afiyet olsun canım. gün ilerlemeden 5 dilim ekmeği hüpletmişsin. dur artık yaw:)) akşama ekmek yok başkasabah:2 dilim kepek ekmek arasına azcık beyaz peynir,3 ince sucuk,1 dilim kücük domates ile tost yaptım yagsız,1 bardak çay şekersiz,2 çatal ucuyla tekrar beyaz peynir ,2 dilim yumurta kaynamışından,bir avuç kadar maydanoz son anda aklıma geldi rabişim diyince msj da düzeltme yaptım maydanozu unutuyorum az daha
ara:1 ufak develi armut,4 tane kuru siyah üzüm kücük
öğlen:3 dilim ekmek,3 sap kuzukulak,1 yk kadar biber+patlıcan ezmesi karışımından sürdüm yedim.
veeeee bizde gittik çarşıya enesi masal saatine bıraktım nt magazasına sonra ordan livaa ya gittim kendime bir tunik aldım hamile kıyafetiaslında m beden normal kıyafet gibi hamileliğe benzemiyor pembemsi birşey ay ordaki bayan soruyo kaçıncı bebiş eşimde diyor 2. olucak inşallah diyor kaç aylık hiç belli değil hanımefendini diyo ayyy eşim de diyo ki planlı gidiyoruz şuan sadece planda var ortada birşey yok diyo
ayy kabindeydim duydum bunları dedim içimden off insan 1 aylık der bari tüh rezil olduk maymun iştahlı gibi dedim :82: vitrinde görüp duruyodum aldım geldim eve
valla gülüm bizim burdaki nt keçiörendekine götürüyoruz millet doluşuyo ama diğer ntlerde varmı bir sormak lazım haftaya gittiğimde sorayım ben haber veririm gülümafiyet olsun canım. gün ilerlemeden 5 dilim ekmeği hüpletmişsin. dur artık yaw:)) akşama ekmek yok başka
nt'de masal saati mi var? ne zaman oluyor canım, merak ettim. kızılaydaki nt mi?
eşin de çok doğrucuymuş:)) kadın demiştir olmamış çocuğa don biçiyorlar diye
sabah:2 dilim kepek ekmek arasına azcık beyaz peynir,3 ince sucuk,1 dilim kücük domates ile tost yaptım yagsız,1 bardak çay şekersiz,2 çatal ucuyla tekrar beyaz peynir ,2 dilim yumurta kaynamışından,bir avuç kadar maydanoz son anda aklıma geldi rabişim diyince msj da düzeltme yaptım maydanozu unutuyorum az daha
öğlen:3 dilim ekmek,3 sap kuzukulak,1 yk kadar biber+patlıcan ezmesi karışımından sürdüm yedim.
veeeee bizde gittik çarşıya enesi masal saatine bıraktım nt magazasına sonra ordan livaa ya gittim kendime bir tunik aldım hamile kıyafetiaslında m beden normal kıyafet gibi hamileliğe benzemiyor pembemsi birşey ay ordaki bayan soruyo kaçıncı bebiş eşimde diyor 2. olucak inşallah diyor kaç aylık hiç belli değil hanımefendini diyo ayyy eşim de diyo ki planlı gidiyoruz şuan sadece planda var ortada birşey yok diyo
ayy kabindeydim duydum bunları dedim içimden off insan 1 aylık der bari tüh rezil olduk maymun iştahlı gibi dedim :82: vitrinde görüp duruyodum aldım geldim eve
neyse artık olan olmuşafiyet olsun canım. gün ilerlemeden 5 dilim ekmeği hüpletmişsin. dur artık yaw:)) akşama ekmek yok başka
nt'de masal saati mi var? ne zaman oluyor canım, merak ettim. kızılaydaki nt mi?
