Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar

Kilom 64,2

menümü de yazayım sonra da geçmişe bakayım

Perşembe
Uyanınca:1/2 sb soya sütü
Kahvaltı:2 dilim tam çavdar ekmek 2 dilim keçi peyniri Maydanoz , 1fincan yeşilçay
Ara:10 adet badem,1 fincan sade kahve
Öğle:3 parça ızgara biftek,bol yeşil salata,1 fincan yeşilçay
Ara:10 adet badem,1 fincan sade kahve
Ara:1 sb kefir
Akşam:1 porsiyon adana kebap(sadece eti),sumaklı soğan salatası, yeşil salata,1 fincan yeşilçay
Ara:1 sb tarçınlı soya sütü
Su:3 lt,3 fincan yeşilçay,2 fincan sade kahve
Spor:yapamadım isyerindeki sorun yüzünden hiç halim kalmadi.

bu hafta yine meyvem yok,onun dışında sabah hariç karbonhidrat yok.Yağ stoklarına saldırıyormusuz bakalım haftaya görecegiz.

inşallah sevindirir canım ama kaçamaksız menüleri alışkanlık haline getirirsen tatlıyla barışırsın. "hayır" demeyi öğrenmen lazım.

yumurtayı eşimle kendime haşlamıştım. eşim aniden çıkınca yumurtalar bana kaldı medinecim. yani ben de diyete aykırı bir şey değil nasılsa diye yedim. çok da yumurta düşkünü dğilimdir aslında.
tavuklu salata dediğime bakma yaw ben bildiğin yeşil salatayı yaparım, sonra üstüne evde tavuk varsa tavuk veya haşlanmış baklagil varsa onu atarım. al sana enfes salata
hani kız kutlama nasıl geçti yazmamışsınnereye gittiniz, romantik akşam yemeği yok muydueşin hediye almış mı
bu arada dışarda olmana rağmen güzel beslenmişsin, tantuniden bir şey olmaz.

günaydın herkese bu hafta fazla paylaşımda bulunamadım.
kilom 76.2. geçen hafta 76.5 tum yani 300 gr gitmiş.spor yapamıyorum bu yüzden de canım çok sıkkın
sıkma canını bence. az da olsa gitme eğilimde olması kiloların iyi bir şey. en azından duraklama yok. bir saatinden fedakarlık etmelisin canım, spor için. bak burda leslie falan konuşuyoruz, evde yapmaya çok uygun. 45 dk falan sürenleri var.

kızlar slm izindeyim ama yinede yazıorm kilomu 79.9:)))
sevgilerle
selamlar canım
kilo vermişsin, çok güzel. sınavlar iyi geçiyordur inşallah.

hımm liste değişmiş, kahvaltıdan sonra ben bunu not edeyim. afiyet olsun, yine güzel menü canım.
işyerinde nasıl bir sorun çıktı? sporunu etkilemesine üzüldüm.

günaydın kızlar
günaydın şekerim

günaydın..
geçen hafta 65.7gr bu sabah 65.3 gr..400 gr cık gitmiş..
dünkü menüm..
sabah uyanır uynamaz 2 kuru kayısı ve 2 bardak su..
kahvaltı 4 kaşık k-felks ve yarım bardak süt.
ara yşil çay..
öğle
komşuda misfiliğe gideceğim diye 3 badnm yeyip gitim ordada 1.5 poğaça yedim.. 2 bardak çay ile
ara 1 kuru kayısı yarım muz..
akşam
2 kaşık nohut
2 kaşık pilav
3 kaşık y.yağlı yoğurt..
yatmadan mini minicik ekmeğe azcuk beyaz peynir..

günaydın canım.
1,5 poğaça mı
olan olmuş olsa da yine de bu hafta kilo verebildin bu çok güzel. çocukların hastalığı zamanı bir gün kaçırmıştın diye hatırlıyorum çünkü. neyse telafi edeceksin inşallah.

