Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende çok kötüyüm kızz heycanlyım yarın 500 gr fazla çıkcam diye ödüm kopuyor valla :roflol:

evet hep düzenli beslendim meyve bile çok yemedim bakalımm inşallah yarınn şişkin falan olmam

anacım ben misafirlikteyim yanımdaki tosunu bi görseniz hamile arkadaşım ilçede işten kaçtım onun yanındayım yarın ancak görüşürüz hepinizi öptüm yarın için inşallah iyi sonuç alırım

canım ablaamm görüşürüz dündek onuşamadık bugündee
kendine iyi bakıyon demii dün yimişinn gördüümm Şeniz

merhaba kizlar kiz benim orti ye ne olmus öyle aglamis mi ne hadi oratk kendine gel sen hic kacamak yapmadin ki kilon durmustur bi gittigi zaman sen bile sasiracaksin ben bugün sabah kalhvalti yapamadim kizimi dr götürdüm öksürügü gecmedi
öglen
1 tabak patlican yemegi
3 dilim ekmek
3.-4 tane aci biber tursusu
sabahtan bu saate kadar 1.5 litre su
birazdan ise gidecem
aksama sadece meyve yiyiecegim
aksam giremem herhalde

geçmiş olsun karamanlıı

acı biber yemeye dikat ediyorum iştahım açılıyor benim sonram bişeylere saldırırken buluyorum kendimi :roflol:

gayet güzel yemişsin canımmm sabah kötüydüm ama şimdi iyim inşallah dediğin gibi birden giderrr:1hug:

merhaba arkadaşlar
ben bu hafta pek giremedim buralara
denetimim vardı. yoğun geçti
ama kilo vermişimmm
mutluyum
yarın tam olarak yazarım kilomu da.zaten evlilik telaşı da başladı. hayılısı bakalım

yahu kızlar nerdesinizz alooooooooooooooo gelin artık nereus ,melzeyit,karamanlı,patboriiiiiiiiiiiii
ooooooooooooooooo canım sıkılıyo özledim sizi ve herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii melisssssssssssssssss huhu anacığım ne oldu size hepiniz mezun oldunuz bıraktınızmı topiğiiiiiiiiiiiiiiii yavrularrr gelin
boşuna cenemi yormiyim anlaşılan hiç kimse yokkkkkkkk
akşama dünden kalan dolmadan bir tane yerim yemek yapcak halim yok bugün çok yoruldum çünküüü

sabahdan beri tek başıma oturuyorum geyik topiğindeyiimm
kisme yok milletin işi gücü var benim gibi boş boş oturmuyorlarr

heee ben mezun oldumm -tatlicadiarzu-
hatta ben kendi karnemi hazırlıyorumm
:hooray: :hooray:

nereusun kilo takibi

aralık ayı 3 kilo
ocak ayı 3 kilo
şubat ayı 3 kilo
mart ayı 3 kilo

kendilerini bu üstün başarılarından dolayı kutluyoruz
ve zayıflama sırrını bizle paylaşmasını istiyoruzz

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

ayy demekki ayda 3 kilo verseymişim gidicimiş
off yaa niye olmuyor ayda 3 kilo zor değilki senağlama

:çok üzgünüm: senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…