Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyileşmeni tetikleyen 7-8 ögün yemek ve kuru meyve-yemiş yemek canım

geçmiş olsun masalcım.Allah sifa versin babana.Hayırlı haberlerini duyarız inşallah.

evet polycım haklısın ama işte oturtmaya çalışıyorum bende bakalım

umarım hersey istedigin düzende devam eder.

saol
leslie hatunu bende yapyıyordum bi ara..45 dk aerobik 450 kalori yaktırıyor..45 dk yürüyüş hızına göre 6.0 da yürüdüğünde en fazla 145-180 gibi kalori yaktırıyor..

evet canım yağ yakımına birebir benimkinde bilimsel olarak kanıtlandı.

canim leslie sansoe bir egzersiz dvdsi kk da linkleri var sanırım.ben ondan yapıyorum.birdahakine pizzanın yanında salata ye canım salat+2 dilim pizza

bilgisayar kitlendi aynı mesajları kaça kere alıntı yaptım ..((
kilo veren herkesi tebrik ediyorum..bu hafta takımda hareket var şükür..

bu hafta kıpır kıpır takım

canım eşinin spor geçmişi oldugu için çok sanşlısın bol bol etinden sütünden faydalan sen kocişin
öğlen gezmede iradeni göster bakalım hep şunu düşün eşin zayıfladığını anlayınca nasıl mutlu olsun iştahın kapanır.

tebrikler canım ya baya vermişin

selam herkeze:80:

selam canım nasılsın?

kahvaltın güzelmiş canım detoksta başarılar dilerim ama detoksu çok sık tekrarlama olur mu?

kızlar, ben spora kaçar. asuman gelirse liste ile ilgili çalışmalarımdan haberdar edersiniz:))) ilk defa yapıyorum.
görüşmek üzere:79:

spor kaçağı hadi yapta gel bekliyoruz.

önemli olan yorulmak değil ki?önemli olan uygun nabız aralıgında yag yakımını saglamak, spor salonundaki hocalarım hiçbir zaman dilim dışarıda, yüzüm kıpkırmızı olacak sekilde spor önermedi bana, profesyonel sporcular antreman yaparken yorulmuyor ama işe yarıyor ayrıca kondisyonu eksik olan için 6 km koşu bandı kas yıkımı yapar, lütfen kaş yapalım derken göz çıkarmayalım canım, bilinçsiz spor yapmak hiç yapmamaktan daha kötü çünkü vücuttaki kas oranını düşürdün mü yerine koyması çok zor.

tamam ablacım listeden çıkarabilirsiniz o zaman ama yine üyeyim zamanı gelir hepinizden fazla paylaşım yapabilirim zamanı gelir yapamamsizinle olmak çok güzel

sen yine fırsat buldukça paylaşımda bulun canım

sekerler bende cıkarım
bebeıs mızmızlanıyor hafta sonu sanırım hıc gırememem
pazartesı gorusuruz bu aksama belkı gırebılırım gezmedekı ırade savasımı alatırım

görüşürüz canım iyi haftasonları dilerim.

listeye alınmışım yaşasın

ben varım elacım nasılsın ?5 günde 5 kilo çok sağlıksız bir kere daha düşün derim:26:

bekleriz kaptan

ohh ne güzel gez gez biz çalışmak zorundayız

Selam kardeş takımın çıtır adayı hatunları :))

selam

Son düzenleme:
listeniz doğru hayatım,ben hallederim,ben olmazsam rabia o olmazsa birileri illaki listeleri paylaşıma ekler,yeterki liste hazır olsun sıkıntı yok balım
canım 1.600 gr vermişsin 6 ya bölünce küsüratlı çıkıyor,oyüzden yukarı yuvarladım 300 gr vermişsin gibi oldu o kadarı sıkıntı olmaz.
canım sonuç dombilinin yüzdesinde dolayı farklı ama listede düzeltmedim sanırım.
çıkıyorum ben rabia ve asumancım bizim lişte size emanet canlarım siz bırakırsınız kontrolden sonra hoşçakalın

kolay gelsinn,görüşürüz takyonum.

** 13 .TAKIM 195. ETAP **

Ad1 ( 56.6 /56.6 / 0.0 / 0.00 %)
Ayyildizim ( 58.4 /58.7 / -0.3 / -0.51 %)
_ferdici_ ( 72.6 / 71.5 / 1.1 / 1.51 %)
dombili85 ( 70.4 / 68.8 / 0.3 / 0.43 %) (eski üye geri döndü, 188. etapta ayrılmış kilosu 6 ya bölündü mecbur yukarı yuvarlama yapıldı.)
hankypanky ( 94.0 / %) ( geri dönmek üzere ayrıldı)
ms22 ( 82.0 % ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
neyneyse ( 65.1 /64.4 / 0.7 / 1.08 %)
nihan86 ( 55.4 %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
plasticwomen ( 79.0 / 78.0 / 1.0 / 1.27 %)
pehlivanson ( 77.0 /76.5 / 0.5 / 0.65 %)
seyyah2806 ( 56.0 / 55.7 / 0.3 / 0.54 %)
sakaleynmaster ( 65.9 / 65.7 / 0.2 / 0.30 %)
Poly ( 65.0 / 64.7 / 0.3 / 0.46 %) (eski üye geri döndü, 121. etapta ayrılmış. verdiği kilosu az olduğu için bölünmedi.)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 666.0 / 661.9 / 4.10 / 0.62 %)

5. TAKIM 195. ETAP

takyon ( 66,7 / 66,0 / 0,7 / 1,05 % )
esw ( 56,9 / 56,2 / 0,7 / 1,23 % )
begümD ( 81,8 / 82,8 / -1 / -1,22 % )
yasafat ( 116,2 / 115,0 / 1,2 / 1,03 % )
rengarenk ( 59,0 / 58,0 / 1 / 1,69 % )
shelly ( 69,0 / 69,5 / -0,5 / -0,72 % )
triendy21 ( 75,8 / 74,7 / 1,1 / 1,45 % )
ebrehe ( 62,0 / 62,0 / 0,0 / 0,00 % )
babyroze ( 84,0 / 82,2 / 1,8 / 2,14 % )yeni üye
amonra ( 79,1 ) geri dönmek üzere ayrıldı

5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 671,4 / 666,4 / 5 / 0,74 % )

dombilinin kilosu aynen yazılacak yaa,değiştirirsem haftaya kafa karıştırır ki zaten değiştirilmemesi gerekiyor,
yani eski kilosu ve yeni kilosu yazılıyor. kilo verdiyse yani yüzde olarak fazla kilo verdiyse kilosu kaç hafta izinli kaldıysa o sayıya bölünüyor.
dombili 1.600 gr vermiş 6 etap yokmuş. böldüğümüzde 266.667 gr gibi rakam çıkıyor 250 gr yukarı olduğu için 0.300 gr yapmış oldum.
fakat sonuç yüzdelerinde ise 1.600 gr vermiş değilde 300 gr vermiş gibi hesaplıyoruz.

666,0 / 660,6 / 5,4 / 0,81 %

dombilinin verdiği 1.600 kg mı uygulasaydık sonuç bu şekilde olacaktı. ama haftalara bölündüğü için 300 gr vermiş hesaplıyoruz.

666.0 / 661.9 / 4.10 / 0.62 %

mesela poly uzuuuuuun zamandır yoktu 70etap kadar :)) 300 gr verdiğiiçin onun kilosunu bölmedim bölemezdim zaten,makine kızar.:))
not:bilgi amaçlı yazıldı.

Son düzenleme:
iyiyim kaptan sen nasılsın

bende asuman diyo sandım poly miş

iyiyim poly sen nasılsın bu gün kafam yerimde değil

Son düzenleme:
oh ne güzel herkes kilocukları biraz daha vermiş ayyıldızım noluyo ya

neysecm yaptın geldin sporunu şimdi senden bir ricam var , ben tickeri yine yapmaya çalıştım kaydet diyorum kaydetmiyor bir türlü sen kendi tickerdan bir deneyebilir misin?

neysecm yaptın geldin sporunu şimdi senden bir ricam var , ben tickeri yine yapmaya çalıştım kaydet diyorum kaydetmiyor bir türlü sen kendi tickerdan bir deneyebilir misin?

aynı sorunu bende yaşıyorum ya kaydet diyorum ama kaydolmuyor (

selamlar kızlar,

ben geldim:79:spor sonrası duş muş hadisesinden sonra burdayım.

hızlıca baktım, poly ticker'ı kaydedebilir misin demiş. canım gönder ben kendimde deneyim.

