yaptım oldu mu ki acep** 13 .TAKIM 196. ETAP **
Ad1 ( 56.6 / / 0.0 / 0.00 %)
Ayyildizim ( 58.7 / 57.6/1.1 / %)
_ferdici_ ( 71.5 / / / %)
dombili85 ( 68.8 / 68.0 / 0.8 / 1.16%)
neyneyse ( 64.4 / 63.5 / 0.9 / 1.40%)
plasticwomen ( 78.0 / / / %)
pehlivanson ( 76.5 / 76.2 / 0.3 / 0.39%)
seyyah2806 ( 55.7 / 55.3 / 0.4 / 0.72%)
sakaleynmaster ( 65.7 / 65.3 / 0.4 / 0.61%)
Poly ( 64.7 / 64.2 / 0.5 / 0.77%)
dosba ( 69.0 / 70.9 / 0.5 / 0.72%) Açıklama? 190.Etap 196-190=6
13.TAKIM TOPLAM KİLO (/ / / %)
kızlar bu mesajdan sonra gelenler lütfen kilolarını eklesinler. asuman'a kolaylık olsun.
Poly ( 64.7 / 64.2 / 0.5 / 0.77%)
ilk kısım geçen haftaki kilonuz, 2. kısım bu haftaki kilonuz, 3. kısım aradaki fark. yüzdeyi boş bırakabilirsiniz asuman ilgilenir. ben şimdi spora gidiyorum. gelince görüşürüz inşallah.
nasılsınız,inşallah herkes iyidir. gördüğüm kadarıyla hemen hemen herkes güzel kilo vermiş. ben hariç.
ben 57 çıktım tartıda.neyse listelere bakayım gelirim öpüyorum.
dier haftaya oranla çok düşmüş verdiğin kilo canım bir kere 2 kilo vermiştin hatırlıyorum çok az bence bir gözden geçir.günaydın herkese bu hafta fazla paylaşımda bulunamadım.
kilom 76.2. geçen hafta 76.5 tum yani 300 gr gitmiş.spor yapamıyorum bu yüzden de canım çok sıkkın
maşallah sana maşallahgünaydın kızlar,
kilom 63.5
tebrikler canım .burada olmamana ragmen iradenle veriyorsun sanırım .kızlar slm izindeyim ama yinede yazıorm kilomu 79.9:)))
sevgilerle
afiyet olsun canım ne güzel etli beslenmeyemi dönmüşsün ne ızgara çok güzel görünüyor burdan.Günaydın kızlar
Kilom 64,2
menümü de yazayım sonra da geçmişe bakayım
Perşembe
Uyanınca:1/2 sb soya sütü
Kahvaltı:2 dilim tam çavdar ekmek 2 dilim keçi peyniri Maydanoz , 1fincan yeşilçay
Ara:10 adet badem,1 fincan sade kahve
Öğle:3 parça ızgara biftek,bol yeşil salata,1 fincan yeşilçay
Ara:10 adet badem,1 fincan sade kahve
Ara:1 sb kefir
Akşam:1 porsiyon adana kebap(sadece eti),sumaklı soğan salatası, yeşil salata,1 fincan yeşilçay
Ara:1 sb tarçınlı soya sütü
Su:3 lt,3 fincan yeşilçay,2 fincan sade kahve
Spor:yapamadım isyerindeki sorun yüzünden hiç halim kalmadi.
bu hafta yine meyvem yok,onun dışında sabah hariç karbonhidrat yok.Yağ stoklarına saldırıyormusuz bakalım haftaya görecegiz.
anladım gülüm tantuni en masumuydu hamburger vs hiç bakmadım bile.bilmiyorum sadece et olarak düşündüm poly bana kıymalı pide bir tane hakkın oluyo demişti baktım pide göremedim pilav üstü döner vs vardı yok dedim tantuni alcam aldım yedim ama eşim azıcık ver tadına bakim dedi çok azda ona kopartıp verdiminşallah sevindirir canım ama kaçamaksız menüleri alışkanlık haline getirirsen tatlıyla barışırsın. "hayır" demeyi öğrenmen lazım.
yumurtayı eşimle kendime haşlamıştım. eşim aniden çıkınca yumurtalar bana kaldı medinecim. yani ben de diyete aykırı bir şey değil nasılsa diye yedim. çok da yumurta düşkünü dğilimdir aslında.
tavuklu salata dediğime bakma yawben bildiğin yeşil salatayı yaparım, sonra üstüne evde tavuk varsa tavuk veya haşlanmış baklagil varsa onu atarım. al sana enfes salata
hani kız kutlama nasıl geçti yazmamışsınnereye gittiniz, romantik akşam yemeği yok muydu eşin hediye almış mı
bu arada dışarda olmana rağmen güzel beslenmişsin, tantuniden bir şey olmaz.
sıkma canını bence. az da olsa gitme eğilimde olması kiloların iyi bir şey. en azından duraklama yok. bir saatinden fedakarlık etmelisin canım, spor için. bak burda leslie falan konuşuyoruz, evde yapmaya çok uygun. 45 dk falan sürenleri var.
tebrikler canım afiyet olsun .günaydın..
geçen hafta 65.7gr bu sabah 65.3 gr..400 gr cık gitmiş..
dünkü menüm..
sabah uyanır uynamaz 2 kuru kayısı ve 2 bardak su..
kahvaltı 4 kaşık k-felks ve yarım bardak süt.
ara yşil çay..
