Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ahada gittim valla
gidim yemeğimi yapim enesciğim kalktı
yürüyüşü 1 saate tamamladım.
hehe sopada cevirdim bol bol.
akşamda yapıcam feriha izlerken oh oh dizi bakcam gı saatler daha çabuk geçiyo cünkü
enesle oynarı bir taraftan
yedikten sonra gelirim geceye yakın güncellemek için.

11 MART MENÜM.
sabah kalkınca 2 kuru kaysı 1.5 bardak su..
kahvaltı..
2 dilim tam buğday ekmeğine y.y peynirle tost..
1 yumurta
2 zeytin.
yeşil çay..
ara
4 badem
1 kuru incir..
öğle
1 adet yumurtayla melemen
salata..
ara bir portakal
ara 3 badem
1 kayısı kurusu
yeşil çay ve beşibiryerde çayı..
akşam
domates
peynir ve 1 yumurta ,salata ..
spor yok..2.5 litre su içtim.
bugün ne çok yumurta yemişim ya hiç farkında değilim..

Son düzenleme:

beni de unutmuşsun benim için tahminin ne?.. ..

Son düzenleme:

yine başarılı bir hafta .. verilen kilo güzel diyet menü herşey tamam nedenirki başka..

poly de yazmiş, ben de yazayim. fırın tepsisine bıçakla gelişigüzel delikler açtığın patlıcanları yerleştiriyorsun. sonra üstüne az miktar zeytinyağı gezdiriyorsun ve fırına atıyorsun. onlar orda güzel güzel közleniyorlar. sonra çıkarıyorsun ve normal karnıyarığını yapıyorsun. ben diyette olmasam da asla patlıcanı kızartmam, hiç sağlıklı değil. gerçi sen şimdi çoktan karnıyarığı yapmışsındır:) inşallah en sağlıklı hali olmuştur canım.:97:

ne dicem kız sen benim arkamdasın demi doğru 63.de oluverdin ıhh arkamdasın rabişi geçtin ama hıı kız rabiş bak dikkat et poly geçiyo seni ferdici geliyo arkandan
poly'nin beni geçmesi hiç şaşırtıcı değil bence. emeğinin karşılığını aldı yani gayet doğal. benim bir an evvel kendime gelmem lazım:)

1 demet maydanoz değil mi canım?
inşallah mart sonuna hedefime ulaşmış olurum. yoksa baygınlık ve bıkkınlık veriyor canım. sürekli aynı kilo civarı gelip gitmeler motivasyonu düşürüyor.

afiyet olsun canım.
sen de gezmelere rağmen diyete devam etmenin yolunu bulmalısın sanırım. çünkü gezmeler senin hayatında epey yer tutuyor.

kız rabiayı kızdırma kilo verme konusunda bize nal toplatır sonra kurtulamayız elinden dilinden takip eder sık dokur listelere bakarken yanarız

kesinlikle katılıyorum

Kızlar muhabbetinize doyum olmaz ama benim çıkmam gerek hepinize şimdiden iyi hafta sonları dilerim.Haftasonu gelmeye calısacagım öpüyorum hepinizi
iyi geceler ve iyi haftasonları canım

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH KAHVALTI ÖNCESİ 1 BARDAK TÜRK KAHVESİ
SABAH KAHVALTIDA YArım simit ve çay
arada yeşilçay
öğlen 5 6 kaşık kıymalı taze fasulye yanında 4 kaşık pilav 3 yudumlukta meyve suyu
arada 3 tane pötibör bisküvi ve yeşilçay
akşamda 1 kase kara lahana çorbası 1 kaseye yakın yoğurt
bugün tam 2 litre suyumuda içtim her mutfağa gidişimde benim meşhur bardağa kaynayan sudan doldurdum zaten 2 bardak geliyo her mutfağa gelişimde gözümün önünde olmuş oluyo ılıklaşınca içiyorum bida dolduruyorum

akşam yemeğinden sonrada 15 dklık oklava hareketleri yaptım ayy şu leliee 5 mil diyonuz ya kızlar bende indiriyom bişiler ama inş doğrudurr

canım, haftasonun yoğun geçecek belli. sana bol iradeli bir haftasonu diliyorum.

sorun değil asumancım hallettik çok şükür. liste zaten nerdeyse hazır haldeydi.
haftaya bekliyoruz seni:97:

canım ben sende demir eksikliği var diye ayran içmeni önermedim. malum yediğin şeylerdeki demiri bağlıyor. kola da iç demedim tabi:) bence bir şey içmeden duramıyorsan en mantıklısı meyve suyu.
bana 62 mi verdin:)) hadi bakalım 3 hafta var mart sonuna:)

gıdaklamak üzeresin:))
kaçamağın yok maşallah

3 tane potibör olmamış. her potibör 50 kalori. ayaküstü 150 kalori götürmüşsün. üstelik öğlen pilav yemiştin ondan hariç menü güzel. leslie evde spor yapmak için ideal.

herkese iyi gecelerr canlarım şimdilik ben kaçtımm :125::125::125::125::125:tatlı uykularrrr
iyi geceler canım

k.öncesi: 2 günkurusu ve su
kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, 2 çk reçel, biraz yumurta ve 2 wasa
ara: 1.5 elma ve 2 hurma
öğle: 2 adet tavuk pirzola ve 1 servis kaşığı kadar patates(yanında pişen)
ara: 2 kupa yeşilçay
ara: 2 portakal
akşam: salata, üstüne yeşil mercimek ekledim.
ara: kuru meyveler ve ceviz düşüncem var, belki.

