Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün koltuk takımım geldi :))..eşimle temizlikti yerleştirmeydi uğraştık .arada balkona girip çıktım ve sonuç akşama doğru ateşlendim zaten iki gündür bi yoklama vardı ama anlayacağınız hastayım hasta boğazım ağrıyor halsizim hem üşüyorum hem ateşim var..tam da spor yapma planları kuruyorudm..
şimdi bi soğuk algınlğı ilacı içtim..eşimde gece görevine gitti..iki kuzuyla yanlızım..onları doyurup yatırsam hemen yatacağım..

Son düzenleme:
12 mart menüm..
sabah kalkınca 2 kaysı kurusu 2 bardak su..
kahvaltı
yarım domates
1 kk y.y peynir..
1 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
bir bardak süt..
ara 4 bağdem
1 adet kuru incir.
öğle
2 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
2 adet cin biberi
ara 4 badem
1 incir
3 eti burçak ve 3 adet benim o :78::26:bunları niye yedim ateşim çıkınca halim kalmadı kızımda aldı geldi hastayım diye banada ikram eti akşam yemeği yiyemem diye yedim..ama tabi gereksiz kalori tutmadı acıktım çocukalır doyururken akşam yemeği yedim..
akşam
haşlama tavuk göğsü
salata
1 dilim ekmek
bir bardak greyfurt suyu
2.5 litre su.
bugünkü spor sabahtan saat 15:!5 e kadar ev işi ütü ..

Son düzenleme:
slm kızlar gidemedim :))
valizler o uçaklada gelmeyince 1 günlüğüne iptal ettik...
günüm felaket geçti yarı uykulu...yarı uğuşuk
değişik beslendim ( yarından itibaren düzene girmem şart...

koltuk takımın hayırlı olsun canım. bellonaydı değil mi? güle güle kullan.
çok terleyip soğudun sanırım, geçmiş olsun.

burçak ve benim o'ya hiç gerek yokmuş. ama olan olmuş:97::96:

misafirlerin olunca dikkat etmek zor canım. sana hak vermemek mümkün değil. valizleriniz hayırlısıyla ulaşır inşallah.

k.öncesi: 2 günkurusu ve su
kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, 3 minik küp helva ve 1 wasa
ara: 2 hurma, 1 portakal ve 1 wasa
öğle: 1 kase mercimek çorbası, 2 kaşık bulgur pilavı ve salata.
ara: 2 kupa yeşilçay, 2 fıstık
ara: 1 küçük kase yemiş karışımı(ceviz, badem,fındık,incir,kayısı)
akşam: 1 kase yoğurtla 3 yk kadar k flakes
ara: 1 kupa sütlü şekersiz neskafe ve 1 k bar

su: 1 lt kadar
spor: yok

amanınnn bacım nettin sennnrabişşş duymasın burçakla benim o yuyüreğine incek kızın sonunda yaww

bugünkü menüm
sabah aç karnına türk kahvesi
sabah yarım yumurta 2 zeytin 1kk peynir 3 çay kaşığı pekmez 2 dilim ekmek
arada 2 lokmalık simitle yeşilçay
öğlen bi kase çorba yanında 1 dilim ekmek
arada yarım mısır
akşam 1 kase kara lahana çorbası 2 bardak ayran
şimdilk bu kadar görünüyo

amanınnn bacım nettin sennnrabişşş duymasın burçakla benim o yuyüreğine incek kızın sonunda yaww

gördüm de bir şey demedim. hastaymış şimdi, iyileşince başına kakarım

afiyet olsun. menün "şimdilik" süper
yatmadan önce kaçamk yapma da

fredicim iyi olur seninle yarışmak.teklifimi kabul ettiğin için teşekürler.bu hafta 76.8 idim.79,5 la başladım.31 yaşındayım.boyum 170 cm.öğretmenim.hiç bir zaman çok zayıf bir bayan olmadım zaten.68 olsam yeter bana aslında. fredicim sen ne kadar zamanda verdin 10 kiloyu.inşallah beraber güzel kilolar veririz.

