Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Rabişşş fıstığım bu gün kurusu kayısı mı oluyo canım aç karnına içiyon ya yararı ne bunun yağmı yakıyoo beni bi aydınlatt bacım ya
günkurusu, kayısı kurusunun kahverengi gibi renkli olanı canım.
aç karnına yiyorum çünkü kabızlığı falan önlüyor.

fredicim ikimizinde 10 kilosu var yani. bende geçen sene 12-13 kilo verdim ama sonra geri aldım hepsini.ama bu sefer versem almamakta kararlıyım.çünkü çok rahattım öyle. bu kilo rahatsız ediyo beni çok.kız dışarlarda fazla yeme bak sonra seni geçerim bu hafta.ben evdeyim bugün çıkmicam biyere.bu arada matematik öğretmeniyim.

amin canım inş.
dün valizleri bulundu hayatım gittik akşam 10 gibi aldık geldik...içleri rahat etti...
kaybolması değilde ufaklıkların hediye beklemesi yok mu :)) ne heyacanlılar...valla çocukluğumu hatırladım bende çok küçüktüm annemim gittiğinde hem özlem hem hediye olayı :))
şimdi herşey heryerde var ama yinede çocuk olmak gibisi yok
arkadaşınızada çok güldüm Allah kabul etsin :)) dün abimle elbise ile gelmiş ama işe gittiğini hayal bile edemedim :))

günaydın canım

günaydıııınnnn canımmm

benimde 10 kilo fazlam var ama irade kalmadı...
takımda olup olmamak değil amaç ama yinede burayı bıraktığımda hemen alıyorum(
hala kendimi toparlayamadım ama birilerinin sopa göstermesi lazım (
yoksa takımda oldukça sizlere zararım oluyo...

çok kötü 2 gün geçirdim.
dün sabah kahvaltıda 4 tane zeytin,1yk kadar reçel ve 1 dilim ekmek yedim.
sonra gittim işte :84: saat 3de cerrahi operasyonla dişim çektrdim ve acıdan duramadım.dikiş yerleri çok agrıyordu eve geldim hiç duramadım acıdan hemen yattım uyudum saat 7 gibi kalktım sonra 1 tane muzu püre yaptım 1 saatte yedim antibiotiğimi aldım sonra gece yarım çay bardaığı süt ve ağrı kesicimi aldım yattım çok acıyodu kızlar bir de enes beni sürekli bağırttırdı durdu inatla yaramazlık yaptı dikiş yerlerimi çok aşırı acıyodu hala neyse sabah yarım çay bardağı süt içtim antibiyotiğimi aldım sonra geri yattım öğlen kalktım ikindi saatinde 1 muz yedim yine kaşıkla kazıya kazıya agrı kesimi aldım sonra gezmeye gttik enes rana rana dedi durdu gittik oynadı orada işte sonra orda millet kahve içiyodu bende 1çay bardağı süt içtim yine sonra eve geldim gelirken bimden eşim birşeyler aldı.pasta aldım şu frambuazlı ve kakaolu ama kakaoluyu dondurucuya attım frambuazlı iğrençmiş agzıma dahi sürmedim
kakaolusu harika niye o böyle berbat anlamadım.sonra bir tana hamburger yedim ama sanki can çekiştim kayda değer birşey yemediğim için 3 gündür tuvalate çıkamıyorum ve yerken dişlerim acıyo çorba yiyemom özellikle bir ara dişin üstüne geldi resmen ağladım.
sonrada yarım çay bardağı meyve suyu içtim yine antibiyotiğim aldım.
öğle işte sonra yarım bir portakal yedim 10 kadarda üzüm yedim pancik pincik yiyom sanki bebe kgibi :26:
birazda gargara yapıp yatıcam çok acıyo bilmiyorum bu arada diş çekimim bitti.
antibiyotik verdi perşembe son kullancam sanırım o zaman geçer çünkü 7 gün sonra dikiş alınıcak dediklerine göre inşallah 2-3 güne benim dikiş kaynar ben alınan dikiş istemedim.kendisi kaynayıp ericek gidicek işte öyle dostlar iki günüm böyle geçti.
çok su içemiyorum sürekli kan sızıyor görüşürüz yarın.

ben geldimmm ay çok yürüdüm yoruldum bugün 1 saat yürümüşümdür arkla.

tmm ablacım verelim beraber ama bugün feciydimm matematik mi bana da öğretmenlik yaparsın inşş
günkurusu, kayısı kurusunun kahverengi gibi renkli olanı canım.
aç karnına yiyorum çünkü kabızlığı falan önlüyor.

tşk ediyorum rabişim aydınlattığın için bende alam yiyem o zaman

veee bugünkü menüm
sabah 1 yk patates kızartası 1 kk peynir domates salatalık 2 zeytin 2 çatalda helva
sohbete gitmiştik orda çay içtik 1 yk kısır 1yk patates salatası 1 çatalda ev yapımı kek gibi tatlı
sonra çıktık arkla burgerking gittik tavuklu hamburger ve cola sonra eve geldik yarım kepçe lahana çorbası tadımlık yoğurt bu kadarrayy bugün ne yedim ne içtim anlamadımm hamburger olmayaydı iyiydi amaa

geçmiş olsunnn canım benim nasıl sızlıyodur şimdii yaa

sağol ferdicim valla ihmale gelmez şeyleri ertelememek lazım o kadar erteleyince olacağı buydu.
müstehak aslında bana.off
seyyahım nerdesin gülüm ya kız rakibem .
nisan grubuna katılmışın bende oraya girdim listeye gerçi seninki 8 nisanmış sen çalışmalara başladınız mı ki bacım gı

günaydın..
bu gecede kabus gibi geçti ama çocuğum iyi uyudu kabusun adı yan binadan sabaha kadar açık kalan ve tam gaz akan su sesi..inanamıyorum akan suyamı yanayım çocuğum hazır uymuşken dinlenme fırsatım kaçtı onamı..deli oldum resmen insanlar ölüm uykusunamı yatıyor ya..bir ara uykuya daldım rüyamda o evi su basmış içeri giriyoruz kızımda yanımda ayak bileklerimize kadar su dolmuş ve..az uyudum ondada orayla uğraştım..neyse şükür sabah saat 5 te uyanıp kapattılar..bizim bina olsa gider kapısını çalarız yan bina bizim yatak odasına duvarı bitişik kim gidecek hem kimin kapsını çalıcaz..neyse sabah sabah işte böyle bir gece geçirdim..(47:

