günaydın arkadaşlar nasılsıznız kimse gelmeden menumu yazayım
kalkış1 bardak su
kahvaltı : yarım kase müsli üstüne süt
ara: 3-4 tane badem ve fındık
öğle: 1 kase kuru fasülye 1 dilim ekmek 1-2 y.kaşığı kadar pilav
ara: 1 çay tabağı kadar kuru üzüm leblebi yanında yeşilçay
akşam : 2 tane börek 2 bardak çay saat 7de yedım. akşam misafırlerım vardı onlara hazırlık yapıtım alelacele akşam yemeği yeme fırsatım olmadı.
yürüyüş 4,5-5 km olmuştur havada çok soğuktu hızlı hızlı adımlarla yürüdüm.
çorba yapsam daha iyi olacak o zaman medinecim. ben tarhana çorbasını da çok severim zaten. bugün akşam ıslatırım inşallah unutmazsam. yarın da sana sonucu bildiririmsen alışık olmadığın için değişik gelebilir hatta agzına batabilir sen onu çorba yap iç çok harika oluyor nane kokulu pardon kekik olcaksen bir gece önceden ısla biraz sonra sabah ekşimi değil mi bak çok ekşiyse süz sonra güzelce fok fok kaynasın sonra en son yağ koy az salça koy az nane falan ohhh yeme yanında yat uyu keskin bir yoğurt kokusu manayag güzel .
demir ilacı bebiş içi canım, ne yapacaksın mecbur al. hamileyken vermiyorlar sanırım. iştahını açtığını bil, frenle iştesabah saat 8 de .kahvaltım 1 dilim ekmek ve 1 haşlanmış yumurta
ara:yarım armut,yarım muz
öğlen:1 dilim ekmek,3 dilim domates,yarım yeşil biber
ara:resimde gördüğünüz kadar tarhana
akşam:3 yk kadar meyhane pilavı,6-7 tane tavuk kuşbaşıdan sote az havuç vardı içinde,turp ,tere limonlayıp yedim onlardan da.1çy bardağı meyve suyu
ara:yarım armut
su miktarım :2.5 litre
valla kocam hurmaydı ,incirdi ,çay yanında gofretlerdi yedi ben yemedim .cumaya az kaldı benim son 2 gün sıkılaşcak du bakalım hayırlısı .bir karın batmasıdır gidiyom ya of
karnım çok acıyo demir ilacını şimdi alıp yatıcam valla iştah açıyo dediniz ben bu ilacı almak istemiyom hiç
gayet güzel bir menü bence, maşallah.Kızlaar günaydınn
22 Mart menüm
Sabah : corn flekx
Ara: 2 ad kuru erik, 2 ad kayısı, yarım pk form bisk
Öğlen:yarım kase çorba,6 ymk kaşığı nohut,yoğurt, salata
Ara: yarım pk eti form, 2 ad kuru erik,elma
Akşam:yoğurt, tost
Ara:8 ad fındık, 3 ad badem,yarım ayva
He bi de 1 saat yürüyüş yaptım, 10 dakka da ütü
canım, iskender dediğimiz şey bol tereyağlı, salçalı soslu bir şey. sen istersen hiç ekmeğini yeme farketmez ki.. kalori bombası gibi bir şey. kendine iskendere alternatif olacak bir şey seçebilirdin.rabişşş dur yapma vurmaaa bida yapmicam bacımmkız dayanamadımm ete napimm ekmeğinin hepsini yemedim ama iiii doydummm dünkü kan vermeden sonra iyi geldi
Allah zihin açıklığı versin canımselam herkese :)
sabah : yarım sımıt yanı sunu yemekden nefret edıyorum ama bu hafta taşıncaz kahvaltımı yapıp cıkcam ondan sonra o yuzden ole bı şansım yok sımdılık :S
ara : şu an yapıyorum mavı yesıl cubuk krekrımı aldım birde ballı yeşil çay karışımı extra bal koymadım kendısı ole olanlardan :) önumde kıtabım ve kadınlar kulubum acık derse gecmeden once yazım dedım kuzılotalarımaben ders calısmaya gıder akşama doğru uğrarım akşam yogaya gitcem hocanın aktardıklarını yıne sızlerle paylaşırım :79: [/FONT][/B]
böreği bari yememişsin çok şükürsabah aynı 2 kaysı kurusu 1 bardak su..
kahvaltı..
