canım ben eylül sonu başladım. 5 ay oluyor. en başta daha hızlı veriyordum, şimdi biraz rölantiye aldım:)
ovv dombişim iyi vermişin gı 1.600 ayy bende verem veremnasıl vericem ki yırtılsam veremem bu kadar
kahvaltı:1 tane kaynamış yumurta,2 dilim ekmek
öğlen:1 dilim ekmek içine 1 tatlı kaşığı biber+patlıcan ezmesi koydum yedim.
1litre su tüketildi.afıyet olsun en sevdıgımse ydır bıber ve patlıcab kozleme kalorısıde yok denecek kadar guzel harıka
ara:5 adet form bisküvi+1eti cin 1 fincan sütlü nescafe nescafe kalorılı eti cin de oyle abur cubur aslında pek yememek lazım eskıden hıc sevmezdımama sımdık cok sevıyrum sanırım yasaklar cazıb gelıyor
akşam:2 tahta kaşığı mantar sote,2 dilim ekmek,olmadı o yetmedi 2 dilim ekmeke 1 yk kadar biber+patlıcan ezmesi koydum yedim. 1 su bardağı karışık meyve suyu içtim.
daha bir şey yemem vallaekmek biraz çok olmuş demi :84:hafta sonu esıtlersın artık ekmek abartmıssın ama bu akaşm spor yaparsın yakarsın
yürüyüş ve spor yaparım bol su tüketirim haftasonu kaçamak yapmam eşitlerim inşallah.halk ekmekten kepek ekmek almıştım ya daha almam çok lezzetli oluyo cünkü
benim hedefime az kaldı çok şükür canım. bu 64 biraz inatçı çıktı sadecevucut dınlenmeye gırıyor
sonra yıne aynı hızda gıdıyor kılolar onmelı olan yılmamak
akşam yemegımıde yedım
1 dılım ekmek
5 yk zeytn yaglı barbunya 1 kase yogurt
20.30 gıbı meyve
22.00 gıbı salep
ba ba baaaaa baaa bana rabiş demiş
çiçeklerimi geri verr bakem sennnn :86:
kepek olmazsa çavdar olsun canım. amaç tam tahıllı olması. tam buğday unu da olabilir. ben paketiyle alıyorum, buzluğa kaldırıyorum. geceden 1 dilim çıkarıyorum. günlük o kadar yiyorum çünkü. sabaha ekmeğim çözülmüş oluyor. tavsiye ederim. böyle yaparsan hiç ekmeğin bozulmaz.ben kepek ekmegı sevmıyorum hep beyaz ekmekten kucuk tartımla 28 gr tartıp yıyordum ve kepek ekmegı ıle arada 20 cal oldugunu gorunce yarın ılk ısım kepek ekmegı aldırmak olacak
buzluga atıyordum onceden akşamdan 3 tane cıkartıyordum sabah ogle akşam yıne baslıyayım en azından daha az cal almıs olurum
gel bakalım sopalık medine.kahvaltı:1 tane kaynamış yumurta,2 dilim ekmek
öğlen:1 dilim ekmek içine 1 tatlı kaşığı biber+patlıcan ezmesi koydum yedim.
1litre su tüketildi.
ara:5 adet form bisküvi+1eti cin 1 fincan sütlü nescafe
akşam:2 tahta kaşığı mantar sote,2 dilim ekmek,olmadı o yetmedi 2 dilim ekmeke 1 yk kadar biber+patlıcan ezmesi koydum yedim. 1 su bardağı karışık meyve suyu içtim.
daha bir şey yemem vallaekmek biraz çok olmuş demi :84:
yürüyüş ve spor yaparım bol su tüketirim haftasonu kaçamak yapmam eşitlerim inşallah.halk ekmekten kepek ekmek almıştım ya daha almam çok lezzetli oluyo cünkü
gel bakalım sopalık medine.
