Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben incelmek istiyorum canımm yaa
bel çok fark ediyor birde basen erise bacaklarım falann ben bu hareketi hergün yapayım
en iyisi hafta 3 gün yapcaktım vazgeçtimm
sanırım artık mecik gibi olcam 2 gündür salata yiyorumm gına geldi vallahaa 1 hafta dayana bilirsem
akşamları yoğurt ve salata diye besleneyim barimm

oyy oyyy bilim adamları uzaya çıkıyor ama şu şişmanlamakla ilgili bişi yapamıyorlar
ne vardı homini gırtlak yisedik şişmanlamasaydıkk yaa ooff offf
dertlendim kederlendim yavv

ah fıstııım üzülmme lüffennn..biraz sabırrr..bir bakmışsın hedefine ulaşmışsın..bir de sanırım kendimizle barışık olmalıyız.o zaman hedeflerimize daha nçabuk ulaşırız:1hug:

dimi ama birazda sevelim kendimizi aa iyi zayıfladım diyelimm
ne kadar çok kafamıza takarsak okadar duraklıyor
azıcık bana bakın halinize şükredin yaa hiç veremiyorum bennn senağlama

kızlar bence hepimiz vücudumuzun neresinden şikayetçiysek orayla ilgili çözüm üretelim.mesela ben belimden muzdaribim..platese başlayınca bacak ve kalça gitti ama bu sefer belim kalın kaldı..hem de çokk kalın..önerilerinizi bekliyorum..bu da benden:"Belinizi inceltin"

ıncecik bir bel hepimizin rüyası değil mi? ışin güzel yanıysa, beli inceltmek, mesela popoyu küçültmekten kolay. Nasıl mı? ışte size uygulayabileceğiniz üç egzersiz: Deneyin, farklı görün!

Belinizi çepeçevre saran o yağ kütlesinden kurtulmak istiyorsanız, önce yediklerinizi kontrol altına almanız gerekiyor; ama egzersiz de şart. Çünkü bu bölgedeki yağlardan yavaş yavaş kurtulsanız bile, egzersiz yapmadan istediğiniz düz ve sıkı görünüme kavuşmak biraz zor görünüyor. Ya da diyelim ki aslında bel bölgesinde kilo fazlası olmayan mutlu kişilerdensiniz
ama bu bölgenin daha güzel ve seksi görünmesini istiyorsunuz. Çözüm gene aynı: Egzersiz. Öte yandan egzersiz yapmak, yağları eritmek için yerlerde yuvarlanıp tonlarca mekik çekmenin de çekilir yanı yok. Peki ne yapmalı? ışte size 3 egzersiz. Bu egzersizler sayesinde beliniz incelecek, sırtınız güçlencek ve omurganız esneyecek. Böylece daha uzun boylu ve
zarif görünürken, forma da girmiş olacaksınız.

Egzersizlerden randıman almak için haftada üç ila dört kez yapmanızı öneriyoruz. Ayrıca egzersiz esnasında karın, sırt ve bacak kaslarınızı sıkın.

A. Yere uzanıp sol yanınız üzerine yatın. Sağ ayağınızı fotoğraftaki gibi sol ayağınızın üzerine atın ve sağ elinizi başınızın arkasına koyun. Eliniz ileri bakacak şekilde dirseğinize dayanarak güç alın. Dirseğinizle omzunuzun bir hizada olmasına dikkat edin. Şimdi yere değen kolunuzdan destek alarak kalçanızı ve bacaklarınızı yerden kaldırın.

B. Yavaş yavaş alçalın ama yere değmeyin. 10 tekrar yaptıktan sonra bacak değiştirip tekrarlayın.

Bunları yapmayın: Egzersiz esnasında öne eğilmeyin, omuzlarınızı kambur tutmayın.

A. Yere oturun. Dizlerinizi kendinize doğru çekin ve ayaklarınızı yerden kaldırmayın. Şimdi bir ila bir buçuk kiloluk bir dambılı iki ucundan tutun ve kollarınızı göğüs hizasında ileri doğru uzatın.

B. Kollarınızı düz tutup sol bacağınızı kaldırırken, karın kaslarınızı sıkarak gövdenizle sola dönüp dambılı aşağı indirip yere yakın tutun. Başlangıç pozisyonuna dönüp sonra sağ yanınıza dönerek devam edin. Sağ-sol değişimini yaparak 10 tekrar yapın.

