- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
günaydın arkadaşlarrrrr
dünkü menüm
kalkış:5 altın çilek üzerine 2 bardak su
kahvaltı:yarım kase müsliye biraz süt
öğle:1 simit-3 dilim domates-3 zeytin-1yeşil biberin üçtebiri. peynir krem peynirdi yemedim yanında 1 fincan çay
ara:2 hurma
ara:gidip gelip bir kaç tane yediğim fındık bademler
ara: yemeğin pişmesini beklerken 1 portakal
akşam:1 servis kaşığı nohut yemeği-2 yemek kaşığı bulgur pilavı
yemekten 2 sata sonra spor : 15 tane mekik. 20şer ayakata ve yerde göbek eritme hareketleri. bisiklet çevirve hareketi..
su miktarım 2 litreyı geçmiştir.
bu sabah aç karnına kan vermeye gittim o yuzden evde kahvaltı yapamadım . büroda 1 peynirli sandwic ve 1 fincan yeşil çay içtim.
bu arada size süper bi haberim var platese yazıldımmmmm1 ay boyunca haftada 2 gün muhtemelen salı-perşembe akşamları 1er saat. 80 tlymiş 40 tl kampaya fiyatına yazıldım. fiyatı nasıl bilmıyorum ama en azından göbeğimden kurtulacam . bugu ls nin videolarını indirmeye çalışacam. cd ye kopyalayıp evde vcd de izlemeyı deneyecem.
bak ırmık tatlısındakı sekrı unutmusum dısımın kovuguna bıle gıtmedıafiyet olsun canım. meyve yemediğin için şeker olabilir tabi ama öğlenki irmik tatlısından da şekeri almışsındıryalnız güzel kilo verdin ödülün olsun canım
kız baırsaklarım yumusasın dıe yedık hatta bugun aklıma geldı su form cayları varya onlardan ıcem hemde kalorısıztamam canım o zaman %100 olandan içerim ya ben pek bilmediğim için pekte yorum yapamıyorum belki farketmişsindir birkaç bildiğim sıradan bilgilerle kendimi diyete sokuyorum kendimce ondan sporlara dalıyorum yacanım artık dikkatli beslenmek adına öğreniyorum sizlerden inşallah :90: çok mutlu oluyorum bir bilene danışsan hemen birşeyler kakar gözüne gözüne ama burası gerçekten çok güzel bir ortam bugün çok aşırı karnım şiş sanki balon var gibi kasıklarım agrıyor azcık su içsem basıyor aşağı aşağı :85: regl olursam düzelirim az yürüdüm hemen göbeğimin altı ağrıdı menüden haric bir ıhlamur içtim ama lipton olandan acaba direk aktardan alıp ben yapsam mı diyorum onada eriniyorum az olur çok olur kıvamını tutturamıyorum otların,bu arada ben enese hamileyken hergün akşam yürürdüm çok iyi gelirdi bu sefer çıkamasamda pek evde turlarım inşallah.
hmm dolu dolu aralarla güzel olmuş rabia akşam salata yemişsin börülce ne canım ot mu o da ?