öğle
komşuda misfiliğe gideceğim diye 3 badnm yeyip gitim ordada 1.5 poğaça yedim.. 2 bardak çay ile
ara 1 kuru kayısı yarım muz..
akşam
2 kaşık nohut
2 kaşık pilav
3 kaşık y.yağlı yoğurt..
yatmadan mini minicik ekmeğe azcuk beyaz peynir..
maşallah basenlerin inceliyorsa sıkılaşıyorsun bak bir günde nasılda farkediyo seyyahım sen sporu bırakma git gerçi yürüdüğünden gidiyor devam et epey gidicek.günaydın arkadaşlar. geçmişe bakamadım malesef bugun fabrika personelinin maaşları ödenecek 234 kişi. ve öğlene kadar yetiştirmem gerek. bordro daha yeni geldi. dünkü menümü ve kilomu yazıp kaçıyorum öğleden sonra gelirim geçmişe de bakarım inşanllah
kalkış: 2 bardak su
kahvaltı:yarım kase kellogs içine yaban mersini ve altın çilek. üzerine süt
ara:2 burçak 1 fıncan yeşilçay
öğle: 1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek
ara:1 hurma
yürüyüş:3,5 km
akşam:yarım tabak karnabahar 1 dilim ekmek(karnabahar çiçeklerini büyükbüyük ayordım. avuç içimin yarısı kadar çiçeklerden 2 tane birazda suyu)
yürüyüş:2 km
spor:1 saat plates
yürüyüş:2 km
ara:1 elma
saat 11 gibi yatış
kilom :55,3
bana sankı azıcık basenlerım incelmiş gibi gelıyor ama psıkolojık mı bilmiyorum artık.
öptüm hepinizi öğleden sonra gelirim :79::80:
afiyet olsun .68.0 gecen hafta 68.8 dim
herkese gunaydın uyuyupkalkmısız esımde ıse gec kaktı namzda gectı
ama bugun yuruyecegım nasıpse 11-12 ye kadar sonra hazırlanır gezmeye gıderım akşama burada olurum
kahvaltım 1 yumurta (haslanmıs) 1 kuçuk dılm peynır
ara yok
oglen arkadasta hunkar begendı ve corba 1 dılm ekm
ara yok
akşam kereviz (portakallı) 1dlm ekm ve yogurt
21.00 gıbı meyve veya salep
oh oh ne güzel canım sevindim senin adına verdim diye de coşma tamam mı sanırım sen bu kilodan sonra cozutuyon geri mi geliyodu ne öyle hatırlıyorum .500 gram ne demek her hafta versen 3 ayda 65 kilo olusun buda harika bir kilo demek olur.sakın bırakmaa :94:herkese günaydın fıstıklar sabah tartıldım kilom 71vere vere 500 gr vermişim ya eee o kadar kaçamaktan sonra hakettim bunu benn
arkadaşlar selam ya gece 2 de çıktım ama uyuyamadım enesin burnu tıkalı ses geldikçe ben hopladım zıpladım anlıcanız.neyse saat 6 da uyudum bir yarım saat sonra enesi hazırladım servise verdim geldim geri yattım şimdi kalktım daha yumurtamı koydum kaynaması için sonra hemen wc sonrada aldım mezroyu ölçtüm belim 71 bu hafta 1 cm gitmiş popodan 92 ordanda 1 cm gitmiş
sanırım şok olcanız ben tartıda 57.6 geldim
demiştim seyyahıma seni geçiçem diye ama inanmamıştı .
bu hafta rakam olarak 1.1 kg gittti anlıcanız.
seyyah geçen hafta 300 gram vermişti kazandım demişti ben geçen hafta regldeydim ve 300 gram fazla çıkmıştım yani ben geçen hafta vermişsemde bu haftayla birleşti sanırım.300 gram vererek geçen hafta şampiyon o old görüldü gibi bu hafta kaptırmadım kendilerinebenimmmm benimmmmmmmmmmmmmm :81:
:13:bu hafta kaçamaklar yaktı bizi ama 500 de az değil gidiyor en azından değilmi..herkese günaydın fıstıklar sabah tartıldım kilom 71vere vere 500 gr vermişim ya eee o kadar kaçamaktan sonra hakettim bunu benn
haklısın işin ucunu adam gibi tutsam iyi olacak.en azından sporu hayatıma sokmayı başarabildim..sporun faydasını da gördün bence canımbir de beslenmene dikkat etsen, daha güzel verirdin. olsun yine de yola devam.