7 dilim ekmek
form bisküvi de ekmek, üstüne de eti cin
ee zaten daha bir şey yeme bence. kıtlıktan mı çıktın bacım? 7 dilim ekmek ne demek? senin kilondaki birine 4 dilim bile çok yaw. günlük 3 dilim ekmek yeter sana. ayrıca bebiş için de protein almaya başla. hani peynir? hani yoğurt? hani süt? yok. varsa yoksa ekmeği yemiş medine.
yok artık yarına böyle menü görmek istemiyorum. sana haftasonu kaçamağı da yok.
canım, işte yazmanın etkisi de bu zaten. yazınca farkediyorsun ne kadar çok olduğunu. ben orda bir de büyük font kullandımkız rabiş yerken hiç bu kadar olduğunu anlamamıştım sen sayınca gözümde büyüdü valla.
tamam gülüm peynir yerim hergün aslında eşim evde yoktu işe gitmiştiya erindim hemen bir kaynatma yumurtayı ekmek arası yaptım yemiştim yarın düzenli yicem söz bundan sonra daha dikkatli olucam hem alışmam lazım artık yasak şeyleri kesmem lazım bünyeyi önceden hazır etmek lazımmış. bu arada ben günlük olarak yarımşar saat olarak toplamda bir günde 1 saat yürüyüş yapacağım diye ayarladım kendimi .hamile kalsam da bu değişmicek çünkü hareketsiz kalmak istemiyorum bol su ve kepek ekmek artık zaten şekeri bıraktım,şekersiz ıhlamur çayı tercih edeceğimyarın balık yiyebilirim meyve suyu içsem olur mu rabişim.
gecmıs olsunk.öncesi: günkurusu ve 1 incir + su
kahvaltı: 1 yumurta, peynir, 3 zeytin, 2 çk reçel ve 1 dilim ekmek + tere, domates.
ara: 1 elma, 1 hurma, 1 adet bisküvi
öğle: 1 kase kıymalı pirinç çorbası, 1 tane fırın levrek, tere.
ara: 2 kupa yeşilçay ve fındık.
ara: 1 portakal, 1 lokma pestil. ben 1 lokmacıkla duramam helekı pestıl cevızlı sucuk ooooooo bayılırımm
akşam: salata, üzerine haşlanmış börülce ilave ettim
su 2 lt'yi geçti. spor 45 dk pilates.
oğlum ayağını incitti, akşam onunla geçti. pek yemek düşünemedim.:85:
afiyet olsun canım. meyve yemediğin için şeker olabilir tabi ama öğlenki irmik tatlısından da şekeri almışsındırgecmıs olsun
az once salebımı ıctım bu sefr sekerlı ıctım. akşam meyve yemedım
SABAH:2 INCIR
ÖĞLEN: 1 SIGARA BOREGI
4 TANE MERCMKLİ KÖFTE 4 MARUL YAPRAGI
1/2 DILIM IRMIKLI BUSKUVILI TATLI
ARA:YOK
AKŞAM 5 YK ZEYTN YAGLI BARBUNYA 1 DILIM EKMEK 1 KUCUK KASE YOGURT
1.ARA:YOK
2.ARA 1BARDAK SEKERLİ SALEP (MAYVE YEMEDIM SEKER MEYVE YERINE)
SPOR YOK YATMADAN ONCE 12O TANE MEKIK
tamam canım o zaman %100 olandan içerim ya ben pek bilmediğim için pekte yorum yapamıyorum belki farketmişsindir birkaç bildiğim sıradan bilgilerle kendimi diyete sokuyorum kendimce ondan sporlara dalıyorum yacanım, işte yazmanın etkisi de bu zaten. yazınca farkediyorsun ne kadar çok olduğunu. ben orda bir de büyük font kullandımgöze batsın diye, amacına ulaşmış
yumurtaya bir şey demedim zaten canım. kahvaltın en masum öğünün olmuş. ama ara öğünlerinde de peynir yiyebilirsin. poly'nin de demek istediği böyle bir şey işte, beslenmene biraz daha protein kat.
yürüyüş kesinlikle hamile olsun olmasın herkes için en zararsız ve en sağlam spor. zaten hamilelikte fazla hareketsizlik iyi olmaz.
