afiyeto lsun canım .bazlama da harika olur bizim oralarda yufka ekmek var onu da dolmayla seviyorum ben ama yapan nerdeherşey cocuklukta kaldı .
asuman'ın memlekete gitmek farz oldu:)) ne zamandı bu çileğin mevsimievet canım osmanlı çileği deniliyor adcığım memleketinde ünlü :)) hatta her yerde reçeli satılıyo...
bende dolaba atacak olursam oraya zamanında gidersek çokca alayım diyorum ama kısmet tabii..
ben kompostu çok severim hayatım dolabımda vişne herzaman olur ama bu çok değişik geldi bana... seveceğini düşünüyorum
valla dünde benim yemek yoktu pratik olarak balık yaptım bari bugün midemize bi çorba girsin :))
benim kanamam bitmedi... hala canım tatlı çekiyo resmen kendimle savaşıyorum...artık bu hafta listeye de girdim daha çok dikkat ederim
hımmöğle yemeği olarakta melemen yedim (yazın yapılmış)
yanında bazlama vardı ama iki dilim ekmek kadar yemişimdir...aslında daha da yerdim ama frenledim kendimi :)) bol çay içtim
düşünmen yeter canımevet gülüm ya iş çok olmam spiral olsa davul gibi olurdum eskiden ama şimdi en fazla yarım kilo oynuyor.hedefe aslında çok vardı ama sırf morelim bozulmasın diye 57 e kadar çıkarttım yoksa idela kilo 52şuan hayal olarak duruyor kafamda.
rica edeim canım ne demek size kolaylık olsun diye yüzdesinide hesaplıcaktım ama kafam basmıyo matematikten hiç çakmıyorum
aramızda fetvacılar varayyıldızım sabah simit ye dişçiden öncede tavuk döner
ayyy çok kötüyüm şimdi atacaklar beni takımdan
ama gerçekten çok uzun süre dediğin ne kadar hayatım ona göre fetva vereyim
RABİA bu haftalık kilo bildirimi yaptığımızda hazırlanan listede verilen kiloların toplam yüzdesimi veriliyor..bizim totalde yanlışlıkmı var sanki..sen ve ayyıldızın verdiği kilo toplamı sadece ikinizinki bile 2 kilo yapıyor yanlışım varsa düzletin bu hafta toplamı 2.6 gr çıkmış şaşırdım..yanlış biliyorsamda kusura bakma sadece merak ettim..
ayyıldızım sabah simit ye dişçiden öncede tavuk döner
ayyy çok kötüyüm şimdi atacaklar beni takımdan
ama gerçekten çok uzun süre dediğin ne kadar hayatım ona göre fetva vereyim
bende çok seviyorum şekerli bir şey var ya çapraz yapılıyo sanırım içinde yağ şekeryufka ekmeğimi annem getiriyo...memlekette çok ii yapan bi yer var... aslında ankarada da var ama heryerinki güzel olmuyo...
bazlamaya gelince çok severim yaparım da ama çooook uzun zaman oldu yapmayalı...saolsun bi komşum sık yapıyo her yaptığında getiriyo... bende ekmek hesabı yapıp yiyorum frenlemek zor oluyo... eşimde çok seviyo kalanını da o yiyo... işte bi nefis terbiyesi oluyo
sen gel bana ben yapayım
çok güzel bir menü, maşallah4 MART MENÜM.
sabah 2 adet kayısı kurusu 2 bardak su..
KAHVALTI
1 yumurta
1 kase kfleks ve 1 bardak süt..
ara
3 badem
yeşil çay
öğle
oğluma tavuklu sebze yaptım
el aysı kadar haşlanmış tavuk göğsü
içinde az havuç,patates ve pırasa vardı
3kaşık y.yağlı yoğurt
salata..
ara
1 ayva
6 abdem..
akşam
2 kaşık nohut
2 kaşık pilav
salata
3 kaşık y.yağlı yoğurt..
akşamda sporumu yapacağım dışarda 20 dk yürüyüş ve leslie 3 mil yapacağım..erkenden yemek yediğim için spor sonrası yarım muz yiyeceğim..
4 MART MENÜM.
sabah 2 adet kayısı kurusu 2 bardak su..
KAHVALTI
1 yumurta
1 kase kfleks ve 1 bardak süt..
ara
3 badem
yeşil çay
öğle
oğluma tavuklu sebze yaptım
el aysı kadar haşlanmış tavuk göğsü
içinde az havuç,patates ve pırasa vardı
3kaşık y.yağlı yoğurt
salata..
ara
1 ayva
6 abdem..
akşam
2 kaşık nohut
2 kaşık pilav
salata
3 kaşık y.yağlı yoğurt..
akşamda sporumu yapacağım dışarda 20 dk yürüyüş ve leslie 3 mil yapacağım..erkenden yemek yediğim için spor sonrası yarım muz yiyeceğim..