3 minik dilim sucuk..
1 yumurta
2 tam buğday ekmeğine tost..
yeşil çay..
ara
5 badem
1 incir kurusu
ve malesef kızım tost istedi yaptım karın ağrısındna yiyemedi onun yarısını ben yedim yağlı tostu..( 17:
öğle
bu sefer eşim sucuklu yumurta istedi
ondan çeyrek yumurtalı sucuklu ekmek arası yedim.
bir kasede yy yağlı yoğurt içine 1 salatalık doğradım kırmızı pul biber ekleyip yedim..
ara
6 badem
1 kuru incir..
iki tanede gofredo(regl geçikince bir anda iştah tavan yaptı tatlı krizi tuttu)
akşam
bir adet tavuk baget
iki kaşık
pilav.
2 kaşık domates çorbası..
4 cin biber ile yedim..
sonra annemlere gittik orda annem börek yapmış ama yemedim..
3.5 litre su içitm..
spor yoktu hertarafım kırlıyordu yapamadım..bende hastayım antibiyotik kullanmaya başladım.
faranjit olmuşum..reglde oldum hepsi birbirine girdi..
3.5 litre su içitm..
spor yoktu hertarafım kırlıyordu yapamadım..bende hastayım antibiyotik kullanmaya başladım.
RABİA canım haklsın..bakalım cumaya ne çıkacak..çorba yapsam daha iyi olacak o zaman medinecim. ben tarhana çorbasını da çok severim zaten. bugün akşam ıslatırım inşallah unutmazsam. yarın da sana sonucu bildiririm
tarif için teşekkürler.
demir ilacı bebiş içi canım, ne yapacaksın mecbur al. hamileyken vermiyorlar sanırım. iştahını açtığını bil, frenle işte
karnında ne sorun var onu anlamadım yalnız
resimde gördüğümüz tarhananın hepsini mi yedin
gayet güzel bir menü bence, maşallah.
yürüyüş de yapmışsın, çok güzel
dünü unutturdun bize
canım, iskender dediğimiz şey bol tereyağlı, salçalı soslu bir şey. sen istersen hiç ekmeğini yeme farketmez ki.. kalori bombası gibi bir şey. kendine iskendere alternatif olacak bir şey seçebilirdin.
Allah zihin açıklığı versin canım
böreği bari yememişsin çok şükürlisteyi aşağı doğru okurken, her adımda bir yüreğime iniyordu. börek de yedim desen tamamdı. eşin ve kızın diyeti sabote etmişler. regl de boş durmamış. senin güzel menülerden sonra sana yakışmayan bir menü olmuş
bu arada geçmiş olsun. onca yorgunluğun üstüne hasta oldun demek ki. Allah şifa versin.
bu hafta regl + antibiyotikler tartıda seni fazla gösterebilir. o yüzden acilen menülerine dikkat etmeni öneririm. hem şişkinlik hem kilo alımı moral bozucu olmasın.
evet akşam yemeğimi yedim gittim..birde gitmeden regl olunca iştah sıfırladı..annenlere gittin ve börek yemedin he tebrik ediyorum iraden için canım
pazardan güzel güzel yeşillikler al tere al iştahı keser ama çokda lezzetlidir heöğle oldu rakibem akşamları eşim yokken canım tek başıma yemek yemek istemıyo. dolapta hiçbişey kalmadı biraz salatalık malzeme alsam aslında salata yapar yerdım. akşam pazar var işyerıne yakın biyerde üşenmezsem gideyım barı
geçmiş olsun canım.rengl olmuşsun rahatlamışsın bende bir olsaydımda rahatlasaydım .suyun epey çok olmuş yarın çok içme tamam mı yoksa cuma günü görürsün o suları tartıdasabah aynı 2 kaysı kurusu 1 bardak su..
kahvaltı..
3 minik dilim sucuk..
