Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba sudecan nasılsın,sanırım bu hafta iyi kilo verdin sonuçlara bakmadım ama dur bi paylaşım alanına gidip bakayım.ahada baktım geldim 500 gr vermişsin iyi valla bende 200 gr vermişim,gerçi nasıl verdim anlamadım ama dün çok dikkatli gittim. baktım yapabiliyorum 1 hafta aynısını sürdürecem inşallah.hedefim 1.7 kg vermek gerçi çok ama verebildiğim kadar artık.ne kadar çok olursa o kadar çok mücadele edebilirim diye düşünüyorum.ayrıca kaçamak hakkım yok ve yapmıcam inşallah. :Saruboceq:

merhaba kizlar benim icin hic problem degil nereus memnuniyetle jabul ederim ama benim durumumu biliyorsun kortizon kullaniyorum ama arada bir kaciriyorum hic kilo almadim bu ikinci haftam demek oluyorki kacamaklar olmasa kilo bile verecem herhalde
sevgili kocum emirleinizi ve cezalarinizi bekliyorum kacirdigim zaman tabiki
bugün kahvalti
2 bardak cay
3 dilim ekmek bunu birakmam lazim ama olmuyor
tost arasinda mantar
domates salatalik
beyaz peynir
aksama 1 saat stepe gidecem
öglen
8 tane kadar yaprak sarmasi
yogurt
aksama birsey yemem spordan gelince meyve yerim
1.5 litre su 2 de olabilir

ooooooooooo canım 1,7 ciddi bir hedef inşallah verirsin ve yöntemide bizimle paylaşırsın benim amacımda 1 kilo vermek hadi bakalımmmmmmm

kızlar psylaşım alanına göz gezdirdimde 1,5 -1,7 verenler var acaba ne yaptılar yaaa bizede öğretsinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

valla şişgocum 6.takımda kütahya var o 3 kilo vermiş en çok kilo veren o.sanırım paylaşımda bulunacaktır.

Bu hafta herkes ne güzel kilo vermiş. Ben hafta içi kilo verdiğimi görünce 3 gün üst üste kaçamak yaptım. Verdiğim kiloyuda geri aldım tabi. Bu hafta hiç kaçamak yok. Bana kim koçluk yapacak.

o dediğim bayan diş çktirmiş bu hafat yemek yiyememiş o yüzdende kilo vermiş arkadaşlar.biran güldüm ama üzüldüm tabi kendisinin durumuna.yazık valla kızcağıza

hıımm tamam ilçada var kaçamakda var öncelikle ben kaçıran biri olarak öncelikle kaçırdığım şeyleri bıraktım ne çekirdek badem fındık fıstık onlar yok
kesinlikle salata ve yoğurt müthiişş inceltiyor ve spor bunuda kabul etmiyorum zorunlu
bebiş ve kocişden fırsat buldukça hareket bukadar yapcak başka bişi yok şeker yok tuz hiç yok ben kullanmıyorum diyebilirim

tamam kocum kaydirigubbakcemile5ben coktandir cekirdek findik fistik yemiyorum :1no2: ama ekmegi bir türlü birakamdim ama bu hafta daha siki tutacagim söz insallah azda olsa veririm spora gelince gercekten evde bütün aletler olmsina ragmen tembelim:çok üzgünüm: ama gelecek haftadan itibaren gündüzleri tüm gün calisacagim o zaman biraz daha dikkat ederim iyiki varsin canim kocum :1hug:

sende beni tut olurmu em ufak moral bozukluğunda ekmeğe ve peynire saldırıyorum
ekmeği bende bırakamıyorum akşamları 1 haftadır hiç yemedim canım çekince
küçük bir parça koparıp yiyorum
bu öğlen yediklerim
evden getirmedim ve yarım döner isteddim ve suyla birlikte içtim
gerçekten ekmek bir el büyüklüğü kadardı içinde tavuk yoktu nerdeyse zaten :sm_confused:

ben 21 yaşındayımm çalışıyorum haftanın 6 günü çarşamba günleri tatil günüm

27.03.2009
bugün kahvalti
2 bardak cay
3 dilim ekmek bunu birakmam lazim ama olmuyor
tost arasinda mantar
domates salatalik
beyaz peynir
aksama 1 saat stepe gidecem
öglen
8 tane kadar yaprak sarmasi
yogurt
aksama birsey yemem spordan gelince meyve yerim
1.5 litre su 2 de olabilir[/QUOTE]
26.03.2009
öglen
1 tabak patlican yemegi
3 dilim ekmek
3.-4 tane aci biber tursusu
sabahtan bu saate kadar 1.5 litre su
birazdan ise gidecem
aksama sadece meyve yiyiecegim
aksam giremem herhalde[/QUOTE]
25.03
ben ne yedim bugün 2 bardak su
kahvalti
3 bardak
tost makinasinda mantar yaptim
zeytin
peynir
domates salatalik
3 dilim ekmek
kahvaltiyi gec yaptim
öglen yemeyecegim
arada 1 elma
1.5 litre su
aksama salata yerim
yarim litre su icerim
yapabilirsem yarim saat bisiklet sürecem
orti nasil yediklerim[/QUOTE]
24.03
kahvalti yaptik
3 bardak cay
iki dilim ekmek
1 yumurta
domates salatalik
zeytin
peynir birkac tane sucuk:tomato:
1.5 litre su[/QUOTE]

23.03

bir dilim kepekli ekmek
beyaz peynir ve zeytin
2 bardak su ictim
öglen
tavuk ve yaninda patates tursu
arada 1 elma
aksama yemiyecegim[/QUOTE]

21.mart
kahvalti
2 bardak cay
iki dilim ekmek
zeytin peynir
domates salatalik
arada 1 elma
1 fincan kahve
aksam
mercimekli köfte:tomato:
22 mart
kahvalti
iki dilim ekmek
zeytin
biraz patates kavurmasi
peynir
domates
salatalik
arada
1 elma
aksama
firinda tavuk ve salata
1.5 litre su
iste kocum benim bu hafta yediklerim
bu hafta cok kacirmisim

ablacım hiç yeşil çay yok onu kullanmada bir sakınca yoksa hergün en fazla 3 kupa içebiliyorsun

şuna bak sen benim kuzu koç olmuş ya süper vallahi şişgo vallahi bende yapayalnız kaldım benim cadı kaçtı gitti hım ne yapalım bizde onlara katılalım bari yada başkanım yenibir eşleşme yapsın veben ders çalışmadım

hehehee hihoyyyt hihoyyyt
ben ve koçlukk ( görevimi layıkıyla yerine getirceğime şerefim üzerine and içerim kaydirigubbakcemile3 )
karamanlı ablamla birlikte parti neyim yaparıkk sonram ben verdiği kiloları geri aldırırmışım :roflol:
aay allah korusun

kızlar duydunuzmu düşen uçağın enkazını bulmuşlar
5 kişi ölü 1 kişi kayıp
ölüler aarasında muhsin yazıcıoğlu yok benim içim cız ettiyaa adamlar donarak öldüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…