afiyet olsun bu arada sporda süper gitmiş plates haaa
incir yemiş kahvaltı yapsaydın ya bacıma bakktatlı hakettin ama sen verdin kilo afiyet bal şeker olsun
gunaydın rabıacımgünaydıııın:119:
aiyet olsun canımgünaydın kızlar dünkü menümü yazmaya unuttum
gunaydın pehlıvanson
25 şubat cuma
sabah: 1 dilim ekmek, 1 krem peynir ve yeşil çay
ara: 1 elma
öğlen: 4-5 kaşık pırasa yemeği,3 kaşık yoğurt,1 kase salata( küçük kase)
1 dilim ekmek ve 1 kk peynir
ara: yarım elma,yarım muz
ara: türk kahvesi
akşam:3 ızgara kanat, 3 kaşık yoğurt,masum 3 sarma ve küçük bir sütlü tatlı(yemeğe misafir vardı) biraz fazla oldu ama cumartesi biraz azaltıcaz artık
ara: 7-8 tane fıstı
ara:1 kivi,1 dilim ayva
geçmişe bakayım neler kaynatmışsınız
ayyy sekerı bende cok sevıyorum tatlı olan herseyı eskıden bekarken 1 kg mado antep fıstıklı sarma tatlısını bıtırrıdım kıloda almazdım hep 50 kg dumşeker kullanmamak çok büyük avantaj.bende çayıma kullanmıyorum hemde 9 -10 yıldır ama şekerli şeyleri çok seviyorum.ayyıldızcım açıkçası ben sensiz bir takım düşünemiyorum.çok güzel paylaşımlarda bulunuyosun ayrıca her konuşman çok motive edici.sonuçta burada hep kilo vermek zorunda değilsin aslında almamak bile büyük meziyet bence kilo almaya yatkın insanlar için
aslında ızde deneyelım esıme soylıyeyım alsın ben alısverıse cıkmıyorum mecbur kalmadıkca bebekle zor oluyor bırde dıyet yapınca gıtmemmemk en guzelıdombili canım ben de kepek ekmeği yiyemiyorum ama geçen yıl gittiğim diyetisyenim kepek ekmeği değilde tam buğday unundan yapılan ekmeği önermişti.sindirimi daha kolaymış.ayrıca kalori değeri de kepek ekmeği ile aynıymış. birde kepek ekmeğine göre daha lezzetli canım.eşim de çok seviyo benim.biz 1 yıldır tam buğday unundan yapılan ekmeği yiyiyoruz ailece
günaydın arkadaşlarrrrr
dünkü menüm
öğle:1 simit-3 dilim domates-3 zeytin-1yeşil biberin üçtebiri. peynir krem peynirdi yemedim yanında 1 fincan çay
yemekten 2 sata sonra spor : 15 tane mekik. 20şer ayakata ve yerde göbek eritme hareketleri. bisiklet çevirve hareketi..
tek kelımelle harıka bır menu sendıe ıradelı goruyorum medıne rabıa sen ben bakalım maslalah dıyorum
takımımız costu cozstuuu
sporlarında asumanın deyımı ıle ıncı gıbı parıldıyor
bu sabah aç karnına kan vermeye gittim o yuzden evde kahvaltı yapamadım . büroda 1 peynirli sandwic ve 1 fincan yeşil çay içtim.
bu arada size süper bi haberim var platese yazıldımmmmm1 ay boyunca haftada 2 gün muhtemelen salı-perşembe akşamları 1er saat. 80 tlymiş 40 tl kampaya fiyatına yazıldım. fiyatı nasıl bilmıyorum ama en azından göbeğimden kurtulacam . bugu ls nin videolarını indirmeye çalışacam. cd ye kopyalayıp evde vcd de izlemeyı deneyecem.
demir eksikliğine ve şeker oranıma bakacaklar tatlımkan nedne verecektin unuttum ben ..
platesin hayırlı olsun..sporsuz olmuyor..
inşallah canım. zaten bi yapmaya başlasam devamında kendım de evde yaparım diye düşünüyorum.senın adına sevındım ınsallah faydasını gorusursun kı mutlaka goruusrsun
eşimin dışarda kahvaltısı vardı bende yeni kalktım ama canım kahvaltı istemiyooo(
güne 1 elma yiyerek başladım ...
