yok kız bi günde gidermi hiçyürümekten o dün 7,5 km yürüdüm canım çıktı. şu ls yı arttırmak lazım medinecım
tebrik ediyorum rakıbem..çok sevindim. ahhh ahhh keskem bende okadar ekmek acucubur eti puf vs. yıyerek 1.1 kg verenlerden olabılseydım ama ne yapalım mukadderatt . biz yürüyecez artık
tamam canım birbirimizin hayırhahları olalımsen yıne de eticin falan yeme nesfıni dinleme zaten hamile kalınca ne istesen yıyeceksın bari şimdi bıraz fermuar çekelım demi
benımde göbeğim var canım malesef. basenlerimde çok problem kalmadı yürümekten sıklaştı ama göbek gitmeli artık. o yuzden plates iyi gelecek. dün grupta 6 kişiydik aslında yenı grup falan değilmiş salı günü başlamış. sanırım bu göbek porblemı herkezde var istek üzerine dün bol bol karın hareketi yaptık. bugun de et kesiyım falan yok iyi hissedıyorum kendımı. 3 km daha yurudum geldim
verdim canımrabiacım listeleri sen paylaşıma verebilirmisin. şu işlerimi toparlayıp gelicem hayatım.
arkadaşlar selam ya gece 2 de çıktım ama uyuyamadım enesin burnu tıkalı ses geldikçe ben hopladım zıpladım anlıcanız.neyse saat 6 da uyudum bir yarım saat sonra enesi hazırladım servise verdim geldim geri yattım şimdi kalktım daha yumurtamı koydum kaynaması için sonra hemen wc sonrada aldım mezroyu ölçtüm belim 71 bu hafta 1 cm gitmiş popodan 92 ordanda 1 cm gitmiş
sanırım şok olcanız ben tartıda 57.6 geldim
demiştim seyyahıma seni geçiçem diye ama inanmamıştı .
bu hafta rakam olarak 1.1 kg gittti anlıcanız.
seyyah geçen hafta 300 gram vermişti kazandım demişti ben geçen hafta regldeydim ve 300 gram fazla çıkmıştım yani ben geçen hafta vermişsemde bu haftayla birleşti sanırım.300 gram vererek geçen hafta şampiyon o old görüldü gibi bu hafta kaptırmadım kendilerinebenimmmm benimmmmmmmmmmmmmm :81:
maşallah canım.herkese günaydın fıstıklar sabah tartıldım kilom 71vere vere 500 gr vermişim ya eee o kadar kaçamaktan sonra hakettim bunu benn
kız hamile kalınca eti cin mi yicen sen bakim.ben yemem canım .zaten ilk aylarda ben hep kilo veririm 56 ile kalmıştım hamile ve 3 ayımda 55 kiloydum düşün hiç kilo almamıştım üstünede 1kg gitmişti doktor hatun niye alamıyon gı sen diyodu napim yiyemiyom yesemde geri çıkıyo diyodum sonra bir aldım tam aldım yanyana 3 çiolata gofret 2 muz süt ohh gelsin gitsin yeee yaptım aldım 14 kilo
hamile kalsamda ben burdayım kızları görürsem çok yemem inşallah.göbek gitmiyosa zorlama
haliyle doğmdan sonra kalıcak o zaman üstüne düşersin.
sen vericeksen kolları çalıştır sırtı ve popoyu .
sen de süt içmeye başlasan iyi olur gerçi sabah tahıl yiyon demi
ben bir bardak başladım içmeye 3 gün olcak tam niyetli başlayalı .
olmuş canım. dikkat ettiğin için teşekkür ederimyaptım oldu mu ki acep
canım, önemli olan güzel vakit geçirmek. kutlama falan sevmiyorum demişsin zaten, o zaman tam istediğin gibi olmuş. nice yıllara canım. Allah ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin beraberanladım gülüm tantuni en masumuydu hamburger vs hiç bakmadım bile.bilmiyorum sadece et olarak düşündüm poly bana kıymalı pide bir tane hakkın oluyo demişti baktım pide göremedim pilav üstü döner vs vardı yok dedim tantuni alcam aldım yedim ama eşim azıcık ver tadına bakim dedi çok azda ona kopartıp verdimaslında biz kutlama derken sadece dışarda yemek yemeye çıktık bana hediye alma konusunda çok başarız olan eşimi aradım bana hediye vs alma tamam mı paranı harcama beni yemeğe oğlanı oyun alanına götür daha ikrama geçer dedim o da tamam o zaman akşam çıkarız dedi çıktık ftz e gittik orada oyun alanına attık enesi 20 dakika oynadı bizde yemeğimizi yedik sonra gezdik falan eve geldik.aham şaham kutlama yapmam zaten pek tarzım deği ama ya yemeğe giderim ya evde pasta yerim en mantıklı dışarda yiyim pasta yersem olmaz demiştim iyi ettim eti cinler minler olmasına ragmen geçen hafta regl olmama ragmen sevindim ya bu haftada 600 gram versem keşkee :26: gerçi yarın diş çektircem belki veririm du bakim allah kerim.