günaydın arkadaşlar. geçmişe bakamadım malesef bugun fabrika personelinin maaşları ödenecek 234 kişi. ve öğlene kadar yetiştirmem gerek. bordro daha yeni geldi. dünkü menümü ve kilomu yazıp kaçıyorum öğleden sonra gelirim geçmişe de bakarım inşanllah

kalkış: 2 bardak su
kahvaltı:yarım kase kellogs içine yaban mersini ve altın çilek. üzerine süt
ara:2 burçak 1 fıncan yeşilçay
öğle: 1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek
ara:1 hurma
yürüyüş:3,5 km
akşam:yarım tabak karnabahar 1 dilim ekmek(karnabahar çiçeklerini büyükbüyük ayordım. avuç içimin yarısı kadar çiçeklerden 2 tane birazda suyu)
yürüyüş:2 km
spor:1 saat plates
yürüyüş:2 km
ara:1 elma
saat 11 gibi yatış

kilom :55,3
bana sankı azıcık basenlerım incelmiş gibi gelıyor ama psıkolojık mı bilmiyorum artık.
öptüm hepinizi öğleden sonra gelirim :79::80:

evet hayatım haklı doktorun tartın aynan olsun rakamlara takılma ben artık öyle yapıyorum

haklısın canım ben bundan öncede başka bir diyetisyene gitmiştim yağ oranımda çok az düşme olmuştu 59 bile şimdiki halimden şişman geliyordu.Şimdi 28 beden kotu azar azar zorluyorum

bende ege otları severim ama restaurantlarda tüketebiliyorum yalnızca bizim burada marketlerde yok, spora da iyi çözüm olmuşsun harikasın yediklerini de telafi etmişssin tartı yüzünü kocaman güldürür inşallah canım

kolarım oehlıvan gıbı kolalrımın erımesı ıcın hamgı sporu yapmam lazım ?

dambıl yada pet şişetle çalışabilirsin canım internette kol hareketleri var.

ay kız valla benımde :) omuzlar falan fena hocaya sorucam sanada soylerım ay güldürdün beni pehlivan gibi iyiymiş =)

senin kavitasyon nasıl gidiyor canım seans sonu kaç cm incelme oldu?

çok haklısın bir gün bir günü tutmuyor hergün tartılmakta insanı strese sokuyor biraz bende önceden tartıkoliktim şimdi dytden dyte tartılıyorum, yoksa hergün tartılsam ayy verdim mi niye veremedim diye kafayı yiyorum.

sağol polycim
salı gününe göre daha iyiyim şükür
yavaş yavaş geçiyor işte canım
sen nasılsın görmeyeli

daha iyi olmana sevindim canım,bende iyiyim benim için yeni hafta dün başladı yeni haftadan daha umutluyum bakalım arahedefim olan 59 u ne zaman görecegim:26:

hayırlı olsun canım,bol bol kalori yak,ayakkabıyı da siliver yıkamana gerek yok.

canım tavsiyelerin için çok sagol bu haftasonu deneyeyim bir bel kalça oranımı zaen oradaki tartı tekip ediyor o yüzden ekstradan hiç ölçmemiştim.

çok memnunum dytden, ben işte bazen rakam takıntısı yapıyorum ama hemen kaş çatıp uyarıyor. 60 kg olup %40 yağlı bir vucudun mu olmasını istiyorsun diyor

[

bayram değil seyran değil çikolata nerden çıktı şimdi birde ertesi gün sıcagı içilmiş bu hafta çiko kız oldun sen ayrıca haftasonu kaçamk kotanı da doldurmuş oldun ona göre peşinen yapmışssın

regl zamanı bende de oluyor canım bol bol maydanoz tüketiyorum ödeme iştah açıklıgına bire bir tavsiye ederim.

bu çocuklar vakit geçirmek harika terapi oluyor benimde 3 yaşında bir kuzenim var ben ne yapsam aynısını yapıyor gelir gelemz hadi kek yapalım kayaj yapalım elbiseyi çıkar ben giyecegim bana da senin saçından al konusmaları gülmekten öldürüyor bizi
gecende benim kozmetiklerimi kremlerimi bana satıyor 1 lira veriyoruz begenmiyor bozuk çok istiyorum diyor

kahvaltının gelmesi harika oldu ama o puding neden parazit gibi araya girdi,regl mi yaklaşıyor?

evet tartı olarak olmasa da analiz olarak tatmin edici bir sonuçtu canım.

