Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende güne temizlikle başladım sizler gibi :))
çok şükür hava güzel benimde keyfim yerinde...her işim daha kolay gidiyo :))
neysecim uğramamış...sanırım sporda
adcım uğramamış sanırım işlerle meşgul
ama nihan ve polycim neden gelmemiş merak ettim umarım iyilerdir
ayyıldızım geçmiş olsun canım...bu hafta senden çok gidecek sanırım acil şifa diliyorum
seyyahım gördüğüm kadarıyla iyisin hayatım iyi temizlikler
ferdicim haftasonu iyi bi kaçamak yapmışsın afiyet olsun ama hamburger hiç olmamış ( geçen bi dr. hamburger yerine lahmacun yiyin diyodu aklımda kalmış..dışarda alternatif olabilir...

sakaley bende su sesine çok takıntılıyımdır... aslında her sese uykuda sinir oluyorum
benim odamda ses çıkmayacak hiiçç ışık olmayacak... ozaman güzel dinleniyorum
neyse bununla geçmiş olsun canım

ayy çok kötü ya tam uyku zamanı birşeyler seni dürtüklüyo valla bugünü iyi atlatmışsın cano .

çok geçmiş olsun baya acılı zor olmuş..yanlız süt antibiyotiğin etkisini azlatır ..
işin iyi tarafından bak kilo vermene baya faydası olucak..kuş akdar yiyip kuş gibi olursun bu hafta..
biliyom aslında gülüm sütle alınması iyi değil ama sabah kalkınca ya da gece başka türlü gitmiyo keşke acım olmasada 1 kg fazlam olsaydı.gece çok agladım zonk zonk zonk :84:
afiyet olsun canım ne güzel mamalar var 2 gündür acım ben resmen çok güzel geldi şu pide gözüme

aynen ondan dolayı dikiş aldırmaya gelmek istemiyorum kaynayandan yapın dedim tamam dediler.ama canım çıkıyo rakibem .çok kötüyüm ayakta durmak çok acıtıyor.azıcık üstüne su falan gelsin ağlıyom çok zor ya.off.
hem sen stres yapmayacaksın da eğer gerçekten korunmuyorsan hamile kalma ihtimalina karşı sporlarında dikkat ediyorsun ve dişciye gitmeden kalma sakın diyorum sana tamam mı canım.

afiyet olsun gülüm.
canım dikkat et banyodan sonra dışarı çıkma sinüzüt olursun gı.özellikle banyoyu evde olduğun ve ikindi saatlerinde yap gece yatmadan öncede yapmamaya çalış.geçmiş olsun canım.

bende daha yenı sildim camları kar yağdı mahvoldu camlar. evdeki camları da yeni silmiştim. büronun merdivenleri çok kötü oldu yardım eden biri olsa yıkatacam ama... hafta sonu yaparım artık bende temizlik
kız kış kış ne cam siliyon allahım yavvv.

afiyet olsun canım valla güzel şeyler bulmuşsun ben bilirim o mamaları iyi etmişsin de.dikkat et tamam mı loo.
kumpiri senin yapman güzel olmuş ne güzel o kadar kocaman patatesler buluyorsun ben hiç denk gelmedim dışardada yemek için kendime bir () koyuyrum dişim iyileşsin sizin menülerden aldım caım çekti yazdım kenara yani yicem ilk işim kumpir olcak.

canım sağolasın .inşallah çabuk iyileşirim mızmız ediyorum sürekli çarşamba perşembe cuma eşim izin alcak cumartesi sınava giricem dedi bende o zaman kadar iyileşmek istiyorum .enes kreşteyken gezim tozum az kafa kafaya

herkes temizlik yapmış uyanır uyanmaz ben de saat 6 da bir acıyla ağlaya ağlaya kalktım
ağrı kesici aldım sonra yattım.saat 7 bucukta yarım çay bardağı süt içtim antibiyotigimi aldım .sonra geri yattım saat 11:20 de kalktım.şimdide 1 tane muz yedim kazıya kazıya çok acıyo kızlar agzımı açtığımda kesik yer zonk zonk cızcız ediyoryani doğumdan sonra bile o kadar acımadı oram buram şuram diyom ne diş acısıymış allahım kimseye yaşatmasın.
dün sanırım hamburger yerken çok actımya agzımı ondan tekrar dikişlerim zorladı sanırım o yüzden bugünde sıvı ve püre beslenicem çorba içemiyorum of ya tuzsuz baharatsız oluncada hiç yiyemiyorum su içme konusundada biraz ısrarlı olcam dün ancak yarım litre içebilmiştim.
şu dişim geçsin ilk kumpir yicem sonra tantuni yicem sonra dominos kayseri pizza yicem. sonra peynirli borek yapıp yicem :84:

canım sen istersen iyileştikten sonra bu listeyi bi daha kontrol et :)) pekte kalori dombası var...
neyse iileşte sağlık olsun...azar azar yer sağlığın kıymetini anlarsındiş ağrısı çok kötü bişi bilirim ama seninki çoook ağrıyo anladığım kadarıyla... benimde yarın diş randevum var ama kanamam bi türlü bitmedi yine iptal ettirecem artık biraz daha sonra yaptırırım

selamlar kızlar:80:
dün öğleden sonra gelemedim, dışarı çıktık. haftasonum çok güzel geçmedi, sıkıcıydı:95:dünkü menüm şöyle:

k.öncesi: 2 günkurusu
kahvaltı: peynir, 4 zeytin, 1 wasa
ara: çeyrek simit
öğle: 1/2 fırın levrek ve mantar
ara: yok
akşam: 3 lokma çiğköfte, 2 tane yaprak sarma ve 1.5 dilim tatlıev hayırlı olsuna gittik.
ara: 2 elma ve biraz çekirdek

geçmiş olsun canım git bakalım yaptırıver kurtul sende.gerçekten çok acıyo nedenin bilmiyorum ama ilk gün şişlikte yoktu bugün maksimum seviyede.aslında dün daha iyi yiyordum şimdi agzımı açarken bile canım yanıyo.dişimi 4 parça halinde çıkarttı 3 günde nasıl iyileşsin demi yarın inşallah diner diyom bakalım.

afiyet olsun canım.wasa peyniri nerden buluyorsunuz girdiğim marketlerde soruyom o ne diyen bile oldu yav.

hoşgeldin canım
nden sıkıcıydı...burdan bakınca güzel görünüyo...
ama yinede kaçamak yapmamışsın haftada 1 defa tatlı olabilir...tabii sütlü müydü??
ayyy sorduğum soruya bak...dün baklava yedim bi de takımca çok kaçamak yapmışız... (

zaten sana artık sopayı göstermenin vakti yaklaşıyor dosbam. havalar ısınıyor, üzerimizden kat kat montlar gidince nolacak oturup düşünelim derim.

çok geçmiş olsun canım. diş zordur derler zaten hep. inşallah ağrıların bugün azalmıştır.

bu nasıl memü yaw
böyle devam edersen seni kilo almak isteyenler grubuna yönlendirmem lazım.:95:

hiç yerinizde duramıyorsunuz var ya, daha hamile kalmadan grubuna katılmışlar:))
rabbim hakkınızda hayırlısını versin.

ben de sinir olurum su sesine. uykusuz kalmana üzüldüm canım. inşallah gündüz biraz dinlenebilirsin, oğluş uyursa falan.

burda da kıymalı pide götürülmüş:)) ama zannedersem bol salata ile yarım porsiyon yiyebiliyorsun. sadece akşam tekrarlamasan iyi olurdu.

çok fena çok, iskender ha

bizim haftaiçimiz haftasonunu eritmekle geçiyor. sonra günü günü tartı oynamıyor. nasıl oynasın ki 2 günlük haftasonnda aşırı yüklenme yapıyoruz.

spordaydım canım. yeni geldim. buraya bakayım dedim. birazdan oğlumu anneannesinden alıcam inşallah.

bu yazdıklarını yeme hayali kurma bence canım. ne kadar ağrın da olsa kusura bakma yani. bunları yiyerek acın hafiflemez zaten.

aynen canım banada protein diyeti iyi geliyo hem tok tutuyo

evet hamburgerr bencede olmadıama o kadar yol yürüdük ki hala yorgunumm ve açımmsabah bi tane poğaça yedim şimdi kahve içiyorum uykumm varrr

Son düzenleme:

canım çok zor olduğunu herkes söylüyor ama bu kadar sıkıntı vermesi çok normal mi sormak lazım bugün olmazsa bi ara doktorunu... benim kanamam bitsin gideceğim canım

wasa da bildiğim kadarıyla yani kızların tükettiği ekmek türü gibi bişi... büyük marketlerde bulunuyor diye biliyorum... peynir olarak bilmiyorum

aynen canım banada protein diyeti iyi geliyo hem tok tutuyo

evet hamburgerr bencede olmadıama o kadar yol yürüdük ki hala yorgunumm ve açımmsabah bi tane poğaça yedim şimdi kahve içiyorum uykumm varrr

sabahki dr. hergün 30dk tempolu yürürseniz 1 hamberger menüyü 5 günde eritirsiniz dedi...
hala şoktayım ( diğer yediklerimizi nasıl yakacağız aklım almadı...bi daha hamburger yemek istemiyorum

afiyet olsun canım.wasa peyniri nerden buluyorsunuz girdiğim marketlerde soruyom o ne diyen bile oldu yav.
wasa ekmek gibi canım. ben m.g.r.s'dan aldım. ekmek reyonunda vardı. büyük marketlerde bulursun daha çok.