2 gün tatil ya onun heyacanından galiba

bende aksine hep haftasonunda korkuyorum bir an önce geçse diye bakıyorum:84:

aynı sorunu bende yaşıyorum ya kaydet diyorum ama kaydolmuyor (

neyse deneyecek şimdi canım

selamlar kızlar,

ben geldim:79:spor sonrası duş muş hadisesinden sonra burdayım.

hızlıca baktım, poly ticker'ı kaydedebilir misin demiş. canım gönder ben kendimde deneyim.

bu arada ben 300 gramı sporuna baglıyorum bacım sanki bu hafta daha bir enerji sarfettin gibi geldi.canım rakibem benim çok sevindim doktora gitmene ve morelinin yüksek olması çok önemli yara için ne yaptı doktor yakalım falan demedi değil mi ilaç mı verdi bu arada folik asiti söyledin mi sen bakim hııı eşinide çok nazla bacım en stresli döneme giriceksin ben çok çatıyordum ilk zamanlar olurda şimdiden önlemini alki sonra hatırını saysın arkadaşların dediği gibi bir poşet dahi bende taşımadım erkekler hamişken daha pek üstüne düşüyorlar ama sen daha yeni evlisin zaten olcak haliyle demi

neysem bu benim regl dönemim oluyor ya dün ve bugün arasında 300 gram oynadı 2 güne kadar regl olurum yine az şişmişim sanki senin maydanozlar işe yarıyor göbeğim çıktı son anda ne oldu anlamadım bir de gögüslerim çok agrıyo sanki düşücekler :26: gibi bu arada tebrik ederim gülüşüm çok güzel vermişsin bu hafta süpersin diyorum sana.azıcıkda ben senden nemalansam offf hiç kafam basmıyo şu ne yiyeceklerime az önce eti cin yedim

öğretmenim canım benim canım benim tabi bu hafta çok verememişsin naberrrrrrrrrrr sen çık gruptan hop hop ye tabii döndügüne sevindim gerçekten yaa valla yine iyi ama düşüş yaşanmış sende toparla kendini hemencik.
seyyahım ben meyve kalmadı ben o eti browniyi reklamda görmüştüm sonra dışarı çıktıktan sonr acıkmıştım sonra aldım yedim :44: vijdanım rahatsızdı ama sonra üzüldüm bu arada şekeri bırakalı ay oldu ya çok şekerli gelip beni kesmişti diyorum bugün eticin yedim çok kötü hemen toparlanmam lazım acil yardım bana

dombilişim benim 300 gram çok iyi canım gidiyor ona bak sen gram gramda ols gidicek puflarrr sporları yap güzelce oh ne güzel beslenmişsin hem .afiyet bal şeker olsun benim dombişimee

ne güzel kahvaltı böyle amanın greyfut suyu nerden çıktı bacım gı afiyet olsun .
oh ne güzel herkes kilocukları biraz daha vermiş ayyıldızım noluyo ya
nolucak aşeriyorum hatun regl olcam ya saldırıyorum birşeylere 2 gündür yazmıyorum utancımdan ama dikkat edicem bu hafta ve tooparlanıcam 2 gün bende uzak kaldım bu bağlantım yüzünden umarım şişliktir bakalım haddinden gelecem bu yağcıkların

poly'cim,
gönderdiğin şey senin mesajın içinde çıkmış:)) bana onu yazılı bir biçimde yollaman lazım. sonu .png uzantılı bir satır olmalı ayrıca.

