Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yok rabiacım bölmüyorum kilo aldığı için direk uygulanıyor. bölme işi sadece kilo veriminde.
yalnız paylaştığın listede dosbanın kilosu yanlış duruyor hayatım.

sağol tatlım kız sen daha nerenden vericeksin haliyle senin yağlar hep dağılmış vaziyette beniki göbek ve bel popoda toplanmış sopa ,yanlara eğilme ve bol su yürüyüş beni ancak eritiyo .
1.1 kilonun içinde 2 hafta gizli canım ya bir hafta tartıldım kilo fazla geldi sonraki hafta durum bu yani aslında diğer hafta ve bu hafta vermişimi ama reglden şişlikle ortada rakam yoktu.
hadi bakalım bu son haftam azimli ol.benimde azimlendir .eti cin ve puf yiyince fazladan su ve yürüyüş yapıyorum .hamile kalırsam kaçamakta direk yürüyüş yapıcam tabi yavaşş yavaşş

tamam canım birbirimizin hayırhahları olalım sen yıne de eticin falan yeme nesfıni dinleme zaten hamile kalınca ne istesen yıyeceksın bari şimdi bıraz fermuar çekelım demi
benımde göbeğim var canım malesef. basenlerimde çok problem kalmadı yürümekten sıklaştı ama göbek gitmeli artık. o yuzden plates iyi gelecek. dün grupta 6 kişiydik aslında yenı grup falan değilmiş salı günü başlamış. sanırım bu göbek porblemı herkezde var istek üzerine dün bol bol karın hareketi yaptık. bugun de et kesiyım falan yok iyi hissedıyorum kendımı. 3 km daha yurudum geldim

dün saat 2 den burdan çıktım ya kızlar bizim oğlanın kreşteki arkadaşları su çiçeği geçiriyordu enesi kontrol ettim karnında bir ufak kırmızılık gördüm kafama takıldı aşısını falan yaptırmıştık korkmuyodum neyse gecede dişimi arkadaşla konştum msnde sonra kafamı yastığa koydum uyuyamıyorum of ya sürekli beynimde hep diş diş.sonra neyse 4.30 da daldım rüyamda saçma salak birşey güya enes ben ve kız kardeşim su çiçeği olmuşuz ama sırtımız komple diş sıra sıra kabuk tutmuş :84: allahım bir sancı çekiyom yani resmen hissediyorum sırtımda gibi bir kalktım fenayım
o kadar mı saçma yarabbim iki düşüncede rüyamda birleşmiş çok kötüydü ya sıra sıra dişler kabuklanmış sert eğilemiyorum falan ayyyyy :85: ALLAHIM KORUSUN HERKESİ .çok kötü geçti bu gecem.
:84: yarın diş çektircem kabusum oldu uyumak istemiyom :85:

** 13 .TAKIM 196. ETAP **
Ad1 ( 56.6 / 57.0 / -0.4 / -0.71 %)
Ayyildizim ( 58.7 / 57.6 / 1.1 / 1.87%)
_ferdici_ ( 71.5 / 71.0 / 0.5 / 0.70%)
dombili85 ( 68.8 / 68.0 / 0.8 / 1.16%)
neyneyse ( 64.4 / 63.5 / 0.9 / 1.40%)
plasticwomen ( 78.0 / 78.0 / 0.0 / 0.0%)
pehlivanson ( 76.5 / 76.2 / 0.3 / 0.39%)
seyyah2806 ( 55.7 / 55.3 / 0.4 / 0.72%)
sakaleynmaster ( 65.7 / 65.3 / 0.4 / 0.61%)
Poly ( 64.7 / 64.2 / 0.5 / 0.77%)
dosba ( 69.0 / 70.9 / -1.9 / -2.75%) (eski üye geri döndü) (

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 729.6 / 727 / 2.6 / 0,36 %)

şimdi oldu sanırım?

kız hamile kalınca eti cin mi yicen sen bakim.ben yemem canım .zaten ilk aylarda ben hep kilo veririm 56 ile kalmıştım hamile ve 3 ayımda 55 kiloydum düşün hiç kilo almamıştım üstünede 1kg gitmişti doktor hatun niye alamıyon gı sen diyodu napim yiyemiyom yesemde geri çıkıyo diyodum sonra bir aldım tam aldım yanyana 3 çiolata gofret 2 muz süt ohh gelsin gitsin yeee yaptım aldım 14 kilo
hamile kalsamda ben burdayım kızları görürsem çok yemem inşallah.göbek gitmiyosa zorlama
haliyle doğmdan sonra kalıcak o zaman üstüne düşersin.
sen vericeksen kolları çalıştır sırtı ve popoyu .
sen de süt içmeye başlasan iyi olur gerçi sabah tahıl yiyon demi
ben bir bardak başladım içmeye 3 gün olcak tam niyetli başlayalı .

