Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın arkadaşlarrrrr
dünkü menüm
kalkış:5 altın çilek üzerine 2 bardak su
kahvaltı:yarım kase müsliye biraz süt
öğle:1 simit-3 dilim domates-3 zeytin-1yeşil biberin üçtebiri. peynir krem peynirdi yemedim yanında 1 fincan çay
ara:2 hurma
ara:gidip gelip bir kaç tane yediğim fındık bademler
ara: yemeğin pişmesini beklerken 1 portakal
akşam:1 servis kaşığı nohut yemeği-2 yemek kaşığı bulgur pilavı
yemekten 2 sata sonra spor : 15 tane mekik. 20şer ayakata ve yerde göbek eritme hareketleri. bisiklet çevirve hareketi..
su miktarım 2 litreyı geçmiştir.

bu sabah aç karnına kan vermeye gittim o yuzden evde kahvaltı yapamadım . büroda 1 peynirli sandwic ve 1 fincan yeşil çay içtim.

bu arada size süper bi haberim var platese yazıldımmmmm 1 ay boyunca haftada 2 gün muhtemelen salı-perşembe akşamları 1er saat. 80 tlymiş 40 tl kampaya fiyatına yazıldım. fiyatı nasıl bilmıyorum ama en azından göbeğimden kurtulacam . bugu ls nin videolarını indirmeye çalışacam. cd ye kopyalayıp evde vcd de izlemeyı deneyecem.

günaydın..
dün aniden misafirim geldi..o yüzden katılımım olmadı..
dün detoks çorbmı bitirdim..bu gün normal beslenmeye devam..
akşam 45 dk yürüdm..3 litre su içtim..
ve kötü haber oğlum hastalandı..geceyi yine ayakta geçirdim..burnu tıkalı..bu kış her ay hasta geçirdik..(
bu günkü menüm.
uyanır uyanmz 2 adet kayısı krusu ve 2 bardak su içtim.
SABAH:
2 dilim kepek ekmeiğne ince ilim kaşarlı tost..
yarım yumurta
2 zeytin..
bir bardak greyfurt suyu..
ARA:
yeşil çay
ÖĞLEN:
4 kaşık patates yemeği
salat
3 kaşık yoğurt.. 1 dilim kepek ekmeği
ARA:
4-5 badem ve yeşil çay..
AKŞAM :
Tavuk göğsü haşlama
salata yoğurt..
akşamda yatmadan tarçınlı süt..

kan nedne verecektin unuttum ben ..
platesin hayırlı olsun..sporsuz olmuyor..

afiyet olsun canım. meyve yemediğin için şeker olabilir tabi ama öğlenki irmik tatlısından da şekeri almışsındır yalnız güzel kilo verdin ödülün olsun canım
bak ırmık tatlısındakı sekrı unutmusum dısımın kovuguna bıle gıtmedı

kız baırsaklarım yumusasın dıe yedık hatta bugun aklıma geldı su form cayları varya onlardan ıcem hemde kalorısız

günaydıııın:119:
gunaydın rabıacım

aiyet olsun canım
sutlu tatalı aslında dıytelerde verıyorlar yemekte degılde 2-3 saat sonra fıstık yerıne yıyebılırdın daha ıyı olurdu ama hafta sonu telafı edersın artık

ayyy sekerı bende cok sevıyorum tatlı olan herseyı eskıden bekarken 1 kg mado antep fıstıklı sarma tatlısını bıtırrıdım kıloda almazdım hep 50 kg dum
ama cayımı 2 senedır sekersız ıcıyorum açık oldumu cay sekrsız kaldırıoo

aslında ızde deneyelım esıme soylıyeyım alsın ben alısverıse cıkmıyorum mecbur kalmadıkca bebekle zor oluyor bırde dıyet yapınca gıtmemmemk en guzelı