1 yumurta
2 tam buğday ekmeğine tost..
yeşil çay..
ara
5 badem
1 incir kurusu
ve malesef kızım tost istedi yaptım karın ağrısındna yiyemedi onun yarısını ben yedim yağlı tostu..( 17:
öğle
bu sefer eşim sucuklu yumurta istedi
ondan çeyrek yumurtalı sucuklu ekmek arası yedim.
bir kasede yy yağlı yoğurt içine 1 salatalık doğradım kırmızı pul biber ekleyip yedim..
ara
6 badem
1 kuru incir..
iki tanede gofredo(regl geçikince bir anda iştah tavan yaptı tatlı krizi tuttu)
akşam
bir adet tavuk baget
iki kaşık
pilav.
2 kaşık domates çorbası..
4 cin biber ile yedim..
3.5 litre su içitm..
çorba yapsam daha iyi olacak o zaman medinecim. ben tarhana çorbasını da çok severim zaten. bugün akşam ıslatırım inşallah unutmazsam. yarın da sana sonucu bildiririm
tarif için teşekkürler.
demir ilacı bebiş içi canım, ne yapacaksın mecbur al. hamileyken vermiyorlar sanırım. iştahını açtığını bil, frenle işte
karnında ne sorun var onu anlamadım yalnız
resimde gördüğümüz tarhananın hepsini mi yedin
gayet güzel bir menü bence, maşallah.
yürüyüş de yapmışsın, çok güzel
dünü unutturdun bize
canım, iskender dediğimiz şey bol tereyağlı, salçalı soslu bir şey. sen istersen hiç ekmeğini yeme farketmez ki.. kalori bombası gibi bir şey. kendine iskendere alternatif olacak bir şey seçebilirdin.
Allah zihin açıklığı versin canım
böreği bari yememişsin çok şükürlisteyi aşağı doğru okurken, her adımda bir yüreğime iniyordu. börek de yedim desen tamamdı. eşin ve kızın diyeti sabote etmişler. regl de boş durmamış. senin güzel menülerden sonra sana yakışmayan bir menü olmuş
bu arada geçmiş olsun. onca yorgunluğun üstüne hasta oldun demek ki. Allah şifa versin.
bu hafta regl + antibiyotikler tartıda seni fazla gösterebilir. o yüzden acilen menülerine dikkat etmeni öneririm. hem şişkinlik hem kilo alımı moral bozucu olmasın.
inşallah vermiş çıkarsın canım. diyetine devam etmeye çalış, yazdığım gibi.RABİA canım haklsın..bakalım cumaya ne çıkacak..
dün murat topoğlu hastalrın adet öncesi kiloları aynıda kalsa 1-.15. kilo vermiş kabul ediyoruz dedi..
afiyet olsun.öğle yemeğimi yedım gezdım geldim
1 porsıyon piliç sote
1 kase cacık
1 dilim ekmek
yok, bana da çok kalorili gelmedi. nasıl yapıyorlar ki onu öyle incecik? aslında iyi reklam yapsalar diyet bisküvi bile diye bile satılabilir:) katkı maddesiz, yağsız gayet iyi.yap yap iyi olur işte çok ekşiyse suyunu süz yeni su koy biraz kaynat güzelce ,düdüklüdede kaynatırsan daha iyi ezilir,sonra bilendirden geçir en sonra nane,salça ,yağ güzelce sos yap üstüne dök ,sıcak sıcak iç mis gibi.
o tarhana kalorili değil canım.ekşimiş yoğurt ve döğme var o çorbayla 6 ayda 20 kilo verdi armağan çağlayan her akşam yemeğinde yemeyle.aksine yoğurt olduğu için kalsiyum oluyo.
ben bekarken öyle 2 tabak yerdim
kanepeleri yıkatıyorsun demek. misler gibi olurlar inşallah canım. arkadaşında da dikkat et ha:) menün bu haliyle sorunsuz da arkadaş kısmı meraklık tabi:)sabah:1 kaynamış yumurta,1 dilim ekmek saat:11-bucukta
ara:1 kase maraş tarhanası saat :13 bucukta
akşam yemekte kahvaltı yapıcam menemen,yumurta kızartırım,çok özenmek istemiyorum cünkü eşim gelince hemen yiyip bizi arkadaşa bırakıcak sonra kanepe yıkamaya gelenlerin başında durucak.malum az yemek için akşam çay yanında menemen yicem.arkadaşa gidersemde bakarım dikkat ederim inşallah.