bi dene derimkereviz salataıs hiç yapmadım desem..:78:ama kolaymış bende deneyeyim..
sporu yapamamana üzüldüm. sağlık olsun canım. bu sıpaların sağı solu belli olmuyor.uyamadı sıpa yaa bugun gezmede burnumda getırecek yandım
ısın kotusu sporda yapamadım akşama yaparım ınsalalh
dosbam muayenenin iyi sonuçlanmasına sevindim. kan testlerini bekliyorsun artık sanırım. inşallah sonuçlar olumlu olur. Allah hayırlısını versin.slm kızlar ben geldim
muayenem güzel geçti çok şükür...parça falan kalmamış... kan tahlili verdim sorun ne görebilmek için...
akşam balık yiyemedim gerçekten de öğlen yeterli geldi... 2 tane küçük barbundan aldım bol salata yedim...yemeğin üzerine biraz fıstık ve 1 bardak meyve suyu içtim
sabah ise dr.un korkusundan canım hiç bişi istemedi zorla 1 dilim peynir 1 dilim ekmek yedim
gelince 1 elma yedim
şimdi öğlene ne yesem bilmiyorum sebze olsun istiyorum çnk akşama eşim et yemeği istedi...
öğlen ölçülü olmakta fayda var...
herkes çok güzel kilo vermiş tebrik ederim
neysecim bunca zamana rağmen bu hafta bile 900gr vermişsin maşallah nazarım değmesinayrıca tebrik ediyorum
tamam canım, sana kolay gelsin.kızlar evi falan toplayayım gelirim
ev çok karışmış... yemekte yapılacak... eve geldikten sonra eşim akşama menü verdi şimdi mecburen markete gideceğim biraz hareket olur bana da...
işlerim bitsin buralardayım
şimdi anladım canım. ben alsa da verse de bölüyoruz sanıyordum, değilmiş.yok rabiacım bölmüyorum kilo aldığı için direk uygulanıyor. bölme işi sadece kilo veriminde.
yalnız paylaştığın listede dosbanın kilosu yanlış duruyor hayatım.
dün saat 2 den burdan çıktım ya kızlar bizim oğlanın kreşteki arkadaşları su çiçeği geçiriyordu enesi kontrol ettim karnında bir ufak kırmızılık gördüm kafama takıldı aşısını falan yaptırmıştık korkmuyodum neyse gecede dişimi arkadaşla konştum msnde sonra kafamı yastığa koydum uyuyamıyorum of ya sürekli beynimde hep diş diş.sonra neyse 4.30 da daldım rüyamda saçma salak birşey güya enes ben ve kız kardeşim su çiçeği olmuşuz ama sırtımız komple diş sıra sıra kabuk tutmuş :84: allahım bir sancı çekiyom yani resmen hissediyorum sırtımda gibi bir kalktım fenayım
o kadar mı saçma yarabbim iki düşüncede rüyamda birleşmiş çok kötüydü ya sıra sıra dişler kabuklanmış sert eğilemiyorum falan ayyyyy :85: ALLAHIM KORUSUN HERKESİ .çok kötü geçti bu gecem.
:84: yarın diş çektircem kabusum oldu uyumak istemiyom :85:
hadi kolay gelsin şekergeç kaldım 12 de 1 kaynamış yumurta ,2 dilim kepek ekmek
saat-14.30 da yarım develi armut.ufak boy.
şimdi gidiyorum yarım saat yürücem sonra dizim başlyor sporlarımı yapayım çamaşırımı serim.gelirim dizim bitince.görüşürüz kızlar.bu arada üşütmüşüm midem ekşimiş yumurtada üstüne çok kötü geldi.
hımm bu çilek kompostosu çok lezzetli bir şeye benziyor dosbam. yazın inşallah güzel çilek bulursam deneyebilirim. o minik çilekleri osmanlı çileği mi deniyordu? zaten normalde tatları hafif eksimsi sanırım. visne gibi ekşi gelen şeylerin kompostosu güzel oluyor. Allah nasip ederse bu sene denerim. şekeri az tutulursa komposto güzel bir alternatif bence.neysecim canım çilek kompostusu çok güzeldi...