ıhlamuru ben de seviyorum. çok faydalı canım. şekersiz içmen de çok iyi olur.
meyve sularında durum şöyle: hazır paket meyve suları çok fazla şeker içeriyor. ya bu yüzde 100 falan yazan şeker katılmamışlardan içebilirsin veya el altında normal meyve suyu varsa onu yarı yarıya suyla karıştırararak tüket.
hmm dolu dolu aralarla güzel olmuş rabia akşam salata yemişsin börülce ne canım ot mu o da ?k.öncesi: günkurusu ve 1 incir + su
kahvaltı: 1 yumurta, peynir, 3 zeytin, 2 çk reçel ve 1 dilim ekmek + tere, domates.
ara: 1 elma, 1 hurma, 1 adet bisküvi
öğle: 1 kase kıymalı pirinç çorbası, 1 tane fırın levrek, tere.
ara: 2 kupa yeşilçay ve fındık.
ara: 1 portakal, 1 lokma pestil.
akşam: salata, üzerine haşlanmış börülce ilave ettim
su 2 lt'yi geçti. spor 45 dk pilates.
oğlum ayağını incitti, akşam onunla geçti. pek yemek düşünemedim.:85:
incir yemiş kahvaltı yapsaydın ya bacıma bakkgecmıs olsun
az once salebımı ıctım bu sefr sekerlı ıctım. akşam meyve yemedım
SABAH:2 INCIR
ÖĞLEN: 1 SIGARA BOREGI
4 TANE MERCMKLİ KÖFTE 4 MARUL YAPRAGI
1/2 DILIM IRMIKLI BUSKUVILI TATLI
ARA:YOK
AKŞAM 5 YK ZEYTN YAGLI BARBUNYA 1 DILIM EKMEK 1 KUCUK KASE YOGURT
1.ARA:YOK
2.ARA 1BARDAK SEKERLİ SALEP (MAYVE YEMEDIM SEKER MEYVE YERINE)
SPOR YOK YATMADAN ONCE 12O TANE MEKIK
canım, hangimiz çok biliyor ki, ben de burdan öğrendim çoğu şeyi. bazen şöyle düşünüyorum, diyetisyene gitseydim bile en fazla kaç diyetisyene gidecektim. burda ise herkes kendi diyetisyeninden öğrendiğini yazsa bir sürü diyetisyenin bilgisine erişiyorsun.tamam canım o zaman %100 olandan içerim ya ben pek bilmediğim için pekte yorum yapamıyorum belki farketmişsindir birkaç bildiğim sıradan bilgilerle kendimi diyete sokuyorum kendimce ondan sporlara dalıyorum yacanım artık dikkatli beslenmek adına öğreniyorum sizlerden inşallah :90: çok mutlu oluyorum bir bilene danışsan hemen birşeyler kakar gözüne gözüne ama burası gerçekten çok güzel bir ortam bugün çok aşırı karnım şiş sanki balon var gibi kasıklarım agrıyor azcık su içsem basıyor aşağı aşağı :85: regl olursam düzelirim az yürüdüm hemen göbeğimin altı ağrıdı menüden haric bir ıhlamur içtim ama lipton olandan acaba direk aktardan alıp ben yapsam mı diyorum onada eriniyorum az olur çok olur kıvamını tutturamıyorum otların,bu arada ben enese hamileyken hergün akşam yürürdüm çok iyi gelirdi bu sefer çıkamasamda pek evde turlarım inşallah.
hmm dolu dolu aralarla güzel olmuş rabia akşam salata yemişsin börülce ne canım ot mu o da ?
afiyet olsun bu arada sporda süper gitmiş plates haaa
anladım canım afiyet olsun bende fasulyenin kurusunu çok seviyorum kuru dolmada seviyorum ben.canım, hangimiz çok biliyor ki, ben de burdan öğrendim çoğu şeyi. bazen şöyle düşünüyorum, diyetisyene gitseydim bile en fazla kaç diyetisyene gidecektim. burda ise herkes kendi diyetisyeninden öğrendiğini yazsa bir sürü diyetisyenin bilgisine erişiyorsun.
regl sende çok şişkinlik yapmış canım. olur da kurtulursun inşallah.
