koltuk takımın hayırlı olsun canım. bellonaydı değil mi? güle güle kullan.bugün koltuk takımım geldi :))..eşimle temizlikti yerleştirmeydi uğraştık .arada balkona girip çıktım ve sonuç akşama doğru ateşlendim zaten iki gündür bi yoklama vardı ama anlayacağınız hastayım hasta boğazım ağrıyor halsizim hem üşüyorum hem ateşim var..tam da spor yapma planları kuruyorudm..
şimdi bi soğuk algınlğı ilacı içtim..eşimde gece görevine gitti..iki kuzuyla yanlızım..onları doyurup yatırsam hemen yatacağım..
burçak ve benim o'ya hiç gerek yokmuş. ama olan olmuş:97::96:12 mart menüm..
sabah kalkınca 2 kaysı kurusu 2 bardak su..
kahvaltı
yarım domates
1 kk y.y peynir..
1 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
bir bardak süt..
ara 4 bağdem
1 adet kuru incir.
öğle
2 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
2 adet cin biberi
ara 4 badem
1 incir
3 eti burçak ve 3 adet benim o :78::26:bunları niye yedim ateşim çıkınca halim kalmadı kızımda aldı geldi hastayım diye banada ikram eti akşam yemeği yiyemem diye yedim..ama tabi gereksiz kalori tutmadı acıktım çocukalır doyururken akşam yemeği yedim..
akşam
haşlama tavuk göğsü
salata
1 dilim ekmek
bir bardak greyfurt suyu
2.5 litre su.
bugünkü spor sabahtan saat 15:!5 e kadar ev işi ütü ..
misafirlerin olunca dikkat etmek zor canım. sana hak vermemek mümkün değil. valizleriniz hayırlısıyla ulaşır inşallah.slm kızlar gidemedim :))
valizler o uçaklada gelmeyince 1 günlüğüne iptal ettik...
günüm felaket geçti yarı uykulu...yarı uğuşuk
değişik beslendim( yarından itibaren düzene girmem şart...
12 mart menüm..
sabah kalkınca 2 kaysı kurusu 2 bardak su..
kahvaltı
yarım domates
1 kk y.y peynir..
1 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
bir bardak süt..
ara 4 bağdem
1 adet kuru incir.
öğle
2 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
2 adet cin biberi
ara 4 badem
1 incir
3 eti burçak ve 3 adet benim o :78::26:bunları niye yedim ateşim çıkınca halim kalmadı kızımda aldı geldi hastayım diye banada ikram eti akşam yemeği yiyemem diye yedim..ama tabi gereksiz kalori tutmadı acıktım çocukalır doyururken akşam yemeği yedim..
akşam
haşlama tavuk göğsü
salata
1 dilim ekmek
bir bardak greyfurt suyu
2.5 litre su.
bugünkü spor sabahtan saat 15:!5 e kadar ev işi ütü ..
amanınnn bacım nettin sennnrabişşş duymasın burçakla benim o yu yüreğine incek kızın sonunda yaww
afiyet olsun. menün "şimdilik" süperbugünkü menüm
sabah aç karnına türk kahvesi
sabah yarım yumurta 2 zeytin 1kk peynir 3 çay kaşığı pekmez 2 dilim ekmek
arada 2 lokmalık simitle yeşilçay
öğlen bi kase çorba yanında 1 dilim ekmek
arada yarım mısır
akşam 1 kase kara lahana çorbası 2 bardak ayran
şimdilk bu kadar görünüyo
gördüm de bir şey demedim. hastaymış şimdi, iyileşince başına kakarım
afiyet olsun. menün "şimdilik" süper
yatmadan önce kaçamk yapma da
şöyle hafif menüsü olan bir yer tercih edin canımtşk ederim inş böle devam eder rabişim yaa kaçamak yokk yarına bakalım yine arklarla buluşcam ne yesem ne içsem
tamam canım tabiki olabilirr yarışırız bak bende ilk diyete başladığımda 80 kiloydum yavaş yavaş gidiyo acelemiz yok sadece sağlıklı beslencez dikkat etcezz fıstık olcazz inşş seninde kilo 76 larda sanırım sen benden kolay verirsin boy kaç cnm senin yaş falan sonra beni geçersinn gündüzleri giremesende akşam yazarsın olmazsa özelden msj at hayatım bana arada bi bende kaçırıyorum ama üzülmüyorum telafi etmeye çalışıyorum dengeliyo kendini öptüm canımm:81:
slm kızlar nasılsınız ...
ben bugün 5de kalktım biraz uykusuz ve yorgunum
abimler umreden geldi öncesinde annemler geldi kahvaltı yaptık çıktık
uçakta valizleri kaybolmuş yani cidde de kalmış...şimdi 2.uçakla geliyo...bizde valizleri alıp memlkete gidecez... pazartesi gününe kadar gelemem hepinizi öpüyorum
valizleriniz en kısa sürede elinize ulaşır inşalah..uykusuzluk zor..slm kızlar gidemedim :))
valizler o uçaklada gelmeyince 1 günlüğüne iptal ettik...
günüm felaket geçti yarı uykulu...yarı uğuşuk
değişik beslendim( yarından itibaren düzene girmem şart...
saol canım bellonaydı daha iyleiri sizlerin olsun....koltuk takımın hayırlı olsun canım. bellonaydı değil mi? güle güle kullan.
