Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam bende 73. 8 im su an 73 olam katiliyorum size kurallari siz koyun benim zaten duzeli giden diyetim var ne isterseniz yapayim
ayrica kardes takimin 1. ligi bizide gururlandirir tebrikler

aaa kızlar 1. olmuşuzzzzzz amanının ne güzellllllllllllll:sm_cool:
eksi kiloda olmayanlarınız sayesinde 1. olacanız . hıh ...:dilcikar: ama bireyseller bizde ahhh eksilerimiz olmayaydı görürdünüz siz ...:dilcikar:kaydirigubbakcemile3

tebrikler fıstıklar . aferin devamı gelir inşallah ....a.s.

bence yapılan sporlarda zorunlu olsunn yapmayanada ceza verelim nasıl ama

bence de ama cesaret edemiyorum bir tembel oldum, en büyük ceza bana gelir herhalde.

meliscim kzımamıştımmkii Şeniz
takıldım sadece

ben de takılıyorum canım.

tamam bende 73. 8 im su an 73 olam katiliyorum size kurallari siz koyun benim zaten duzeli giden diyetim var ne isterseniz yapayim
ayrica kardes takimin 1. ligi bizide gururlandirir tebrikler

tamam senin hedefinide yazalım, 73.

olsun naapalım kilo alanımız yoksa -tatlicadiarzu-
eksilerinizi dürtükleyin, bi daha eksi olmasınlar.
Tamam siz de bireyselleri çıkarın seviniriz.
Teşekkür ederiz canım, inşallah.

dün akşam 4 kaçık yoğurtlu makarna yemiştim ama nasıl pişman oldum
yarın fazla çıkarım diye 65.8 görmeye razıydım anamm bir çıktım tartı bana göz kırpıyor :roflol:
65.2 haftaya hedefime daha kolay ulaşıcamm
lahana diyeti yapmaya kaarar verdim arkadaşımla hem bu kilom oturur yerine hemde 2 fazla veririm
belki sizlere daha çabuk yetişirimm hemide haftaya 1. yine benim sayemde olursunuz :roflol:

tebrikler kızlar hepiniz inşallah istediğini kiloya gelceksiniz

canım biliyorsun burdahekers benim adıma takmışlar beğenmiyolarlya kızlar inana sırf onlar için acele ediyom ben gideyim sende gel peşimdennnnnnnnnnnnn adımı narin etmek için uğraşıyommmkaydirigubbakcemile

saçmalama adında kendin kadar güzel sadece kıskançlık o güzel adı düşünememenin kendi adıma hehehe:jeyyar:

kızlar bu hafta kilo veremeyen aspettami ve karamanlı. En az kilo veren ben :)
Üçümüze koç lazım, eli sopalı olsun.
Eğer istersen adcım sana da verelim.
Eşleştirme işi çok başarılı olmadı nereus ve melzeyit dışında, iptal edelim onu, en az kilo verenlere koç atansın. ıkiniz ve isteyen tabi kendi arasında devam edebilir.
Koç adayları: en iyi löliz ama aramızda olamayacak
nereus (1.8&#37, patbori (1.31%), şişgo (1.29%)
nereus ve patbori, karamanlı ve aspettamiden birisine koç olurmusunuz. Şişgocum sen de bana.

hım ağlarım şimdi sevinmiştim neyse bu hafta beni pek beğenen yok neyse bende koç talebinde bulunmak istesem yüzsüzlükmü yapmış olurum şekerler bana acıyın

adcım ne yapıyor oğluş, uyudumu?
ah uyurmu meliscim gezmek varken,bir yandan onunla uğraşıyorum bir yandan yemek bir yandan temizlik,arada gelip size yazıyorum işte böyle idare edin beni.

hayirli cumalar cumleten afferin kizlar ne guzel attiniz kilolari tebrikler devamini dilerim hepnizi operima.s.
sanada hayırlı cumalar zenan,inşallah hepberaber atıcaz hayatım bu kiloları. :sm_cool:

belkin lahana yaparım hepinizi geçerimmm kaydirigubbakcemile2
ben bu hafta yapıyorum valla ayrıca sadece sebze ve meyve ile beslenicem sıfır şeker.nasıl ama,umarım yaparım. :içelim:
kız cadılar niye geçtiniz bizi..... 1. bizim olacadıııııııı...kaydirigubbakcemile3:dilcikar::dilcikar:

bu arada merhaba hayırlı cumalar .....a.s.
geçen biz olalım hayatım.sanada hayırlı cumalar. hihoyyyt
durun bidakika nasıl yani gerçekten birincimi olduk yuppppppi

sanırım 1.olduk melzeyit.bu arada senide nereustan dolayı tebrik ediyorum.benim koç gitti banada gel ya olmazmı. kaydirigubbakcemile2

bu arada haftaya benim hedefim 56.3 kızlar 1.7 vermeyi hedefliyorum,varmı iddaya giren. laelaelaelaelae

hım ağlarım şimdi sevinmiştim neyse bu hafta beni pek beğenen yok neyse bende koç talebinde bulunmak istesem yüzsüzlükmü yapmış olurum şekerler bana acıyın

canım sen nereusa koçluk yaptın onu koç yaptın kaydirigubbakcemile3
sen yine nereusa yap, birden motivasyonu düşer, bi de ada yap, bak istiyor.

benimki uymuştu uyandı şimdi, küçük afacanlar.
çok değilmi canım hedefin.

valla melisim verebildiğim kadar artık.bu hafta olacak diye düşünüyorum.bu arada kimse kalmamış huuuuu herkes nerde.

kızlar bi 5. takımın listesini kontroledermisiniz, aeben etti ama heesaplama farkı var anlamadım amöa ben benimkinin doğru olduğunu düşünüyorum, paylaşım alanına vereceğim de, bi bakın.

5. TAKIM **97.etap**

umuts76 ( 76.1 / 76.1 / 0.0 / 0&#37
honeybaby (mezun oldu, 58.5)
reyhanxx54 ( 76.6 / 76.4 / 0.2 / 0.26%)
zenan25 ( 73.9 / 73.8 / 0.1 / 0.14%)
cedric ( 106.1 / 106.0 / 0.1 / 0.09%)
Mehalim ( 61.2 / 61.2 / 0.0 / 0%)
buseyrem ( 102.5 / 102.8 / -0.3 / -0.29%)
emel42 ( 102.0 / 100.3 / 1.7 / 1,67%)
Kalliste ( 74.5 / 74.5 / 0.0 / 0%)

5. TAKIM TOPLAM KıLO ( 672.9 / 671.1 / 1.8 / 0.27%)

Son düzenleme:

tabiki olurummm fıstığımmmmmmmmmmmmmmmmm bak gör birlikte çok kilo vercez bu hafta yediklerimizden haberdar edip eksiklerimizi tamalıyalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…