Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tatlı mı:26:valla çok küçüktü yaa kızma bacım dövme beni:26:
tatlı tabiiki.
çok küçüktü olmaz canım, senin menülerde sürekli sırıtan bir şey görmek istemiyorum. ideal kilona erişince kendini ödüllendirirsin. ama o zaman kadar balkava, lokma şu bu yok. bak listede yeralıyorsun. bu listenin hakkını vermen lazım
anlaştık mı?

akşam yemeğini erken yemek iyi fikir yalnız ilerleyen saatlerde ara öğünlerini ihmal etme canım.
sporu çok güzelleştirdin sen maşallah
emeklerinin karşılığını yakında görürsün canım, inşallah.

Kızlar nasılsınız?
YArın arkadaşım ev taşıyacak ona yardım edeceğim hafta sonu.
pazartesi de ameliyat olacak onun yanında olurum.
Pek fırsat bulamam gibi geliyor ama bakalım.
Sizler nasılsınız?

neysecim uzun zamandır yoğurt tüketmiyordum valla sen diyene kadar da aklıma gelmedi..
aslında dikkat etmem lazım
zaten şu tatlı krizlerini atlatamuyorum
1 tane bayram çikolatası yedim (
daha fazla yememek için zorluyorum kendimi
bari meyve yiyeyim

anlaştıkk ablacım çok korkmaya başladım senden yahayırlı geceler herkese hepinizi öpüyorummm tatlı yokk akşamda mezdeke oynadımm bu arada

sanırım farklıyım gibi demi kı benle bir tanşsan seni kırarım güldürmekten hee .her halim bir espirik neyse du bakim kızlar ne yemiş.

tatlıı afiyet olsun fıstıklımıydı gı cevizlimi agzının tadını biliyo tabe verdi 500 gramı kendine hediye etti bir şekilde.yarın bari kalmasın eritiver. aramızda kalsın bende pasta yedim ayyyy ne iş deseneizee bari yarım saat yürümde kalmasın üstümde .menüye yazmadım kimse görmesin diye sende söylemezsen no problem

benimde üzümüm bitti yarın alıcam inşallah bu arada wasa krem peynirmi rabiş kaşar gibi birşey mi googleye baktım krem peynir gibi bir şey bir de bisküvi gibi birşey çıktı.

herkes güzel beslenmiş
bende yaptıklarımdan az yedim ama çok yemek yapmışım (
1 kase çorba
3yk pilav 3yk kavurma
3yk yy yoğurt
bol salata
hala çay içiyorum...
afiyet olsun canım .kavurma güzel olmuş .yarasın dostumaa.
canım evinizde niye yürümüyorsun senin yürüme şeyin yok muydu koridor var mı onda yürü oğlanı verme komşuya

:84: Allahım yarın olsunda bitsin çabucak yarabbim:84: çok korkuyorum ben.dikiş falan yapıyolarmış araştırdım çok korkiyom agladım napicam ben napicam :84: Dua edin ne olur acısız agrısız şişsiz ve dikişsiz geçsin yarın gidiyom of

ben hala uyumadımmmm :89:
yastığa kafamı koydum ve bir plan yaptım.
ben bu ayda şu 3 dişim için bir ay daha beklicem hamişlik işlerini eşimde onay verdi
2 sini çektirsemde 3. beni sinir edicek biliyorum tamamen kurtulucam bu dişlerden
1 ay daha sizlerleyim şimdi yarın giderim doktora 2 sini çektirmicem 1 ini çektiricem ki diğer 2 diş içinde ara vererek gidicem korkmicam 1 diş olunca tahammül edebilirim gibi geliyor .3 dişi her hafta bir tane dersek 1 ay gibi bir süre bebiş falan planı yapılmaz malum antibiyotik dikişler vs oluyormuş iyicee araştırdım.ne demişler plansız kalma yolda kalma
güya mutlu olayım diye pastada yedim hala tırsıyorum gidim yatım uyumasamda bari gözlerim dinlensin.:18:

maşallah medine maşallah:)) gece 3'te burdaymışsın
diş konusunu kafanda halletmene sevindim. bebiş hayırlısıyla olur yaw, ne kadar büyük stres yaptın sen canım?
pastayı da bu seferlik stresine veriyorum

evimde yürüme şeyim var kı ama kızı okuldan almak için akşam mecbur dışarı çıkıyorum oğlanıda mecburen birisine bırakıyorum..hazır bırakbilme imaknım varkende 20 dk dışarda yürüyorum ve gelincede ya leslie yada koşu bandında 25 -30 dk daha yürüyorum..
teşekkür ederim.erken yemeye alışkınım geç yemeyi sevmiyorum ..ne kadar erken yersem okadar acıkmıyorum desem..5 en geç 6 da akşamı yiyorum..
ara öğün bazen süt bazen meyve olarak takviyeliyorum..
Kızlar nasılsınız?
Sizler nasılsınız?
iyiyiz sende dikkat et kendine kolay gelsin..arkadaşınada geçmiş olsun..
muz tarçınlı muz ye..kan şekerin düşünce canın tatlı istiyordur..yemek ve ara öğün aralarını 2 saate ayarlarsan tatlı krizinden kurtulursun..
amin inşallah kolayca çektirir gelirsin..ağrısız sızısız ..
belikede korktuğun kadar kötü geçmeyecek sen daha gitmeden ne kadar çok eziyet ettin kendine..
bebişde hayırlı zamanda istediğin gibi gelir inşallah

günaydınnnnnnn....