asuman'ın memlekete gitmek farz oldu:)) ne zamandı bu çileğin mevsimi
sanki bana da tadı hoşuma gider gibi geldi, ondan merak ettim zaten:)
salata yapıyorum kendime, eşim de ordan takviye yapar artık:)
tatlı isteği kanamadan olabilir, dosbacım. ama tatlı yesen de istek sürer. kan kaybettiğin için kan yapıcı şeyler daha faydalı olur. onları da biliyorsun zaten.
hımmafiyet olsun. melemen kulağa leziz geliyor, yaz gelse de yesek.
düşünmen yeter canım
güzel kilo verdin medinecim, nerdeyse 5 kilo olmuş. sağlıkla hamile kal, önemli olan bu. bu hafta senin son haftan mı olacak listede?
aramızda fetvacılar var
en alttaki satır genel toplam canım. ayyıldızla, ikimizin toplamı 2.6 ama bir de - olanlar var, onları da çıkarıyoruz. kilo alanı da vereni de topluyoruz yani.
yufka ekmeğimi annem getiriyo...memlekette çok ii yapan bi yer var... aslında ankarada da var ama heryerinki güzel olmuyo...
bazlamaya gelince çok severim yaparım da ama çooook uzun zaman oldu yapmayalı...saolsun bi komşum sık yapıyo her yaptığında getiriyo... bende ekmek hesabı yapıp yiyorum frenlemek zor oluyo... eşimde çok seviyo kalanını da o yiyo... işte bi nefis terbiyesi oluyo
sen gel bana ben yapayım
senden kurtulmak isteyen kim canım yaw:))evet canım bu hafta son listede yer alışım olacak inşallah biraz daha veririm ,ama sizi asla bırakmam merak etmeyin kurtulamazsınızsağlıklı beslenmeye özen göstererek menü paylaşımı ve yorumlarımı yapacağım .şimdi çıkıyım yemek yapim gelirim tekrar geceye yakın.
canım, bu konuda karar senin olsun. listede kalmak istersen hamiş haberini alana kadar kalabilirsin. listede sıkıntı yok. biz zaten senden ayrılamayız:)eger listede boşluk oluşucaksa durabilirimde malum sporu bugün son yapıyorum yürüyüşlerim olucak ama yarından itibarek 2 seferlik 15 er dakikalık şekillerde olucak malum tutunmaya çalışan bir bıdık olabilir ani hareketlerden vs kaçınmak için canım.olmazsa hamilelik haberini alınca listeden çıkartırsın kendin nasıl istiyorsan öyle yap gülüşüm.sağlıklı ve güzel beslenme adına ben burda olacağım her zaman.tabi sizleri her zaman destekleyeceğim de.
senden kurtulmak isteyen kim canım yaw:))
hadi güzel mamaları yap da gel bakalım.
canım, bu konuda karar senin olsun. listede kalmak istersen hamiş haberini alana kadar kalabilirsin. listede sıkıntı yok. biz zaten senden ayrılamayız:)
medineyi sevmemek ne mümkünkız rabiş sen beni seviyon belli tamam kalacağım listedeyim o zaman ne bilim belki ne işi var bu kızın demeyin diye çekindiğimden hani dedim çıkıcam listeden diye zaten henüz ortada fol yok yumurta yok
hımm güzel menü olmuş. ben salatada brokoliyi çok seviyorumgeç kalkdım için 12 de 1 kaynamış yumurta ,2 dilim kepek ekmek
saat-14.30 da yarım develi armut.ufak boy.
spor:yarım saat seri yürüyüş
saat-16.00 da 2 kepçe şehriyel çorbası yanında maydanoz
spor:250 oturduğum yerden sopa çevirme
300 yanlara sağ sol eğilme
50 şer yan yatıp bacaklar yana kaldırma sağ ve sol olmak üzere
saat-18:30 2 kepçe karnıbahar yemeği,3yk kadar pirinç pilavı ,2yk mercimek çorbası,1 sb ayran ve salata.salatamda brokolide vardı dostlar.
ara olarak çeyrek muz,1 elma düşünüyorum.
sopa ve yanlara hareketlerimide yapacağım
yatarkende 1 su bardağı süt içerim.ılık ılık.
arada yine bir şey sırıtıyorbugünkü menümüzz
sabah 1 yumurta 1 kk peynir duble açık bi çay su niyetine
arada yeşilçay yine duble
öğlen etli patates 1 tabak yanında 1 kaşık yoğurt 3 kaşık pilav
ara 1çay 1 baklava tatlısı
akşam daha yemedim eve geç geldim ne yesem bilmiyorum saatte geç oldu kendime light süt aldım ondan 1 bardak içerim meyve yerim:97:
sen de güzel beslenmişsin canımherkes güzel beslenmiş
bende yaptıklarımdan az yedim ama çok yemek yapmışım(
1 kase çorba
3yk pilav 3yk kavurma
3yk yy yoğurt
bol salata
hala çay içiyorum...
canım akşam yemeğini yemişsin ne güzel erkencisindeben de pilav yapmaya gidicem bakalım.
abdem de afiyet olsungüzel beslenilmiş ohh sporda yapılırsa harika olur.
çok güzel bir menü, maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?