bugun sabah 9 gıbı kalktım 2 bardak su ıctım (hergun yapıyorum )
10.00 kahbaltı yufkanın 1/6 sı kadar gozleme ama ıkı dılım cay cok kucuk parcalar yapıoo
12.30.portakal
14.30-15.00 barbunya 4 yk 1 kase yogurt 1 dılım ekmek
17.00 portakal
18.30-19.00 guzel balık bulursak balık bulamazsak barbunyaya talım :)

senın adına sevındım ınsallah faydasını gorusursun kı mutlaka goruusrsun

günaydııınnnnn
kızlar geçmişi yorumlayamadım çok birikmiş...ama hepiniz iyisiniz buna sevindim
dün misafirlerim ii geçti benim ikramlarımın yanına kendileride ek olarak bişiler yapıp gelmişler ...tabağım çoook kalabalık oldu
ama gerçekten en masumlarından çok az yedim
akşam ipin ucu biraz kaçtı... ne zaman düzene gireceğim bilmiyorum çünkü akşamada misafirim geliyooo....

eşimin dışarda kahvaltısı vardı bende yeni kalktım ama canım kahvaltı istemiyooo (
güne 1 elma yiyerek başladım ...

kan nedne verecektin unuttum ben ..
platesin hayırlı olsun..sporsuz olmuyor..
demir eksikliğine ve şeker oranıma bakacaklar tatlım
senın adına sevındım ınsallah faydasını gorusursun kı mutlaka goruusrsun
inşallah canım. zaten bi yapmaya başlasam devamında kendım de evde yaparım diye düşünüyorum.
eşimin dışarda kahvaltısı vardı bende yeni kalktım ama canım kahvaltı istemiyooo (

aaaaaaa olmaz ama böyle senın süt yumurta peynir yemen gerekli dosbacım. elma da güzel ama sabah kahvaltılarını atlamıyoruz

kızlar şuan lesli nin videolarını indiyorum ilk seri 4 ayrı videodan oluşuyor ya ilk 2 sini indirdim. 4ünü indirmeden açılmaz yazıyor zaten. ama yapamadığım bişey var. bunlar masa üstüne bunlar masa üstüne farklı bi formatta indiriliyor. hani üstüste kitap gibi simgesi var ya. umarım anlatabilmişimdir. bu dört dosyayı birleştirmem gerekiyormuş açılması için. işte orda takılıyorum. nasıl birleştırecem ben bunları?

kepek ekmeği uzun süre tüketilince kanzsılığa sebeb oluyormuş..en iyisi tam buğday veya çavdar ekmeği...
16 yaşımdan beri çaylarımı şekersiz içerim..
menün güzel misafir arası tatlında sütlüymüş..çok büyük kaçamak değil.
günaydıııın:119:
günaydın..
bırakma bırakma ....faydasız boşluk olurmu hiç..
bu ay sirkeli su içtiğim için regl çok kötü geçiçek şimdiden anladığım o .kasıklarım çok feci agrıma yapıyor daha başlamadı bile :84: napim ya ne geçiriri bu agrıyı .
sirkeli su böyle bir etkimi yapıyor ..ben içemiyorum..ama içince faydasını bi ara görmüştüm..
menüne diyecek bir sö yok..
oğluna geçmiş olsun..sporda yapılmış çok güzel..
protein çok önemli kilo verirken sarkmak istemiyorsanız proteinsiz diyet yapmayın..yoksa cildiniz sarkar..
bende buzluğa atıyorum..bazen çıkartmayı unutunca ogün sabah tost olarak geri dönebiliyo bana yada kızartıyorum..
listene rabiada diyeceğini demiş canım ..
canım ben eylül sonu başladım. 5 ay oluyor. en başta daha hızlı veriyordum, şimdi biraz rölantiye aldım:)
çok iyi kilo vermişsin gerçekten aylık ortalamn 3.4 gr gelmiş..ideal yani..
resim koy yapalım anket..
Bugun yedıklerım :
Sabah : Çorba
Öğlen : çorba + yoğurt + misketten küçük :) 5-6 tane köfte :) cimri olmaları hoşuma gidiyor aslında bu yemek yedıgım yerın hehe işime gelıyor
her sabah çorba içiyorsun ..orayı kaçırıdm sanırım iş yerindemi böyle geliyor..
greyfurtu yiyemiyorum ama suyunu çok seviyorum.yerken acı içerken tatlı geliyor..
SAKIN İLACI SUYLA EZİP VERME..SEN SUDA ÇÖZÜMÜNÜ YAPIP DİREK VÜCUDA VERMİŞ OLUYORSAN ANİ ETKİLEŞİME SEBEB OLURSUN..ZEHİRLENME RİSKİ YÜKSEK..