çok terleyip soğudun sanırım, geçmiş olsun.
burçak ve benim o'ya hiç gerek yokmuş. ama olan olmuş:97::96:
misafirlerin olunca dikkat etmek zor canım. sana hak vermemek mümkün değil. valizleriniz hayırlısıyla ulaşır inşallah.
k.öncesi: 2 günkurusu ve su
kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, 3 minik küp helva ve 1 wasa
ara: 2 hurma, 1 portakal ve 1 wasa
öğle: 1 kase mercimek çorbası, 2 kaşık bulgur pilavı ve salata.
ara: 2 kupa yeşilçay, 2 fıstık
ara: 1 küçük kase yemiş karışımı(ceviz, badem,fındık,incir,kayısı)
akşam: 1 kase yoğurtla 3 yk kadar k flakes
ara: 1 kupa sütlü şekersiz neskafe ve 1 k bar
su: 1 lt kadar
spor: yok
amanınnn bacım nettin sennnrabişşş duymasın burçakla benim o yu yüreğine incek kızın sonunda yaww
afiyet olsun canım. menün güzel olmuş. yaşpasta görmedim ben.:86:12 mart cumartesi menüm
sabah: 1 kk peynir,1 salata,2 dilim ekmek ve yeşil çay
ara: 1 elma
öğle: 4 yemek kaşığı brokoli,3 kaşık yoğurt,1 dilim ekmek
ara: 1 kivi
ara: 1 türk kahvesi
akşam: 4 yemek kaşığ brokoliyi 3 yemek kaşığı yoğurt ile karıştırdım,3 yemek kaşığı patatesli bezelyeli yemek ve 1 dilim ekmek
akşam: 2-3 lokma yaşpasta(düğüne gitmiştik)
ara: yarım portakal 1/4 armut
dosbacım allah kabul etsin.hepimize gitmeyi nasip etsin.çok oluyo valiz kaybolması.bizim arkadaşımızın valizi de cidde de kalmış.birde isatnbuldan uçaktan inip hiç eve gelmeden seminere başka şehire gitmek zorunda kalmıştı.ve üzerinde de şu erkeklerin giydiği uzun elbise varmış.seminere onunla gidince herkes şok geçirmiş.tabi o durumu açıklayana kadar espiri konusu olmuş bile.
burçak falan kalmamış canım gerçekten:)günaydın demeden geçmişe dalmışım..
gece berbat geçti..oğlumda rahatsız azılar geliyor ve mzır mızır hasta halimle sabah kadar ayağımda öyle sabahladık ben daha iyiyim.boğazım acıyor sadece..
belime başımın altına yastık doldurup çocuğu o şekilde anca salladım..hemde o şekilde uyumaya çalıştım..yoksa yat kalk daha berbat oluyor..
benim o burçak gece sabaha kadar mesai sayesinde gitti..
HAYATIM RİCA EDERİM ZATEN FAZLA Bİ KİLON YOKKİ BOYUN 170 9.5 KİLO FAZLAN VAR BENDE DAHA FAZLA SANDIYDIMMfredicim iyi olur seninle yarışmak.teklifimi kabul ettiğin için teşekürler.bu hafta 76.8 idim.79,5 la başladım.31 yaşındayım.boyum 170 cm.öğretmenim.hiç bir zaman çok zayıf bir bayan olmadım zaten.68 olsam yeter bana aslında. fredicim sen ne kadar zamanda verdin 10 kiloyu.inşallah beraber güzel kilolar veririz.
MENÜN DE GAYET GÜZELL12 mart cumartesi menüm
sabah: 1 kk peynir,1 salata,2 dilim ekmek ve yeşil çay
ara: 1 elma
öğle: 4 yemek kaşığı brokoli,3 kaşık yoğurt,1 dilim ekmek
ara: 1 kivi
ara: 1 türk kahvesi
akşam: 4 yemek kaşığ brokoliyi 3 yemek kaşığı yoğurt ile karıştırdım,3 yemek kaşığı patatesli bezelyeli yemek ve 1 dilim ekmek
akşam: 2-3 lokma yaşpasta(düğüne gitmiştik)
ara: yarım portakal 1/4 armut
GÜNAYDINN RABİŞİMMMgünaydın kızlar:86:
günaydın demeden geçmişe dalmışım..
gece berbat geçti..oğlumda rahatsız azılar geliyor ve mzır mızır hasta halimle sabah kadar ayağımda öyle sabahladık ben daha iyiyim.boğazım acıyor sadece..
belime başımın altına yastık doldurup çocuğu o şekilde anca salladım..hemde o şekilde uyumaya çalıştım..yoksa yat kalk daha berbat oluyor..
benim o burçak gece sabaha kadar mesai sayesinde gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?