kepek ekmeği uzun süre tüketilince kanzsılığa sebeb oluyormuş..en iyisi tam buğday veya çavdar ekmeği...dombili canım ben de kepek ekmeği yiyemiyorum ama geçen yıl gittiğim diyetisyenim kepek ekmeği değilde tam buğday unundan yapılan ekmeği önermişti.sindirimi daha kolaymış.ayrıca kalori değeri de kepek ekmeği ile aynıymış. birde kepek ekmeğine göre daha lezzetli canım.eşim de çok seviyo benim.biz 1 yıldır tam buğday unundan yapılan ekmeği yiyiyoruz ailece
16 yaşımdan beri çaylarımı şekersiz içerim..şeker kullanmamak çok büyük avantaj.bende çayıma kullanmıyorum hemde 9 -10 yıldır ama şekerli şeyleri çok seviyorum.ayyıldızcım açıkçası ben sensiz bir takım düşünemiyorum.çok güzel paylaşımlarda bulunuyosun ayrıca her konuşman çok motive edici.sonuçta burada hep kilo vermek zorunda değilsin aslında almamak bile büyük meziyet bence kilo almaya yatkın insanlar için
menün güzel misafir arası tatlında sütlüymüş..çok büyük kaçamak değil.günaydın kızlar dünkü menümü yazmaya unuttum
25 şubat cuma
akşam:3 ızgara kanat, 3 kaşık yoğurt,masum 3 sarma ve küçük bir sütlü tatlı(yemeğe misafir vardı) biraz fazla oldu ama cumartesi biraz azaltıcaz artık
günaydın..günaydıııın:119:
bırakma bırakma ....faydasız boşluk olurmu hiç..anladım canım afiyet olsun bende fasulyenin kurusunu çok seviyorum kuru dolmada seviyorum ben.
daha dogrusu ben yemeğide çok seviyorum ama rabia neyi farkettim biliyor musun ben şeker kullanmıyorum 2 aydır şekerli birşey yiyince rahatsızlık duyuyorum şu kellgos bir 90 gramlık vişneli çükolata gibi birşeyi var ya ondan almıştım paketle aşırı şekerli yiyemedim bile üstelik kzdımda madem diyet şeyi niye bu kadar şekerli dedim.bu arada canım ben listedeyim ama kimseye mani olmuyorum inşallah.cünkü bundan sonra rakamları ben sanmıyorum aşırı düşeceğini :85:
listeden çıkartmak istediğinde çekinmeyin eger faydalı olanlar olursa ben zaten sizlerleyim ne bilim faydasız olulp boşluk dordurmayayım da
bırakmak niyetinde değilim sizi asla ama kilo hesabında çok verenleri almak isteseniz alternatif olarak kenarda duruyorum okey canım
sirkeli su böyle bir etkimi yapıyor ..ben içemiyorum..ama içince faydasını bi ara görmüştüm..bu ay sirkeli su içtiğim için regl çok kötü geçiçek şimdiden anladığım o .kasıklarım çok feci agrıma yapıyor daha başlamadı bile :84: napim ya ne geçiriri bu agrıyı .
menüne diyecek bir sö yok..k.öncesi: günkurusu ve 1 incir + su
kahvaltı: 1 yumurta, peynir, 3 zeytin, 2 çk reçel ve 1 dilim ekmek + tere, domates.
ara: 1 elma, 1 hurma, 1 adet bisküvi
öğle: 1 kase kıymalı pirinç çorbası, 1 tane fırın levrek, tere.
ara: 2 kupa yeşilçay ve fındık.
ara: 1 portakal, 1 lokma pestil.
akşam: salata, üzerine haşlanmış börülce ilave ettim
su 2 lt'yi geçti. spor 45 dk pilates.
oğlum ayağını incitti, akşam onunla geçti. pek yemek düşünemedim.:85:
protein çok önemli kilo verirken sarkmak istemiyorsanız proteinsiz diyet yapmayın..yoksa cildiniz sarkar..kız rabiş yerken hiç bu kadar olduğunu anlamamıştım sen sayınca gözümde büyüdü valla.
tamam gülüm peynir yerim hergün aslında eşim evde yoktu işe gitmiştiya erindim hemen bir kaynatma yumurtayı ekmek arası yaptım yemiştim yarın düzenli yicem söz bundan sonra daha dikkatli olucam hem alışmam lazım artık yasak şeyleri kesmem lazım bünyeyi önceden hazır etmek lazımmış. bu arada ben günlük olarak yarımşar saat olarak toplamda bir günde 1 saat yürüyüş yapacağım diye ayarladım kendimi .hamile kalsam da bu değişmicek çünkü hareketsiz kalmak istemiyorum bol su ve kepek ekmek artık zaten şekeri bıraktım,şekersiz ıhlamur çayı tercih edeceğimyarın balık yiyebilirim meyve suyu içsem olur mu rabişim.