Leslie yavaş gibi görünsede çok etkili ....tüm vücudu çalıştırıyor....fayadsını görürsün...:)))

harıka menuu
guzel sındırıme ıyı gelır

zip programında sıkıstırılmış olarak ınıo
mause da sag tıkla birleştir diyorsun 4 taneyı ındır ılk bııncısıne yapıon
umarım anlatabılmısımdır

Leslie yavaş gibi görünsede çok etkili ....tüm vücudu çalıştırıyor....fayadsını görürsün...:)))
umarım canım sıkıldım artık bu kilodan takılıp kaldım 56 ya. dün okadar yürüdüm yediklerime dikkat ettım spor yaptım vs. gece yatmadan önce tartılayıım dedim. 56,2 çıktı ( göbeğim de yapısıp kaldı zaten üzerime . kilo vermekten ziyade incelmek istiyoum. bu vucutla hamile kalırsam doğuma yuvarlanarak giderim heralde

bı deneyeyım canım ben de sağ tıkladım birleştir diye bişey görmedim ama belki 4. yü de indirmem gerekiyor görmem için. çok sağol

göğüslerime neden baktırayım canım onu anlamadım :26: aslında bikaç dolgu yaptırılması gereken dişim var gitsem iyi olacak. kesinlikte bize bizden başka kımsenın faydası yok iyi bakmamız gerekiyor kendımıze ama salıyoruz kendımızı malesef ( çarşamba günü tekrar gidecem hastaneye tahlil sonuçlarını gösterecem ozaman sonuçlara göre demir ilacı yada folik asit kullanıp kullanmamam gerektiği belli olacak canım.
aslında ebnımde aklıma hiç gelmezdi canım. kk sayesinde cesaretlendım. sankı hamile kalmadan gidince doktor bana niye geldin diyecek gibi geliyordu ama baktım herkez doktora git diyor ve birçok kişi de hamile kalmadan kontrola gidiyor en sonunda bunun anormal bi durum olmadığını anladım tabi nasıpten öteye geçilmiyor ama yıne de elimden gelen tedbiri almaya çalışıyorum işte.

meraba fıstıklar biraz önce bi tane lahmacun yedim:26: sabah her zamanki kahvaltımı yapmıştım .bi tane fazla deil dimi vijdan azabı çekicem yoksa ya

Son düzenleme:
afiyet olsun canım. akşam biraz fazla yüklenme olmuş. bugün dikkat edersen sorun olmaz inşallah.

menün güzel olmuş. 1 simiti ben çok buluyorum, daha önce de yazmıştım. spora yazılmana da çok sevindim canım, hayırlı olsun. pilates bölgesel sorunu olanlara çok iyi geliyor. göbekti, kalçaydı gitsin yağlar

misafire rağmen kaçamak yapmamışsın, maşallah
oğluna üzüldümAllah şifa versin. biz de sabahtan bizimkinin ayağını göstermeye gittik. film çektiler, bir sıkıntı gözükmüyor. bu çocuklar çiçek gibi, birden soluyorlar.

menün haftasonu için süper dombili:) eşinin evde olmayışı etkili herhalde, kaçamak yapamıyorsunuz.

selamlar dosbam. senin bir süre daha misafirin olur canım. ben misafirde kendime küçük ve daha az çeşitli bir tabak hazırlıyorum. bol da çay içiyorum, fazla kaçırmamış oluyorum. tavsiye ederim.

