Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

rabiacım nasılsın ıyı mısn

iyiyim çok şükür canım. ben de bilgisayardan muzdaribim bu aralar. bağlantı kopuyor. hallolur inşallah. sen nasılsın?

pilates değil miydi senin spor?
kızmazlarsa patik gibi bir şey giy. hazırlık yapamadım dersin. aerobik falan olsa ayakkabısız olmaz da pilatesi kimisi terlikle bile yapıyor. eviçi patiği gibi bir şeyin varsa o da olur.

oglan anırıoo resmen ben kactım kalvyeye basmakıstıo avazı cıktıgıkadar bagırıoo
yaramaz ben kactım yıne gelırım by
oğlan anırıyor mu
ilahi dombili:))

valla canım sen doğru diyetisyendesin, bu kesin
kilolarını yağlarını kasa dönüştürerek verirsen, allahın izniyle bundan sonra kilo problemi yaşamazsın. zorla yaşayacağım diye tutturmazsan tabi kaslar biz uyurken bile boş durmazlar, habire enerji harcarlar. ben durumuna çok sevindim. kilo vermekten çok daha güzel bir şey gerçekleşmiş vücudunda. bu haftaki dikkatinin meyvelerini ilerleyen haftalarda çok güzel toplayacaksın, bundan emin ol.

asumancım sıcak cıkolata ve2 adt bayram cıkolatası olmamıs
canım
rabis senın de nette sorunvar sanırım nazara geldik ne guzel cosmustuk
seyyahcım sana ıyı gezmeler
medinecim pişirip yemek ha tuttum bunu :) yanındada kopartırcasına ısırıkk
oglus 2. uykuya yattı
bende oglen yemegımı yedım 4 yk teze fasulya 1 dılım ekm
ara 1 elma
akşama kereviz

aha dizim başlıyor sopamı alayımda gidim .
dizi bitince uğrayacağım.
ne diziymiş bu da yaw:))
istersen bir ölç ben enese kuruyemiş yaparken elimle atsam 10 tane çay bardağının yarsına yakın oluyo canım gerçi 3 te 1 olsa yine 200 kaloriye yakındır çok fazla geldi ara için bana .
tatlım, kalori hesabı yapacaksan bir tane mutfak tartısı al derim. 100 gr fındık epey çok miktarda fındık demektir bence. benim yediğimse 5-6 tane ancak gelir. fındık, ceviz türü yemişleri sayıyla yiyoruz. zaten öbür türlü çok kalorili oldukları için sayıyla yiyoruz.

ne asuman sıcak çikolata ve bayram çikolatası mı götürmüş
bu rezalet netten daha asumanın mesajlarını okuyamadım.
kesin nazara geldik dombili, internetin kopmasından forumu okuma zevkim kalmadı.
öğlen yemeğin de çok güzelmiş, afiyet olsun.benim de dolapta yoğurtlu kereviz var. 2. öğün olarak onu yiyeceğim inşallah.

:96:
ya neden burda terlik atan bir ifade yok, ya da elinde oklava olan
anladın mı asuman:95:
adet olur da kurtulursun inşallah canım.
en iyisi önce çarsıya gidip ayakkabı ayarlayayım. sonra eve gidip yemek yıyıp üstümü değiştirip spora gideyım. zaten tam 2 saatım var napcam ben o 2 saatte
iyi heyecan yaptın seyyahçım:)) yarına gelişmeleri yazarsın inşallah.
afiyet olsun canım.

Yok ben dikkat falan edemiyorum yediklerime.
Abartıyorum hatta dikakt edeceğim derken.
Ne yapsam bilmiyorum ki.
Bir diyetisyene falan mı gitsem ki?
üniversite hastanesinin diyetisyeni vardır, bir fikir al istersen canım.

afiyet olsun
kerevız cıg olursa sutume gecer oglum emıyorya oguruyor sıpa
kokuya hassasiyeti var anası gıbı
yemegını yıyebılırım
net ıyı olmayınca ınsanın sınırlerı hopluyor
ayyy pc basına oglum oturtmuyor o basacakmıs tuslara durmuyo avazı cıktıgı kadar bagırıyor aglayıncada ben uzuluyorum kıyamıyorum ufacık daha

asuamancım aslında olabılır 1 pasta alınabilir. benım yas pastalarım guzel olmuyor beceremıyorum
nede olsa oglusumunılk dogum gunu