bende buzluğa atıyorum..bazen çıkartmayı unutunca ogün sabah tost olarak geri dönebiliyo bana yada kızartıyorum..benim hedefime az kaldı çok şükür canım. bu 64 biraz inatçı çıktı sadece64'ün altındaki rakamları görebilirim inşallah.
barbunyaya bayılırımbuzluğa atmıştım ama hepsini yemişim:)
afiyet olsun akşam yemeğin.
kepek olmazsa çavdar olsun canım. amaç tam tahıllı olması. tam buğday unu da olabilir. ben paketiyle alıyorum, buzluğa kaldırıyorum. geceden 1 dilim çıkarıyorum. günlük o kadar yiyorum çünkü. sabaha ekmeğim çözülmüş oluyor. tavsiye ederim. böyle yaparsan hiç ekmeğin bozulmaz.
listene rabiada diyeceğini demiş canım ..kahvaltı:1 tane kaynamış yumurta,2 dilim ekmek
öğlen:1 dilim ekmek içine 1 tatlı kaşığı biber+patlıcan ezmesi koydum yedim.
1litre su tüketildi.
ara:5 adet form bisküvi+1eti cin 1 fincan sütlü nescafe
akşam:2 tahta kaşığı mantar sote,2 dilim ekmek,olmadı o yetmedi 2 dilim ekmeke 1 yk kadar biber+patlıcan ezmesi koydum yedim. 1 su bardağı karışık meyve suyu içtim.
daha bir şey yemem vallaekmek biraz çok olmuş demi :84:
yürüyüş ve spor yaparım bol su tüketirim haftasonu kaçamak yapmam eşitlerim inşallah.halk ekmekten kepek ekmek almıştım ya daha almam çok lezzetli oluyo cünkü
çok iyi kilo vermişsin gerçekten aylık ortalamn 3.4 gr gelmiş..ideal yani..canım ben eylül sonu başladım. 5 ay oluyor. en başta daha hızlı veriyordum, şimdi biraz rölantiye aldım:)
resim koy yapalım anket..hedefi 69 görünce merak ettim tipik ikizlerim işte
bende kızılım siyah istiyordum dönemezsin bir daha dediler korktum yaptırmadım ama hala aklımda bir ara resim koayayım da siyah mı kızıl anket yapalım bana
her sabah çorba içiyorsun ..orayı kaçırıdm sanırım iş yerindemi böyle geliyor..Bugun yedıklerım :
Sabah : Çorba
Öğlen : çorba + yoğurt + misketten küçük :) 5-6 tane köfte :) cimri olmaları hoşuma gidiyor aslında bu yemek yedıgım yerın hehe işime gelıyor
greyfurtu yiyemiyorum ama suyunu çok seviyorum.yerken acı içerken tatlı geliyor..canım, tebrik ederim seni. bak emeklerinin karşılığını almaya başladın. inşallah gezmede de çok kaçırmazsın. lokum da ödülün olabilir ama lütfen 1 taneyi geçme. bak vermeye başladın vücudun vermeye devam etsin.
teşekkür ederim nihancığım
sen naptın bakayım, niye kilonu yazmadın?
takımdan ayrılsan da rahat yok
afiyet olsun canım, çok güzel. greyfurt suyu acı olmuyor mu?
:
SAKIN İLACI SUYLA EZİP VERME..SEN SUDA ÇÖZÜMÜNÜ YAPIP DİREK VÜCUDA VERMİŞ OLUYORSAN ANİ ETKİLEŞİME SEBEB OLURSUN..ZEHİRLENME RİSKİ YÜKSEK..tammam kaptan attım gitti kafamdan dikkat edilcek bu arada gerçekten ezip suyla yutsa olur mu kırıyorum 2 ye etipufun içne koyuyorum gerçi en son yumuşak browni ıslak kek içine saklıyoruzben şok geçiriyorum tabibazen yutamıyor :44: yaşlandığında napcaksın diyorum üzülüyor üzmekte istemiyorum gayret et diyorum hatta bogazına ben atım dedim az daha kaçıyodu :95:
suyla ezerse rahat olur doktora sordun mu hiç etkisini kaybedermi bilginiz varsa soyleyin valla
kızlar şuan lesli nin videolarını indiyorum ilk seri 4 ayrı videodan oluşuyor ya ilk 2 sini indirdim. 4ünü indirmeden açılmaz yazıyor zaten. ama yapamadığım bişey var. bunlar masa üstüne bunlar masa üstüne farklı bi formatta indiriliyor. hani üstüste kitap gibi simgesi var ya. umarım anlatabilmişimdir. bu dört dosyayı birleştirmem gerekiyormuş açılması için. işte orda takılıyorum. nasıl birleştırecem ben bunları?