dünden fazla yediysen iştahın kesilmiş olabilir. yine de 1 bardak süt falan iç canım.

o kitaplı simge winrar programına ait. 4 parça da inince ilkine sağ tıkla. extract to here gibi bir şey var orda. ingilizceyse tabi. türkçesini de hatırlayamadım. birleştir gibi bir şey olabilir. o program kendisi halleder.

meraba fıstıklar biraz önce bi tane lahmacun yedim:26: sabah her zamanki kahvaltımı yapmıştım .bi tane fazla deil dimi vijdan azabı çekicem yoksa ya
biraz fazla canım. yarım lahmacun yeterli. hatta o da diyette normal değil. ancak lahmacun diğer dışarı gıdalarına göre daha iyi demişlerdi burda. hamuru ince olduğu için kalorisi düşüyormuş sanırım. yine de bu hazır gıdalardan kaçınmayı daha doğru buluyorum.

selamlar kızlar,
dışarıdayım, eşimin işyerinde. fazla uzun yazamadım cevapları. eşim gelince çıkacağım inşallah. şimdilik durum bu:))

hı hı k bar işte canım hiç hoşuma gitmedi yemedim bile bu arada sabah regl oldum bir günce oldu agrım hala karnımda boşluk var gibi acıyo belim sırtımda agrıyo ama geçer sanırım.bu arada ben sabahta tartıldım 58.8 geldim yani bu hafta dikkat edicem inşallah şişliktir su toplamışta olabilir.

ızgara maması oyyyyyyyy nasıl seviyorum ya kız kanat yicene baget yesene daha güzel olur allahım ızgarayı bulmuş kadına bak azımcık et yiyo ben olacam ki orda afiyet olsun

tamam canım gitmicem bende kendimsiz sizi düşünemiyom zati var ya öğretmenim sen gidiyon okula ben evdeyim size takılıyorum arada sizi güldürüyorsam ne mutlu kilo veremesemde dikkkat edersem o da yeter şimdilik du bakim.napcam ben ya he yediklerimi yazıcaktım

seyyahım kanlar verilmiş afiyet olsun mamaların bu arada gözün aydın platesin canım gitsin o göbişler bakalım.

çok geçmişler olsun canım benim inşallah hemencik iyileşir kuzu :85: yaz gelsede rahatlasaydı şu salgından millet iyice bıktı vallaha.

ben şeftalili k-bar'ı seviyorum. biraz tatlımsı dediğin gibi ama şekersiz neskafenin yanında iyi gidiyor. o da ayda yılda bir işte.
bu hafta dikkatli git medinecim. maydanoza devam et. inşallah şişkinliğin iner.

sabah:2 dilim kepek ekmek arasına azcık beyaz peynir,3 ince sucuk,1 dilim kücük domates ile tost yaptım yagsız,1 bardak çay şekersiz,2 çatal ucuyla tekrar beyaz peynir ,2 dilim yumurta kaynamışından,bir avuç kadar maydanoz son anda aklıma geldi rabişim diyince msj da düzeltme yaptım maydanozu unutuyorum az daha
ara:1 ufak develi armut,4 tane kuru siyah üzüm kücük
öğlen:3 dilim ekmek,3 sap kuzukulak,1 yk kadar biber+patlıcan ezmesi karışımından sürdüm yedim.
veeeee bizde gittik çarşıya enesi masal saatine bıraktım nt magazasına sonra ordan livaa ya gittim kendime bir tunik aldım hamile kıyafeti aslında m beden normal kıyafet gibi hamileliğe benzemiyor pembemsi birşey ay ordaki bayan soruyo kaçıncı bebiş eşimde diyor 2. olucak inşallah diyor kaç aylık hiç belli değil hanımefendini diyo ayyy eşim de diyo ki planlı gidiyoruz şuan sadece planda var ortada birşey yok diyo
ayy kabindeydim duydum bunları dedim içimden off insan 1 aylık der bari tüh rezil olduk maymun iştahlı gibi dedim :82: vitrinde görüp duruyodum aldım geldim eve

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…