vazgeçtim haklısınız masraf yapmaya değmez. evdekini temizlerim çamasır suyuyla medınenın dediği gibi. çamaşır suyu çamasır suyu kokarım artık eve gidip hafif bişeyler yıyeyım. zaten durakla arası çok uzak nerden baksam 2 km yürüyecem.
masalcım spordans diye biyer. varlığından bile haberdar değildim.grupfonide indirimini gördüm. baktım evde başlayamıyacam. eşimde gi dedi gidiyrum işte. zaten 1 ay haftada 2 gün 1er saat. yani toplamda 8 gün 8 saat gitmiş olacam. daha önce hiç spor salonuna gitmemiştim. bugun akşam için arayınca bi panik oldum nedense şu karın kasları sıkılaşsa göbiş gitse mezun oldum demektir. zaten sonrada hamiş olacam allah izin verirse. inşallah verir

rakıbem doktor aç tok farketmez günde 3 kere al dedi. ama eczacı da dedi ki almadan yarım saat önce aldıktan sonra 1,5 saat sonra kalsıyum içeren şeyler yeme yoğurt süt ayran peynir vs. gibi. yoksa bunu kullanmanın bi esprisi kalmaz dedi. meyve suyuyla kullanırsan daha çok etkisini görürsün dedi. bende her yemekte yoğurt yerim illa .

Son düzenleme:

medınecıgım arkadasıma dıyetısyen demıskı dısarda yıyecegın azamn 1 kıymalı pıde ve ayran ıste
o gun ekmek ve et i listenden cıkarrt demıstı

bencede yenı ayakkabı almlaya gecerk eskısını cifle sonrada camasır makınasına at kalorıfer petegıne koyy bebmbeyaz yenı gıbı oluyo
tabı bunu 2 gıtmeden 2 gun once yap

yok tatlım kıyılır mı oğluşa hiç zaten. ama bilgisayara alıştırma, bizimki de babasının kucağında oturur. şimdi de benim yanımda dikiliyor ama ben kucağıma almıyorum. çocuğun biraz daha büyüyünce zaten kendi oyuncaklarıyla oynar ya da benimki gibi boş boş ekrana bakar rahat edersin zamanla canım.
sen emzirdiğin için yediklerine daha çok dikkat etmen lazım tabi canım. biz şükür o safhaları atlattık.
bence haftada 2 gün 2 şer saat gayet iyi. özellikle senin yeni başladığını düşünürsek. düzenli gidebilirsen farkı göreceğini düşünüyorum. sonra da zaten bebiş düşünüyorsun. salondan memnun kalırsan bebişten sonra gidersin canım, inşallah
ayakkabıyı da dert etme, bence de kızların dedikleri mantıklı. güzelce sil bir şey olmaz.

afiyet olsun .bu dünkü menümü hayatım niye geç saatte veriyorsun

yoksa bugünkü mü

Bugun hayatım yazmıştım zaten bi bölümünü toparladım baştan :) öğlen ne yıyeceğim belli olmadığından

sor sor bende kollardan şikayetçiyim.birde ikizlerden..:74

tamam canım sorunca söylıycem sanada benım ikizlerden sorun yok bi onlardan şikayetci değilim vucudumda haha ya benım baya baya kasım oluşuyor koldan korkuyorum :)

afiyet olsun canım.

Sağol canım sanada

canım kerevizi nasıl yapıyorsun bir anlatsana.

sorma gitsin ya dizi izlerken çok şaşkına dönüyorum neler oluyo onların hayatında kalori ile diyet yapanlar var aslında şimdi alamam ama seneye zayıflamak için uğraşırken mutlaka alıırm.
bir tanede yürüme bandı istiyor canım .4-5 taneyse sorun yok hayatım ben 100gram bardak olarak düşünmüştüm

canım yaş pasta alıcaksan bimden al kakaolu manyak tadı güzel.aldım attım dolaba bende ilerde ne olur ne olmaz aşeririm misafir gelir falan diye koydum yapmaya hiç gerekk yok bence pastanedekilerden daha nefis .oğluşunu pc ye yakın yere oyun halısına koy önüne birşeyler oyalansın ben daha hiç alıştırmadım pc ye alışınca kötü oluyor sürekli kendide ister diye baştan önlemini al .bu arada ne bulursan ver eline yesin korkma senle oturt sofraya 1 yaş dedimi çekinme hiç.ben uygulayamadım sen uygula barim.az önce elimde pilav o motorda dıt dıt gelirken bir ha mgiderken bir ham bitirttim

hadi bakalım rakibem güzel güzel git sporunu yapda gel bakalım. hem senin için fikir olur rabişimin dediği gibi doğumdan sonrası mutlaka gitmek isticeksindir faydalanırsan.folik asiti ben yemekle alıyorum zaten yemekte çoğunlukla vitaminler ayrıştığı için bu ek oluyor .bende unutuyorum 2 gündür .ben geçenki hamişliktede yemeklerden hemen sonra alyordum.zaten 3 le başlamışsındır sen demi ?

