Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yarım saat yürümüştüm çayımı içtim
yarım saat daha yürüm geliyorum
seyyah özel msj yoladım bak ekle ok

hıııı tabi tabi öyle olur merak etmişsindir kesin.
daha iyiyim hayatım sağol. sende iyisen süper tabii.
bu sene bu hastalık çok fena,bizim buraya hala kar yağmadı,daha doğrusu karadenize doğru dürüst kar yağmadı. bakalım pazartesi bekleniyor. inşallah yağarda şu mikroplar kırılır.
amin canım herkes hayırlısı ile iyileşir dilerim.
ev işlerini hiç takma hayatım yaa boşver olacağına varır,sağlık olsun yapılır. ilk evlendiğim zamanlarda amanın ne fenaydım,şimdi takmıyorum.
canııım,eğer evdeki spor ayakkabıların iyiyse bu akşamlık idare edecek birşey al, yada evdekileri yıkama hayatım üstünden silsen olmazmı. güzelce silersin olur,o zaten eşofmandan görünmez. takma çok fazla.

canım çok teşekkürederim,analizin doğruluğu konusunda yorum yapmam doğru olurmu biilmiyorum ama sen nasıl dersen öyle olsun diyeyim (en mütavazi bu geldi aklıma)
ama kesinlikle kötü bir insan olmadığımı söyleyebilirim rahatlıkla. :78:
terlik olayını barıştıktan birkaç gün sonra yapayım,hemen yüz bulmasın,birkaç gün daha ağırdan satarım kendimi. sonra bir ara fırlatırım şakacıktan. ama oğlumun yanında yapamam işte,çünkü bu sefer arkadaşların çocuklarınada fırlatır yada bize aynı hareketi yersiz yapar. sonra rezil olmıyık.

niye öyle didin kaptan ettim valla

ama daha iyimişin ya bende sevindim:81::81: dahada iyi ol inşAllah canım

eveeettt gelelim bana.
dünkü yediklerim
sabah kahvaltı ettimmi hatırlamıyorum ama sanırım,1 bardak çay içtim.
sonra işyerinde 2 ad bayram çikolatası yedim.
öğlen 1 tabak mantar sote 1.5 dilim ekmek
işten çıkmadan önce 1 kepçe çorba 1.5 dilim ekmek.
akşam evde 2 kaşık pilav 2 kaşık fasulye 1 dilim kızarmış ekmek.
yeşil çayımda var. 1 fincan yeşil çay.

bugün
klasik kahvaltı 1 dilim ekmek.
ara 1 fincan sıcak çikolata.
öğle yemeğim şimdi geldi
bir kepçe mercimek çorba
1 servis kaşığı pilav üstü çok az kavurma. :78:

işte böyle hadi dövün beni,
dün akşam saat 9.30 a kadar ufak tefek işleri yaptım sonra 2 tane halı sildim.
ayrıca iş çıkışı spor salonunada gittim inşallah bu ayın sonuna aksilik çıkmazsa başlıcam.fiyatlar uygun geldi bana. heyecan yaptım. dün gece ve ondan önceki gece geç yattığım için bugün gözlerimin içi yanıyor,zaten saat 3 oldu 6 ya kadar beklerim artık.
öğle yemeğimi yiyip çalışıcam kızlar. buralarda olurum çıkmadan gelirim muhakkak.

yarım saat yürümüştüm çayımı içtim
yarım saat daha yürüm geliyorum
seyyah özel msj yoladım bak ekle ok
baktım canım ekledim
öyle yapayım artık. eve gidip gelmektense çarsıdan ucuz yollu bişey alayım sadece sporda giyerım. ama bu seferde yemeğim kalacak aç karnına da olmaz kı hem hapım da var. dışarda yesem olmazz ufff yaa çok hazırlıksız yakalandımmmm :97:

meraba fıstıklarrah ahh bugün neler yedim duysanız beni naparsınız kim bilir aslında çok şeyde yemedim ama vücudum patlicak gibisumu tutuyo ne o kadar da yeşilçay içiyorum adet öncesi sendrom olsa gerek ben 1 hafta kala böle çıldırma noktasına geliyorumağrılarda ufaktan gelmeye başladı:2::18fff