Son düzenleme:
herkese selam
inşallah iyisinizdir canlar.bende iyiyim çok şükür idare ediyorum işte.
dün malesef tekrar gelme şansım olmadı önüme verdiler bir sürü liste, akşama kadar sipariş oluşturdum falan filan.kafam allak bullak oldu.
dün yediklerimide yazayımda sonra geçmişe biraz bakayım.
dün sabah klasik bir kahvaltı yaptım yine. 2 dilim ekmek yedim artı olarakda 2 çatal nutella aldım :78:
öğle yemeğimde 3 yemek kaşığı kadar mantı yedim.
akşam yemeğimde 1 kepçe tarhana çorba
2 kaşık yeşilmercimekli tavuk
1 servis kaşığı makarna ve yeşillikli salata.

ayrıca bu haftadan itibaren eşimin hafta tatili cumartesi oldu. o şuan evde birazdan maçı var oraya gidecek. bu iş kayınvalideye yaradı. cumartesi günüde tatil yapıyor. bizde 4 ay kadar böyle idare edicez mecbur.
ya evde yemeğim var ama bu akşam balık yemek istiyorum aslında. epeydir yemedim. dışarıda yesek süper olur ama bu soğukta olmaz ki. düşünürüz birşeyler.

neyse biraz geçmişe bakayım geliyorum.

gunaydın herkese
hatat ıyı gunler oglen oldu
dun kahvaltı
1 hasl yumurta kucucuk peynır
ara yok
oglen 1 börek 1 biber dolması 2 ssat sonra
1 dılım sutlu tatlının 1/4 u tattım yanı
akşam 1 bıber dolması 1/2 pogaca
meyve salep yok
arkadas ısrar ettı esınde gelsın ıs cıkısı dıe malum orada kaldık
gecede 11 de pc yı acamadım
dun yuruyemedım

sımdık
sabah kahvaltım 1 hasl yumurta 1/2 dılm peynır 3 zeytın 1dılım ekmek
ara 1kıvi
öglen 4 yk kereviz yogurt 1 dılım ekmek
ara 1/2 ayva
akşam 1/2 kase tarhana corbası (1 kepce) 1 dılım ekmk 5 yk z. yaglı kereviz
ve bugun yuruyus
sımdık hava guzel oglumu alıp bıraz dolanalım

bence iyi düşünmüşsün çünkü hamilelikte özellikle o etin içinde olan 20 lik dişin seni zorlarsa 9 ay ağrıyı çekmek zorunda kalırsın.
canım sanırım dişçidesin,Allah yardımcın olsun balım.hayırlısı ile kurtul dilerim.

sendemi dosbacım,bizim evdede bayram çikolataları duruyor hala.:78:
Kızlar nasılsınız?
Sizler nasılsınız?
kolay gelsin canım,arkadaşına çok geçişolsun.kendine dikkat et.
herkes güzel beslenmiş
bende yaptıklarımdan az yedim ama çok yemek yapmışım (
1 kase çorba
3yk pilav 3yk kavurma
3yk yy yoğurt
bol salata
hala çay içiyorum...
afiyet olsun dosbacım. bu pilavlardan kurtulmadan bize rahat yok.
afiyet olsun rabiacım,ödülü hakkettin hayatım. tebrik ederim.
afiyet olsun canım ama dikkat et baklavanın kalorisi çok yüksek.
afiyet olsun canım,menüler iyi,sporuda aradan çıkarmışsın herzamanki gibi tebrik ederim.

harbiden seyyahım hazırlıklık nasıl gidiyor,tahlillerde tamam, sadece fitil kullanacaktın sanırım. başka bir sıkıntı yoktu değilmi canım. önümüzdeki aylarda güzel haberler alırız inşallah.
canım mönüler güzel afiyet olsun. sporuda ihmal etmiyorsun maşallah. tebrikederim,

günaydın kızlar yada güzel günler
çok geç kalktım tembellik ettim c.tesi eşimin kahvaltısı var bu nedenle yatıyorum ama bi türlü kalkmak bilmiyorum :))
kahvaltım hafifdi şimdi de taze sıkılmış portakal suyu içtim
yarın eşim arkadaşları pikniğe davet etti...sucuk partisi yapacakmışız...akşamdan bi de börek yapsam ii olur sanırım...
bende nasıl diyet yapıyorum anlamadım
hava çok güzel... dışarı çıkmak istiyorummmm
sizler nasılsınız ??