harıka menuugünaydın..
dün aniden misafirim geldi..o yüzden katılımım olmadı..
dün detoks çorbmı bitirdim..bu gün normal beslenmeye devam..
akşam 45 dk yürüdm..3 litre su içtim..
ve kötü haber oğlum hastalandı..geceyi yine ayakta geçirdim..burnu tıkalı..bu kış her ay hasta geçirdik..(gecmıs olsun
bu günkü menüm.
uyanır uyanmz 2 adet kayısı krusu ve 2 bardak su içtim.
SABAH:
2 dilim kepek ekmeiğne ince ilim kaşarlı tost..
yarım yumurta
2 zeytin..
bir bardak greyfurt suyu..
ARA:
yeşil çay
ÖĞLEN:
4 kaşık patates yemeği
salat
3 kaşık yoğurt.. 1 dilim kepek ekmeği
ARA:
4-5 badem ve yeşil çay..
AKŞAM :
Tavuk göğsü haşlama
salata yoğurt..
akşamda yatmadan tarçınlı süt..
guzel sındırıme ıyı gelıreşimin dışarda kahvaltısı vardı bende yeni kalktım ama canım kahvaltı istemiyooo(
zip programında sıkıstırılmış olarak ınıokızlar şuan lesli nin videolarını indiyorum ilk seri 4 ayrı videodan oluşuyor ya ilk 2 sini indirdim. 4ünü indirmeden açılmaz yazıyor zaten. ama yapamadığım bişey var. bunlar masa üstüne bunlar masa üstüne farklı bi formatta indiriliyor. hani üstüste kitap gibi simgesi var ya. umarım anlatabilmişimdir. bu dört dosyayı birleştirmem gerekiyormuş açılması için. işte orda takılıyorum. nasıl birleştırecem ben bunları?
umarım canım sıkıldım artık bu kilodan takılıp kaldım 56 ya. dün okadar yürüdüm yediklerime dikkat ettım spor yaptım vs. gece yatmadan önce tartılayıım dedim. 56,2 çıktıLeslie yavaş gibi görünsede çok etkili ....tüm vücudu çalıştırıyor....fayadsını görürsün...:)))
harıka menuu
guzel sındırıme ıyı gelır
zip programında sıkıstırılmış olarak ınıo
mause da sag tıkla birleştir diyorsun 4 taneyı ındır ılk bııncısıne yapıon
umarım anlatabılmısımdır
göğüslerime neden baktırayım canım onu anlamadım :26: aslında bikaç dolgu yaptırılması gereken dişim var gitsem iyi olacak. kesinlikte bize bizden başka kımsenın faydası yok iyi bakmamız gerekiyor kendımıze ama salıyoruz kendımızı malesefhadi bakalım gidiver gene güzel haberlerde geliver bende şu demir ilacından gıcık alıyorum beni cırt ediyo bu ilaç karnım agrıyo hepaz kaldı devam edicekmiyim bilemiyorumda sanki bu folikasite falan başladım başlayalı hamileyim gibi oluyorum adetinin 14. günü senin ovulasyon günün oluyor sanırım hamile kalma şansının fazla olduğ zaman diye biliyom ama baksın bakalım doktorcuk iyi olur bak iyiki gitmişsin rabiş sende git yakın zamanda rutin kontrolleri yaptırmak lazım aslında .gögüslerin ve dişin içinde doktora git seyyahım baktır bir arıza falan varsa gebelkten önce hallettir bende 20 lik çıkartıyorum ya haftaya gidip baktırıcam reglde bitiminde çekilicekse çektiricem sonra artık dikkat edicem kendime ya of saldım çayıra valla ben.plates topu al geç tv karşısına yuvarlan dur bizim bir arkadaş öyle yapıyo