en iyisi önce çarsıya gidip ayakkabı ayarlayayım. sonra eve gidip yemek yıyıp üstümü değiştirip spora gideyım. zaten tam 2 saatım var napcam ben o 2 saatte

oğlun aynısını yapar mı ki amanını biz babayla bir olup enesi yiyoruz ,pişiriyoruz sonra sırayla yiyoruz birbirimizi ,arada ben kocişi yakalıyorum enes kurtar beni kurtar beni diyor enes savaşçısı kurtarıyo babasını ,sonra beni kurtarıyor.böyle hadi babayı yiyelim derken ısır kız
terliği de artık oğluşun yookken yaparsın bu arada azıcık geri çekil ohh olsun çok ayıp ama napim yazıyom göstert ama elletme ay dicekler medine ne ayıp karı soryy diyorum
bu ne tek ekmekçi ben değilim pilavla yemiş kaçamakta var bir de cükolata içmiş sıcak sıcak 1 servis kaşığı pilavda ekmek sayılır kızın valla beni ekmek tahtımdan edicek

haha kız napmışsın yazsana bir görelim ne oluyyyy
en iyisi önce çarsıya gidip ayakkabı ayarlayayım. sonra eve gidip yemek yıyıp üstümü değiştirip spora gideyım. zaten tam 2 saatım var napcam ben o 2 saatte
bence masraf etme gülüm ya git eve ıslak havluyla sil güzelce.hatta beyaz sanırım spor ayakkabın hızlıca çamaşır suyu damlat beyaz bir beze azıcık ovalıyarak siliver lekeli yerleri nerden baksan 20 tl gidicek harcama tasarruflu ol ikinci sporu almaa hap galiba folik asit oluyor yemekle alınıyor ama ara yapacaksan elma yersen ondan sonrada yutabilirsin

Son düzenleme:
toparlayayım menumu :)

Sabah : buğday ve prinç patlağı + yağsız süt - 1 fincan
Ara : 1 Salatalık
Öğlen : Domates çorbası yarım + patatesli bişi vardı tanımsız ondan :) + puding
Ara : Activia kaysılı
Akşam : spor öncesi : kepek ekmeği + 1 domates + 1 biber + light krem peynir'den oluşan sandwiç :)
spor sonrası : bol limonlu salatalık

Teşekkür ederim.
Ben de çok seviyorum şiiri, huzur veriyor sanki ..

Ben de evde oturunca gezeyim diyorum.
Dışarıda olunca, bir oraya bir buraya gidince evde olayım diyorum ..

Teşekkür ederim Seyyahcım.
O değil de tam ameliyata girerken acil bir vaka gelmiş kalp krizi.
Bekletmişler ameliyat önlüğü ile şimdi grip olmuş baya kötü.

Teşekkür ediyorum kaptancığım ..
Bilmiyorum ya stres yaptım hiç bir şey yetişmeyecekmiş gibi geliyor son günlerde.

kahvaltı:saat 12 de bir tane kaynamış yumurta ,2 dilim beyaz ekmek
vücudum su toplamış bugün 5i1 arada çay içiçem yarın tartıda garip şeyler olmasın diye

Ne güzel protein almışsın..
Afiyet olsun..

Teşekkür ederim Pollycim.
Ben şu 1.5 sene de doğru dürüst bir şey yapmadım.
Dersler rahattı.
Öğrenci gibi değildim.
ama bu dönem baya baya yoğun gibi.
Onun stresi var şimdi de.

Harikasın daha ne olsun.
1 hafta 2.2 kg yağ ne demek ?
Mükemmel bence.

canım ben de o yüzden bu zamanlarımda olabildikçe sosyal aktivitelere zaman ayırmaya çalışıyorum.
Sonuçta dediğin gibi ev iş falan olacak ileride sorumluluklar artacak derken daha zor zaman ayıracağım kendime.

Nereye gideceksin seyyahcım spora?