Yere oturup bacaklarınızı sol yanınıza doğru kırın ama kendinizi kasmadan, rahatça oturun. Bu esnada sağ ayağınız da sol dizinize değsin. Sol baldırınızı sol elinizle tuttuktan sonra, sağ kolunuzu yukarı uzatın. Kendinizi zorlamadan sol yanınıza doğru esnerken sağ elinize bakın. Diğer yanınızla tekrarlayın.

ah fıstııım üzülmme lüffennn..biraz sabırrr..bir bakmışsın hedefine ulaşmışsın..bir de sanırım kendimizle barışık olmalıyız.o zaman hedeflerimize daha nçabuk ulaşırız:1hug:

haklısın ama işte insanın elindeki bişey değil sıkıldım inanın göbeğimle,kalçamla basenimle,göğsümle ilgli yapılan yorumlardann sağlda nsoldan fışkıran yağlarda nsıkıldım ya oramı buramı gizlemekten yoruldum canım yaaa:1no2:

dimi ama birazda sevelim kendimizi aa iyi zayıfladım diyelimm
ne kadar çok kafamıza takarsak okadar duraklıyor
azıcık bana bakın halinize şükredin yaa hiç veremiyorum bennn senağlama

ah güzelim ahhh doğru sanırım çok takıyom kafaya yarın tartılıcam nereus canım sonra söz verdim artık bidahaki cumaya kadar hiç tartılmak yok :çok üzgünüm:

günaydınnnn
şişgocum seni çok iyi anlıyorum canım
biliyorsun geçen hafta ben o kadar sıkı diyet yapmıştım ki
ve bunun üzerine 200 gr almıştım :çok üzgünüm:
sonra oturup ağladım ama bu çözüm değil
bir hafta vermediysen emin ol diğer hafta kesin veriyorsun az yada çok ama veriyorsun
ben geçen hafta düzenli spor da yaptım suyumu da içtim
demek ki bizim metabolizmamız yavaş ve böyle çalışıyor yapmamız gereken istikrar...
veremiyorum diye sakın bırakma kendini

kız patbori ne dicem ben yan yağlarım tam simit olmuştu pantolonlardan taşıyordu ve çok pis druyordu
bak hergün şu hareketi yap yanlar varsa
ayakda durup bacağının tekini yana kaldırıp indir ilgün 20 diye başla daha sonra arttır 15 günde fark ediyor valla

dur bakalım bide bunu deneyelim belki işe yarar :uhm:

ınce bacakların sırrı

Bütün kadınlar ince ve düzgün bacaklara sahip olmak ister. Bunun için 20 dakika ayırmanız yeterli.

Doktorlar ve fizik tedavi uzmanları, verdikleri ufak tiyolarla kadınların dertlerine derman olabliyorlar. Mesela ince bacaklara sahip olma isteği gibi. Sizin de televizyonlarda ve gazetelerde gördüğünüz kadınlar gibi ince ve düzgün bacaklara sahip olmak için yapmanız gerekenler aşağıda....

• Yürüyüş yaparken topuklarınıza basmak yerine parmak uçlarınıza basmayı deneyin, topuklarınızı yere değdirmemeye çalışın. Bu, gövdenizin biraz öne eğilmesine ve tüm bacağınızın, özellikle de uyluk kemiğinin ön kısmının çalışmasını sağlar. Bu şekilde 5 dakika koşun.

• Sağ ayağınızla ileri doğru büyük bir adım atın. Sağ dizinizin doğru bir açıyla bükülmesi gerekiyor. Daha sonra sol bacağınızla da büyük bir adım atın. Yine vücudunuz hamle eder pozisyonunda olsun.

• Yine parmak uçlarınızla koşun; ama ileri doğru her adımınızda dizlerinizi mümkün olduğu kadar yukarı çekmeye çalışın. Topuklarınızı yere değdirmeyin. Böylece baldırlarınızı ciddi biçimde çalıştırmış olursunuz. 30 saniye çalışıp, 30 saniye dinlenerek beş kez bu hareketi tekrarlayın.

• Parmak uçlarınızda koşmaya devam edin, ancak bu sefer her adımınızda topuklarınızı kalçanıza değdirmeye çalışın. Baldırlarınızın arka kısmını çalıştıracak bu hareketi 30 saniye süreyle beş kez tekrarlayın.
Bütün kadınlar ince ve düzgün bacaklara sahip olmak ister. Bunun için 20 dakika ayırmanız yeterli.

yahu şu havalar bi ısınsanda şöyle yürüyüşlere başlasak biii söz verdim kendime havlar düzelir düzelmez günde 1 saat yürüyeceğimm :teytey:

valla ben evde durduuğum yerde hem televizyona bakıyom hemde yürüyorumm kaydirigubbakcemile3

bence önce çorba iç karnın dolsun sonram kalk biraz yürü
midene tam otursun
birazda tavuk ye salata varsa salata ye canımm
ben artık böyle yapcam biraz yicem kalkıp yürücem biraz tokluk veriyor çünküm kaydirigubbakcemile3

canım güzel diyonda hastanede öle fırsatım yokki yani zaten yemek sırasını bi görsennn o kilometrelerce git ye gel bidaha yeee vakit yok ona ama çorbamdan biraziçiyim haklısınn

hee demi canımm hastanedeydin
yidin yidin yiyemedin yiyemedin gibi bişi oluyor :roflol:
ozaman dediğin gibi yap canımcımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…