aslında ebnımde aklıma hiç gelmezdi canım. kk sayesinde cesaretlendım. sankı hamile kalmadan gidince doktor bana niye geldin diyecek gibi geliyorduseyyah ne kadar güzel hamile kalmadan gidip tahlil yaptırman.ben bunu hiç yapmamıştım ve hamileyken doktorun bir tane kistin var demişti bana eğer onda büyüme olursa bebek tehlikeye girer dedi.korkmuştum biraz.ama sonra kendiliğinden kayboldu.tekrar çocuk düşünürsem bende kontrole gidip ondan sonra çocuk düşünücam allah nasip ederse.ama gözüm korkuyo tekrar 9 ay sıkıntılı bir bekleyiş.tekrar silbaştan herşey.bilmiyorum allah isteyen herkeslere nasip etsin
afiyet olsun canım. akşam biraz fazla yüklenme olmuş. bugün dikkat edersen sorun olmaz inşallah.günaydın kızlar dünkü menümü yazmaya unuttum
25 şubat cuma
menün güzel olmuş. 1 simiti ben çok buluyorum, daha önce de yazmıştım. spora yazılmana da çok sevindim canım, hayırlı olsun. pilates bölgesel sorunu olanlara çok iyi geliyor. göbekti, kalçaydı gitsin yağlargünaydın arkadaşlarrrrr
dünkü menüm
misafire rağmen kaçamak yapmamışsın, maşallahgünaydın..
ve kötü haber oğlum hastalandı..geceyi yine ayakta geçirdim..burnu tıkalı..bu kış her ay hasta geçirdik..(
bu günkü menüm.
SABAH:
yarım yumurta
2 zeytin..
ARA:
yeşil çay
ÖĞLEN:
4 kaşık patates yemeği
salat
ARA:
4-5 badem ve yeşil çay..
AKŞAM :
Tavuk göğsü haşlama
salata yoğurt..
menün haftasonu için süper dombili:) eşinin evde olmayışı etkili herhalde, kaçamak yapamıyorsunuz.bak ırmık tatlısındakı sekrı unutmusum dısımın kovuguna bıle gıtmedı
bugun sabah 9 gıbı kalktım 2 bardak su ıctım (hergun yapıyorum )
10.00 kahbaltı yufkanın 1/6 sı kadar gozleme ama ıkı dılım cay cok kucuk parcalar yapıoo
12.30.portakal
14.30-15.00 barbunya 4 yk 1 kase yogurt 1 dılım ekmek
17.00 portakal
18.30-19.00 guzel balık bulursak balık bulamazsak barbunyaya talım :)
selamlar dosbam. senin bir süre daha misafirin olur canım. ben misafirde kendime küçük ve daha az çeşitli bir tabak hazırlıyorum. bol da çay içiyorum, fazla kaçırmamış oluyorum. tavsiye ederim.günaydııınnnnn
kızlar geçmişi yorumlayamadım çok birikmiş...ama hepiniz iyisiniz buna sevindim
dün misafirlerim ii geçti benim ikramlarımın yanına kendileride ek olarak bişiler yapıp gelmişler ...tabağım çoook kalabalık oldu
ama gerçekten en masumlarından çok az yedim
akşam ipin ucu biraz kaçtı... ne zaman düzene gireceğim bilmiyorum çünkü akşamada misafirim geliyooo....
dünden fazla yediysen iştahın kesilmiş olabilir. yine de 1 bardak süt falan iç canım.eşimin dışarda kahvaltısı vardı bende yeni kalktım ama canım kahvaltı istemiyooo(
o kitaplı simge winrar programına ait. 4 parça da inince ilkine sağ tıkla. extract to here gibi bir şey var orda. ingilizceyse tabi. türkçesini de hatırlayamadım. birleştir gibi bir şey olabilir. o program kendisi halleder.kızlar şuan lesli nin videolarını indiyorum ilk seri 4 ayrı videodan oluşuyor ya ilk 2 sini indirdim. 4ünü indirmeden açılmaz yazıyor zaten. ama yapamadığım bişey var. bunlar masa üstüne bunlar masa üstüne farklı bi formatta indiriliyor. hani üstüste kitap gibi simgesi var ya. umarım anlatabilmişimdir. bu dört dosyayı birleştirmem gerekiyormuş açılması için. işte orda takılıyorum. nasıl birleştırecem ben bunları?