Selam kardeş takımın çıtır adayı hatunları :))
sanada selam, kardeş takımın çıtır adayı hatunu hoşgeldin balım ama çabuk gitmişsin olmadı ki.
canım,bizim evdeki pc de değiştirin beni diyor o yüzden seni çok iyi anlıyorum. hayırlısı ile yenilersiniz artık. canım eskişehirde epey kalacakmışsın valla doyarsın artık ailene ama dediğin gibi ne olursa olsun evini çok özlüyor insan. kilo konusundada aman sakın bırakma kendini neler çekiyoruz en iyi bilenlerdensin. bir gün kaçırsan bile diğer gün çok dikkatli git. hatta gitmişken 3 ay boş durma imkan varsa yazıl bir spor salonuna hem çocuğada bakacak var. yaza rahat edersin balım valla benden şiddetle tavsiye olunur.
özletme daha kendini fırsat buldukça gel yaz. çok öpüyorum seni ve elayı. iyi eğlenceler canım.
sekerler bende cıkarım
bebeıs mızmızlanıyor hafta sonu sanırım hıc gırememem
pazartesı gorusuruz bu aksama belkı gırebılırım gezmedekı ırade savasımı alatırım
canım iyi eğlenceler. kendine dikkat et. gezme maceranı hafif atlatman dileğiyle.
tamam ablacım listeden çıkarabilirsiniz o zaman ama yine üyeyim zamanı gelir hepinizden fazla paylaşım yapabilirim zamanı gelir yapamamsizinle olmak çok güzel
tamam canım. :13:
afiyet olsun hayatım detoks çorbası ne,yazdında ben görmedim sanırım lahana çorbasımı yaptın yoksa.
asumancım,
ben becerebildiğim kadar listeyi yaptım. önceki etaplardan ayrılan üyelerin hesaplamasını bilmiyorum. birazdan spora gitmem lazım. sana bu haliyle bırakıyorum:) ayrılan üyeleri de tam bilmiyorum.
canım ellerine sağlık sayende kolay hallettim.
rabiacım sana o konuları açıklamadığımı anladım,biraz birşeyler yazdım ama yazarken aklımda takyonda vardı. çünkü oda bilmiyor biraz olsun kolaylar diye düşündüm. kafana takılan başka birşey olursa yaz hayatım. ben unutuyorum çünkü.

canım Allah kavuştursun,ödülünüde istemişsin hadi bakalım hayırlısı. eskiden olsa ''benim tanıdığım dombili bir taneyle kalmaz'' derdim ama şimdi daha azimlisin maşallah, dediğini yapacağına eminim.
kocişinden güzel destekde gelmiş sen bu gazla epey yok katedersin inşallah.
akşamki yemeğin belli,sabah incirle gçiştirmen kötü, dışarıdayken ki sınavındada başarılar.

kahvaltı:1 tane kaynamış yumurta,2 dilim ekmek
öğlen:1 dilim ekmek içine 1 tatlı kaşığı biber+patlıcan ezmesi koydum yedim.
1litre su tüketildi.
ara:5 adet form bisküvi+1eti cin :85: 1 fincan sütlü nescafe
ay bir şeker komasına girmiş gibiyim.canlarım benim size karşı çok utanıyorum ben
çok gircem daha çok azim etcem of ya 57 ile bile mezun olamıcam sanırım :84: aglamak istiyorum .
spor yapmadım 3 gündür regle baglayıp oram buram diyorum ve galiba 2 gündürde kaçamak yapıyorum. reglden dolayı çok sinirliyim çatacak adam arıyorum evde yok eşimde iyileşti ama benim tüm haftamı berbat etti diyebilirim sürekli mutfakta haşır neşir oldum çok aburcubur yedi bende seyrettim sonra 2 günde 1 eti cin,1 browni kek,bir avuç sinema cips,1 tane peki kek,girdi boğazıma ama araların yerine yedim hep sporda yapmadım ve su miktarımda aynıydı umarım çabuk atlatırım.izin mizin almak yok grup benim arkadaşlar benim gene azimlenirim,sporlarımı yaparım dikkat ederim:26: pes etmicem neyse cetvelimi düzeltim bari

ayyıldızım canım yarayı yakalım demedi. bi tüpe parça aldı sanırım onu laboratuara götürdüm pzt çıkacak. diğer testlerın sonuçlarıyla birlikte gidip görüşecem. ona göre bi yol harıtası çizeriz kendımıze dedi. oyuzden folık asıtı falan söylemedim. adetımın 14. günü gidceem. folik bulgularına bakalım senin dedi. yumurtalıklarının üremesi nasılmış dedi.

bu hafta spor yapmam iyi geldi canım. ben aslında plates yapmayı çok istıyorum ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…