canım başın sağolsunn güzelimm yaaa
kızlar geldim sonunda hemen kilomu söylüyorum 58 kg. 200 gr vermişim ama inanın ben aldım zannediyordum.almadığıma çok sevindim.biliyorum çok veremedim üzgünüm ama inanın haftaya daha iyi olacak inşallah.melis başın sağolsun,üzüldüm arkadaşım.öpüyorum hepinizi
tamam canım doğru yapmışsın benim çıkmam lazım
bu arada sabah kahvaltım 1,5 dilim kepek ekmek 1 elma çay fakirim param yok yemek de yok
meliscim kusura bakma hayatım ya ben yine hesaplama yapmadan söyledim kiloyu tam tekrar yazayım dedim ama sen yapmışsın zaten bir dahaki haftaya daha dikkatli olacam söz. bu arada yapabileceğim birşey varmı.
bu arada nereus en çok seni tebrik etmek istiyorum ,çünkü imkansız dediğini başardın harikasın :sm_cool: valla kızlar bu hafta 1.mi olacaz ne valla çok iyi kilolar sevindim ya.ama acaba erken mi sevindim sonucumu bekleseydim. :uhm:
bu arada nereus en çok seni tebrik etmek istiyorum ,çünkü imkansız dediğini başardın harikasın :sm_cool: valla kızlar bu hafta 1.mi olacaz ne valla çok iyi kilolar sevindim ya.ama acaba erken mi sevindim sonucumu bekleseydim. :uhm:
tabiki koçumunda payı varr Şeniz
mesala ben cumaya kadar 60 olmaya çalışacağımmmmmmmm bakalımmm bide bunu deneyeceğim işe yarar kim bilirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?