biraz fazla canım. yarım lahmacun yeterli. hatta o da diyette normal değil. ancak lahmacun diğer dışarı gıdalarına göre daha iyi demişlerdi burda. hamuru ince olduğu için kalorisi düşüyormuş sanırım. yine de bu hazır gıdalardan kaçınmayı daha doğru buluyorum.meraba fıstıklar biraz önce bi tane lahmacun yedim:26: sabah her zamanki kahvaltımı yapmıştım .bi tane fazla deil dimi vijdan azabı çekicem yoksa ya
hı hı k bar işte canım hiç hoşuma gitmedi yemedim bile bu arada sabah regl oldum bir günce oldu agrım hala karnımda boşluk var gibi acıyo belim sırtımda agrıyo ama geçer sanırım.bu arada ben sabahta tartıldım 58.8 geldim yani bu hafta dikkat edicem inşallah şişliktir su toplamışta olabilir.sıcak tut kendini canım. bir de regl olunca hafifler ağrı sanırım. sirkenin öyle bir etkisi var mı bilmiyorum
k-bar'ı diyorsun sanırım sen. onlarda tatlandırıcı var. en güzel tatlı incir falan aslında, doğal doğal.
yaw kaç kere söyledik, listeden ayrılmak için paylaşımın yetersiz olması lazım. şu da var tabi eğer artık dikkat etmiycem, saldım gitti diyorsan o zaman da ayırırız senidikkat ettiğin halde verdin veremedin ona bakmıyoruz. diyetine devam edeceksen kal canım. senin yerine gelenin senden çok vereceği ne malum:))
ızgara maması oyyyyyyyy nasıl seviyorum ya kız kanat yicene baget yesene daha güzel olur allahım ızgarayı bulmuş kadına bak azımcık et yiyogünaydın kızlar dünkü menümü yazmaya unuttum
25 şubat cuma
tamam canım gitmicem bende kendimsiz sizi düşünemiyom zati var ya öğretmenim sen gidiyon okula ben evdeyim size takılıyorum arada sizi güldürüyorsam ne mutluşeker kullanmamak çok büyük avantaj.bende çayıma kullanmıyorum hemde 9 -10 yıldır ama şekerli şeyleri çok seviyorum.ayyıldızcım açıkçası ben sensiz bir takım düşünemiyorum.çok güzel paylaşımlarda bulunuyosun ayrıca her konuşman çok motive edici.sonuçta burada hep kilo vermek zorunda değilsin aslında almamak bile büyük meziyet bence kilo almaya yatkın insanlar için
seyyahım kanlar verilmiş afiyet olsun mamaların bu arada gözün aydın platesin canım gitsin o göbişler bakalım.günaydın arkadaşlarrrrr
dünkü menüm
çok geçmişler olsun canım benim inşallah hemencik iyileşir kuzu :85: yaz gelsede rahatlasaydı şu salgından millet iyice bıktı vallaha.günaydın..
ve kötü haber oğlum hastalandı..geceyi yine ayakta geçirdim..burnu tıkalı..bu kış her ay hasta geçirdik..(
bu günkü menüm.
SABAH:
yarım yumurta
2 zeytin..
ARA:
yeşil çay
ÖĞLEN:
4 kaşık patates yemeği
salat
ARA:
4-5 badem ve yeşil çay..
AKŞAM :
Tavuk göğsü haşlama
salata yoğurt..
hı hı k bar işte canım hiç hoşuma gitmedi yemedim bile bu arada sabah regl oldum bir günce oldu agrım hala karnımda boşluk var gibi acıyo belim sırtımda agrıyo ama geçer sanırım.bu arada ben sabahta tartıldım 58.8 geldim yani bu hafta dikkat edicem inşallah şişliktir su toplamışta olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?