su: 1 lt kadar
spor: 45 dk pilates

domates ,yumurta sendromuna girmişin bacım

beni de unutmuşsun benim için tahminin ne?.. ..
ay gülüm seni unuttum diyom biri var biri var ıhhh sensin sana da şöyle 1.6 gram verirsin mart sonuna kadar ayy falcı gibi kız oyle tahminler falan ediyom hee halbuki sıkıyom kafadan ama gidişata göre diyom

oklavada yaparmışşşşşşşş mışşşşşş maşallah .su miktarında güzel ama 1 kase yoğurt kaç kaşık kız kaseden kaseye fark var .yarım yağlı ye yağları eritmede çok iyi.

yok gülüm ben rabiş kola iç demedim ki meyvesuyu iç ama organik olsun dedi didim o gün fanta vardı az içtim yoksa meyve suyu içiyom falan diye anlatıyom bacım. he sana 62 kg verdim.şimdi sen 64.1 sin haftaya 62.7 falan olcaksın.sonraki hafta o kilodan sonra tekrar bir şişcen sen sonra 63.5 olcaksın ondan sonra da 62. ya da 61.5 falan olucan bir hafta verceksin bir hafta şişceksin sen sadece öyle tahmini canım en iyisini vercene kanatim tam.

platesin güzel ve yediklerin kararında niye araları sen karıştırıyon anam hurma 30 ,elmalar 90 desek 120 oluyo seninkiler.

cuma menüm
1 kaynamış yumurta,1.5 diim ekmek
ara:1 fincan 5i1 arada çay
yarım saat seri yürüyüş
öğlen:1 diim ekmek ,2 dilim domates,yarım kk peynir.
ara:1 fincan 5i1 arada çay
ara:1elma
spor:yarım saat yürüyüş
400 oturduğum yerden sopa çevirme
200 ayakta sopa çevirme
200 ayakta durup yanlara sağ sol eller diz kapağına kadar indirilicek şekilde.
akşam:2 elim kadar tavuk sinitzel,salata,1 çay bardağı meyve suyu,2yk kadar yoğurt,2 diş sarımsak.o sarımsakları yiycek kadar ekmek.malesef az tuzda serptim.antibiyotik niyetine.
spor:yarım saat serü yürüyüş
toplam su miktarı:2 litre
toplam yürüyüş:1.5 saat

kızlar yarın malum diş çektireceğim ben.yarın tüm gün uğramayabilirim merak etmeyin kesin yatıyor olurum.artık menümü diğer gün gelir uğrar yazarım canlarım.

ya bu japonyanın başına gelenlere çok kafam takılıyo RABBİM TÜRKİYEYİ KORUSUN.

Son düzenleme:

ayyıldızım haklısın buradan azıcık uzak kalayım hemen kilo alıyorum.ama daha sık uğramaya çalışıcağım.gerçi gündüz uğramam çok zor haftada 3-4 gün. çünkü tüm gün çalışıcağım 4 gün diğer zamanlar yarım gün.ama ben kendime yarışacak birini istiyorum.daha da azme gelirim diye.

rabia süper menün yine.pilates de harika. ya ne kadar dengeli besleniyosun maşallah sana diyorum.bu hafta istanbulda aldığın kiloları rahat vereceğine inanıyorum

valla gülüm buraya uğramasanda senin hayatında çok yeme olayına bir açıklık getirmelisin.
bir gün çok yiyorsan diğer gün dengelemeye çalışmalısın
sen yedikten sonra rahatsız oluyorsan böye yap
yok olmadı bir rakip bu kendine
ben seyyah için bile hırslanıyorum şimdi onu yakalıcam diyom ama ne kadar verirsem kar kardır.
ama kilo veremesenizde almayın canım.vücut sonra alışıyor ver al ver al sağlıklı olmluyor pek.
ferdici ile yarışsana sen .o da azimli bir arkadaş seni gaza getirir

gıdaklamak üzeresin:))
kaçamağın yok maşallah

1.6gr hım bakaalım ne kaa olcek..ya bu kadar yumurta hiç yememiştim ilk defa bu gün planlamadım hiç öğün vakti ne denk geldiyse yaptım..:26:

menü çıtır menüsü ..spor mikemell...

Son düzenleme:
yine dengeli vede harikasın .

yok canım bisküviyle kendım yaptım mozaık pastayı çok kolayyy kardesim çok sever. kahve dünyasında mozaık pasta var ya bende ona bayılıyorumm
fırında biraz yağlayıp közleyebilirsin canım kızartmadan daha iyi olur hafif hafif
malesef çok geç kızarrtım ama ben hıç yemedım
kız hiç öyle denırmı mısafırlıkteyken ıstedığını ye diye. hepsınden tadımlık al nefsını körelt falan de barı ılahı medıne
tahmınlerın için kendı adıma teşekkur ederım benım gibi kaplumbağa hızıyla ilerleyen bırı için 1 kg ideal acep bizde mı 2. takım gibi ceza versek
evet canım çoktan kızarttım annem hep kızartır bende öyle öğrenmışım. bıdahakı sefere kesınlıkle fırında közleyecem. bu arada karnıyarıktan hiç yemedım
platesin güzel ve yediklerin kararında niye araları sen karıştırıyon anam hurma 30 ,elmalar 90 desek 120 oluyo seninkiler.
olurmu hayatım kalorı varsın hurmayla elmadan gelsın. onlar hem enerjı verir hem sağlıklı. ara çğünler için süper bence. bu arada gebelıkte hurma yemek doğumu kolaylastırırmış. bence al evıne dursun dolapta hergun birer tane ye . peygamber efendımız de çok severmış hurmayı. emınım içinde mucizeler vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…