Yok ben dikkat falan edemiyorum yediklerime.
Abartıyorum hatta dikakt edeceğim derken.
Ne yapsam bilmiyorum ki.
Bir diyetisyene falan mı gitsem ki?

eğer otokontrolün azsa ve disiplin altina girmek istiyorsan git bence canım.Ben tek başıma hep kafam karışıyor ama böyle o en iyisini bilir deyip ne yazıyorsa onu yapıyorum.

hafif atlamışsındır umarım 184 kalori menüdeki 1 meyve 1 süt çıkarak dengelenebilir ama ani kan sekerini yükselttiğinden yeni açlık krizlerine neden olabilir.

canım 1 gün 260 kcali almış olamazsın çok az kadınların en en az 1000 kalorilik diyetler yapması lazım artı sen sporda yapıyorsun ama bence kalorileri yanlış hesapladın bir daha hesapla derim.

benim avcum çaybardağının yarısı kadar mı, medine

1 avuç içi 1 çb eder yaklaşık canım.

istersen bir ölç ben enese kuruyemiş yaparken elimle atsam 10 tane çay bardağının yarsına yakın oluyo canım gerçi 3 te 1 olsa yine 200 kaloriye yakındır çok fazla geldi ara için bana .

evet nasıl yapmışım bende anlamadım ama neyse.
bende et severim ama erkekler gibi sebze görünce surat buruşturmam ikisini de severek tüketirim.
poğaça 2 tane çok olmuş 1 tanesi yaklaşık 200 kcal ona göre ye bundan sonra 1,5 saat yürüyüşle anca yakarsın 1 tanesini

okuyup üfleyeylim takımı herkes bağlantı porblemi yaşamaya başladı
zaten haziran kadar ona teslimim o ne derse o dur benim için aynen smile deki gibi çekiştire çekiştire beraber hedefe koşuyoruz

bende kereviz istiyorum ama bu hafta sebze yemeğim yok

düzenli yaparsan ve gidersen göbek möbek kalmaz canım

medınecıgım arkadasıma dıyetısyen demıskı dısarda yıyecegın azamn 1 kıymalı pıde ve ayran ıste
o gun ekmek ve et i listenden cıkarrt demıstı

1 tane çok değil mi benim ki yarım pide ayran salata veriyor bu gibi ögünlerde.

tamam canım sorunca söylıycem sanada benım ikizlerden sorun yok bi onlardan şikayetci değilim vucudumda haha ya benım baya baya kasım oluşuyor koldan korkuyorum :) [/QUOTE]

kas iyidir madonna gibi olmadıkça tabi o ne kollar öyle

bende de bir iki defa oldu ben alıntı yapmadım sandım:26:

menün şimdilik güzel canım her fırsatta da süper yapıyorsun daha ne olsuntebrşkler

tarif için teşekkürler canım ilk fırsatta deneyecegim.

iyi akşamlar canım. ne kusuru, katılabildiğin zamanlarda elinden geleni yapıyorsun, görüyoruz

anlayisin için sagol canım işyerinde olunca forum sekmede açık olsada bazen öyle ypgunluklar oluyor ki yazmaya fırsatım olmuyor sonra vicdan azabı çekiyorum.

yapacagım bu kerevizi salatanın tarifini detaylı yazar mısın canım.

sagol canım tarif istiyorum senden yemek degilde salata olandan.

