64,7 ile arkamdasın ama sen çok durmazsın orda beni çabucak geçersin gibi geliyor:18: çok gayret etmem lazım. 64-65 aralığına sıkıştım gibi zaten 3 haftadırtebrik ediyorum canım bende 64,7 ile hemen arkandayım
bak sana torpil geçtim artık olursa sende bana gecersin
evet ls biraz fazla konusuyor ama idare ediyoruz birbirimiziYavaş tempo gibi gözüküyor ama LS yi su yüzden yapıyorum her hafta yağ ölçümü yaptırıyorum ben,yürüyüş yaptıgım ile ls yaptıgım haftalarda yagdan vermede ciddi farklar oldu.Ls interval bir karido o yüzden yağ yakımında direk etkili oluyor yürüyüş öyle değil canım en azından koşu bandında olmayanlar
hehe tamam mesaj alındı:101:
yani ls bu kadar ünlüyse var zaten bir sebebi. aslında benim çok yavaş dediğime bakma, sanki hızlıları çok mu yapabiliyorum
tebrik ederim canımGünaydın kızlar -1 :) çokda şaşırdım yani bu menüye çokda sevindim :)
kg veren herkeside kutlarım
Dün : Spinning yaptım 18 km ile bitirdim :) herkes 11-12 iken :)
Birde ağırlık çalışmalarımı yaptım
vücudun direnci de kırıldı, iyi oldu. haftaya daha da güzel olur inşallah.
bu arada fotoğraftaki hoş bayan sensin sanırım:108:maşallah
masalım gelmiş, hoşgeldin canımGünaydın kızlar nasılsınız?
Ben yakında tekrar dönmek istiyorum aranıza.
Ama bilgisayarla biraz daha irtibatta olabileceğim zamanları bekliyorum.
Pazartesi günü babam anjiyo olacak ona sıkkın biraz canım.
Biliyorum büyük bir şey değil ama benim ameliyat korkum var.
15 gün içinde de bahsettiğim birisi vardı ya aramızda bir şeyler var dediğim o olacak.
off ben yine gerginim yani ..
babanın Allah yardımcısı olsun. anjiyo tarzı şeyler rutin oluyor nerdeyse ama ben olsam ben de korkardım. inşallah sorunsuz atlatır canım operasyonu.
seni de bekliyoruz canım.
şu hayırlı işle ilgili biraz detay verseydin ya:98:
tebrik ederim canım. bu hafta da verdin, çok güzel. şimdi tekrar listedesin ve tam gaz devam etmeni bekliyoruz.günaydın kızlar okuldayım kilomu yazmak için fırsat kolluyodum buldum.geçen cuma 77 kiloydum.bu sabah tartıldım 76,5 kilo oldum.çok iyi gidiyodum 2-3cgün buradan ayrı kamak bana yaramadı.aranıza kabul ettiğiniz için tekrardan çoooooooooooookkkkkkkkk teşekür ederim
rica ederim canım.rabiacım çok teşekür ederim arkadaşım.daha fazla katılımda bulunmya çalışıcam.
bu noktadan sonra her şey sana bağlı
teşekkür ederimtebrik ederim seni rabia
ls-leslie sansone, walk away the pounds with leslie sansone diye bir programı var. 1 milden başlayıp 5 mile kadar giden çeşitli programcıklardan oluşuyor. temelde yaptığı şey ev içinde yürütmek:)) ama kadın para basıyor:) google'da aratırsan çıkar canım.ya ben kendımı çok cahil hissediyorum şuanls ne ya ben bi tür spordur diye düşünmüştüm ama rabıa kadının sesi çok çıkıyor falan değince kafam karıştı. :97:
evet sağolsun eşim yardım edıyor. demekkı benım talep etmem gerekiyormuş. yara umarım önemli bişey değildir canım pzt sonucu çıkacak.
2 pizzayı yemek de fazla zor olmadı valla yabirini o birini ben yedık. küçük boydu zaten . 4 dilimdi. cumadan önce biraz kötü oldu ama ((
doktordan çok çekınıyordum ama adam çok tatlı biri kasmadım kendımı çok. canımı da yakmadı. adetımın 14. günü tekrar gideecm. yumurtalıklarımın üremesine bakacak
Son düzenleme: