merhaba sudecan nasılsın,sanırım bu hafta iyi kilo verdin sonuçlara bakmadım ama dur bi paylaşım alanına gidip bakayım.ahada baktım geldim 500 gr vermişsin iyi valla bende 200 gr vermişim,gerçi nasıl verdim anlamadım ama dün çok dikkatli gittim. baktım yapabiliyorum 1 hafta aynısını sürdürecem inşallah.hedefim 1.7 kg vermek gerçi çok ama verebildiğim kadar artık.ne kadar çok olursa o kadar çok mücadele edebilirim diye düşünüyorum.ayrıca kaçamak hakkım yok ve yapmıcam inşallah. :Saruboceq:
merhaba kizlar benim icin hic problem degil nereus memnuniyetle jabul ederim ama benim durumumu biliyorsun kortizon kullaniyorum ama arada bir kaciriyorum hic kilo almadim bu ikinci haftam demek oluyorki kacamaklar olmasa kilo bile verecem herhalde
sevgili kocum emirleinizi ve cezalarinizi bekliyorum kacirdigim zaman tabiki
bugün kahvalti
2 bardak cay
3 dilim ekmek bunu birakmam lazim ama olmuyor
tost arasinda mantar
domates salatalik
beyaz peynir
aksama 1 saat stepe gidecem
öglen
8 tane kadar yaprak sarmasi
yogurt
aksama birsey yemem spordan gelince meyve yerim
1.5 litre su 2 de olabilir
hıımm tamam ilçada var kaçamakda var öncelikle ben kaçıran biri olarak öncelikle kaçırdığım şeyleri bıraktım ne çekirdek badem fındık fıstık onlar yok
kesinlikle salata ve yoğurt müthiişş inceltiyor ve spor bunuda kabul etmiyorum zorunlu
bebiş ve kocişden fırsat buldukça hareket bukadar yapcak başka bişi yok şeker yok tuz hiç yok ben kullanmıyorum diyebilirim
tamam kocum kaydirigubbakcemile5ben coktandir cekirdek findik fistik yemiyorum :1no2: ama ekmegi bir türlü birakamdim ama bu hafta daha siki tutacagim söz insallah azda olsa veririm spora gelince gercekten evde bütün aletler olmsina ragmen tembelim:çok üzgünüm: ama gelecek haftadan itibaren gündüzleri tüm gün calisacagim o zaman biraz daha dikkat ederim iyiki varsin canim kocum :1hug:
ben senden bayagi büyükmüsüm ben 32 yasindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?