çok geçmiş olsun baya acılı zor olmuş..yanlız süt antibiyotiğin etkisini azlatır ..
işin iyi tarafından bak kilo vermene baya faydası olucak..kuş akdar yiyip kuş gibi olursun bu hafta..

dünkü menümü yazayım..
14 mart menüm..
sabah kalkınca 2 kayısı kurusu ve 2 bardak su..
1 dilim tam buğday ekmeği
1yumurta
yarım domates
yarım salatalık..
1 kk.yy peynir..
2 zeytin.
yeşil çay
ara
1kuru incir
4 adet badem.
öğle
dışarı halı bakmaya çıktık saat 4 te anca yiyebildim ve malesef
yarım kıymalı pide
bol salata
az haşlanmış tavuk göğsü..
bir bardak liomonata.
akşam
fazla acıkmadım
1 dilim kıymalı pide yedim..
gecede 1 kuru incir
çay bardağı süt..

çok geçmiş olsun hayatım. koltuklarında hayırlı olsun
canım bisküviler dışında bence gayet güzel bir menu. onlarda nazar boncuğu olsun artık
tatlım hem brokoliyı hem bezelyeyı nıye tek öğünde yedın onu anlamadım :26:
oyy oyy rakıben-m naptılar sana ya allah şifa versın canım iyileş biranönce de eti cinleri ye şaka bu arada kendınden koybolan dikişlerden istemn iyi olmuş bide dikiş alınacak diye stres yapardın
burdayım tatlım geldim. ben hafta sonları giremıyorum nete evde net yok. bilgisayar bıle yok :76:
evet nısan grubuna katıldım. valla hazırlık demeyelım öyle çok kasmıyoruz kendımızı akışına bıraktık acelemız yok allah ne zaman nasıp ederse. ama iyi oluyor ben çok tecrubesizim yanı en azından başıma geleceklerı öğrenıyorum forumdan
ayy inanmıyorum size gelecek kadar çok aktı demekkı o su yazık günah yaa .. sizin de gecenız mahvolmuş

canım menülerin gayet güzel bence yarım pideyı çok takma kafana yarımla kalman çok güzel. sen şimdi benım menuyu gör. dövün benı kızlar dövün

günaydın kızlar feci kalorılı bı hafta sonu geçirdim

cumartesı sabah 2 köfte 2 küp peynir 2 küp helva 2 dilim ekmek
öğle 1 simit( yolda yürürken yedim)
akşam 2 tane içli köfte
yemekten sonra 1 dilim mozaık pasta
1 portakal 1 elma

pazar sabah istek üzerine patates kızartması az yemeye çalıştım yanında 1 kk kadar peynir 2 zeytın 1 dilim ekmek vs.
öğlen 1 porsıyon iskender 1 ayran bol salata
akşam hiç bişey yemedık çok toktuk.
gece kuzenlere gıttık 1 avuç belkı daha az patlamış mısır

hatunlar nerdesiniz yaww uyanmadınız mı hala.. bende şöyle öğlene kadar yatsam ne iyi olacak aslında karnım ağrıyo bugun benım üşüttüm mü ne. pazar günü banyo yapmıştım öğleden sonra dışarı çıktım kafa tasımın donduğunu hissettim rüzgardan.

kafa tası dedimde aklıma geldı sabah gazeteleri bi açtım ibrahım tatlısesi vurmuşlar kafasından kendı adıma pek şaşırmadım uzun namlulularla vurulduğun asu testisi misali.. ama yıne de üzüldüm allah şifa versin çoluğu çocuğu var

geldim geldimm9dan beri temizlik yapıyorum işyerinde hava çok güzel cam falan sildim misler gibi oldu ama kahvaltı yapmadım daha hemen kahvaltı yapam da midecik doysunnaynen seyyahım rabbim şifa versinn

bende daha yenı sildim camları kar yağdı mahvoldu camlar. evdeki camları da yeni silmiştim. büronun merdivenleri çok kötü oldu yardım eden biri olsa yıkatacam ama... hafta sonu yaparım artık bende temizlik

günaydıııınnnn
bakıyorum da herkesin haftasonu kaçamaklarla dolu... yorum yapacaktım ama kendi listeme bakınca ağzımı açacak yüz bulamadım (
herşeyi geçiyorum dün akşam antepli arkadaşlar tatlıya davet etti gittik...hatun hem dolma hem baklava hemde çiğ köfte hazırlamıştı ( valla tatlılar ufaktı 2 dilim yedim ama dolma harika olmuştu dayanamadım ( çiğ köfteden yemedim...

her kadın gibi şu pazartesi günleri diyete başlama huyumdan vazgeçersem ben bu işi becereceğim
sabah patatesi kumpir gibi yaptım güzel olmuştu 1 tane yedim
biraz öncede ara olarak 7 fındık 1 bardak yy süt içtim
öğlene ne yaparım bilmiyorum ama bu ara protein diyeti uygulamayı düşünüyorum...sanırım bana en iyi gelen diyet şekli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…