nereuscum sana demiştim bizi sen 1.liğe taşıyacaksın diye dalga geçme demiştin kızmıştın. Bak ne oldu.
Bu kadar konuşuyoruz bizi geçen takım olmaz inşallah.
eksi kiloda olmayanlarınız sayesinde 1. olacanız . hıh ...:dilcikar: ama bireyseller bizde ahhh eksilerimiz olmayaydı görürdünüz siz ...:dilcikar:kaydirigubbakcemile3aaa kızlar 1. olmuşuzzzzzz amanının ne güzellllllllllllll:sm_cool:
bence yapılan sporlarda zorunlu olsunn yapmayanada ceza verelim nasıl ama
meliscim kzımamıştımmkii Şeniz
takıldım sadece
tamam bende 73. 8 im su an 73 olam katiliyorum size kurallari siz koyun benim zaten duzeli giden diyetim var ne isterseniz yapayim
ayrica kardes takimin 1. ligi bizide gururlandirir tebrikler
eksi kiloda olmayanlarınız sayesinde 1. olacanız . hıh ...:dilcikar: ama bireyseller bizde ahhh eksilerimiz olmayaydı görürdünüz siz ...:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
tebrikler fıstıklar . aferin devamı gelir inşallah ....a.s.
canım biliyorsun burdahekers benim adıma takmışlar beğenmiyolarlya kızlar inana sırf onlar için acele ediyom ben gideyim sende gel peşimdennnnnnnnnnnnn adımı narin etmek için uğraşıyommmkaydirigubbakcemile
durun bidakika nasıl yani gerçekten birincimi olduk yuppppppi
ah uyurmu meliscim gezmek varken,bir yandan onunla uğraşıyorum bir yandan yemek bir yandan temizlik,arada gelip size yazıyorum işte böyle idare edin beni.adcım ne yapıyor oğluş, uyudumu?
sanada hayırlı cumalar zenan,inşallah hepberaber atıcaz hayatım bu kiloları. :sm_cool:hayirli cumalar cumleten afferin kizlar ne guzel attiniz kilolari tebrikler devamini dilerim hepnizi operima.s.
ben bu hafta yapıyorum valla ayrıca sadece sebze ve meyve ile beslenicem sıfır şeker.nasıl ama,umarım yaparım. :içelim:belkin lahana yaparım hepinizi geçerimmm kaydirigubbakcemile2
geçen biz olalım hayatım.sanada hayırlı cumalar. hihoyyytkız cadılar niye geçtiniz bizi..... 1. bizim olacadıııııııı...kaydirigubbakcemile3:dilcikar::dilcikar:
bu arada merhaba hayırlı cumalar .....a.s.
durun bidakika nasıl yani gerçekten birincimi olduk yuppppppi
hım ağlarım şimdi sevinmiştim neyse bu hafta beni pek beğenen yok neyse bende koç talebinde bulunmak istesem yüzsüzlükmü yapmış olurum şekerler bana acıyın
hım ağlarım şimdi sevinmiştim neyse bu hafta beni pek beğenen yok neyse bende koç talebinde bulunmak istesem yüzsüzlükmü yapmış olurum şekerler bana acıyın
ah uyurmu meliscim gezmek varken,bir yandan onunla uğraşıyorum bir yandan yemek bir yandan temizlik,arada gelip size yazıyorum işte böyle idare edin beni.
bu arada haftaya benim hedefim 56.3 kızlar 1.7 vermeyi hedefliyorum,varmı iddaya giren. laelaelaelaelae
kızlar bu hafta kilo veremeyen aspettami ve karamanlı. En az kilo veren ben :)
Üçümüze koç lazım, eli sopalı olsun.
Eğer istersen adcım sana da verelim.
Eşleştirme işi çok başarılı olmadı nereus ve melzeyit dışında, iptal edelim onu, en az kilo verenlere koç atansın. İkiniz ve isteyen tabi kendi arasında devam edebilir.
Koç adayları: en iyi löliz ama aramızda olamayacak
nereus (1.8%), patbori (1.31%), şişgo (1.29%)
nereus ve patbori, karamanlı ve aspettamiden birisine koç olurmusunuz. Şişgocum sen de bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?