım benim:)) senin bilgin benden fazladır canım. ama yine de takip etmek istersen takıl banaaslında ben de hep metabolizmam yavaş diye düşünürdüm, bir yerde doğru bir şey yapıyorum sanırım, metabolizmam da iyileşti sanki.
duan da iyimiş: Allah kimseyi internetiyle sınamasınbizim gibi internete alışmışlar için bağlantının gitmesi çok kötü bir şey tabi. ben de biliyorum o duyguyu.
o 300 gr şişlik olabilir, regl öncesi. takımda regl patlaması olacak sanırım, herkes bekliyor
yalnız incelmeler süper
kilo alınca takımdan atma diye bir şey yok canım. öyle olsa beni geçen hafta atmaları lazımdı:)
canım, biz zaten kafamıza göre listeden çıkarmıyoruz. farkettiysen 2 kere yazdım, sana da bilgi verdim. hatta gayret edebileceksen yine çıkarmayalım, sorun değil. yeri geliyor hepimizin sıkıntısı oluyor, idare ediyoruz. ancak senin işlerin bu yoğunlukta devam edecekse listeden izinli yazalım dedim. izinli yazmak demek, listede yer almayacaksın demek ancak takımın bir üyesi olmaya devam edeceksin. diskalifiye olmak gibi değil yani. her zaman gelip menülerini yazmaya devam edebileceksin. anlaştık mı?
eşe bak eşe:)) sen hamile kalsan seninki sana ekmek bile taşıtmazyalnız merak ettim 2 pizzayı nasıl yediniz maşallah yani
doktor muayenen de iyi geçmiş, asıl ona çok sevindim. olumlu dönmüşsün ne güzel. inşallah testlerin de temiz çıkar. bu rahim ağzındaki yara önemli bir şey miymiş? inşallah gerekli ilaçları kullanınca geçecek bir şeydir.
spora da maşallahsenin ihtiyacın eşinin sana koçluk yapmasıymış
öğretmenim canım benim canım benim tabi bu hafta çok verememişsin naberrrrrrrrrrrgünaydın kızlar okuldayım kilomu yazmak için fırsat kolluyodum buldum.geçen cuma 77 kiloydum.bu sabah tartıldım 76,5 kilo oldum.çok iyi gidiyodum 2-3cgün buradan ayrı kamak bana yaramadı.aranıza kabul ettiğiniz için tekrardan çoooooooooooookkkkkkkkk teşekür ederim
seyyahım ben meyve kalmadı ben o eti browniyi reklamda görmüştüm sonra dışarı çıktıktan sonr acıkmıştım sonra aldım yedim :44: vijdanım rahatsızdı ama sonra üzüldüm bu arada şekeri bırakalı ay oldu ya çok şekerli gelip beni kesmişti diyorum bugün eticin yedimoyy oyy kimler gelmişşseni çok merak ettim rakibem acaba benden korktuda mı kaçtı diye düşündüm :89:
canım bendede pek bi değişiklik yok zaten rahat ol. bu hafta regl bitsin haftaya daha sıkı başlarız. sonrakı hafta da ben regl olacam zaten
eşinin iyileşmesine çok sevindim tatlım. bu browni bisküviyide regl krizlerine bağlayalım ama bundan sonra meyveyle geçirirsin zaten bu krızleri
yok kız daha uçmadım biraz hızlandım sadece
valla ben dükkanda kocaman bi cola bardağı buldum 300 ml su alıyo. onu doldurup masaya koyuyorum ısınınca içiyorum 10 bardak içsem 3 litre eder . ben daha 10 bardak içemedim ama olsun. yada şu ölçekli sürahılerden koydum masaya 2 litrelik. onu bitirdim ama bazen suyumdan başkalarıda içiyo hesap karışıyo oyuzden bardağa döndüm.
yaaa bizsiz olmaz işte alışkanlık yaparız biz
ne güzel bol yemeklı bir menu. hiç aç kalmıyorsun ama kılo veriyorsun. bana da bundan lazım sanırım :))
saçmalama kız sen neşe kaynağımızsın topiğimizin . herkezin bi rengi var. herkez ayrı bi lezzet ayrı bi hava katıyo takıma . otur oturduğun yerde. her kilo alan bırakırsa işimiz var .
ya ben kendımı çok cahil hissediyorum şuanls ne ya ben bi tür spordur diye düşünmüştüm ama rabıa kadının sesi çok çıkıyor falan değince kafam karıştı. :97:
canım küçğk boy klasık pizza. 4 dilimdi. valla salata yemek aklımın ucundan bile geçmedispor önerine de uyarım bundan sonra canım. onu da bilmıyordum malesef :44:
güzel dileklerin için çok teşekkür ederimm
evet sağolsun eşim yardım edıyor. demekkı benım talep etmem gerekiyormuş. yara umarım önemli bişey değildir canım pzt sonucu çıkacak.
