Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

64,7 ile arkamdasın ama sen çok durmazsın orda beni çabucak geçersin gibi geliyor:18: çok gayret etmem lazım. 64-65 aralığına sıkıştım gibi zaten 3 haftadır
hehe tamam mesaj alındı:101:
yani ls bu kadar ünlüyse var zaten bir sebebi. aslında benim çok yavaş dediğime bakma, sanki hızlıları çok mu yapabiliyorumyavaş olması ve 4 temel hareketle gitmesi çok büyük bir kolaylık sağlıyor. ben de inşallah haftaiçi 2 gün ls ekleyim diyorum. 5 mil çok uzun oluyor: 1 saati geçiyor ancak 3 mil falan yapsam güzel olur sanırım. 45 dk falan normal.
tebrik ederim canım
vücudun direnci de kırıldı, iyi oldu. haftaya daha da güzel olur inşallah.
bu arada fotoğraftaki hoş bayan sensin sanırım:108:maşallah

masalım gelmiş, hoşgeldin canım
babanın Allah yardımcısı olsun. anjiyo tarzı şeyler rutin oluyor nerdeyse ama ben olsam ben de korkardım. inşallah sorunsuz atlatır canım operasyonu.
seni de bekliyoruz canım.
şu hayırlı işle ilgili biraz detay verseydin ya:98:

tebrik ederim canım. bu hafta da verdin, çok güzel. şimdi tekrar listedesin ve tam gaz devam etmeni bekliyoruz.
rabiacım çok teşekür ederim arkadaşım.daha fazla katılımda bulunmya çalışıcam.
rica ederim canım.
bu noktadan sonra her şey sana bağlı
tebrik ederim seni rabia
teşekkür ederim

ls-leslie sansone, walk away the pounds with leslie sansone diye bir programı var. 1 milden başlayıp 5 mile kadar giden çeşitli programcıklardan oluşuyor. temelde yaptığı şey ev içinde yürütmek:)) ama kadın para basıyor:) google'da aratırsan çıkar canım.

Son düzenleme:
tammam kaptan attım gitti kafamdan dikkat edilcek bu arada gerçekten ezip suyla yutsa olur mu kırıyorum 2 ye etipufun içne koyuyorum gerçi en son yumuşak browni ıslak kek içine saklıyoruz ben şok geçiriyorum tabibazen yutamıyor :44: yaşlandığında napcaksın diyorum üzülüyor üzmekte istemiyorum gayret et diyorum hatta bogazına ben atım dedim az daha kaçıyodu :95:
suyla ezerse rahat olur doktora sordun mu hiç etkisini kaybedermi bilginiz varsa soyleyin valla

canım, tebrik ederim seni. bak emeklerinin karşılığını almaya başladın. inşallah gezmede de çok kaçırmazsın. lokum da ödülün olabilir ama lütfen 1 taneyi geçme. bak vermeye başladın vücudun vermeye devam etsin.

tebrikler canım ya baya vermişin

selam herkeze:80:
teşekkür ederim nihancığım
sen naptın bakayım, niye kilonu yazmadın?
takımdan ayrılsan da rahat yok

afiyet olsun canım, çok güzel. greyfurt suyu acı olmuyor mu?

tamam ablacım listeden çıkarabilirsiniz o zaman ama yine üyeyim zamanı gelir hepinizden fazla paylaşım yapabilirim zamanı gelir yapamamsizinle olmak çok güzel
tamam canım. haftaya seni izinli sayarız o zaman. aramıza katılmaya yine devam edebilirsin.

sekerler bende cıkarım
bebeıs mızmızlanıyor hafta sonu sanırım hıc gırememem
pazartesı gorusuruz bu aksama belkı gırebılırım gezmedekı ırade savasımı alatırım
akşama haberleri bekleriz canım, bir fırsat bul da yaz:)
haftasonu da zaten normal, katılım biraz düşüyor. sen haftaiçi katılımını böyle tutarsan sorun yok.

hoşgeldin canım.
nihanın isminin değiştiğini nereye belirtiyoruz?

eminecim de gelmiş, hoşgelmiş
eskişehirdeyken bize katılacak mısın? 3 ay baya uzun süreymiş canım ya.

ben hazırlanayım saat 13.00 gıbı gezmeye gııdecegım hadı geldımde gorusmek uzere
hadi canım sana iyi gezmeler:79:

çıkıyorum ben rabia ve asumancım bizim lişte size emanet canlarım siz bırakırsınız kontrolden sonra hoşçakalın
listeleri hallettik canım. görüşmek üzere:79:

Selam kardeş takımın çıtır adayı hatunları :))
selamlar begümcüm:80:

Bugun yedıklerım :
Sabah : Çorba
Öğlen : çorba + yoğurt + misketten küçük :) 5-6 tane köfte :) cimri olmaları hoşuma gidiyor aslında bu yemek yedıgım yerın hehe işime gelıyor

canım bende leslie yapıyorum, geç saatte dışarıda yürünmüyor ama gece 1 de leslie yapabiliyorum

ilk defa duyuyorum benim erkek arkdaşımda maraşlı ona da ilk fırsatta bir sorayım ben:26:
diş için geçmiş olsun canım benim 20liklerim hiç acımadı.

virgüllü değil, noktalı yazacaksın küsüratları.

Kızlar,

oğlum 1 saat uyudu kalktı. cee yani:) ben şimdi biraz onunla ilgileneyim. geldiğimde geçmişe bakabileceğim.

ilgilen sen prensinle canım

cok tatlı oluyor ufak çocuklar yerim ben onları yer

valla tam bir diyet listesi ne diyebilirimki tebrikederim canım,sadık kalabildiğin için. afiyet olsun şeker.

diyetisyenimi çok seviyorum veremeyince çok üzülüyor empati yapıyor,kaçamak yapamıyorum

bende fotograf görmek istiyorum hadi bakalım

canım menülerin düzelmiş iki gündür, umarım d.günlerini de az hasarla atlatırsın:18:

topicte ls hareketi başlatalım ben 5mil olan dvd den 3 mile kadar yapıp,soguma ve esneme ile bitirdim gecen hafta.bu hafta 1-4 arası yapacagım.

ben hiç bilmiyorum :26:

Bugun yedıklerım :
Öğlen : çorba + yoğurt + misketten küçük :) 5-6 tane köfte :) cimri olmaları hoşuma gidiyor aslında bu yemek yedıgım yerın hehe işime gelıyor

canım arada sabahları çorba yerine taze veya kuru meyve yesen süper olur.

ayrıca senin boy kaç canım? foto süper saçlarda şahane

Son düzenleme:
iyileşmeni tetikleyen 7-8 ögün yemek ve kuru meyve-yemiş yemek canım

spor kaçağı hadi yapta gel bekliyoruz.

listeye alınmışım yaşasın
evet, bence de çok sihirli formül aramaya gerek yok. hep bildiğim şeyleri uygulamaya başladım, çok şükür gitti kilolar. dün akşam geçen yıl hastaneden aldığım tanita sonucuna baktım. kilom 85.5'mişo kadar ağırlığı boşu boşuna taşımışım.
spor güzeldi bugün. pilatesdi ve seansı güzeldi hocanın. iyi geldi.
liste de hayırlı olsun canım.

bilgi için teşekkür ederim asumancım. şu 250'den büyükse 300'e yuvarlayı ben pek anlamadım.:44:250'den küçük olsa neye yuvarlayacaktık?

canım seni eti cinle döverim haderhal kendine gel, elini abur cuburdan çek. bak buraya tabelayla asıcam: tatlı krizlerinin çözümü tarçınlı muz; tarçınlı süt, yoğurt veya kuru incir vs. bunu her gelene tekrar ediyorum. gerekiyorsa buzdolabının üstüne yapıştır canım. eti cin dediğin şey boş kaloridir.
spor yapmaya devam edecek misin? hamilelik falan düşünüyorsun ya ondan merak ettim.

canım, rica ederim. faydam olduysa ne mutlu bana. bu haftaki liste tam öğrenmelik zaten. bir kez daha sakin kafayla bakıcam inşallah.

canım tamamen regl krizlerindesin sen. tatlı krizi gelmeden onu yukarda yazdığım formüllerle bastır. yoksa zarar büyük olur. kilo vermek zor ama alması çok kolaydır. hadi gayret medinecim.

ohhh oldu sonunda neyse seyyah çok tesekkur ederim
rica ederim canım. hayırlı uğurlu olsun.