cumartesi hiç çıkmadık, oğlan yemek yemedi diye ceza verdik . ona mı ceza verdik, kendimize mi ceza verdik bilemedim.
pazar da eşime sinir oldum. sonra çıktık işte, foruma gittik. çok kalabalıktı. ne bileyim hiç tat almadım. herşey çok rutin gelmeye başladım.
tatlı sütlü değildi. ama dilim olarak küçüktü. ve katılıyorum takım olarak cozutmuş durumdayız.

ay ben aslında mart gruba girmiştim sonra nisana gittim ana bir baktım seyyahım girmiş kayıt ettirmiş kendini bende ettirdim aynı gurupta olduk haliyle.hmmm ekmek gibi birşey demem bende peynir diye soruyordum gittiğimde bakarım inşallah.
o saydıklarımı dişim iyileşsin sırayla yicem dediklerim annemden tarhana istedim gelir bu hafta .ayy ya sıkıldım muzdan ve sütten :44: ben bugün tartıldım ama sağlıklı değil hiç bu açlıkla verilen kilo rabiş sende perşembe ve cuma tartılsana 2 gün farkı olursa ödem olduğnu oyle anlıyorum ben sende bu hafta iki gün tartıl bakalım karşılaştırırsın hem .

ben oğluşu uyutum geliyorum
poly ,dombili ve diğer kızlar nerde görünmüyolar

medinecim sırayla da yeme canım. hamiş olunca yersin. takımiçi motivasyonumuz düşük durumda zaten. hiçbirimiz bu takım ne zaman 1. olacak diye sormuyor
perşembe ve cuma tartılmak iyi fikir canım. bu hafta uygularım inşallah.

iyi uykular enese:97:

kızlar,
yorumlardan farketmişsiniz gidişatımız iyi değil. kilo almak isteyenlerin takımlarına transfer olmak üzereyiz. sanki hepimiz hedefe ulaştık da kutlama yapıyoruz kendinize ara ödüller verebilirsiniz ama her hafta her hafta ödül veremezsiniz. takım olarak kaçamak yapıyoruz, o derece şartlandık yani. haftasonu gelince herkes kaçırmalıyım diye düşünüyor sanki. aramızda en düzenli giden poly var, bakın bu hafta 1.1 kilo verdi. emek gösterdi ve çabası sonuçlandı maşallah.
bu kaçamaklar böyle devam ederse ceza uygulamasına geçebiliriz. ayrıca kaçamak ısrarı olan arkadaşları, kendim de dahil, takım listesinden çıkarabiliriz. üzgünüm ama yani ipleri nasıl sıkılaştıracağız başka türlü bilmiyorum.

Son düzenleme:
çok kirlenmıştı içim rahat etmedi sildim. banyodan sonra saçlarım kurudu sandım ama çıkınca çok üşüdüm (
sporlarıma dikkat edemıyorum bu aralar canım ya. gelen giden çok oldu bu aralar
çok haklısın. diyete başladığımdan beri yaptığın en buyuk kaçamaktı çok üzgünüm. bencve de silkelenmelıyız

işte geldım buradayım

cumartesı gunu gunduz bıberlı yumurta 1 dılımekmek ıle kahvaltı
öglen kurufasulye 1 dılım ekm
akşam gezmeye gıttık yenı gelın evıne vatandas 10 cesıt yapmıs bıde masaya koymus hepsınden tadayım derken dusunun ne oldugunu
dun/pazar)
1 kup peynır ıle 3-4 zeytın ekemk yemedım
ara 1 ıncır
öglen 1pr ızgara balık 2 bardak zero
akşam yemek yemedımn akşamda esımın arkadaslarına gıttık
orada yedım makarna salatası borek tatlı matlı kurabıye gıttı ıste
bıde oglus hıc durmadı ev dublex ti merdıven cıkacakmıs agladı durdu
burnumdan geldı
oaradakı 2 kısıdıe sınırımı bozdu
eve geldım esım anladı zaten halımden
neyseeee
gelelım bugune
esım hasta sımdık uyuyor oglum hasta+dıs cıkartıyor ıkısıde nazlanıoo geceden uykusuzum
gelelım yedıkelrıme
sabah 1/2 kk peynır
yumurtalı omlet 2 catal
2 zeytın 1 dılım ekm 1 barday dogadan form cay
ara yok (spor yaptım)
öglen 1 dlm ekm 1 kase yogurt 4 yk zç yaglıkerevız
(15,00)ara 1 portakal
(17.00)ara 2 havuc
akşama
kerevız 4 yk yogurt 1dim ekm
ara meyve
yatarken sut
5 km kosu bandında 1 saat boyunca yurudum 320 calorı yaktım

öğle yemeği kızarmış tavuğun yağsız göğüs kısmından bir parça yanında 3-4 dilim domates ve çeyrek salatalık. 2 dilim ekmek

sabah kahvaltım kellogs du. bu hafta çok kararlıyım 54 olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…