Yok ben dikkat falan edemiyorum yediklerime.
Abartıyorum hatta dikakt edeceğim derken.
Ne yapsam bilmiyorum ki.
Bir diyetisyene falan mı gitsem ki?

afiyet olsun .bu dünkü menümü hayatım niye geç saatte veriyorsun

yoksa bugünkü mü

ben bugün dışarıda olacağım .artık en hafif ne varsa ondan yemek istiyorum.marketten kendim içeçeğimi almayı düşünüyorum meyve suyu pek olmuyor hazır menü olursa colasını içmem diye.
bu arada masalcım 184 kaloriymiş sıcak cikolata 1 fincan yani az mı çok mu karar veremedim.kalorilere bakınıyom da kingin orda gördüm.kahve 4 müş ne kadar az azıcık bilgilenim bakayımda.

kızlar,
ben geldim:) zannediyorum internet kablosu yedi kafayı bu sefer. kopuyor, geri geliyor. bir temassızlık olabilir. nasıl düzelecek bilmiyorum.
geçmişi biraz okudum, şimdi yine bakarım inşallah.

bugün toplam 260 kalori almışım
yürüyerekde tahmini 400 kalori harcadım elde var 0
ne oluyo eksidemiyim artıda mıyım elma yicem o 60 kaloriymiş
kız rabiş yarım avuç fındık yemiştin ya 100 gramı 650 kaloriymiş 1 çay bardağının yarısı kadar vardır senin yediğin abovvvvvvvvv ben bundan sonra kalori hesabı yapıcam aldığımı yakıcam

gezme güzeli dombilim benim:)) gezmeler olmadığı sürece sen çok iyi diyet yapıyorsun. bence yakın arkadaşlarına diyette olduğunu söyle, ona göre ikram hazırlasınlar. herkes için daha mantıklı olur bu.

masalalh oglun cok tatlı
teyzesı benım oglum 8 MARTTA 1 YASINDA OLACAK NASIPSE
senin oğlunun doğum gini için bir kilo hedefin vardı, kaçtı o canım?

masalcım hoşgeldin canım.
babanın ameliyatının problemsiz geçmesine sevindim.
derslerinde kolay gelsin canım.

benim avcum çaybardağının yarısı kadar mı, medine

aha dizim başlıyor sopamı alayımda gidim .
dizi bitince uğrayacağım.

benim avcum çaybardağının yarısı kadar mı, medine
istersen bir ölç ben enese kuruyemiş yaparken elimle atsam 10 tane çay bardağının yarsına yakın oluyo canım gerçi 3 te 1 olsa yine 200 kaloriye yakındır çok fazla geldi ara için bana .

bence süper bir haber kas yapmak çok önemli..ki sende bunu başarmışsın.tebrikler..diyetisyeninede bravo seni çok güzle motive etmiş..
bende et oburum:))):13:
hiç yeni ayakkabı için uğraşma ev yakınsa git şöle bir elini yüzünü temizle giy gitsin..
saol canım amin..
nedemek bir yardımımız dokunursa ne mutlu ..eşin hatasını anlamış senin yapacağın tek ve en önemli şey uygun bir ortamda ne kadar incindiğini ve bunun tekrarında artık herşeyin çok farklı olacağını net ve kararlı bir dille anlatman olacak.fazla çetrefilli kelimeler sarfetmeden ne demek istiyorsan onu anlatarak (erkekler üstü kapalı sözleri pek kavarayamıyorlar yada hoşlanmıyorlar )bu sorunun üstesinden gelebilrisin.kız kasma aslında gerçekten güzel bir hayatın var sadece hayatın yükünü çok taşıyorsun oda seni yoruyor..
ay kız valla benımde :) omuzlar falan fena hocaya sorucam sanada soylerım ay güldürdün beni pehlivan gibi iyiymiş =)
sor sor bende kollardan şikayetçiyim.birde ikizlerden..
kolarım oehlıvan gıbı kolalrımın erımesı ıcın hamgı sporu yapmam lazım ?
:13:..

2 poğaça yedim malesef birisi kızımın yarımıydı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…