12 mart cumartesi menüm

sabah: 1 kk peynir,1 salata,2 dilim ekmek ve yeşil çay

ara: 1 elma

öğle: 4 yemek kaşığı brokoli,3 kaşık yoğurt,1 dilim ekmek

ara: 1 kivi

ara: 1 türk kahvesi

akşam: 4 yemek kaşığ brokoliyi 3 yemek kaşığı yoğurt ile karıştırdım,3 yemek kaşığı patatesli bezelyeli yemek ve 1 dilim ekmek

akşam: 2-3 lokma yaşpasta(düğüne gitmiştik)

ara: yarım portakal 1/4 armut

Son düzenleme:

dosbacım allah kabul etsin.hepimize gitmeyi nasip etsin.çok oluyo valiz kaybolması.bizim arkadaşımızın valizi de cidde de kalmış.birde isatnbuldan uçaktan inip hiç eve gelmeden seminere başka şehire gitmek zorunda kalmıştı.ve üzerinde de şu erkeklerin giydiği uzun elbise varmış.seminere onunla gidince herkes şok geçirmiş.tabi o durumu açıklayana kadar espiri konusu olmuş bile.

valizleriniz en kısa sürede elinize ulaşır inşalah..uykusuzluk zor..
saol canım bellonaydı daha iyleiri sizlerin olsun....
evet ter gir çık koşturmaca sonuç bu..haklısın burçağada benim o yada gerek yoktu işte opkadar halsizdimki serilip kalınca bir an pirzola gibi geldi..ceza vereceksen başım gözüm üsütne tabi iyileşince..

ne edem bacım nasılda lezzetli geldiler bir bilsen..ateşli halsiz kanepeye serilmişi kızımın ikramı çocuk kendince bana birşeyler yapmaya uğraştı..yaptıda

günaydın demeden geçmişe dalmışım..
gece berbat geçti..oğlumda rahatsız azılar geliyor ve mzır mızır hasta halimle sabah kadar ayağımda öyle sabahladık ben daha iyiyim.boğazım acıyor sadece..
belime başımın altına yastık doldurup çocuğu o şekilde anca salladım..hemde o şekilde uyumaya çalıştım..yoksa yat kalk daha berbat oluyor..
benim o burçak gece sabaha kadar mesai sayesinde gitti..

afiyet olsun canım. menün güzel olmuş. yaşpasta görmedim ben.:86:

çok iyiymiş ya

burçak falan kalmamış canım gerçekten:)
gece de epey zorlu geçmiş. Allah yardımcın olsun, azılar zor.

HAYATIM RİCA EDERİM ZATEN FAZLA Bİ KİLON YOKKİ BOYUN 170 9.5 KİLO FAZLAN VAR BENDE DAHA FAZLA SANDIYDIMMKIZ BENİM BOY 160 58 DE 60 DİYOM BEN10 KİLOM KALDI VERİLCEK VERDİĞİM 10 KİLOYU DA 10.AYDA BAŞLADIM OCAĞA KADAR NORMAL SONRA BIRAKTIM ŞUBAT 14TE GERİ BAŞLADIM. İKİMİZDE 10 KİLO VERCEZ EŞİT SAYILIRIZ YANİİ NE ÖĞRETMENİSİN CANIM BENDE YGSYE GİRİCEM BU AYIN 27SİNDE BAKALIMM İNŞ AÇIKÖĞRETİM TERCİH YAPCAM HAYIRLISI...
MENÜN DE GAYET GÜZELLRABİŞ GİBİ PASTAYI GÖRMEDİM
günaydın kızlar:86:
GÜNAYDINN RABİŞİMMM

HERKESE GÜNAYDINNN SABAH KALVALTISI YAPILDII 11DE ÇIKICAM DIŞARI YERSEMDE HAFİF ŞEYLER YERİMM ŞÖLEE Bİ HAMBURGERR BOL KETÇAPLII DÜŞÜNCE GÜCÜYLEMİ DOYUYOM NEDİR ARTIK YAWHEPİNİZİ ÖPÜYORUM FISTIKLARRR

Son düzenleme:
Rabişşş fıstığım bu gün kurusu kayısı mı oluyo canım aç karnına içiyon ya yararı ne bunun yağmı yakıyoo beni bi aydınlatt bacım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…