medınecıgım arkadasıma dıyetısyen demıskı dısarda yıyecegın azamn 1 kıymalı pıde ve ayran ıste
o gun ekmek ve et i listenden cıkarrt demıstı
sağol canım fikir için dikkat edicem inşallah.ama süt içtim şimdi akşamda ayran içersem gece sütümü içmem.

ya kızlar ben bu birinci okunmamış mesajdan başlıyorum okumaya sonra alıntı yapıyorum cevaplıyorum ama bazen bakıyorum sizin konuşmalarınızı görüyorum allah allah ben bunu görmedim diyorum sizdede oluyor mu ?

bende oluyor bazen ama ben dikkatsizlikten görmemiş olabiliyorum veya ben yazarken birileri yeni şeyler yazmış oluyor. bir de düzeltme yaparak yeni birşeyler eklemiş olabilir mesaj yazan kişi. aklıma bunlar geldi:)

bende oluyor bazen ama ben dikkatsizlikten görmemiş olabiliyorum veya ben yazarken birileri yeni şeyler yazmış oluyor. bir de düzeltme yaparak yeni birşeyler eklemiş olabilir mesaj yazan kişi. aklıma bunlar geldi:)

aynen canım bir bakıyorum allah allah bu ne zaman yazmış ki diyorum

Kızlar ben çıkmak zorundayım bugun pek katılamadım sohbete yerin sabah hepiniz uyurken ben geçmişi okur yazarım kusura bakmayin iyi akşamlar

menüm
sabah 12 de kalktım malum 1 kaynamış yumurta 2 dilim ekmek
spor:yarım saat seri yürüyüş yapıldı
ara:2 fincan 5i1 arada çay içtim 14.00 da içtim.
dizi izlerken 1 elma yedim. saat:15.30 da
spor:yarım saat seri yürüyüş yapıldı
300 ayaktayken yanlara eğilme
300 ayaktayken sopa çevirme
ara:1 su bardağı ılık süt içtim saat:16.30 da içtim.
kızlar dışarıda yemek yiyeceğim.o yüzden 3. aram süt oldu şuan karnım dolu gibi 1 litre su içtim kalktığımdan beridir.sürekli sakız çigniyom yahuu. ara çok yapmış gibi görünsemde bir menü eksik kalsada sporlarımda metabolizmamı çalıştırdıımı düşünüyorum.
gece gelir güncellerim inşallah.sağlıcakla kalın.
yarın tartılıyoruz çok aşırı su tüketmeyin 2 litre ideal.
kız rabiş sen özellikle heee bir kere çok su içtiydin aklımdan çıkmıyo

Son düzenleme:
2 tarıf var terbıyelı ve portakallı
terbıyelı kerevız tarıfi
soganı kıyma ıle kavur bıraz salca 1 patates dogra kerevızın sapları ve kokunu dogra at bıraz kavrulsun su ekle pısınce yumurta sarısııle 1/2 yumurtayı karıstır yemege dok 1 sefer daha kaynasın yemek pişmıstır
portakalıkereviz
soganı kavur bol sogan olacakkervızı kat salcasını koy yemege 1 portakalın suyunu sık pişir

ben bugun kerevız pısırmekten vaz gectım ya mercıemk corbam ar
akşama 1 kase mercımek corbası yerım 1 dılım ekmekle

Kızlar ben çıkmak zorundayım bugun pek katılamadım sohbete yerin sabah hepiniz uyurken ben geçmişi okur yazarım kusura bakmayin iyi akşamlar
iyi akşamlar canım. ne kusuru, katılabildiğin zamanlarda elinden geleni yapıyorsun, görüyoruz

he he hiç de unutmuyor ha:)) o gün benim hatam çok su içmek değildi, gece geç yattım. sabah oğlan erken kalktı. arada dinlenememiş oldu vücudum ve tepki verdi. yoksa ben hep çok su içiyorum.
sen gündüz az yemişsin. akşam yemeğe çıkacaksın diye az yedin sanırım. inşallah yemekte kaçırmazsın. şöyle güzel bir kutlama yapın artık baş başaenesi ne yapacaksınız

mercimek çorbası da hafif bir öğün olur canım, gayet güzel.
kerevizi ben zeytinyağlı pek sevemedim. portakallısı tatlı gibi geldi. huyumdur tatlımsı yemek pek yiyemem. terbiyelisini de denemedim.
bu arada kereviz kilo vermeye yardımcı sebzelerdenmiş. yani yediğinden fazlasını yaktırıyor. diyette yeralması iyi bir sebze diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…