çizelgen hayırlı olsun seyyahcım.
leylek seçimin de orjinal olmuş:))
leslie hakikaten evde yapılabilecek bir şey. ev dışında yapma imkanı olmayanlara göre.

canım arada sabahları çorba yerine taze veya kuru meyve yesen süper olur.

ayrıca senin boy kaç canım? foto süper saçlarda şahane

ay sağol bıtanem cok sık saç rengı değiştiririm şu an siyah ama eski haline dönücem evet tatlım dıkkate alıcam boy 163 gibi

ay sağol bıtanem cok sık saç rengı değiştiririm şu an siyah ama eski haline dönücem evet tatlım dıkkate alıcam boy 163 gibi

hedefi 69 görünce merak ettim tipik ikizlerim işte

bende kızılım siyah istiyordum dönemezsin bir daha dediler korktum yaptırmadım ama hala aklımda bir ara resim koayayım da siyah mı kızıl anket yapalım bana

canım ilaç etkisini kaybedermi bilmiyorum,ağrı kesicilerde falan sorun olmuyor ama antibiyotik tarzı ilaçlarda nasıldır bilgim yok. beraber araştırma yapalım canım. yada netten bir araştırırsan ilaçların nasıl yutulacağına dair bilgi olduğunu düşünüyorum (herşeyvar oda vardır kesin)
eşinde o şekilde daha iyi anlayabilir.
küçükken hiç sakız yutmamışmı acaba,çünkü ben o şekilde güvenerek öğrendim ilaç yutmayı,yani sakızı nasıl yutuyorsam onuda öyle yutabilirm dedim ve yutmaya başladım. istersen eşin birkaçtane sakız yutsun faydası olur belki. şaka bi yana bende bakıcam bu konuya canım ilk fırsatta.

Bugun yedıklerım :
afiyet olsun plastic.güzel bir mönü.
demekki bu şekildedaha faydalı olacağının farkında tebrik ediyorum onu.
inşallah doğumgünleri iyi geçer polycim gerçi benim tatlılarla işim yok,bana sadece börek slata olsun yeter. başkada bişey istemem. onlardanda az yesem süper. çünkü hep aç olacağım içinbirşeyler yerim artık.
ricaederim hayatım. anlatabildiğime sevindim. rabiacım biz iş yerinde hesapları yaparken eğer 5 den yukarıysa çıkan sonuç yani 5.566 gibiyse onu 6 ya yuvarlarız bu exel formatındada böyle. bu hesabı yaparkende verilen kilo kısmına 0.0 yani ikili rakam yazabildiğimiz için (1.3 kg 2.4 kg vs )gibi çıkan sonuç 266.666 gr olunca 0.3 e yuvarladım (300 gr) gerçi bunu makine yapıyor genellikle ama açılımını görmek için makine ayarlarını değiştiriyorum. ama 266.666 değilde 250 yada ne bileyim 245.44 gibi bir sayısı olsaydı onuda 0.2 (200 gr olarak )aşağı yuvarlama yapacaktım.
faydan olmazmı hayatım,sayende işyerimde biraz daha rahat işlerimi yapabiliyorum.
bu haftaki listede bol bol antreman yapabilirsin hayatım. kolay gelsin.

canlar izniniz olursa ben artık çıkıyorum. çok yorgunum,başım ağrıyor. iş çıkışı gidip heddiye bakacağım. ve malesef bu akşam geç yatacağım. doğum gününden gelmemiz 23.30 bulur.
hepinizi çok öpüyorum hayırlı akşamlar kendinize iyi bakın.

kızlarrrrr ben geldım
oncelıkle bugunkı yedıklerımı yazayımm
sabah 2 ıncır( bagırsaklar ıçın )
ara yok
oglen 1 tene sıgara boregı ama fırında
4 tane 4 marul yapragına sarolmıs olarak mercımeklı kofte
avuc ıcının yarısı kadar buskıvılı sutlu ırmık tatlısı (eskıden olsa 2 tane yerdım) dıger yarısını oglum yedı

[ dombilişim benim 300 gram çok iyi canım gidiyor ona bak sen gram gramda ols gidicek puflarrr sporları yap güzelce oh ne güzel beslenmişsin hem .afiyet bal şeker olsun benim dombişimee

canım aslında 1.6 kılo verdım 6 hafta ızın alınca 6 ya bolundu 300 gr gıbı cıktı ama aslında 16 gr gıttı tesekkur ederım arkadasımm