tatlı yeyin kısmına katılmıyorum:) kalori kalori değildir işte. bir parça çikolatalı kek salata kadar doyurmaz. bir parça da yetmez zaten. parça sayıları artırılır. iradenin sağlam olması lazım ki bir parça yesin kalksın.Yaz ayları yaklaşıyor ve artık ince kıyafetlerle saklanan kilolar da gün yüzüne çıkmaya başladı. Geç kalmadan fazla kilolarınızdan kurtulmak ve kusursuz bir görünüme sahip olmak istiyorsanız uzmanların sizlere 7 farklı önerisi var.
zayiflamak2 300x200 Zayıflamanın farklı yolları
Tatlı yiyin
Kilomu vermeye çalışıyorsunuz tatlı yiyin. Doğru okudunuz. Bir parça çikolatalı kek ya da salata yemişsiniz farketmez kalori kaloridir. Yani hem tatlı yiyerek hem de sebze yiyerek kilo verebilirsiniz.
Deneyin: Yemekte tatlı ihtiyacınız için meyveli tart yiyin.
yok, bana da çok kalorili gelmedi. nasıl yapıyorlar ki onu öyle incecik? aslında iyi reklam yapsalar diyet bisküvi bile diye bile satılabilir:) katkı maddesiz, yağsız gayet iyi.
2 tabak yiyemem zor da, alıştığım bir şey değil. ancak atıştırma isteğimi bastırmak için 2-3 parça yiyorum. hafif mayhoş olması hoşuma gitti.
kanepeleri yıkatıyorsun demek. misler gibi olurlar inşallah canım. arkadaşında da dikkat et ha:) menün bu haliyle sorunsuz da arkadaş kısmı meraklık tabi:)
tatlı yeyin kısmına katılmıyorum:) kalori kalori değildir işte. bir parça çikolatalı kek salata kadar doyurmaz. bir parça da yetmez zaten. parça sayıları artırılır. iradenin sağlam olması lazım ki bir parça yesin kalksın.
nice emek işte medinecim. tazeyken eminim misler gibi kokuyordur. beni çok heveslendirdin, muhakkak bir de çorbasını tatmam lazım. az kaldı atıyordum ben bunu havalla bilmiyom ki gülüm misafirlikte ne gelir önüme desen o arkadaş pek tatlıcı vs değil.ancak çay yanında birşeyler verir onuda az yerim ya da bimiyorum yemem
kanepeleri 60 a yıkıcaklar bu gidişle ben bir halı yıkama makinesi alıcam ,aklıma yattı sürekli halı yıkatıyorum sürekli gidiyor paracıklar.
o tarhana nasıl oluyor biliyor musun yoğurt ayrandan koyu oluyor özellikle yağlı yoğurt olacak,sonra döğme unlu olandan sen aşurelik bilirsin onun unlu gibi taze bunu kocaman kazana koyup pilav gibi pişiriyorlar iyice suyunu çekiyor.sonra koyu ayranın içine tuz ve kekik atıyorlar sonra ılık şekilde karıştırıyorlar ,soğuduktan sonra bunu torbalara bağlıyorlar bir gece üzerlerini kapatıp ekşimeye bırakıyorlar.sabah saatlerinde ince çöp şiş gibi uzun uzun şeye seriyorlar ,özellikle bunlar mala ile seriliyor hani duvar sıvarlar ya hah işte ,2 -3 gün güneşlendikten kuruduktan sonra topluyoruz o an ki kokusu geldi anam burnumaişte öyle .
bunun acı biberli ve çerezlik olanınıda yapıp satıyorlar.