şu en küçük hormınsuz çileklerden yapılmıştı...yazın almış temizlemiş ve dolaba atmış
kaynayan suyun içerisine buzlu çilekleri atmış birazda limon sıkmış... iyice kaynadıktan sonra altını kapat şeker ilave et...çok şekerli güzel olmayabilir bu hafif mayhoş ama çokta değil... bana çok lezzetli geldi...
evet akşam yiyemedim :)) haklısın çok değildi ama karıştırmışım :)) bi de tatlı vardı ya sonrasında iştahım kesildi
polycimde su sormuştu...canım 1.5 lt ancak olmuştur( ama geçen günlere göre daha iyiyim zamala daha iyi olacak inş.
akşama ziyafet mi var bilmem ama menü şöle
mercimek çorbası :))
pilav
kavurma
salata ve yoğurt
tatlıda olsa ziyafet olabilirdiama tabii ki de yok
evet gülüm ya iş çok olmam spiral olsa davul gibi olurdum eskiden ama şimdi en fazla yarım kilo oynuyor.hedefe aslında çok vardı ama sırf morelim bozulmasın diye 57 e kadar çıkarttım yoksa idela kilo 52
hadi bakalım medine, bu hafta şişkinlikten yırttın:) yalnız bu eti cin krizlerini falan bir daha geçirme sonra bu kadar ucuz kurtulamayabilirsin
şaka bir yana maşallah güzel vermişsin canımhedefine ulaşacaksın inşallah.
maşallah canım.
ilahi medine sanki her yıl hamile kalıyon da ilk aylarda hep kılo veririm diyon
bilmıyorum kı tatlım ne yerim ne yemem daha önce hiç aşermedimbende burdan ayrılmayı hiç düşünmüyorum düşünmüyorum valla. hem daha topiği hamileler topiğine çevirecez
kolları popoyu çalıştırmayı anladım da şekerim sırt nıye? gerçi dün kol ve sırt hareketleri de çalıştık. öğreneyım bi iyice hareketleri evde de yapacam bol bol ..
canım bu gün sayma nasıl oluyordu. adetinden 5 gün önce 5 gün sonra mı hamıle kalabıleceğin dönem oluyordu nasıldı ya:26:
rica edeim canım ne demek size kolaylık olsun diye yüzdesinide hesaplıcaktım ama kafam basmıyo matematikten hiç çakmıyorumolmuş canım. dikkat ettiğin için teşekkür ederim
canım, önemli olan güzel vakit geçirmek. kutlama falan sevmiyorum demişsin zaten, o zaman tam istediğin gibi olmuş. nice yıllara canım. Allah ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin beraber
bi dene derim
sporu yapamamana üzüldüm. sağlık olsun canım. bu sıpaların sağı solu belli olmuyor.
dosbam muayenenin iyi sonuçlanmasına sevindim. kan testlerini bekliyorsun artık sanırım. inşallah sonuçlar olumlu olur. Allah hayırlısını versin.
akşam yiyememene şaşırmadım:) öğlenden sonra normal. bu arada dün sormayı unutmuşum çilek kompostosu nasıl yapılıyormuş?
tebriklerin için de teşekkür ederim canım.
akşama ziyafet var sanırım, etli metli
tamam canım, sana kolay gelsin.
şimdi anladım canım. ben alsa da verse de bölüyoruz sanıyordum, değilmiş.
plastic bildirimde bulunmadı. kilosunu aynı geçtim.
valla yarın ola hayrola bakalım ne olacak çok merak ediyorum.saat 2.5 olacağı için randevudan önce ben en çok canımın istediği şey simit ya da tavuk döner onlardan birini yiyebilirim.zaten 2 diş giderse uzun bir süre katı şeyler yiyemem gibi.ay medine rüyana gülmemek mümkün değil, diş ve su çiçeği birleşmiş
korkma bu kadar yaw, zaten uyuşturacaklar. bir şey hissetmeyeceksin. yalnız bu uykusuzlukla sen dişçi sandalyesinde sızarsın
hadi kolay gelsin şeker
afiyeto lsun canım .bazlama da harika olur bizim oralarda yufka ekmek var onu da dolmayla seviyorum ben ama yapan nerdeöğle yemeği olarakta melemen yedim (yazın yapılmış)
yanında bazlama vardı ama iki dilim ekmek kadar yemişimdir...aslında daha da yerdim ama frenledim kendimi :)) bol çay içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?