kızlar ben spora gider cla içtim bide l karnitin içicem yolda hadi hepinizi öptümmmmm

1000 mg mı alıyorsun canım ?

porsiyonlar çok değil tadımlık olmuş aslında ama biraz karışmış

ıyımıs ben cok severım sımdık engınar mevsımı bızım orada pazarda satılıodur anneme solemde yollasın
ank da var hem kart hemde pahalı

bende enginarı çok severim canım çekti

inşallah muayenen güzel geçer canım

salep sanırım seni tok tutuyor degil mi? sabah yürüdüysen süper olmuştur,bende sabah yürüyüşlerine bayılıyorum ama zamanım yok

regli gününde bile harika beslenmişsin

tarif için tesekkurler canım denenecek epey tarif birikti.

canım öğle hem çorba hem erişte yemişsin akşamda sosis var birde tatlıyı da akşam tüketmişsin bugun dikkat et de yağ olarak yerleşmesin

canım menün güzel dengeli keşke bende gün içinde senin kadar aktif olabilsem

kilom 76.2. geçen hafta 76.5 tum yani 300 gr gitmiş.spor yapamıyorum bu yüzden de canım çok sıkkın

üzülme canım 300 gr 300 gr gitsin yeterki gitsin spor yapamıyorsan bile aktif olmaya çalış ben mesela masamda zımba bulundurmuyorum her seferinde başka masalara gidiyorum

günaydın kızlar,
kilom 63.5

ayy hızlanıp sana yetişmem lazım harikasın hedefine çok az kaldı

sevgilerle

tebrikler canım.

günaydın kızlar

günaydın canım

hımm liste değişmiş, kahvaltıdan sonra ben bunu not edeyim. afiyet olsun, yine güzel menü canım.
işyerinde nasıl bir sorun çıktı? sporunu etkilemesine üzüldüm.

acil bir ek iş çıktı onunla boğuşuyorum hala bugun çözüp hallederim inşallah canım.

et canım listeyi püf noktalarını yazdım digerleri porsiyon o kadar önemli değil öğle akşam sınırsız gibi sabah ve aralar sabit sabah peynir yumurta değişimli

poğaça biraz fazla kaçmış ama yine de kilo vermişsin tebrik ederim.birdahakine poğaça yersen akşam pilav yemeki dengelesin canım.

menün güzel olmuş canım, işlerinde kolaylık dilerim.kilo aldın mı verdin mi anlayamadım:26:

akşamda leslie 2 mil yaptım..
3 litrede su içtim..

demam demam yemem.kilo verdim çünkü bu hafta hep leslie yaptım..aslında hafta başı çocukların hastalığı eşimin evde olması tüm dengemi bozdu.. :78:

kilo vermişmisin geçen hafta kaçtı kilon..? sporların güzel..
evet rabia bu hafta kaçamaklı oldu..sporu hergün yaptım ordan kurtamaya çalıştım..
menün çok güzel..
sevgilerle
:79:
günaydın kızlar,
kilom 63.5
süper rabia hedef kiloya az kaldı..

300 gr da olsa gitmiş sıkma canını..

Poly ( 64.7 / 64.2 / 0.5 /0.77%)

neysem hesap doğru mu diye kontrol edersin canım yanlışlık olmasın.

Son düzenleme:
68.0 gecen hafta 68.8 dim

herkese gunaydın uyuyupkalkmısız esımde ıse gec kaktı namzda gectı
ama bugun yuruyecegım nasıpse 11-12 ye kadar sonra hazırlanır gezmeye gıderım akşama burada olurum
kahvaltım 1 yumurta (haslanmıs) 1 kuçuk dılm peynır
ara yok
oglen arkadasta hunkar begendı ve corba 1 dılm ekm
ara yok
akşam kereviz (portakallı) 1dlm ekm ve yogurt
21.00 gıbı meyve veya salep

günaydın canım. beslenmen güzel olmuş. sporun da süper
işlerinde kolay gelsin.