Web Sitemize HOŞGELDİNİZ
bak ürünlerimiz olan yere bak ,bizim tarhanalar satılıyo aslında.sucuğumuzda var oy oy off.
kızlar bu öğlen yemeği dışarda yıyecem dışarda işler var onarı halledecem hem. canım musakka çekti inşallah vardır lokantada. yanında cacıkla
ay şu yogayı bende merak ediyorum, ama işten eve zor gidiyorum bir de yogaya nasıl gideyimhttp://www.kadinlarkulubu.com/albumler/320964-11-temmuz-2009-nisanim-plasticwoma.html
nişan albumume bakcakdım resımlerı almak ıcın sızınlede paylaşım :)
Sabah : Yarım simit
Ara : light mavi yeşil kraker + btki çayı
Öğlen : Yarım çorba,tavuk ve patates
Ara : sabahdan kalan mavi yeşilimi yiyorum :) bitki çayı eşliğinde
Spor öncesi yarım sımıtımı yerım artık spor sonrası cıcek tozumu
akşam : Yoga dersi
ay canım çekti bacımvalla bilmiyom ki gülüm misafirlikte ne gelir önüme desen o arkadaş pek tatlıcı vs değil.ancak çay yanında birşeyler verir onuda az yerim ya da bimiyorum yemem
kanepeleri 60 a yıkıcaklar bu gidişle ben bir halı yıkama makinesi alıcam ,aklıma yattı sürekli halı yıkatıyorum sürekli gidiyor paracıklar.
o tarhana nasıl oluyor biliyor musun yoğurt ayrandan koyu oluyor özellikle yağlı yoğurt olacak,sonra döğme unlu olandan sen aşurelik bilirsin onun unlu gibi taze bunu kocaman kazana koyup pilav gibi pişiriyorlar iyice suyunu çekiyor.sonra koyu ayranın içine tuz ve kekik atıyorlar sonra ılık şekilde karıştırıyorlar ,soğuduktan sonra bunu torbalara bağlıyorlar bir gece üzerlerini kapatıp ekşimeye bırakıyorlar.sabah saatlerinde ince çöp şiş gibi uzun uzun şeye seriyorlar ,özellikle bunlar mala ile seriliyor hani duvar sıvarlar ya hah işte ,2 -3 gün güneşlendikten kuruduktan sonra topluyoruz o an ki kokusu geldi anam burnumaişte öyle .
bunun acı biberli ve çerezlik olanınıda yapıp satıyorlar.
Web Sitemize HOŞGELDİNİZ
bak ürünlerimiz olan yere bak ,bizim tarhanalar satılıyo aslında.sucuğumuzda var oy oy off.
hafta sonu yaptım, yağda kızarttım, peki yağsız nasıl oluyor? nasıl pişiyor :44:ayyyy bende bugün işyerinde musakka yaptım çok güzel oldu yaapatlıcanları yağsız kızarttımm mis miss
ana medine maraştarhanasının reklamını mı yapıon senyok, bana da çok kalorili gelmedi. nasıl yapıyorlar ki onu öyle incecik? aslında iyi reklam yapsalar diyet bisküvi bile diye bile satılabilir:) katkı maddesiz, yağsız gayet iyi.
2 tabak yiyemem zor da, alıştığım bir şey değil. ancak atıştırma isteğimi bastırmak için 2-3 parça yiyorum. hafif mayhoş olması hoşuma gitti.
tatlı yeyin kısmına katılmıyorum:) kalori kalori değildir işte. bir parça çikolatalı kek salata kadar doyurmaz. bir parça da yetmez zaten. parça sayıları artırılır. iradenin sağlam olması lazım ki bir parça yesin kalksın.
canım halı yıkama makınesını kullanmak için ciddi güç gerekıyor. iyi çekmezsen koku yapıyor koltuklar halılar.valla bilmiyom ki gülüm misafirlikte ne gelir önüme desen o arkadaş pek tatlıcı vs değil.ancak çay yanında birşeyler verir onuda az yerim ya da bimiyorum yemem
.
ayyyy bende bugün işyerinde musakka yaptım çok güzel oldu yaapatlıcanları yağsız kızarttımm mis miss
hafta sonu yaptım, yağda kızarttım, peki yağsız nasıl oluyor? nasıl pişiyor :44:
ben fırın tepsısıne yağlı kağıt serip fırına verecem ilk defa deneyecem. ama geçen gün karnabaharı da fırında yaptım eşim çok beğenmişti. patlıcanları da öyle yapacam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?