geç kaldım 12 de 1 kaynamış yumurta ,2 dilim kepek ekmek
saat-14.30 da yarım develi armut.ufak boy.
şimdi gidiyorum yarım saat yürücem sonra dizim başlyor sporlarımı yapayım çamaşırımı serim.gelirim dizim bitince.görüşürüz kızlar.bu arada üşütmüşüm midem ekşimiş yumurtada üstüne çok kötü geldi.

rabiacım listeleri sen paylaşıma verebilirmisin. şu işlerimi toparlayıp gelicem hayatım.

hadi bakalım medine, bu hafta şişkinlikten yırttın:) yalnız bu eti cin krizlerini falan bir daha geçirme sonra bu kadar ucuz kurtulamayabilirsin
şaka bir yana maşallah güzel vermişsin canımhedefine ulaşacaksın inşallah.

herkese günaydın fıstıklar sabah tartıldım kilom 71 vere vere 500 gr vermişim yaeee o kadar kaçamaktan sonra hakettim bunu benn
maşallah canım.

ilahi medine sanki her yıl hamile kalıyon da ilk aylarda hep kılo veririm diyon
bilmıyorum kı tatlım ne yerim ne yemem daha önce hiç aşermedim bende burdan ayrılmayı hiç düşünmüyorum düşünmüyorum valla. hem daha topiği hamileler topiğine çevirecez
kolları popoyu çalıştırmayı anladım da şekerim sırt nıye? gerçi dün kol ve sırt hareketleri de çalıştık. öğreneyım bi iyice hareketleri evde de yapacam bol bol ..
canım bu gün sayma nasıl oluyordu. adetinden 5 gün önce 5 gün sonra mı hamıle kalabıleceğin dönem oluyordu nasıldı ya:26:

yaptım oldu mu ki acep
olmuş canım. dikkat ettiğin için teşekkür ederim

canım, önemli olan güzel vakit geçirmek. kutlama falan sevmiyorum demişsin zaten, o zaman tam istediğin gibi olmuş. nice yıllara canım. Allah ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin beraber

kereviz salataıs hiç yapmadım desem..:78:ama kolaymış bende deneyeyim..
bi dene derim
uyamadı sıpa yaa bugun gezmede burnumda getırecek yandım
ısın kotusu sporda yapamadım akşama yaparım ınsalalh
sporu yapamamana üzüldüm. sağlık olsun canım. bu sıpaların sağı solu belli olmuyor.

dosbam muayenenin iyi sonuçlanmasına sevindim. kan testlerini bekliyorsun artık sanırım. inşallah sonuçlar olumlu olur. Allah hayırlısını versin.
akşam yiyememene şaşırmadım:) öğlenden sonra normal. bu arada dün sormayı unutmuşum çilek kompostosu nasıl yapılıyormuş?
tebriklerin için de teşekkür ederim canım.
akşama ziyafet var sanırım, etli metli

tamam canım, sana kolay gelsin.

yok rabiacım bölmüyorum kilo aldığı için direk uygulanıyor. bölme işi sadece kilo veriminde.
yalnız paylaştığın listede dosbanın kilosu yanlış duruyor hayatım.
şimdi anladım canım. ben alsa da verse de bölüyoruz sanıyordum, değilmiş.
plastic bildirimde bulunmadı. kilosunu aynı geçtim.

ay medine rüyana gülmemek mümkün değil, diş ve su çiçeği birleşmiş
korkma bu kadar yaw, zaten uyuşturacaklar. bir şey hissetmeyeceksin. yalnız bu uykusuzlukla sen dişçi sandalyesinde sızarsın

hadi kolay gelsin şeker

neysecim canım çilek kompostusu çok güzeldi...
şu en küçük hormınsuz çileklerden yapılmıştı...yazın almış temizlemiş ve dolaba atmış
kaynayan suyun içerisine buzlu çilekleri atmış birazda limon sıkmış... iyice kaynadıktan sonra altını kapat şeker ilave et...çok şekerli güzel olmayabilir bu hafif mayhoş ama çokta değil... bana çok lezzetli geldi...
evet akşam yiyemedim :)) haklısın çok değildi ama karıştırmışım :)) bi de tatlı vardı ya sonrasında iştahım kesildi
polycimde su sormuştu...canım 1.5 lt ancak olmuştur ( ama geçen günlere göre daha iyiyim zamala daha iyi olacak inş.