yoğurtlu kereviz salatası zahmetsiz canım. bir tabağa istediğim miktarda yoğurt koyuyorum. sonra üstüne kerevizi rendeliyorum. tabi çnce dışındaki kabuğu soyuyorsun kerevizin. sonra yoğurtla hemen karıştır ki kararmasın. üstüne de isteğe bağlı birkaç diş sarımsak. tuzu da isteğe bağlı. güzelce karıştırıyorsun ve üstüne servis yaparken ceviz serpiyorsun.

akşamda leslie 2 mil yaptım..
3 litrede su içtim..
maşallah canım.

Poly ( 64.7 / 64.2 / 0.5 /0.77%)

neysem hesap doğru mu diye kontrol edersin canım yanlışlık olmasın.
doğru canım

kilonu güncelledim canım.
sana güzel bir gün dilerim canım. akşama görüşürüz inşallah.

sporun faydasını da gördün bence canımbir de beslenmene dikkat etsen, daha güzel verirdin. olsun yine de yola devam.

afiyet olsun pısırdıgın zaman yazarsın buradan

doğru canım

kilonu güncelledim canım.
sana güzel bir gün dilerim canım. akşama görüşürüz inşallah.

tamam rabıacım sızede kolay gelsın bugun kılo hesaplamaları ıle ısınız var

Son düzenleme:
** 13 .TAKIM 196. ETAP **
Ad1 ( 56.6 / / 0.0 / 0.00 %)
Ayyildizim ( 58.7 / / / %)
_ferdici_ ( 71.5 / / / %)
dombili85 ( 68.8 / 68.0 / 0.8 / 1.16%)
neyneyse ( 64.4 / 63.5 / 0.9 / 1.40%)
plasticwomen ( 78.0 / / / %)
pehlivanson ( 76.5 / 76.2 / 0.3 / 0.39%)
seyyah2806 ( 55.7 / 55.3 / 0.4 / 0.72%)
sakaleynmaster ( 65.7 / 65.3 / 0.4 / 0.61%)
Poly ( 64.7 / 64.2 / 0.5 / 0.77%)
dosba ( 69.0 / 70.9 / 0.5 / 0.72%) Açıklama? 190.Etap 196-190=6

13.TAKIM TOPLAM KİLO (/ / / %)

kızlar bu mesajdan sonra gelenler lütfen kilolarını eklesinler. asuman'a kolaylık olsun.

Poly ( 64.7 / 64.2 / 0.5 / 0.77%)
ilk kısım geçen haftaki kilonuz, 2. kısım bu haftaki kilonuz, 3. kısım aradaki fark. yüzdeyi boş bırakabilirsiniz asuman ilgilenir. ben şimdi spora gidiyorum. gelince görüşürüz inşallah.

arkadaşlar selam ya gece 2 de çıktım ama uyuyamadım enesin burnu tıkalı ses geldikçe ben hopladım zıpladım anlıcanız.neyse saat 6 da uyudum bir yarım saat sonra enesi hazırladım servise verdim geldim geri yattım şimdi kalktım daha yumurtamı koydum kaynaması için sonra hemen wc sonrada aldım mezroyu ölçtüm belim 71 bu hafta 1 cm gitmiş popodan 92 ordanda 1 cm gitmiş
sanırım şok olcanız ben tartıda 57.6 geldim
demiştim seyyahıma seni geçiçem diye ama inanmamıştı .
bu hafta rakam olarak 1.1 kg gittti anlıcanız.
seyyah geçen hafta 300 gram vermişti kazandım demişti ben geçen hafta regldeydim ve 300 gram fazla çıkmıştım yani ben geçen hafta vermişsemde bu haftayla birleşti sanırım.300 gram vererek geçen hafta şampiyon o old görüldü gibi bu hafta kaptırmadım kendilerine benimmmm benimmmmmmmmmmmmmm :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…