eşin de çok doğrucuymuş:)) kadın demiştir olmamış çocuğa don biçiyorlar diye
ayyy aldı başını gidiyor... misafir bekliyorum inanın ne yediğimi bilmiyorum
onlarla yemeyim diye iyice zırvaladım
neyse inş. haftabaşı bi düzen oluştururum
afiyet olsun canım güzel beslenmişsin valla sana güveniyorum hee dombişim vericen bu puflarıhayırlı akşamlar
bugun kacakmaksız oldu hafta sonu 1. gunu atlattık sıra yarında
yarınıd a kacamaksız atlatırım ınsallah
sabah 2dilim gozleme 1 dılımı yufkanın 1/6 si
sekersiz cay
ara portakal
oglen 4 yk barbunya 100gr yogurt 1 dılım ekmek
ara 20 gr 1 pr kuru uzum
akşam 5 yk barbunya 1.5 dılım ekmek 100gr yogurt
ara oglumdan kalan yesıl meırcımeklı erıstelı yemegın toplam 1 kepceydı ıste 3-4 kasıgını ben yedım
yatarkan belkı salep
iyi geceler canım olcak ne olur ki bacım üzülme misafirlikte yememezlik olmaz iyi etmişsin platesinin yerine say yarın dikkat edersin sen zaten hep dikkatlisiniyi geceler kızlar,
eve daha yeni girdik. bugün gün boyu dışarda geçti. dolayısıyla süper bir beslenmem yok. akşam da gezmedeydik.:78:menümü yine de yazacağım, utanmak için
k.öncesi: 2 günkurusu, 1 incir ve su
kahvaltı: sucuklu yumurta, peynir, 3 zeytin, yarım dilim ekmek
arasaat 3'e gelirken) 4 hurma
öğle yok
akşam: moğol ızgarası denedim. fena değildi. tavuklu.--buraya kadar normal--
gezmede: yaprak sarma, içli köfte, muhallebili tatlı ve 1 tane de börek yedim.
iyi geceler kızlar,
eve daha yeni girdik. bugün gün boyu dışarda geçti. dolayısıyla süper bir beslenmem yok. akşam da gezmedeydik.:78:menümü yine de yazacağım, utanmak için
öğle yok
günaydın 13. takımın güzelleri:115:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.htmlya ben yine bişi sorcamm:2:bu çizelgeden yapılıyo dediniz ya kilo çizelgesi ben yapamadımmiyice saflaştım sankim ya diyet yaramadı mı ne o kadar da dengeli besleniyom
dosbam haftabaşı yeni başlangıç zamanı olur inşallah. zaten bu hafta listeye giriyorsun, yarış başlıyor.ayyy aldı başını gidiyor... misafir bekliyorum inanın ne yediğimi bilmiyorum
onlarla yemeyim diye iyice zırvaladım
neyse inş. haftabaşı bi düzen oluştururum
hayırlı akşamlar
bugun kacakmaksız oldu hafta sonu 1. gunu atlattık sıra yarında
yarınıd a kacamaksız atlatırım ınsallah
sabah 2dilim gozleme 1 dılımı yufkanın 1/6 si
sekersiz cay
ara portakal
oglen 4 yk barbunya 100gr yogurt 1 dılım ekmek
ara 20 gr 1 pr kuru uzum
akşam 5 yk barbunya 1.5 dılım ekmek 100gr yogurt
ara oglumdan kalan yesıl meırcımeklı erıstelı yemegın toplam 1 kepceydı ıste 3-4 kasıgını ben yedım
yatarkan belkı salep
hoşgeldin masalcımKızlar nasılsınız?
Yorgunluktan ölüyorum resmen ama aklım sizde kaldı bir bakmak istedim ..
Özlüyorum valla.
ah sopalığım benim. 1 gün kaçırdın, 2. gün niye kaçırıyorsun canım sen? medine dur artık bence. yoksa iyice şişko bir şekilde hamile kalacaksınsabah:2 dilim kepek ekmek arasına azcık beyaz peynir,3 ince sucuk,1 dilim kücük domates ile tost yaptım yagsız,1 bardak çay şekersiz,2 çatal ucuyla tekrar beyaz peynir ,2 dilim yumurta kaynamışından,bir avuç kadar maydanoz son anda aklıma geldi rabişim diyince msj da düzeltme yaptım maydanozu unutuyorum az daha
akşam:2 kepçe nohut yemeği sulu olduğu için 3 ekmek kepek lihgh formondan yedim bol salata yedim bir de.
ara:1 fincan normal şekersiz çay yanında 1 eti puf ,1 tane eti cin,3 tane form bisküvi
iyice manyadım oyle üzüldümki sonradan ama yedim bir kere diye offf :2: bilmiyorum napcam ben ya evde kepek ekmek olunca yiyorum çekiyo beni beyaz ekmek olursa almıyorum pek artık aldırmıcam kepek ekmek bu son :26:
ara:yarım portakal,1 elma :89:
tam sopalıkım vallaa :84:
saol canım dün öğlende kötüledik bu gün daha iyi ilaçlarımızı kullanınca az gözümüz açıldı..hı hı k bar işte canım hiç hoşuma gitmedi yemedim bile bu arada sabah regl oldum bir günce oldu agrım hala karnımda boşluk var gibi acıyo belim sırtımda agrıyo ama geçer sanırım.bu arada ben sabahta tartıldım 58.8 geldim yani bu hafta dikkat edicem inşallah şişliktir su toplamışta olabilir.