canım bizim osmanlı çileği meşhur ama bulmak zor. sen bulabildiysen ne ala. sadece reçel için üretimi var sanırım,oda fabrikasına veriliyor reçel üretimi için. 12 senedir buradayım,reçelini gördüm kendini tam olarak göremedim.
şimdi anladım canım. ben alsa da verse de bölüyoruz sanıyordum, değilmiş.plastic bildirimde bulunmadı. kilosunu aynı geçtim.
evet canım,kilo aldıysa aynen hesaplıyoruz,sadece verince kaç hafta izinliyse o haftaya bölüyoruz. verdiği kilo çok değilse ve oranları etkilemiyorsa bölmeye gerek yok.
plastic niye bildirimde bulunmadıki,sorun yoktur umarım.
verdim canımhayırlı olsun.
oğlanın yanında uyuyakalmak fena patladı bana:78:neyse, yine de bir sorun yok çok şükür
sağol hayatım. ellerine sağlık. canımbenim listemiz hazır olduktan sonra problem yok hiçbirimiz yapamasa bile biri gelip alır muhakkak,çok sıkıntı etme sakın.
valla kabus olmuş medinecim. canım yaa,dilerim hiç sorun yaşamazsın.
ayrıca çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim canım.
evet 72de sabit kalıyo genelde bnim kiloşimdi 71 olmuşum çok sevindimm
tebrikler ferdicim,ama kilo verdim diye şımartma hemen kendini,ödül olsun istiyorsan yolu biraz daha yarıla hayatım.
canım çok şükür parça kalmamış. bakalım sorun ne çıkacak. hayırlısını diliyorum hayatım.
rabişe gerçekten bende söylicek söz bulamıyorum ama ben bunca yıldır burdayım daha onun gibi bir üye görmedim.

uyamadı sıpa yaa bugun gezmede burnumda getırecek yandım
ısın kotusu sporda yapamadım akşama yaparım ınsalalh
bi evde otur hatun bi otur yaw.
valla dombilicim maşallah ne güzel geziyorsun. ama tebrik ediyorum 800 gr atmışsın vallahi bravo.
bu hafta herkes kilo vermiş ...
ben hariç hayatım. :83:
kızlar bu mesajdan sonra gelenler lütfen kilolarını eklesinler. asuman'a kolaylık olsun.

Poly ( 64.7 / 64.2 / 0.5 /0.77%)
tebrik ederim canım.
kilom :55,3
bana sankı azıcık basenlerım incelmiş gibi gelıyor ama psıkolojık mı bilmiyorum artık.
öptüm hepinizi öğleden sonra gelirim :79::80:
canım beden olarak incelmişsindir. tebrikederim.
günaydın..
geçen hafta 65.7gr bu sabah 65.3 gr..400 gr cık gitmiş....
400 gr deyip geçme hayatım onu veremeyenlerde var. örenek ben.
tebrik ederim.

selam dosbacım. sanada güzel günler hayatım sağol.
hafif kahvaltın afiyet olsun. :)))
valla hayatım yarın piknik kapalı alandaysa süper ama açık alandaysa yarından itibaren hemen hemen tüm yurtta yağmur ve pazartesi kar yağışı geliyor . valla ben meteorolojinin yalancısıyım.:)))) sen en iyisi bugün iyi değerlendir.

selam canım.dünkü menünde arada sırıtanlar var ama masum gibi göründüler az tüketmişsin. bugükü mönüde güzel görünüyor. afiyet olsun canım,güzel birgün diliyorum.

canım tam sünger vaziyetlerinde ne görse uyguluyor. geçen dedesi terlik göstermiş hııııı diye,oda akşam aynısını ona yaptı. birde paylaşım durumları az bu yaşta, oyuncağını elinden alana çok kızıyor, çocuklara sinirlenip terlik fırlatmasın,sonra derler bu çocuğuna terlikmi fırlatıyor diye. arada bizde oyunlar yapıyoruz öyle ama,diyorum ya hemen tekrarlamaya başlıyor.
yok hayatım girmiyon karı koca arasına. bende öyle düşünüyorum hala tam olarak barışmadım.:78: ama biraz daha iyiyiz. yani konuşuyoruz ama soğuğum,ne göstermesi o bile fazla ona. dün akşam sürekli bakış atıyor falan.dedim o kadar ucuz kurtulamazsın uzak dur benden diye. tırstı yanaşmıyor. ama msn dende olsa epey içimi döktm dün akşam. ben işte o evde olunca böyle oldu.
kız ekmeği pilavla yemedim,hem kızartmıştım onu fasulye ile yedim. seni kimse geçemez medinem rekor sende hayatım.

oglen yemegımı yedım (4 yk z.yaglıkerevız 1 dılım ekmek )
sporumuda yaptım 4 km 45 dk yurudum
30 dk sonra meyvemı yerım
akşam nasıpse 18.30 gıbıde yemegımı yerım
bu arada annemın dedesı vefat ettı 1 saat kadar once
sehır dısında olmam sebebı ıle yarın yazamayacagım
ama yınede dıkkat edecegım
yola cıkmadan sabah 9 gıbı 1 dilimpeynır ekmek
11 gıbı meyve
öğlene annanemde olunacak nasıpse artık orada bakarız duruma gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…