2 pizzayı yemek de fazla zor olmadı valla yabirini o birini ben yedık. küçük boydu zaten . 4 dilimdi. cumadan önce biraz kötü oldu ama ((
doktordan çok çekınıyordum ama adam çok tatlı biri kasmadım kendımı çok. canımı da yakmadı. adetımın 14. günü tekrar gideecm. yumurtalıklarımın üremesine bakacak
dombilişim benim 300 gram çok iyi canım gidiyor ona bak sen gram gramda ols gidicek puflarrrherkese gunaydınlar
kızlar kılom 68,8dun esım sehırdısına gıttı gelırken lokum ıstedım ara ogun nıyetıne 1 tane yıyerım artık çok canım ıstedı
dun elbıse gıydım esım sen korse mı gıydın ınce gorunuyorsunndedı yoooooooooo dedım vee cok mutlu oldum
(eskıden esım amator olarak ıstanbul sporda basketbolcuymus uzun sure yapmıs spordan anlıyor ) esım dedı kı 30 sefer durmadan yere egeılıp dızlerının uzerınde sıcrayarak tavana degmeye calıs sonra 30 sag elınle 30 sol elınle onlara ıdmanda yaptırıyorlarmıs
plates gıbı kemıklerı acar boyun 2-3 santım daha uzun gorunur kolllarım omuzllarım gogsum zayıflarmıs
yeyıyecegım
ara yok oglen gezme
akşamm da 4 yk zeytın yaglı barbunya 1 dılım ekmek 1 kase yogurt (yogurt tok tutyor )
ne güzel kahvaltı böyle amanın greyfut suyu nerden çıktı bacım gısabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmek.
2 adet zeytin..
1adet yumurta..
y.yağlı kk peynir..
1 adet greyfurt suyu.
ara yeşil çay içtim..
sonra detoks çorbasına geçiyorum.2 saat arayla akşama kadar devam edicek..arada yeşil elma yerim ve 1 bardakta yeşil çay..
nolucak aşeriyorum hatunoh ne güzel herkes kilocukları biraz daha vermişayyıldızım noluyo ya
sanada selam, kardeş takımın çıtır adayı hatunuSelam kardeş takımın çıtır adayı hatunları :))
canım,bizim evdeki pc de değiştirin beni diyor o yüzden seni çok iyi anlıyorum. hayırlısı ile yenilersiniz artık. canım eskişehirde epey kalacakmışsın valla doyarsın artık ailene ama dediğin gibi ne olursa olsun evini çok özlüyor insan. kilo konusundada aman sakın bırakma kendini neler çekiyoruz en iyi bilenlerdensin. bir gün kaçırsan bile diğer gün çok dikkatli git. hatta gitmişken 3 ay boş durma imkan varsa yazıl bir spor salonuna hem çocuğada bakacak var. yaza rahat edersin balım valla benden şiddetle tavsiye olunur.cnm benim sizleri cok özledim gercten loptopta sorun var miladı dolmuş sanırım yenile diyo zor bela yazıyorum suan bile esk gisdince yenileriz dedik burda secenek yok
annemler gitti 20gün oluyoo iyi oldu ama gittiler neyse cok koymadı ben gideceğim 3ay felan kalacağım sanırım haziran gibi dönüş uzun evi cok özlerim kesin napcam bilmiyom,
kilo konusunda sıksam gitcekte tutamıyorum kendimii sporda yapamıyorum videoler acılmıyoo
inş bbiraz veririmm azda olsa
seninde iyi olmana sevindim oğluşunda iyidir inş
poly hatırlayamadım cnm yeni gelenlerde hoşgelmişş bol bol kilo verirsiniz inş
canım iyi eğlenceler. kendine dikkat et. gezme maceranı hafif atlatman dileğiyle.sekerler bende cıkarım
bebeıs mızmızlanıyor hafta sonu sanırım hıc gırememem
pazartesı gorusuruz bu aksama belkı gırebılırım gezmedekı ırade savasımı alatırım
tamam canım. :13:tamam ablacım listeden çıkarabilirsiniz o zaman ama yine üyeyimzamanı gelir hepinizden fazla paylaşım yapabilirim zamanı gelir yapamam sizinle olmak çok güzel
afiyet olsun hayatım detoks çorbası ne,yazdında ben görmedim sanırım lahana çorbasımı yaptın yoksa.sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmek.
2 adet zeytin..
1adet yumurta..
y.yağlı kk peynir..
1 adet greyfurt suyu.
ara yeşil çay içtim..
canım ellerine sağlık sayende kolay hallettim.asumancım,
ben becerebildiğim kadar listeyi yaptım. önceki etaplardan ayrılan üyelerin hesaplamasını bilmiyorum. birazdan spora gitmem lazım. sana bu haliyle bırakıyorum:) ayrılan üyeleri de tam bilmiyorum.
herkese gunaydınlar
yeyıyecegım
ara yok oglen gezme
niye sevmiyorsun haftasonlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?