kereviz salataıs hiç yapmadım desem..:78:ama kolaymış bende denegünaydın canım. beslenmen güzel olmuş. sporun da süper
işlerinde kolay gelsin.
yoğurtlu kereviz salatası zahmetsiz canım. bir tabağa istediğim miktarda yoğurt koyuyorum. sonra üstüne kerevizi rendeliyorum. tabi çnce dışındaki kabuğu soyuyorsun kerevizin. sonra yoğurtla hemen karıştır ki kararmasın. üstüne de isteğe bağlı birkaç diş sarımsak. tuzu da isteğe bağlı. güzelce karıştırıyorsun ve üstüne servis yaparken ceviz serpiyorsun.
maşallah canım.
68.0 gecen hafta 68.8 dim
herkese gunaydın uyuyupkalkmısız esımde ıse gec kaktı namzda gectı
ama bugun yuruyecegım nasıpse 11-12 ye kadar sonra hazırlanır gezmeye gıderım akşama burada olurum
kahvaltım 1 yumurta (haslanmıs) 1 kuçuk dılm peynır
ara yok
oglen arkadasta hunkar begendı ve corba 1 dılm ekm
ara yok
akşam kereviz (portakallı) 1dlm ekm ve yogurt
21.00 gıbı meyve veya salep
yok kız bi günde gidermi hiçmaşallah basenlerin inceliyorsa sıkılaşıyorsun bak bir günde nasılda farkediyo seyyahım sen sporu bırakma git gerçi yürüdüğünden gidiyor devam et epey gidicek.
.
arkadaşlar selam ya gece 2 de çıktım ama uyuyamadım enesin burnu tıkalı ses geldikçe ben hopladım zıpladım anlıcanız.neyse saat 6 da uyudum bir yarım saat sonra enesi hazırladım servise verdim geldim geri yattım şimdi kalktım daha yumurtamı koydum kaynaması için sonra hemen wc sonrada aldım mezroyu ölçtüm belim 71 bu hafta 1 cm gitmiş popodan 92 ordanda 1 cm gitmiş
sanırım şok olcanız ben tartıda 57.6 geldim
demiştim seyyahıma seni geçiçem diye ama inanmamıştı .
bu hafta rakam olarak 1.1 kg gittti anlıcanız.
seyyah geçen hafta 300 gram vermişti kazandım demişti ben geçen hafta regldeydim ve 300 gram fazla çıkmıştım yani ben geçen hafta vermişsemde bu haftayla birleşti sanırım.300 gram vererek geçen hafta şampiyon o old görüldü gibi bu hafta kaptırmadım kendilerinebenimmmm benimmmmmmmmmmmmmm :81:
oh oh ne güzel canım sevindim senin adına verdim diye de coşma tamam mı sanırım sen bu kilodan sonra cozutuyon geri mi geliyodu ne öyle hatırlıyorum .500 gram ne demek her hafta versen 3 ayda 65 kilo olusun buda harika bir kilo demek olur.sakın bırakmaa :94:
5. TAKIM 196. ETAP
yasafat ( 115,0 / 112,6 / 2,4 / 2,1 % )
takyon (66,0 / 66,0 / 0,0 / 0,00 % )
shelly ( 69,5 / 69,5 / 0,0 / 0,00 % )
babyroze ( 82,2 / 81,0 / 1,2 / 1,4 % )
begümD ( 82,8 / 81,4 / 1,4 / 1,7 % )
sulusim ( 52,7 / 52,0 / 0,7 / 1,3 % ) yeni üye
triendy21 ( 74,7 / 73,8 / 0,9 / 1,2 % )
esw ( 56,2 / 55,8 / 0,4 / 0,7 % )
rengarenk ( 58,0 / 58,0 / 0/ 0,00% )
ebrehe ( 62,0 / 62,0 / 0,0 / 0,00 % ) paylaşımda ve bildirimde bulunmadığı için diskalifiye edildi.
5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 719,1 / 712,1 / 7,00 / 0,98
selam kardeş takım
gülsümün bugün işi olduğu için kaptan ayrdımcısı
olarak listeyi ben hazırladım
kontrol edebilir misiniz paylaşıma sunmaya uygun halde mi
geldim canım, ben hemen bakayım.
kızlar bizim listeyi kontrol etmiyecek mi kimse
geldim canım, ben hemen bakayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?