ızgara maması oyyyyyyyy nasıl seviyorum ya kız kanat yicene baget yesene daha güzel olur allahım ızgarayı bulmuş kadına bak azımcık et yiyoben olacam ki orda afiyet olsun
tamam canım gitmicem bende kendimsiz sizi düşünemiyom zati var ya öğretmenim sen gidiyon okula ben evdeyim size takılıyorum arada sizi güldürüyorsam ne mutlukilo veremesemde dikkkat edersem o da yeter şimdilik du bakim.napcam ben ya he yediklerimi yazıcaktım
seyyahım kanlar verilmiş afiyet olsun mamaların bu arada gözün aydın platesin canım gitsin o göbişler bakalım.
çok geçmişler olsun canım benim inşallah hemencik iyileşir kuzu :85: yaz gelsede rahatlasaydı şu salgından millet iyice bıktı vallaha.
afiyet olsun canım. akşam biraz fazla yüklenme olmuş. bugün dikkat edersen sorun olmaz inşallah.
menün güzel olmuş. 1 simiti ben çok buluyorum, daha önce de yazmıştım. spora yazılmana da çok sevindim canım, hayırlı olsun. pilates bölgesel sorunu olanlara çok iyi geliyor. göbekti, kalçaydı gitsin yağlar
misafire rağmen kaçamak yapmamışsın, maşallah
oğluna üzüldümAllah şifa versin. biz de sabahtan bizimkinin ayağını göstermeye gittik. film çektiler, bir sıkıntı gözükmüyor. bu çocuklar çiçek gibi, birden soluyorlar.
menün haftasonu için süper dombili:) eşinin evde olmayışı etkili herhalde, kaçamak yapamıyorsunuz.
selamlar dosbam. senin bir süre daha misafirin olur canım. ben misafirde kendime küçük ve daha az çeşitli bir tabak hazırlıyorum. bol da çay içiyorum, fazla kaçırmamış oluyorum. tavsiye ederim.
dünden fazla yediysen iştahın kesilmiş olabilir. yine de 1 bardak süt falan iç canım.
bool bol ekmek var yine..sabah:2 dilim kepek ekmek arasına azcık beyaz peynir,3 ince sucuk,1 dilim kücük domates ile tost yaptım yagsız,1 bardak çay şekersiz,2 çatal ucuyla tekrar beyaz peynir ,2 dilim yumurta kaynamışından,bir avuç kadar maydanoz son anda aklıma geldi rabişim diyince msj da düzeltme yaptım maydanozu unutuyorum az daha
akşam:2 kepçe nohut yemeği sulu olduğu için 3 ekmek kepek lihgh formondan yedim bol salata yedim bir de.
ara:1 fincan normal şekersiz çay yanında 1 eti puf ,1 tane eti cin,3 tane form bisküvi
iyice manyadım oyle üzüldümki sonradan ama yedim bir kere diye offf :2: bilmiyorum napcam ben ya evde kepek ekmek olunca yiyorum çekiyo beni beyaz ekmek olursa almıyorum pek artık aldırmıcam kepek ekmek bu son :26:
ara:yarım portakal,1 elma :89:
tam sopalıkım vallaa :84:
akşama kadar kuş kadar yemişsin zaten akşamki kaçamak fazla ama..gün içinde az beslendiğin için çokta etkilemez..iyi geceler kızlar,
öğle yok
inşallah ...senle kilomuz hemen hemen aynı aramızda 500 gr var bende 74le başlamıştım hadi bakalım beraber vercez kilocuklarıı tamam mı tatlım...pes etmek yokk misafir gelince insan kendine dur diyemiyosonra pişman oluyo ama oyüzden tadımlık ye göz hakkı çok yeme kızz beraber vercez bak inşallah
bu akşamki menümde 4 5 kaşık taze fasulye 2 kaşık pilav ve 1 bardak ayranyarın da pazar arklarla buluşursam dikkat etmeye çalışcam inş hepinizi öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?