akşama ziyafet mi var bilmem ama menü şöle
mercimek çorbası :))
pilav
kavurma
salata ve yoğurt
tatlıda olsa ziyafet olabilirdi ama tabii ki de yok

hımm bu çilek kompostosu çok lezzetli bir şeye benziyor dosbam. yazın inşallah güzel çilek bulursam deneyebilirim. o minik çilekleri osmanlı çileği mi deniyordu? zaten normalde tatları hafif eksimsi sanırım. visne gibi ekşi gelen şeylerin kompostosu güzel oluyor. Allah nasip ederse bu sene denerim. şekeri az tutulursa komposto güzel bir alternatif bence.
bence bu menü ziyafet:)) benim yemek yapasım yok bugün. hala yerimden kalkmış değilim.

evet canım osmanlı çileği deniliyor adcığım memleketinde ünlü :)) hatta her yerde reçeli satılıyo...
bende dolaba atacak olursam oraya zamanında gidersek çokca alayım diyorum ama kısmet tabii..
ben kompostu çok severim hayatım dolabımda vişne herzaman olur ama bu çok değişik geldi bana... seveceğini düşünüyorum

valla dünde benim yemek yoktu pratik olarak balık yaptım bari bugün midemize bi çorba girsin :))
benim kanamam bitmedi... hala canım tatlı çekiyo resmen kendimle savaşıyorum...artık bu hafta listeye de girdim daha çok dikkat ederim

öğle yemeği olarakta melemen yedim (yazın yapılmış)
yanında bazlama vardı ama iki dilim ekmek kadar yemişimdir...aslında daha da yerdim ama frenledim kendimi :)) bol çay içtim

evet gülüm ya iş çok olmam spiral olsa davul gibi olurdum eskiden ama şimdi en fazla yarım kilo oynuyor.hedefe aslında çok vardı ama sırf morelim bozulmasın diye 57 e kadar çıkarttım yoksa idela kilo 52 şuan hayal olarak duruyor kafamda.

öyle dime kız olur mu olur hem ben 2. doğuramda 3. de düşünüyorum inşallah 3 sene bir hamişlik istiyorum kabalık bir ailem vardı 5 kardeştik bende 3 olsun istiyorum ama bakalım hayırlısı sağlıklısıyla inşallah hele bir 2. geliversin bakalım.
sırta çalış dedim çünkü gebelikte bele ağırlık cökünce duruş pozisyonunda sırtta kilo alıyor verebilmişken ordan da iyice ver demek istedim.
ben sana bir gün msn de anlatırım günleri sopa çevirmeyi unutma belin için.
ve sakın diş doktoruna gitmeden hamile kalma.ovulasyon tarihi adetten 14 gün önce amasen sakın bunlara güvenip korunmamazlık etme beklenmedik anda hamile kalmak istemezsin değil i bak sporda yapıyorsun hamile kalırsın mazallah bebişe birşey olur agır spordan.yeşil çayıda bırak kalmadan 1 ay önce.vücudunda birikmesin.

rica edeim canım ne demek size kolaylık olsun diye yüzdesinide hesaplıcaktım ama kafam basmıyo matematikten hiç çakmıyorum

valla yarın ola hayrola bakalım ne olacak çok merak ediyorum.saat 2.5 olacağı için randevudan önce ben en çok canımın istediği şey simit ya da tavuk döner onlardan birini yiyebilirim.zaten 2 diş giderse uzun bir süre katı şeyler yiyemem gibi.

öğle yemeği olarakta melemen yedim (yazın yapılmış)
yanında bazlama vardı ama iki dilim ekmek kadar yemişimdir...aslında daha da yerdim ama frenledim kendimi :)) bol çay içtim
afiyeto lsun canım .bazlama da harika olur bizim oralarda yufka ekmek var onu da dolmayla seviyorum ben ama yapan nerde herşey cocuklukta kaldı .

ayyıldızım sabah simit ye dişçiden öncede tavuk döner
ayyy çok kötüyüm şimdi atacaklar beni takımdan
ama gerçekten çok uzun süre dediğin ne kadar hayatım ona göre fetva vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…