öpücük ver kaynanaya mı:)) ilahi medinecim
biz de o tarz bir şey yok, biz karamanlıyız bu arada.
Weight Measurements kısmı önemli.
Your target weight - hedeflediğin kilo
Your starting weight - başlangıç kilon
Your current weight - şimdiki ağırlığın (bu kısım başlangıç kilonla aynı olarak başlayacak ancak kilo verdikçe bu kısmı değiştireceksin)
Weight Date - tartıldığın tarih

bu bilgilerin karşılığına yazdıklarını bir incele canım. hedef kilo yerine başlangıç kilonu yazıyor olabilirsin veya tam tersi.

özlenmez mi canım ya. ne kadar öpsek koklasak az. özellikle erkek çocukları fazla öptürmüyorlar büyüyünce:)

tebrikler rabiacım herzamanki gibi harikasın.
teşekkür ederim canım
beni beklediğini tahmin ettim asumancım, o sebepten geldiğimde onlarla ilgilendim. biraz daha incelemem lazım ama akşama bakarım inşallah. bugün yine yoğun geçiyor.
enesin fotoğrafını koyabilirim. kendi fotoğrafım azdır ama çocukların yüzlerce fotoğrafı oluyor. sen benim arkadaş listesinde miydin, bakayım. koyduğumda ordan bakarsın:) biz ailecek biraz fazla temkinliyiz, buraya direk koymak istemiyorum. çünkü burayı üye olmayanlar da okuyabiliyor.

akşam niye tek sen yedin, ben anlamadım? oğluşla eşin nerdeydi?
yine epey yorulmuşsun canım. kendine dikkat et diyoruz ama bu koşturmacada zannediyorum mümkün olmuyor. yine de beslenmene dikkat etmişsin. gayet güzel. haftasonu koşturmacasını da spora sayıcaz:)

Bugun yedıklerım :
afiyet olsun canım

topicte ls hareketi başlatalım ben 5mil olan dvd den 3 mile kadar yapıp,soguma ve esneme ile bitirdim gecen hafta.bu hafta 1-4 arası yapacagım.
valla neden olmasın? hep beraber yapsak ben de azimlenirim. katılmak isteyenler buyursun. ben haftasonları yapamıyorum, genelde koşturmacayla geçiyor çünkü ancak haftaiçi katılırım.

sen bu hesaplamaları excelde mi yapıyorsun?
yuvarlama meselesini biliyorum da neden 270 değil de 300'e yuvarladık? illa böyle düz bir şey mi olmalı.

Kızlar ben çıkıyorum akşam muhtemelen giremem hepinizi öpüyorum
iyi akşamlar canım:79:

iyi akşamlar asumancım. iyi eğlenceler diyeceğim ama çok yorgunsun. inşallah yine de güzel vakit geçirirsin.

selam canlar asumanım rabiam çok teşekkür ederim kılzar sağolun
rica ederiz takyoncum.

canım gezmede çok kaçırmamışsın, çok güzel. bu sefer kararlısın ve bize bunu her seferinde gösteriyorsun.
haftasonlarını ben sorun etmiyorum. ben de çok giremiyorum. benim eşim de bir oturur kalkmaz. haftaiçi devamlılığı sağlayalım canım.

benim sanırım zor oluyor çenem dar demişt doktor çektirmem gerekebiliyor sanki yanağımdan çıkıyo :94: anamm senin sevgilin maraşlımı ona de ki
maraşta banyodan çıkan gelin kayınvalidenin elini öpermiymiş bir de inşallah kayınvaliden pek işe karışan tip değildir bizim oraların anneleri pek bir uyanık oluyor:26: değişik bir kültür tarzları var oğlanlarını paylaşmazlar gelini rakip görürler sanki

yarın dikkat edicem o zaman gülüşüm ya bugünde ben biraz ekmeği kaçırdım sanki ne oluyo bana gıı

tamam cano sağol araştırayım bakalım.

sanada hayırlı akşamalar kacamaksız hafta sonları dıyorum gercı d.gununde bırazcık olur

ovv dombişim iyi vermişin gı 1.600 ayy bende verem verem nasıl vericem ki yırtılsam veremem bu kadar [/QUOTE]

sende az vermedın 17 kg verdın
kac ayda vermıstın rabiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…