ıhlamurun doğalı iyi olur ama poşetlerin de zararı olmaz sanırım. sana nasıl kolay geliyorsa öyle devam et bence.
börülce, fasulye gibi bir şey canım. benim yediğim kurusu. aynen kuru fasülye gibi haşlıyorsun. fasülyeden daha minik, ortaları siyahlı. tadı çok hoşuma gidiyor, özellikle nar ekşisiyle
sıcak tut kendini canım. bir de regl olunca hafifler ağrı sanırım. sirkenin öyle bir etkisi var mı bilmiyorumbu ay sirkeli su içtiğim için regl çok kötü geçiçek şimdiden anladığım o .kasıklarım çok feci agrıma yapıyor daha başlamadı bile :84: napim ya ne geçiriri bu agrıyı .
k-bar'ı diyorsun sanırım sen. onlarda tatlandırıcı var. en güzel tatlı incir falan aslında, doğal doğal.anladım canım afiyet olsun bende fasulyenin kurusunu çok seviyorum kuru dolmada seviyorum ben.
daha dogrusu ben yemeğide çok seviyorum ama rabia neyi farkettim biliyor musun ben şeker kullanmıyorum 2 aydır şekerli birşey yiyince rahatsızlık duyuyorum şu kellgos bir 90 gramlık vişneli çükolata gibi birşeyi var ya ondan almıştım paketle aşırı şekerli yiyemedim bile üstelik kzdımda madem diyet şeyi niye bu kadar şekerli dedim.bu arada canım ben listedeyim ama kimseye mani olmuyorum inşallah.cünkü bundan sonra rakamları ben sanmıyorum aşırı düşeceğini :85:
listeden çıkartmak istediğinde çekinmeyin eger faydalı olanlar olursa ben zaten sizlerleyim ne bilim faydasız olulp boşluk dordurmayayım da
bırakmak niyetinde değilim sizi asla ama kilo hesabında çok verenleri almak isteseniz alternatif olarak kenarda duruyorum okey canım
anladım canım afiyet olsun bende fasulyenin kurusunu çok seviyorum kuru dolmada seviyorum ben.
daha dogrusu ben yemeğide çok seviyorum ama rabia neyi farkettim biliyor musun ben şeker kullanmıyorum 2 aydır şekerli birşey yiyince rahatsızlık duyuyorum şu kellgos bir 90 gramlık vişneli çükolata gibi birşeyi var ya ondan almıştım paketle aşırı şekerli yiyemedim bile üstelik kzdımda madem diyet şeyi niye bu kadar şekerli dedim.bu arada canım ben listedeyim ama kimseye mani olmuyorum inşallah.cünkü bundan sonra rakamları ben sanmıyorum aşırı düşeceğini :85:
listeden çıkartmak istediğinde çekinmeyin eger faydalı olanlar olursa ben zaten sizlerleyim ne bilim faydasız olulp boşluk dordurmayayım da
bırakmak niyetinde değilim sizi asla ama kilo hesabında çok verenleri almak isteseniz alternatif olarak kenarda duruyorum okey canım
ben kepek ekmegı sevmıyorum hep beyaz ekmekten kucuk tartımla 28 gr tartıp yıyordum ve kepek ekmegı ıle arada 20 cal oldugunu gorunce yarın ılk ısım kepek ekmegı aldırmak olacak
buzluga atıyordum onceden akşamdan 3 tane cıkartıyordum sabah ogle akşam yıne baslıyayım en azından daha az cal almıs olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?